Rätt forum?

Calle Schulman/Anitha Schulman:

Calle tar till Instagram – både sin egna och Anithas pojkvän Joels – för att totalt basha sitt ex. Är detta verkligen rätt plats för det? Mellan fyra ögon skulle jag säga, men det kanske bara är jag?

Den första delen kommer från Anithas pojkväns instagram där en följare anklagar honom för att vara egoistiskt kär i henne och sen fortsätter det på Calles konto.

Tack för tips!

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror han trollar. Är det sant så är det sjukt att skriva om det på medier. Stackars barn.

    Nej, jag tror inte den här bloggen är rätt forum för att hänga ut någon som uppenbarligen inte mådde bra på julafton… Trist att Anitha drabbades, men inget som behövs spinnas vidare på. Julafton är en svår dag för många som saknar familj osv.

      Verkligen! Fick inte ett enda samtal eller sms med God Jul men inte fam lät jag det gå ut över någon annan…

        Du är ju alltid elak i detta kommentarsfält så nog tar du ut det över andra?

        God Jul Sia! ??❤️

      Verkligen! Fick inte ett enda samtal eller sms med God Jul men inte fan lät jag det gå ut över någon annan…

    Fy så lågt. Jag har noll koll på Anitha och hennes pojkvän, dock kommit in på calles feed då och då, ska erkänna att det är mest för barnens skull då jag finner dem roliga.

    Men skulle personligen aldrig utsätta mina egna barn för så mycket exponering. Det är lite sjukt. Och Sandhra tycker jag inte känns genuin för fem öre. Jag kan absolut ha fel men jag får så märkliga vibbar av henne.

    Vad jag sett på Anithas IG verkar hon inte exponera varken barnen eller pojkvännen i lika stor utsträckning.

    Med detta sagt, vill jag inte påstå att någon förälder verkar bättre.

    Jag tänker såhär:

    På julafton behöver man inte sticka kniven i exet oavsett relation eller ej. Definitivt inte via sociala medier.

    Jag tror inte Calle alltid heller har gjort så kloka val även om jag tror att Anitha har en rejäl släng av hybris-sleven för tillfället.

    Varför ska Joel lägga upp bilder på barnen? Han får väl exponera vad han vill? Lika mycket som Sandhra (eller hur hon stavar) får lägga ut vad hon vill på barnen!

    Det är ingen tävling på vem som är den nya nästa partnern och kidsen är inga kuttersmycken.

    Orkar inte förstöra juldagen, med denna läsning, god forsättning på er ?

      Förlåt, men jag blev lite full i skratt. Blir verkligen DIN juldag förstörd för att C+A bråkar på Instagram?

        Haha nä, dem struntar jag i men trist läsning, kan förstöra en dag.

          Återigen, hur kan ”trist läsning” om B-kändisar förstöra en dag?? Snälla, upplys mig 🙂

          Så trött på alla snöflingor.

            Tror du tar hens kommentar på för stort allvar. Släpp det snöflinga lilla

      Orkade inte heller läsa. För mycket stolleri. Vill inte ha.

    För övrigt så är jag MER nyfiken på varför Daniel Redget numera är ute i total iskyla från fam Schulman.

    Ingen följer honom längre på sociala medier och han har nu hastig och lustigt startar eget.

    DET funderar jag över såhär på juldagen.

      Jag är också nyfiken, han som alla ääääälskade! Det lär nog komma ut snart…

        Eller hur! Vad har hänt med deras lille darling Dannis! Hm. Något är det.

    Själv satt jag och tänkte i går då jag kollade igenom instagram , att bland det sjukaste jag sett var då Sandra gav Penny ett bestfriend hjärta (bryt hjärta). Snacka om att en VUXEN ställer sig in hos barnen, det borde ske på Pennys initiativ i så fall. Å givetvis så filmade Calle det hela..?? Nä de där paren borde gå parterapi tillsammans.

      Håller med. Reagerade också på det.

      Har haft min bonusdotter i mitt liv sen hon var liten och hon är min absolut bästa vän,det finaste jag har och den starkaste och närmsta relationen jag haft med bara villkorslös kärlek.

      Dock skulle jag aldrig ge henne ett sådant typ av smycke, det känns som ett sånt övertramp på hennes mamma på något vis. Vid alla hjärtans dag förra året köpte hon och jag istället varsitt hjärthalsband till henne och hennes mamma. Att acceptera att hennes kärlek till hennes biologiska mamma alltid kommer vara större än hennes kärlek till mig och ändå älska henne lika mycket utan avund är det största beviset på villkorslös kärlek. Det som betyder något är det som känns och finns i hjärtat, inte vad man försöker symbolisera med halsband och bokstäver.

