Hur gick det här till?

Englas showroom:

Champagneglasen är fyllda, men flaskan med Moet är oöppnad? 
Hmmm….här ligger det en stagead bild för sociala medier begraven.

Det skulle kunna vara allt från Herrljunga cider till någons gamla och utspädda urinprov i de där glasen med tanke på att det bara är ett spel för galleriet.
Eller tror ni Engla köper hem nått billigt krafs från systemet som hon fyller glasen med och egentligen dricker, och har en stackars Moet-flaska som tas fram och dammas av för att agera motiv varje gång det vankas fredagsmys framför den fredagska snittbuketten?
Typ Asti Cinzano eller något annat vidrigt och sött bubbel som knappt duger till att släcka bränder med.

Så vad tror ni glasen innehåller?
Här är mina topp tre gissningar:

Tack för tips!

 

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eller så har de redan druckit upp en flaska och det där är nummer två ?

      Ja säkert ?

        Jag tror att det är alkoholfri light-dricka med ciderkaraktär utan tillsatt socker.

          Ewwwww Hanna! Jag skulle hellre dö bubbel-lös än att dricka det! ??

      Inte en chans att Engla dricker mer än ett eller två glas.

    Det finns viktigare frågor att besvara.. Var är klisterlapparna?!

    Hata inte på Asti ?? sött och gott, mitt bubbelhjärta gråter lite ?

      Eller hur haha bevis på att billigt inte behöver vara äckligt. Asti är min favorit hittills??

      Ja Asti är så jävla gott! Blir fan upprörd ?

    OT men är Forni nyförlovad? Väldigt kryptiskt skrivet i senaste blogginlägget från hennes sida. Ett romantiskt inköp i Cartiers butik i Miami… Kan det vara förlovningsringar? Även Victoria T och Erik F vände sig till Cartier när det vankades förlovning. Någon som har en tanke kring detta? Väldigt kul om det är sant!!

      Ja, det är hög tid att det går framåt för F&D om det ska bli något 🙂
      De har väl bott ihop i många år nu?

        Äsch, enligt vem? Är man ung och inte har någon brådska med barn är det väl bara soft att bo ihop utan att vara förlovade några år. Jag och min man hade bott ihop i nästan 6 år, och det var skönt för året man planerade bröllop var inte stressfritt. Då tackade jag oss själva för att vi kände varandra så pass bra redan innan och var säkra på vårt beslut.

        OBS självklart kan man ha barn även innan äktenskap också, menar bara att dessa ibland hänger ihop.

        Jag har varit tillsammans med min ”man” i 6 år och vi har bott ihop typ lika länge. Finns inte en tanke på att förlova oss, är det ett måste ”för att det ska hända nåt” och ” gå framåt”? haha… Okej.

          Trust me skulle forni äntligen förlova sig så skulle hon bombardera sin blogg och Instagram med bilder och i Said yes texten…

          Det är en sak att gemensamt inte vilja gifta sig. Sedan är det en annan femma när tjejen i fråga skriver på sin blogg om och om igen hur de ska gifta sig, skaffa massa barn och vara tillsammans för evigt. Då känns de sådär halvskumt att de inte förlovat sig ännu? ????
          5 år senare ännu inget?

      Det de köpte var 100% ett love bracelet. Hon har ju velat ha ett sånt hur länge som helst. Tycker mig även urskilja ett på hennes bilder tagna samma kväll (se högerhanden)

        Ja, så är det nog! Det hade jag inte ens tänkt men vet ju att hon trånat efter ett sådant armband. Bra detektivarbete, e!

          Tack <3

        Jag skrev under Marcelo-inlägget redan, jag tror till och med på två eftersom det var två boxar, his and hers. Storleken på askarna på hennes stories var definitivt för stor för en ring och på ett par av hennes bilder både på bloggen och stories kan man urskilja ett hårt guldarmband som intw har varit där förr.

    Herrljungacider ?? Glömmer aldrig när två klasskompisar påstod att de hade blivit ”lite fulla” på 0,7% cider… ?

      Det är förstås helt omöjligt att ”bli full” på något så svagt. Innan alkoholkoncentrationen blivit tillräckligt hög har antingen drycken utsöndrats i urinen eller också har man kräkts upp den.
      Men man mins väl hur det var när man var yngre och intalade sig att man blivit påverkad även av svaga drycker som man kommit över 🙂

        I know, därför det var så roligt att de trodde att de hade blivit fulla… Haha!

      https://youtu.be/G2F6NHbTeSM

      Här är en vetenskaplig studie sol bevis

    Haha! Roligt inlägg. Det kanske är avslagen folköl i glasen?
    För övrigt sitter unga WT-klistermärken på glasen, tjoho!
    Jag tog själv bort mina Iittala-klistermärken på dricksglasen hemma tack vare denna blogg ?

