IQ badboll visar sin fula nuna

Dessie:

Wow! Vilken uppvisning av intellekt, verbal fantasi och briljans!
Den här första Emma måste livnära sig som antingen kärnfysiker, hjärnkirurg eller raketforskare eller vad tror ni?
Dessie borde nästan känna sig hedrad att denna människa tar tid från sin mycket upptagna dag med att rädda världen för att lämna denna mycket intelligenta markering på hennes blogg.

Bravo, Emma! Bravo!

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Någon som vet om det är idag Kenza gifter sig?

      Aleks uppdaterade sin insta ”don’t wrestle one week before your wedding…”, och det var 11 h sedan. Sen om det är ett sätt att avleda vet jag inte men jag tippar på nästa helg eftersom kenza skrev något om smekmånad om två veckor. Vi får vänta och se på måndag 😉

        Aha. Hm…. hon har inte uppdaterat bloggen idag. Flera inlägg igår, inget idag. Misstänksamt 😉

        Aleks inlägg kan ju också tolkas som ”så här ser jag ut på bröllopsdagen eftersom jag brottades en vecka före bröllop”

      Kollar man på kenzas bröllopsinbjudning är första siffran på datumet 2.. och tror inte hon väntar till tjugonde-nånting nästa månad ?

        Tycker också det ser ut att stå ”29”, men var inte bröllopet en hel helg, alltså med typ lunch och sånt på fredag och vigseln som avslut lör eller sön? För igår lunchade hon ju med kompisar… Kan ju iofs varit ett förinställt inlägg, men då borde hon väl gjort detsamma inför idag. 🙂

          Det var definitivt igår. De bilder som publicerats på sociala media var alla förinställda, därav inget snapchatande, utan bara instastory (som man kan ”lura”). Samma med alla hennes vänner. Dessutom har hon ju skrivit flera gånger om hur hon kommer vara på bröllopsresa hela augusti – dvs denna helg är den enda möjliga för ett datum som börjar med 2…något, som man kunde se att det gjorde på bröllopsinbjudan. Hoppas att det kommer en bildbomb redan idag!!!

      Tror definitivt det är idag. Aleks hade aldrig gett bort datumet på det sättet om de nu har hållt det så pass hemligt hittills. Ingen av Kenzas närmaste vänner har heller uppdaterat, och på kortet kan man tyda att det mest troligen står 29 bakom hennes finger ?

        Ah okej, jo men då är det säkert idag 🙂

        Det är första veckan i augusti.

          Ja hon skrev väl ngt om Augusti förut? Har jag för mig. Men varför skulle de va så hemligt med datumet?

            För att de inte
            1. Vill att paparazzi och liknande ska komma
            2. Inte vill att Kenzas oinbjudna familj (typ pappans släkt) plötsligt ska dyka upp.

      Hon Johanna som de har som bröllopskordinator dukade upp för säsongens näst sista bröllop i fredags….

        Hon skriver också såhär i sin blogg idag:

        bröllopet blev magiskt och nu är vi på väg till brunchen för att ordna det sista innan brudparet vaknar om en timme och ansluter. Magic happend this weekend!

        Vet ju inte hur många tredagarsbröllop en koordinatior koordinerar på en bröllopssäsong. Eller har Johanna typ bara jätteexklusiva klienter och bröllop?

    Japp, är rätt säker på det ?

      Är blonda Bellan också där? Ingen uppdatering idag. Skulle till vänner enligt bloggen men det behöver ju inte vara sant…

        Hon har uppdaterat IG och är hos vänner på en ö. Så nej, hon är inte på något bröllop.

    Meeen … jag har bestämt för mig att Micke/Knivis var i full färd att lasra bort alla tatueringar i ansiktet?! Såg en nytagen bild på honom och nu har han ju mer tatueringar i ansiktet, den enda som är borttagen är den på näsan.

    Why?

      tror det var för att han inte fick några jobb, men nu jobbar han på en tatueringsstudio.

      varför vet jag det här?!

