Fansen skapar minneslund för Jocke & Jonna

Jocke & Jonna:

Efter att Jocke & Jonna gått ut med att de gjort slut (men inte ska skiljas?) så har fansen vallfärdat till deras lägenhet och skapat en minneslund där de lämnar bilder på paret och tänder ljus.
Beyond creepy om du frågar mig.
Paret har tagit en paus. De är för i helvete inte döda!!!!!!!
Herregud!

Det påminner på en skevt sätt om när Ross anordnade sin egen ”wake” i Vänner för att se hur många som skulle dyka upp och hedra hans minne om han dog.
Fattar inte folk hur smaklöst detta är?

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Otroligt obehagligt. Hur står det egentligen till med dagens unga ungdomar och barn?

      Bra för de flesta av oss, hur står det till själv?

      Förstår att det upplevs som väldigt obehagligt och man kan ifrågasätta var föräldrarna befinner sig i denna soppa, men Jocke och Jonna måste ta lite eget ansvar också. Man kan inte lämpa över den typen av skuld på någon som inte är mognadsmässigt rustad att hantera den. Om man skuldbelägger barn för sina vuxenproblem får man räkna med att barnen försöker ta ansvar på barns vis. De tror väl att de ”hedrar” sina idoler nu. Om bölparet bara slutar överdramatisera varenda sekund av sina liv inför en armada av ungar så lugnar det säkert ner sig ska de se.

    Så går det om man låter sina barn titta på dom här två stollarna. Dom blir lika knäppa själva.

    hahahahahahahahahahaha

    Men varför är han så arg på sina fans hela tiden?

      Exakt min tanke. Han skulle inte vara nånting utan dem.

    Var det förresten ingen som såg Anna Books man Robertos ”utbrott”/tillrättavisning av ett par fotgängare när Booken livesände på instagram igår? Roligaste jag har sätt på länge om jag ska vara ärlig, lite smått besviken över att jag inte läst någonting om det någonstans! 🙂

      Nej, det missade jag 🙂
      Var det en upplevelse?

      Haha va? Berätta!

      Kanske ska förtydliga; Anna satt i passagerarsätet när ett par fotgängare verkar ha korsat vägen framför Bookens bil. Roberto blev väldigt bestört över detta eftersom han värnar om fotgängares säkerhet och envisades med att stanna bilen för att lära ut lite trafikvett till fotgängarna. Roberto påstod att han kom från huvudled medan fotgängarna menade att han kom från en utfart och var tvungen att lämna företräde till fotgängarna. Roberto sade någonting i stil med att han hade pratat med polisen och var säker på att det var en huvudled och envisades med att dom skulle ta hans regnummer och ringa honom om han hade fel, eftersom han var så säker på att han hade rätt. Det var, vad jag uppfattade det som, en relativt otrevlig stämning och Roberto höjde rösten rätt så rejält. Anna book satt tyst som en mus i passagerarsätet medan hon fortsätta livesända.
      Kom igen, det måste ha varit någon annan härinne som såg detta ivesända spektakel utspelas?

        Såg ?
        Det var kul idag också när hon skulle berätta om sin dag. Typ: ”jag har gått en powerwalk, nu ska jag äta mellis, sen ska jag till gymmet, sen blir det lunch, sen en powerwalk och ikväll blir det gymmet igen”. Klockan var typ 12 så den där lunchen lär ju bli av runt 18 eller?

          Haha ja. Hon livesände ju typ huuur länge som helst när hon höll på med den där kycklingen (och lackade ur på någon som frågade om hon skulle äta allt själv ?).

          I Spanien är det dock inte så ovanligt att man äter lunch efter 15 ? (Fått för mig att de är i Spanien…?

