Tuttar, tuttar, tuttar…

Ankpung:

 

Pungis har förstorat tuttarna och visar upp en bild på Snapchat på resultatet.
Givetvis kommer de inte se likadana ut när de är läkta och svullnaden har lagt sig men ändå…

Var och en gör exakt vad de vill med sin kropp och än så länge ser jag inga rabattkoder eller andra indikationer på att hon fått dem sponsrade så då får jag väl vara nöjd.
🙂
Nå, hon verkar faktiskt ha betalat dem själv vilket är respekt i min bok. Någon som inte utnyttjar sitt följarantal för att få en plastikoperation sponsrad för att sedan försöka kränga liknande grejer på andra. Vill man göra en sådan här sak så ska man givetvis göra det men det ska vara genomtänkt och ingenting man gör för att man få feeling och en rabattkod.
Det är i alla fall min åsikt.
Eller så får man bara lite feeling och beter sig tölpigt för att andan faller på, det verkar ju funka bra på Aftonbladet i alla fall…

 

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag som har naturligt stora bröst skulle vara överlycklig om jag hade haft samma size hon hade innan operationen.

  Slippa BH, tuttsvett, hoppande när man springer, köpa ën större storlek på överdelar så att brösten ska få plats m.m.

   Håller med!

   Jag har ej stora bröst men får fortfarande tuttsvett men under brösten men det suger min tränings-bh ändå upp, haha.

   Ja, det vore min dröm med! Fullkomligt avskydde mina stora bröst för några år sedan. Nu ignorerar jag dem bara, och drömmer om en bröstförminskning.

   Nu jämför du äpplen och päron. Silikonbröst varken hänger, dunsar eller blir svettiga (pga att de inte hänger…) och de ser perfekta ut utan bh.

    Silikonbröst ser inte perfekta ut utan bh. De ser pinsamma ut och vittnar om osäkerhet och avsaknad av akademisk utbildning. Hamnar man i säng med en kvinna med silikonbröst kan man räkna med att hon även tatuerat in barnens namn på bröstet: Tindra, Glittra och Lukaz.

     Vill du ha en kram?

     Men snälla, skriver man en kommentar som din så är man en väldigt ängslig människa. Så rädd för att inte passa in ?

     Din kommentar är både elak och pinsam ?

     Hahaha fördomarna flödar

     Lol. Jag har sillisar å akademisk utbildning samt en hög position på arbetet.

     Vilken pinsam person du verkar vara ”L”. Defintivt avsaknad på akademisk utbildning hos dig ?

     Oj oj, vilka fördomar du har! Jag har silikonbröst, de är fina utan bh, vittnar ingen osäkerhet och jag har tom en lång högskoleutbildning och inte en endaste tatuering, inte ens mina barns namn tatuerat på bröstet., tji fick du.,

     Kunde inte låta bli att skratta, fast jag inte håller med dig helt. Mitt ex, kvinna, hade både silikon och barnens namn tatuerade ??

     Hahaha avsaknar akademisk utbildning? Skulle inte tro det. Jag är utbildad läkare och har ett väldigt bra självförtroende och god självbild men har ändå valt att förstora mina bröst. Sluta lek ”hobbypsykolog”, du är pinsam.

   Det är dessa kommentarer just på denna blogg som fått mig uppskatta min lilla 70A-kupa, som osäker 17-årig har brösten varit det värsta jag vet. Men nu har jag äntligen börjat uppskatta dem! TACK alla ärliga kvinnor här som fått mig att inte hata mina bröst??

   Jag har också naturligt stor bröst och har i perioder velat ha mindre. ankpungs myggbett till bröst är dock inget jag längtat efter.

    Daniela: Just den kommentaren var nödvändig under anonyms?

    Vad elakt sagt.

   Antar att gräset är grönare på andra sidan. De med små tuttar vill ha stora och tvärtom.
   Precis om att jag med lockigt hår hade kunnat döda för rakt och glansigt hår, medan jättemånga verkar vara avundsjuka på mitt…

    Exakt!

