Dessa surfande läkare..

Petra Tungården:

Igår när vi kom fram till Örebro och packar ur bilen så inser vi att vi glömt en av påsarna hemma. Jag och Markus missuppfattade varandra helt. Alla lakan, handdukar men framförallt min nyårsklänning som låg i samma påse. Hade tänkt återanvända den här pärlan från Ganni, har inte haft något tillfälle att bära den – så typiskt. Som tur var hade jag slängt ner en annan klänning som jag skulle haft ikväll på hattfesten så det får bli den istället får lägga lite era krut på sminket.//Petra

Alla dessa tangentknapprande hobbydoktorer som förgyller vårt avlånga land – är de inte för härliga så säg?
Petra och hennes kille missuppfattar varandra och glömmer kvar en påse som olyckligt nog visade sig innehålla hennes klänning till nyårs-balunsen och vips så kommer det en kommentar där skribenten med säkerhet slår fast att Petra har ADHD.

Jag lyckades tappa mitt SL-kort en gång och har även lyckats med konststycket att stoppa in nycklarna till tvättstugan i maskinen och sätta på den så att även de blev rengjorda tillsammans med en uppsättning vittvätt – vad tror ni Lena skulle ge mig för diagnos?

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT
    Kolla Bellas senaste instagram bild. Hon har verkligen fixat brösten.

      ”Jag kommer aldrig någonsin lägga mig under kniven och lyfta brösten.”
      Dessutom är bilden som artikeln handlar om borttagen 🙁
      https://www.expressen.se/noje/blondinbellas-fina-hyllning-till-sina-brost/

        Här finns bilder och löftet ”Jag kommer aldrig någonsin lägga mig under kniven och lyfta brösten.”
        Men vi vet alla vad ett sådant påstående är värt från Bella – i synnerhet om det är 1,5 år gammalt!
        http://www.isabellalowengrip.se/2016/06/alskade-brost/

          Skaffa er ett liv skvallertanter!

      Men alltså jag känner såhär, so what?? Är hon verkligen skyldig att redogöra för allmänheten om hon har valt att operera tuttarna?
      Shiiet känns som att folk verkligen tappar gränser iom sociala medier.
      Man kan faktiskt ändra sin åsikt, ganska snabbt dessutom också. Det som skulle oroa mig är att människor ALDRIG skulle ändra åsikt. Då hade denna värld varit betydligt mer otrevligare.

        Jag håller med, hon behöver inte redovisa det. Skulle hon däremot i morgon börja babbla om att hon aldrig skulle göra något ingrepp skulle det vara en annan sak tycker jag, för då ljuger hon ju. Ändra sig måste man ju få göra. Fast sen är väl grejen med just Bella att hon aldrig verkar stå fast vid någonting så känns som man aldrig kan lita på det hon säger eller rekommenderar osv.

        Byta åsikter får man göra så mycket man vill. Det är inte det folk reagerar på. Det är det benhårda ”jag ska ALDRIG” i vart och vartannat inlägg som två månader senare byts mot ”jag ska ALLTID” som irriterar folk. Hon är väldigt tvärsäker i många av sina åsikter och säger sedan emot sig själv väldigt ofta när hon plötsligt bytt åsikt.

          Fast att säga att man ska aldrig göra något, sedan välja att göra det är väl (iaf enligt min mening) att byta åsikt??
          Jag håller med att det skulle vara fel av Isabella att påstå att hon inte har opererat (om hon nu har det).
          Vissa människor är helt enkelt mer föränderliga i sina åsikter och ståndpunkter. Det tycker jag att man måste respektera. Jag tycker det är glasklart varför Isabella är såhär, och det är inte pga att irritera dig.

        Självklart är ingen som är aktiv på sociala medier ”skyldig” att redogöra för något över huvud taget.
        Men om nu Bella väljer att göra ett uttalande om att hon ALDRIG tänker operera (lyfta) brösten så borde hon vara lika öppen med om hon de facto gör en sådan operation. Annars kan hon lika gärna hålla tyst om sina bröst.
        Vi som följt Bella under många år är vana vid att hon ofta byter åsikt, hävdar motsatsen eller rentav förnekar vissa uttalanden (även om de finns kvar i bloggarkivet!) så det kan vara därför som man är extra observant just när det gäller denna typ av kategoriska uttalanden från Bella.
        Hoppas hon återkommer till vardagen fylld av energi efter en vecka i ”paradiset”. Jag trodde dessa overwater bungalows mest var till för smekmånadspar men det är kanske sådana känslor de hyser för varandra?

        Nej det är klart att ingen är skyldig att redogöra om man har gjort någon operation eller inte. Men ibland är det så uppenbart att något har gjorts, som tex Angelica Lagergren. Då är det inte så konstigt att folk undrar.

          Ja hon har ju gjort 2-3 lyft och en gastric.

