Är Catrins bebis här?

Catrin Hedlund:

 

Ni är många som undrat över Catrins status och spekulerat kring om hon fött barn än. Det har hon inte men så här ligger det till..
Catrin har legat inne på förlossningen i 3 dagar efter att hon ramlat hemma, börjat blöda och fått värkar.
Hon har även fått kortison som ska skynda på barnets lungmognad ifall det skulle födas för tidigt.
Hon fick även värkhämande dropp som skulle stoppa en eventuell förlossning men det har man nu tagit bort.
Dock misstänkte man avlossning av moderkakan så i förrgår sövdes hon och fick genomgå en titthålsoperation för att kunna avgöra vad som var fel.
Catrin mår riktigt dåligt, har väldigt ont och får ingen effekt av sina smärtstillande men än så länge har bebisen stannat inne i magen.

Usch och fy!
Inget man önskar sin värsta fiende…

Ps. Jag vet att Catrin triggar igång många av oss/er mer än självaste Lady Dahmer så därför vill jag understryka – GOD TON!

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Raderad av CamCam!

      God ton?

      Men lägg av så du menar på att hon skulle ha detta eller???? Hoppas du är införstådd i vad denna sjukdom innebär eftersom du anklagar någon till att ha den.

      Detta är en alvarlig sjukdom o denna kommentar är fan ej ok Ush

        Till skillnad från hypokondrikern, där personen faktiskt tror att han eller hon är sjuk, är en person med Münchhausens syndrom fullt medveten om att han/hon far med osanning, och därför räknas sjukdomen som närmare besläktad med mytomani. Den drabbade i fråga besöker som följd av syndromet vårdinstitutioner, sjukhus eller andra platser där denna kan få medicinsk uppmärksamhet varpå där drabbade säger sig lida av en viss typ av sjukdom. Den drabbade får ofta initialt gehör för sina påstående innan dessa ofta uppdagas vid en närmare undersökning varpå patienten i regel skrivs ut. Den drabbade besöker därefter sedan en annan vårdmottagning där beteendet upprepas. Den drabbade kan också berätta om sina upplevelser för familjemedlemmar för att ytterligare få gehör för syndromet.

        Bakom beteendet ligger ofta en personlighetsstörning av borderlinetyp. Inom psykiatrin klassificeras Münchhausens syndrom som factitia, det vill säga sjukdomsimitering. En person med Münchhausens syndrom söker uppmärksamhet från sin omgivning genom uppvisande av en inlärd sjukdomsbild, detta i medvetet syfte att föra sjukvårdspersonal bakom ljuset.

        Syndromet är också skilt från simulering, där patienten förfalskar ett ohälsotillstånd med ett konkret vinstsyfte, till exempel för att få ekonomisk ersättning, befrias från arbete, eller kunna skaffa sig droger.

          Tur att Google finns!!!
          Lägg bara ner ist.
          Fy fan o komma med sånna påstående är helt jävla befängt.
          Tänk om jag skulle börja säga att du har massa psykiska sjukdomar o anklaga dig för att ha bland en av de mest udda och på sätt o vis farliga sjukdomar inför en stor blogg när du har familj mm.
          Vad är du en psyk läkare eller??

    Vet inte vilken vecka hon är i men vården idag är super med prematurer.
    / mamma till en son som föddes i v28+2 o vägde 920gram 35cm 😉

    Hoppas allting går bra för henne och bebisen ❤️

    Varför skriver du om henne? Hon är väl inget mer än en bedragerska? Eller på vilket sätt har hon med sociala medier att göra? Känns märkligt att ena stunden skänka pengar till hennes offer för att sen behöva läsa tråkiga saker om henne och stötta henne.

      Håller med! Hon har inget i denna blogg att göra då hon bara är just en bedragerska. Fattar inte alls varför hon ges utrymme här.

        Med tanke på hur många som önskat en uppdatering om henne så tycker jag nog att hon gör det…

          Eftersom hon lurade en nära till mig samt att jag skänkt pengar till hennes offer tycker jag faktiskt inte det. Ser väldigt dubbelt ut också om de vi nyss sa God jul till och satte över pengar till går in här och ska behöva känna empati. Känns jätte märkligt. Vad har hon gjort som har med ’bloggbevakning’ att göra?

            Hon har lurat en bekant till dig och därför hör hon inte hemma i den här bloggen? Jorden snurrar inte kring dig och dina bekanta

              Svara istället på vad hon gjort som hör hemma här på bloggen? Väntar barn….?

                Hon är en (fd) sociala medier -profil som är intressant för många. Det är en anledning till att hon hör hemma här. En annan anledning är att den som skriver den här bloggen har valt att ha med henne. Vill man skräddarsy en blogg efter sina egna intressen så får man starta en själv, inte försöka diktera vad andra ska skriva om.

