Man är alltid som bäst efteråt…

Elaine Eksvärd:

Elaine fick en kommentar om att hennes nyfödda bebis ”Benny” hade på sig pyjamas ute på stan och givetvis så kom hon på alla bra svar ungefär tio minuter efter att vederbörande gjort sorti.
Varför är det alltid så? Varför sitter alla dräpande svar som en smäck på tok för sent?

Så jag kom på en massa svar i efterhand, ni vet så som man gör ibland och önskar att man hade sagt:

Hon: Oj, han har pyjamas på sig.

Mina olika svar:

Ja, han har inga jobbmöten bokade idag så det kändes ok.

Jag vet, såååå pinsamt med en bebis som sover i pyjamas. Ska genast köpa en minifrack på Lindex.

Ja, för han sover ju.

Ja, för han sover. Men jag har en outfit till han vaknar. Pinsamt annars.

Oj, din sover med jeans på sig. Vad sött.//Elaine

Den enda gången jag faktiskt lyckas med att koppla hjärnan rätt efter att någon sagt en helt sjuk sak var på en indisk restaurang här i LA där servitören – som kände igen oss eftersom det var lite av en favorit – tittade på mig och kommenterade att jag gått ner i vikt. Jag hade hike’at typ varje dag i flera månader och säkert tappat ett och annat kilo så jag berättade för honom att det var vad jag hade gjort. Då vänder han sig till min vän och säger ”Det borde DU också testa”.
SAAAAY WHAAAAT?!?!?
Talade han precis om för min vän att hon behöver gå ner i vikt?
Hon satt bara och gapade men jag fann mig snabbt och frågade honom vad det var han precis sa och när han inte kom med någonting alls till sitt försvar så kallade jag på managern och berättade vad som just hänt.
Killen fick sig en rejäl utskällning där vid bordet och fick sparken på fläcken.

Nu var det inte alls vad jag ville och jag hade jättedåligt samvete för det. Jag ville ju bara uppmärksamma managern på att det kanske inte är den bästa av idéer att ha servitörer som talar om för gästerna att de behöver gå ner i vikt när de precis ska beställa mat men så kan det gå i USA. Där kan du få sparken på stående fot om det vill sig riktigt illa.
Trygghet – noll.

Har ni någonsin funnit er och dragit av ett riktigt dräpande svar i precis rätt ögonblick?

 

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    När jag var 23 och började på nytt jobb så sa min 45-åriga kollega ”När man hörde att en 20-åring skulle börja hoppades man ju på en söt liten snärta så man fick lite ögongodis”. Jag föll visst inte honom i smaken.

    ”Mm, jag förstår dig. Jag är precis lika besviken.” sa jag och han kommenterade aldrig mitt utseende igen.

      Hahaha! ?

      Min mamma jobbar på ett mansdominerat företag. För några år sedan kommenterade en av hennes manliga kollegor hennes ”stora bröst” i fikarummet framför alla kollegor och tyckte det var jätteroligt. Mamma sa ingenting.

      Dagen efter såg hon till att vara i fikarummet före honom, när han kom in gick hon fram till honom och greppade hans paket och sa ”Schysta bollar!” framför alla kollegor 🙂 Varken han eller någon annan har kommenterat hennes bröst sedan dess 🙂

        Gjort är gjort nu men det är fan inte okej att grabba tag nån i skrevet oberoende av kön och oavsett vad hen sagt. Då får en ta det verbalt tycker jag.

          Joo det tycker faktiskt att det är.
          Är han så jävla korkad får han skylla sig själv ?

            Det blir dubbelmoral att anse att det aldrig är okej stt tafsa på en kvinna och samtidigt tycka att det är okej att tafsa på en man. Självklart var hans beteende inte ok men det borde rapporteras och inte straffas med något ännu värre.

            Ja, Maja… Jag undrar om du tyckt detsamma om det var en kvinna ”som var så dum” i orden och därför fick skylla sig själv när en man ”gav igen” genom att grabba tag i hennes fitta – framför alla i fikarummet. Sexism går åt båda hållen!

