Tävling i samarbete med Bonnier

Tävling/Therese Lindgren:

AVSLUTAD!

Jag ska själv precis börja lyssna på Therése Lindgrens senaste bok ”Vem bryr sig” och frågade hennes förlag om jag kunde få några böcker att tävla ut till er, eller kanske till någons barn som följer henne – svaret var ”självklart” och nyss damp det ner tre böcker i brevlådan.
Så här beskrivs boken av förlaget:

Efter fjolårets succébok om psykisk ohälsa är Therése Lindgren tillbaka med en uppmaning till oss alla att börja bry oss – om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst: om djuren.
Djurrätt är en hjärtefråga för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Det blir en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Okej, alla människor kanske inte vill bli veganer, men var och en kan hitta sin grej att engagera sig i. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Klyschan stämmer ju: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För allt hänger ihop, det gäller att ta ansvar och orka bry sig.

Så – vill du vara med och tävla om någon av dessa tre böcker så ska du göra följande enkla sak:
Svara på frågan:
Vad hette Therése Lindgrens debutbok och skriv sedan med kort motivering till varför just du ska vinna.

Glöm inte att fylla i en korrekt emailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
(Ev. vinstskatt betalas av vinnaren)

 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag lyssnade på boken i måndags och älskade den! Kom igen och tävla nu folket! 🙂

  ”Ibland mår jag inte så bra” heter första boken 🙂 jag skulle vilja vinna för att ge bort den till min lillasyster som är tolv år. Hon följer Jocke och Jonna(!!!!), jag har sagt att jag inte tycker om det men jag kan ju liksom inte bestämma. Hon köpte Thereses första bok och jag hoppas även denna har lite bättre inflytande på henne.

   Din syster kanske gillar J och J mer för att de agerar som barn gör. Impulsiva och naiva och mentalt kanske närmare deras sätt att betee sig.

   Skönt ändå att Therese höjer mognaden inför barn och ungdomar. Stabil förebild.

  Svar: Ibland mår jag inte så bra

  Jag blev själv vegan i somras och är supernyfiken på denna bok! Känns som att jag och Therése har haft lite samma väg till veganismen. Dessutom började jag följa henne på youtube för bara någon månad sedan tack vare denna blogg, och jag älskar henne som influencer så himla mycket!

  Hennes debutbok heter ”ibland mår jag inte så bra”.
  Egentligen vill jag inte vinna för min egen skull, för jag vill ge den till min syster. Min syster har varit jättedålig psykisk och youtube blev hennes liv och Therese blev hennes största inspiration. Så jag vill vinna, så att jag kan ge boken till henne. Har inte ekonomin att kunna köpa den (fattig student) så nu håller jag tummarna haha

  Tycker vi ska bry oss mer om varandra änn oss själva. Finns så mycket exempel på när människor och djur är i nöd och många bara blundar? Våga se och hjälpa någon utsatt så får vi ett varmare samhälle. 😊❤

  Ibland mår jag inte så bra

  Jag vill ge boken till min granne och surrogatlillasyster (typ iaf) som inte är superhaj på läsning, eller så värst intresserad för den delen, för att uppmuntra henne till läsning. Tror det hade funkat för hon ÄLSKAR Thereses youtube-kanal

  Debutboken heter ”Ibland mår jag inte så bra” och skulle vilja vinna boken för att ge bort den till min bästa kompis, eftersom jag vet att hon gärna önskar sig den och redan har Therése första bok. Tycker hon förtjänar den efter att i typ 3 år varit mitt stöd i vått och torrt, och för att hon antagligen gav mig den bästa födelsedagspresenten häromdagen (simpel födelsedagshälsning från ryttare jag ser upp till, men det gjorde min dag) 🙂

  Jag har hennes första bok, den heter Ibland mår jag inte så bra. Jag har bara 5,68 kr kvar på kontot, det säger väl en del hehe

  Ibland mår jag inte så bra, den boken hjälpte mig otroligt mycket eftersom jag själv inte mår så bra ibland (ganska ofta). Jag skulle bli väldigt glad om jag vann boken, jag har tänkt förändra livet ganska mycket efter nyår och den boken skulle hjälpa mig en bra bit på vägen 🙌🏻

  Boken heter ”Ibland mår jag inte så bra”!

