Baby baby baby

Blondinbella:

Jag kan absolut se mig själv träffa någon om några år som inte vill ha egna barn och det är fine för att jag har världens bästa redan. Men jag kan också tänka mig fler i framtiden, beroende på den jag träffar. Det är turen med att vara 26 år. Om tio år är det fortfarande i vanlig ålder om jag skulle vilja. Men jag måste erkänna att jag älskar att vara en singel mom. Den friheten är fantastisk.//Blondinbella

Hon älskar att vara en single mom men skulle gärna vilja ha fler barn i framtiden?
Att vilja ha fler barn – fine – men att älska att vara en ensamstående förälder när hon varit det i typ en kvart och nyhetens behag inte ens lagt sig? Ja, kanske? Whatever floats your boat, men jag kan ändå inte låta bli att känna att det bara är ytterligare en av de stora kängor som Bella vill placera i nyllet på Odd.

Undrar hur länge han kommer tolerera det innan han gör en comeback på Instagram?

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ljuvligt. ALLT är ljuvligt?

    Jag kan inte hjälpa att tycka att det verkar vara det ideala familjelivet. Trots att jag älskar mina pojkvänner till döds så finns det en del av mig som alltid fantiserar om sex med andra och gärna träffar nya. Hade jag barn med någon på det sättet kan jag se många fördelar. Hade inte velat hänga med dem 24/7. Tycker familjelivet verkar sjukt överskattat. Tacka vet jag resor och äventyr. Hälsningar Självisk

      Amen ?

      Så känner man oftast innan man själv fått barn.

        Jag har barn men separerade från deras pappa när dem va små. Nu lever jag ett lycklig varannan vecka liv sedan flera år tillbaka och älskar det.

        Och ännu mer efter att ha producerat tre… Jag är på stallet 3-4 timmar per dag och utan det hade jag suttit inspärrad nu. Barn är kul i lagom doser.

        Zzzzz

        Rätt ofta efter att man fått barn också. Tror inte jag och flera av mina vänner är ovanliga.

      Jag har rest jorden runt med mina barn så resor och äventyr behöver man inte offra. Kanske sexuella äventyr då 😉

      Men saker ändras också från man är 20+ till 40+

      Med vänlig hälsning erfaren

        Alla är inte stöpta i samma form som dig.

        Med vänlig hälsning frivilligt barnlös 40+

          Gillar ordet barnfri mer än barnlös ☺️

            Fri är kanske inte det rätta om man är det ofrivilligt..

            Förlåt! Det stod ju faktiskt frivilligt, aja baja på mig.

        Öppet förhållande borde nog fler ha ?

    Finns ju ingen karl i världen som skulle stå ut med henne ett längre tag, så mestadels av sitt liv kommer hon att vara singel.

      Oj vad bitter!

        Bitter nej svarar elak… men Bellas älskar att solen kysser på sig själv så ligger nog något i det…

          Vad?

      Och du själv är en fröjd att leva med verkar det som.

      Då får hon väl hitta en tjej då, jag skulle inte ha några problem att leva med henne. Kul med någon som har mål och som står helt på egna ben

    Tycker nog frågan som väcktes i samma inläggom hur Isabella kommer att bjuda igen alla dessa vänner som besöks med övernattning hela tiden är lika viktigt.
    Verkar som om hon är ganska ensam i sitt stora hus och vantrivs hemma trots små käcka inlägg om att hon får välja i vilken soffa hon får sitta.

      Jag tror att alla besök hos vänner beror på att det underlättar hennes dagar med barnen. Hon får avlastning när det gäller matlagning och kanske också barnpassning. Hoppas att hon har så pass mycket vett att hon inte kommer tomhänt och tar med lakan och handdukar i fall inte värdparet sagt att det inte behövs. Foppa och Nicole har säkert inga problem att tvätta en omgång lakan till men förutsättningarna på en ö är säkerligen helt andra…Med dagens vattenbrist och trolig egen brunn så har man ofta inte tvättmaskin utan man får transportera tvätten till fastlandet. För att inte tala om pysslet med att handla mat då man bor på en ö.