          Håller med om att det inte var okej att tafsa på honom, då jag inte uppfattade det som att han tafsade på din mamma.

          Det här är typ ’ hjärnhalvan med all vett ’ säger: det är fel att tafsa. ’Hjärnhalvan med all frustation över att män inte förstår att det inte är okej ’ : MOSA KULORNA PÅ HONOM.

        Nej, din mamma är inte bäst. Hon är en tafsare.

          Inte OK att bemöta en klumpig och respektlös kommentar med våldtäkt.

            Eh va?? Att ”greppa någons paket” som mamman gjorde är att tafsa. Vem sa nåt om våldtäkt?

        Jag skulle nog hellre sagt ”Synd på så rara ärtor” eller nåt liknande som gått ut på att paketet inte var så väldans mycket att hänga i granen….

    Nähä, har DU varit i usa?! Du kanske borde flytta dit igen med tanke på hur mycket du tycks sakna det när du måste ta upp det i var och vartannat inlägg.

      Fett stel du ääääääääär, el burro

      Vet du vad som är drygt på riktigt? Att kommentera när hon nämner nåt om sin tid i USA. Åk dit själv när du blir stor så kanske det inte sticker så mycket i ögonen!

    En före detta kollega till mig fick höra att jag dejtat tjejer och därför och haft sex med sådana av samma kön. Hennes reaktion var att rulla kontorsstolen till andra sidan av kontoret och skrika ”öööeh, fan vad äckligt”. En kort stund senare kom hon smygandes och frågade ”men alltså hur gör man ens!?”. Jag kunde inte låta bli så jag svarade ”lägg dig ner så ska jag visa”. Reaktionen var fan obetalbar men jävligt tyst. ???

      Så intressant med kvinnor som verkar äcklas av sitt eget kön…

        Fast man äcklas ju inte av sitt eget kön utan av andras. Men ja, väldigt onice reaktion.

          Och vilket kön utgår dessa ifrån? Sitt eget. Anser du ditt kön vara äckligt så utgår du ifrån att andra kvinnors kön är äckliga. Simple as that.

            Fast nej?

    CamCam – har Bloggbevakning en egen insta eller är den din privata+ Blir lite förvirrad.

      Den är i 99% av fallen om henne, alltså inte en förlängning av denna blogg. Syns inte det ganska tydligt?

        Ok. Då undrar jag varför inte Bloggbevakningen är reklammakerad på Instagram+

          Vad har hon gjort reklam för?

          ”…varför inte Bloggbevakningen är reklammakerad på Instagram”

          Vad menar du med att ”Bloggbevakningen” borde vara reklammarkerad? Ett helt IG-konto kan inte reklammarkeras. Eller syftar du på något specifikt inlägg? Och du vet väl om att man inte ska reklammarkera något som man inte fått någon ersättning (pengar, produkt eller tjänst) i utbyte mot exponering?

          Och du, Bloggbevakning, inte Bloggbevakningen. Och CamCams konto på IG heter Bloggbevakningscamacam.

            *bloggbevakningscamcam

            CamCam gör ju reklam för sin blogg via sin privata Instagram, det är hennes produkt som hon gör ekonomisk vinning av. Varför ska inte hennes hashtags märkas som reklam+

            Men A-K, nu hade du väl ändå ganska otur när du tänkte? Menar du detta på fullaste allvar?

    Kanske bara är jag som tänker så men kan inte servitören menat att din kompis borde testa hiking, inte att hon borde testa att gå ner i vikt? ?

      Fast han kommenterade ju faktiskt camcams kropp, och hon berättade om hikingen, varför skulle han tipsa kompisen om något som camcam berättar om? Ganska uppenbart att han inte menade så.

      oavsett vad var det dumt sagt och behöver inte rättfärdigas

      Vad visste servitören om kompisens hikingvanor?

    Ja,som ny i en ”somvanligtmansdominerandebranch”är det en kollega som säger-du är väl inte ens torr bakom öronen-,mitt svar;Nej,men jag blir jävlig torr någonannanstans när jag ser dig,touche’?