        Kärleken behöver inte vara större utan bara annorlunda. Du låter som en fantastiskt person för tjejen att ha i sitt liv ❤️ Det skulle jag önska mina döttrar också skulle ha om det blev så.

      inte sjukt alls, det VAR Penny som gjort det först, men det hjärtat gick sönder så då fixade S nya.

      Bara jag som reagerade mer på att Penny var sminkad? Hur gammal är hon? Förstår att små barn är nyfikna på smink men att sminka upp ett barn på det viset för att visa upp i ett klipp på Instagram, nej tack.

        När jag var liten fick jag ha lite ögonskugga o lite rouge på kinderna på julafton eller min födelsedag för att va lite extra fin, och det blev människa av mig med. Det är ju inte på daglig basis som de sminkar henne skulle jag tro

      Men det var ju penny som hade gett ett först för några månader sedan, men det hade gått sönder om man kollar Sandrahs (stavning) instagram

    Så långt av Calle. Det är ändå mamman till hans barn. Och Sandrahhhh känns lite för mycket om jag ska vara ärlig. Inte trovärdig för fem öre.

    Men vilket misstag av CA att hålla på såhär. SOM om han skulle vara någon slags förebild i jämförelse?! Vad vad det nu han har gjort… vuxenmobbning, snackar slut om barnens mamma offentligt, fullständigt fläker ut sina barn på sociala medier och kallat den för elaka namn (”pissbjörn” är inte ens lite kul).
    Lycka till?

      Snackar skit ska det ju vara!

    Den där Alexandro är ju mongo. Jag har en bonusdotter på 6 år som jag älskar! Hon är så vansinnigt rolig, söt, omtänksam, envis, busig, och charmig, och vi har ett jättebra förhållande (mer som bästa vänner än som bonusmor/dotter kanske) men jag har inte lagt upp en enda bild på henne på fb, (enda sociala median jag har) trots att hon varit min bonusdotter sen hon var 2 år.

      Trevligt att använda mongo som skällsord. Du verkar vara en utmärkt förebild

      Lägger inte heller ut min bonusson på insta av respekt för hans mamma som kanske inte vill att han ska exponeras där. Lägger inte ut någon bild på någon annans barn eller för den delen och vill helst att folk frågar innan de lägger ut på mitt!

    Men Calle är ju psykopat. Så där pratar man inte om mamman till sina barn. Så otroligt sjukt! Pratar han så inför barnen också?

    Varför ska Joel exponera sin flickväns barn på sociala medier, måste vara ett troll.

    Nu har hon plockat bort kommentaren, men kvinnan som håller på och skriver (som Calle bekräftar och uppmuntrar genom att gilla kommentarerna på Joels insta och svara på dem på det där sättet på sin egen) svarade till en av dem som kritiserade henne med en rejält knäpp och rasistisk kommentar. Det innehöll massa skit om vad muslimer gör, och om att personen ”skulle åka hem och äta på sina naanbröd” och gud vet vad för skit. Det är alltså en person Calle tycker det är rimligt att mata och hänga med på…

    Vem är alexandroupippi!? Jag fattar ingenting

      Då är vi två ??‍♀️. Förstår inte vad hon skulle ha med varken Calle eller Anitha att göra

      Och varför svara han sig själv i en kommentar? Kanske Calle själv med ett fejkkonto.

        Ja, jag undrar också varför han svarar sig själv och speciellt på det sätt han gör. Det verkar ju som han sitter på flera konton och argumenter mot sig själv. På julafton dessutom. Vilket djupt tragisk människa.

        Men snälla, det ser ut som att han har svarat sig själv eftersom Calle raderade vissa svar han skrev.

    Har instagram- och Facebook-konton där jag enbart har nära vänner och familj. Släpper inte in andra. Trevligt sätt att ”hålla koll” på vad som händer i nära och käras liv – speciellt de som bor långt borta.

    Klickar ibland in på bloggar för att fördriva tiden på t-banan. Tyvärr mer och mer sällan eftersom man antingen möts av dumheter som i detta inlägg, narcissistiska inlägg av bloggare som tror att världen kretsar runt vilken väska de köpt, hur snyggt håret blev med de nya/senaste förlängningarna, vill ha komplimanger för sina retuscherade bilder, mm.

