Hurra!!

Kenzas:

img_1770.jpg

Som jag har mörkat för hennes skull av privata anlednigar!
Fy fan vad härligt! Grattis!!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Sånt fucking jävla stort grattis!!!!

199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför måste du påpeka att du mörkat? Så underligt att det ofta finns ett sånt behov av att berätta att man kunnat hålla en hemlis.

    Samma sak när Anja Pärson kom ut. Tidningarna tävlade om att vara först med att berätta att de minsann vetat hela tiden.

    Man kan ju istället fokusera på huvudfrågan. Typ: grattis Kenza! Och modigt Anja!

      Vad taskiga alla är. Eftersom Camcam försörjer sig på en skvallerblogg är det väl bra gjort av henne att inte avslöja när bröllopet var fast hon mycket väl kunde ha gjort det?

        Övertygad om att de mörkat pga. hennes pappa. Kenza var livrädd att han skulle crasha bröllopet. Glad för hennes skull dock.

          Så är det säkert. Fy vad hemskt att ha en sån person som hennes pappa verkar vara i sitt liv 🙁

          Han är så svårt sjuk så att han skulle crasha bröllopet var nog ingen risk.

        Det handlar ju mer att cam cam direkt flyttar fokus från Kenza till sig själv, hon hade inte behövt påpeka att hon hållit det hemligt utan bara grattat Kenza.

          Nä det hade on inte behövt, men är det fel att göra det? Alla blir väl lättade när en hemlighet väl är outad och man inte behöver behålla den för sig själv längre. Kolla bara på Joey i vänner 😉

            Fel? Nja. Jättekonstigt och inte alls relevant? Ja.

            Det var väl inte så svårt att lista ut när bröllopet skulle vara, eftersom Kenza själv har skrivit att de snart ska ha 3 veckors smekmånad och börjar jobba igen sista vecka i augusti. Krävs liksom inget geni för det. CamCam får det att låta som hon var en av några få utvalda som visste datumet, vilket bara blir löjligt. Nog en av de mest pinsamma inläggen jag läst härinne.
            Men grattis till Kenza och Aleks <3 Underbar bild (och superfin klänning)!

      Samma när en kvinna berättar att hon väntar barn. Det finns alltid någon i rummet så absolut måste tillkännage att de minsann förstod det för flera veckor sedan.

      Så kanske det är, men varför behovet att berätta det för alla?

        Det här stör mig något fruktansvärt! Har en släkting som minsann vetat ALLT innan alla andra, ALLTID. Detta skall påpekas så fort något avslöjas, istället för ett grattis. Så fruktansvärt tröttsamt! Brukar skratta åt henne faktiskt… hehe

          Ja, visst är det provocerande? ?

          jag har en kompis som alltid svarar på påståenden med ”exakt” eller ”precis” som att hen visste svarat redan. Jäkligt irriterande….

        Gud jaaa, haha. Eller om de inte säger nåt men inte instämmer i gratulationer utan nickar lite och ser smånöjd ut. Som att ”ja gratulera ni…pöbel.”

      Ja stort fucking grattis till Camcam som inte kan skriva ett enda blogginlägg utan att nämna sig själv, sin katt eller sin sångkarriär!

      Jag läser bloggen för att hålla koll på vad som händer i bloggvärlden. Är inte ett dugg intresserad av supermatkatten och skulle vara tacksam om allt privat om Camcam kunde tonas ner. Alternativet är att bloggen byter namn så att man förstår att det är en personlig blogg man hamnat på.

        Alltså det finns ju andra bloggar som bara skriver om vad som händer i bloggvärlden… Läs dom istället om du är så trött på att hon skriver om sig själv – eller skaffa lite humor 🙂

    Härligt med lyckliga människor ^^

    Kunde nog ana att du visste med tanke på hur tyst du har varit, trots alla kommentarer om att bröllopet var nu i helgen 🙂

    verkar som angelica blick inte var med? enligt hennes instastory. hon skulle väl vara tärna?

      Hon kommenterade på Aleks bild ”Tack för en fantastisk helg!Hjääääärtan ❤️❤️❤️❤️”

      Hon var med ? Tror inte hon var eller skulle vara tärna dock.

      Antar att många av gästerna ansträngt sig för att vilseleda också. Tror att alla gäster kommer börja dela bilder nu när Kenza gjort det offentligt. I Angelicas story ligger en bild från bröllopet nu. 🙂

    Vem bryr sig om ifall du visste eller inte? De enda intressanta är väl att de gifte sig i helgen, strålande vackra båda två. Vilken lycka bilden utstrålar. Stort grattis till dem!

    Tycker det är lite fint hur alla vi som såg informationen när den läckte för ganska länge sen, lyckats hålla tyst tillsammans. Bra att de fick ha sin dag så hemlig som möjligt tycker jag.

    Grattis till dem båda! 🙂

      Fast vad pratar du om, M? Du har skrivit flera gånger i kommentarerna att bröllopet var (och skulle ske) imorgon.

