Dumhet smittar inte via skärmen va?

Youtube:

Med risk för att ni alla kommer fördummas en smula av att titta på den hör videon så skulle jag ändå uppmana er att lida igenom dem – mest för att inse vad det är för en generation som kommer efter oss och som ska ansvara för vår värld och våra barn när vi är borta.
Med den här typen av människor vid spakarna så skulle en gigantisk asteroid som träffar jorden och utplånar allt liv inte enbart vara dåligt, om ni förstår vad jag menar?

Jag har tittat på deras video två(!) gånger nu för att försöka pussla ihop deras svammel till förståeliga meningar men det enda jag blir mer och mer säker på att dessa två Youtubers har MER än otur när de tänker.
Det har jag i alla fall lyckats konstatera – resten är up for grabs!

Någon som vill ge det ett försök?
Behöver jag damma av den chiffernyckeln som senast användes för att avkoda Adinatoors inlägg där han erkände att han utsatt sin fd flickvän för ett sexuellt övergrepp när hon sov?
Jag trodde helt ärligt att jag skulle slippa träffa på fler människor av den kalibern dumhet på ett tag i alla fall, men tydligen hade jag inte en sådan tur…
De verkar bara bli fler och fler om sanningen ska fram.

The struggle is definitely real!

Tack för tips. Sara!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Aldrig vart med om dess make… Jag sörjer den dagen den ”vettiga” generationen inte lever längre. Om detta är framtiden så ser det inte kul ut.

  Svara

  de har ju inte fattat någonting. I hur många år har bara kvinnor som ”passar in” i att få visas i media….inga tjocka o det har pågått sedan…? Jag är inte bra på årtal, men jag säger kvinnoförtryck i jäkla många eviga år. Nu tar de som har lite fläsk på magen o tuttar o visar upp sig för världen att DE FINNS…o funnits i evighet. Det är bra! Jag själv har varit en av de som förtrycker feta eftersom jag är uppväxt med det. Barbies o topmodeller på 80-90-talet. Den som var tjock var pinsam. Det är inget jag uttalade eller mobbade om, men mina tankar fanns där. Det är en stor sorg att växa upp i ett patriarkat o sekt där patriarkatet var extremt starkt.

  Svara

   Fast de säger ju att ALLA olika kroppar ska visa upp sig, även stora kroppar MEN att det blivit så stort och vanligt och precis som att det ska vara en grej att visa upp en stor kropp – som om det inte en självklarhet att göra det – så uppfattar jag att de menar iaf, har dock inte lyssnat på hela klippet.

   Svara

  Iiiiiisch vad jobbigt att lyssna på. Klarade inte av hela

  Svara

  Off topic: någon här som bor i Finland? Vart ska jag vända mig om jag vill få hjälp med ångest? Jag är studerande, så har inte så stor budget att gå privat.

  Svara

   Vårdcentralen? Eller er variant av vårdcentralen.

   Svara

   Gå till folkhälsan!

   Svara

   Studenthälsan finns åtm på de större studieorterna, kostar väldigt lite. Eller skolkurator/skolpsykolog, eller ta direktkontakt med hvc där du bor.

   Svara

   Studenthälsan! Alltså yths

   Svara

   Ring studenthälsan 😊 de är jättebra!

   Svara

   Var bor du? I Vasa finns ungdomsstation Klaara, man får gå dit gratis tills man fyller 25! Kommunen betalar 🙂

   Svara

  AlexiiaK instastory Omg e barnet där fram utan bälte?

  Svara

   Nej! Om du kollar till höger så ser man bältet spännas ut medan hon dansar.

   Svara

  Till K: Det lönar sig att kolla upp med hälsovårdscentralen i din hemkommun, i vissa finns det psykiatriska sjukskötare som man kan få komma till utan remiss nästan genast och som antingen kan ge hjälp själva eller så hjälpa vidare. Jag antar att du redan kollat med studenthälsovården. Ta hand om dig, ångest är skit men det jag inte förstod innan jag fick hjälp är att det i många fall faktiskt funkar att ”rulla med” ångesten och lita på att den klingar av, det är ”bara” en känsla.

  Svara

  Varför får det paret ens uppmärksamhet?
  Den snubben psykiskt misshandlar ju fan sin tjej, inför tittare.

  Svara

  Lyssnade i 20 sekunder, han är så oattraktivt ointelligent (om man ens kan uttrycka sig så?) att det är skrämmande.

  Svara

   Dock förstår jag inte varför dessa två på något vis skulle vara rösten eller representationen för min generation? (Gissar på att de är 90-talister). De är två ointelligenta människor som hade kunnat vara 20 eller 40, lika dumma för det.

   Svara

  😂

  Svara

  Jag har träffat vidriga Robin x antal gånger i yngre dagar. Varje gång jag ser denna människa blir jag näst intill illamående, han är ett as. Kan inte fatta han har ”fans” och följare.

  Svara

  Men lol.

  Klagar på att det är jobbigt att läsa… skit i att läsa då?

