Har ni namngett era bröst?

Anna Book:

Boken gör en ”Kissie” och visar upp sina bröst naglar på bild och passar på att kalla sina tuttar för ”girlisar”.
Har ni namn på era tuttar? Jag brukar mest kalla mina för ”bråkig” och ”i vägen”. =)

Jag har förresten det omvända problemet från Boken.
När jag går upp i vikt ökar tuttarnas omfång men när jag tappar vikt – nope, nix, nej – they stay the same.
Det hade kanske varit trevligt om de varit små söta C-kupor men när man är uppe på en F/G-kupa som får ryggen att värka så skulle ett litet tapp sitta mer än fint.
Men så är det väl.
Jag tappar den yttepyttelilla rumpa jag har så fort jag tappar i vikt men överkroppen stays the same – därav ett utseende som mer liknar Iprenmannens än ett timglas. Damn you, Petra Tungården och dina kurvor på helt rätt ställen!!! Morr.
Slut på rant.

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skvätter härmed lite vatten på titsen och klargör:
    Vänster bröst är Benny.
    Höger bröst är Greve Sigvard Brödlös

    Min vänstra har jag döpt till Bill och högra till Bull ??

    Det är ju vanligt att brösten minskar när man minskar i vikt, tvärtom eller att de stay in same shape är nog ytterst ovanligt (om det inte är sillisar).. men hade inte Boken opererat sina förr? Hon har inte sillisar?

    Det roligaste i sammanhanget var ju att Boken bjöd in Kissie på middag då Kissie kommenterade bilden!

      Har för mig att hon har opererat dem mindre en gång.

        När hon var 18 skrev hon på sin instagram men har för mig att hon för några år sedan opererade både bröst och armar i tv? Men visst även implantat-bröst blir hängiga efter några år, särskilt om man pendlar mycket i vikt. För att hålla brösten snygga/fasta så bör de opereras var femte år, en del gör ju om dem vartannat var tredje år de som har råd.

            Ja se där 2009 gjorde hon bröstförstoring, så det är 8 år sedan då lär de ha blivit lite el mycket hängiga nu och kanske även blivit något mindre. Så bra att det finns att se fortfarande eftersom Anna verkar ha glömt denna operation 😉

          Pratar du om lyfta bröst eller nåt annat nu? Aldrig hört att man gör om vanliga sillisar ofta, mina är 5 år och ser exakt ut som i början. Man bör byta implantatet efter 15 år sa min kirurg, men det är inte av utseendeskäl.

            Sillisbröst kan hålla sig snygga och som nya efter 5 år men efter 10-15 år har de ofta blivit lite hängiga, beror också lite på om man pendlar i vikt, graviditeter, amning, om man är noga med bra sportbh vid träning osv. Men många som är fåfänga och har mycket pengar byter ofta efter fem år el två tre år iaf var tionde år, finns dem som aldrig byter också. Vet inte om det är farligt/skadligt för hälsan att ha samma i mer än 15 år?

          Haha förlåt men nej. Man byter INTE implantat efter 1-2 år? Om implantaten skulle skjuka/hänga så mycket så hjälper det inte med nya (lite om man gör skitstora såklart) men egentligen endast med ett lyft.

          Varför tror du att folk ”med pengar” skulle få för sig att operera in nya implantat var 12e månad för? Menar du att du tror att de sätter in nya likadana implantat och då få de ett lyft? Dummaste jag hört haha! Silikonimplantat håller sig i ca 10-15 år – sen bör de bytas för att själva implantaten blivit gamla. Sluta sprida okunskap ?

      Min g-kupa stays the same när jag går ner i vikt. All natural, tom förminskade…

        Kul för dig.

      Det är väl mer så att de första stället som du går upp i vikt på är det sista som du går ner på oavsett om det är ansiktet, mage, rumpa, byst etc som vi pratar om. 🙂

      Jag opererade mig ganska nyligen, förra sommaren. Frågade kirurgen om jag måste byta ut dom, men han sa att dom har en livslång garanti. Man måste alltså inte byta ut dom för själva implantatets skull, utan isf som nån sa ovan – att dom ändrats i utseende pga viktuppgång/nedgång, amning osv.