        Haha du har på riktigt missat att vi är fler ”M” här? Jag har aldrig sagt något om att bröllopet skulle vara i morgon.

        Jag är också en ”M” och jag har inte heller skrivit något om bröllopet ?

          Inte jag heller??

            Inte jag heller ??

    Så stort grattis! Om man nu ska vara blogg-klyschig så är de där två couple goalz! Förut var det Lisa och Zak Dingle i Hem till gården men sen var ju han också ett otroget svin så det sprack ju. Kul att äntligen se en bild på klänningen, jag har varit så nyfiken på den! Så himla vacker!

      Ja jävlar vad sur jag blev när Zak låg med Joanie! Bryr mig på tok för mycket om vad som händer i den serien.

      Åh. När jag köpte TV4play för att följa serien varje kväll ❤️

    Misstänkte detta. Inte för att jag sett kommentarer om datum osv, utan pga att hennes blogg varit stendöd i helgen. Men stort grattis till brudparet! ?

      Det är ju i och för sig inte ovanligt med Kenzas blogg?

    Grattis vilken fin klänning.?

    Vad glad jag blir av den bilden. De verkar så fina tillsammans. Stort grattis.

    Jag skulle också ha gift mig denna helg, men mitt ex lämnade en morgon för två månader sen vårt nybyggda hus med ringarna och vägrade berätta varför. Har varit så rädd att se bilder från Kenzas bröllop för att bli förkrossad, men är idag stark nog att vara lycklig för Kenzas skull. Fast är lite avundsjuk såklart. Fyfan.

      ❤️❤️❤️

      Men shit vilken douche! Lovar dig att ditt liv är bättre utan honom ❤️

      Fin och stark person du måste vara som känner lycka för hennes skull under de omständigheterna! Tror få hade känt så (men många såklart lådsats)

      ❤❤❤

      Usch! Du förtjänar bättre än henne/honom. Stark du är!❤

      Så ledsen jag blir. Men något positivt är att du slapp gifta dig och leva med en sådan svin till människa. ❤️

      Tack så otroligt mycket fina fina människor. Era ord gjorde mig så lättad och glad. Livet är inte slut och man är aldrig ensam ❤ Tack igen.

      ❤️

    Jättefina! Tycker dock inte att klänning satt bra på henne, kanske lite stor rund midja å byst.

      Men måste man verkligen skriva det där? Tyck vad du vill men ibland måste man faktiskt inte kritisera bara för att man har möjligheten.

      Jag tycker att både hon och Alex är fantastiskt fina! Men så går jag inte igång på att lämna negativa kommentarer heller…

      Ett stort, stort grattis till paret – jag blir uppriktigt rörd av att se lyckan och bilden. 🙂
      /Linda

    Men kom igen?!!! Grattis till bloggbevakningen som kunde ”behålla en hemlis” för en gångs jävla skull. Grattis till dig fan vad cool du är

    usch va besviken man är på klänningen

    vackert par såklart. blev tårögd av bilden. glad för hennes skull.

      Ja! Egenesignad med Ida Sjöstedt, trodde den ksulle bli magisk. Ser ut som precis alla andra brudklänningar (gifter mig också snart, så har kollat på ca tre miljoner kläningar).

      Men är hon nöjd är ju allt annat skit samma. Leve kärleken!

      Vi hoppas väl att den enda som ska vara nöjd med klänningen är det! Puckon.

      Hur i hela friden kan man bli BESVIKEN på någon annans bröllopsklänning??? Skaffa ett vettigt engagemang för guds skull.

        Just för att Kenza är en modeikon, som kan sälja slut en tröja på två sekunder om hon lagt ut på bloggen. Jag blev också besviken på klänningen, innan har hon ju hypat den så mycket och media också… Men det viktigaste är att hon är nöjd såklart! Grattis vackra Kenza och Aleks såklart!! 🙂

          Med all rätt! Hon är strålande vacker! (Tröttsamt med kvinnor som måste göra ner andra kvinnor för att må lite, lite bättre med sig själva..)

          /Linda

            Tröttsammast av allt är kvinnor som fått för sig att en kvinna aldrig någonsin får yppa minsta kritik om en annan kvinna.

        Det är handlar om med kopplat till personen och vad man kanske brukar se personen i, jag var tex sjukt besviken på Kronprinsessans brudklänning. Den var jättefin men jag hade förväntat mig något mer kungligt. En kronprinsessa ska inte ha den slätaste enklaste modellen. Tycker jag. Och det är naturligtvis helt oviktigt. Vad jag tycker men likväl har jag en åsikt som jag gärna vädrar när det pratas om brudklänningar generellt eller någon särskild persons bröllop.

        Kort: har man förväntningar kan man bli besviken. På allt. Oavsett om ens åsikt har betydelse eller ej. Inte konstigare än så.

