Tyra säljer ännu en häst

Tyra Sjöstedt:

Tyra är känd för sina hästaffärer och nu ligger ytterligare en pålle ute för försäljning – denna gången med lite hjälp från sin mamma Ann.
Med risk för att låta som att jag gör smygreklam för Tyra och hennes affärer så måste jag erkänna att det här är en häst som skulle passa nästan alla – även den mest hästrädda personen.
Den är lugn och stillsam, passar även den känsligaste av allergiker och kostar nästintill ingenting att stalla upp. Den kräver minimalt med underhåll i form av pälsvård och hovskötsel och kostar – till skillnad från många andra hästar – inte skjortan.
Jag skulle rent av säga att den är billig!
Du behöver aldrig mocka efter den och avmaskning kommer aldrig att behövas. Inte heller kommer den ha behov av en veterinär. Skulle någonting gå sönder på kusen så gissar jag på att en tripp till Panduro kommer erbjuda dig allt du kan behöva för att laga den. Snabblim och spritpenna! Check!
Eventuellt behöver den dammas av då och då men det är ingenting en dammvippa för 10 kr på ÖB inte kan lösa på fyra sekunder blankt. Om du är en duktig förhandlare kanske du kan snacka till dig att en vippa eller två ska ingå i priset?

Så, känner du att det här är en annons i din smak och att du är sugen på att slå till på en alldeles egna Black Beauty som du till och med kan ha på verandan som Pippi Långstrump – look no further!

Tack för tips, M!

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och hos Engla kan man shoppa hennes begagnade kläder IGEN. Herregud, vad saker den människan har!
  Shoppingberoende delux?

   Men och? Låt henne vara det då, vad har du med det och göra ?

    Du är ju sekundärkränkt?. Shoppingberoende?

   Get a.life

  Hade inte Tyra denna i star riders affär?

  Nu vet jag inte hur många engelskspråkiga följare Blondinbella kan tänkas ha, men några finns kanske. De måste ha väldigt svårt att förstå vad detta after work som hon talar om är. After work drinks kan man säga, men inte enbart after work. Kul med konferens dock

   Tycker ALLTID synd om eventuella läsare av den engelska bloggen. Som idag t.ex: ”Like when I attended events and lectured when I was younger, then the biggest chunk of income was directly related to how many hours I had put in. And how many hours I could squeeze into a day. That was both limiting and I can see now that there are a lot of risks associated with that behaviour too.”

   Att hon betalar inte bara en person, utan TVÅ för det här arbetet är helt otroligt.

    Tror helt ärligt inte hon betalar dem.

     Jag misstänker att arvodet betalas i form av produkter från LCC plus en och annan toffla från Flattered.

    Fast den svenska förlagan är knappast bättre:
    ”Tillexempel som när jag föreläste i yngre år. Då blev min största intäkt beroende av antal timmar jag hade på dygnet. Det blir snabbt begränsat samt hög risk. Att ha ägg i olika korgar har länge varit min strategi, men ibland har det gått överstyr.”
    Dålig svenska ovanpå dålig engelska kan inte bli annat än väldigt märkligt. Hoppas ingen där borta i Hongkong får för sig att kolla upp Bellas blogg på engelska. Då blir det knappast några LCC-affärer där borta.

     Fast det svenska är en annan sak, då är det Isabellas ord och därför blir det ju hennes svenska. Men att någon får betalt att översätta och inte gör det på ett begripligt sätt är ju väldigt dåligt.

      Förutom att det inte är bellas ord längre utan någon som (tyvärr) får betalt för det. Hon har inte skrivit ”sin” blogg sen ´någon gång i augusti…

      Fasta Sofia, det där vet du ingenting om. Det är bara något du misstänker.

      BB har ju själv sagt att det är nystart av bloggen i höst och att hon har anställt personer som ska jobba med att skriva content i Löwengrip invest (som namnet till trots är hennes mediehus som sköter hennes kanaler). Hon har nog någon som sköter instagram också. Men ibland ser man stories som hon filmat själv. Dom klippen känner man igen på det hysteriska och stressade skrattet i bakgrunden =)

     ”Då blev min största intäkt beroende av antal timmar jag hade på dygnet.”

     Och jag som trodde att vi alla, även Bella, har 24 timmar på dygnet.

     Ja för i Hongkong är det engelska nivån på hennes blogg de tittar på när de ska göra inköp.

     Kom igen!

     Men håller med lite kvalitetstänk på engelskan skadar verkligen inte.

