Separata sovrum

Lady Dahmer:

Det var några av er som undrar varför jag säger ”mitt sovrum” om … ja, mitt sovrum och det är enkelt: Jag och Oskar har egna sovrum. Och innan ni ba naaaw va tragiskt ert samliv och relation måste vara dödare än döden så kan jag trösta er med att så är det icke!//Lady Dahmer

Är det verkligen så märkligt? Att två personer har separata sovrum?
Mina föräldrar har det och de sover bättre än någonsin. Hon slipper bli störd av någon som drar timmerstockar nätterna igenom och han slipper få en armbåge i ryggen med avsikt att få honom att sluta med det.
Kanske tycker man att det är tragiskt när man är så där löjligt nyförälskad och inte kan hålla händerna i styr ens knappt på natten men sedan när det praktiska tar över och förhållandet blir mer av en vardagslunk – då kanske det inte är lika viktigt som att faktiskt få sova? Del upp nätterna med barn och liknande?

Vad tycker ni om separata sovrum?
Helt okej eller över min döda kropp?
Jag tycker individens behov framför samhällets regler, normer och förväntningar helt enkelt. You gotta do what you gotta do typ.

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ska man envisas med att ha barnen i sängen så förstår jag att det är en utmärkt lösning!

      Hade gärna haft ett extra sovrum om man vill vara ifred, men inte jämt! Att gå till varsitt sovrum är fel för mig. Vill jag gärna somna med min man. Tycker det är mysigt.

    Noooooo f#%€*g way ??? sova ihop är det bästa som finns❤

    Vi sover isär. Funkar utmärkt. Vi sover ju bara!

      Ha! Vi har vaknat av att vi ha börjat ha sex flera gånger.. Så himla skumt o kul :))

    Fattar inte varför man sover i samma säng som barnen?

      För att barnen och föräldern/föräldrarna vill det.

      Kanske för att barnen vill det och man är för trött för att ta fighten, eller för att man helt enkelt försöker se till sina barns behov. Vårt ena barn kommer alltid över till oss på natten medans vårt andra aldrig gör det, uppenbarligen har hen ett behov av att vara nära oss och jag tänker inte förtränga det behovet. En dag är han ”stor” och vill inte sova med oss mer men om det är det han behöver just nu så är det det han får!

      För att det är det mysigaste som finns!!! Utan tvekan

      Jag är emot samsovning. Sonen sover bäst i min vänstra armhåla. Så för att nätterna skall bli bra lyfter jag över honom på natten när han visar att nu behöver han komma nära. Ibland kan man inte bestämma själv. Inte lär han ju sova med oss sedan när han skaffar egen partner

      Det där är så konstigt. Vuxna i relationer förväntas sova i samma säng. Men barn ska minsann lära sig tidigt att sova själva medan deras föräldrar håller varandra sällskap i rummet bredvid. Vart är logiken i det? Vuxna samsover, så varför får inte barnen?

    Absolut inte!
    Och jo, jag fattar att man kan ha sex ändå men jag tycker närheten och att somna tätt intill är så himla mysigt (dock snarkar varken jag eller min man så jag kanske hade tyckte annorlunda ifall han snarkat)!

    Separat såklart. Sova bra är nr ett.

    Älskar att gå in och läsa LD:s blogg. Varje gång pussar jag och kramar på min man och ger tack för att vi har det så underbart och för att han är bäst. ?
    Vi har varit ihop i drygt 4 år och somnar tätt tätt ihop precis varenda natt (jag är stora skeden). Det är vår favoritstund på dagen och skulle inte byta det mot någonting i hela världen. Älskar att halvvakna till att han vänder sig om i sömnen och helt omedvetet pussar på mig ? nä, jag är #teamsovaihop all the way!

      Har ni barn?

        Troligen inte än ?

        Jajamen! Sovit i sitt eget rum sedan hon var bebis 🙂

          Varför är det så viktigt att bebisar sover själva och vuxna tillsammans? Förstår att en del bara kan sova på ena eller andra sätter men varför är det liksom så det ”ska” vara?

            Har faktiskt ingen aning om hur det ”ska” vara, vårt sätt är vad som funkar för oss 🙂

            Folk gör olika 🙂 Vår tös sover med oss- 2,5 nu. Hon har egen säng bredvid o klättrar upp o ned som hon vill.

    Innan vi fick barn så tänkte jag ”NO WAY, vi kommer ALDRIG bli ett sånt par som sover i olika rum! Snacka om döden på förhållandet!”