          Fast jag tycker tvärtom. Kronprinsessans klänning var alldeles perfekt, för hon bar den med pondus och personlighet. Då behövs inget krusidull och tjugo kilometer spets, som till exempel Madeleines klänning. Dessutom hade ju Victoria det där magnifika diademet och det hade blivit alldeles för mycket med en avancerad klänning. 🙂

    Nej detta inlägg ska fan grattas till Kenza och alex!!! Inte dig

      Var nånstans grattade hon sig själv? ?

    Undra om Tyra var där?

    GRATTIS KENZA! ❤️

    PS. Camcam din jäkla tönt.

      Tönt?

    Otroligt fin bild! Men det här med att hålla hemligt, som att hon är någon prinsessa där tysthetskulturen råder.

    Privata anledningar? Vilka då? ?

      antar så ingen från pappans familj skulle komma o förstöra eller liknande.. eller paparazzis överallt.

        Är man rädd för objudna gäster och oönskade fotografer är väl några biffiga väktare bättre säkerhet än att hoppas på att alla gäster och alla andra inblandade ska hålla tyst om datum och plats.

          Vi väktare kan inte göra så mycket mer än att ringa polisen. Bättre att ha ordningsvakter. Jag förstår din poäng dock 🙂

            Tack för påpekandet. Jag blandar alltid ihop det där med ordningsvakt och väktare.
            Självklart ska en bevakning ha befogenheter att avhysa eventuella inkräktare om så behövs med visst våld.
            Jag vill inte tänka mig vilken utryckningstid polisen i Norrtälje skulle ha till Rånäs en lördag i slutet av juli:
            – Ja, det får bli efter semestrarna. Men då är nog inkräktaren borta sedan länge så det är ingen idé att göra någon anmälan. Tack för att du ringde polisen. Ha en fortsatt trevlig sommar!

          Eller hur? Och hur hade kommentarerna sett ut då, tro? Ifall Kenza hade slagit till med några ”väktare”? Låt mig gissa på att det hade klagats på att hon hade drabbats av hybris osv. Tycker de gjorde rätt som höll det hemligt.
          /L

      Hon vill hypa bröllopet som dom riktigt stora kändisarna gör. Tror inte på pappateorin.

        Varför tror du inte på det? Hennes pappa verkar ju vara någon typ av gränslös psykopat.

          För att få en skvallerblogg att inte skriva om ett bröllop så får man ta till nått mera än att hon vill ha det privat. Och så här lätt var det tydligen.

            Tror inte att det handlar om annat än att camcam vill hålla sig på god fot med Kenza och därför hållt tyst. Hon vet väl att hon skulle bli hatad av många om hon hade skrivit datumet. Jag kan dock tycka att ska man driva en sån här blogg så bör man inte vilja vara omtyckt och kompis med de man skriver om, det blir liksom ”jäv” då.

      fast kom på nu att pappan gick bort förra året så han kan ju knappast komma och våldgästa???

        mindes fel, var inte hennes pappa xD

        gjorde han väl inte? hon gick väl bara ut med att han var sjuk i cancer förra året?

    now that cats out of the bag kan jag avslöja att det vackra paret gifte sig på rånäs slott om nån vill kolla upp bilder på hur det ser ut där. inte för att jag va där, eh, men för att jag har snokat. jämför man med daniel paris bild från bröllopet igår så ser man rånäs slott i bakgrunden.

      Vad smart du är. Själv räknade jag ut det genom att Kenza geotaggade slottet på bilden hon la upp.

        ?

    Nej usch! Håller med ovanstående. Klänningen var inte alls snygg. Hon har haft så många finare klänningar. Men vi kan ju inte alla gilla samma sak. ?
    Och ja… Hela inlägget känns lite pinsamt. Som det är värsta stora dealen att hålla tyst om det bröllop liksom.

      Men TIG. Hon är vacker hur klänningen än ser ut för att hon är lycklig.

        Jag säger precis vad jag tycker och tänker. 🙂

          Wow det är inte direkt nån egenskap att stoltsera med 🙂

            Men lilla gumman… förstår du på riktigt hur pinsam du är som på fullaste allvar kommer som nån randombrud i kommentarsfältet och säger att folk inte får tycka och tänka som dom vill om hennes klänning? Tror du på riktigt att du har nån makt att få folk att vilja ta bort sina kommentarer och göra precis som du säger? Gå iväg och grina istället om du tycker det är så jobbigt att folk ogillar ett klädesplagg.

            Amanda, vilken översittare du är 🙂 Känns det bra att kunna sätta sig högt upp? Känns det bra att skriva ”lilla gumman” till någon så att personen känner sig liten? Få ut din aggression någon annanstans för här framstår du bara som osäker och ganska ilsk över livet i sig.

            Amanda: Stora gumman.

            Förstår du inte hur pinsam du är som även om du får tycka och tänka vad du vill, ingen har sagt något annat, inte än har lärt dig att hålla det för dig själv?

            Det är bara elak att säga något negativt om en sådan viktig klänning som en brudklänning är. Måste vi verkligen skriva det i klartext till dig? Förstår du inte bättre?