   65F. Fucking F. Önskar att jag hade mindre så jag kunde haft djuuuupa urringningar, det är så fint. Blir lite väl mycket tuttfokus i dagsläget kan jag tycka 🙂

    Fast just bokstaven F är ju inte jättestort när omkretsen är 65? 65f =70e=75d=80c osv
    Det är såklart inte jättelitet men inte jättestort heller

   Äkligit med tutar

  Gillar Nicolina, tycker hon verkar kul att hänga med 🙂 hon är superfin både före operation och efter.

   Fast människan verkar ju helt gränslös … Men visst, tycker man det är ”kul”, så …

    Bitter ? och nej inte för att du tycker så om henne utan för stt du vill dissa de som gillar henne. Hopps du mår bättre snart iaf

  Får ont i brösten när jag ser efterbilden. Ouch. Jag har rätt så små bröst och ville när jag var yngre ha större men nu när jag är snart 30 så känner jag att det är rätt så skönt att inte ha stora bröst. Går ofta utan bh eller har på mig tränings-bh:ar. Vi får se om hon blir nöjd efter läkningen eller om hon hittar något annat fel på dem.

  Jag stirrade på andra bilden i nästan en minut innan jag förstod att det inte var fyra bröst… tur att ens hjärna funkar på kvällen 🙂

   Trodde det var en rumpa först 🙂

  Dom är sponsrade utav hennes nya gubb.. pojkvän. Han ville väl inte ha en plattbröstad flickvän.

  Bra sparat! För ett år sedan tiggde hon ihop till ett par skor för att åka på event.

   Mio: För nåt år sedan spammade hon internet för att vinna nån tävling så att hon kunde åka till Disneyland med barnen eftersom hon ”aaaldrig skulle få möjlighet att bekosta en sån resa själv”.
   Bara i år har hon varit på utlandssemester tre ggr, utan barn naturligtvis…

    Det är hennes nya snubbe som bekostar allt rent logiskt. Han verkar ha rätt bra med stålars. Innan hon träffade honom hade hon knappt råd att tanka bilen, nu har hon varit utomlands ett antal gånger i hans sällskap. Det är inga konstigheter enligt mig – har han pengar så det räcker för dem båda så är det rätt naturligt att han bjuder. Han vill antagligen inte bara sitta hemma i soffan utan uppleva saker med den han är nyförälskad i. Kanske har han även varit med och sponsrat de nya brösten.

     Du har faktiskt en väldigt bra poäng där

    Stavas småfet sugar Daddy
    (Ja jag vet du gillar män med mage och finnar på röven)

  Ankpung har fått total hybris och hennes bild till inlägget säger ju allt.

  Hade velat haft större bröst men kommer inte palla utsätta mig för de risker en operation innebär, plus att det känns som en tråkig sak att spara ihop till. Sen fattar jag inte hur man är helt säker att man går till en reko klinik? De regleras ju inte av hälso- och sjukvårdslagen. Skulle vara ganska ovärt att dö för större bröst.

   Du kommer inte dö, är en snabb operation som du inte kommer ångra! Man känner väldigt snabbt om kliniken är seriös eller inte, finns mängder av forum för detta. Mitt tips är att ta en klinik som får bra omdömen från patienter, och en klinik som ligger lite högre i pris!

    Kan man väl visst ångra?!

     Klart man kan, men de flesta ångrar inte denna typ av operation. Är väl sällan man ångrar något man längtat efter? Är ju bara plocka ut implantaten om man ångrsr sig!

  Jag har B/C-kupa beroende på BH-modell och märke, dvs ganska ”vanlig”/”normal” storlek. En storlek många antagligen skulle tycka var liten. Jag skulle aldrig vilja lägga mig under kniven! Vill jag framhäva mina bröst använder jag en modell med mer push up helt enkelt. Jag tycker det är skönt att inte ha så stora bröst. Jag kan gå i bygellösa BH-modeller utan att få ryggvärk och utan att brösten hänger alltför mycket – trots tidigare amning.