      Haha i ditt fall lät det mer som att det var du som överreagerade grovt. Ingen bra comeback direkt 🙂

        ”Du är väl inte ens torr bakom öronen” syftar ju till att du är ung eller oerfaren inom yrket. Att då svara med något sexistiskt blev ju skitknasigt, kan bara ana vilken dålig stämning det blev.

          Och touche säger man väl om någon annans vinnande argument, inte sitt eget ???

    Jag är laktosintolerant och brukade synda på fudgen när jag jobbade i en godisbutik.
    Ett äldre par frågar ”Vilken månad jag är i” och jag skrattar bort det och förklarar att det är lakritsfudge som är boven i dramat.
    Men de ger sig inte, de är helt övertygade om att jag är på smällen och gratulerar mig hjärtligt. De vägrar tro mig så till slut tjuter jag
    ”Jag är med fudge!” och lämnar över paret till en kollega istället. De köpte lakritsfudge så något gjorde jag väl rätt.

    CamCam! Varför tar du inte upp att My Martens har köpt ca 80% av hennes instagramföljare?

      Men eller hur!! Scrollar man bland hennes följare så ser man direkt att majoriteten är köpta. Syns även på antal likes hon får på bilderna – 34k följare men mellan 200-500 likes per bild. Så jävla genomskinligt och väldigt närliggande att hon själv inte verkar skämmas över det uppenbara.

        *märkligt, inte närliggande

        Johanna Toftby dåå?? när hon lite käckt skrev ett inlägg om hur lätt man köper sig följare. ”känner mig lite ensam nu så jag köpte mig lite vänner/ följare” Och dem hänger med fortfarande?

      *sina

        TACK! Alla dessa syftningsfel överallt gör mig helgalen.

    När jag jobbade som servitris i en bar kom en 50+ år gammal man och sa att jag ”hade så otroligt vackra blå ögon, som oceaner”.
    Fick direkt upp svaret ”hoppas du drunknar i dem” i huvudet, men sa surt nog inget. Kopplade på ett serviceleende och gick iväg för att göra annat.

      Okeeej, fattar att du inte vill att främmande män/folk ska kommentera din kropp, men det där verkade ju bara vara en oskyldig komplimang. Han ville nog bara göra dig glad.

        Faktiskt! Folk är en smula för lättkränkta. Han menade säkert inget illa. Jag hade bara blivit glad om någon sa att jag hade fina ögon.

          Har man jobbat i servicebranchen ett tag (särskilt restaurang/krog) blir ens tolerans rätt låg. Särskilt när det kommer till härliga män med ännu härligare manligt sällskap

        Grejen är väl att det är upp till individen vad som känns som en oskyldig komplimang eller inte. Men, schysst att förminska någon annans upplevelse.

        1. Ingen har någon rätt att kommentera min kropp, på något sätt.

        2. En femtioårig man borde förstå det opassande i att stöta på en tjugoåring (gäller även hans vänner som fortsatte under kvällen).

        3. I situationen servicemänniska-kund finns inget utrymme för såna närmanden. Se gärna servicepersonal som riktiga människor, men gör det inte privat.

      Grejen är ju att det ingår att vara trevlig inom serviceyrken vilket allt som oftast misstolkas som inviter eller att gäster/kunder tror att de får säga vad de vill. I Usa finns uttrycket ”emotional labor” för jobb där du måste hantera känslouttryck under arbetet tex uppvisa nåt man inte känner eller dölja nåt man känner.
      En komplimang som rör hur skickligt man sköter sitt jobb eller hur bra service man ger är helt okej. Men bara för att jag ”måste” vara trevlig betyder inte att jag vill höra åsikter kring mitt utseende oavsett om det är menat som en komplimang eller inte.

    I högstadiet gick de rykten om att jag var lesbisk (eftersom jag och mina vänner gick hand i hand) och en kille på klassen satt och ropade hon är lesbo i klassrummet , medan jag gick till min plats och sa ” jag kan ju ivf få tjejer ? ” stackarna var så blyg för alla flickor att han inte kunde ens hälsa på någon av det kvinnliga könet.