            Bra logik där Lina. Jag tycker att en bloggares klänning är ful och därför har jag inga kompisar. ?

            Amanda: Oh BUUUURN. ?

            Mikaela: Kom du inte på något bättre? 😉 Tror det är tid för dig att sova nu. Natti natti.

            Jag håller med! Min dotter – inte så mycket. Haha! Nåja jag rockar säkert rugguggla-looken imorgon 😉

            Det är alltid lika fascinerande att se hur godhetsriddarna som flockas för att ”stå upp” mot en ”elak” kommentar (oh the samhällsengagemang!) är tusen gånger mer nedsättande, elaka och härskande än den ursprungliga ”elaka” kommentatorn. Slår liksom aldrig någonsin fel. Inte hos Bella och inte här.
            Tyckte också att klänningen var skitful.

            Anonym: Du vaknade på fel sida!! ?

            Nej, det har jag inte. Jag har rätt och du är en sorglig luren människa.

            Anonym: Jag vet! Det är det som är så underhållande. Kollade också Bellas blogg när hon skilde sig. Tycker också att det är roligt att jag skrev att Kenzas klänning var ful, alltså hennes klänning och inte Kenza själv. Om man kollar på raderna ovan så var det dom som skrev att klänningen var för ful och inte passade Kenza. Det var mer personligt och vulgärt. Men jag provocerade nog mer för jag skrev att jag säger precis vad jag tycker och tänker. Och det finns inget folk blir så provocerade av som när någon står med pekpinnen alla inte följer. ?

            Amanda, du är inte ensam i denna hatstorm. Jag hejar på dig. ❤

            Äsch du har ju knappast läst mina svar om du känner så. Jag är jätterolig! ?

          Amanda: ”Jag säger precis vad jag tänker och tycker” – det är en replik man ofta hörde från de puckade deltagarna i Big brother förr i tiden. Idioterna kunde säga vilka intelligensbefriade saler som helst med just samma motivering, att de har ”rätt” att säga det. Så jag likställer dig, och alla andra som beter sig lika oförskämt och hjärndött, med en korkad dokusåpadeltagare. Känns det bra?

          PS. Jag hoppas att någon någon gång kommer fram till dig på stan och kallar dig ful. Så får du se hur det känns när någon bara ”säger vad de tänker och tycker”.

            Elin håller med dej kram ?

            Det är helt okej om någon kallar mig ful. Jag har inte sånt kass självförtroende att jag överhuvudtaget lägger vikt i vad nån annan tycker om mitt utseende.
            Jag tar det snarare som en komplimang. Carolina Gynning har ju inte direkt lyckats dåligt med den attityden. 😉

            Hahhaha. Amanda. Du är nog inte gammal. Om du hade varit tillräckligt mogen för din ålder så hade du förstått att man inte ska normalisera att folk går runt och kallar varandra för ”fula” eller har ”fula klänningar”. Du är antagligen en sådan person som går och kallar dina kompisar för nervärderande ord bara för att det är ”tufft”.

            Nej jag går inte och säger såna saker till mina kompisar just därför att dom är mina kompisar. Kenza är en offentlig person som precis som Blondinbella, Camcam, Kissie eller någon annan får ta att människor inte alltid gillar deras kläder. Väljer man att vara en offentlig person så kommer sånt på köpet. För snälla… kom inte och säg att ni aldrig nånsin yttrat något negativt här inne om någon bloggare eller youtuber. Ni är säkert största hycklarna och kommenterar massor av saker som är negativt om andra bloggare.

            Åh, Amanda. Det är så mycket som jag vill skriva efter din korkade kommentar här nu. Men det känns verkligen som att du är för ung för att förstå vad jag skulle säga. Men snälla, behandla ALLA människor med samma värde – oavsett om de är dina vänner, offentliga personer eller främlingar. Bara för att man är offentlig behöver man inte ta skit. Om människor skulle vara som du så skulle världen fan varit tragisk, självisk och hatfull. Tur att människor växer upp. Du med ska du se!

            Amanda lär ju inte ha några kompisar…

            Fanny: Jag tar för givet att du då behandlar dina vänner med exakt samma värde som alla andra människor. ? Dock är det ju då märkligt att du har såna fördomar mot yngre människor ? Och åter igen så är det lite roligt att du inte kommer med något riktigt svar på det jag skrev om att du säkerligen yttrat åsikter här om andra bloggare. Har svårt att tro att du är helt felfri. Som Elaine skrev i sin blogg att vi alla som följer bloggbevakning är inga trevliga människor som läser sånt som Camcam lägger upp. (minns ej helt hennes formulering) Åtminstone kan jag stå för att jag inte är fördomsfri just av den anledning att jag inte tycker offentliga människor är lika viktiga i mitt liv som dom jag verkligen bryr mig om.

            Bra logik där Lina. Jag tycker att en bloggares klänning är ful och därför har jag inga kompisar.?

            Amanda: Ge dig nu, du skämmer ut dig ?

