Var finns Mike?

Instagram:

Jag såg den här Instagramposten som av en slump när Anna ”Apan satt i Granen” Davidsson delade den och mitt hjärta nästan stannade. 
Hur kan man göra en sån här sak och trodde personen i fråga verkligen att familjen skulle inte skulle märka bytet? Och VARFÖR gör man det?
Jag skulle kunna peka ut THK och Lilla Snöboll bland tusentals Cornish Rex – det finns inte en chans i helvetet att man skulle kunna byta ut någon av dem mot en annan katt.

Jag lider verkligen med den här familjen som förlorat en kär familjemedlem på det här viset så självklart delar jag detta på bloggen för Mike ska hittas till varje pris.

Det finns även en Facebookgrupp som handlar om Mike och den finns HÄR!

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad bra att du delar sådant här viktigt! Helt sjukt hur folk kan utnyttja djur på det här sättet för egen vinning skull.

      Tack Camcam för att du lyfter detta. Hoppas innerligt att de får svar på vad som har hänt deras hund.

      Är det verkligen ingen där ute som vet var Mike finns ?
      Cam-Cam, snälla kan du inte dela igen (med info om hittelönen oxå). Mike måste hittas !

    Fy fan vilka skojare till uppfödare! Måtte Mike hittas och få återvända till sitt hem. Även om det värsta har hänt så ska sanningen fram. Ovisshet ger ingen läkning.

    Dahlia Ahlgren och Leonora Karlsson är inblandade.
    Leonora är Mikes uppfödare, Dahlia är en vän till Leonora.

    Har följt historien sen det hände och har tidigare umgåtts med Dahlia ?

      Hon verkar ju lite smått galen, Dahlia alltså. Har läst ett och annat om henne och sett spår av henne på Facebook (och många arga inlägg i köp/säljgrupper då hon iaf tidigare bott i min närhet)

      Har hört att Dahlia bytt ut chip på fler hundar som hon omplacerat.

        Jag känner också till det, typ att den nya ägaren tagit hunden från Dahlia till veterinären som då sett att chippet visar helt fel information och sånt.

    Följde historian om Mike Och har många gånger undrat vad som hänt hunden. Troligen är han död, eftersom chipet sitter i en annan hund. Skojare

      Jag hänger inte med. Varför flyttar man över ett chip till en annan hund, för att dölja en annan hunds död? Och isåfall, varför dölja det? Försäkringsärende? Olycka? Pengar? Någon som kan förklara och eventuellt komma med teori kring det här?

    Hallå Ellen Bergström och bachelor

      Jaaa.. oh vad kul för dom ?

      Tittade inte på Bachelor. Jag tyckte han verkade så otroligt sliskig. Sen såg jag det där avsnittet när de ska avslöja hur det har gått och då verkade han lite sårbar. Alltid bra. Sen hade han en sjukt snygg kostym. Och han var ju dessvärre väldigt snygg. Så nu sökte jag efter honom på hans instagram och där verkar han vara ganska rolig? Betyder detta att han ändå kanske är någorlunda ok? Att Ellen, som jag ändå gillar, har fallit för honom är ju dock ett minus. Tyvärr har hon ju haft några skitförhållanden ??

        ”Att Ellen, som jag ändå gillar, har fallit för honom är ju dock ett minus. Tyvärr har hon ju haft några skitförhållanden ??”

        Vilken osmaklig kommentar. Om jag tolkar det du skriver insinuerar du att det är Ellen som väljer ”fel” män. Det är sällan människor väljer in människor i sitt liv som de vet kommer behandla dem illa och respektlöst. Elaka och manipulativa personer visar ofta inte det förens deras partner redan är fast.

        Det är däremot mer vanligt att sviniga personer väljer en partner som de tror sig kunna manipulera eller kontrollera på sikt.

        Blir så provocerad när folk uttrycker att ”kvinnor väljer fel män”. I många fall är det kvinnorna som blir valda.

          I mitt fall stämmer det dock! Inte förrän jag började i terapi kunde jag bryta min vana att bara välja svin till killar. Den gemensamma nämnaren i alla mina katastrofala förhållanden var….jag.