  Jag har alltid tyckt att om man tror att ett skönhetsingrepp hjälper ens eget självförtroende och man gör det för sin egen skull och ingen annans så ska man få göra det. Jag har fixat tänderna och det gjorde enorm skillnad för mig. Nej, jag ser inte ut som Anna Book. Men jag kan le utan att hålla handen för munnen eller utan att visa tänderna. Har gjort lite andra småsaker (endast lokalbedövning) och funderar på att göra lite endera grejer också.
  Om man vill göra det så ska man köra hårt. Så länge man är på det klara med varför man gör det och läser på vad det innebär.

  Att någon år 2017 förstorar sina bröst är för mig en gåta. Finns väl inget som utstrålar white trash så mycket som silikontuttar? Förvånande att det var en tatuerad tjej utan utbildning… not. Snacka om klassmarkör.

   Jösses vilken ointelligent kommentar. Men det är klart, alla överklass bruttor med bröstförstoring räknas inte.
   Och sen det faktum att det finns bröstförstoringar som ser helt naturliga ut. Alla vill inte ha runda bollar.

    Väldigt få överklasskvinnor som förstorar brösten. Skulle du kunna tänka dig prinsessan Viktoria göra det tex? Eller hur många advokater och läkare tror du har lagt pengar på plastbröst? Jämfört med undersköterskor och lokalvårdare. Tragiskt.

     Känner flera välutbildade, välavlönade stockholmsvänner som gjort det.

     Flera överklassbloggare har ju också gjort det, typ Margaux, Andrea Brodin… så det är nog bara ”wtt” på landet.

      Taaa jag vet en PRÄST i svenska kyrkan med förstorade bröst. Lägger inga värderingar alls i det.

     Fan vad du har hängt upp dig på klass och utbildning, är det en akilleshäl som ömmar lite extra månne?

     Men snark, vem bryr sig om överklassen? Mer verklighetsfrånvända människor får man leta efter och det är bara sorgligt när människor börjar (försöka) sparka nedåt för att på så sätt komma lite högre upp. Är du inte överklass så spelar det ingen roll vilken utbildning du har, om du tar bort lapprna på glasen eller aldrig skönhetsopererar dig och du kan undvika varenda punkt på wt-listan men du är fortfarande bara en vanlig Svensson. En mer ängslig Svensson dock

   Haha, har själv velat operera brösten ett tag men har satt som mål att jag måste ha en högskoleexamen innan jag gör det. Kanske låter som ett konstigt mål för vissa men jag vill verkligen inte vara en tjej utan utbildning och ”plastpattar”

    Du kommer fortfarande vara samma tjej med samma silikon i tuttarna, precis som tjejerna utan utbildning.

     Fast nej. Man är inte samma person på andra sidan av en akademisk utbildning. Man gör en klassresa hur kategoriserade det än låter.

      Vad blir man då, en persön? Nej, man är fortfarande samma person, det sitter inte i ditt yrke eller utbildningsnivå. En klassresa sker inte bara för att man har läst på högskola och även om man skulle göra en klassresa, blir man verkligen en annan person?

       En gör visst en klassresa vid akademiska studier. I synnerhet betraktat på var en startade. Och under utbildningens gång utvecklas garanterat alla personer enormt, så nej en är inte samma människa efteråt. Snarare en mer raffinerad version av sig själv ?

        Är snart färdig civ. Ingenjör. Kanske kommer det att hända något dramatiskt då jag tar examen, men i övrigt känner jag mig som samma person och känner inte att jag fått en ny klasstillhörighet. Jag valde att plugga till ingenjör eftersom jag tycker att det är KUL. Inte för att bli en ny människa eller få högre status i samhället.