            Mikaela: OMG! Jag som ser så mycket upp till random fjortisar i det här kommentarsfältet. Hur ska jag nu gå vidare med mitt liv om jag skämmer ut mig inför er… ? ?
            Jag läser aldrig den här bloggen men måste säga att det var riktigt underhållande att vara här ikväll när jag sitter med tågstopp och allt. Kommer nog tillbaka om det blir fler tågproblem. ? Ni lever vetkligen för den här världen.

            Fjortis var den finaste komplimangen idag! ?
            /inte så jätteung ?

            Väljer man att gå ut genom dörren får man minsann tåla att jag kastar ruttna ägg på en. Skylla sig själv får man allt!

      Tvi! Taskmört.

    Det här liknar det ”gentlemen’s agreement” prins Bertil hade med pressen under mer än 30 års tid att inte skriva något om prinsens sambo Lilian Craig. De två kunde inte gifta sig förrän vår nuvarande kung hade gift sig vilket skedde 1976.
    I dagens läge existerar knappast sådana överenskommelser mellan kungahuset och media.
    Tydligen existerar dock liknande överenskommelser mellan media och prinsessan Kenza vilket är mycket märkligt.
    Vilka ”personliga skäl” väger tyngre än allmänintresset i detta fall?

      Deras bröllop är väl knappast ”allmänt intresse”? Finns högst troligtvis skäl till att man vill hålla en så stor grej som sitt bröllop privat.

        Och nu är bröllopet inte längre privat när det väl ägt rum?
        Om det är stort intresse i media för bröllopet nu bör det ha funnits ett allmänintresse för bröllopet hela tiden.
        Förklaringen att Kenza velat hemlighålla datum och plats för pappan som hon brutit med efter förskingringen är inte så väldigt lätt att acceptera som enda orsak.

          Varför är det inte lätt att acceptera att man respekterar deras önskemål? Bröllopet var privat såtillvida att de undanhöll datum/plats eftersom de inte ville ha oinbjudna gäster där, t.ex. oinbjudna familjemedlemmar. Om du hade fått en inbjudan utan datum hade jag verkligen förstått din frustration, men nu ser jag inte riktigt varför du var så angelägen om att på förhand få veta exakt när de skulle gifta sig. Hade du planer på att klä upp dig och lite casually strosa in på bröllopet?
          Jag kan bara tala för mig själv, men jag ger blanka fan i när folk gifter sig såvida jag inte är bjuden på bröllopet och önskas närvara.

    de som hittios lagt upp bilder vad jag kan se från bröllopet utöver denna bild här är, daniel paris på sin instagram. angelica blick på hennes instastory och kenzas kompis mariamroxx på instastory.

      Varför skriver du en hel kommentar utan stor bokstav?

        Oj shit sorry, missa att det var nationella proven i svenska här

          Hahaha anonym älskar ditt svar till väl av ordning ❤

        VEM bryr sig om hen inte kommenterar med stor bokstav??? Blir galen på dessa kommentarer från folk som stör sig på att någon har stavat ett ord fel, eller som skriver de istället för dem eller någon annan petitessgrej. Ni måste ju tycka det är jättejobbigt i vardagen, för inget i livet är rättstavat eller grammatiskt korrekt hela tiden.

          Fast att läsa en text skriven av en människa som inte skilja på de och dem gör fysiskt ont i ögonen.

        för att jag är en fruktansvärd människa antar jag?

    Grattis cam cam till att du på något jäkla sätt alltid får allt att handla om dig. Pinsamt ?.
    Grattis Kenza och aleks iaf, ni såg sååå fina ut!

    Varför känner du att du alltid måste blanda in dig själv såhär krystat? Ser du inte själv hur det framstår?

    Grattis alla negativa människor här inne som ALLTID måste klaga på nånting…. SUCK!

    1. Så otroligt pinsamt att påpeka att du visste datumet innan. No shit Sherlock, det har skrivits ut här tusen ggr så flera stycken har sett det innan du hunnit med din fantastiska rensning. Få det inte att låta som om Kenza bjudit in dig personligen?
    2. Kan du sluta skriva ”fucking” i varannan mening? Det ser så omoget och fjantigt ut att man typ måste lägga bort mobilen och hyperventilera i en påse innan man kan fortsätta läsa.

      Men SLUUUTA LÄÄÄÄS HENNES blogg då!!

        Glömde: hennes FUCKING blogg!

        Men lägg ner med tramset ”sluta läs hennes blogg då”.
        Om du verkligen står för det borde samma budskap även gälla Cumcum – att hon istället för att hänga upp sig på och förnedra vissa personer istället sluta läsa deras bloggar.

        Cumcum är en vidrig, självupptagen mobbare som vurmar över självdistans blaha blaha. Då borde hon tåla lite kritik också, eller hur?

          Hör du Grisen – det är själva idén med hennes blogg, så alla som avskyr den borde helt enkelt sluta läsa. Men du låter ju som en trevlig människa också för övrigt. ”Cumcum”?