    Min nyårslöfte blir att komma ihåg att alltid ha en bra bok i väskan och att låta mobilen vila.

      Okej då vet vi!

        Tönt.

        @emsi
        Av alla 122 kommentarer under detta inlägg valde du alltså min kommentar att fördumma dig över?

    Jag får Stepfords wives känsla över Calle och Sandhrha.
    Det är så jävla gulligt och glatt och ALLT ska visas upp på Instagram…känns inte alls äkta och genuint. Det är precis som om dom måste göra så för att övertyga sig själva och sin omgivning om sin förträfflighet.
    Jag respekterar Joels förhållningssätt. Han väljer att inte exponera barnen. Men ändå förstår man att han och hans familj har tagit till sig Penny och Tom Allan. Barnen verkar ju verkligen få uppleva en ”riktig” barndom uppe i Gävle.

      Håller med! #teamJoel!!
      Barn ska i min mening inte exponeras på sociala medier, i synnerhet inte minderåriga. Det är dessutom ganska genomskinligt att C & S skriver och lägger upp saker på barnen för att provocera A (som med all sannolikhet har koll på deras konton) och vill få det att ”se bra ut utåt”. Ungefär som att verkligheten är det som sker där och då. Klart utnyttjande av barn!
      Kan tillägga att jag är fd granne till C & A och är inte imponerad av någon av dem. Soc fall båda två.

        Soc fall hur då?

    ”Bäst om hon är tyst om hon inte vill att folk ska veta vad hon gjort”
    Alltså….. vad är det här egentligen, varför sitter han och hotar på sociala medier? Det här hade jag kunnat vänta mig av Paow och Dessie under deras värsta bråk och fjortisperiod, men att en vuxen människa som dessutom har två barn sitter och skriver sånt.
    Usch, jag blir så himla arg.

      Jag får på riktigt ont i magen av det här…vilket i sig är sjukt.. .

        Jag också. Har haft massor av diarre. Blir så upprörd.

          ????? skrattade rakt ut

          Hahaha tack för dagens skratt!!

    Önskar att du kunde sammanfatta så man slapp läsa all galenskap ??

    Om mina barn hade haft en tjej som sandhra i sitt liv så hade jag varit överlycklig! Hon är en fantastisk förebild!

      På vilket sätt är hon en förebild?

        Hon verkar älska dessa barn. Hon umgås med dom. Man ser att det är äkta!
        Mitt ex nya tjej avskyr våra barn. Min 19 åriga dotter kommer dit och då säger hon; va fan gör du här, det är inte din pappa helg förens i morgon ect ect.

        Hade varit överlycklig om hon varit lika kärleksfull som sandhra

      Men hallå, finns det en till Maria1? Ska jag behöva byta namn till Maria2? Haha

      ….och säljare!

    Men alltså nu har jag läst igen…jag fattar inte riktigt tror jag. För Det är väl ändå inte så att Calle anklagar Anitha för att vara alkolist ?? Och att han har anmält henne till socialen???
    Det är ju helt galet i så fall! Om han nu har rätt vilket känns helt galet så tar man väl inte det på Instagram????

    Känner inte till någonting om dessa fyra. Men jag har två frågor:

    1) Vad tycker Anitha och Sandhra om varann? Har de sagt något offentligt om varandra?
    2) Varför tvekar folk på Sandhra? Jag tycker hon verkar gullig och som att hon uppriktigt älskar barnen.

      S framstår som en golddigger.

        Hur då?

      Kanske för att hon har ett förhållande med CS?

    Oj! Använder inte instagram-och nu är jag lite glad för det! Håller folk på såhär? 1) Orkar folk verkligen engagera sig så hårt i andras ”sociala-medier-liv”? 2) Hur kan man skriva om/lägga ut bilder på sina barn NÅGONSTANS PÅ NÅGRA SOCIALA MEDIER? 3) Nej Calle, man svarar inte på sociala medier- oavsett vad exet gör. Man reder ut det i det verkliga livet. 4) Igen-tar folk verkligen sociala medier här på sådant här stort allvar?

      Ungefär lika classy som att stå och skrika på varandra på Ica.

      Inte vanligt folk 🙂 vissa ”kändisar” dock… Men det är ju lätt att undvika… Det är ju bara att inte följa dessa människor!