      Haha jag med!

    Ytan är det viktigaste för Engla. Övriga kommentarer är överflödiga.

      Håller med till fullo!

    Det syns på bilden att det inte är någon champagnekännare som varit i farten.
    När man serverar mousserande vin i höga glas (sk flöjter) ska man fylla glasen till knappt hälften. Flaskan ska sedan stå på kylning t ex i ishink till man serverar ytterligare en gång.
    Gäller även rosévin. Då ska man ha flaskan kallt och fylla glasen till hälften men desto oftare 🙂

    Moet är ju WT, sämsta och äckligaste champagnen av alla… och för stora hårda bubblor.

      Det är därför som samma champagnehus erbjuder Dom Pérignon också 🙂
      Fast själv föredrar jag i samma prisklass Cuvée Sir Winston Churchill från Pol Roger.
      Den kan man med fördel önska sig så man slipper betala själv.

        Haha sant!

        Precis som Winston själv sa så, enligt modern myt ? Champagne ska vara torr, kall och gratis, hehe.

      Ace of spades ska de vara ?

    Tänk om Engla någon gång kunde slappna av lite!!
    Men nej, det är gymschema, storstädning och citronvatten. Fult ihopplockade bord med 20 doftljus (dyyyra såklart)
    Det är alltid tillgjorda foton med huvudet i en jävla vinkel som hon bestämt att hon är snyggast i. Ve och fasa om hon inte skulle vara sitt snyggaste. Konstiga poser och tillrättalagt.
    Gillar inte Matplatsens sätt att konsumera men hennes blogg är iallafall levande. Naturliga foton, människor och tom osminkat har förekommit. Det känns att Matplatsen Victoria har ett liv. Engla verkar bara ha Chanelväskor och doftljus.

      Håller med.
      Hon har tidigare rytit ifrån för att hon uppfattar det som att folk gnäller att hon har chanel men bor på landet, men det gäller väl snarare att hon bara vistas i sitt hus och på gymmet.. Det ska stylas till tänderna för att sitta och dricka en latte i soffan liksom.
      Hennes blogg känns avstannad. Har följt henne sporadiskt under måååånga år men det är verkligen bara samma samma som när blogg var något nytt. Jag undrar verkligen hur hon kan leva på bloggen..

        Jag undrar också hur hon kan leva bloggen med tanke på att hennes sätt att blogga inte har utvecklats överhuvudtaget sedan hon startade.. Titta bara på hennes ”adlink-inspo-tips-kollage”. Det är anno 2005 layout på dom.

          Kan inte mer än hålla med. Spot on

        Jag läste hennes blogg för ca 10 år sen. För några månader sen ”kom jag ihåg” henne och började kika in igen. Det har ju inte hänt någonting?! Adlinks-inläggen är urbota tråkiga; förstår inte hur någon överhuvudtaget vill klicka på länkarna. Bara häromdagen bestod flera av dagens inlägg av likadana bilder på bord och blombuketter; därtill nån spegelselfie tagen med mobilen. Samma pose som alltid, så klart. Gjorde ett stort misstag och lyssnade på några avsnitt av hennes och hennes väninnas podd. Ett riktigt sömnpiller. De har samma åsikter om allt och babblar på ostrukturerat.

          Var tvungen att lyssna lite på ett avsnitt. Den podden kan väl inte bli långvarig? Det var det mest oinspirerande jag hört!
          Två dubletter till kvinnor som är sprängfyllda med osäkerhet och sååååå tråkiga.

        Jag undrar lite vad hon gör om dagarna. Hon verkar bara pendla mellan hemmet och gymmet och så en powerwalk då och då. Det är klart att bloggen blir ju inte så spännande då.

          Det undrar jag också. Det hade ju livat upp bloggen lite, om hon t.ex. nån gång hade kunnat slänga upp en bild på dagens middag eller dylikt. Jag antar, att hon lagar mat till familjen ibland, eftersom hennes man går till jobbet varje dag. De enda middagsbilderna brukar vara på hämtpizza.

            Det kanske är bilder på samma hämtpizza varje gång…

            Ah, det förekommer nog bilder på hemlagad mat ibland (om än oftast hotellfrukostar, smoothies och andra mellanmål. Och all ”gottis” de mumsar på). Då är det en barnportion på ngn slags assiet som visas och när/om ngn ifrågasätter varför hon äter så lite, huggs det direkt tillbaka med ”det är väl inte säkert att detta var allt hon åt!” Trots att de flesta vuxna jag känner tar en portion och så är det med det. Men å andra sidan – det ska ju se snyggt ut på bild också?

            Oförskämt att anta!

      Där satte du alla orden rätt för vad jag tänker om henne.

    Jag tycker du borde föra vidare frågan till Tramsfrans. Han skulle inte tycka att det var ok att man utnyttjade Moet sådär, liksom bara låta hen stå där bakom. Bara för att hen ser bra ut och är känd.