    Sen fick vi barn, som helst sover i våran säng, och det är helt okej för oss nu när dom är så små. Men det blev trångt med två vuxna och två barn i sängen, så nu sover pappan (som ska upp tidigt på jobbet) i eget rum. Helt ärligt ingen big deal! Vi sover tillsammans när vi har barnvakt, och ibland somnar jag i hans säng för att sen gå över till barnen senare under natten.

    Funkar finfint för oss, även om det inte är optimalt – men barnen går ju först och dom sover bäst såhär!

      Haha – det var såååå himla mkt saker man sa ”Vi ska aaaldriiiig….” till innan vi fick barn och sedan sätter man ändå upp barnens ”konst” på kylskåpet och pratar bajs och kräks vid middagsbordet ?

    Jättemysigt att gå o lägga sig tillsammans, kolla på tv eller film, ligga. När det är dags att sova: låt mig vara och låt mig ”bre” mig som jag vill med endast mina egna snarkningar att vakna av. Eget rum FTW!

      +1

    Nej jag skulle aldrig vilja ha separata sovrum, hela familjen sover ihop just nu och det är det mysigaste som finns.

    Saknar min sambos sällskap bara när vi sover en natt ifrån varann!! Älskar att vakna upp tillsammans och mysa med honom?

    Skulle inte kunna sova utan min man faktiskt. :’D
    Det är ju så mysigt att vakna på natten och krypa närmare varann.

    Kan förstå det! Blev galen av att ligga bredvid mitt ex som snarkade mycket. Fick aldrig sova.

    En kanal som vill stötta människor med olika problem. Har eget tragiskt förflutet med missbruk, svår uppväxt, mobbning, Depp, socialfobi, utnyttjande våldsamtförhållande med ex sambo, och massa mer. Brinner för stötta andra med liknade problem och vill visa de finns en väg ut. Kommer dela hela min historia här.
    PS kolla in min insta för mer info om detta

    Insta:sofiasandenyoutube
    Kontakt:mokaka82@hotmail.com

      Kram till dej Sofia ??

    Jag är extremt lättväckt och maken snarkar. Olika sovrum är INTE ett alternativ så jag har löst det genom att alltid sova med öronproppar. Tog några nätter att vänja sig och kostar en slant men så värt det ❤

      Sov alltid ed öronproppar där hag bidde flrut för det var så stökigt att jag fick öronvax så försök sova utan den i bland

      Kräv att han gör en utredning för snarkningarna hos en önh-mottagning! Maken fick bettskena som fick snarkningarna att upphöra helt och han fick en bättre sömn pga slut på sömnapnéerna han visade sig ha. Efter honom har flera av hans vänner också fått bettskena, snacka om att det räddat många relationer!

    Jag ser mest tapeterna vad fina och påslakan jättesnyggt. Att försöka sova med någon som snarkar är ur jobbigt.

      Håller med 🙂 jättefint matchat

        Det ser ju ut som om Dolores Umbridge gått lös på stället ?

    Separata sovrum, går fan inte att sova annars. Jag kan inte sova med barnen heller, kommer de så låtsas jag sova tills de somnat hos mig. Sen smyger jag och lägger mig någon annanstans.
    Men detta: jag skäms för det. Liksom smusslar om ämnet kommer på tal. Helt sjukt!

    Eftersom vi har ett barn med nattliga ”tysta” kramper (epilepsi) och ett som sover med en CPAP (som ofta larmar) så sover vi uppdelade nattetid.
    Spyr på kommentarer som att man får skylla sig själv som låter barnen samsova blablabla. Ibland är det inte så jäkla enkelt.

    Är inte huvudsaken ATT man sover istället för VAR? Kärleken borde vara stark nog även ifall man inte delar sovrum hela livet.

      Resonerar också som så att huvudsaken är att man får sova. Sen tillsammans eller i separata sängar spelar ingen roll alls, inte nu när vi har småbarn som kliver upp i ottan.

