Det här måste vara något typ av rekord?

Tyra Sjöstedt:

Trettionio bilder på sig själv.
Det är så många selfies Tyra lagt upp på sig själv i sina två senaste inlägg. Trettionio.
Jag undrar hur många selfies hon tog sammanlagt? Hon måste ju ha stått där med sin selfiepinne i typ en kvart och växlat mellan pussmun och Tunis-leende.
Jag tar typ 2 bilder om jag känner mig ”trigger happy” men jag skulle aldrig få för mig att sedan posta identiska bilder. Vem gör man det för? Vem vill se 17 identiska mobilbilder på någon?

Varför liksom?

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem bryr sig ens om Tyra längre? ”Startar snart min nya blogg……” Hur många gånger har hon inte startat ny då. Och säger att hon ska ta nya tag.. Hon har blivit bortglömd men vill hänga kvar lite lite till i rampljuset. För det är ju så synd om henne efter allt hon varit med om……….

   Catrin och Tyra spelar lite i samma liga, förutom antalet bilder och att Tyra inte är kriminell.
   Men de klarar sig inte utan uppmärksamhet och de är helt jävla imuna mot kritik eller låtsas vara det.
   De skyller allt som händer dom på andra och duckar för verkligheten.

    Säga vad man vill om Tyra, men att jämföra henne med Catrin är inte rätt. Tills den dagen Tyra begår något straffbart och lurar 100-tals unga, för sedan att springa från sitt ansvar – då kan vi aldrig jämföra dem.

     Håller med om att det inte är helt rätt att jämföra Tyra med Catten. Men att sälja sina ridtights till unga och sedan varken skicka dom, ge tillbaka pengarna eller ens svara på befrågningar via mail eller Instagram känns förtfarande som lurendrejeri. Ush, jag tycker att det är så fruktansvärt fult.

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte doktorn mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han tidigare hade sagt att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt att återvända till dig.

     Håll käften, Theresa.

   Tyra är så helt uppenbart fortfarande missbrukare. Allt tyder på det. Hon skulle behöva avgiftning och därefter behandlingshem i några månader. Då hade hon fått ett nytt liv. Tills dess blir det bara svammel och ”omstarter”. Och selfies då och då i illasittande märkliga kläder… Jäkligt sorgligt.

  Och tvåa på den lär ju Pernilla Wahlgren vara… Inte så lite tjatigt.

  Kanske är jag som är lite skadad av gammalt missbruk men satte pepsin i halsen av hennes rubrik ”jag har börjat skjuta”

  Läste sen att det handlade om luftgevär hehe. Vilket jag också ställer mig lite tveksam till. Kanske är lite skadad där också, men jag har svårt för personer med svår psykisk ohälsa som får hantera vapen. Men luftgevär kanske är ganska harmlöst..

   Men är du seriös? ”Jag har svårt för svårt psykiskt sjuka som hanterar vapen”. Hur kan man ens skriva så?

    Tyranni är väl bipolär om jag minns rätt. Under maniska episoder kan impulskontrollen försvinna och konsekvenstänket likaså. Beror naturligtvis på vilken typ av bipolär sjukdom hon har, men ja, vissa psykiska sjukdomar går inte bra ihop med vapen.

     *Tyra såklart. Snygg autokorrekt :’D

    Vadå? Det är precis som att jag har svårt för att en person med epilepsi skulle köra bil? Det rimmar inte bra helt enkelt.

     Har de inte epilepsin under kontroll (medicin) så är det väl inte en helt lyckad kombo?

      Nej precis. Eftersom de är en sjukdom man inte kan kontrollera så utgör man ju en stor risk för sig själv och andra om man får ett anfall när man kör bil. Därav får man inte köra bil om man har epilepsi.

      JAG tycker iallafall att risken är samma med psykisk ohälsa+vapen. Vissa psykiska sjukdomar kan man inte kontrollera själv och utgör ju då en stor risk för sig själv och andra om man börjar hantera vapen när man är sjuk.

      Nu gällde ju detta bara luftgevär men ändå.

