Tyra goes Kalle Anka

Tyra:

Tyra håller ett affärsmöte i sann Kalle Anka-stil utan byxor och den tyska VDn Klaus verkar ju inte direkt misstycka. 🙂
Skämt å sido – om man nu ska dra av sig brallorna för att skicka med till Tyskland – varför går man då inte ut och byter till ett annat par innan man överlämnar dem till honom?
Och på tal på Kalle Anka…
Varför har han en handduk kring midjan när han kommer ut ur duschen men rasslar sedan runt endast iklädd sjömanskostym?

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja vad ska man säga…. har människor inga gränser

  Tycker det är plågsamt att läsa om Tyra. Gillade hennes blogg förut och tyckte att hon var så glad och driven, nu är det så sorgligt att se hur tydligt hennes bilder visar att hon inte mår bra. 🙁

  Kalles fjädrar blir väl ändå blöta av duschen så han behöver torka dem?

   Exakt, ungefär som när man sätter handduken på huvudet när man tvättat håret!

   Nej , Kalle Ankas fjädrar blir inte blöta av en dusch, för han är en anka. Ankor kan simma i vatten hela dagen utan att bli blöta .

    Men va? Är det så? Om jag tar upp en anka ur en sjö och känner på den kommer den vara helt torr? Tack för info i så fall! Här har jag trott fel i 30+ år.

     Efter lite googlande kan jag konstatera att jag fasen inte hade fel. Fjädrarna blir blöta (men inte ankans ”hud” där under. Det är det fjädrarna skyddar mot). Kalle kan alltså ha anledning att torka sig med handduk för att exempelvis inte blöta ner soffan.

      Om du hade googlat änder på riktigt hade du hittat att ” . Deras fjädrar skyddas av särskilda oljor som gör dem mycket vattenavvisande. ”

      Jag har klappar mina hönor efter de har varit ute i regn. Ja, en ruskning & de är helt torra på fjädrarna. Men änder ,ankor och gäss har bättre vattenavvisande fjädrar än höns.

     Vattnet pärmar sig på fjädrar. Därav uttrycket om någon som är helt avfjärmad för någon annans argumentation ”hälla vatten på en gås ”. För en gås fjäderdräkt är vattenavvisande, precis som en ankas.

      Pärlar skulle det stått inte pärmar!
      Maria din googling har inte fungerat så bra för dig! Exempelvis Skarvens fjäderdräkt är delvis inte vattenavvisande fjädrar och behöver därför torka sina fjädrar.

  Disneylogik – bildgoogla Disney logic =) – en hund går runt med en annan hund i koppel (pluto/långben), man måste först upptäcka att man just klivit ut för ett stup innan man faller osv. osv.

   You must be fun at parties..

    Men så himla ledsamt ändå. Tänk om Tyvärr var jätteglad med att hen kunde bidra med lite rolig fakta och får en sån syrlig kommentar som svar ? ?usch
    Mvh snefylla från down under

     Lite rolig fakta? Vi vet förhoppningsvis alla att Disney är fiktion, och att handlingar/logik i Disney inte alltid stämmer overens med verkligheten.. Dessutom var det lite på skoj (sättningen är från en välkänt meme som oftast används när någon förstör en joke). Jag menade inte att förolämpa någon.

     P.S. Sry för eventuell dålig svenska, jag är inte härifrån.

      YOU must be fun at parties… ?

      Javisst, särskilt när det inte finns så många party poopers som här ?

    Inte min mest lysande kommentar kanske – men skulle tippa på, att jag åtminstone är mer intressant, än en förvuxen fjortis med ett knapphändigt svenskt ordförråd, som talar ännu sämre engelska, men som ändå envisas med att använda den.

  Ja, frågan om Kalles handduk ställdes ju (också) av Chandler i Vänner.
  En liten utveckling av frågeställningen (med bild) fann jag här 🙂
  http://www.annieink.com/2012/04/donalds-towel-situation.html

  Tyra har helt tappat verklighets förrankning. Tror att hon är häftig när hon sitter i trosor på ett affärsmöte !

   Ja, hon ger vetkligen intryck av att vara ett skolboksexempel på psykisk ohälsa som självmedicineras vilket slagit över i beroendeproblematik… Trafiskt. Man märker det så tydligt bl a då hennes utveckling som människa (morgnad) avstannat helt. Vanligt hos personer med detta problem. Och det blir extra tydligt om hon hänger kvar som någon avdankad modebloggare (?) som köper kläder via Wish. Någon rysk/asiatisk märklig stil. Inte 2017 direkt.

  ”Offra sig för effektiviteten” hade kanske varit att redan innan vetat vilken detalj om byxan hon ville lyfta fram på mötet och därmed ha tagit med sig ett par oanvända sådana. 🙂

  Det jag reagerade mest på var att hon sitter med en tjock mössa på inomhus ? Under ett viktigt möte dessutom.

   Men det kanske hör till kollektionen, finns säkert en rimlig förklaring.

    Förmodligen inte. Hon har ju alltid en sunkig tjock mössa inomhus.

   Hon hade ju på sig den inomhus för att hon tänkte sig att det skulle bli mindre pollen i håret då 😉

   Inte helt ovanligt att inte orka sköta sitt yttre felfritt vid psykisk ohälsa, t ex tvätta och styla hår eller ens borsta det. För egen del tar jag nästan alltid på mig mössa/hatt när mitt hår ser ut som ett råttbo av denna orsak och jag kan tänka mig att många andra gör likadant.

  Hur går denna framgångssaga ihop med att företaget nu ligger hos kronofogden

   Hur vet du det? Försökte googla och kolla status på alla bolag men hittade inget..