    Finns det någon här inna som gjort en bröstförminskning? Jag vill så gärna få mina mindre dom är bara i vägen! Skiter i hur dom ser ut bara dom blir mindre! Har dock inte råd att betala själv tror jag är på gränsen till att kunna få det finansierat av landstinget. Har någon fått det här inne? Annars får jag väll göra en LD o göra en insamling, dock för jag ingen kamp på nätet så jag vet inte riktigt vad jag kan rrbjuda istället ?

      Om ni gjort en förminskning, hur små kan man göra dom? Vill inte ta bort dom helt men vill nästan va platt. Får bara ont i rygg axlar kliar under dom o rida o springa kräver två till tre sportbhar

      Jag har gjort det. Tog bort 500 cc per bröst.
      Betalar du själv kan du bestämma hur små du vill dem.

        Hur lång tid tog det innan man fick typ lyfta saker eller träna efter operationen? Betalade du själv?

      Också gjort det men betalade själv. Är så nöjd, även fast jag fick rätt fult ärr på ena då det blev komplikationer efteråt (gjorde på Akademikliniken i Sthlm så det var ett seriöst ställe). I samråd med kirurgen bestämde jag hur mycket jag ville ha kvar.

        Hur lång tid tog det innan man fick typ lyfta saker eller träna efter operationen?

          Får man fråga hur mycket det kostade?

            Betalde 50000kr för ca 5 år sedan. Verkade dock inte vara fasta priser utan bero på olika omständigheter.

          Absolut inga lyft och ingen träning på minst två veckor, så är det iaf när man förstorar/sätter in implantat. Skulle tro att samma gäller då man förminskar.

      Min moster har gjort det, detta gjordes dock för 15 år sedan. Gjordes via landstinget då brösten orsakade rygg och nackproblem. Vet inte mer än att hon blev nöjd med resultatet. Kan inte uttala mig om storlek mer än att brösten minskades till ”normalstorlek”.

      Min syster förminska de men betalade själv. Blev jättebra men tog tid innan ärren försvann. Nu slipper hon t o m by.

      Jag hade tänkt ha en till unge sen ska brösten väck. Har 80H/HH. Så jobbigt, obekvämt, svettigt och irriterande ?

      Jag gjorde mina via landstinget. Tog bort 550 på ena och 650 på andra. Blev en liten c, efter ett år eller två växte dom till sig igen och nu 10 år senare har jag en g. Det du bör tänka på är om du vill kunna amma, funkar för vissa inte för andra. För mig funkade delamning, men fick väldigt många mjölkstockningar vilket kanske inte är konstigt med tanke på att vårtor och allt flyttades en bra bit. Hade inte speciellt ont, var försiktig med lyft och saker som att skjuta upp dörrar första månaden tror jag. Trots att de vuxit till sig igen är jag nöjd. Snygg form, men trist med amningen. Jag fick gå ner lite i vikt trots att jag låg på BMI 25. Lycka till!

      Jag har gjort en bröstförminskning finansierad av landstinget och det var så värt de. Hade ont i ca tre dagar och sen kändes det knappt att man gjort en operation. Jag har fortfarande rätt stora bröst (80F) men är så himla nöjd. Främst att slippa rygg och nack ont såklart, men även att slippa ha fula sportbhar varje dag.

        Hur går man till väga för att få utrett om man kan få det finansierat? Går man först till typ vårdcentralen för att remitteras?

          Jag kontaktade själv en plastikkirurg som jag visste var bra (Citadellkliniken i Landskrona) och så fick han bedöma om det var något landstinget borde stå för. Jag fick svara på ganska mycket frågor om hur ofta och när jag hade som mest ont osv.

          Jag tror du kan gå via vårdcentralen med, men skulle tro att det är en långsam process och stor risk att inget faktiskt händer.

    Aleks på för 6 timmar sen ut en bild på ig med en titel som indikerar på när Kenza och han gifter sig.. Då är det väl inte längre hemligt eller?

    Fru Book verkar vara hemma igen nu och kanske laddar inför besöket på riddarholmen nästa vecka.
    Svea hovrätt.

    Finns det nåt sätt att undvika att brösten blir mindre när man tränar? Jag har gått ner en hel kupstorlek om inte mer, på två månader! Jag kör inte så mycket konditionsträning utan kör mest styrka.