  Du missade att hon pikar Elsa som har champagne nu.
  Hon kommer inte sälja hästar som bara ska vara maskiner mer och sedan säljas vidare

   Heh. Det är väldigt humor när Tyra uttalar sig om hur andra säljer vidare sina hästar. Ägaren hade väl Champagne längre än Tyra haft någon/nästan alla sina hästar..!

    Är det en pik till Elsa då? Tyra har ju sålt massor av hästar, flera har sålts vidare ganska snart (tex Sanno och han den stora mörkbruna jag glömt namnet på, som gick till Norge bland annat). Kanske snarare mot dem än Elsa som dokumenterade sin kamp på tävling efter tävling innan hon sålde vidare till någon som också vill tävla den där stackars hästen.

     Helt klart mot Elsa, hon har fått kritik innan för att ha tävlat varannan helg när hästen varit frisk

      Och nu ska den stackars hästen bli fälttävlanshäst och hoppa dubbelt upp ??

      Fast Nettan, du missar något mycket viktigt här. Jag ska försöka hålla mig lugn, men jag har länge hållt på med fälttävlan på debutantnivå och det är inte ovanligt att personer skriver att fälttävlan är ”djurplågeri” bara för att hinderna må vara fasta.

      Om vi säger att du rider en ex. H90 (Häst 90cm) består det alltså av en dressyr motsvarande LC, en hoppbana av 8 hinder på 95cm och en terrängbana på 2-3 minuter som en skulle kunna jämföra med exempelvis en uteritt i skogen. Det är likvärdigt med att hoppa två klasser på en hopptävling! Det enda som krävs mer av fälttävlanshästar (oavsett nivå) är mer allsidig träning. Visst är det ”stackars” hästar som får både träna dressyr, ibland hoppträna och framförallt ridas ut (!) i alla gångarter.

      Så till det sista argumentet fasta hinder. Ja, det är fasta hinder! Men hästar är inte dumma för den delen heller. Det var en häst på EM som gick häromveckan som fick tas bort. Varför? Den fick en fraktur i benet ett språng innan hindret. Banbyggare jobbar jämt och ständigt med att höja säkerheten men det säkraste av allt är bra ridning och kloka hästar. Inte modiga, men kloka hästar. Duktiga ryttare med bra grundridning får inte några fall. Sen absolut kan missförstånd hända, men kolla på exempelvis Michael Jung som tagit flertal OS-guld, EM-guld (iår tog han silver efter Ingrid Klimke dock) och VM-guld. En sådan riktigt skicklig ryttare löser de flesta problem och hjälper hästen på bästa möjliga sätt för att inte tala om dessa fantastiska djur som är så oerhört försiktiga och snabba att göra vad än någon ber dem att göra. Det händer fall och olyckor även i hoppning. Skillnaden är att hoppningen är mycket mer förlåtande när ryttaren brister. Allt gott 🙂

      Men vad jobbigt att det finns en till Nettan ?

      Till Esther, förstår att du blev triggered här. Du har helt rätt i den delen om allsidig träning och att fälttävlan på låg nivå är betydligt mindre ansträngande än att åka på hoppmeeting var och varannan helg. Jag vet flera hästar som fått tillbaka hoppgläden efter att de fått träna terräng, för det är så extremt kul!

      Däremot finns det en kategori som är överrepresenterade inom fall i terrängen, och det är proffs på orutinerade hästar som de vill ta upp i klasserna så fort som möjligt… fall är verkligen inte nåt som bara händer amatörer, och speciellt inte i låga klasser.

      Tack Johanna! Du sätter ord på mina känslor, vilket jag inte har någon begåvning för. 🙂 Jag håller helt med dig och menar förstås inte att de absolut skickligaste ryttarna aldrig får fall (därav misstag sker) men samtidigt anser jag också att de skickligaste ryttarna inte är de som heller stressar upp i de högsta klasserna. En häst ska vara redo både psykiskt och fysiskt och väl förberedd inför sin uppgift. Tack för bra ord 🙂

   Svar till Esther: Du tycker alltså inte att Bettina Hoy, ledare efter dressyren, är en duktig ryttare med bra grundridning? Märkligt resonemang.