      Wow så mycket negativ energi i några få meningar. Hoppas du mår bättre nu när du lättat ditt hjärta <3

    Du har mörkat för hennes skull haha okej.. Stort Grattis Kenza och Alex!! Fast ni läser nog inte här.

    Så fucking jävla bra mörkat! Stort grattis! ????

    Rånäs Slott verkar det ha varit på!! orkar inte vänta på granskning så skriver igen

    Varför var du inte fucking bjuden?

      Haha..det kan man verkligen undra!! =)

    blickens kille har lagt upp ett litet klipp från igår. fint!!!

    Är det någon som vet varför Kenza har valt att behålla sin pappas efternamn? Varför inte hennes mammas?

      Mer unikt kanske!

      Zouiten passar förmodligen bättre till Kenza än Lindqvist(?) som mamman heter ?

      Bättre varumärke.

    Jättefin bild!! Undrar dock om det bara är jag som ser det märkliga som sticker fram mellan Aleks ben? Vad är det?? Ser typ ut som en snopp i miniformat ?

      De kanske kastar rosenblad:)

        Ja! Så kan det vara såklart. Har stirrat mig blind och försökt komma på vad det var ?

      Jag såg det med, men tänkte sedan att det nog var rosenblad. Fotografen har lagt upp samma bild nu på sin instagram men han har redigerat bort den. 😛

    Såg på Kenzas Instagram att Fabian Wester tagit bilderna på bröllopet. Kenza vill förmodligen pytsa ut bilderna själv till media. Därför var det också viktigt att inga objudna fotografer dök upp.

      emelie ohlsson var huvudfotograf, fabian var hennes assistent under dagen 🙂 kolla hennes instastory, @lovebyemelie

        Är det samma Emelie som brukade fota blondinbella waaaay back? Tänker särskilt på en session där BB ligger på en filt och blåser en jättetuggummibubbla. (Säg att jag inte drömt detta!)

          japp 🙂 hon tog även bellas gravidbilder med sally, och hade senare en familjefotografering med dem (man kan se en vinterbild på bellas facebook). hon fotade kenza way back in the day också, första ggn var 2013 tror jag.

        Emelie kan inte fota. Alla hennes bilder, oavsett situation (bröllop, gravid etc.) ser likadana ut. Vad hände med människorna som vill ha bilder som är ju för de och inte ser ut som alla andra?

        Hon har heller inte koll på vinklar och bakgrund som man ibland tydligt kan se på vissa bilder. Och så tycker jag personligen att hon inte redigerar så värst bra heller…

        / En som är oerhört frustrerad över folk som tycker Emelie är bra

          det finns ju en anledning till att hon är den dyraste bröllopsfotografen i sverige där 12 timmar kostar 60 000 kr enligt hennes hemsida i skrivande stund 🙂 du är bara putt för att du inte har råd.

            Stämmer inte. Finns en tjej som tar över 70, foton hamnat i Vogue osv. Minns inte vad hon heter, men hade henne som option som min brölllopsfotograf (…innan jag insåg hur dyrt det blev)

            Faktiskt inte, är oerhört nöjd som det är. Finns flera fotografer som jag tycker är så mycket bättre än Emelie, pris har ingenting med det att göra. Som till exempel Sonja Jansson som har oerhört vackra bröllopsbilder och som faktiskt tar fram paret och använder sig av omgivningarna. Emelie fotar ljusa bilder i motsol, alltid ?

            Det kan ju bero på att Emelie är bäst marknadsförd då hon fotograferat alla bloggare. Bästa fotograf på att marknadsföra sig, ja. Men knappast bästa bröllopsfotograf i Sverige.

    Är det bara jag som är sjukt impad över att det inte läckt ut en enda bild på sociala medier under helgen? (Inte för att jag har koll på hela sociala medier-världen men i min del av den världen har jag iaf inte sett nån). Schysst ändå att alla verkat respektera brudparets önskan.
    Tycker nästan det känns som ett socialt experiment – hur länge kan vi hålla detta hemligt? Måste ju kliat i fingrarna på gästerna. Hade det gjort i mina iaf, även om jag såklart inte lagt ut nåt. Men mest med tanke på hur naturligt det idag är att dela bilder och typ onaturligt att inte göra det. Särskilt när det kommer till bröllop. Jag undrar hur många bröllop jag ”varit på” utan att vara bjuden bara genom att scrolla i galleriet på Insta.

    Måste dock påpeka att på bilden ser d it som Alecs har en minisnopp utanför byxorna?

    Mvh
    Otroligt-omogen-33år!

      Förutom rosbladet som ser ut som en minisnopp så är det ju faktiskt ett ganska tydligt paket som syns???

      /Omogen 29 åring

    Högst troligt att Nellies häst inte är fräsch då de ej startade SM och hästen har lite ”paus” just nu. Att hästen haft problem till och från är inget som lyfts fran det senaste utan bara hur orättvist det är att de inte blev uttagna

      Jag har funderat lite på det också. Men tror inte det skulle vara anledning för i så fall hade nog Svante använt det som försvar med tanke på att han fått en del skit.

