Är smekmånaden över?

Paow/Lance Hedman Graaf:

Snipp, snapp, snut. Så var sagan slut.
(Eller nått liknande)

Paow och Lance som varit som ler och långhalm sedan de träffades för första gången och som tillbringat större delen av sitt förhållande i Thailand verkar ha en liten fnurra på tråden.
Paret har nämligen avföljt varandra på Instagram och raderat de flesta bilder där den andre syntes plus att Lance lagt upp en video där han sitter och väntar på en taxi med sina väskor packade.

Nu kommer en av två saker att hända.
– De hittar tillbaka till varandra och fullkomligt dränker sociala medier i mys, gos och hångelbilder.
– De påbörjar operation svartmålning – som vi känner igen från i princip alla Paows tidigare förhållanden – vilket kommer leda till att Magdalena Graaf ser RÖTT och kommer jaga Paow till världens ände, kanske tillsammans med den nyinköpta vakthunden Dragomir?

Men att vad det nu än är som händer skulle skötas snyggt, diskret och utanför sociala medier ser jag som ungefär lika troligt som att Tjock Hetsätarkatten skulle vinna ”Best in show” om vi ställde ut honom. 

Tack för tips!

 

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns så tråkigt att säga att man inte är förvånad ☹️

    Så onödigt att ens spekulera innan de gått ut med något

    Så det blir inga barnbarn för Maggan iaf :O
    De där två känns som typ tre år båda två, det går fler tåg..

      Tur det för annars är hon inte fräsig längre ???

    Varför får Egoina ett respektfullt inlägg baserat på hennes egna uttalande medan Paow får ett sånt här spekulerande insinuant inlägg?

      Undrar jag också. Känns som Paulina inte respekteras på samma sätt som Egoina.

        Eller så har det att göra med att Paulina alltid sköter sina privata förehavanden på nätet för alla och envar att ta del av, till skillnad från Egoina som hanterar allt sådant privat? Erfarenheten talar sitt tydliga språk.

          Fast det ska väl inte spela någon roll? Detta är skvaller och spekulationer. Hade Paulina däremot varit öppen och gått ut med att det är slut så förstår jag att man tar upp det. Men att sitta och gissa vad som hänt känns inte direkt som ”bevakning”

      Skämtar du nu eller? Det kan ju ha att göra med att Egoinas förhållande var något seriöst medan Paow har sina kortare relationer, som man ändå får anta mest handlar om sex.

        Fast nej, det är inte vår uppgift att avgöra vilka förhållanden som är seriösa eller inte. Att hennes förhållanden endast handlar om sex är din fördom.

    Det skulle inte förvåna mig om de befann sig i Thailand för att Paow skulle spela in ytterligare en realityshow. Hon och Lance kanske båda var med och fejkade hela förhållandet å tv-programmets vägar, så det ska kännas lite mer äkta.

      Tror inte något tv-program tagit med någon under 18. Brukar vara väldigt viktigt att man ska vara myndig i den typen av program

        Wild kids? ?

          Hahahaha! Skrattade högt på gymmet!

    Fullständigt ointressant!

      I och med att flera kommenterat om detta under de senaste inläggen så finns det uppenbarligen ett gäng som tycker det är intressant.

    Konstigt. Varför kan man inte ha lite mer förnuft när man bråkar. Bråk behöver inte betyda att man ska göra slut. Nu kan det så klart vara något annat, allvarliga som lett fram till detta. Men ändå, många verkar vara jävligt snabba med att släppa varandra och packa sina väskor…

      Jag och min sambo har snart varit tillsammans i tio år. Skulle vi ha gjort slut vid varje bråk hade relationen haft många uppehåll.. De flesta par bråkar (eller diskuterar och är oeniga i alla fall) flertalet gånger. Ett förhållande har sina toppar och dalar, det är helt naturligt! Jag tror nog att par växer i relationen tack vare ”bråken”.

      Självklart ska man inte stanna kvar i en destruktiv relation, men bråk behöver inte per automatik betyda att relationen är osund.

    OT.. Är det någon som vet varför Felicia Cardell har slutat uppdatera sina sociala medier? Orolig att något har hänt. Älskade hennes youtubekanal och kikar in då och då för att se om hon har lagt upp något nytt men icke.

      Samma här! 🙁

      Hon hade ju ett jobbig missfall förra året och hon verkade inte må så bra. Kan ha med det att göra?