  Jag vill jättegärna vinna boken, dels eftersom jag helt klart behöver lära mig om päls- och köttindustrin med allt vad det innebär, och dels eftersom jag snart som fattig student åker till ett av världens dyraste länder, Schweiz, på utbytesstudier, och därmed absolut inte kommer att kunna lägga undan några slantar på något nöje innan dess. Jag åker i januari och jisses, det blir redan lite tajt med julklappar eftersom jag får spara som tusan inför utbytet. Jag skulle alltså bli jätteglad om jag vann boken och kunde ta med mig den utomlands, MEN jag vill också säga att för guds skull, välj inte mig till att få den om det dyker upp folk som verkligen behöver den av någon anledning. Anledningen till att jag gärna vill vinna den är ju ett jäkla i-landsproblem egentligen, eftersom jag ju kommer komma tillbaka sen och kunna leva lite bättre igen på mitt csn och sen lön. Detta blev ju en hur knäpp motivering som helst, men sammanfattningsvis skulle det lysa upp min resa litegrann om jag kunde ta med mig en bok att läsa där istället för bara en massa kurslitteratur, men samtidigt finns det folk som PÅ RIKTIGT och PERMANENT har det knapert där ute som förtjänar den bättre. Ja, jag vet inte vad det blev av detta, men… Kram på er i alla fall, och fint av dig, Camilla, att tävla ut böcker! 🙂

  ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag skulle jättegärna vilja ha boken, har på senaste tiden börjat vilja äta mer vegetariskt men kommer liksom aldrig till skott – har köpt lite helfabrikat men vill ju gärna kunna laga mer själv och dessutom behöver jag inspiration för att övertyga min man att vego is the way to go!

  Svar: ibland mår jag inte så bra
  Motivering: jag skulle vilja ge boken gill min syster i julklapp eftersom hon önskar sig den. Jag är en fattig undersköterska, och även småsummor hjälper min ekonomi! 🙂

  Hennes debutbok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag hade så himla gärna velat vinna hennes nya bok för att visa min köttätande pojkvän den. Vi äter två middagar varje dag och är varandras motsatser när det kommer till mat, så det hade varit roligt att få honom att läsa den. Jag skulle aldrig be honom att sluta äta kött och så vidare, men det hade varit kul att få honom att bli lite mer förstående kring det.

  Boken heter Ibland mår jag inte så bra.
  Jag skulle vilja vinna boken för att kunna använda boken i min undervisning som lärare. Eleverna behöver få höra att de är bra och duger precis som de är med allt de matas med i dagens samhälle och att ta stöd i en bok i undervisningen gör det ännu bättre 🙂

  Hennes debutbok heter ”ibland mår jag inte så bra”.
  Jag skulle vilja vinna hennes nya bok eftersom att jag går i valet och kvalet i att äta enbart plantbaserad kost. Dock känner jag att det är svårt att hitta den rätta inställningen, jag faller lätt tillbaka i gamla vanor. Vad jag har hört är hennes bok rolig och inspirerande, precis vad som skulle behövas för att pusha mig över till rätt sida!

  Hennes första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag skulle inte vilja vinna för min egen skull utan för min syster. Hon har inte mått bra det senaste och jag själv bor långt bort pga studier och vi ses inte speciellt ofta. Jag vet att Therese Lindgren är en stor förebild för henne och jag hoppas att den här boken skulle kunna skänka lite glädje.

  Ibland mår jag inte så bra.

  Vill ge min dotter i julklapp, sedan är både min dotter och jag intresserade av den vegetariska/veganska maten. Min dotter läst första boken.

  Svar: Ibland mår jag inte så bra.

  Motivering: Skulle gärna vilja vinna boken. Köpte hennes bok men posten klyddade så fick aldrig den. Den var signerad också :-(. Blev jätte besviken. Hade varit jättekul att vinna och få läsa hennes bok <3 Känns som om alla har läst den redan. Har följt henne så länge.