      Jo. Huvudsaken är faktiskt ATT man får sömn. Utan sömn går man till slut under, kroppen klappar ihop. ATT sova går långt före vart och hur man sover. ATT man får sömn alls under ffa småbarnsåren är vad som är viktigt för relationen, långt ifrån vart sömnen intas ☺️

    Vi har två barn och jag skulle aldrig vilja ha separata sovrum. Jag sover jätte dåligt dom nätter som min man av någon anledning är borta, jag känner mig liksom inte ”trygg” när han inte ligger bredvid. Likadant när han är uppe längre än mig (vilket händer typ jämt) så ligger jag och lyssnar till hans röst tills jag somnar. Jag hoppas att ni som väljer separata sovrum inte tar död på kärleken i ert förhållande, jag skulle inte klara av det men alla är ju olika 🙂

      Ursäkta men jag måste fråga – om din man sitter uppe medan du går o lägger dig, pratar han med sig själv då??

        Haha nej, han spelar tv-spel med sina kompisar och pratar i ett headset 🙂

      Om relationen tar slut pga olika sovplatser har man en oerhört märkligt skör relation…

    Tänk alla par där ena eller båda ligger ute på jobb, har många jobbresor eller jobbar natt! Va! Huuuur kan de paren överleva utan lite gosgos varje natt?!

    Mvh
    Sover förvisso i samma säng som min sambo men kan förstå fördelen med att inte göra det. Vill inte ha någon arm om mig, vill absolut inte hålla om någon annan, inte ens min sambo. Varmt, instängt och jobbigt. Ge mig space!

    PS
    De tio månaderna när kiddon ville sova tätt intill mig visar sig än i mina sömnproblem, två år senare. Hua

      Men eller hur! Supermysigt att kramas men det kan jag göra i soffan, ska det sovas så leave me be. Sömn tack, här ska sovas på mage utan armar och ben man ska ta hänsyn till xD

      Man får dyra telefonräkningar av och till. Men funkar gör det. Värre när man är flera timmar fel som grädde på moset och egentligen bara kan höras av om helgerna. Men det gick det också 😉

    Det är ett intressant ämne. Kan tycka att det är grymt skönt att sova själv ibland. Frågan är bara hur mycket partnerrelation man har kvar om man varken sover tillsammans eller har sex?(Med tanke på vad LD själv tar upp i sin podd). Om det är så att endast den ena av parterna känner sig nöjd med upplägget, hur hållbar blir den relationen? Trivs båda med det så självklart kör.

      Varför har dom inte sex?

        LD säger i podden att hon nästa inte har någon sexdrift alls. Att hon nästan är asexuell.

          eller demi-sexuell kanske?

            Kul

          Fast det betyder ju att hon inte har sex, bara att hon inte vill det så ofta? Känner igen mig i det. Skulle säga att jag har sex typ normalt för småbarnsföräldrar, kanske varannan vecka. Mellan det tänker jag inte på sex och har inga behov av det.

            Samma här, fast är utan barn överhuvudtaget. Sen jag släppte kravet på att vara den kåta kvinnan som ständigt är mannen tillags insåg jag att jag har typ ”bara” en medium sexdrift. Sugen max 2-4 ggr månaden. Oftast 2 gånger. Är fett nöjd med det ?

          Har läst (någonstans för längesedan) att sexdriften kan minska vid övervikt

            Eller så lever vi i ett sexfixerat samhälle där vi förväntas vara kåta dagligen även om det faktiskt är onaturligt oavsett vikt.

            Sexdrift minskar förmodligen mer av att ha tryckt ut 5kg unge ur kroppen som man sen ammar i nåt år än av ens vikt…

            Det stämmer inte nödvändigtvis. Hälsningar fet och kåt.

            Om LD har sagt att hon är nästan asexuell, eller är på den skalan, eller på annat sätt antytt att det är hennes sexualitet så är det jäkligt respektlöst att försöka diagnostisera någon med minskad sexlust på grund av något. Bara sluta med det!

      Ja, är det inte en självklarhet att upplägget ska funka för båda för att förhållandet ska funka?
      Jag älskar också att sova själv ibland som ett undantag till det vanliga, och så blir det ibland när någon av oss är borta, men i vardags vill jag sova med min man. Helst helt nakna. Det är så mysigt att krama honom under täcket på morgonen, och ja, morgonsex är ju bara bäst.

        Hihi jag tycker så mycket om att höra om folk som gillar morgonen för oavsett partner har jag aldrig förstått tjusningen med det. Men tänker att det kanske dyker upp nån dag ?

          Morgonsex*

      Varför skulle partnerrelation vara beroende av att sova tillsammans eller ha sex? Det är väl upp till paret själva vilken form av relation de vill ha?

        Som jag skrev, bara båda personerna är införstådda och tillfreds med upplägget. Om allt kretsar kring endast den enes behov finns det nog risk att relationen inte blir så långsiktig.