    Känns töntigt att säga men jag känner mig inte lika sexig längre. Mindre kvinnlig liksom. Hade en snygg C-kupa innan men nu får jag på mig en A-kupa, det känns inte okej för mig. Att lägga in implantat ser jag som ett sista alternativ.

      Nej tyvärr. Din kropp tar helt enkelt helst från tuttarna.

      A-kupor är bäst ju!

        Drömmen ?
        / 75 H

          Jag har H-kupa. Vill du ha några kupor av mig?

        I hear you! 70H is a paaaain ?

          Hoppas du inte har något emot att jag frågar, men vart köper du dina bhar? ☺️

            Jag har 85 I och köper mina här:
            https://www.evasunderklader.se/bh/stora-kupor/

            Change har bra jag har fått bra hjälp där

      Tyvärr kan man inte påverka var kroppen tar sin energi ifrån. Man kan inte förbränna fett från specifika platser. Allt fett i kroppen påverkas och i tuttarna finns det massor med fett (energi för kroppen vid all form av träning inte bara kondition).

    Min fästman döpte mina till piff och puff. Puff är större Piff den mindre….

    Haha mitt ”problem” är att mina bröst är 70a oavsett vikt. Ibland 75a de månader menscykeln går extra crazy. Men det är sjuuuuuuukt gött att vara typ platt. Ingenting är någonsin i vägen. Alla kläder sitter perfekt på ovankroppen oavsett modell. Ingen har någonsin stirrat ner i min urringning. Känner mig allmänt smidig och rörlig när jag tränar för inget guppar eller hamnar i kläm. Nej små bröst är underskattat tycker jag. Skulle aldrig förstora dem 😀 (när jag var yngre hade jag massa komplex dock….men no more!)

    Äh kvittar väl var kurvorna sitter eller inte sitter, tycker inte det finns nåt rätt eller fel ställe

    Orka att kissan försöker antyda på att Booken härmar henne, kissie – plagiatdrottningen.

      Det finns värre plagiatdrottningar än Kissie!

    Gått ner och brösten och dubbelhakan borta jippi så skönt

    Höger bröst kallar jag för Berit, det vänstra för Agda. Vänder jag mig för snabbt i sömnen brukar jag vakna av att Agda smäller till mig på kinden. Känner mig inte jättesexig då.

    Hjalle & Heavy ?

    ”Grisisarna” trodde jag först det stog XD

    Jag älskar föresten Anna Books färger som hon ofta verkar använda, som på naglarna

    Har A-kupa och är väldigt smal, men har stor bröstkorg. Kan någon snälla tipsa om fina BH:ar eller något bra lifehack? Har nästan bara sportbh eftersom de inte sitter åt och inte blir fladdriga i kupaniksom…

      Lindex har en massa fina bh-ar utan byglar och ganska små kupor. Både med spets och vanliga mjuka ?

      Cubus har en del behåar utan byglar men med vaddering. Sköna och inte så dyra. HM har ibland vissa modeller som är utan byglar, med och utan vaddering.

      Jag gillar Lindex bh-ar utan vadderingen. De sitter åt fast inte för hårt runt om. Vi plattisar behöver liksom inte något direkt stöd så välj den som är bekväm och sitter rätt/skönt

    Tissarna kallar jag mina c kupor

    Svarta hingsten och Silverman.

    Alltså hade min morsa lagt ut en sånhär text hade jag dött av skam. Tycker GIVETVIS att man får göra vad man vill oavsett ålder, osv osv. men hon framstår ju som så jäkla korkad (inte enbart baserat på detta ofc). Ingen människa som är över 17 kommer ju undan med att bete sig som hon gör.

    Nä inga namn men enligt min fyraåring tillverkar dom milkshake till bebisen när jag springer…. DEN DU!

    Någon här som har tips på hälsosam mat med lågt kaloriinnehåll? Har börjat träna och försöker få bort de extra kilona (inte många alls) men det är svårt!!!? Har så svårt för att stå emot sötsuget! Tips någon?

      Jag gillar quinoa och det är dessutom väldigt mättande! Finns många recept på sallader och grytor (brukar söka på engelska) som är enkla och goda 🙂 ett generellt tips är att försöka dra ner på portionsstorleken, speciellt av det du äter på kvällen.

