KABOOM!!!!!

Anna Book/My Martens/Åza Brennander:

SER NI VAD JAG SER?
Anna Book och Rednex-sångerskan Annika Ljungberg på en och samma ”tjejfest” hemma hos Åza Brennander.
De måste ha hållit på att gräva i flera veckor för att begrava den stridsyxan för med tanke på hur Annica uttalat sig om Anna Book tidigare så var den allt annat än liten.

Den här artikeln kommer från Nyheter24 och målar inte direkt upp någon vacker bild av Anna, men nu verkar alltså alla gamla synder vara förlåtna och Annica och Anna ler nästan ikapp på bilden här ovan.
Tänk så det kan bli..
Kanske Tyra och Catten af Tälje kommer stå där som mina brudtärnor den dagen M får ändan ur vagnen och gör mig till en ärbar kvinna?
Vore det inte något så säg?


Tack för tips!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Onödigt att du pikar gamla vänner – bloggare eller ej.

    Haha, det var ändå en rolig artikel – har man följt Annas bravader på instagram så kan man ju verkligen se det framför sig.

    hahahahahah gud vad roligt, hålla tal (två st?!!) på bröllop om SIN EGEN bukoperation aaaaaaaaa döööör

    Vilka läsare bryr sig om dessa damers tjejfest? Eller ville du hjälpa My till fler läsare? 😉 Du taggar Åza B:s namn men du länkar till My. Anna är väl inte långsint då kanske, men tror nog att de allra flesta, vänner som ickevänner och bekanta tycker och tänker en del om Anna. Och Anna själv känns både falsk och överdriven.

      Men bilden kommer ju från Mys blogg men de var hemma hos Åza. 🙂

    Gud så vita tänder hon har 🙂

    Anna Stolledano Took 🙂

      BAM BAM BAM

    Jag förstår inte varför AB ska synas överallt och varför folk vill synas tillsammans med henne. Jag tänker på hennes kommentarer om smuts osv. Hade någon jag känner gjort som hon gjort så hade jag tagit avstånd.

      Vissa vill ju synas med AB för att då själva få synas. Kan löna sig på vissa sätt.

        Ja, vissa vill tydligen synas till villet pris som helst ?

          Vilket*

    Ojoj, camcam nu får du dina fiskar varma. Förtal, hets-boss, ärekränkning och polisanmälan?

    https://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/2017/09/24/som-fan-laser-bibeln/

      Klickade på länken men orkade bara läsa några rader när jag insåg att det bara fortsätter fortsätter fortsätter… TEXTMASSAN!! Helt hysteriskt svamlande. Pratar hon som hon skriver måste alla i hennes närhet lida av stora blödande skavsår i öronen.

        Det är lite därför som rykten sprids och eskalerar:) Folk som inte klarar av att läsa längre text än en överskrift.. som Cam-Cam fabricerat.

          Nej Carola, det är för att meningsuppbyggnaden är under all kritik. Samt att det är ett evigt rantande.
          För att inte nämna att du drar femtioelva liknelser och skriver samma sak flera gånger. Det är därför folk inte läser klart.

          Angående ditt inlägg:
          Camilla har till och med lagt in print från din blogg där man ser klart och tydligt hur du uttrycker dig i frågan. Därifrån drog jag min slutsats. Punkt.

            Nathalie: +1

        Madelon: Håller absolut med dig, så tröttsamt att läsa hela texten på en gång, bara massa svammel….

      Som upprepar sig, vet inte hur många gånger jag sett henne skriva ”vissa läser bloggar som fan läser Bibeln” , så klockrent citat var det inte att man måste återanvända det tusen gånger

    Visst är det Martin melins exfru uppe i högra hörnet? Som är bff med Läckberg

      Det ser mycket riktigt ut som det.

      Jättekonstigt egentligen det där med hur folk verkar komma in i kändiskretsarna. Även om Läckberg är en av de sämsta författarna jag vet så är hon ändå populär och säkert duktig på att förvalta sitt kändisskap, men att Simon numera hänger med alla kändisar, ger ut böcker osv handlar knappast om hans sport utan att han är gift med henne.

      Att sedan Martin Malins exfru dessutom verkar glidit in där känns ännu mer skumt. För att inte tala om Läckbergs mamma som verkar älskar uppmärksamheten och har 3000 egna följare på Insta…

    Känns så ledsamt på något sätt ändå att nu är Anna ”smal o het” så får hon ”äntligen” vara med i gängen igen och hon älskar ju det… bara det att förmodligen rider ju alla bara på hennes kändisvåg just nu. Gör lite ont i utanför-hjärtat att se.

    Hur dum får man vara att umgås med någon igen som har kallat en flodhäst, haha.

    En stilla undran bara, hur bra vänner är man egentligen om det kan sluta så illa under ett enda tillfälle? Hur länge hade de känt varandra innan detta scenario? Det känns nämligen som att de mer känt varandra si så där mycket (= ytligt) innan bröllopet ägde rum. Jag skulle dock kunna tänka mig att båda är rätt uppmärksamhetskåta och där någonstans slog det slint för Annika Ljungberg.

    Hej <3 åh mina fina vänner! Alla dessa helt fantastiska tjejer brukar gå modevisningar för Love Forever. Makalöst fina tjejer, hela bunten och vi har alltid så roligt. Nu har vi inte haft modevisning på ett tag men när vi sågs igår så blev jag så sugen på att dra ihop något igen, man får sådan energi och kärlek av dessa tjejer! Är så tacksam för att de också är mina vänner. Älskar er hela bunten!!! Camcam, om vi nu fixar modevisning hoppas jag du kan komma och kika eller kanske t o m vara modell ;-). Stor kram Terece

      ”Love forever” är ett så jävla töntigt namn ?