  – Ibland mår jag inte så bra

  Skulle gärna vilja vinna boken att dela med min man. Jag brukade älska att laga veganmat och har avstått allt från djurriket i perioder. Oftast när jag halkar av banan så äter jag ändå min veganmat några gånger i veckan, men har verkligen ingen motivation just nu. Saker i mitt privatliv har gjort att inte ens vanlig mat känns kul. Tänkte kanske att eftersom Therese själv berättade i en video att boken är roligare än man tror så kanske det skulle pigga upp att läsa. Min man däremot försöker bli bättre på svenska så han har som projekt att läsa böcker. Fick en bok om andra världskriget av min far men jag kan tycka att den är lite överkurs än 🙂

  Ibland mår jag inte så bra heter Tetzipetzis första bok!

  Jag har precis som Therése gått från kött och pälsälskare till att inte äta kött i dagens läge och det är en resa jag är så tacksam över. Hon visar att alla har chans att bli bättre människor genom att berätta sin historia. Istället för att se ner på människor som inte är veganer så väljer hon att uppmuntra folk att göra bättre val för djurens skull och det är så bra. Fler borde ha hennes fina människosyn.

  ”ibland mår jag inte så bra” jag skulle vilja vinna boken till min lillasyster som läser alldeles för lite enligt mig😅. Och det är den yngre generationen jag har störst hopp om när det gäller framtiden. Sen kan hon ge boken vidare till en vän så får fler läsa den.

  Boken heter ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag vill vinna för att jag älskar att läsa böcker, slukade minst en bok i veckan förr. Men sedan jag började plugga för 1,5 år sedan har pengarna och energin gått åt att byta ut skönläsning till kurslitteratur. Över jul ska jag upp till fjällen en vecka och vill isolera mig totalt med en hög böcker som sällskap, och Therese bok hade gärna fått vara högst upp!

  Obs, förlaget är FORUM, (som ägs av Bonnier men heter fortfarande bokförlaget Forum)

  ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag skulle vilja vinna då jag älskar att läsa, ekonomin är inte den bästa så en alldeles egen bok skulle vara underbart istället för att läsa bibliotekets trasiga böcker!

  Sen fyller jag år snart (26:e december) så denna bok skulle va pricken över i:et som födelsedagspresent

  Ibland mår jag inte så bra, hette hennes första bok. Jag vill vinna då kag pendlar 3 h varje dag till Stockholm för att arbeta och nu ör gravid. Det betyder att jag har sjukt mycket dötid.

  Ibland mår jag inte så bra

  Och ja just det stämmer på mig själv att jag inte mår så bra.
  Har bla social fobi, ångest och Depp.
  Så kanske hade hennes bok kunnat hjälpa mig i vintermörkert?
  Plus att jag älskar läsa självbiografier.
  Kram Sofia

   Om du inte läst hennes debut så kan jag varmt rekommendera den!

  Hennes första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag vill ge den till min dotter. Hon är 15 år, ganska skör, men försöker hitta sin egen inre styrka. Hon tycker om att titta på Therese på Youtube, och jag tror att boken kan ”göra två flugor på smällen”. Väcka läslusten och ge lite tröst.

  ”Ibland mår jag inte så bra” heter första boken.

  Jag skulle vilja vinna för att jag nyss har börjat reflektera över vilket hyckleri det är att jag äter kött samtidigt som jag älskar djur och inte ens kan smälla en fluga själv. Utöver det tycker jag att Therese verkar vara en superhärlig person och läser jättegärna hennes bok!

  Ibland mår jag inte så bra.

  Jag vill vinna den till min fina tyska kompis som både kämpar med svenska språket och med att bli vegan. Om jag vinner så (ska jag läsa den först och sen) ska hon få den. Det skulle göra henne glad.

  Ibland mår jag inte så bra är svaret. Vill vinna till min bonusdotter som jag har lätt julklappspanik till. Dessutom har hon precis kommit på att hon ska bli vegetarian…

  Ibland mår jag inte så bra.

  Jag har följt Therese i nästan 5 år, har nog sett nästan alla videos och fällt en och annan tår
  Hon har lärt mig och massa andra om djur och natur, även fast hon ibland på vägen vart lite sur
  Boken skulle passa bra hemma hos mig i min famn, så jag äntligen kan försöka ro min veganismresa i hamn
  Både inspirera mig i att argumentera med andra, fast kanske på bättre sätt än nu dvs utan att klandra
  Sedan genom att fortsätta upplysa mig om allt man gör för världen, och fortsätta få med mig fler på färden 🎄

  ”Ibland mår jag inte så bra” heter hennes första bok.