      Nån som tittar på liven nu när hon beskriver hur hon gör pepparsås och eggade upp sig själv så till den milda grad att hon ”mortlade peoparkorn”/ näven u bordet, svor och avslutade med ”Så gör jag min jävla jävla pepparsås!!”
      … Oooookeeej

        Haha 🙂
        Det kanske blev starkt för både näsa och hals med pepparkornen och därför svor Boken till 🙂

    Av jord är du kommen 🙂
    Låter sjukt att skapa en minneslund för dessa två stollar, de verkar ju ha problem de två.

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA sjukaste jag hört

    Kämpa samtiden!

      Hatar det där jävla uttrycket, ”kämpa xxx, kämpa”.

    Riktigt obehagligt. Tänk att vara deras grannar… jisses!

    Men sen tycker jag också att Jocke gnäller för mycket på sina fans. De är nog till majoriteten 11-åriga oförståendes barn, som tydligen inte respekterar sina idolers privata hem. Men, utan dem – ingen framgång för paret.

    Men det är väll ungdomar som gör det. Tror dom kommer hitta tillbaks till varandra.

      Tror jag de redan har gjort. ”Gör slut” men ska inte skilja sig, köper blommor och present dagen efter uppbrottet. Nä detta var ren bullshit..,

        Känns ju som de valde lite fel ordval helt klart…
        En paus för att hitta sig själva kanske?

      VÄL INTE VÄLL.

    Har aldrig sett deras kanal och kommer inte göra det heller. R.I.P kanalen.

    Förövrigt garvade jag som en tok nu när Univerumskan lägger ut ett ulltäcke som hon tänkte köpa in och sälja dyrt. Så jävla skoj att dom är billiga på Aliexpress.com så det är väl där tanten köper in och kränger vidare till mindre vetande. Tjoflöjt!

      Haha såg också filtarna…. alltså skulle knappast köpa en så dyr filt av henne med tanke på annat hon säljer, felstavade tishor osv….. Antar att den är felstickad? Hyfsat ful och sjukt opraktisk också, vill kunna tvätta mina filtar ofta vilket inte lär gå med det där ullschabraket…

        Det är ju för fan synd om dom som handlar av Mona när man kan köpa skräpet direkt och filten jag såg var dessutom fraktfri. =)

          Ja tycker också synd om dem, många av hennes läsare/målgrupp känns ju lite äldre och kanske inte har så bra koll på Aliexpress, Wish osv…
          Men hennes affärsidé verkar vara just sådan, lura på ovetande tanter totala sopor till varor i tron att de fyndat till kompispris hos väninnan Mona…

            Appappapp…. som den gamla tant jag är… så handlar jag massor från Ali. 🙂

            Ska BTW… sätta mig om en stund och beställa diverse toppar där ifrån.

            Camimami, det var inte meningen att verka som ngn åldersfascist, jag menade bara att hon troligtvis vänder sig till människor som inte kollar in dessa sidor. Jag kollar själv aldrig Aliexpress osv för övrigt, så jag tillhör nog gruppen som skulle kunna luras.
            Fast skulle ju inte betala så sjukt mkt för en så ful filt!

            Kul att du hittade filten, tack för länk <3

            Tog inte ett dugg illa vid mig. Jag ÄR ju en gammal käring. Pensionär t.o.m. Dock en som hellre ”trejdar” på börsen, än virkar dukar.
            🙂

            I går ville hon att någon skulle ge henne ett par Mos Mosh jeans då de hon har hade gått sönder i bak flera svarade att hon kunde laga det par hon har men det bästa svaret var att hon har ju en hel våning med kläder så där måste det väl finnas kilometervis med jeans. Mona har ju gjort sig osams med de hon köpt jeans av förut och hon vil väl inte köpa nya utan att få dem till kompispris.

      Japp, Mona beställer grejer från Ali och kränger dem vidare. Ibland kopierar hon bilderna rakt av från Ali och använder dem istället för egna. Snacka om lat.

        Lite som DennisM då… det får mig att minnas – jag måste ju in och spana in hans senaste kollektion. =)

    Ni som tycker dom är stollar dom har iallafall blivit rika. Så några talanger har dom ju. Jag tycker om dom.