    En bekant sa att mitt barns zlatannäsa får henne att se judisk ut, inte för att det är något fel på det men nu har hon en liten näsa, och jag svarade bara ”öööh, ja hennes farmor var jude”. Hon fortsatte att babla på om hur speciellt och annorlunda dotterns ansikte var.

    Min morfar kommenterade häromdagen min vikt. Det är ju två månader sen bebisen kom, sa han. Varför är du fortfarande så tjock. Ja, sa jag. Precis som du sa var det BARA två månader sedan han kom. Men vad jag vet har du inte fått några barn så vad har du för ursäkt till din övervikt?

    Jag lider av ätstörningar och har precis kommit upp till en vikt där jag inte anses vara ohälsosamt smal längre. Detta ska folk självklart kommentera.. Häromdagen blev jag less på meningen ”oj, vad du har gått upp i vikt *blinkblink*” (låt mig även tillägga att detta sägs med en väldigt nedvärderande ton). Jag svarade bara ”javisst, jag gömmer kakor under valkarna nu”. Nu i efterhand så förstår jag inte varför jag ens la energi på att svara, men snälla. Sluta kommentera folks vikt, oavsett vilket håll det gäller.

      Men exakt! Kan folk snälla låta bli kommentera vikt så. Jag har varit sjuk i över 10 år och pendlat från sjukt mager till normal till lite kurvor.
      Jag hade ett pucko till kollega som kunde vräka ur sig vad som helst.
      Jag var sjuk i influensa och när jag kom tillbaka till jobbet sa han inför flera andra
      ” har du haft magsjuka? det syns som du gått ner i vikt av sjukan, säkert 2 hekto *höhöhöhö*”
      Blev sjukt sårad och tog åt mig.
      Min underbara kollega hoppade in iaf och sa ”Jag är hellre lite ’tjock’ på kroppen än tjock i huvudet som en del …”

      hade önskat man kunde hålla kommentarer om folks vikt för sig själv, man vet aldrig vad de bär med sig sedan förr.

      Aaaaaahhhhrrrrrgggghhhh! Vilka idioter det finns! Skönt att höra att du (tolkar jag det som) mår bättre. Hoppas du inte tar åt dig av dumheterna en del häver ur sig!

    Bella struntar fortfarande i att reklammärka sina inlägg gällande hennes produkter.
    Märks att hon börjar svara på frågor också, så fort det är färre kommentarer.

    När jag var yngre så var jag väldigt smal, inte underviktig men väldigt smal. Gick inte upp i vikt hur bra och mycket jag än åt. Fick ständigt kommentarer om hur ohälsosam jag var/att jag hade anorexia/jag borde äta mer osv.

    Tillslut rann bägaren över när en (vuxen) person sa till mig ”Ojoj du måste äta mer, du är ju så himla smal” och jag svarade ”Ojoj du borde äta mindre, du är ju så himla tjock”.

    När jag pluggade jobbade jag på ett hamburgerställe i stan. In kom ett par kunder som sa ”vilket skitställe!”. Jag fyrade av ett hjärtligt leende och sade

    -Ja, det blir ju det med sådana kunder som ni!
    -Vasaru?
    – Jag? Ingenting, vad vill du ha och äta då?

      Oj råkade visst bli anonym…

      Det var jag iaf

    Kom på en till.

    Satt på en buss i NY. Då hörde jag hur någon satt och kommenterade mitt utseende. På svenska. Minns inte längre vad de sade men det var inte snällt. Jag sade ingenting utan väntade tills jag skulle av. Då ”råkade” jag stampa en av tjejerna på foten. Rätt hårt.

    Sedan bad jag om ursäkt på kungars och gudars språk och klev av bussen. I ögonvrån såg jag två rätt häpna tjejer som verkade försöka minnas vad de nu egentligen hade pladdrat om.