        Något jag aldrig kommer förstå är hur väletablerat det är bland svenska hem att besök ska ta med sig lakan och handduk. Seriöst jag tar det som en förolämpning om mina gäster tar med sig lakan och handduk. Herregud ska man släpa med sig sånt när man kommer på besök? Gästfrihet, vad är det? Eller brukar man också be sina gäster ta med egen frukost? ?

          Cathrin: jag håller med dig men det är bara läsa inlägget om läckberg så ser du att det tydligen är väldigt många som anser att man tydligen ska ta med lakan och handduk. Man ska även ta med en flaska vin eller annan gåva. Helst ska man också köpa med mat om man förväntas äta hos den man gästar, och slutligen ska man hjälpa till att laga maten, städa och diska. Helt galet enligt mig då jag inte förväntar mig nått av ovanstående från folk som gästar oss. Möjligtvis typ en flaska vin eller en blomma, men det är helt okej om de kommer tomhänta också.

            Tyvärr är det ofta så att man inte bara får gäster en eller ett par gånger under semestern utan det kan bli fullt hus för jämnan. Och ofta dyker de upp med kort varsel. Vi har t ex ett fritidshus som i mångas ögon är idylliskt. Men till idyllen kommer att det tar 25 minuter enkel resa med bil till närmsta matbutik, vilket gör att det lätt tar minst två timmar att åka in och ”bunkra”. Idyllen innebär också handdiskning vilket tar sin lilla tid om man är ett stort sällskap. Sen har vi det här med egen brunn och begränsad tillgång till vatten. Vi har tvättmaskin men tvättar bara det nödvändigaste. Att tvätta sängkläder till flera familjer i flera omgångar är inte att tänka på! Får vi gäster hemma i stan så är saken en helt annan.

            Så du tycker att stå med sängkläder o tillhörande tvätt o byten för t ex 15-20 pers som det händer vi har samtidigt på landet är motiverat? O står gärna för maten, men att handla, laga, o sen röja o diska för 15-20 pers? I föera omgångar under en sommar? Är det då inte rimligt man hjälps åt? ?

            /Camilla

            Camilla: Nu vet jag inte om ditt svar var till mig, men jag hänvisade inte till det du skrev utan inlägget här inne som handlade om dig. Där är det många som anser att man ska göra så som jag skrev i min kommentar. Tror inte att alla dessa människor syftade på att man bara skulle göra detta när man har 20 gäster samtidigt, utan det verkar tydligen vara många som anser detta oavsett antal gäster, vilket för mig låter galet. Vart är gästfriheten hos dessa personer? Sen om man bjuder in 20 pers samtidigt så tycker jag att det är upp till värden att meddela gästerna vad som förväntas av dem och inte bara anta att de ska ta med lakan, ta med mat och vin samt hjälpa till med städning.

          Jag brukar tänka efter lite vart jag ska. Min syster har många barn och lite tid – till henne tar jag alltid med egna lakan så slipper hon en tvätt. Och en flaska vin är en uppskattad present som är kul att ge bort tycker jag. Ska jag till mamma tar jag inte med nånting annat än en flaska vin och ska jag till en kompis slänger jag med mina sängkläder o nån liten gåva.

          Detta tror jag verkligen inte är något som någon tar illa vid sig av – men då är mina vänner härliga och prestigelösa. När folk kommer till oss har de aldrig med sig något men vi har faktiskt all tid i världen att tvätta o handla men den dagen vi inte har det så är det alltid uppskattat med omtänksamma vänner.

        Camilla Läckberg? Är det du?
        Nä. Skoja bara. Håller med om att man tar med grejer osv till gäster.

          Gah! Jag menar såklart att man som gäst tar med det man behöver. Det går bra nu…

            Det är lugnt, Läckberg skriver ju själv som en kratta.