          Men det gäller väl allt i ett förhållande? Inte bara sömn och sex?

      Parrelationer handlar främst om god, 100% ärlig kommunikation och djupa känslor. Det kan man verkligen ha utan mycket sex och samsovning. De kanske kramas i soffan hela kvällarna? Tar på varandra intimt gör man ändå utan sex.

    Separata sovrum! Vrf ska jag få min sömn förstörd för att han snarkar? Vägrar se trött ut eller vara trött pga ngn annan. Och nej, har inga barn och vill icke ha heller.

    Bästa stunden på dagen är att gå och lägga sig tillsammans. Mysa och somna nära ?

      Men man lägger sig ju inte alltid samtidigt, ibland vill ju den dna vara uppe längre än den andra, jag klarar inte av att somna tätt intill någon, kan bara hålla om ett litet tag innan jag somnar.

    Över min döda kropp.

    Min mans plats är bredvid mig.

    Jag skulle absolut vilja sova själv om jag hade en partner som snarkar. Blir fan mordisk av att lyssna på snarkningar.

      Jag blir också mordisk. Det är ett rent helvete att sova bredvid en snarkare. När vårt gästrum blir klart så kommer min man skickas dit, och han får bara sova i vår säng om jag hinner somna innan han går och lägger sig. Jag sover med öronproppar men det hjälper inte för hans jävla snarkningar hörs ändå.

    Jag skulle nog kunna tänka mig olika sovrum i ”korta” perioder (exempelvis under småbarnsåren, om jag blir förälder förstås). Men helst inte innan jag försökt med allt annat.

    Jag sover exempelvis redan i ett eget dubbeltäcke (och framtida partner får helt enkelt sova i eget täcke, för jag delar då inte med mig). Sedan så sover jag hellre med två stycken 90cm sängar istället för en 180cm (för att slippa att väckas av partners bökningar i sömnen).
    Utöver det blir det väll öronproppar och liknande.

    Men om inte det funkar så kommer jag absolut att testa skilda sovrum, för jag är INTE trevlig om jag inte får sova 😮 (knappt då heller föresten).

    Jag älskar att somna och vakna bredvid min snubbe. Själva sovandet däremot kan kvitta eftersom jag sover som en DÖD när jag väl somnar. Men skulle absolut kunna tänka mig skilda sovrum om att sova tillsammans innebär att man inte får sova. Min sömn är lite för precious för mig.

    Det har vi med. Skulle aldrig kunna sova annars.
    Maken snarkar så det står härliga till = aldrig kunna somna o sover sen skitdåligt hela natten.

    Var o en gör väl vad som passar dom bäst. Ingen annan har med det att göra.

    Och jaaaa allt annat funkar kanon ändå ?

    Låter bra, skönt att få kunna läsa med lampan tänd eller göra vad man vill utan att den andra ska bli störd, sexlivet blir nog mer spännande också

    Ett eget rum är lyx. Vi har var sitt rum, var sin säng och sover ensamma när vi ska jobba. Är vi lediga blir det lite hipp som happ. Efter flera förhållanden och ett par barn så var det fantastiskt skönt med ett eget rum där jag får rå mig själv, läsa hur länge jag vill och städa när det passar mig.

    Inredningen är som jag vill ha det, trägolv, vita väggar, en stor säng, två sängbord, en byrå och en gigantisk garderob från vägg till vägg. Inga gardiner. Lättstädat.

    Här inne är allting mitt och det är jag som bestämmer!

    Om familjen Dahmer flyttade till ett mindre boende kanske hon inte skulle behöva tigga pengar från läsarna? Jag menar, har man råd med ett hus stort nog med separata sovrum för även de vuxna har man det rätt gott ställt…

      Haha ja det är ju verkligen kvitto på rikedom. Hon säger ju flertalet ggr att hennes MAN tjänar bra men swishandet är liksom hennes sätt att tjäna pengar. Förstår inte vad de har med boendet att göra?

      Dessutom tror jag hennes två stora barn delar rum, så ifall de får varsitt rum om LD och hennes man delar rum är det okej att fortsätta be om swishdonationer enligt din logik eller?

      Och de har bott där långt innan folk började swisha? Förstår inte grejen med folk som gnäller över LDs swishande. Om du inte vill bidra till hus, blomma eller dator, gör inte det då. Men sen när blev andra swishares plånbok ditt problem?