        Anonym?

        Vet du Anonym är också ett töntigt namn.!
        Suck.

          Bra burn, ”Monica”

      Å vi älskar dig vår ”spindel i nätet”???

      blogg.alltforforaldrar.se/aza/2017/09/24/nattrollen-lamnar-bitter-eftersmak/

        Länka till sin egen blogg hehehe. Är nog första gången jag ser någon göra det här 😉

        ÅååZzzsaa!! Hur kommer det sig att DU går in och försvarar dessa damer? Två starka kvinnor var på din fest, där ni alla skrattade så champagnen flög och tänder luftades, så trevligt är det inte bara bra att vara nöjd med att ha haft en bra fest? Du har visat din månfald genom att umgås i olika sociala kretsar, dvs med de som tycker det är helt ok med sexuella övergrepp och då även försvarat densamma, samt de som har lite ruffliga fastighetsmetoder och affärer, syftar då på din vänskap med Minette som blåste Christina Schollin ja Pernilla Wahlgrens mamma som det stått så mycket om, har du skrivit till Aftonbladet och försvarat henne med? Du ÄR smidig som en tiger då du jonglerar dina antagande i livet.. Men ärligt? Jag trodde du brann för politiken, känner att jag blir lite sviken här då jag antar att ni har en del att göra inom den världen just nu och trodde att våra politiker skulle ägna sig åt det ALLRA mest? Eller ja, det kanske är det du gör? Ja just 🙂 – SYSTERSKAP i alliansens tecken..? Eller måla läppstift på en gris.

          Jag får erkänna att jag inte hänger med i dina tankegångar och många frågeställningar ”Hanna i pannan”. Skulle jag inte kunna brinna för politik för att jag ”målar läppstift på en gris”? En fin dag önskar jag dig! Hälsn. Åza

            KAN erkänna att det kan vara lite svårt att hänga med i mina tankegångar men frågan var väl MER om du varför DU känner att du behöver gå in och medla mellan dessa kvinnor och andra sociala medier? Det är väl bättre att bara vara glad över en härlig fest? JAG tycker däremot att som ansiktet utåt för ett parti kanske man kan kolla över sitt umgänge och vad de står för och kanske inte att man behöver gå in i polemik vad gäller vissa saker/personer men allt handlar ju om hur man vill bli uppfattad själv. TYVÄR så vet nog både du och jag att det är svårt att skilja på privatperson och politisk aktiv person och den balansgången ang. vilka vänner en politiker syns med och dessutom försvarar kan göra hela skillnaden som vi alla vet.

              Nu förstår jag frågeställningen bättre och då vill jag gärna besvara den med att jag inte på något sätt ”gått in och medlat mellan dessa kvinnor”. Dessa kvinnor som alltså är goa, härliga, fina vänner till mig behöver ingen medlare! Det finns nämligen inget att medla om.

              Jag vill också poängtera att jag är oerhört stolt och tacksam över att få vara vän med ALLA som var med på min fest och förstår inte på något sätt hur DE skulle kunna skada hur jag uppfattas?

              OAVSETT om jag hade varit statsminister, bloggare eller arbetslös skulle gästlistan sett ut på samma sätt. Och ja, jag är jätteglad över vår härliga fest men jag blev ledsen när jag läste elakheterna som skrevs om mina vänner här. Bästa hälsningar Åza

                Härligt Åza.
                Då vet vi 🙂 jag skrev lite snabbt och det blev fel då jag satt på jobbet, jag menade inte att du medlade MELLAN dessa damer utan du gick in och ”medlade”/ försvarade dem inför det som skrivits i sociala medier. Jag tycker att de båda verkar vara kapabla eller i alla fall Anna som florerat mycket nu i pressen att tala för sig själva. Både i bra och mindre bra saker. Vet du Åza att jag har väldigt svårt att se dig som en trovärdig och trygg politiker som försvarar en person som försvarar de som är dömda för sexuella övergrepp. Vänner eller ej, så skulle i alla fall JAG tänka att: Ja den mamman älskar sitt barn och DET kan man nog alltid stå för men att gå ut och försvara sitt barns HANDLING i en sådan fråga?? Det gör ju per automatik att en sådan människa ALDRIG NÅGONSIN kan anse att unga kvinnor ska få gå fredade på fester och att ett NEJ är ett NEJ. En ganska het fråga nu i dessa dagar och om DU som en offentlig politiker går ut och försvarar denna hääärliga vän med ditt namn som i mina öron TIDIGARE i första hand då du sågs på TV som en frisk fläkt för kvinnor i det parti du företräder känns lite.. ”smutsigt”. Samt din vän Minette.. Jag skulle reagerat LIKA om det var en flicka som utsatt en kille för samma sak och vice versa, ja du förstår.. Ha det fint nu och i kväll är det B.L-VIP. Då får vi se vilka som går in i finalvecka eller det kanske är i morgon man ser det? men då brukar jag inte kolla utan bara läsa sedan. Jag tycker de är duktiga som fasen allesammans, även din väninna 🙂 men jag tror inte vi någonsin skulle kunna bli vänner vi står för olika värden i livet hon och jag, det är så JAG väljer mina vänner.. vilka jag anser har bra värderingar för mig och mina ungars skull.

      Oj vilket pr-knep haha.

        Haha, funkar nog inte. Kläderna från Love forever ser ju för jävliga ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.