        Ja tänkte också på det.. 🙁 Hoppas hon tar sig ur det snart och kommer på fötter igen (om det beror på det).

    Det är ju något allvarligt fel på Paow. Inte konstigt att alla i hennes närhet flyr efter ett par veckor.

      Ja, hon har nog en hel del issues. Hon verkar inte må så bra, dels baserat på vad hon själv skrivit och dels på hur manisk hon verkar bli så fort hon träffar en ny kille. Alla är the love of her life och det ska basuneras ut på instagram direkt. Klokt kanske att ta det lite lugnare nästa gång. Har själv haft ett liknande beteende med män så jag känner igen mig mkt.

      Har en bekant som beter sig på ungefär samma sätt; antingen är det himmel eller helvete. Hen har diagnosen borderline ?

    Lance följer paow, men hon följer inte honom. En liten rättning bara ?

      Det säger ju en del om vem av dem som faktiskt är mest mogen.

        Fast det säger väl ingenting alls. Hon kanske inte mår bra av att se bilder på honom. Ingen vet vad som hänt.

    Ja se den unga kärleken, en sak är ju sant och det är att Maggan kommer att se rött om P hänger ut L.

    Är inte så förvånad, Lance är bara 17 år och har väl inte så mkt livserfarenhet. Kärlek är väl lite annorlunda när man är så ung och Paulina känns inte helt stabil. Inte meningen att låta elakt men hennes liv och hennes historia visar på instabilitet i livet och en del flyktiga relationer som jag själv känner igen mig i. Det är jobbigt att gå mellan relationer sådär och kanske inte det lättaste med en sjuttonåring.

      Är han bara 17 år? Vad gör han i Thailand, borde han inte vara i skolan? eller är han utbytesstudent?

        Hans föräldrar lät honom hoppa av skolan och satsa på thaiboxning. Han är i Thailand för boxningsmatcher.

          Lät och lät.. gymnasieskolan är inte obligatorisk och det är inte något som föräldrarna kan styra (även om många föräldrar ”styr” det ändå).

    *poppar pocornen*

    Jäkligt tråkigt faktiskt, han verkade vara den första vettiga pojkvän Paulina haft. Synd att det ska sluta så, tyckte verkligen att han fick henne att ta fram sitt bästa jag ??‍♀️

      Men hon måste ju oavsett pojkvän kunna vara sitt bästa jag… Denna relation kändes också för snabb, man hinner inte ens lära känna varandra på den korta tiden som hon då skulle ha förändras. Dessutom är pojken bara 17 år.

    Alltså.. Jag har ju för mig att Paow för några år sedan la ut att hon hade drabbats av herpes… down under?
    Nu kanske de använder skydd och så, men tänker ändå att risken är väl ganska stor att man blir smittad…

    Rätta mig gärna om jag har fel!

      Vad har det med saken att göra?

      Hur gammal är du? Varför intresserar du dig över vad hon eventuellt har för sjukdomar? Vad är det viktiga i din kommentar?

      Herpes är väl väldigt vanligt. Och dom flesta vet inte ens att dom är bärare. Jag är bärare av både mun- och könsvarianten. Haft blåsa på läppen en gång i mitt liv och i könet har jag aldrig märkt någonting, men har väl gett herpes till mina fasta partners, som alla fått en liten blåsa som försvunnit av sig själv efter ett tag.
      Vill man verkligen inte ha herpes, och är säker på att man inte bär på viruset redan, så måste man köra med kondom livet ut.
      Det är inte farligt, det är inte som HIV.

        Alltså för många är herpes inte alls så ofarligt och bekymmerslöst som du får det att låta som. Jag skulle verkligen inte vilja smittas med herpes.

          Du har rätt anonym. Jag får en blåsa på läppen varannat år ungefär som bråkar i 1-2veckor med mig, som Henrietta skrev, så är det egentligen ingen big deal. Men har en tjejkompis som har könsherpes, det bryter ut rätt ofta på henne och hon kan inte kissa pga stora smärtor och har fått ha kateter några ggr. Så det är väldigt individuellt. Hur som helst så är det helt ointressant för alla utan hennes partner om Paow har det eller inte

            Fast nja, könsherpes kan ge dödlig hjärnhinneinflammation. Inte så vanligt men långtifrån helt ofarligt att ha herpes.

              Skulle vara som ett svar till Henrietta. 🙂

              Vill gärna ha en källa på att man kan få dödlig hjärnhinneinflammation pga herpes, en pålitlig sådan!