      LD har aldrig utgett sig för att inte ha det gott ställt.

      Om du flyttar till mindre boende så kanske inte du heller behöver ta ut någon lön?

    Jag skulle vilja ha en partner.

      Hoppas att någon snart hittar dig ?

    Sover hellre själv som standard (med undantag om det känns helt rätt) och är utvilad och harmonisk, än ihop med någon så jag inte får sova ut och är trött och grinig hela tiden.
    Det är inte så himla kärleksfullt om jag är konstant halvdöd med huvudvärk.

    Jag är struliger när jag ska sova, av med täcke, på med täcke, olika ställningar-osvosv.

      Antar att du inte lever i en relation?

    Och här har vi alltså nån som känner att hon behöver be sina läsare om pengar. ?

      Får man ej ta ut lön för sitt arbete om partnern eller man själv snarkar? Låter jättekonstigt.

    Skriver väl en kommentar och låtsas som att någon skulle vara intresserad av mig och mina åsiker. Fast suddar ut den igen, för varför skulle någon ens bry sig.

      Jag bryr mig! Skriv din kommentar och så skickar jag en kram och önskar dig en riktigt bra lördag kväll ❤️

      Jag läser alla kommentarer och bryr mig om dem alla. Även fast jag inte håller med.

      Vad hade du på hjärtat? ❤️

      Jag bryr mig! Kram till dig och hoppas du får en fin söndag. ?

    Jag är mörkrädd som fan så ha någon att sova med är en av de bästa sakerna med att ha ett förhållande för mig.

    Skulle dock kunna överväga separata sovrum om min partner snarkade ofta och högt!

    Tycker detta inlägg och ämne har så många ofantliga anledningar till varför man inte sover ihop pga sjukdomar, snarkningar, jobb och småbarn. Må så vara!! I en period, absolut! Men annars? Varför i helvete annars ha seperata sovrum? Det skulle kännas som att jag bodde med en polare, syster eller bror annars. Hur känner ni? bloggbevakningen du säger att dina päron har seperata sovrum? Why? Kanske missat den detaljen med förklara gärna. Tror inte dem är mindre lyckliga för det, men intressant att höra anledningen…

      Okej jag läste om ditt inlägg och tolkade det som att dem pga ”platsbrist” har seperata sovrum? Annars slår dem varandra i ryggen, ”en armbåge hit osv”.

      Jag skulle aldrig i hela mitt liv väja seperata sovrum pga detta, snarare byta till en större stäng. Men diskussionen kvarstår. Har dem ett aktivt sexliv? Är dem intima i övrigt? Förlåt för privata frågor men dem behöver du ej besvara. Men tycker fortfarande frågan är intressant att diskutera. Klart dem lever och mår bra. Men relationen? Vad gör detta med relationen?

        Så fantasilöst att tro att separata sovrum = inget sexliv.

      Jag försökte hitta artikeln, när en veckotidning kom hem till oss och ville skriva om just skilda sovrum… men den fanns tydligen inte kvar. Länkar istället till min gamla blogg, där jag skrev om vår relation till varandra. ( För tio år sedan. Inget har ändrats sedan dess.)
      http://mamselamsen.blogspot.se/2007/06/gamla-och-rejla-sverige.html

    När jag var gravid med sista barnet så sov jag på soffan i 7 mån. Jag var vaken långa stunder på natten och hade väldigt svårt att sova utan att behöva höra maken snarka. Nu sover vi tillsammans igen men gud nåde honom om han vill ligga nära o sova! Det funkar inte för mig. Eget täcke, varsin 90-säng och pod i örat för mig, sen sover jag som en stock. Eller jag hör inte maken när han snarkar men jag hör minsta pip från bebisen.. skumt det där..

    Har aldrig förstått varför sova ihop är ett sånt måste? Det handlar väl inte om var man sover eller hur man sover, ett förhållande bygger väl på vad man gör tillsammans när man faktiskt är vid medvetande. Inte när man sover? Öööh. Låt folk sova som de vill ?

    Oj vad många som sover isär! Jag hade nog gärna haft separata sovrum så att man kunde sova isär om man behöver det. Jag har alltid haft problem med sömnen och att någon annan sover bredvid mig kan ibland bli provocerande. Samt att jag älskar att sova i egen säng. Sova tätt tätt och skeda funkar inte för mig. Gör hellre det på soffan och går och sover själv sen.

    Sova själv helt klart men så är jag nattuggla och han tvärtom, vi umgås så mycket ändå!