    Till Esther fast jag skrev aldrig att det är djurplågeri med fälttävlan det har du tagit från nått helt eget..
    Jag tycker bara synd om hästen som visat så tydligt med Elsa i sadeln att han tröttnat på hoppning och tävling så varför ens tvinga hästen att fortsätta med både hoppning och fälttävlan när han säkert skulle kunna bli en toppen dressyrhäst och få komma ut mer i skogen och bara njuta av att slippa hoppa hela tiden

    Anonym, gör inte en höna av en fjäder! Jag skrev att misstag händer och jag såg Bettina Hoys runda under livesändningen och det var tydligt att hennes häst hade svårt för underlaget. Jag tycker inte att en är en dålig ryttare bara för en får ett fall och jag kan hålla med om att jag var lite väl generaliserade, men av mina egna erfarenheter är hästmänniskor ofta inte så open-minded gälla andras åsikter. Ridsport”sekten” är lite som föräldrarna i Blondinbellas kommentarsfältet 🙂

    Nettan, jag påstod aldrig heller att just du skrev att fälttävlan är djurplågeri men du skrev att det var synd om hästen och det brukar ju inte vara positivt vad jag vet. 🙂 Jag förstår din åsikt i frågan och att använda Champange som dressyrhäst och/eller i skogen är säkert ingen dålig idé men det finns absolut ingenting som talar för att ryttaren nu tänker satsa stenhårt på Champange som fälttävlanshäst. Jag skulle säga mer att det är hurra att han får bli fälttävlanshäst eftersom det innebär allsidig träning (och inte hoppning 4-5 dagar i veckan) som jag nämnde tidigare och ryttaren är uppenbarligen medveten om hans ”problem”. Tur är väl att de absolut flesta ryttarna inte heller hoppar 4-5 dagar i veckan. Champange är uppenbarligen bränd psykiskt och jag har själv jobbat med hårt tagna hästar och jag har fortsatt hoppa lågt med dem och de förstår snabbt att det inte behöver svårt hela tiden (vilket de har oftast har erfarenheter av sedan tidigare) och då är det oftast istället väldigt roligt. Det är den bästa medicinen – att ha roligt ?

     Så himla bra kommentar =) och en intressant, konstruktiv och respektfull diskussion!

  ”Åh så svårt att välja en… Äsh jag tar alla istället.”

  Äh, låt Tyra vara nu. Hon är inte kvar i rampljuset och hon mår väldigt dåligt.

   Men det tjatas ju här om Tyra hela tiden om varför Camcam inte skriver om Tyra när hon lagt upp ett nytt inlägg så hur ska ni ha det?

    Gissningsvis är vi ett gäng olika personer som tycker olika.

  Men de som tar 39 bilder i olika vinklar på fruktfat, frukosten, blommorna, ett ljus. Vi ser! Redan på första bilden.

   Jag tror hon känner sej ensam och sen är dålig. Så skulle jag skriva illa om henne never. Alla har vi vårt att bära. Tycker hennes katter och hundar är jättefina.

    Du menar hennes hund som hon inte orkar borsta utan rakar?

  Är Kenza gravid?? Kolla hennes lilla bebis-bump på tredje bilden till höger under inlägget ”Somwhere in the Alps”.

   Tror det är semestermage… hade hon varit gravid hade hon absolut döljt magen till efter 3mån. Tror dock hon kommer bli gravid innan året är slut, både hon och Aleks vekar väldigt barnsugna…

    Men det ser inte ut spm någon typisk semestermage heller det där. Det svullna är så väldigt koncentrerat till ett område kring naveln. Sådär ser inte min semestermage ut, den ser…..gravid ut! Liksom gaserna fyller upp hela magen inte bara en tennisbollsstor yta. Här ser ju ut som att man fotat henne samtidigt som en Alien innanför huden karatesparkar mot bukväggen. Inget fel med det. Jag skulle gärna ha så centrerade semestergaser. Då kan man använda ena handen för att dölja dem.

