Är ni superpepp på Gala?

Efter den stora succén med ”Stora Influenerpriset” så kände i alla fall jag att se sög till lite extra i gala-tarmen, och döm av min förvåning när jag upptäckte att gamla Finest Awards uppstått i form av ”Lifestyle Gala Awards” även kallat ”Årets mest Färgsprakande gala” av Finest själva och som den färgsprakande person som jag är så blev jag eld och lågor.
Genast börjar jag bläddra i kalendern för att spika datumet.
Men…..5:e oktober? Det har ju redan varit…
Märkligt….
Har jag missat årets mest färgsprakande gala? Och hur kan jag inte ha hört någonting om den?
Nyfikenheten är i alla fall väckt och jag klickar mig vidare…

Ah!! Galan får nytt datum!
Så den är med andra ord inställd? Men de förmodligen har inte gått ut med det än bara.
Undrar om det är någon som köpt biljetter och om de i så fall får sina pengar tillbaka. Fast, vem skulle ha köpt biljetter hit? Galan skulle gå av stapeln i Göteborg. Vem skulle åka dit liksom? Ett gruppboende för efterblivna fiskare? (Skojar bara, men älskar hur arga folk blev när Magnus Betnér sa det…)

Men vad tror ni? Kommer den färgsprakande galan gå av stapeln?

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Valands festvåning? Finns såå många bättre (och hippare) lokaler att vistas i

      Ha ha…ja rätt så B ja. Där hade vi våra studentfester. Ganska fin lokal men sunkig mat och dålig service samt en allmän billig känsla av typ ”gammal gubbe”.

      Inte direkt Göteborgs ”finest” om man säger så.

        Alltså jag har ändå hunnit samla på mig ett par utekvällar sen jag fyllde 18 och har vart på Valand 1 gång. På midsommar. För att INGET annat var öppet. Känns… Gammalt och lite förlegat? Eller så är det bara jag, men som ni säger, finns mycket fräschare och hippare ställen ?

    De kanske inte fick in pengar nog till popcorn?

    Hallå du brukar ju fundera på ord att använda: efterblivna är inte ett sånt ord. Inte ens när en egentligen vill driva med göteborgare.

    Lite roligt att deras länkade inlägg under ang ”liknande ämnen” dateras 2008 typ. Känns lite så med hela upplägget men tur iaf att någon på redaktionen har seriösa MS Paint skills och kunde fixa en sån schysst banner med Gunilla….

    Kollade hos My som generöst delar med sig av ett minigolfevent hon, sonen och indianen roade sig med.

    Kan inte låta bli att undra: har indianen också löshår? Det hade i alla fall min man aldrig fått ha men så har vi ju inget patriarkat där hemma heller.

      ”Aldrig fått ha”? Är inte poängen med en jämställd relation att man får se ut så som man själv vill? 😉

      Just nu drömmer sambon om att skaffa dreads. Tycker jag att det är snyggt och attraktivt? Nej, verkligen inte. Men jag skulle aldrig motarbeta det, för det är viktigare att han trivs med sin egen kropp och identitet.

        Hej Milleniums!

        Dreads lär inte leda till vare sig det ena eller det andra mer än kanske en Haschpipa i Amsterdam för Jamaica lär han ju inte har råd att flyga till. Vem skulle anställa någon med dreads?

        Alltså bara nyfiken för jag skulle ALDRIG göra det. Att ha tankarna utanför huvudet är bara så konstigt.

        Ja slå mig nu då då. Ingen fara.

          Vad duktig du är på att klämma in så många fördomar som möjligt! Och att du kan läsa av så mycket ifrån min korta kommentar… Imponerade.

          Att ha dreads behöver inte leda till så mycket mer än att man går till jobbet och lever livet som vanligt, fast i en annan frisyr.

          Vi reser rätt mycket och det är utan tvekan vår största utgift bortsett ifrån boende/mat/etc. Den senaste resan bokade vi för några veckor sedan och kommer att gå till Australien för ett bröllop i April. Så lite pengar har vi ändå. 🙂

            ”Att ha dreads behöver inte leda till så mycket mer än att man går till jobbet och lever livet som vanligt, fast i en annan frisyr.” <– EXAKT SÅ.

            Håret har ingenting med intellektet att göra.

          Så du dömer personen efter deras frisyr? Vi har en kollega med dreads som är lika kompetent som oss andra. Kompetensen sitter inte i håret utan innanför pannbenet, och jag hade inte velat ha en sån fördomsfull chef som dig.

            Löshårindianen, aaw min bankman har dreads. Fan, att han inte fått något bättre jobb asså pga dreadsen.

    Stockholms största firmafest (bokmässan) hålls ju i Göteborg så varför inte. Ni skulle bara veta vad som händer när folk är på konferens, jag har jobbat i en hotellreception i Göteborg och sett ett och annat om en säger så.

      Ha ha Britta, Gothia eller:-)

      Blir nästan provocerad bara över tanken!

    Hoppas att det är bra med dig camcam❤️

    Hanna Friberg ber sina följare på insta att skicka idéer eller bilder på deras favoritplagg så hon kan designa likadana till hennes nya kollektion hos Nakd. Kul med egen fantasi och något nytt :))

    Fast detta är ingen gala som Finest eller Lifestyle arrangerar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.