  Jag skulle vilja läsa boken då jag för tillfället är flexitarian men äter till 95% ovo-lako vegetariskt, jag vill liksom få den där sista pushen att antingen bli helt ovo-lakto vegetarian eller vegetarian (eller vegan som vissa kallar det). Har haft svårt att ge upp de där sista procenten och boken kanske kan hjälpa mig med det <3

  Jag har läst ”Ibland mår jag inte så bra” och nu har jag lyssnat på ”Vem bryr sig?”

  Min recension av ”Vem bryr sig?” är lite tudelad. Jag gillar verkligen hennes sätt att skriva och uttrycka sig men jag har svårt för hennes sätt att läsa in boken. Nu är det här enbart min åsikt och INTE för att klanka ned på någon. Jag älskar ämnet då jag själv inte äter kött, fisk eller kyckling och väljer sojamjölk och sojagrädde framför det vanliga alternativet jag är uppväxt med. Jag älskar att överraska mina köttätande vänner med att tillaga någon vegansk eller vegetarisk rätt och sedan få en helt ärlig recension av hur det smakade – med tanke på att, som hon säger i ljudboken, det finns otroligt mycket köttsubstitut numera än vad det fanns förr.

  Jag gillade den första boken mer då jag har lidit mycket av panikångest och social fobi och mycket i mitt liv har blivit lidande pga det. Men det var väl för att jag hade en så pass personlig koppling till det.

  ”Vem bryr sig?” vänder sig mer till människor som vill lära sig mer om djurhantering, slakterier och hur man som enskild person kan hjälpa jorden lite på traven med att ändra det du tuggar på och väljer att ha på kroppen. Definitivt en bok jag rekommenderar till den som vill ha mer information och har ett öppet sinne (definitivt!)

  Ursäkta för ramblandet men det är ju ett kommentarsfält och ibland kan jag vara lite av en åsiktsmaskin. Boken är bra! Inläsningen är lite för mycket men annars GRYMT JOBBAT Therese! 🙂

  Förlåt för ot men är det någon som vet vem kulturpersonligheten är??

  Boken heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Om jag vinner så skulle jag ge boken i julklapp till en tjej som inte heller har mått så bra. Det är stor skillnad på hennes mående nu jämfört med samma tid förra året. Hon har blommat ut, hittat en identitet och insett sitt värde. Hon är inkännande, generös och omtänksam. Bryr sig om både människor, djur och natur. Jag vill ge henne boken och påminna henne om att inte glömma bort sig själv. Hon är den viktigaste personen i hennes liv.

  ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag skulle vilja vinna boken till min systerdotter/fadderbarn som har dyslexi och när hon visar minsta lilla intresse för en bok vill man ju uppmuntra både läsningen och intresset för ämnet.
  Då jag är sjukskriven hade det varit guld värt att vinna denna som julklapp åt henne.

  Svar: Ibland mår jag inte så bra

  Jag älskar att lära mig nya saker och hela tiden öka på mitt kunskapsträd och den här boken hade varit perfekt för det! Efter att ha läst hennes första bok vet jag att Therese skriver förnuftiga saker som får en att tänka till en extra gång. Jag vill lära mig mer om hur vi människor bör tänka för att vår miljö och våra djur så må bättre.

  Svar: Ibland mår jag inte så bra

  Jag ha en 11-årig systerdotter som skrivit en lååååång önskelista med sminkgrejer, mobilgrejer, olika sorters godis, smycken mm i topp, och jag blev överlycklig över att se en bok bland allt detta! Vill så gärna ge henne den i julklapp och fortsätta uppmuntra hennes intresse för läsning! Plus att jag antagligen blir moster of the year hos en bloggtokig tjej!

  God jul och lycka till alla!

  Mvh Josefine

  ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag jobbar som psykolog i barn- och ungdomspsykiatrin. Har många patienter som ser upp till Therese för att hon är så öppen med sin ångestproblematik. Har en tjej som jag tänker på speciellt som det skulle kännas fantastiskt fint att få ge en bok till.

  ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag har en bästa vän som lider av ångest. Och jag skulle gärna ge bort boken till henne, för att hon ska förstå att hon inte är ensam. Och kanske få lite verktyg så hon kan hantera det bättre. Kram

  Therése Lindgrens debutroman heter ”Ibland mår jag inte så bra” och jag vill vinna hennes nya bok så att jag kan ge den i julklapp till min fina, saknade vän. Det är för många mil mellan Luleå och Uppsala och jag hoppas att jag med hjälp av julklappen kan återfå kontakten som vi hade innan vi båda flyttade för studier.

  ”Ibland mår jag inte så bra” är namnet på boken. Jag skulle vilja vinna då jag känner att själva temat är något som jag går igenom just nu. Jag försöker äta mindre kött och mejeriprodukter, men tycker att det är svårt, men främst är det det att livet är för kort för att inte ta steget att påverka mig själv eller andra som känns igen. Försöker numera göra allt som eventuellt kan vara spännande, roligt, läskigt eller så, och har verkligen fått känslan att livet är bättre på så vis.

  Hennes debutbok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.
  Här hemma har vi bytt ut många av våra engångsprodukter till flergångsprodukter eller väljer en produkt som är mer hållbar ur miljösynpunkt. Jag känner att vi kan steppa upp lite och börja tänkta mer kring maten också men det är svårt och vi behöver pepp och inspiration, vilket jag tror vi kan få från Thereses nya bok!

  Ibland mår jag inte så bra, är namnet på första boken. Det gör inte jag heller och nu när livet håller på å vända igen och bli fantastisk är jag värd en treat, och vad passar bättre än en bok? Älskar att läsa 😍 Speciellt på vintern å bara krypa upp i soffan med en bok å läsa halva nätterna

  Hennes första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra” och har hjälpt mig som är i början av mina 20s mycket genom att sätta ord på känslor och tankar som jag inte hade förstått varför jag mått dåligt av tidigare och givit mig verktyg och tips för att handskas bättre med dem i framtiden vilket jag är väldigt tacksam över. Det senaste åren har jag tagit steget att bli flexitarian det vill säga att äta djurfritt några dagar i veckan och det hade varit spännande att fortsätta den resan för djur och miljö genom att bli inspirerad av Therése’s nya bok!

  (Förresten God Jul på er Cam-Cam och alla bloggläsare!)

  Hennes första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag efter att ha sett flera dokumentärer angående veganism verkligen börjat ifrågasätta hur jag kan äta kött när jag egentligen tycker det är så fel. Har minskat min köttkonsumtion rejält men inte tagit steget fullt ut ännu. Boken skulle nog vara en bra hjälp på traven och så vill jag gärna ha ännu mer information om ämnet!
  Vill såklart även ha den för att jag tycker Therese är grym!

  Thereses första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”. Jag skulle vilja vinna boken även om jag har lyssnat på ljudboken, detta eftersom jag blev så tagen av hennes första bok och denna bok inspirerar mig. Therese är en inspiration i sig själv, men boken behandlar en resa som jag själv känner att jag är på. Vägen från köttätare till vegetarian, men samtidigt en resa där man växer som människa. Sedan skulle jag låna ut den till min familj, för denna boken vill jag att alla ska läsa <3

  Ibland mår jag inte så bra heter Thereses första bok.

  Jag skulle vilja ge boken i julklapp till min fantastiska bonusdotter som gör allt för sina nya småsyskon. Hon är 12 år och har börjat prata om att hon vill bli vegetarian, tror det är pga just Therese då jag vet att hon följer henne. jag är helt med på hennes spår och har funderingar på detta själv så hade vart kul att ge boken till henne så vi kan få ännu mer inspiration till en mer vegetariansk livsstil här hemma.

   Glömde mailen

  Therese’s debut i författarvärlden var med ”Ibland mår jag inte så bra”. Jag tänkte faktiskt rimma en motivering till varför jag vill vinna för att samtidigt öva upp inför julklappsrimmen:

  Förr var ofta min näsa så djupt ner i en bok
  Att ibland blev jag mer klok
  Men nu är det svårt med tiden
  Att bara sitta ned, njuta och ha på sig siden
  Men en bra bok vill jag läsa
  Kanske medan julbaket ska jäsa
  Jag hoppas att du tar dig en fundering
  Trots mitt lack på motivering
  Ja rimmet blev ju sämre än mig i hatt
  Nej nu måste jag sova med min katt!