        Min svärmor tyckte vi skulle ta med handdukar till Gotland där de bor. Det tar 12 h för oss att åka till ön. Hon slängde även dit med ”vad synd att vi gav bort kylskåpet, det hade ju varit perfekt för er annars och ta med egen mat” Säger bara: nästa sommar åker vi inte dit på semester!

          Är Gottelands invånare märkliga? :p Haha! Hälsade på min syster där en gång. Hyresvärdarna var märkliga o en annan hyresgäst med. (Tror att hyresgästen också var från Gotland) allt skulle torkas med papper p.g.a hygien. Att det annars var allänt gris verkade de inte tänka på. Sen att man inte vågade ta ett steg i köket utan att hon skulle godkänna att man gjorde det på rätt sätt gjorde inte saken bättre. -Visst är självmord också vanligast där jämfört med i övriga Sverige? Murarna byggdes ju för att stänga ute patrask med smittor o fattigdom. Otroligt fint var det! o i övrigt var folket jättetrevligt. Alla små butiker sålde samma saker-lite tråkigt var de… kunde ingen sälja typ plastburkar gjorda av plast som släpper ifrån sig det ena o andra. O artificiellt färgat godis. Med blinkande neonskyltar utanför. O riktigt genomtänkt i bodan för att folk skulle ta på sig spenderarbyxorna o sen när de kom till sitt boende undra vad de köpt.

            På fyllan? Fattar inte ditt inlägg.

          Varför tycker du handdukar och gratis mat ska ingå som när ni behagar komma och gästa, gratis får man anta? Visst är det trevligt när folk bjuder, men förstår inte folk som blir sura bär de inte blir bjudna på tillräckligt mycket. (Om man själv brukar bjuda på nybäddat och mat åt svärmor förstår jag dock frustrationen)

      Jag är inget Bella-fan men antar att hon passar på att vara social under semestern då hon själv sagt att när hon jobbar så hinner hon inte ens slösa tid på att säga hej till kollegorna på kontoret…

    Hennes beteende är konsekvent i total avsaknad av klass och stil.

      Vad är klass och stil? Förklara gärna.

        Den enklaste definitionen: om du behöver fråga så har du det inte 😉

        Klass och stil kan inte köpas för pengar. Det går att öva in beteendet, men riktig klass/stil är någonting en föds med. Isabella saknar både klass och stil, ganska många nyrika bloggare saknar det.

      @Anonym 12.39

      Stil och klass är att ALDRIG kommentera andras stil och klass.

      Moa

        Nu gjorde jag inget anspråk på att ha det, så det är fritt fram 🙂 (sen föll du också i fällan hehe)

          Precis som du då ?

        Det du tänker på är kommentering av andras ofrivilliga etikettsblunder. Stil och klass är bl.a att inte pika sitt ex offentligt varannan dag.

      Gunilla Persson, is that you?

      Bristerna när det gäller flytväst på barnen tyder också på bristande intelligens! Gillis hade en för stor seglarväst i Ö-vik och Sally slipper grenremmen eftersom hon har klänning. Och hennes senaste grej med att filma när hon kör bil och sedan lägga ut det på sociala medier! Sk*t samma att det går väldigt långsamt, man gör bara inte så!

    Det ena behöver inte utesluta det andra.

      CamCam, det är mycket moderering nuförtiden. Jag (och andra) har upplevt att kommentarer ”fastnar” och sedan dyker upp ett bra tag senare. Men från ett annat IP så dyker kommentarerna upp direkt. Vad händer?

        Nyfiken på hur du vet hur det är för andra ?

          För att många andra har skrivit det bland kommentarerna den senaste tiden ?

            Nu fastnade en till kommentar för mig i moderering utan att ha skrivit något elakt eller använt länkar. Alla tre gånger mina hamnat i moderering har jag skrivit om Läckberg. Antar att Cam inte vill godkänna kommentarer om CL utan att läsa dem först.

              Märkligt. Ska kolla på varför.