    Hittade just hit. Alltså vilken underhållande sida! All cred till dig! 😀 /En följare från Finland

    Hade ju sett bättre ut om hon hade tagit en likadan bild men med tomma glas. Då hade det inte varit så uppenbart att bilden är stagead pga den oöppnade flaskan.

      Ja eller en närbild där korken inte syns

      ALLT med Engla känns stageat och iordninggjort. Tom hennes nya så kallade ”personliga inlägg”. Men vänta bara mina damer och herrar! När Engla fått ovanligt mycket kritik för tråkighet eller fått väldigt lite kommentarer så brukar hon faktiskt försöka sig på något som hon ser som provocerande. Det kan vara något sinnesjukt korkat om feminism eller sociala medier. Eller så blir det stor närbild på silikontuttar eller något annat halvnaket. Väntar med spänning på sponsrat inlägg där hon får hela fejset sprutat med botox och fillers. Eller är det något hon kommer att hålla hemligt tro?

      Om man scrollar tillbaka i hennes insta så verkar det inte vara första gången hon häller upp bubbel från en stängd flaska ?

    Helen torsgården ska avslöja något ikväll video.

    Lojsanwallin gör samarbete med natural cycle på sin instastory: ”bara ta tempen och skriv in i appen,klart!”
    Riktigt så enkelt var det väl inte…
    Känns sådär smart att tjäna pengar på detta just nu efter allt som skrivits ?

    Asti som är såå gott!

    Någon insinuerar på hennes insta att samma flaska förekommit på många bilder men aldrig öppnats. Och på tal om att återanvända rekvisita, då och då får jag upp bloggaren Annawii i mitt instaflöde och hon använder en chanelpapperspåse med fejkrosor i seriöst hälften av sina bilder. Oavsett om hon gör reklam för frukostflingor, en väska eller på nån random bild på henne, hennes barn eller katt. Alltid den där påsen. Blir ju ofantligt löjligt när man ser bilderna efter varandra.

      Avföljde pga just detta ?

        Kollade in där. Visste ej vem hon var innan.

        Undrar hur killarna till dessa brudar står ut? Vissa av dem verkar ju hyfsat normala?

          Englas man har nakenbilder på Engla uppsatt i garaget. De har synts på foton i bloggen. Han går även med på att ha på sig en tröja där det står ”king” på ryggen för att matcha Englas ”Queen”.

            AJ, snälla säg att du skämtar!!??!!

              Absolut inte.
              23 november 2015 King & Queen
              19 december 2015 Datenight

              Även: 19 september 2015 Last night.
              Där bekräftar hon att det är nakenbilder på henne.

                På riktigt. VAD tänker kompisarna som hänger i garaget om dessa bilder? Och vad får barnen för inställning till saker och ting? Newsflash: de kommer att bli tonåringar. Känns så sjuuuuukt smutsigt och Slitz-slemmigt.

                Fine. Ge din man nudes om ni går igång på det. Men för fasen. De behåller man väl för sig själv?!?!!!

                  Hon skrev själv för ett par dagar sen att barn gör som vi vuxna gör…
                  Ser framför mig Jolie i ett par silikonbröst, poserande naken med handen framför könet. Fräscht.

                    Alltså om några år

      Var också ”tvungen” att kika på hennes instagram. Herregud, får gabjoss vibbar. Och whats up med blommorna i Chanel påsarna?!

      Alltså en till bloggare som gör det enkelt för sig. Minsta möjliga arbete för mesta möjliga pengar.

      Ja! Alltså, Anna Wii verkar vara en gullig och mjuk tjej, men vad är det med dessa blommor och Chanelpåsen?! Jag fattar inte? Det blir liksom en parodi …

      Hahaha, var tvungen att kika! Sjukt roligt ? och skrattade även högt åt bilden där hon står utomhus på väg på barnvsgnspromenas mitt i smällkalla vintern i öppen kort fluffjacka, knästrumpor (??) och de där gigantiska solglasögonen. Verkligen en bild som återspeglar livet som småbarnsmorsa…

      Tack för tipset, var inne och kollade och skrattade. Aldrig sett någon som älskat en påse så mycket. Kan du inte göra ett bildmontage CamCam?

        I am on it!
        =)

          Du är ju bara bäst! ?

      Var tvungen att gå in och kolla. Så kul. Intressant är också att hon har 10k följare men knappt 100 likes per inlägg.

    Den där flaskan har varit med på några bilder senaste tiden ?

    ”Bubbel” för Engla är nog oftast cider (men det låter ju inte lika classy), det märktes redan på de gamla tjejfesternas tid när det kanske dök upp lite för ostageade bilder ibland 😉 vet att begreppet bubbel diskuterades redan då.