  (Håller tummar och tår (& tassar))

  Ska Bloggbevakning bli lika köpt som Mediaportalen?

   Svårt att bli ”köpt” när man inte får betalt. 🙂

  Den heter ”Ibland mår jag inte så bra”. Jag hade velat vinna då jsg har första boken och hade gärna läst den nya! Har så mkt plugg nu i uppsats-tider att lite najs läsning när jag kommer hem om kvällarna hade varit skönt. Perfekt läsning eftersom jag valt att stanna hemma över julen och inte pka hem de 90 milen haha.

  Boken heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag skulle vilja vinna för att ge boken till min lillasyster som är 15 år. Det var hon som visade mig Therese youtubekanal för några år sen. Trodde det ”bara var en smink-tjej” men jag blev riktigt imponerad av henne. Hon är en bra förebild och boken skulle verkligen passa min lillasyster som är vegetarian och väldigt insatt i allt som har med ”jordens välmående” typ.

  Ibland mår jag inte så bra.

  Är själv sjukskriven där depression och rätt skralt med penhar, skulle vara en grym julklapp älskade första boken, kände så igen mig. Du är grym Trerese!

  Den första heter: ibland mår jag inte så bra.

  Hade varit roligt att vinna denna nya bok till min dotter som älskar Therese Lindgren.
  Min dotter är en riktig bokmal och läser x antal böcker i veckan.
  Hon har tjatat om theres nya bok nu och hade varit roligt att vinna den till henne.

  Hennes debutbok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag skulle vilja vinna denna för att ge till min 10-åriga dotter. Jag är skeptisk såklart men att du rekommenderar samt lottar ut hennes bok borgar faktiskt i min värld för visst litterärt värde och och min lilla tjej skulle bli sjuuukt lycklig <3.

  Den heter ”Ibland mår jag inte så bra”. Jag har en närstående som behöver båda hennes böcker men som aldrig själv skulle komma på tanken att köpa dem (vilket jag tror är ganska vanligt). Men ta emot en julklapp det måste man ju göra 😀

  Hennes första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag skulle vilja vinna den till mig själv. Helt enkelt för att jag förtjänar det. Är hemmamorsa till en 1,5-åring och väntar en till i början på nästa år. I princip den enda egentiden jag har är på toaletten. Där stänger jag in mig och läser böcker, eller bläddrar på mobilen. Hittar på att jag behöver göra nummer 2 för att kunna andas lite. Och så läser jag. 😀
  Så jag håller tummarna! Min bok jag läser nu är strax slut, så det hade passat perfekt!

  Svar: iblanda mår jag inte så bra.

  Vi äter nog ganska mycket kött men vill äta mindre men har svårt med att hitta recept för vi är så inkörda på våra standard. Det är egentligen inget som fått oss att känns nej nu är det nog! Tror att det skulle vara bra för både mig och min sambo att få läsa hennes bok och verkligen få upp ögonen mer för hur djuren behandlas. Jag gillar allt Theresé gör och hon är den enda jag följer slaviskt youtube. Har hennes första bok som jag tycker var bra skriven och skulle verkligen vilja läsa den nya! Är inte heller något jag prioriterar att köpa nu med julklappar till barnen och blöjor att köpa. Och är väl just det, den är inte dyr men jag känner inte 100% att det kanske är värt det fast jag VILL veta mer.

  Hennes första bok hette Ibland mår jag inte så bra, och jag skulle vilja vinna boken till min 10-åriga dotter som älskar Therese, och hon är så intresserad av djurrätt och vegankost. Jag skulle så gärna vilja ge henne något bra i bokväg i julklapp.

  Svar: Ibland mår jag inte så bra

  Jag har precis börjat medicinera med antidepressiva tabletter efter att jag mått dåligt i många år. Skulle verkligen vilja läsa boken. Står i valet och kvalet ang om jag ska bli vegetarian eller inte. Tror boken kan ge mig bra och nyttig information.

  Hennes första bok hette ”Ibland mår jag inte så bra”.