      Den dag du fyller 11 kommer du nog ha vuxit ifrån dom <3

        Jag gillar Jonna iaf… Med Jocke är det ngt som ”skaver”
        Jag passerade 11 på 90talet 😉

        ?

      De är inte rika! De tjänar bra, men det är inte detsamma som att vara rik. Det kommer du förstå när du blir vuxen 🙂

        Fast jo, de är rika rent ekonomiskt, vilket antagligen var det anonym syftade på så snälla ta ett steg tillbaka med din visdom idag 🙂

      Jag gillar dom också, tycker att Joakim gjort en otrolig resa. Och pengar har dom tjänat! Bra jobbat J o J!

    Hahahahahaha! Bland det roligaste jag hört på länge!

    Och ja, väldigt creepy, men mest sjukt roligt!

    Bildbevis på minneslunden annars tror jag inte på det.

      Tänkte samma sak. Hela hans snapchat verkar gå ut på att: 1. Säga åt folk att sluta ge dom uppmärksamhet och 2. Försöka få uppmärksamhet.

      Är säkert typ en person som lagt en bild/tänt ett ljus

        En person som är han själv…

          Alltså jag hoppas att det är så! Jag får lite ont i magen av att han är så opedagogisk och elak mot BARN liksom.

      Samma tanke här. Tror inte en sekund på skiten utan bildbevis.

    Det här är så roligt! RIP Jocke och Jonna!

    Detta är ju fan helt bisarrt på alla tänkbara vis. Hur kan dessa två människor ens ha fans? Hur kan dessa fans vara så fanatiskt sjuka att de skapar en minneslund?

    Är det ett uselt practical joke, eller är det lika bra att lägga sig ned och dö innan generationen som uppenbarligen ser upp till dessa människor styr Sverige?

    De har ju skapat monsterfans själva, nu vill monstren bli av med sina monsterbarn. Oförskämt av dem.

      Det finns inget oförskämt i att reagera på detta. Det folk gör är trakasseri och väldigt olämpligt även om barn är bakom. Jag förstår att de blir helt sönderstressade. Det pratas om att de skulle vara olämpliga och absolut inte få adoptera, är föräldrarna till de trakasserade ungarna ett dugg bättre?

        eller som man brukar säga, ”som du bäddar får du ligga” eller ”det du sår får du skörda”. Det är inte ett dugg synd om dem. Tycker de kan gå ut o prata med barnen istället, vi vill inte att ni tänder gravljus här…eller vänta, ”vi kan behöva dem till vår nästa fake spökfilm”….

          Det spelar ingen som helst roll vad de gjort eller inte gjort, så ska ingen behöva ha det. Barnens handlingar och uppfostran är deras föräldrar ansvariga för.

    Hahaha jag tycker att det är jätte kul ? De har ju sagt att de gjort slut, så barnen tycker väl ”rip förhållandet”

    Så de är sura över att deras fans beter sig som barn? Brukar ju liksom vara sånt som händer när man skapar content för barn…

    J&J: Tacka nej till deras (föräldrars) pengar också om ni vill bli tagna på allvar. 🙂

      Fast vad är det för pengar det kostar ungarna (föräldrarna?)

    Jag är så glad att jag inte har barn som vill kolla på dessa två!
    Men ni som har barn som vill se men inte tillåts av er, hur motiverar ni det? Alltså hur försöker ni förklara ert beslut på ett barns nivå?

      Jag kör typ med ”för att jag säger det” och lite lagom hot ”gör ni det så tar vi bort Ipadsen”?