    Jag hade en väldigt liten a-kupa & en c-kupa, med bröstvårtan ute i armhålan(!) Jag kunde inte köpa en bh som satt bra & mådde otroligt dåligt över min kropp.
    Så, jag betalade 55k för mina bröst.
    Valde lågprofil & droppformade. Jag ville personligen inte ha ett par stora runda bollar, utan några som var mer naturliga.
    Ser ut som vilka andra tuttar som helst & det är den bästa investering jag gjort någonsin i mig själv.
    Tycker att alla gör precis vad dom vill med sina kroppar, oavsett om man vill vara naturlig eller väljer att göra ingrepp.

  Jag har inte läst något om Ankpung förutom på denna sida, så jag vet inte vad som är vanligt inne hos henne, men sitter hon Kalle Anka på soffan med en filt över ena benet? Whats up med det!?

   Eller hur! Varför är hon troslös?

    Hon gillar väl det, gör jag också ??

     Du gillar att hon är troslös? ? (sorry it’s just a bad joke ?)

      Nänä jag tycker bara det är bekvämt, när man strosar omkring hemma ?

   ??? Det var det enda (ända) jag kunde fokusera på!
   Hoppas hon erbjuder sina eventuella gäster en annan sittplats ?

   Jag opererade mig för fyra veckor sen. Min kropp håller fortfarande på att läka och jag kan inte ens tänka en sexig tanke medans den här tjejen:
   ”Jag har precis opererat mig!! klart jag vill vara avklädd och verka sexig framför kameran”
   Usch!

  Mycket OT är det här men fick svar från tv4 angående hur de kan ha med Bard i deras program. Fick följande svar:

  ”Hej

  Tack för ditt mejl. Vi tycker att det här är oerhört olämpliga uttalanden, och vi förstår att man kan reagera på dem. Vi tar starkt avstånd från dem och det har vi framfört och pratat om med Alexander Bard.

  Vi står inte på något sätt bakom de här åsikterna, men Alexander Bard har rätt att ha dem eftersom det här är Sverige, där vi värnar yttrandefriheten. Vi vill inte hamna i en situation där vi inte släpper in människor på grund av deras åsikter. Det här ger Alexander Bard rätten att tycka, tänka och säga det han vill. Men det betyder inte att han får göra det i TV4 eller på våra plattformar.

  Ha en fin kväll!”

  Vänligen,
  Tittarservice

   Det är väl en bra poäng av dom rent generellt MEN de hade ju sett till att göra sig av med en öppen SDare ganska snabbt skulle jag gissa. Nu sympatiserar jag verkligen INTE med deras åsikter men varför får man åsiktsexkludera vissa men inte andra?

   Jag kommer iallafall bojkotta TV4 eftersom jag inte vill bidra till någonting som gynnar Bard.

   Fräscht.

   Precis samma som de skickat till alla som mailat och frågat. Jag undrade då om de kunde tänkta sig att leta jurymedlemmar hos NMR eftersom personens åsikter inte påverkade möjligheten för deras medverkan hos Tv4.

   Har inte fått svar 😀

  Jag skulle jättegärna vilja operera min näsa, har velat göra det sedan jag var 12, men vet att min familj skulle reta mig för det resten av livet.

  Finns det någon här som har opererat näsan? Måste man vara nersövd eller kan de operera med lokalbedövning? Hur reagerade er omgivning på det?

   Varför vill du göra det och hur gammal är du?

   Har du tänkt på att dina barn kanske kommer ärva din näsa? Vad ska du säga till dem då? Att de duger som de är?

    Är 27. Vill faktiskt inte skaffa barn. Jag vill operera min näsa för att jag alltid har tyckt att den är för stor för mitt ansikte. Den är väldigt rund och stor och ser fel ut i mitt ansikte, enligt mig då. ?

     Har du tänkt en längre tid, gör det. Det kommer höja din livskvalitet så mycket. Välj klink med omsorg bara.

    Tycker att det är hemskt nedvärderande att skriva till någon: ”Vad ska du säga till dina barn!?!??!”

    1. M kanske inte ens vill ha barn.
    2. M kanske inte kan få barn.

    Olika egenskaper (en mindre/större/rakare/krokigare näsa t.ex.) passar med ett visst utseende (smalt/runt/kantigt/mjukt ansikte). Även OM man vill ha barn och OM barnen skulle ärva ens näsa betyder det inte att den näsan kommer se likadan ut på barnets utseende.