    Jag är mest irriterad på att Bella kallar sig ”single mom” när hon har delad vårdnad med Odd och alltså på inget sätt är ensam i ansvaret för Gillis och Odd.
    Förmodligen trodde väl Bella att om man, som hon ofta påpekar, nu är singel och alltså inte i en relation med Facebook-terminologi, så blir hon naturligtvis ”single mom” eftersom hon också är mamma till två barn. Häpp!
    Men ”single mom” betyder ”ensam mamma” dvs ensamstående förälder som själv har hela vårdnaden och ansvaret utan hjälp av den andre föräldern (som förhoppningsvis ändå bidrar ekonomiskt).
    Någon föreslog att det Bella är kallas ”co-parent” på engelska och är något helt annat än ”single mom”. Bella har ju möjlighet att varannan vecka helt fritt disponera sin tid och göra resor, arbeta, gå på spa och dejta. Något helt annat än att vara ensam mamma på heltid.

      ”ensam i ansvaret för Gillis och Odd”
      blev ju lite fel.
      Barnen är Gillis och Sally som alla förmodligen vet 🙂

        Håller med, ensamstående. Det låter som om nån dött. Angelica Lagergren skrev det också.

      Fast hon är ju ändå en ensamstående mamma när det är hennes veckor.

        Ensamstående betyder att man är ogift, inte har sambo och inte befinner sig i en relation.
        Så Bella är ensamstående mamma även när det är Odds veckor.
        Har man gemensam vårdnad ansvarar man gemensamt för barnet oberoende av hos vilken förälder som barnet bor.
        Men som sagt, Bella är inte ensam mamma till Gillis och Sally. Hon har ingen aning om hur det skulle vara att på heltid själv svara för vårdnaden om Gillis och Sally som hon skulle få göra om Odd plötsligt emigrerade till Tibet eller for iväg för att valla kor på Pampas.

          Det där är hur du uppfattar ordet, men det används ju också om föräldrar utan partner helt enkelt. Varför är bara din uppfattning om betydelsen korrekt?

      Singelmamma är ju just en en singel mamma och inte ensamstående mamma. Jag har aldrig hört någon kalla sig för co-parent utan just singel men vanligast är att dom flesta kallar sig ensamstående trots delad vårdnad.

      Single mom betyder dock rätt och slätt en mamma som inte har en parrelation, dvs att hon är singel.

      Precis som ensamstående inte heller lägger någon tyngd i hur mycket ansvar du har eller inte har över barnet eller barnen.

      Däremot kan jag hålla med om att det givetvis finns en skillnad i att ha barnen på heltid, deltid eller halvtid. Vid heltid ansvarar du för all planering, allt ansvar, hela uppfostran, all vab, hela den ekonomiska biten, allt som har med hushållet att göra samt alla tider hos vårdcentral, tandläkare, fritidsaktiviteter, skolmöten etc etc.

      Vid deltid har du troligen det mesta ansvaret, om den ena föräldern bara har barnen vissa helger och/eller lov. Men får åtminstone avlastning ibland och kan ev dela frågor och huvudbryn.

      Vid halvtid är det förhoppningsvis uppdelat 50/50. Men även om föräldrar har delad vårdnad med exempelvis varannan vecka är det ju inte säkert att den ena föräldern tar 50% ansvar, mer än att barnen förvisso bor delvis hos den andra föräldern.

      Likväl finns det allt för många relationer där den föräldern tar det största ansvaret trots att det borde vara 50/50 dem sinsemellan.

      Så, om inte en förälder berättar/visar att hen ensam har barnen på heltid eller uttryckligen beskriver och/eller berättar att hen tar allt ansvar oavsett situation så kan vi väl bara sluta anta att någon förälder har det på ett visst sätt? Istället kan vi kanske fråga ”hur löser du det här, behöver du hjälp?”. Då kan fler föräldrar få hjälp på massor av olika plan, vilket gynnar alla. Inte minst barnen.