    Hoppas du kommer hårdbevaka Bellas Lost in translation-resa till Hong kong. Kan hon skilja på Japan och Kina? Är dessa appointments enbart besök och inte möten? Kommer hon lyckas exotifiera landet i samma utsträckning som hennes favoritfilm gör? Blir det livessändning med karaoke? Frågorna är så många!

    Jag förstår inte. Folk kommenterar alltså att en bebis ligger i barnvagn iförd pyjamas? Och tycker att det är konstigt? Varför skulle det vara nåt att ens reagera över? Jag fattar nada.

      Fattar inte heller något. Och kommentaren var ju att bebisen var gullig, inte konstigt? Nä, det enda som är konstigt här är Elaine. Men det tycker jag iofs ganska ofta.

      Eftersom det garanterats har sagts på ett nervärderande sätt, Att hon som kvinna minsann ska klä sitt barn ordentligt med riktiga kläder och ingen himla pjamas.

    Jag kunde inte låta bli, blev lite provocerad av Bellas senaste inlägg.

    Sista delen av inlägget
    ”Så himla roligt. Nu ska jag på ansiktsbehandling, alla flygresor de senaste veckorna har påverkat hyn rejält.”

    Tänkte för mig själv ”vad tur de bara påverkat ditt ansikte och inte miljön..”

      Men åh, sluta. Sluta lägga energi på BB. Hon är en människa som har en baktanke med allt hon skriver. Hon vill skapa irritation hos folk. Låt henne inte göra det. Bara sluta bry dig om henne och allt hon gör/säger/skriver.

    En manlig kollega (som är lång och bred) ställer så jag kan inte gå förbi i en smal korridor. Fattar inte hur jag fann mig men jag tjoar glatt ”Här står du och visar lite manlig dominans. Vad härligt!” Han skrattade nervöst och släppte förbi mig.

    Samma kollega kommenterade att jag såg trött ut en morgon. Fann mig igen och sa ”Vad trevligt att komma till jobbet och få en recension på sitt utseende. Vill du också ha en kommentar?”

      Åh du är min hjälte! Dessa svar tar jag med mig nästa gång jag får höra hur trött eller ledsen jag ser ut istället för att säga ”jag är ok, jag har inte smink på mig”.

      Haha! Åh, underbara människa!

    För en massa år sedan blev jag tillsammans med nuvarande maken; från Kuba.
    Min moster påpekade då att ”Varför letar du inte rätt på en svensk istället med tanke på vilka problem du haft med så’na där!”
    (Mitt ex var från Chile och inte vidare vettig, därav ex)
    Jag svarade direkt att ”Men du moster, med tanke på vilka problem du haft med alla dina svenska killar, varför letar du inte rätt på en invandrare istället?!”

    Hon blev tvärtyst och bad om ursäkt.
    Och är för övrigt lyckligt gift med en invandrad dansk som hon träffade strax därefter… 😉

    En random kille kom fram till mig på krogen och sa; ”Gud vad du är blek”. Blev så jävla irriterad, vem fan är han att kommentera hur jag ser ut? Svarade ”Ja, jag har hudcancer och undviker solen”.

    Han skämdes nåt så fruktansvärt mycket och spenderade resten av kvällen med att be om ursäkt.

      Jag har hudcancer och önskar verkligen att jag hade berättar det när en kille kom fram till mig på stan och sa ”Alltså du måste göra något åt alla födelsemärken i ansiktet, det ser för jävligt ut”. Blev rätt ställd och ledsen och svarade ingenting utan gick skamset hem. Just födelsemärkena i ansiktet är helt vanliga, inte malignt melanom, men jag har känt mig fruktansvärt ful hela livet just för att jag har ”prickar” överallt på kroppen. Om folk bara förstod hur elaka kommentarer påverkar mottagaren. Så onödigt.

        Förstår verkligen inte vad folk får ut av att gå fram att säga så. Jag skulle aldrig ens komma på tanken. Vilka är dom ens? På riktigt, varför gör man så? Kommer inte på en enda rimlig anledning. Förstår att du blir ledsen, det blir jag också av att höra det. Men kon ihåg att du är fin precis som du är och att födelsemärkena gör dig till de du är. Utan dom hade inte du vart du ❤️

        Krya på dig!