    Jag får känslan av att Sandhra verkligen uppskattar sina bonusbarn och verkar ha tagit till sig dem 100 % dock skulle jag nog vara lite mer försiktig med att lägga ut alltför mycket på sociala medier.
    Men den här pajkastningen är ju förskräcklig. (Även om det kan ligga nån sanning i det)

    Nu har Lady Dahmer blandat in sig i den här soppan på ”joelahlennnystrom” insta.

    Det är mest synd om barnen som hamnar i kläm för att vuxna inte kan använda sina hjärnceller på rätt sätt.
    Sen tycker jag att det är fel av utomstående att ”välja” sida för INGEN av oss vet egentligen vad som har hänt.

      Hahah, det är väl klart som fan att LD söker sig dit där kändisar bråkar. Hon måste ju också få synas lite.

      Vad har hon skrivit?

    Helt märklig historia. Hade Calle tagit sig fem supar för mycket? Ingen vettig människa går väl in och skriver så som han gjorde. Nä dessa Schulmans gör man nog bäst i att hålla sig långt borta ifrån, synd om barnen som vanligt.

    En sak jag har undrat väldigt länge är om Sandhras videos på instagram är ironiska eller på riktigt? De verkar ju som sketcher och jag trodde det var ironi men det verkar som de är 100% seriösa?

    Otäckt.

      Haha fyfan var tvungen att gå in och kolla, tror tyvärr hon är seriös?

      Ja, Va fan är grejen med blommorna i ljuskronan?! Jag trodde hon skämtade

      Anitha kan ju börja med att byta bort sitt tagna efternamn Schulman. Men hon är väl för mediakåt för det.

        Jag vill inte blanda mig i hela den här soppan eller ta någons sida, men jag tycker det är förståeligt om man vill heta samma efternamn som sina barn.

        Varför? Det är ju hennes namn nu.

      Är väl inget konstigt att vilja ha samma efternamn som sina barn. Jag tycker det är konstigt att någon VILL veta Schulman. Jag hade bytt fortare än en höna skiter. Vilket verkar förvåna Calle eftersom han verkar tro att Schulman är jämställt med Bernadotte…

    Var har Anitha skrivit att Sandhra säljer plattänger med hjälp av Penny? Den här knäppisen skriver att hon har sagt det men kan inte se någon sådan kommentar?

      Jag inte heller sett det någonstans.

    Orkar inte läsa allt…
    Men sitta o smutskasta sitt ex i publikt forum.
    Usch o fy fan så dåligt

    Men … är det bara jag som tycker att det är helt galet att tycka en massa och bedöma personerna i denna soppa? Att S skulle vara gullig som har skrivits flera gånger här, vad vet ni om det? Vad har den ”åsikten” ens för betydelse i någonting? Hela grejen är helsjuk och inget vi andra har med att göra. Skulle man bli vittne till en sån här pajkastning irl hade i alla fall jag backat ut och sannerligen inte lagt mig i på något sätt. Att parterna hänger ut varandra är knäppt och vi borde bara ignorera det så de slutar genast.

    Jag är inte förvånad. Den här varbölden har funnits där från första början och tömmer man den inte så växer den tills den spricker av sig själv.

    Redan från första början har det haglat dolda pikar och instagram använd som ett sätt att tävla om om vem som är lyckligast med sin nya partner och vem barnen tycker är roligast.

    Ett osmakligt känslokrig där det bara finns förlorare – barnen.

    Det är hemskt och jag kan bara se att det är två som gör fel. Och själv får jag faktiskt dåliga vibbar av både Joel och Sandhra. Får känslan att båda gillar att glida runt i majonäsen på räkmackan…

      Och jag mer än nådigt förvirrad. Läste Calle och Anitha rakt igenom krönikan.
      ???

      Men det är väl Alex som skrivit detta?

    Jag fattar inte hur varken Sandhra eller Joel orkar vara med i Calle och Anithas lilla tävling om vem som är lyckligast efter skilsmässan.

    Varför inte ta med det som Anita (eller hur hon nu stavar det) skrev om Sandrah?. Eller Anita kanske tog bort det?

      Vad skrev hon??

        Hon började faktiskt dra in Sandrah i det hela, med i stil att hon säljer plattänger via hennes dotter ungefär och så var det något mer jag inte minns nu bara för det.. Så tycker det båda är lika barnsliga och tragiska som tar sånt här på nätet.

          Var skrev hon det?

