Det blev en resa ändå…

Marcelo:

Marcelo fick till slut följa med Nicci till Marbella trots att han hånglade loss med Keela på Mr French i mellandagarna.
Vet ni, de här två börjar sannerligen ge Jocke & Jonna a run for their money när det kommer till märkliga konstellationer.
Jocke & Jonna gjorde slut men skulle inte skilja sig och letade samtidigt hus. Marcello firade jul tillsammans med Niccis familj och fick en resa till Marbella i present av henne, samtidigt som han berättar för Aftonbladet att han minsann dejtat henne i två månader men är samtidigt singel och ser ingen fel i att hångla upp Keela och samtidigt ge henne en gratis undersökning av tonsillerna.
Nicci verkar däremot ha blivit jätteledsen av hennes blogginlägg att döma, vilket verkar beröra Marcelo föga med tanke på att han fortsätter producera osympatiska inlägg på sin blogg.

Så här skriver Nicci:

Jag har inte tänkt på om jag och M är ihop. Vi har inte satt någon etikett på oss än men ska man behöva det egentligen? Är man med en person hela tiden så känns det ju så oavsett vad. Helt ärligt så blev jag ledsen som fan när jag fick höra saker om M och åkte hem till mig och tog mig en funderare.
[…] Trots allt så tycker jag om Mr M massor (eller pytte pytte lite) och han har så fina sidor och egenskaper som överväger den mesta skiten iallafall än så länge.

Och så här skriver Marcelo på sin blogg:

Hahah hela jävla Internet och massa tidningar har exploderat angående mig och Keela incidenten och nu blandar de även in Nicci och påstår att de är min flickvän? asså jag tänker inte skriva mer om allt detta utan tänker från och med nu bli mer privat angående vissa saker i mitt liv för ni läsare vet ju ändå allt om mig? Vissa säger att jag inte kan ha flickvän då jag lovat er mer äventyr år 2018 i tidningar, vissa säger att jag och Annica kommer bli ett par igen då det tydligen finns känslor inblandade och vissa säger att Nicci och jag är tillsammans… Jag förstår att mycket är oklart då det står väldigt många olika saker i tidningarna och olika teorier men jag vet bäst själv och jag vet vad jag vill och hur mina planer inför år 2018 ser ut. Om ni vill se mig singel så låt mig då vara det så slipper någon bli sårad, punkt slut! 2018 är mitt år och ingen ska få stoppa mig och jag hoppas ni vill fortsätta läsa om mina äventyr ?//Marcelo

Jag tycker att han låter som en jävlig oskön kille.
Nothing more, nothing less.

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför skriver du inte om HOFP och hennes påstående att man måste ha raketer på nyår? Du påstår ibland att det inte finns ngt att skriva om vissa bloggare men här finns det ngt som både är högaktuellt och kontroversiellt. Varför inte ta upp det?

      ”måste ha raketer”…
      Personligen tycker jag att det är en självklar symbolisk handling att välja bort fyrverkerier för att skona djuren. Där jag bor började det fyras av raketer redan runt 21 på kvällen, utan en tanke på alla stackars hundar som behöver gå ut och kvällskissa före tolvslaget.

      Jag hoppas på ett förbud för hemmasmällare och att alla kommuner så småningom går över helt till ljus- och lasershow.

        Hade dom börjar smälla vid 21 här hade jag varit glad. Mellan 17.30 och 01.15 var det full rulle här 🙁

    Jag hoppas att Nicci använder honom för att bli lite känd själv. Hade aldrig hört talas om henne innan men nu har jag ju kollat hennes blogg så hon har isåfall lyckats.

    Har man inget snällt att säga så säg inget alls brukar man ju säga, därför säger jag inget om M.

    Sjukt oskön kille o sjukt att hon göder patriarkatet m att bjussa på en resa som pris på hennes krossade känslor.

    Dumpa han!

    TÖNT. Så jävla oskön kille. ?

    Gott nytt år CamCam och alla bloggbevakareläser!!???

    Ruskigt oskön kille! Bläh!

    Du läser sällan igenom dina texter innan du publicerar, va? ”Oskönt” kille?

    Det är liknande fel i nio av tio inlägg du gör. Jag vet att många inte bryr sig men vi som bryr oss finns också. Ansträng dig lite :-).

    Oij, jag tycker faktiskt synd om denna tjej. Hon verkar så gärna VILJA som så många andra och jag själv en gång i tiden att en skitstövel ska bli kär i henne så hon gör sig tillgänglig.

    OT: tror vi fick vara med på ett litet förspel med Anna o Roberto, de sjöng, dansade lite sensuellt och hånglade. Liten efterfest för sig själva så där inför hennes instaföljare.

    Live and let live. En ung man i sina bästa år. ?

    För att uttrycka mig som de i min hemby – vilken jävla hästk*k han är!

      Menar byborna att det något bra eller dåligt?

    Det ser ut som att ni hade en bra jul då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.