        Fy vad ledsen jag hade blivit. Jag har också prickar och fläckar på hela kroppen.

        Jobbar med barn som kommenterar, så har oftast heltäckande klädsel för att slippa bli ledsen.

        Men de vet i alla fall inte bättre på grund av sin ålder.

    Jag stog i kön till immigration (=passkontrollen) på en amerikansk flygplats. Vi var ett gäng som hade anlänt från ett land i Östeuropa. Tjänstemannen som hade till uppgift att lotsa folk till nästa lediga passkontrollant roade sig med att skämta om det sovjetiska förtrycket av vårt hemland. När jag kom nära i kön sa jag högt ”you are a disgrace for your country”. Högljudda applåder från medpassagerarna och inge mer skämtande från pajasen.

      De kan neka en att komma in på sådana kommentarer

        Det stämmer inte.

    Jag jobbar i en butik och stod en gång på en stege och hängde upp julstjärnor i taket. Då kom en gubbe som körde brödleveransen på den tiden. Han ställde sig under mig, flinade och sa ”synd att ni inte jobbar i kjol här”. Så vidrig kommentar att jag tyvärr inte fick ur mig ett ord….. jah var 20 och han ca 60.
    Berättade sedan för en manlig kollega som blev så upprörd att han gick och skällde ut gubben. Så jag fick faktiskt en ursäkt sedan.

    När jag hade gått ner femtio kg efter mycket slit så var jag väldigt stolt och talade om det för min farmor. Då klappade hon mig på låret och sa att lite till kan jag ju faktiskt gå ner. Jag blev så paff så jag fick inte ur mig ett enda ord, nu efteråt önskar jag att jag hade klappat henne på låret och frågat om vi skulle göra det tillsammans eller något. ?

    Jag tror aldrig jag har lagt märke till vad en bebis har på sig. Så fort jag ser en pytteliten människa säger min hjärna bara ”awwww, wubbegullemullebebisen! Lille plicken, mumsigosigosigos!”

      Haha men eller hur?

    När jag gick på gymnasiet så frågade min manliga lärare om jag hade börjat träna för mina bröst såg större ut. Alltså jag kräks än i dag när jag tänker på det pervot. Vidriga män!

      Var de fler än en, bröstkommentarslärarna?

        Inte alla män!

        (För det är viktigare att påpeka att inte alla män är svin jämfört med att påpeka att det är förjävligt att ha en lärare som går över gränser på det viset.)

          Har inte påstått att det är viktigare

            Men det är det enda du bemödar dig att påpeka ?

            #inteallamän

            Det där var inte jag som svarade. Någon som försöker vara rolig. Kul förresten!
            Jag tycker alla män är sviniga men så klart inte pga min gamla lärare.

            M, jag påpekar vad jag vill. Du gillar väl olika?!

      Idrottslärare med pedofila tendenserr ju inget nytt direkt…

        Stod inte att han var idrottslärare

        Nej han var inte det!

    Väldigt lite om Catrin Hedlund nuförtiden..
    Är det för att man inte fick henne häktad nu innan rättegången?

      Vadå inte fick henne häktad? Är det ens någon som försökt? Och varför skulle hon isf bli häktad två veckor innan huvudförhandling? Mer rimligt att hon blir inplockad ett par dagar innan isf… För syftet med att hon blir inplockad är just för att säkerställa att hon infinner sig på huvudförhandlingen.

        Ja de har försökt få henne häktad men lyckades ej.. Hon har dessutom ett godkänt läkarintyg sen sist, så förstår inte tanken med att försöka få henne häktad..

        De kommer inte plocka in henne, inte en chans. Man ska utebli från många rättegångar för att det ens ska ske..
        Om hon ens får fängelse, tror jag knappast..