      Hilda kanske är ofräsch i alla fall men tror inte det skulle vara anledning. Sen kan det ju vara så att det är lämpligt med en paus då hon gått ganska hårt och högre än vad hon är van vid och då kändes inte SM värt utan det blir en omlandning för alla parter.

        Men hon älskar ju att knäppa folk på näsan. Nä isåfall snarare att hon visste att motståndet skulle bli för tufft för henne på SM. Hon hade ju redan anmält för 10 tusen men valde att inte åka, då hon inte blev bra placerad skulle ju hela gnället om EM falera helt

          Det är heller inte så lätt att fokusera om. Om hon hade siktet på EM så kan jag förstå att SM inte är det största fokuset i all frustration och förvirring. Mental förberedelse är en stor del av ens framgångar!

          Hilda kan mycket väl vara oren men att det skulle vara orsak tror jag inte. Som sagt då hade drt ju varit en jättebra ursäkt om nu inte Svante ville ha med henne.

          Sen kan jag förstå om hästen inte känns hundra att man skippar SM – det betyder ju inte att hästen har tre ben och aldrig kan gå igen. Men siktar man långsiktigt så kanske det känns bättre att avstå om hästen inte känns helt fräsch, känns ju bara som ett sunt tänk liksom 🙂

    Här är en grej jag inte fattar. Mona i Monas universum censurerar döttrarnas ansikten för deras egen skull fattar jag det som. Men som en present på födelsedagen (detta skedde med den äldre dottern när hon tog studenten) visar hon nunan full frontal. Vore inte det en ganska dålig present? Och sen alla kommentatorer som skriver om hur fin hon är (eller andra omdömen om utseendet). VARFÖR? Sluta bedöm unga tjejer (eller någon alls) efter deras utseende. För bövelen. Men Monas följare vet mycket väl att det är precis vad som är viktigt i Monas värld. Det är utseendet. Alltid utseendet. Vilken omvälvande erfarenhet det vore för henne om hon plötsligt gav sig på att bedöma folk och saker efter deras insida, endast.

      Mona har även skrivit för länge sen att hennes äldsta dotter är typ vackrast i världen (poängterar också ofta hur lika de är) men att hennes yngsta int fick utseendet (utan hjärnan eller nåt sånt där? Om jag inte minns fel handlade det om något med hennes pappas näsa också.) Sen lägger hon ju i princip bara upp bilder på sina döttrar när de är sminkade. Som att de inte duger att representera henne annars. Tycker överlag honenligt bloggen verkar vara en rätt kass morsa, ytlig, självisk, försummande, dålig förebild osv. Hon har ju även betalar nån skönhetsop för äldsta dottern.
      Synd om döttrarna. Säger dock inte att det inte finns värre mammor.

        Usch vad skevt 🙁

      Även väldigt konstigt att skriva ”Grattis älskade J, du har alltid varit ett SÅ önskat barn”???

        Jooo! Reagerade också på det! Svinkonstigt ju!

          Ja. Det är som om det faktumet är ifrågasatt av någon.

    Om du skriver att du har så svårt att hålla tyst om ett datum för en kändis bröllop så framstår du inte som den coola tjejen som minsann visste, utan som skvallertanten som tycker det är en stor bedrift att hålla snattran. Så det blev nog inte önskad effekt här.

      Exakt så ?

    ”Som jag har mörkat”… och så har du låtit massor av comments om datumet ligga kvar. Du har inte mörkat eller skyddat hennes hemlis alltså.

    Okej, Amanda. Jag ska svara dig så att du verkligen kan förstå vad jag menar.

    Jag börjar med att svara på din kommentar där du skrev ”Väljer man att vara en offentlig person så kommer sånt på köpet. För snälla… kom inte och säg att ni aldrig nånsin yttrat något negativt här inne om någon bloggare eller youtuber.” Varför ska man förvänta sig att få skit bara för att man väljer att vara offentlig? Det finns ingen anledning till det. Offentliga människor är även dom människor med känslor. Bara för att man väljer att skriva och visa till liv för allmänheten så ger det ingen som helst rätt i att andra människor får kommentera elakt om dom. Man ska behandla alla människor lika oavsett. Att jag ens ska behöva förklara detta är ju otroligt underligt.

    Om jag svara på din kommentar där du skrev ”Fanny: Jag tar för givet att du då behandlar dina vänner med exakt samma värde som alla andra människor. ?”, så svarar jag: SJÄLVKLART. Jag behandlar alla mina vänner som medmänniskor, precis så som jag behandlar alla människor som jag möter. Om det är en människa som t ex slänger skräp på marken eller någon som behandlar andra illa så behandlar jag ju självklart inte dom så ödmjukt som jag annars behandlar mina vänner – jag skäller ut personen men behandlar ändå personen som en medmänniska. För det är så man gör, mot alla människor. Förstår du?