    Vilken ö ska du åka till då camcam

      En liten ö utanför Svartsö som Magnus släkt äger majoriteten av. Mitt ute i ingenstans lan man säga..?

        Skärgården är bäst och vackrast på vintern 🙂
        Då får man ha den (nästan) för sig själv.
        Och färgerna (dvs olika nyanser av grått) är så vackra jämfört med allt det blå på sommaren.
        (Ärligt tyckt alltså, ingen ironi från min sida).

    ”Nu är jag säker på det” 🙂
    Såpass alltså.

    Har lyssnat på en psykiater och överläkare, Andes Hansson i några poddar. Han har kommit med flera böcker om hälsa och har varit intervjuad i media mycket. Han pratar om vikten av fysisk rörelse och hur effekterna för hjärnan är enormt positiva.
    Hans nya bok handlar om Adhd, det jag fått med mig är att vi alla ligger på en skala när det gäller adhd, autism och bipolär. Dvs vi alla har det, men vissa har mer andra mindre.
    Nått att tänka på när man läser hur andra vill ge folk diagnoser stup i kvarten. Personen i fråga ligger själv på skalorna.

      Ja, alla har vi drag av något.

      Jag har bipolär sjukdom. När jag utreddes för det (var många läkarbesök innan diagnos kunde fastställas trots att både jag och ansvarig läkare anade att jag har bipolär sjukdom) så fick jag bland annat fylla i massor med formulär/skattningsskalor och djupintervjas. Jag kunde känna igen många ”bipolära drag” hos i princip alla i min bekantskapskrets. Grejen är dock att det är få i min bekantskap som har så ”svåra drag” att det blir sjukligt > klarar ej dagligt liv utan någon form av behandling/stöd under försämringsperioderna.

      Alla kan vi nog känna igen oss i de flesta psykiska åkommorna, men det är sällan igenkänningsfaktorn är så hög att man börjar misstänka något sjukligt.

      Hoppas ni förstår min förklaring.

        Jag är tvärsäker på att jag har någon form av diagnos. Hela mitt liv är väldigt svart eller vit,
        Jag blir manisk i perioder och ja.. annat extremt.
        Det är så att det går ut över min sambo.
        Hur gör jag för att få utredas?

          Kontakta öppenpsykiatrin i din närhet eller boka en tid på vårdcentralen. Där kan de hjälpa dig alt. remittera dig vidare. Du kan även ringa vårdguiden och fråga om vilka instanser som är aktuella i ditt län. Lycka till!

      Vad heter podden du har lyssnat på?

    Alltså seriöst, om man googlar sina symtom så blir alltid svaret att man borde ha dött i förrgår…

      Läkarnas checklistor slutar alltid med differentialdiagnosen cancer (för säkerhets skull) så har man några symtom kan de mycket väl bero på någon form av obotlig cancer.
      Lika bra att anta att det är så då så kan man med upphöjt lugn avvakta döden och hoppas att den inte inträder just idag. Själv har jag massor att fixa innan jag har tid att dö.
      Gott Nytt År.

        Jag vet att det tyvärr ser ut så. Är sjuksköterska och hör många patienter som är tvärsäkra på att de har cancer just för att de googlat sina symtom (och därför även söker akutmottagningen). Jag googlar också, och min öronkatarr och halsfluss jag äter antibiotika för nu har differentialdiagnos och symtom för cancer. Bara en sådan sak gör att man förstår att folk oroar sig och söker akut för ”enkla diagnoser”. Blir ändå lite smått tragikomiskt när en patient bara ”Visade röntgen på tumörer i tarmen?” och läkaren bara ”Nej, jag förstår din oro men du är förstoppad!”. Googling skapar flera gånger ren hysteri och oro än vad det faktiskt är korrekt. ?

    Glömska pga stress är väl mest troligt.

      Amen sedär, en till diagnos på den missade påsen. Någon annan?

        Om du tolkar det som en diagnos så har du dålig koll.

      Eller bara vanlig hederlig glömska pga ingenting?

    Hur många gånger behöver upprepa att hon hade tänkt ”återanvända” klänningen? ?

    Bacilluskus phobius. Jag har länge misstänkt att du uppskattar renlighet, nu är jag säker på att du har bacillskräck.

    Symptomet med det tappade SL-kortet kan jag inte diagnostisera, det är alldeles för komplext. Men jag skulle gissa på muskelsvaghet?

    Googlar man adhd kommer det upp en bild på Tunis…

      Ja, det är faran med Google. Nämner man ADHD i förening med en person så kopplar Google ihop bilden med ordet vare sig det finns någon mening eller sanning i kopplingen eller inte.

    Gör vad fan du vill med din kropp MEN börja inte sedan babbla om att du är naturlig och ”au naturel” som House of Philia Petra gör regelbundet.
    När du är opererad, botox/fillerssprutad, fejkfransar mm så är det en aning provocerande att påstå sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.