      Genom att säga precis som det är? Barn kan inte själva förstå vad problemet är så då måste man bena ut det för dem. Man berättar varför de inte är bra förebilder, varför deras videos inte är lämpliga för barn osv. De använder ett dåligt språk, säger dumma saker osv. Jämför deras kanal med annat som inte är lämpligt för barn och att det inte är någon skillnad. Att kompisar får kolla bemöts med att det inte är en anledning att få kolla, att deras föräldrar helt enkelt inte vet vad Jocke och Jonna är för en kanal. Att prata med kompisars föräldrar är också bra, de flesta föräldrar har sjukt dålig koll på vad deras barn gör med sina telefoner/ipads.
      En bra grej att göra som förälder är att kolla på youtube osv MED sina barn. Låt dem visa vad de gillar att kolla på, vilka de följer, vad de tycker är roligt. Visa genuint intresse så kommer barnen trivas i situationen. På så vis får man veta vad de kollar på och kan vid tillfälle prata om sånt man ser som är tveksamt. Också bra att finnas med när de kollar då de faktiskt kan fråga, vad betyder det ordet, vad menar de nu osv. När det gäller instagram och allt annat barnen har så är kravet att vi föräldrar ska följa dem samt ha tillgång till kontot. Instagram ska vara stängt för allmänheten och man lägger bara upp bilder som är roliga och fina. Ska man lägga upp på någon annan ska man fråga personen först. Det hela är väldigt enkelt men det tar ju lite tid och min erfarenhet är att de flesta föräldrar därför skiter i det, för de orkar inte. Varför skaffar man då barn är min tanke…

      Min lille grabb kollade på Jocke en dag på Youtube. Jag såg vad han kollad på och släckte datorn direkt. Han frågade varför, jag svarade att du får inte se på det. Sätter du på sånt strunt så stänger jag av datorn. Du får se annat (så babblade jag upp lite som jag vet att han gillar). Sen var det slutdiskuterat. Följdfrågor besvaras med ”För att det är inte bra för dig, det är skräpprogram”.

        Berättade såklart också varför det är struntprogram

    ”Vi vill inte ha en minneslund vid rabatten vid staketet med ljus och bilder!” Låter som något en som vill ha just det skulle säga

      alltså jag garvar IHJÄL mig

    Min salig pappa sa för drygt 35 år sedan att människan är på väg till ap-stadiet igen. Han fick dock inte uppleva hur rätt han hade… Det är fan i mig skrämmande hur det står till i skallarna på vissa…

    Hahaha insert: http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/08/dagens-gapflabb-2

    Hela Jonna&Jockecirkusen är så jävla hysterisk och detta fick mig att asgarva.

    Älskar att det här får er att tappa hoppet för mänskligheten och inte tex att en apa styr världens mest inflytelserika land eller att man inte kan diskutera någonting i vårt land längre utan att bli kallad för kvinnohatare eller rasist eller extremfeminist eller nåt annat kul. Att ungar inte vet hur de ska agera när deras idoler gör slut är inget konstigt. Tror att det hänt att tjejer dött när de gömt sig i rabatten framför kändisars hus för att vänta att de kommer hem men det var för kallt. Det här är inget nytt fenomen så sluta oja er över nåt sånt här när det är vi vuxna som misslyckas med att hantera vår värld i dagens läge. Vi är liksom närmare krig än vi varit på länge och nu har vi värnplikt igen. Det är så löjligt att ni tappar hoppet för att någon gillar att kolla på två idioter på Youtube. Skärp er.

    Underbart satiriskt grepp att ta till på två som själv saknar all form av självdistans och verklighetsförankring. ?

    Jag vet mkt lite om J&J. Har aldrig kollat på deras YT-kanal men halkade in nyss in på deras ”vi gör slut” av en slump och har en fråga som må vara gammalmodig; men varför gör dem inte slut med roten till det onda istället för med varandra?

    Jag fattar ingenting..!
    Summa summarum av ca 40 minuters svammel: ”dom älskar varandra över allt annat men det funkar inte pga jobb och fans”?
    Är inte svaret på det sk problemet väldigt enkelt?

    Oh well, vad vet jag om ungdomar idag?

    /Tant Emma 40 år

      Kort sagt: prioriteringar.

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jag skrattar ihjäl mig. Det är ju sjukt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.