    Sen skrev du ”Dock är det ju då märkligt att du har såna fördomar mot yngre människor ?” och det jag menar med att du antagligen är ung är för att du skriver så oförstående, omoget, elakt och själviskt så jag gissar på att du är ung och inte upplevt särskilt mycket eftersom du inte verkar förstå hur andra människor fungerar, än dig själv. Och att jag måste svara dig så här detaljerat för att du ska förstå vad vi försöker förklara för dig..

    Sen skrev du ”Som Elaine skrev i sin blogg att vi alla som följer bloggbevakning är inga trevliga människor som läser sånt som Camcam lägger upp. (minns ej helt hennes formulering)”. Ännu en gång visar du att du antagligen är rätt ung som inte tänker steget längre: jag läser bloggbevakning för att jag är miljöintresserad och är intresserad över bloggarnas påverkan på miljön så jag gillar när camcam skriver om detta och jag gillar att diskutera med läsarna här inne om det. Jag gillar även att diskutera med läsare angående Camillas hånande inlägg om vissa bloggare, för att jag vill diskutera bland annat mobbning och näthat. Alla som läser här inne läser inte den av samma anledning som du.

    Sen avslutar du med att skriva ”Åtminstone kan jag stå för att jag inte är fördomsfri just av den anledning att jag inte tycker offentliga människor är lika viktiga i mitt liv som dom jag verkligen bryr mig om.” Och åh, vad glad jag är över att det finns fler människor som inte tänker som du utan vill tycka om ALLA människor och tycker att ALLA människor är viktiga. Jag önskar att du kunde tycka så du med. Du är viktig, precis som alla andra.

      Ska ju vara till Amanda där uppe i kommentarsfältet, lägger in detta där.

    Jag brukar inte bli avundsjuk men så sitter jag här mitt i natten med läckande bröst och en man som fiser laktosfisar i sömnen. Så långt ifrån en romantiskt bröllopsnatt man kan komma ?. Stort grattis till Kenza och Aleks, ni verkar genuint lyckliga ❤️

      Vidrigt!!

        Du är vidrig Sandra! Du förpestar! Schas!

          Kanske de va lantosfisarna som va vidriga… för de är dom ju faktiskt…

            Laktosfisarna..

            Förjävliga ?? sätter sig i tapeterna

      Kanske din karl var bajsnödig om han låg och släppte sig i sängen 🙂

        Haha, jag tror att han snarare hade nallat på min mjölkchoklad ?

    Vet du om det är någon beef mellan Amelia Widell och Hannah + Amanda? Amelia följer varken Hannah, Amanda eller deras män. Hon följer dock Calle och Anitha. Hon verkar dessutom ha hållit sig borta från Gotland hela sommaren.

      Jag har ingen aning men angående att inte varit på Gotland så var jag och dansade runt midsommarstången på samma ställe som Widell och Schulmans och då var hon med…

      Jag är också sjukt nyfiken på vad som händer där! Detta borde camcam kolla upp ;P

      jag har också tänkt på amelia verka ha en beef med Hannah och Amanda…

    Någon som vet vem som stod för bröllopsbuketten och de andra dekorationerna på bröllopet?

      Om det fanns sponsrade inslag i bröllopet lär vi få se när Kenza börjar sippra ut bilder på bloggen och Instagram.

      Om de betalade blommorna själva så måste blombudgeten varit typ 100,000 eller mer, en blomvägg OCH en blombåge plus stora buketter, bordsblomarrangemang etc. WOW vad fint det var men blommor är ju hutlöst dyrt, en ’vanlig’ brudbukett kostar ju typ 5000kr så kan tänka mig att en blomvägg kostar multum.

      Verkar för övrigt som att Ed Sheeran inte var där, då hade nog en video lagts upp vid detta laget.

    Varför tar du bort kommentarer?

      Det har jag inte gjort. Eller jo, några dubbletter som hamnat i modd men inte annars.

    Hade förväntat mig mer av både val av klänning och frisyr. Det var en fin klänning men den kändes lite ”vanlig”.

      Ja man undrar lite över klänningsvalet faktiskt, hade väntat mig någon slags sagodröm i spets… Men det kanske är passformen man stör sig på? Oavsett – mycket vackert brudpar som verkar genuint lyckliga med varandra ❤

    Dani har skrivit ett inlägg och lagt upp lite fler bilder

    http://www.devote.se/itsmepavlica/kenzas-och-aleks-broellop-30845960

    Grattis till brudparet!

    Stort Grattis till brudparet! Underbar bröllopsklänning. Må ni leva lyckliga i alla dagar. ❤

    Jag gillar balansen mellan lite privat, humor och skvaller på bloggen. Camcam gör ett bra jobb och hon kan både vara humoristisk och allvarlig. Jag tror hon skrev att hon kunde bevara hemligheten för att visa att hon också är mänsklig, trots en stor skvallerblogg hon tjänar pengar på.

    Brudparet ser båda fantastiska ut. STORT GRATTIS! ❤

      Tack! <3

      Exakt så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.