            På Joels Instagram som ett svar till den där som kommenterar

              Skärmdump någon? Jag hittar det inte… dåligt av henne isf men snäppet värre av Calle eftersom anitha är mamma, sandhra blir knappast långvarig i barnens liv även om hon verkar gullig

                Då är det borta! Men det fanns där igår kväll iaf.. Vad spelar det för roll om hon är mamma? Är la lika pinsamt att en vuxen människa tar detta på nätet? Vare sig man är en mamma eller en pappa..

                  Jamen om man nu ska tänka på barnen, vilket alla borde, så är det värre att föräldrarna käftar med varann på insta än att det blir drama mellan ex och nuvarande

                    Ja, jag har inte påstått något annat xD

    Usch vad tragiskt ändå att dessa vuxna människor sitter och kommenterar elakt på varandras instagrams på julafton av alla dagar. Verkar vara otroligt infekterat! Känns som att denne Joel är den mest sansade personen i gänget, som inte hänger ut barnen på instagram. Skulle man inte älska någon för att man inte lägger ut bilder på IG? Makes sense…..

      När jag läser här ovan så undrar jag hur jag uppfattas på insta. Lägger jättefå bilder på barnen. Mest för att det känns så konstigt att dela med sig så mycket av det dyrbaraste jag har. Och så fattar jag inte grejen helt när man skriver en kärleksförklaring som ens tvååring inte tar del av ändå. ”Mammas hjärta! Älskar dig så mycket, kommer alltid göra allt för dej, massor med grattisar på födelsedagen! #lyckligastemamman”

        Är så jobbigt med de som bara lägger upp bilder på barnen. Speciellt när det är bilder där barnen sitter och ätet medan de kladdar. Kanske är snor inblandat. Usch var så lillgammal som liten. Älskade att sitta vid de vuxnas bord.

    Calle skrev på insta alldeles nyss att soc nu är inblandat och att hon, Anitha, gravt misskött barnen, bland annat. Fortsättning följer…? Så sorgligt för barnen. Tycker Calle och Sandhra verkar ha ett fint och genuint kärleksfullt förhållande och att barnen verkar må bäst med dom. Men det är ju min tolkning utifrån sociala medier…

      Kommentarerna avaktiverade nu på det inlägget.

      Det man ser på sociala medier får man ju ta med en stor nypa salt. Ingen vet vad som sker bakom kulisserna utom de som är inblandade. Spontant så äcklas jag av folk som öppet gulligullar som Calle och Sandhhhra och att allt verkar rosenrött på insta betyder ingenting egentligen. Inte ok av Calle att outa Anitha på det viset att han gjort, oavsett om det är sant eller inte.

        Håller med. Sköt det snyggt bortom offentligheten.

        De som ”gulligullar” mest öppet på sociala medier är ju Anithhha och Joel. ”Åh kolla här biter han mig i läppen”… Hon verkar otroligt falsk!

          Haha ja, jag kanske är känslig men avföljde henne dirr efter jag såg läppbitandet. Cringe
          Och nej, det är inte cringe att skriva cringe 😉

      Men alltså gravt missköta är väldigt starka ord…jag får lite psykopatkänningar på Calle här. Nu har han bestämt sig för att sänka Anitha. Han hade stora problem när dom var gifta med att hennes karriär tog fart och inte hans. Nu när dom är skilda trodde väl han att hennes karriär skulle dala och när den gjorde precis tvärtom har det blivit för mycket för honom.
      Jag tror inte någon av dessa bröder skyr några som helst medel när dom hatar någon.

      Men man får känsla av att Calles instagram är till för meddela sin exfru vilken förträfflig pappa han är, och hon ska få känna sig sämre förälder. Calle är uppväxt i en dysfunktionell familj så han kan det där, dessutom visades familjen upp i veckopress som till synes en lycklig familj, det här är hans hemmaplan.

    Lad Dahmer startade en tråd på IG med skärmdumpar av deras konversation men nu hittar jag den inte sp har hon tagit bort den?

      Cissi Wallin har lagt ut en skärmdump på sin insta.

        Blev nog för mkt kommentarer på LD’s insta, jag undrade NL a hur hon tänka runt det här med att lägga ut och sprida på nätet…Tycker lite samma sak här, är ju i grunden oskyldiga barn som hamnar i skottgluggen för att vuxna beter sig och vi vet ju inte vad som ligger bakom osv…

    Men alltså har anitha skrivit att sahndra utnyttjat penny för plattänger eller inte? Någon som läst det? Det e ju ganska sjukt oxå om hon nu skrivit så, då var det ju i princip hon som drog igång det hela på sociala medier

    Kan ngn referera till det Anitha uttalat om att använda dottern till försäljning av plattänger?