    Nån verkar läsa här inne för nu har de ändrat after work till social get together 😀

   Engelskan är jättedålig, det kan till och med jag se som är usel på engelska. Men oj vad lite kommentarer det är hennes blogg numera, väldigt vad lite som släpps igenom. Och vad trist bloggen har blivit.

    Det är väldigt få kommentarer som godkänns verkar det som nu för tin’

  Men vadå, ska hon sälja den privat om den nu är inköpt på företaget och tillhör det? Ska inte pengarna isåfall gå tillbaka till företaget och betala av eventuella skulder?

   För det låter som typiskt ”ta ut så mycket pengar som möjligt” ur ett bolag som ska gå i konkurs…

   Det är väl därför hon använder sin mamma som någon sorts bulvan. Tipsa kronofogden om att Tyra säljer av företagets saker privat.

  Man ser ju att hästen ser rätt schleten ut

  Kostar runt 10.000 ny om man beställer på nätet, jag tänkte köpa en och ha i källaren.. 🙂

   Vart kan man hitta den för 10000kr? Finns det andra djur med

    Jag skulle vilja ha en blåval i verklig storlek i vardagsrummet ?

  ”Detta kan också intressera dig”
  NEJ det intresserar mig absolut inte! Det är extremt irriterande. Låt mig läsa bloggbevakning på nöjesguiden, bara bloggbevakning.

   Vi alla är trötta på det. Men hjälper inte att klaga här i kommentarerna.

    Vart ska jag klaga då tycker du? Göra ett inlägg på min facebook? Tror du att det hjälper?

     Du kanske kan kontakta dem som har hand om hemsidan tillexempel? 🙂 camcam kan inte göra något och har själv varit på dem.

     Och nej jag tror inte att ett inlägg på din Facebook hjälper, men testa du 😉

   Precis, jag skiter fullkomligt i hur man spenderar ”48 timmar i Bushwick”. Pliz make my scrollin’ here easier by deleting all that ??

    Men seriöst? Gnällande förvuxna bebisar hela bunten. Det här är en tidning med en bloggportal, inte tvärtom. Deal with it, klaga konstruktivt hos webred, se över er adblock, eller bara GTFO för ni kleggar ner kommentarsfältet. Puss. Hatar er.

  Joakim Lundell skulle lägga ner sin kanal men startar upp Jockiboitv, detta med att ta tid för sig själv och sin ”gjort-slut-men-ej-skilda”-fru går inte så bra?
  Detta är Joakim som gått ut med och han ska göra fler pranks. Suck.. kan någon banna honom från sociala medier?

   Tills hans försvar så är detta inte samma typ av videos som de brukade lägga ut på jocke och Jonna kanalen. Nu blir det ett 5minuters prank i veckan till skillnad från förut när de filmade hela sina dagar och la ut videos varje dag.

    Var inte ”den” Jocke som höll på med pranks ett minne blott? Hade inte han mognat? (Hans egna ord)

     Förvisso är det annorlunda videos men om man påstår att man slutar med youtube för att man inte får ha sitt privatliv, men ändå fortsätter vara publik (återigen, deras andra videos var nog mer personliga än prank videos så det är ett steg från att hänga ut sitt privatliv varje dag), samtidigt som Jonna ska blogga också. Man vill ha privatliv men man har inga planer att faktiskt försöka ta ett steg från rampljuset för att må bättre. Nåja.

      Inget unikt i sig… äta kakan och ha den kvar…!…

  Tyras stora nysatsning på företag och blogg verkar ju inte vara hästrelaterade iaf då.

  Såg att hon söker bloppisassistent. Alltså hur mycket grejer kan en behöva bli av med?

   Frågan är väl hur mycket folk hon kan avverka… Skulle verkligen inte rekommendera någon att jobba för henne.

  http://blogg.amelia.se/malinwollin/2017/09/12/nu-ar-det-sluttramsat/

  Camcam har du läst detta motargument på ett av dina inlägg? Håller du med? Bara nyfiken vad du har för åsikter kring det malin skriver…

   Kritiken riktar sig inte mot min blogg utan mot Cissis inlägg. Det redde Malin och jag ut på Instagram. Jag är fortfarande hennes favoritblogg. =)

    Okej tack för svaret ?? nu måste jag läsa om hennes inlägg för känner mig trög som inte förstod det första gången. Skönt att ni rett ut det sinsemellan i alla fall???

  Hahah trodde du var allvarlig tills jag skrollade ner och såg bilden

   Fast det är ju på allvar. Ingen riktig häst, men ändå

  Har du verkligen inget bättre för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.