    Vad är tanken bakom att uppmärksamma Dessies blogg? Två rätt krystade inlägg om henne på två dagar nu när hon uppdaterat men hon har låtit bloggen så mer eller mindre död de senaste två månaderna. Vad har hon gjort som förtjänar uppmärksamhet inför dina läsare? Hennes Insta är låst och rasar i följare, hon blev kickad från sin portal. Hon är inte längre på något sätt en profil i sociala medier och syns själv inte i några sammanhang. Jag förstår att du skriver om henne för att hon har varit stor men hon skulle aldrig uppmärksammats här annars. Allt inlägg här gör är att ge konstgjord andning till henne blogg.

    OT!

    Kan du be dina läsare anmäla ”Engla” (Eller Mirja som hon egentligen heter) till RO då hon vägrar svara på om hon betalar för kläder eller ej som hon lite svagt någonstans i texten under bilder på kläderna skriver att det är i ett samarbete med webbutiken i fråga. En läsare frågar rakt ut om hon betalar eller får kläderna gratis och Mirja VÄGRAR svara på den raka frågan utan babblar på om att det är ett samarbete och att hon inte förstår hur hennes läsare inte förstår att det är enda svaret hon tänker komma med.

    Såå trötr på den silikonpumpade bruden med Chanelväskor i skogen utanför Uppsala:-/

      Jag är mer fascinerad över hennes senaste bild. Hon har tidigare skrivit ett långt inlägg om att hon oroas över alla rumpbilder på sociala medier. Att det är sorgligt med alla kvinnor som absolut vill visa rumpan. Hon vill inte att hennes dotter ska behöva se det.
      Att hon själv är en del av det förstår hon inte alls.
      Jag menar, vad fan vill hon visa på sin senaste bild??
      RUMPAN. Herregud, den kvinnan har ingen hjärna…

      Engla borde bli politiker, hon är ju ett jävla proffs på att slingra sig och med många ord säga ingenting.

      Länk till bloggen?

      Hennes underliga svar tyder på att hon inte vill erkänna att hon fått plagget som lön för reklamen. Hon verkar skämmas för att hon inte betalt för plagget. Mycket märkligt. Hon vill väl lura sina läsare att tro att hon är så rik så att hon kan köpa allt själv. Engla lever ju i det förgångna, hon fattar inte att alla vet att bloggare är köpta. Fantastiskt att man kan leva på att blogga och att man kan få en massa saker som lön men för helvete Engla, stå för det!!!

      Men nej nej nej no, non, njet! 😀 😉 🙂 Engla bor i Giiiiimo. Det är en sorglig liten håla utanför Östhammar. Visst, visst, man kan kanske eventuellt möjligen säga att det är utanför Uppsala (45 min därifrån) men det gör fan ont i mitt hjärta… Sådärja! Då fick jag ösa ur mig det. Nu kan det bara bli en strålande dag fortsättningsvis 😀

    Jag tyckte jag såg en dansande Camcam på Robbie Williams ikväll!

      Stämmer bra det!

      Måste sett roligt ut!

    blev kallad padda på Insta idag…dvs privat…?

      Herregud… folk alltså… ? Skit i dom

      En gång var det en ”kompis” som kommenterade ”ewww, vad är det för fel på ditt ansikte?” när jag la upp en osminkad selfie. Jag är rätt ofta osminkad, så jag vet inte vad det var med just den bilden som hon reagerade på.(det var inte på skoj) Samma person svarade ”men lilla gumman, det där är bara fettvalkar” när min syster stolt visade upp sina magrutor som hon slitit för att få.
      Vissa är liksom….dumma i huvudet.

      PS. Paddor är ju rätt söta

    Ot men stör mig på Blondinbella som vägrar visa barnens ansikte (integritet? säkerhetsskäl?) men gärna visar upp dottern (som ska prova en Ralph Lauren klänning) i bara blöja på en instastory. Det enda man man inte ser av dottern är just ansiktet. Med tanke på hur många följare hon har så förstår jag inte alls hur tankegången gick där.

    Den kommer förmodligen inte synas på bröllopet, men Aleks har gått och skaffat sig en blåtira en vecka innan bröllis, undrar hur sur Kenza vart?
    https://instagram.com/p/BXHxSChlHel/

      i och med att bröllopet var igår kan det hända att det syntes, men han sminkades nog.

    Cissis lista var riktigt bra. Men kan fortfarande inte förstå varför det är så stor tabu kring psykisk ohälsa, när det är vår största folksjukdom. 3/4 har egen erfarenhet eller erfarenhet som anhörig, ändå pratar vi inte om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.