            Som sagt så verkar jätte många läsare av denna blogg intreserade av henne, nästan bara haters men dom finner henne fortfarande intressant. Så varför skulle hon inte skriva henne? Detta är en skvallerblogg ingen välgörenhetsblogg.

              Ja men, varför? Trodde hennes ’Jag är en proffsbloggare’ var lögn? Det enda hon gjort i sociala medier och bloggar är väl att lura folk?

                Hon hade ju en rätt stor blogg för länge sen.. Den dog ju ut i och med att hon tog bort den då hon tillslut nästan bara hade haters iochmed hennes bedrägerier som kom upp till ytan. Hon hade ju en ganska stor blogg innan. Hade hon varit hederlig hade hon säkert kunnat fortsätta med sin bloggkarriär och tjänat pengar på den. Men karma kom ifatt henne 🙂

                  Men oavsett om hon inte är nån bloggare eller inte så visar ju läsarna här ett väldigt stort intresse för henne. . Så camilla ger ju bara folket det folket vill ha… Ha en fin dag! ?

                  Hon har aldrig varit en stor bloggare utan fick många läsare när hon gick ut med att hon väntade barn med en kändis vilket bara var en lögn och därav massor av hat i slutändan.

                För att folk har frågat samt att Camilla skrivit mycket om henne förut. Varför är det så svårt att fatta? Bloggen kan inte anpassas efter dig och vad du vill läsa om.

                  Har jag sagt det eller? Men ser väldigt konstigt ut att skriva inlägg efter inlägg om hennes bedrägerier och rättegång, sen stötta hennes offer sen ska man läaa och tycka synd om henne? (för ja, även om man inte vill det så gör man det automatiskt om man har lite empati i kroppen eftersom det handlar om ett barn)

                    Menar du att man inte kan tycka synd om bedragerskor om de råkar ut för något hemskt? Är världen så svartvit? Klart att man kan tycka synd om folk som gjort dumma saker.

              Detta är inte en skvallerblogg, det har Camcam sagt flera gånger! Det är en bevakningsblogg. Hon skriver om allt som händer på sociala medier. Folk har frågat om Catrin i nästan varenda inlägg nu det senaste och då är det inte konstigt om hon lyssnar på läsarna och gör en uppdatering kring henne.

        Visst är hon en bedragerska, men inte BARA hon ska bli mamma, och råkat ut för en olycka, och som Camcam skriver, många har undrat, du kan väl scrolla, jag hoppas att allt går bra, även om gon är en bedragesrska.

      Då läsarna till denna blogg visat stort intresse av henne så är hon väl ganska relevant i denna skvallerblogg.

      Man behöver absolut inte stötta henne men heller inte tillåtas skriva hat.

    Vilken vecka är hon i?

    Och varför är hon otydlig om bebisen är en tjej eller kille? ? för i början (innan det ens var för tidigt för RUL tror jag) skrev hon att det var en tjej. Men å sistone har hon väl benämnt den med ”han”?

    ///inget liv

      Hon väntar en liten kille som ska heta Milian.

        Kelian och Milian. Snacka om tunghäfta.

      Hon skriver som om bebis vore beräknad kring årsskiftet, men så dåligt som hon verkar må verkar det ju konstig att hålla inne på en snart fullbakad bebis till varje pris. För både hennes och bebis skull får man ju hoppas att det är kort tid kvar!

        Hon har väl aldrig skrivit att BF är årskiftet? Däremot att hon fått ett tidigare snittdatum pga komplikationer.
        Jag har själv fått ett tidigare snittdatum med min 9årige son pga inflammation i buken som krävde att min son togs ut tidigare.
        Väldigt många verkar vara läkare här inne, men som vi alla vet så varierar allt från fall till fall.

        Jag stöttar inte det C har gjort, men eftersom många frågat och undrat om vad som händer med henne och hennes pastamage, så tycker jag att det är bra att saker och ting tas upp här.

          Louise: Enl cattens instagram är Bf 2018 och jag har för mig att hon tidigare fått ett snitt-datum i början av januari men det ändras ständigt (som det mesta som kommer från catten).

          Ja efter 9 år kan det vara dags att föda;-)

    Hoppas allt går bra med bebisen.

    undrar mer varför någon ens gått med på att fota henne med lust/syrgasmasken på 😛

      Varför skulle man inte gå med på det ?

        haha. ”åh jag har så ont, kan du fota mig med masken på förresten? nämnde jag att jag har ont?? snälla måste ha en bild till insta”… ??

    Usch då, hoppas bebisen stannar inne så länge han/hon behöver det. Har ingen aning om i vilken vecka hon är men det borde väl vara åtminstone ett par veckor till? Aldrig roligt med komplikationer, hoppas mamma & barn får må bättre snart.