      Kycklingfilé och rostade rotfrukter med hemmagjors tzatsiki (8 % matlagninsyoghurt, gurka och vitlök).
      8 bitar sushi med extra sallad till.
      Lövbiff + grillat zuchinni och sallad med 3% fetaost (rödvinsås innehåller ca 40-70 kcal om man köper färdig).

      Ät lättglass med skivad banana och kanel om du är sugen.
      Lycka till 🙂

      Linser, bönor, alla grönsaker, matvete, rött ris, rågbröd… Ja, listan på hälsosam och nyttig mat är lång. Överäter du inte så är det ingen fara med det… Räkna maten (kalorier) i appen Lifesum och få superkoll ?

    ”Kom på middag nån gång!”

    Ha ha ha ha ?

    Sambon döpte höger till Ben och vänster till Jerry. Så awkward när hab går runt och skriker efter Ben & Jerry bland folk.

      Så awkward att han går runt och skriker efter dina bröst bland folk överhuvud taget känner jag. Oavsett vad de heter. Vilken man gör så? Och varför?

        Alltså han skriker efter glassen Ben & Jerry. Eftersom jag misstolkar vad han säger blir det aekeard fast det inte är det egentligen.

        Förlåt för otydlighet, trodde det var underförstått att det var glassen jag syftade på i slutet.

          Lite awkward att han går runt och skriker efter glass också iofs hehe.

    Tror nog att Anna genom detta inlägg hoppas få spons på nya tuttar. Klart hon ska ha/vill ha nya snygga tuttar nu också när hon har en ny snygg kropp. Kanske var det syftet med inlägget, ja kanske även lite reklam för nageltjejen. Hon är nog lite smart och beräknande ibland Anna hehe.

      Äsch, Brottby börjar nog snart med plastikkirurgi!

    Jag drömmer om att förminska mina bröst. Har nu 65F och vill ner till 65B. Det skulle vara så nice! Trött på dom här stora jäkla sakerna! Vart vänder jag mig om jag vill kolla om jag kan få hjälp från landstinget? Min vanliga doktor på vårdcentralen eller?

      När jag gjorde en förminskning (c:a 15 år sedan) gick jag till vårdcentral som skickade remiss till en plastikkirurg som var den som beslutade att operationen skulle utföras. Nuförtiden ska man kunna skriva egenremiss till en specialist, i alla fall i Stockholms län, om du kan göra det behöver du inte gå via vårdcentralen först.

      Min syster gjorde en bröstförminskning för något år sedan via/finansierat av landstinget. Hon hade inga jättestora bröst (D/DD-kupa) men ryggont och alltid varit besvärad (svårt hitta kläder, undvek badkläder osv). Räckte med det ich att hon hade ett normalt BMI (dvs bröstens strl beror inte på övervikt/hög fettprocent). Fick en remiss till Sahlgrenskas plastik för bedömning och sen operation efter ett par månader. Förutom själva minskningen så blev brösten också lyfta. Va sjukskriven ett par veckor. Mkt nöjd.

        Det var samma här, kirurgen jag träffade mätte bröstens volym och jämförde storleken med kroppsvikt. Det och eventuella besvär var det som avgjorde om landstinget skulle bekosta operationen eller inte. På grund av att jag var väldigt ung och hade väldigt stora bröst fick jag hjälp ganska snabbt, men det där verkar ju variera beroende på var man bor osv. Hur som helst var det absolut värt att göra operationen även om det gjorde ganska ont i några veckor efter.

    Jag kallar mina Lili och Sussie

    Jag kallar mina bröst för bröst; det dem är.

    Ja, jag är en tämligen torr person.

    Humle och Dumle 🙂

    B1 och b2 ?

    Jag har aldrig förstått hur man kan föredra A-kupa framför stor B eller D-kupa. Jag förstår att det finns de med ryggproblem eller liknande och jag försöker inte på något sätt låta dryg, men jag själv har alltid haft ”större” bröst och det är jag väldigt glad för! Jag har vänner som har väldigt små bröst och de skulle föredra att ha mer former alla dagar i veckan.

    Jag har D-kupa och tycker det är lagom (för mig i alla fall) men jag förstår ju självklart att jag kan vara ensam om att tycka det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.