            Tack för att du delar med dig. Skönt att du bröt ditt mönster.

          Nej, jag tror inte att kvinnor väljer män som ska behandla dem illa. Men ofta faller vi för en viss typ av människor. Även förhållanden som man VET är dåliga för en kan kännas som trygghet. Ellen har flera gånger själv skrivit att hon valt att blunda för vissa mönster hos en del killar. Och även om en tjej vet att en kille har betett sig illa är det INTE hennes fel om killen beter sig illa. Det är alltid killen som ska ändra det beteendet.

          Med det sagt önskar jag verkligen Ellen all lycka hon kan få. Tycker att hon verkar ha gjort en bra, personlig utveckling de senaste månaderna!

        Mike o Niclas är kopior på alla sätt o vis… svensk miljonär vs dansk miljonär

          Fast Niclas är ju ingen miljonär väl?

            Hela bachelor och reklamerna handlade om de.. Niclas miljonären som har allt förutom kärleken

              Miljonär kan nog många vara idag, särskilt om man äger en bostadsrätt. Hans bil var nog leasad och vem skulle vilja köpa en bachelorklocka idag? Särskilt efter att ha sett inslaget från förkväll. The cringe is strong in this one.

    Men fy vilka människor det finns. Det här gjorde ont att läsa. Hoppas sanningen kommer fram. Stackars Mike och hans familj.

    Otroligt fint att du Camcam delar detta på din plattform!

    Jag hade torterat ur svaret ur personen som gav tillbaka fel hund. Varför gör de inte det?

      Då måste dom få tag i henne först, något som varken dom, kronofogden eller polisen verkar ha lyckats med! Hon är skriven hos sin pappa o västra götaland men verkar röra sig i allt från Luleå, Stockholm och Göteborg.

    Satsar en årslön på att detta hände: Uppfödaren råkar döda hunden. Uppfödaren får panik och köper en ny hund som får den döda hundens chip. Uppfödaren ger tillbaka fel hund och hoppas att ägaren inte ska märka något.

      ”Råkar döda hunden”? ??

      Hur råkar man döda en hund…??

      Mike var utsatt för hemsk vanvård, vilket finns bildbevis på. Är han död så var det inget som råkade ske.

        Om nu Mike var vanvårdad, Varförför lämnar man du tillbaka (en annan) ”Mike”
        Skumt, hela storyn, skojare.

          Att Mike vanvårdades kom fram långt efter att uppfödaren lämnat tillbaka fel hund. Han vanvårdades när Dahlia och Leonora hade honom.

    Vad i … ?!

    Men fy!! Och som du skriver, även om det satt tio likadana katter på rad hade jag kunnat peka ut mina.
    Min pappa lurade dock mig när jag var yngre (4-5år) med våra guldfiskar, när de dog köpte han nya innan jag hann märka något och jag köpte det, haha

      Uppfödaren var hotfull och otrevlig när fel hund lämnades tillbaka. Finns på inspelning. Var liksom inte läge att stå och tjafsa. Så fort dom kom hem togs hunden till veterinär för att få det bekräftat att det var fel hund dom fått tillbaka.

        Man undrar ju hur utgången av det hela varit om det vid överlämnandet hade blivit en rejäl diskussion gällande att hon kom med fel hund.

        Men bara det at man åker från Luleå till Göteborg för att köpa en hund. Tar ut chippet från Mike och sätter in i nya hunden och sen försöker lura Angelica med familj, visar ju på hur galet hela historien är.

        Fast om någon lämnar tillbaka fel djur till dig är det alltid läge att tjafsa, oavsett hur personen beter sig. För mig skulle det vara som att hämta fel barn på dagis, jag hade aldrig gett mig och åkt hem med fel barn

      Em.e min pappa gjorde likadant. Fast med kor, haha! När jag var fyra fick jag en egen ko av min pappa som var bonde. Eftersom jag bara bodde där varannan helg märkte jag inte att min ko var hela tre stycken! Fast nummer två var, såhär i efterhand, inte lika kelig som nummer ett och tre så jag borde kanske anat något.

        Pappor haha

    Usch vad trist. Köp därför inte från vanliga privatpersoner utan för uppfödare. Minskar risken iaf.