     Och jag får en gravidmage på semestern! Centrerat till ett område runt naveln. Antar att det betyder att vi alla är olika?

     Usch, låt bli att spekulera kring hennes kropp.

   Ser verkligen ingen typisk bebismage där.

   Tycker mig ha sett en hel del champagne vin o drinkar på hennes insta-story, tror verkligen inte hon skulle dricka gravid… plus att hennes bikinibilder på insta syns verkligen ingen babybump…

   Det är säkert bara gaser av all mat och allt stillasittande de senaste veckorna 🙂
   Skolläkaren i Skam föreslog Vilde att hon skulle prutta ut gaserna i stället för att lura på om hon var gravid. Tips till Kenza alltså.

    Nej, tipset till Kenza är att be er hålla käften om gravidspekulationer.

     Ja, varför skulle Kenza vara gravid lagom till smekmånaden med alla lockelser i form av vin, drinkar och röka? Dålig timing isf.

     Den som lever lär se

   Att den här diskussionen ens förekommer säger ganska mycket om idealen vi har. Tror dessutom att Kenza är både lactosintolerant och glutenkänslig och som andra säger, hon har varit på smekmånad och gottat sig, låt henne göra det utan att tro att hon är gravid bara för att magen inte är helt platt!

    Latosintolerant och glutenkänslig?
    Antar att hon har ADHD och får panikångestattacker också eftersom hon är influencer.
    Dock lär väl Kenza knappast riskera utbränning just nu. Alltid något.

    Är det så farligt att se gravid ut? Ja, kanske har hon bara gottat sig, kanske är hon gravid, men hela den här diskussionen, och ”motståndet” mot diskussionen, befäster att det värsta en kvinna kan bli sedd som, är just att vara tjock. Ni som ”mothugger” bekräftar i mothugget att en kvinna som för tillfället är lite rund om magen också tvunget måste bli förolämpad om något påpekar det. Orkar inte analysera sönder det mer, det är säkert någon som förstår vad jag menar?

     Japp jag förstår! Så sant.

   HUR kan du få den magen att se gravid ut?! ?

  Är det någon som vet hur det har gått med Youtube på sistone? Länge sedan de som köpte henne uppdaterade.

   Sålde inte de tjejerna henne? Eller blev de bara osams med Tyra som de flesta andra. De bodde ju där ofta och var bästisar ?

    Jo, You Tube såldes igen.
    En tjej som heter Ellen äger den nu.

  Kan vi inte diskutera det faktum att hon påstår att Whitaker var intresserad av Mille men att hon istället sålde honom flera hundratusen billigare till nån som kändes mer rätt?? Vem tror på det??

   Den stutsade jag också på. Hästen har inte gått att sälja på ett år. Den Whitaker är inte direkt en av världens mest kända ryttare. Gissar att hon gick slumpa bort honom för han bara kostar när han står och är kanske helt otävlad. Trodde ett tag det var den Nellie köpt.

   Jaaaaa, jag dog lite där. Tänkte om det INTE stämmer & kommer fram så PINSAMT de kommer bli för henne om hon är i VIP tältet igen i Falsterbo & stöter på alla som vet att så var det inte riktigt ?? skrattar bara när jag ser mig de framför mig.

   Men ska GENAST kolla upp om det stämmer eller inte. Hör av mig!

    Vem i VIPtältet Falsterbo bryr sig?

     Oh, jag bara tog ”något ur högen” o skrev VIP Tältet i Falsterbo. 🙂

      Jag förstår hur du tänkte men i hästvärlden så är Tyra helt ointressant, men hon skapar ju drama på sociala medier så rapportera på om du hör några godbitar kommer däkert några helt livsfarliga/skadliga nybörjartips från Tyra igen….suck

   Mille har ju varit en fin tävlingshäst, så jag är inte alls förvånad över att kända namn kan vara intresserade.