     Tack CamCam, att jag inte tänkte på den sidan ?

     Nån som vill förklara? Fattar inte vad jag ska titta på..

     Skrev allt detta under inlägget om Jocke och Jonna. Skrev lite mer i detaljerat om Tyras ekonomi samt att ingen anställd, totalt 3st inte fått någon lön under 2016.

  OT, på Bellas senaste inlägg där hon checkat in på Grand med ”en vän” ligger boken ”simma med hajar” rätt tydligt framme…slump eller hint pga aĺla rykten med sharkweek?

   Åh tack för iakttagelsen. Missade det första gången jag läste Bellas inlägg. Det kan ju inte bara vara en slump. Måste ju vara medvetet.

    Ja, typisk Bella blinkning till läsarna. Hon är så medveten om vilka rykten som finns. Vore det inte för Sharkweeks eget önskemål om anonymitet skulle Bella säkert basunera ut sin relation. Rub it in.
    Utveckling från tidigare ledtrådar typ två kaffemuggar på en bänk får man säga 🙂

  Kolla dagens (lördag) Rocky strip i DN. Även Rocky kommenterar Anna Books hashtaggande och utseende.

   Va? Den handlar ju om en industrilokal… har kollat de senaste stripparna. Kan du länka?

    De verkar lägga upp några dagar äldre Rocky på nätet. I dagen papperstidning i DN Kultur är det en annan stripp. Den som ligger på DN.se var i tidningen för någon vecka sedan eller så.

  I det sammanhanget verkar Blondinbellas gapflabbande och spralliga möten med andra entreprenörer högst professionella

  Kalle Anka och knattarna åt kalkon på thanksgiving ? Den bilden ? Terribleee!

   ??????????

  Inte särskilt seriöst.

  Gick precis in på människans blogg, var inne där cirka 1 minut innan jag stängde ner den i ren frustration. Senaste inlägget innehåller alltså 17 (!!) selfies som ser ungefär likadana ut. 17!!

  Stackars Tyra, så jävla tragiskt. Sitta utan byxor när man har ett affärsmöte med en så framgångsrik VD som hon pratar om …. Det är ju ett skämt, eller? Hon kan ju inte verkligen ha gjort så i ett arbetsmöte?!

  Hur går det btw med hennes stämning mot CamCam och Nöjesguiden?
  http://tyras.se/2017/08/06/nar-ar-ryggradslos-manniska-anser-sig-ha-makten/

   Nej, man förstår verkligen inte hur hon tänker. Ställde hon sig bara upp och tog av sig byxorna framför vd:n som var där? Verkar inte vara de största trosorna hon har på sig heller. Så gör ju inte någon vid sina sinnens fulla bruk?!

   Och hur kan Next level horse AB enligt Tyra gå superbra, ha många anställda osv. Företaget har relativt nyligen fått en skuld hos Kronofogden, vilket även medför en betalningsanmärkning. Hennes andra företag har haft betalningsanmärkning i flera år. Men om nu Next level går så himla bra borde hon ha råd att betala av skulden hos Kronofogden.

   Next level har två anställda som ej fått någon lön år 2016, Tyra Sjöstedt AB har en anställd som inte heller fick betalt. Tyra själv har inte tagit ut lön el utdelning på flera år. Vad lever hon på?

   Tyra Sjöstedt AB årsresultat 2016= -61 000kr
   Next level horse AB årsresultat 2016= 3000kr

    Kanske hennes syskon och föräldrar hjälper henne ekonomiskt med mat och lite andra räkningar. Skulle inte förvåna mig.

  Jag är ganska ny här, så detta kanske redan har avhandlats. Men kan någon förklara följande för mig: Jag såg för ett tag sedan när Tyra var gäst hos Malou och satt och beklagade sig om hur fruktansvärt hon blev behandlad på sjukhuset efter sin ridolycka. Jag kan hålla med om att INGEN ska behöva bli behandlad så, men vi hörde ju bara Tyras version! Trodde att Malou hade ett så seriöst program att någon från sjukhuset skulle få bemöta kritiken, men icke. Så allt skulle ju bara kunna vara påhitt / överdrivet av någon som mår jäkligt dåligt och vill ha någon att anklaga för det, och sjukvården står med munkavle pga tystnadsplikt…

   Sjukvården får naturligtvis aldrig utala sig gällande enskilda patienter då sekretessen tas på stort allvar. Så det är inte alls skumt, det hade varit olagligt annars

   Det är lögn att hennes företag går så bra, det kan vem som helst kolla upp på merinfo.se. Hennes anställda har inte fått lön och hennes kunder har inte fått sina varor. Men självklart är det Tyra det är synd om och inte alla småtjejer som hon lurat på pengar. Hon ljuger som vanligt om allt och hon är uppenbarligen bra på att ljuga som lyckas övertyga ett stort utländsk företag om att affärerna går bra. Samtidigt säljer hennes mamma företagets tillgångar privat på blocket, vilket givetvis är olagligt. Fattar inte att hennes familj/pojkvän inte tar sitt ansvar och får Tyra tvångsinlagd på avrusningshem eller psyket. Hon har upprepade gångar visat att hon har noll sjukdomsinsikt och vägrar erkänna att hon är en missbrukare, därför kommer hon aldrig självmant att söka vård.

  Tyra verkar bortom all räddning… så skum, men jag antar att saker kommer ikapp till slut…

  Ena företaget går minus, det andra går knappt runt och hon har en nytillkommen obetald skuld till kronofogden. Då lägger hon ut inlägg på instagram om att hon precis köpt en Iphone 8 plus. Fattar inte hur hon tänker.

  Som Chandler säger i ”the one with the cuffs”. Could it BE anymore whitetrash?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.