  Jag vill så gärna ha den här boken för att ge den i julklapp till min rumskamrat, aka livskamrat och bästa vän. Hon förtjänar den, men hon vill också ha den eftersom hon är vegetarian, brinner för djurens rätt och vill gärna avancera till vegankost. Vi båda älskade hennes första bok, och hade lite av en ”bokklubb” där vi satt i sängen och diskuterade allt vi läste i den. Therése har ett enkelt med informativt sätt att nå ut till sin målgrupp, och därför tror jag verkligen att min roomie, Sandra, skulle älska även den här boken. Sedan så förtjänar hon verkligen den, som sagt, när hon jobbar arslet av sig varje dag med otaliga timmar på jobbet och en övertid som heter duga.

  Första boken heter ”ibland mår jag inte så bra”.

  Jag skulle vilja ge boken till min 13-åriga dotter som älskade Thereses första bok, och som är i en ålder där hon behöver lite motvikt till all ytlighet som finns.

  Svar: Ibland mår jag inte så bra

  Jag har varit vegan i snart två och och skulle så gärna vilja vinna en bok för att ge den till någon av mina nära och kära.

  ”Ibland mår jag inte så bra” heter Therese Lindgrens debutbok.
  Jag skulle vilja vinna denna bok för att lära mig mer om vegetarisk/veganism. Börjar bli mer och mer intresserad och det skulle vara kul att få läsa hennes bok för jag älskade hennes första bok, sättet hon skrev på så ser fram emot denna bok också!

  Ibland mår jag inte så bra heter hennes första bok.

  Jag är med i tävlingen då min dotter tycker mycket om Therese. Hon har autism och tillbringar ganska mycket tid på nätet, följer vissa Youtubers och sköter mycket av sina sociala kontakter därigenom eftersom verkligheten är ganska kämpig för henne. Therese ser jag som en bra förebild för henne och därför tycker jag att boken kunde bli en finfin julklapp.

  /Linda

  Svar: ”Ibland mår jag inte så bra”

  Jag skulle vilja vinna boken till min 12-åriga dotter som uttryckt att hon vill läsa just denna boken och i en tid där mobilen hägrar så skulle jag hellre se henne sitta med en bok.

  Hennes första bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”. Jag skulle gärna vilja vinna den för att få lite motivation till att börja äta mindre kött och andra produkter från djurriket. Det känns också som att jag skulle behöva lite pepp till att det inte är dåligt att bry sig om saker, vilket många i min skola tycker och också säger.

  Boket heter Ibland mår jag inte så bra.

  Jag skulle vilja vinna för att för jag är så trött på att läsa studentlitteratur & skulle behöva läsa något som kan få mig att slappna av lite 🙂

  Svar: Ibland mår jag inte så bra

  Eftersom Therese är en rätt nykläckt vegan, tror hon varit det i 2 år, är jag väldigt intresserad av att höra just hennes resonemang för att välja veganlivet då jag själv går i tankarna. Eftersom jag ser upp till Therese på många sätt tror jag att boken kommer inspirera mig, som även jag älskar kött precis som hon gjorde, att tänka mer på miljön än mig själv.

  Ibland mår jag inte så bra

  Jag behöver inspiration! Har fastnat i fel banor (tankar, inte droger eller annat skit) och är på väg att gå in i väggen, men kan inte sjukskriva mig för då får jag inget lån. Lånet ska gå till min släktgård som jag har drömt om att ta över så länge jag kan minnas. Så, tills i maj handlar livet om att andas, pusha, sova och inspireras! Det sistnämnda är Therese grym på!
  Så, jag inser själv att jag precis stickade en stor offerkofta till mig själv… men jag hoppas ändå på att vinna en bok! 🌸

  Debutboken; Ibland mår jag inte så bra

  Utan att överdriva har jag inte blivit så fängslad av en bok sen jag var tio år och läste Harry Potter på nätterna när mina föräldrar trodde att jag sov (jag vet, himla busigt!!) Therese tar upp viktiga ämnen som berör och ger avtryck. Fick verkligen en ”aha-upplevelse” om att man inte är ensam. Tanken på att få läsa hennes andra bok ger mig ett lyckorus genom hela kroppen.

  När avslutas tävlingen?😊

  🌌Hej therese jag älskar dig🌌jag kollar på dej 🌌på youtode och på din blogg💀🐺

  Måste tacka för en fantastisk skildring o verkningen en ögonöppnare min spontana uppfattning är ingen kan göra allt men alla kan göra något
  Kram o hejja DIG!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *