Joakim Lundell polisanmäls av Hanna Widerstedt

Joakim Lundell/Hanna Widerstedt:

 

Med tanke på de bevis hon uppvisar i den här videon så känns det som att Jocke är aningens körd i det här fallet.
Titta själva och återkom med synpunkter.
Jocke, Jocke, Jocke…

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      Kan offrena polisanmälan honom för saker han gjort på sin blogg

    Nu förstår man vilken falsk och manipulativ människa han verkligen är. Även om det är något man misstänkt ett bra tag.

      https://youtu.be/Y3jfQ8llWFY
      De lönar sig vars elak och hänga ut männiksor runt om sig. Fint hus j och J köpt

    Med tanke på hur falsk och manipulativ Joakim verkar vara så hoppas jag att hennes anmälan leder någonvart. Skulle inte vilja gå i hennes skor just nu dock.

    Joakim behöver gå i pension……

      Han behöver professionell hjälp med sitt trasiga huvud.

    Kan någon förklara vad Hannah har att göra i boken från första början? Hur är hon relevant i Jockes uppväxt och vad tillför hon? Försår inte varför Jocke ens skrev om henne förutom att få smutskasta henne.

      Sjukt att hon inte bara omnämns utan hon har ett eget kapitel! ?

      Dom hade ett förhållande efter Hanna hade vatit med i big brother

        Nej dom hade inget förhållande allt var påhittat o fyllt med lögner … konstigt att hon reagerar nu när
        Serien dom spelade in ligger på webben o har gjort typ i sex år ….
        Och allt går ju att se där som Jocke skriver om i boken

        Tyvärr är nog Hanna rätt så falsk tror jag
        Luktar mest behov utav pengar

    Förstår verkligen inte hur föräldrar kan låta deras barn följa honom. Jag skulle aldrig, aldrig, sldrig tillåta min son att göra det.

    En grej jag tycker är väldigt konstigt.. Har inte läst jockes bok, men sett hans videos då han pratar om sin uppväxt, och hans mammas svar på tal.. Och visst hade säkert jocke en dålig uppväxt, men det är ju konstigt om han hade en sån dysfunktionell mamma som missbrukade och var självmordsbenägen men socialen omplacerade bara honom men inte hans 3 yngre syskon.. Känns mer som att socialen omplacerade honom för att avlasta mamman. Sen så sa jocke för x antal år sen att hans mamma var den som stod han närmast i hans liv. Men självklart så kan ju socialen gjort fel, det hade ju inte vart första gången. Men men finns ju alltid två sidor.

      Fast det är inte ovanligt med föräldrar som har problem med sig själva att de inte omplacerar alla barnen. Det kan ha betydelse hur gamla barnen är etc.

      Med det sagt. Jocke var ett barn. Hans sanning behöver inte betyda att de vuxna upplevde det på samma vis eller vad som är orsak verkan.

      Han skall ha läst saker i socialpapprena som fick honom inse ett och annat om sin mamma…. Så frågan är hur mycket han egentligen kommer ihåg från barndomen…

    Är det bara jag som blir så otroligt frustrerad över hur denna jockiboi kan ha sån makt??

      Oooh nej! Du är inte ensam! Min 12-åriga bonusdotter har önskar sig hans bok i julklapp och kommer tyvärr förmodligen att få den av sin mamma. Jag kommer inte släppa in den i mitt hem, ska hon ha den får hon INTE läsa den hemma hos oss!

        Vill inte vara pekpinnig (obs:mitt ord), men jag kan tycka att det är bättre att man själv läser boken och sen diskuterar den med barnen i fråga. Även om de inte skulle få den av sina föräldrar så kan de ju låna av en vän eller läsa den på bibblan. Bättre då att kunna ha en dialog om boken och joakim och försöka förmedla vilket praktarsle han är.

      Han hjärntvättar barn på snapchat. Manupulativ maktmissbruk. Barn ungdomar blir levande bollplank för hans problem. Känns som en sekt

    Så tre män filmar en kvinna när hon enligt dem är så full att hon kissar på sig och hotar att lägga ut filmen till allmän beskådan. Sedan används alltså faktumet att kvinnan inte mått bra och druckit för mycket som ett sätt att trycka ner henne i en bok ca 5 år senare. Fräsch kvinnosyn. Känns som att Joakim Lundell ska skämmas över detta.
    Hans försvar är väl som vanligt att han var/är ett barn och därmed inte kan hållas ansvarig för sina handlingar (?!). Eller att han förändrats sedan dess. Men är han så förändrad när han går ut med det?
    Jag tycker att vi kan skicka lite #metoo kärlek till Hanna. Jag har haft tur (?) de gånger jag varit redlös har mina manliga och kvinnliga vänner hjälpt mig hem, inte filmat och förnedrat mig.