      Jag håller helt med dig, jaja frid och fröjd att vara varannanveckamamma/pappa. Att vara ensamstående är något helt annat och ett slit. Vi kan väl vänta tills magsjukan attackerar eller vad sägs om att mamman har magsjuka samtidigt som barnen. Då är det inte så perfekt längre. Man ska vara ödmjuk inför livet.

    Självklart är hon bäst på att vara singel också, nån som trodde nåt annat 😀

      Singel-boost klar uppföljare till Skilsmässo-boost!
      Undrar om de kan komma ut tillsammans – kanske i ett paket med röd Sally-rosett kring?

    Ju mindre väsen från Odd, desto mer POWER to him.

      Exakt! Ju längre han är värdigt tyst om saken desto mer tror jag att han är the greater man och att det som sägs om honom är överdrivet (men kanske inte osant).

      Hon kanske har en hållhake på honom?

        Eller han en på henne? Odd kanske är tyst mot cash? Det skulle inte förvåna mig om det finns en överenskommelse.

    Man kan väl konstatera att hon håller framtiden öppen och inte låst sig vid nåt iaf ?

    Sluta övertolka allt. Detta är ogrundat skvaller och du framstår som illvillig missunsam och avis. Bättre kan du?

      Isabella VILL att det ska snackas om det här annars hade hon inte skrivit det. Hon lever på folks nyfikenhet. Chilla.

    Det hela är så, så, så falskt. Vad gojar Bella om? Först älskade hon familjelivet och ville absolut inte byta bort det mot något annat, hennes slogan i livet var till och med ”KOMBINERA KARRIÄR OCH FAMILJELIV!” – Nu äääälskar hon plötsligt singelmamma livet? Förstår hon inte själv att folk blir lite misstänksamma.

    Ja Bella är nog inte medveten om vad det innebär att vara singelmamma i den bemärkelsen de flesta tänker på dvs att man som mamma har ensam vårdnad och ansvar över sina barn. Hon lever väldigt bra, förvisso hon själv som står för pengarna men barnens far tar ju lika stort ansvar! Det är inte att vara singelmamma. Och hela den här grejen att hon skaffat barn tidigt osv, bra för henne! Men hon är ju rätt unik, skaffat sin förmögenhet vis blogg osv inte behövt göra några högskolestudier vilket kräver hårt plugg och en tid av att vara fattig först. Hon uttalar sig så roligt, som att hon sitter på livets hemlighet liksom, ”tjäna din förmögenhet tidigt och skaffa barn, inga problem” Har själv inga barn men har nära vänner som har ensam vårdnad om sina barn och fan vad de sliter! En vän som genomgått samma utbildning som jag genomgår nu med mycket sena kvällar och krävande praktik, med ett barn samtidigt. Jag tycker att det varit krävande som det är, fattar inte hur man lyckas med ensam vårdnad, en stor applåd är vad de riktiga singelmammorna ska ha!

      Håller med dig. Min kusin är ett bra exempel på en singelmamma, hon pluggar till socionom med två små barn. Hon har full vårdnad och sliter samt kämpar så sinnessjukt hårt för att få vardagen att gå ihop. Både tidsmässigt och ekonomiskt. Hon går i skola till kl. 16, hämtar barnen 16.30, lagar mat 17.00, duschar samt nattar barnen vid 19.00 och sedan pluggar hon till midnatt. Samma rutin nästan varje dag.

      Bella ser jag bara lallar runt när hon är med barnen, inte har hon på senaste månaden någonstans skrivit ”idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt så barnen kan få landa mitt i all den här kaos” + hon betalar andra för att göra de sysselsättningarna man normalt gör i hemmet (som: passa, hämta och lämna barnen, sköta om trädgården och huset, laga mat, packa ut all leverans med exempelvis mat, städhjälp etc.) och har endast barnen 1 vecka. Såklart hon älskar livet som ”singelmamma” då.