    3 vånings hus. Massor av rum. Men alla 3 barnen sover med oss till 6 års åldern. Så himla mysigt. Nu har dom egna barn som dom myser och trängs med. Jag och maken sover sked. Finns inget rätt eller fel i den här frågan.

    Hade gärna haft ett extra sovrum/gästrum att sova i ibland, typ de nätter nån av oss ska upp svintidigt eller när sambon snarkar. Meeeeen vi bor i sthlms innerstad å trivs bra med det så tillsvidare är den enda ekonomiska lösningen som håller öronproppar ✌️✌️

    Vill för övrigt skaffa gemenamt täcke. Helst varsitt täcke och ett gemensamt stort ?

    Jag tycker att de som vågar göra som de själva vill och vad som funkar bäst i deras förhållande, även om det går emot normen, är jäkligt modiga människor 🙂

    Det handlar väl just om att SOVA?? Sover man bra ihop med någon annan är det väl jättebra men gör man inte det sover man hellre ensam. Man blir galen till slut av att inte sova ordentligt.

    Tycker inte det är konstigt. Jag och min sambo har varit tillsammans i fem år och önskar att vi hade varsin säng iaf haha. Händer ibland att någon av oss sover på soffan. Inte för att vi är osams utanför att man vill slippa den andres sparkande/snarkningar och vad det än kan vara. Gillar att gosa också och somnar ofta ihop men vaknar jag av att han stökar runt för mycket släpar jag mig gärna iväg till soffan. Hellre att båda sover bra så vi är på bra humör, det gör mycket mer för relationen än att trängas i samma säng varje natt bara för att!

    Älskar att somna bredvid min man! Mysigaste som finns. Sen att han snarkar som tusan löses enkelt med en armbåge eller milt puffande tills han vaknar till lite och slutar. Lite jobbigt ibland, men hellre det än att sova själv. När jag väl har somnat sover jag som en stock fram tills morgonen så då spelar hans högljudda snarkningar ingen roll.

    Min man körde ut mig från sovrummet pga sina snarkningar. Vi köpte en ny säng jag inge ens fick sova in. Han ryckte jag var känslig så jag fick sova på soffan…
    Vi var inte ens gifta i 1/2år innan han morgon efter morgon lämnade mig när jag grät vid frukosten pga noll sömn. Så vi fick flytta isär och nu vill jag skilja mig. Var rädd om varandra och den andres sömn!! Så mycket viktigare än vad man tror!

      Du har inte gjort något fel. Din man låter som en jävla idiot.

    Vi sover isär och det funkar skitbra? Har alltid gillat att sova själv och bre ut mig. Barnen sov mycket i vår säng när de var yngre, mysigt men jobbigt med störd sömn.

    Vi har inga barn, och sover ihop. Men jag sover egentligen bäst själv. Älskar att sprida ut mig i hela sängen och sover bäst utan någon annan. Min fästman är tvärt om, han kan knappt somna om jag inte är bredvid Haha ??

    Jag o min man delar på en 1.20 säng❤️Va singel länge o när han flytta in så blev vi vana vid att sova trångt o vi absolut älskar det❤️Har blivit så van nu så när han e borta på jobb sover jag på soffan för att få den där ”trånga” känslan???
    Vi har ett litet sovrum som e vårat paradis o skulle inte byta det för allt i världen❤️

    Nu inser jag hur glad jag ska vara för en sambo som gillar att sova ihop nakna på samma stora madrass och under samma stora täcke haha? jag har alltid haft sjuka mardrömmar när jag sovit själv och att få sova med någon gör att detta slutar helt. Kan på sommaren tycka att det är skönt att somna själv då han blir väldig varm men annars vill jag alltid ha honom där. Inga barn än så kan ju ändras .Vad bra att alla kan göra som de tycker är

    Mina föräldrar har haft sedan jag var typ 10 kanske, dom är fortfarande gifta och har vart det i över 25 år, Min pappa snarkar som bara den och min mamma vill gärna ha hennes hundar i sängen, så dom har löst det så, dom älskar varandra lika mycket idag.som för 30 år sedan när dom blev tillsammans ❤❤ tror det var mitt ”fel” från början då jag vägrade sova ensam framtill jag fyllde 10 ttp,Jag sov med nanna och pappa i eget rum. Ni bör inte inte jag hemma längre men dom verkar nöjda med egna rum ?‍?‍??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.