    Det jag verkligen inte kan förstå är hur Jocke och till och med Nemo fortfarande går ”fria” från hela rörelsen av #metoo. Martin Timell åker dit för saker han gjort för tio år sedan lika så med Virtanen. Hur kan man då, fortfarande stötta det Jocke och Nemo gör, när dessa killar har varit svin gentemot kvinnor och har/haft en urusel kvinnosyn. Bokförlaget som har gett ut Jockes bok, tycker jag, gör helt fel som fortfarande står bakom hans bok när de vet hur hans bakgrund har sett ut. Förlåt för rörig kommentar, men jag är bara mycket upprörd över hur Jocke kan ha all den makt han har…

      Jag håller med. Jag har lyssnat på Joakims bok och hela kapitlet om Hanna stinker kvinnoförakt. Även andra kapitel och hur han behandlade Jonna och andra tjejer/kvinnor. Inte ok. Inte ok någonstans.

      @M: Nemo Heden, ja. Ingick inte han i det killgäng som var runt Jockiboi under tiden för ”Kungarna från Tylösand” (titel?) eller var det efter den serien? Jag har inte googlat, utan tar fritt ur minnet.

      Bokens förläggare Anders Sjöqvist skriver i sms till Nöjesbladet: ”De partier i boken som rör Hanna där finns det ett flertal andra personer som kan styrka händelseförloppet.”

      Det kan ändå vara grovt förtal, även om händelseförloppet vore sant med massor av vittnen. Vittnen som här är kompisar med Jockiboi. Trovärdighet, ganska nära NOLL.

        Jo det gjorde han om jag inte minns fel.

        Men det jag inte kan få ut ur huvudet är HUR man INTE kan bojkotta både Nemo och Jocke. För hur många sexuella trakasserier är inte dessa vuxna män ansvariga för?

          @M: Det var rätt, att Jockiboi och Nemo varit kompisar i 7 år, 2010 – 2017. Länk till en artikel om detta finns under mitt svar till ”hej” strax nedanför här.

      Nemo har faktiskt lagt ut på sin instagram där han skrivit #mybad och #ihave med medföljande selfie med ledsen min + en med dotter. Många hejarop i kommentarerna såklart! Allt är förlåtet

        Du låter lite förlåtande/förstående, men det är väl ironiskt/sarkastiskt hoppas jag.

        Jag hade rätt att Nemo och Jockiboi varit kompisar i 7 år, 2010 – 2017.
        Länk till artikel i Hänt, 22 maj 2017:
        https://www.hant.se/darfor-ar-nemo-och-jocke-inte-vanner-langre-svikit-mig/

        Det är väl typiskt, va. Lika barn leka bäst.

          Jaa, väldigt sarkastisk över hans löjliga inlägg

          ”Jag har med största sannolikhet sårat och skadat flera tjejer under mina destruktiva år. Jag skäms över detta och det smärtar mig något enormt. Vissa av dessa kvinnor har jag fått möjlighet att prata med och gottgöra. Medan vissa kommer jag aldrig kunna få tag på.”

          Det är bara han, han, han. Men OBS så skriver han såklart : ”Och jag skriver inte detta för att få någon klapp på axeln. Det är inget självändamål.”

            När skrev han det du citerar? Sedan ”skriver” han ett helt kapitel om Hanna Widerstedt, men det är ju inte för att såra eller skada en tjej och han skäms säkert och det smärtar honom enormt att ha berättat om Hanna. – HA, HA. Fy fan vilken jävla hycklare, Jockiboi är. Jag slutar skriva här, för du, ”hej”, kan nog ändå ana vilka tillmälen jag skulle kunna kräka ur mig, till/om/mot Joke-boi.

                hej: Tack, ska läsa länkarna i morgon, för nu verkar jag slut (men nykter).

                Vi säger så här: Skit är skit och det är därför jag blandade ihop dem. Det är ju som om de vore samma människa, om man ser till deras uppträdande.

            @hej: Haa, jag blandade ihop det. Du citerade Nemo, fast vi svarar alla under M:s kommentar som handlade om Jockiboi. Det JAG skrev om Jockiboi gäller ändå.

            Dessutom spelas ”Veckans brott” på TV, så det är en massa intryck i luften här.

      1337likes la ju upp berättelse om sexuella övergrepp och där var namnet censurerat men det stod beskrivningar som”Sveriges största youtuber” och ”förebild för barn”. Dock har det blivit borttagen pga hot med polisanmälan troligen från manen själv.

      Om det hade gått väldtäcktsrykten om honom hade han bara skrikigt ”jag är en annan människa idag, låt mitt förflutna vara förflutet” osv osv

        Och hans små fans hade svalt det. Det finns en gräns på vad man får lämna i sitt förflutna tycker jag, och när han fortfarande inte visar sig som en sådan bra person förtjänat han inte att bli skonad från allt skit han gjort.

        @J: Precis som du skriver om Jockiboi: ”… låt mitt förflutna vara förflutet osv osv”. Konstigt att han då skriver ett helt kapitel om Hanna Widerstedt och vad som hände henne för 5 år sedan. Ologiskt är bara förnamnet. Jockiboi har olika ”manualer”, en för sig och en för andra.

        Nää, det luktar hämndaktion lång väg att skriva detta om Widerstedt.