        OBS: Jag missförstod lite. Jag tänkte på ensamstående mamma och inte ”singelmamma” som så, sorry för förvirringen! 🙂

        ”(som: passa, hämta och lämna barnen, sköta om trädgården och huset, laga mat, packa ut all leverans med exempelvis mat, städhjälp etc.)”

        Hur ver du att hon har hjälp med allt detta? Städhjälp och hjälp med trädgården har hon sagt att hon har men resten? Vad har du fått det ifrån?!

          1) Hon har en nanny till barnen.
          2) Hon har tydligen (enligt sin egna Instastory) någon som åker hem till henne och hämtar leveranser och lägger in mat i hennes kyl.

        Någon som tar hand om trädgården har hon inte. Iaf inte enligt de bilder hon la upp för ett tag sen. Jättelångt gräs och igenvuxna rabatter. Brukar inte vara populärt hos grannarna när det det ut så. Förstör liksom helhetsintrycket.

          11 juni fanns ett blogginlägg där man såg en robotgräsklippare. Antingen begriper sig Bella inte på maskinen eller också har den blivit stulen om den var ute. Bella är ju nästan aldrig hemma i sitt älskade hus.
          Men hur är det med firman som skulle sköta trädgården? Bella har knappast tid och lust att hålla på med trädgården de få timmar hon är i huset mellan allt flängande.

        har inte lektioner varje dag när man pluggar till socionom. Ganska fritt. Och plugga varje dag till midnatt låter också överdrivet, vet få kursare som la ner timmar varje dag på plugg. Socionomutbildningen är en ganska lätt utbildning gällande både gällande lektionstid och pluggtid.

          Fast njäe…beror nog på var du läser, i Lund till exempel hade vi mestadels heldagar och mycket grupparbete som ofta krävde att vi var på skolan. Jag tyckte inte heller att utbildningen var lättare än någon annan utbildning (nåja, läkarlinjen och juridikprogrammet är kanske undantaget här ;)) om du verkligen ville lära dig något på djupet och inte enbart pluggade för att klara tentorna. De som ansåg att utbildningen var lätt tyckte jag ofta var de som såg det som ett förlängt gymnasium, dvs tryckte in kunskapen inför tentorna, helst med så lite litteratur som möjligt och inte riktigt såg det som en inhämtning av kunskap till något du faktiskt ska använda dig av i kommande arbete.

          De flesta utbildningar är rätt ”lätta” då kan jag känna, så länge du har en viss fallenhet för ämnet.

          Jag vet inte vilket lärosäte du studerar vid, men de har oftast grupparbeten tidigt på morgonen och sedan föreläsningar och seminarium resten av dagen. Men socionomer kanske tror att alla lärosäten har samma schema? ? Little do I know..

          Jag har pluggat juridik, så jag kan tyvärr inte uttala mig något mer om socionomutbildningen.

    Han kommer inte bemöta dravlet 🙂

    Jag har följt BB i 10 år och uttalanden som dessa känns väldigt ”typiska” för henne. Hon verkar söka sig en tydlig identitet, och när hon finner en sådan så går hon helt upp i den. Oavsett om det är singelaffärskvinna, fru och mamma eller som nu single mom.

    Tror ej det handlar om att markera mot Odd, utan det är helt enkelt bara sån hon är

      Borderline typ

        Inte så förtjust i hobbydiagnostisering.

          Narcissist, bipolär och borderline har fladdrat förbi i Bellas kommentarsfält senaste månaderna. Hobbydiagnoser är populära.

    Vet inte varför det här överraskar någon. Bella har knappt tid med att säga hej till sina kollegor, så klart hon njuter av att va själv och bestämma över allt. Hon bordr aldrig ha varit i ett förhållande med någon som Odd och ännu mindre i ett äktenskap.

    Egoina rekommenderar Natural Cycles, något som hon ställt sig kritisk till tidigare om jag inte missminner mig.