      Men detta var väl just en uppfödare? Eller?

        Nej, inte en registrerad om jag uppfattat rätt.

      Uppfödaren hade SKK-registrerad kennel.

        Eller iaf uppfödning enligt SKK. Tror inte hon hade hunnit registrera kennelnamn än(?)

        Så står det inte i FB-gruppen.

    Så sjukt. Har följt Leonora på internet i många år, och är vän med hennes syster Cecilia på Facebook (känner henne dock inte).

    Suttit och läst i gruppen nu om vanvård, döda kattungar och what not.. att få se en bild på sitt älskade husdjur alldeles avmagrat.. usch, mår dåligt av att ha läst om det här fallet. Och de inblandade, vilka psykopater!

    Har känt sympati med Leonora för vad som hände hennes flickvän för många år sedan (blev en grönsak efter påkörning) men nu.. fy. Men kanske är det en sådan händelse som triggar igång sådana här sjuka beteenden hos människor.

      Hur kan man använda uttrycket ”blev en grönsak efter påkörning”?!! Otroligt okänsligt. Det är en svårt skadad människa du pratar om.

        Det var inte meningen att verka okänslig. Var oerhört tagen av hela situationen när detta uppdagades. Det var bara ett sätt att kort förklara att hon blev mer eller mindre hjärndöd. Men jag borde ha tänkt längre på ordets konnotationer.

      Henne kom jag ihåg. Hennes syster (Cecilia) skrev en blogg för några år sedan och brukade uppdatera hur Carro mådde. Någon som vet hur Carro mår idag?

        Vad är adressen till bloggen?

          Millesmammablogg.se var adressen, men bloggen är sedan länge låst.

          Det sista jag minns av rapporteringen av Carro var att hon vårdades på ett boende, inte reagerade på ögonkontakt och att vännerna inte riktigt såg någon poäng med att besöka henne eftersom de betraktade riktiga Caroline som död, medan personen på hemmet var någon helt annan.

    Nu bor dahlia i Älvsbyn med Felix Bergström och har nyligen fött tvillingar ?
    Innan hon blev gravid hade hon en massa huskyhundar, undrar vad som hände med dom ?
    Sen har hon tydligen en stackars häst också ?

    Någon som vet något mer ?
    Stackars barn och djur

      Hon har kvar sina huskies och de verkar vara i riktigt bra skick faktiskt. Brukar se henne åka med dom ibland.
      Har pratat med henne lite och är väl bekant med henne och hon lägger ner stor vikt på sina djur. Iallafall de hon har nu. Hästen räddade hon från att bli avlivad och den bor nu i ett annat hem. Jag skulle inte orka med häst om jag hade tvillingar. Men hästen var i väldigt bra skick (jag rider på samma stall) under tiden som dahlia hade den. Det var bara tills vidare hon hade den. Men fin var den iallafall 🙂

      Det jag hört är att Leonora pluggat/jobbat på en veterinärklinik och har bytt Chippet själv och gömt hunden hos nån Linnea. Jag vet dock inte vem det är men hela grejen låter skumt.

        ”Har bytt chippet själv och gömt hunden” ???

      Denna artikel sägs handla om Dahlia och det ska finnas en offentlig rapport om detta hos länsstyrelsen också, kolla i Facebookgruppen ”Hitta Mike!” för mer info:

      https://mobil.pt.se/nyheter/alvsbyn/dod-kattunge-hittad-i-kontroll-10424139.aspx

        på tal om katter har man hört sej för med dom hon haft att göra med där oxå? ligger väl nära till hands och tro att hon gjort såntdär förut. Har dom hon omplaserat djur hos tidigare gått till botten med att det inte är stulet. har dom kontaktat förra ägare, kollat så shippet värkligen visar rätt djur, anmält om nåttsånt hänt o.s.v? Är ju ens ansvar att stoppa en djurplågare!!! hon har t.ex en blandrashund hos sin polare Evelina i Luleå

          och kanske är att anmäla en kriminel grej som gjorts med ett annat djur den pusselbitledtåd som gör s¨å Mike kommer hem oxå :((

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.