    Med det sagt så gick jag och fyllde kinderna för några månader sedan. Kommer fylla dem lite till om några månader för jag är skitnöjd och förstår inte varför jag inte gjorde detta för länge sedan. Jag är 30 år så har haft nog med tid att fundera på vad jag själv, omgivningen och eventuella barn ska tycka.
    Till de som har sagt ”Men vad ska du säga till dina barn???” har jag sagt ”Inget för detta gjorde jag för MIN skull och inte för någon annans.”

    Till M: Jag är säker på att du är fin som du är, men känner du att detta är vad du vill och du gör det för din egen skull så kör hårt. Skit i vad andra tycker! Livet är för kort för att gå och må dåligt över sånt som är lätt att fixa!

   Hej M! Jag har nyligen opererat min näsa och jag har inte ångrat det en sekund 🙂
   Jag sövdes ner. Dock inte alls så farligt som det låter. Men det är väl beroende på vad man vill göra med sin näsa. Jag smalnade av min nästipp + rätade upp den lite.
   Min omgivning sa inget speciellt. Min familj är inte sånna som dömer över sånt. Mina föräldrar var väl lite oroliga först men det gick över 🙂
   Kör vad DU känner för och strunta i om någon ska komma och lägga sig i 🙂

   Hej! Förstår att detta låter lustigt men man kan göra otroligt mycket för näsans form med fillers. Googla och se om det är något du kan tycka är värt att testa innan ett större ingrepp som en operation! Och strunta i vad din familj tycker. Vill du verkligen göra det ska du lyssna på dig själv. Vill samtidigt slänga in att jag är säker på att du är fin som du är oavsett!

   GÖR DET! Vill man operera sig ska man göra det! Alla med fördomar kan dra något gammalt över sig. Jag HATADE min näsa, och när jag var 22 tog jag tag i det, BÄSTA BESLUTET ever. Att inte behöva ha komplex, va rädd att folk ska titta på dig, kalla dig ”hon med näsan”. JAG gjorde det för MIN skull, och jag känner mig betydligt mer självsäker idag. Det enda jag jan säga är välj klinik och läkare med OMSORG! Det gjorde inte jag, jag va sååå exalterad över att jg skulle göra det att jag tog första stället jag va på konsultation på, vilket har resulterat i nååågra korrigeringar, men ändå SÅ värt det ??❤️

   Jag har opererat min tre gångar men är fortfarande väldigt missnöjd. Har problem med brosk så den växer nästan alltid tillbaka till samma storlek som tidigare.

   Lagom kul när jag lagt sisådär 100.000 kr. på det.

  Varför ska man vara så snabb med att sätta andra människor i fack? Vill man operera sig så får man, vill man inte så behöver man inte göra det.

  Jag har opererat brösten och använder fillers. Kunde inte bry mig mindre om vad någon annan tycker om mitt utseende. För det jag har gjort har fått mig själv att må bättre och det värdesätter jag.

   ”Jag har opererat brösten och använder fillers. Kunde inte bry mig mindre om vad någon annan tycker om mitt utseende.”

   …ok.

    Är det känsligt för dig eller? Att någon väljer att förändra sitt utseende? Det verkar vara en stor fråga för dig.

  Jag tänker såhär angående plastikingrepp:

  Antingen föds man med en kropp man är nöjd med, eller inte. Alla har olika förutsättningar och jag kunde inte brytt mig mindre om vad folk tycker om jag gjort ingrepp (knappt sagt till någon utanför familjen).

  Jag föddes inte så som jag vill se ut och jag har ekonomisk möjlighet förändra mig. Varför inte?

  Dock – skulle jag aldrig kunna göra något i ansiktet. Oavsett hur missnöjd jag är med min näsa (vilket jag är). Faktiskt endast pga att jag känner att jag ska kunna stå upp för mina val framför mina barn en dag.