   Dock är det väl inte så värst troligt att de stora namnen var intresserade av honom till sig själva för att tävla på högsta nivå med, utan som läromästare till sina barn, någon elev eller för att sälja vidare med vinst till någon rik junior efter att han fått lite färska resultat på 140-150-nivå.

   Problemet för T är att ingen har varit intresserad av hennes hästar. Har sett med egna ögon vad två personer skrev om henne och Bambo när han skulle säljas, hur dom gjorde sig lustiga och rent ut sagt gapskrattade bakom hennes rygg vilket i princip hela ridsportsSverige gjorde. Dessa två var givetvis två personer som T höjde till skyarna, hur bra och ärliga dessa var, hur hon såg upp till dem osv. Så nej, whittaker har inte varit intresserade av Mille och ingen var det var Bambo heller tyvärr!:(

   Nja, det kan väl vara så att Robert whitaker ringt och frågat om hästen då det är en fin läromästare till kund typ amatör/elev, hästen har tappat kraftigt i pris precis som alla hästar ( speciellt valacker) som haft tidigare bra result men som inte tävlas längre gör. Nu var ju mille redan tidigare avställd när Tyra köpte honom och nu ett år till utan resultat ger en helt annan prisbild. Så att Tyra skulle tacka nej till kända namn hahaha varför skulle hon och varför skulle de vara sämre köpare? nej det hade hon inte gjort och Robert gav antagligen inget bud efter att pratat med Tyra, hästbranschen är ganska enkel på vissa sätt….

  Jag som inte ens kan få till 1 bra selfie på mig själv 🙁 någon som har några bra selfietips? //orchen

   Inte jag heller, jag är brutalt ofotogenisk. I vanliga livet ser jag vanlig ut, men så fort någon drar fram en kamera blir jag en potatis.
   Oh well, det finns ju värre saker i livet, tänker jag.

   Mvh potatisen

    Haha ja absolut. Lyxproblem 🙂
    Men hade varit kul att kunna ta en bild utan att bli smådeprimerad över att min spegel klart och tydligt ljuger för mig.
    //orchen

    Jag är fotogenisk, men ser ut som en potatis i verkligheten, hade gärna haft det tvärtom!

  En vecka i mitt liv är som ett år i en normal persons liv skriver hon…. bara jag som brast ut i skratt… känns verkligen tvärtom eller?

   ”Pysslat o fixar hemma” och rensat…. asså hon är ju som en horder denna dära…

  Tycker det är lite läskigt med luftgevär och skjutande…

   Varför det?

   Själv skjutit en hel del. Jätteroligt och mindfullt.

   Själv tycker jag det är kul! =) Älskar rekylen från en Magnum eller M16 som typ får en att flyga in väggen, haha ???

    Låter som du är en hejjare på att skjuta om du låter vapnet göra såna rekyler. ????

   Första besöket på hennes blogg för min de, skriver hon allt med kursiv stil? ?

   #ajminaögon

  Nu har Catten även tagit bort denna insta https://www.instagram.com/catrinhedlundofficial/
  hon förstår verkligen inte att allt vi är intresserad av är kommer du till rättegången och i så fall kommer du erkänna dig skyldig till brott? Inget annat är av intresse för oss i din fejkvärld.

   Vad är det för rättegång som ska ske?

  Älskar alla dessa 245 bilder i varje inlägg!!!!

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte doktorn mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han tidigare hade sagt att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com kommer din partner definitivt att återvända till dig.

   Vill du lära dig förvandla grisar till enhörningar kontakta mig på slutamedbots@hejhej.se

  I hennes inlägg skriver hon att hon gör mer på en vecka än vad normala människor gör på ett år (”haha”). Hon skriver i detta inlägg att det hon gjort är: ridit, sålt en häst, mediterat, skjutit med luftgevär, jobbat. Låter inte som hon gjort särskilt mycket mer än vad en ”normal” människa (hästmänniska i detta fall då de flesta inte säljer hästar till höger och vänster om man inte har några i lager, men vi kan ju jämföra med typ IKEA-möbler på en fb-grupp) gör per vecka, och verkligen inte per år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.