    Titta några bilder bakåt på Calles insta.
    Där är det en lång text med kängor och antydningar redan där… ?

      Men hans bror Alex har ju skrivit en bok om deras mammas alkoholism. När man är barn kan du ju inte gå, du är fast. Julen är en jobbig tid om en förlder dricker. Calle är uppvuxen med en föräldrer som drack. Han beskrier sin bakgrund.

        Ja det vet jag men läs sista raderna i texten där.

    H E R R E G U D!!!!! Vilka människor hela bunten är.. pinsamma.,

    Det här är ärligt det sjukaste jag läst på IG. Jag tycker det är så vidrigt att hänga ut sina barn på sociala medier som dessa två gör med många andra, t ex KatrinZ och Bingo. Fy faan alltså. Varför har inte barn rätt till ett privatliv? Det borde vara förbjudet. Jag anser att dessa föräldrar brister i sin omsorg, de är gränslösa. Och sjuka i huvudet.

    De är inte bara pinsamma, det Calle gör är åtalbart att skriva att Anitha gravt misskött barnen. Det är en GROV anklagelse. En gång har dessa två älskat varandra så mycket att de valt att skaffa barn flera gånger om eftersom jag då följde deras blogqar och de skrev om upprepade missfall, de har gift sig, skaffat två barn som de ska vårda ömt. Att tro att dessa två barn inte förstår att de vuxna bråkar är inte ens naivt tänkt av de båda, de VET bättre båda två. Ingen behöver bli stjärnfamilja ala Rimer zyto eller Läckberg. Men ta det via soc PÅ soc och låt det stanna där. C. spelar ett högt spel där han skriver så om A. familjeenheten på soc är illrar de VET vad de gör och de gör det för BARNENS skull. TACK O LOV!!

      Så sant att det är väldigt grovt att säga att hon misskött barnen. Det enda jag har reagerat på är att hon ofta varit på nån resa ( med Joel till NY tex) eller på nån fest på sin vecka med barnen.Detta kan jag inte förstå….man missar halva tiden med dem och ändå måste man göra egna grejer utan dem när man borde umgås.Detta förstår jag inte…Hon har vid ett flertal gånger även nämt i podden och på IG-live att det är jobbigt med barnen just nu. Ändå planerar de att skaffa sig en tillsammans med Joel.
      Varför skaffa fler om man inte orkar med dem man redan har?

    Alexandroupippi är väl Calle S?

    Men ärligt, Anitah hade inte gift sig med Calle om han inte varit känd. Joel hade inte varit ihop med Anita om hon inte var känd.Sandrahh hade definitivt inte varit ihop med Calle om han inte var känd. Vi vet alla hur Calle ser ut och till på köpet verkar han helknäpp och otrevlig och kontrollerande.

      Hur kan vi Veta det?

    Kommentarerna är avstängda på calles

    De som vet vet.
    Punkt.

      Hur menar du då?

    Fan jag som mådde illa innan jag läste detta av all julmat..
    jag hoppas så innerligt att man skulle kunna bortse sitt eget ego om man var tvungen att gå isär. För barnens skull. Så sjukt lågt att skriva en kommentar på sociala medier att ens ex säkert har druckit till en främling som dessutom bara är ute efter reaktioner. Usch tvi och blä

    Hur kan C hugga så på sina barns mamma offentligt. Att A bjäbbar lite på nya flickvännen är sin sak, att trasha sina barns mamma offentligt är vidrigt. Han ger verkligen igen tusenfallt på A:s plattång kommentar. Hämden är ljuv? Barnen kommer om några år googla på mamma och pappa och kunna läsa den här konversationen och se vad deras pappa tycker om deras mamma. C har genom denna handling skadat sina barn, det är honom soc borde förklara ett och annat för. Att läsa att mamma inte var jätteförtjust i pappas nya tjej skadar inte närmelsevis lika mycket som att läsa om att pappa hatar mamma. Och att mamma är alkis och inte tar hand om dem. Helt oproportionerligt beteende av C.

    Calle kan inte ursäktas för att tala illa sina barn mor offentligt , spelar ingen roll vad hon har sagt. Det är kriminellt i andra länder att prata illa om sina barns andre förälder inför den. Denna Sandra Johansson måste inse att hon inte ska låta sig bli en bricka i spelet mellan dessa 2 dysfunktionella exmakar. De träffades ju när de jobbade med det mest vidriga dysfunktionella tvprogram tylesandskungarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.