   Jag har också komplex för min näsa, och avstår från en operation av samma anledning som du – jag jskulle aldrig kunna försvara beslutet framför ett eventuellt framtida barn. Jag vill att mitt barn ska känna att den duger som den är. Näsan är liksom en del av ens identitet och ens ursprung, ens egna folks historia, på ett annat sätt än t ex bröst, enligt mig.

  Vad är poängen med inlägget? Haha fattar ej. Du brukar väl bara skriva om kroppsjusteringar när du kritiserar sånt? Vad är poängen med ett icke problematiserande inlägg? Många som ser inlägget tänker nog oj jag borde också ha stora tuttar. Detta med att kvinnor ej är bekväma i sina kroppar… Är det ngt att liksom ha med här öht?

  Hur går det för bedragerskan? Är hon fortfarande gravid? När börjar hennes straff?

  Det är ju hennes nya pojkvän i femtioårsåldern som betalat. Både det och städerska och resor.

   Men usch vilken kommentar ?

  Det jag tycker är lite konstigt är priset, har kollat på flertalet kliniker, då jag gått från E till B sedan jag fick barn o de är bara påsar. Har inte hittat något ställe som tar mindre än 45-50 000 kr så detta var ju jäkligt biligt för detta ingrepp + försäkring

   Ja eller hur. Pröjsade 35 för min första operation. Efter ett år såg de ut som skit. Ny operation på annat ställe, 90k! Har alltså lagt nästan 130000 på mina bröst… men nu är de perfekta.

    Proforma ☺

  Bara älskar det sk systerskapet i denna tråd ? tryck till nästa hårt.

  Alltid haft A-kupa. Under graviditeten växte de till B-kupa, och C-kupa under amningen, jag tyckte de var för stora då. Efter två barn har jag en något plattare A-kupa, men bryr mig inte alls. Faktiskt har de blivit lite fylligare med tiden (1,5 år efter avslutad amning nu). Kör med push up och extra silikoninlägg när jag vill fejka större tuttar. Tycker det är upp till var och en hur man gör.

  Bara jag som är nöjd..? B/c tror jag, sitter där de ska och har bara på mig bandeau, tycker det är obekvämt med vanlig bh ? Aldrig förstått hur andra kvinnor klarar av axelbanden och bygeln, jag får bara panik av det

  Men vad ni klagar! Bröst är bara bröst. Mina har varit små, lite större, jättestora, amningsenorma, träningsfasta och nu efter tre amningar och 36 år rätt normalstora. Mest av allt mina egna. Min mamma har bröstcancer med metastaser i hjärna och lungor. Min syster har opererade bröst. Hennes ångest är enorm eftersom de är svåra att undersöka. Så tänk efter ordentligt innan ni bara är yta. #dagensmoralkaka

   Eller så låter man folk göra som de vill..

   Jag vill minska och lyfta mina. Dels mycket för utseendet, men även för att de är tunga och ivägen, och så slipper jag gärna värmeutslagen under dem på sommaren också…
   Skiter i vad andra tycker om det och anledningarna till det, min kropp=mitt val!

    Ja du missuppfattade uppenbarligen mitt inlägg totalt. Vad folk gör med sina kroppar skiter jag i. Men att inte problematisera onödiga ingrepp är naivt. Folk dör under narkos. Cancer missas. Är man villig att gambla?

  Hur kan hennes operation ha blivit så ”billig”? Menar med tanke på att hon opererade så stora osv, jag opererade från en liten A-kupa till en normalstor B-kupa och min operation gick på 65k ungefär

  Känner bara att det är så jävla onödigt att kritisera en individs skönhetsoperation och i förlängningen personens kropp.

  Det som kan kritiseras är de kliniker som erbjudit sponsrade ingrepp, företag som tjänar pengar på att människor inte trivs med sina kroppar, media som prånglar ut ett sjukt skönhetsideal och hur vi pratar om våra egna, men framför allt andras, kroppar.

  A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.