          Costello är det du? N

          Var framgår det att någon försökt få henne inplockad? Och som sagt, varför skulle hon bli inplockad så långt i förväg? Blir hon inplockad så är det inte förrän några dagar innan. Det är ju omöjligt att veta i dagsläget om de isf har lyckat eller inte.

          Luktar Catt om dig…

            Luktar det catt för att jag undrar varför det skrivs så lite om Catrin, och för att jag funderar över folks agerande och slöseri med tid hos både de själva och myndigheter?

            Bättre kan du.

            Med rätt kontakter kan man få fram det mesta. Tycker att det ska vara lika villkor, även när det handlar om saker man försökt göra men inte lyckats med.

            * du svarar fortfarande inte på min fråga som jag nu ställer för tredje gången:

            Varför skulle hon bli inplockad så långt i förväg? Det låter helt orimligt. Om det sker så blir det inte förrän några dagar innan huvudförhandling, eller menar du att Catrin är ett specialfall i det avseendet?

            Ja den Catrin vi känner får ju alltid speciallbehandling. Allt från att bestämma eget snittdatum till att killen får sova över på sjukhuset. Anledningen till att det inte skrivs om Catrin är väl för att hon för tillfället lyser med sin frånvaro på the World wide webb?

    Styltbralla, som Kjell skulle säga.

    Det dundrade fram en brittisk snubbe till mig och mitt kompisgäng under Major Lazers spelning på WoW. Glad i hågen försökte han flirta in sig hos mina vänner, men vänder sig sedan till mig och säger ”you sound like a man!” Jag svarade ”well you sound like A LITTLE BITCH!!”. Han lommade iväg för att inte återvända.

      Alltså L. Jag tror jag precis min fann min tvilling i dig. Det där är EXAKT något jag hade själv hade hävt ur mig! F*ckin YES!

      L: Jag är mest imponerad över att ni kunde höra varandra alls under den konserten. ?

      Vem vet, kanske stod vi bredvid varandra i folkhavet. ??

        Också kommer mammsen och pekar med hela näven…..

    Kom på en till. När jag körde tåg på nätterna hände det att man stannade med förarhytten precis där ett fyllo stod och kissade. När man klev ut i det med rätt sur min så hände det faktiskt att de bara om ursäkt. Då svarar man med ett ampert
    – Genera dig inte, berätta bara var du jobbar så kan jag komma och kissa på ditt bord!

    Jag serverade på ett stort event . En av gästerna . En.Väldigt.Viktig.Person. Tyckte han.
    Han högg ta i mig och röt-Fan det här ölen smakar kopiss ! Varvid jag log och frågade om han hade för vana att dricka det eftersom han kunde jämföra..

    En kille berättade helt random för mig hur äckligt det är med tjejer som snusar när jag lade in en prilla. Jaha tycker du det svarade jag. Jag tycker det är äckligare med män som berättar för tjejer hur de ska bete sig

      ???????????? ??

    Fick en sån löjlig kommentar i skolan engång i gymnasiet. Jag hade varit barnvakt åt mina systerdöttrar dagen innan och då målades mina naglar knallrosa. När jag skall gå på toa i skolan så går jag förbi några tjejer o en säger ”Vilket fult nagellack!” blev mest bara paff så jag gick vidare. Men tänkte direkt efter ”har jag bett om din åsikt?” haha 🙂 menmen. Trodde inte nagellack störde folk så mycket, herregud….
    Vet inte varför just den händelsen sitter kvar i huvudet, men ah haha

    Jag och en kollega stod och målade var vid en inhyrd hantverkare gick förbi oss och sa: Jaha, var det så lätt att få ner er på knä..

    Tappade fokus totalt, kom inte med någon komback varken förr eller senare tyvärr.

    Hannalicious inlägg om Floyd Mayweathe kan vara det skrytigaste jag läst på länge

    Hade en kund som var riktigt dryg som gjort ett återköp. Jag frågade hur kunden ville ha sina pengar, på kortet eller kontant varpå han blir knäpptyst och stirrar med en hatisk blick tills han kläcker ur sig ”på kortet fattar du väl ”. Då brast det och jag svarade rent impulsivt på ett förvånat sätt ”nä men serrö jag missade lektionerna i skolan om hur man läser andras tankar” ?