  Svara

  Varför finns det där klippet? Och varför har dessa två en publik?

  Svara

  Någon som kan sammanfatta innehållet?

  Svara

   Jag såg inte hela och förstod inte riktigt vad de pratade om, men de säger att alla kroppar är vackra och tycker att alla ska lägga ut lättklädda bilder, men det förstör poängen(?) om man skriver för mycket om att ”big is beautiful” och liknande.

   Typ? Väldigt oklart, alltihop

   Svara

  Han verkar gilla fett i alla fall…”fett tråkigt”, ”fett sjukt”, ”fett, fett, fett”🙄😉

  Svara

  Varför ger du dem uppmärksamhet? Två okända puckon innan du lade upp detta, för nu lär de ju få sjukt många fler som kollar på klippet. Hoppas verkligen inte att du får spons för sådant här, inte likt dig.

  Svara

   Skojar du eller? Jag har inte ens delat deras klipp så det enda som händer här är att deras idioti uppmärksammas för hur mycket man än vill kväva sånt här så följs de av en massa kidz vars föräldrar förmodligen inte känner till det. Eller jo förresten! Jag fick hela deras veckopeng som kompensation för att lägga ut klippet. Men säg det inte till någon.

   Svara

  Åh Gud! Skämdes åt dem så jag knappt kunde sitta still.
  Hur kan man vara så jävla ointelligent som framför allt killen är? Och ändå tro så hårt på att man har ngt relevant att komma med.
  Tycker han verkar köra över sin stackars tjej konstant med.
  Nej, usch!
  Haha! Fattar inte folk som ändå är myndiga och levt i den världen vi andra gör och ändå är så lost. Förstår inte hur man kan missat att ta in så pass. Känns ju som 12-åringar eller någon som levt i en öde stuga i skogen utan kontakt med omvärlden.

  Svara

  Men WTF. Till de två i videon: Vi skiter i vad ni tycker. Håll käft. /🤢

  Svara

  ”Folk skaffar barn bara för att börja blogga och bli kända” ..ehh ok.
  Jag tolkar det som att han menar att folk blir överviktiga med flit för att kunna lägga ut bilder på instagram och skriva att det är okej, bara för att bli kända. Och att de tycker att det är okej att vara överviktig och att du kan vara det utan att skriva att det är okej. De tycker inte att du ska skriva att det är okej, för då gör du en grej av det.

  Svara

  Vänta… så du tror att alla i nästa generation är som dessa? Tro mig, de flesta i deras ålder tycker precis samma som dig 🙂

  Svara

  Jeg vet ikke om dere har skrevet om dette før, men Robin er ekskjæresten til en av Norges største bloggere (sophieelise.blogg.no). Hun politianmeldte ham etter at han tok et bilde av henne mens de hadde sex, som han sendte til kompiser på Snapchat. Bildet har blitt spredt over alt, og flere har fått bot fra politiet for å ha lagt det ut på internett. Han har også blitt dømt for å ha slått ned venninnen til Sophie Elise og for å ha drapstruet en politimann… Og Sophie Elise har skrevet på bloggen sin at han var notorisk utro og stjal penger av henne. Fuckboy 🙁 Håper Julia kommer seg bort fra ham

  Svara

  Har dom flugor i rummet? Varför detta viftande, ser ut som om hon försöker fånga in (osynliga?) flygfän? Mysko.

  Svara

  Orkar inte lyssna på dom, två jubelidioter (främst han) titta på deras video ”våra problem” tror det är den iaf.

  Vill bara tillägga också lite ot att han är ”kungen” som krävde att hans tjej inte väger över 55kg (på eotb) kräks över hela honom.

  Svara

  Går en kurs på univesitetet i en klass med majoriteten tonåringar som tog studenten i våras. Och de flesta är så otroligt korkade. Jag som är nästan 10 år äldre än genomsnittet i klassen blev CHOCKAD över hur dagens ungdomar talar, hur de för sig, och hur blåsta de verkar. Jag tror HELT och hållet på att det är pga att de växt upp med skärmen framför näsan och utsätts för sociala medier i tidig ålder. Fan, tjejer som är 11,12 klär sig som 20 och snackar om killar och sex och fester. När jag var 11 lekte vi i skogen eller med barbiesar, fnittrade om pojkar och gick på mellanstadie disco. Vad händer ??? Blir ju livrädd när jag tänker på dessa, till stor del, hjärndöda ungdomar som proppats fulla med andras åsikter, ytlighet m.m. innan de lärt sig se på världen från ett eget perspektiv.

  Svara

  Fast alltså exakt vad är fel med vad dom säger? Jag håller med dom, lägg ut bilder på era kroppar för guds skull, men skippa försvarstalet till varje bild. Blir inte trovärdigt då. Är själv överviktig men förstår absolut vad dom menar.

  Är förövrigt verkligen inget fan till dessa två hehe men detta håller jag faktiskt med om.

  Svara

  Orkade inte ens kolla klart på skiten. Varför folk som har noll att säga ändå säger det kommer jag aldrig förstå…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.