    Vad fint hon pudlar på insta nu förresten?

    Ser att hon har lite väskuppvisning också på insta? Tre olika Chanel på tre dagar.

      I hennes värld är ju märkesväskor väldigt viktigt att visa upp. Det är väl goals för henne, bevis på att hon är lyckad.
      Tycker mest synd om henne, hennes blogg och Instagram visar bara att hon verkar tycka att yta är viktigast. Vem fan skulle vilja byta liv med henne?
      Sitta där och göra adlinks, damma Chanelväskor och beundra sina naglar.

    MEN HALLÅÅÅÅÅÅ! Engla bor ju i en håla och får glänsa med sina märkesväskor, uggs och doftljus. I Stockholm så skulle hon ju bara bli en av alla Ö-malm brudar…. hon är liksom Linda Rosing fast bloggkänd i sin håla. Har inte hon döpt sina barn till äckliga namn som Chanel, Dior och Louis?!?! Får hon är ju typen. Som är tacky och har noll koll. Moet dricker exakt just den typen som har noll koll. Linda Rosings favoriiiiiiit champnage.

      Njae, men katterna heter Armani och Gucci och dottern heter Jolie (efter Angelina Jolie) och en av sönerna fick Enzo som namn efter Enzo Ferrari. Alltid nå’t!

        Den andra sonen är också döpt efter en bil.
        Alfa Romeo.

    Sorry men jag skrattar så jag gråter. Kollade in hennes Insta lite extra. Hon har tavlor anno 2001 med texter så som Carpe Diem och annat trams! Och hennes sk lyxfrukostar som skulle få Amanda Schulman att få stroke ser så långt från lyxiga ut!! Hahahaha jävla rostmackor, arla Yoggi och någon äcklig Lidl Vitaminjuice hon hällt upp i en svensk tenn kopia karaff hon köpt på Chilli… asså döööör. Hon är ju riktigt kul ju!

      Nja, äckligt och äckligt… Det kan ju förekomma nån spännande riskaka också med två gurkskivor på?

      Den där Engla är ju hur kul som helst!
      Om du är en person som är jävligt intresserad av Englas hår och hennes naglar.
      Eller om du finner information om att hon minsann tränat ben och armar tre dagar denna vecka upphetsande.
      Om du gillar att se 300 bilder på doftljus och kaffekoppar är Englas showroom bloggen för dig!

    Så trista kommentarer! Jag tycker Engla verkar vara en go tjej och gillar man inte bloggen, varför läsa! Verkar ju helt galet korkat att lägga sin tid på det om man bara stör sig. Men har man inget bättre att göra så…. Har själv bott på landet men bor i Stockholm nu och fattar inte riktigt snacket om vad och varför man har diverse väskor eller inte. Jag har mina märkesväskor för min egen skull och traskade runt med min Chanel både då och nu när adressen är på Östermalm.

      Tycker inte hon verkar det minsta go. Verkar mest tråkig.

    Kollade just igenom Englas insta. Hon gör några riktiga ”Anna Book” och återanvänder exakt samma bilder men skriver som att det vore dagens bild.. och den där champagne-flaskan förekommer ju på säkert 10 bilder den senaste månaden. Kanske har hon köpt 10 likadana champagne-flaskor och inte öppnat en enda innan hon knäpper bilden eller så är det samma flaska som får åka fram för foto och sen tillbaka till bänken i väntan på nästa tillfälle?

    Men kan vi ta upp diskussionen igen om alla dessa bröstfokuserade bilder hon lägger upp trots att hon i flera PK-inlägg ondgjort sig över vissa instakontons rumpbilder som hon förfasar sig över att hennes dotter ska se och tro är normen. Sedan är det visst en sport att dumförklara läsarna och inte aaaaaaalls förstå vad de menar så fort ngn ifrågasätter. Engla standard: låtsas inte förstå och lägga över skulden på den som bågar ifrågasätta.

    Hey Engla. Varför kapar du bort ditt huvud/ansikte och smäller upp en urringning i fokus oavsett om det är dagens, en gymbild eller för all del en kaffekopp som ska matchas med nakna ben upp till lårhöjd lite snyggt vridna. I call bullshit och dubbelmoral. That’s something to talk about i er podd. Varsågod!

      Att försöka vara sexig, är det allt hon har?
      Även fast hon spelar oförstående så vet alla att hon vill ha komplimanger och bekräftelse för sitt utseende. Stackars kvinna.

    Påtal om fyllda glas och oöppnad flaska, så gjorde Joakim Lundell likadant på sin ”tack för 2017” bild. Men det har kanske också redan uppmärksammats. Roligt iallafall

    För kännedom så är klisterlapparna borttagna nu från Englas klass i det senaste inlägget. Det tyckte jag var lite skojigt! ???

      *glas (såklart!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.