      Fy FAN vad jag hatar kunder som tycker att det är helt normalt att bete sig som en jävla bitterf*tta mot en som jobbar i butik. Jag har fått bita mig i tungan många många gånger……

    När jag gick på högstadiet så kommenterade en jämnårig kille mina stora bröst. Jag svarade ”allt är väl stort i jämförelse med din kuk”. Det är nog enda gången jag haft en comeback på plats. Men så var jag också lite rappare i käften då.

    När jag stod på apoteket och min dotters våldtäktsman kom in och fick disken bredvid mig.

    Han stod med sina kompisar ( svårt att avgöra ålder då de har skägg, så ni inte tror att jag ger mig på en 15 åring. Dessa har passerat 20 med råge) och expedierades av en apotekare från samma land . De stod och pratade över disk och de verkade ha trevligt. Samtidigt tittar våldtäktsmannen oroligt åt mitt håll då han vet att jag inte drar mig för att gå fram till honom.

    När min apotekare lämnar disken för att hämta medicinen går jag fram till våldtäktsmannen och säger iskall: det finns inga piller som botar våldtäktsmän mot att begå våldtäkt….RIDÅ

    Sedan lämnade jag apoteket

      Oi vad mycket meta rasism det blev här. Sluta.

        Ha! Du är bara patetisk! Var skriver hon rasistiskt.

        Du reagerar inte på våldtäkten utan på rasism. Var är samhället på väg?

        Det är skrämmande?

    Hade en period då jag var sjuk(magproblem kunde ej äta) och gick ner väldigt mycket i vikt under en kort tid – ca 15-20kg under 2 månader och var tämligen normalviktig innan.
    Har aldrig varit med om så många som kommenterat min vikt och fick höra hur otroligt fin jag blivit och att jag fick tänka mig för och hålla i detta sen när jag blev frisk m.m….

    Jag hade inte en enda stark muskel kvar och var slappare i kroppen än jag någonsin varit och framförallt – jag var inte ens missnöjd innan men blev att undra om jag kanske borde varit det :S Fick aldrig fram något bra svar men har en sambo som är snabb med svar på tal till alla som ”grattade” så snällt att han tyckte iofs inte att det var något som helst fel på mig innan.

    SÅÅ,,, när ska folk lära sig att sluta kommentera folks vikt -.-

    ”Killen fick sig en rejäl utskällning där vid bordet och fick sparken på fläcken.”

    Det är det värsta jag har hört en bloggare orsaka. Vad luttrade ni andra måste vara som inte ens reagerar.

    Servitören hade bara gett ett tips – som inte föll er i smaken. Men inga fula ord, inga fysiska närmanden alls.
    Det gör mig livrädd att samhället får fungera så här, att lättkränktheten som råder gör att någon förlorar jobbet, och säkert hus & hem på sikt.

    Jag jobbade tidigare som bidrags handläggare på försäkringskassan, en gång hade jag en otroligt otrevlig kund som hela tiden skulle trycka ner mig pga min ålder samt invandrarbakgrund. Vid ett tillfälle kom kunden och hade massa klagomål om allt möjligt, varpå han från ingenstans säger ’det är bäst att du aktar dig, glöm inte att jag är den som bidrar till din lön’, varpå jag svarar ’nej det är faktiskt jag som bidrar till din lön då ditt bidrag kommer från bl.a. mina skattepengar’. Han vart extremt chockad och efter den dagen var han alltid väldigt trevlig haha!

    Kanske inte det mest professionella att göra, men man kan inte ta emot hur mycket verbal skit som helst.

    Jag stod i baren och beställde öl en gång. En gubbe på ca 65+ sa att han inte gillar tjejer med mörkt läppstift och syftade på mitt mörklila. Jag sa att jag inte gillar gubbar som öppnar munnen och säger vad dom tycker om mitt utseende fast jag inte frågat. Han blev tyst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.