    Har du kommentarer på Cissi Wallins senaste krönika om en bekant blir anklagad för trakasserier? Också det ”drev” som verkar föras av olika instagrammare mot att man ska avfölja henne pga arr hon inte för en intersektionell feminism, blockerar meningsmotståndare osv.

    Jag kan tycka att det är hårt att kritisera just henne för att inte föra vissa kamper samtidigt som jag blir irriterad på att hon har gjort x antal inlägg på insta det senaste dagarna där hon klagar över att hon får skit pga detta. Varför släpper hon det inte bara?

    Raderad av CamCam!

    Hur vet du hur det ”ligger till”? Inte ens om infon kommer från självaste bedragerskan brukar den vara sanningsenlig. Var har du fått infon ifrån?

      Jag frågade henne igår via mail och fick svar från henne.

        Inte vidare källkritiskt med andra ord ?

    Ni idioter som har kommenterat elaka kommentarer har tydligen inte barn själva. Jag är i vecka 33 och jag tycker så jävla synd om Katrin, jag får panik av att bara tänka tanken på att genomgå vad hon går igenom just nu. Skräcken, paniken och ångesten hon måste gå igenom just nu måste vara helt förfärlig. Spelar roll om hon är bedragerska, hon är fortfarande gravid med ett oskyldigt barn som inte har ett skit med det att göra.

      Inte en enda elak kommentar om hennes barn eller graviditet. Tvärtom faktiskt, flera stycken som önskar att allt går bra med barnet. Har du ens läst kommentarerna? Jag tex tycker inte att hon hör hemma här, innebär inte att jag inte vill barnet väl

        Rätt bull kommentarer har raderats ?

        Camilla har raderat dom elaka kommentarerna nu men ja, jag läste dom. Det står till och med ”raderat av CamCam” som du kanske ser.

          Ja, men det är få kommentar och de är som sagt raderade.

      Catrin ger jag inte mycket för men barnet önskar jag inget ont, och är det nu så långt gånget att det har chans att överleva så vore det ju hemskt att önska något annat. Sen tror jag det barnet inte kommer att få det lätt med en mamma som Catrin men det är en helt annan sak.

    Vilken otur hon har Catrin, som råkat ramla igen.
    Det var ju samma när hon väntade son nr 2, trillade i trappan och födde x antal veckor tidigare.

      Nummer två var ju också först ”en liten flicka”. ?

    Karma brukar kunna bita en i arslet rätt ordentligt.

    Raderad av CamCam!

    Jag önskar Catrin med sitt barn, lycka till hoppas det går bra för mamma och barn.

    Jag hoppas verkligen de går bra för både henne och barn!

    Jag blir dock lite provocerad att hon säger hon vill dö för sammandragningarna/värkarna gör så ont!

    / hon som hade en latensfas som varade torsdag – tisdag och fick gå upp på natten var 10 minut för att ta värkar.. och ändå (trots helt utmattad och extremt smärtpåverkad) fick ut tösen vaginalt!

      Okej… /Hon som tycker att du borde veta att alla människor upplever smärta olika.

        Absolut!
        Men om du tar och läser igen så de som provocerade mig var att hon sa att hon ville dö?
        Jag tycker inte det är rimligt för sammanhanget! Jag tycker faktiskt det är fruktansvärt sagt.. MIN åsikt.

        Sen var de lite skryt om mig själv oxå för jag är så jävla grym! Ursäkta mig då.

        Styrkekram till dig

    Ser inte magen på bild nr 2 väldigt liten ut med tanke på att hon är höggravid, likaså naveln ser inte ut som på en som snart ska föda?

      Alla gravidmagar ser olika ut även min närmjag var gravid. Jag har aldrig haft någon ”utåtstående” navel heller, så det där är väldigt individuellt!

        Så är det nog med det.

      Förstår inte var den där idén kommer ifrån att alla gravida har utåtstående navlar, vilket förövrigt är ett navelbråck…

    Undrar mest varför hon har en massa plåster på magen? Titthålsärr? Efter vad?

      läs inlägget igen så får du svar på det.

    Så hon ramlade i lördagskväll och börjar blöda och blir inte ombedd att åka in till sjukhuset? söndagen spenderar hon utan några problem i Liljeholmens galleria och åker inte in till sjukhuset förrän måndag morgon? Hmmm

    Jag hoppas att bebisen mår bra och klarar allt tumullt och får födas när det är dags.

    Däremot tror jag inte så mycket på det Catrin säger om sina sjukhusbesök. Hur många titthålsoperationer har hon gjort under den här graviditeten? Hur klarar ett foster det? Jag tror tyvärr att hon har en störning som borde utredas, just för att skydda barnen.

    Jag hoppas att Callesto kommer tillbaka. Kanske det man ska önska sig av tomten i år ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.