    Hormonfritt är jättebra, absolut! Men appen känns inte säker för fem öre. Tänk på alla 16 åringar som börjar med detta för att kända mediaprofiler rekommenderar detta (i kombination med rabattkod……) och sedan blir oönskat gravida. Visst, möjlighet till abort finns men är kanske inte något hejdundrande roligt att gå igenom..

      Fick mejl Från Studentkortet om studentrabatt hos Natural Cycles. Kände direkt ”hur dumma får båda företagen bli”?

      Hormonfritt, jaa! Natural Cycles, neej!

      Kombinerar man NaturalCycles med kondom gör appen i alla fall ingen skada. Man får intressant statistik över kroppstemperaturen och appen kan användas om man en dag vill bli gravid. Då ska man dock inte längre använda kondom 🙂

        Som ”skaffa barn”-app ser jag inget problem med att använda appen, men i preventivt syfte skulle jag aldrig i livet ta risken.

        Tänk om ägglossningen infaller tidigare än väntat en månad (spermierna överlever några dagar i livmodern och kan invänta ägglossning, tempen ökar hos kvinnan först när ägglossning infaller). Då är risken stor att bli gravid. Även de som har en extremt regelbunden menscykel på 28 dagar och ägglossning på dag 14 kan få rubbningar i cykeln då och då – det händer för majoriteten av alla menstruerande.

    Det fanns en tid, något/några år sedan, då Isabella hyllade sitt ex på bloggen för att han hjälpte henne få ordning/rutin i vardagen maa av hennes ADHD.
    Undrar vad som hände mellan ”hjälp att strukturera vardagen” till att bli ”kontrollerande”.

      Struktur och Pippi Långstrumpande funkar inte så bra tsm. Då är det bättre att skylla på att ngn är kontrollerande…

    All heder åt Odd som kniper käft och inte kastar hans barns mamma till vargarna.

    Kenza har nu gift sig!!

      Finns det någon uppdatering eller några bilder någonstans? *orimligt nyfiken* ?

    Camilla Läckberg; bjuder man in så många som 15 – 20 personer så ställs väl saken i annat läge va? Så som du lagt fram saken så har inte antalet riktigt kommit på fråga; dessutom …kom dem oinbjudna? Visste dem om att så många andra skulle komma? Om inte; så är du inte rätt att klaga. Tycker det låter oerhört märkligt att avkräva av sina GÄSTER att de ska städa, bädda, etc etc…hela konceptet gäst innebär att man inte ställer sig med sånt. Däremot visar vanlig hyfs som att inte lämna ditt hem i oreda, använda dina privata tillhörigheter etc..men att avkräva att dina gäster ska ställa sig och diska…?nej absolut inte

    Off topic- någon som vet något om denna bloggare, som påstår sig vara på topp tio-listan över svenska inredningsbloggare: http://nouw.com/bisse? Finns även på Instagram.

    Kul att Camilla Läckberg kommenterar på denna blogg, hon är snabb med att försvara sig härinne… Tänk att hon har tid att läsa denna blogg, verkar läsa den ganska flitigt ju, kul.

    Är uppriktigt sagt så jävla less på all skit som Blondinbella får i detta kommentarsfält. ”Ingen orkar leva med henne” osv. Vad är ert problem?! Är du/ni så jävla roliga att leva med då? Vad gör er så himla bra? Vilken tur att Bella verkar älska sig själv så pass mycket att hon skiter i idiotåsikter. För ja, det är bra att älska sig själv. Testa det. Ursäkta om jag spårar men ibland får man helt enkelt nog.

      Der var EN person som skrev så. Absolut inte ok, men tyvärr kommer man inte ifrån troll på nätet…

        Jag vet, men ser många negativa kommentarer om henne under flera inlägg. Även de som inte ens handlar om henne. Det är lite som Camcam ibland skriver, att hon aldrig verkar kunna göra något rätt i andras ögon.

    Skulle stått ”dessa kommentarsfält” så förstår att du tolkade det så 🙂

    En dag vaknar hon nog upp än mer 🙂 Kanske försent?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.