        @Hanna Widerstedt: Ooh, Hanna, Hanna, Hanna hur har du det i München? Nu outar du mig inte, för du borde känna igen. Ex. 31 okt, 10:15 (visat 10:16).

          De är bara Google på Hanna så är hon inte heller
          En ängel prices …och varför reagerar inte Hanna
          På web serien som ligger uppe och har gjort
          I typ sex år
          Nää Hanna är inte värd mycket i mina ögon som pappa till en dotter som hon har utsätt
          För enhel del saker .

          Hämnd ljuva hämnd då makten finns blir njutbarheten stor.
          Tror ändå inte själen får ro av hämnd im syfte var så.

            Nej tyvärr hjälper inte det, kommer aldrig få tillbaka min dotter endå bara hoppas att media
            Lyfter fram vilken vidrig person hon en gång
            Var , o glömma kommer våran familj aldrig göra

        Sexokalypsen flaschback

        Hans namn finns med i den länke

      En dag slår karma åter

    Kan ingen snälla skriva ihop ALLT som Jocke ställt till med under senaste åren och sedan låta det spridas via sociala medier? Jag delar mer än gärna men har svårt att komponera såna välskrivna texter.

    Kan någon snälla recapa lite vad som sägs i videon? Tex någon som försörjer sig på att bevaka bloggar?

    Mitt i allt kaos kring Jocke så undrar jag hur Jonna mår och blir behandlad?

    Visst, Jocke behöver hjälp men någon borde verkligen öppna ögonen på Jonna också – (såhär får man inte säga) men tack gode gud att de inte lyckades få barn….

      Du behöver inte ligga sömnlös utöver hur Jonna mår 🙂
      Hon mår toppen o går sin egen väg igenom livet
      Och förverkligar sina drömmar

        Jag ligger inte sömnlös ”utöver” hur Jonna mår….dock känns det som en konstig kommentar av en anonym person… Om jag var Jonna så skulle jag ”gå min egen väg iväg från Joakim”!

    Garvar sönder hur Jockiboi printar ut femtielva snapp om hur han inte bryr sig om andras tankar om hans förtal. Hur han försöker intala sig själv vara oberörd hur hans varumärke smutsas ner. Varje snapp är hans tankar på hur han ska rentvå sig inför barna. Varje dag varje snapp har innehåll av hans bok och dem han valt hänga ut. Gäller hålla trovärdigheten inför sin publik och som han kämpar.

      Vet inte under vilken sten du är född ,men allt handlar om marknadsföring i från början o till slut
      Skulle inte förvåna mig o Hanna har fått en slant hon oxå

      Vadå hängt ut allt har legat på webben hur många
      År som helst ..hadde de vart så vidrigt o förnedrande för henne …varför inte stoppa serien
      Tidigare

      När ska ni fatta allt är planerat efter minsta detalj
      Det kallas marknadsföring o denna blogg hjälper
      Oxå till att marknadsföra

      All reklam är bra reklam

        @Anonym kl 22:09: TROLL! TROLL! TROLL! …

      @Anonym: Alldeles mitt i prick och precis som om jag skulle ha skrivit detta.

      Vem är den ”Anonym” som skriver något om att vara pappa till Hanna? Det skrevs efter den tidpunkt där jag offentliggjorde att jag ”känner” Hanna. Troligen ett TROLL-helvete som skrivit.

        Mitt svar var till ”Anonym” kl 21:53!

        Till ”Anonym” kl 22:09: Trolleri, trollera’. TROLL! TROLL! TROLL! …

    Alltså Jockiboi, en förväxt bebis som är så uppmärksamhetskåt så man blir mörkrädd! I sin bok använder han dock andra människor för att få uppmärksamhet. Han har inget jobb, inget körkort o ska vara en förebild? HAHA! Han har svåra problem och vägrar inse att det HAN som är problemet, inte alla stackare som haft en del av han sorgliga liv. Om sociala medier inte fanns skulle han sitta på en parkbänk nånstans utan ett skit.

      Då J och J flyttar in i nya huset startar garanterat Lundell Prank kanalen då deras nya satts upp på youtube. Så allt Jockiboi sagt om Youtubes plattform i smutskastar och luffar fasoner kommer han skita i. Pengar styr honom liv och PR kupper med stora rubriker. Han har kört samma stil i alla år och se vart han är idag av alla sina drag. Idag blir man igenkänd för allt. Från start har han hängt ut och tjafsat med folk i samma bransch. Idag då han nått sitt mål ska alla se hans nya jag. När han smutskastat.och fått sin hämnd. Fattar inte hur han går fri från skuld i allt han gjort mot människor. Alla ska finna sig i hans spelregler och liv. Medans hans liv få egna regler. Men så länge hab mår bra slipper människor bli utsatt. Så hoppas han nu blir lycklig med samvete och allt. Hatar inte honom men tycker hans sätt att kliva på andra gör en illa mående och sedan sitta som han inget gjort och glassa.

    #BojkottaJoakimLundell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.