              Jag har haft herpes i 2 år, får utslag ca en gång i månaden, gör ont att kissa, cykla är att glömma samt så drabbas min träning då det är obekvämt med tighta träningstights + svett. Har många vänner som har herpes men ingen som får det så ofta som jag, många fick bara utslag en gång sen aldrig mer. Enda jag har hört som är ”farligt” med herpes är att har du utslag under tiden du ska förlösa ett barn, så får man inte göra en vaginal födsel då det kan smitta barnet. Men en dödlig hjärnhinneinlammation har jag aldrig hört, och då har jag ändå varit hos många olika läkare och pratat om ”farligheten” med herpes/gått på medicin osv. ANVÄND SKYDD, säger jag bara. Herpes är en plåga. Hade gjort vad som helst att ta tillbaka det värdelösa ligget som jag fick det av:))):))))) ung, dum och på resande fot.

                  Är väl rätt onödigt att prata om av dina läkare då väldigt ovanligt. Ingen anledning att skrämma upp någon. (finns dock en annan sorts herpes som är mycket farligare och ofta ger hjärnhinneinflammation.)

                  Ville bara inte låta det stå oemotsagt att det är helt. ofarligt. ?

                Står även på 1177 – ”I ovanliga fall kan herpes i underlivet orsaka hjärnhinneinflammation eller hjärninflammation.”

                Jag fick könsherpes 2006 av min dåvarande pojkvän, som hade varit otrogen. Trodde först inte att det kunde vara möjligt, så jag köpte canesten e.dyl. (har aldrig haft svamp i underlivet så trodde det kunde vara nåt sånt). Det hjälpte så klart inte, utan jag fick jättehög feber och efter ett besök på gynakuten skickades jag in på sjukhus, där jag fick dropp i tre dagar. Nu har det gått över elva år och utslagen har inte kommit tillbaka. Tack gode gud!

          Då får du undvika all form av sexuell kontakt då.
          Kondom skyddar inte och munhetpes smittat lätt till könet!
          Herpes typ 1 som i folkmun kallas munherper/munsår uppskattar man att va 75% av svenska befolkningen bär på.

            Varför skyddar inte kondom?

              Kondom kan skydda men det smittar hud mot hud och via slemhinnor (även ögon). Herpes kan även sitta lite var som helst i och runt underlivet, inte bara där kondomen är. Har du tex en blåsa någonstans, smeker dig själv där och sedan smeker den andra personen kan du smitta personen osv osv. Svårt att skydda sig helt om man inte är väldigt väldigt noga vid aktiva blåsor eller sår

        Precis! Det är jättevanligt. Jag har också båda.

        Jag får en liten blåsa 2-3 gånger om året, som går över efter ca 5 dagar då jag oftast får virushämmande utskrivet.

        Jag vet faktiskt inte hur jag fick det, kondom skyddar verkligen inte 100%, det är en av de könssjukdomar som inte kondom skyddar mot (fast det är bättre med kondom än utan).

        Dessutom så måste jag säga till alla andra att det ni kallar ”munsår” är herpes 🙂

          Men snälla. Alla munsår är INTE herpes, det var bland det dummaste jag hört 🙂

            Jag har inte sagt att ALLA munsår är herpes, man kan ju ha torra läppar också ;). Men med tanke på att ca 75% av Sveriges befolkning bär på munherpes så kan jag nog säga att de flesta munsår är herpes.

            http://www.xn--munsr-pra.nu/

            https://www.netdoktor.se/hud-
            har/hudinfektioner/sjukdomar/herpes-och-munsar/

            https://sv.wikipedia.org/wiki/Muns%C3%A5r

            https://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Herpes-i-munnen/

              Ja och man kan få munherpes i könet.

          @Anna-Lena. Tack. Jag känner så många som bara har munsår, de använder dock samma plåster som jag använder på mina munherpes-blåsor. Det är också ungefär samma längd på utbrotten som jag har. Men Herpes har ingen jag känner. (denial, its an ugly thing.)

            Ja precis, det är aldrig herpes! ?

      Det var väl rätt nyligen hon skrev att dom typ haft oskyddat sex…

        Jaha?

      Ååå men nej då tror säkert Lance att hon varit otrogen..om Paulina fått ett herpesutbrott och smittat Lance eller om han märkt det på något sätt.. neej vad synd om det är så. Om Pulina haft det i många år så kan hon mycket väl glömt av det o hon kanske inte fått nåt utbrott på flera år så inte tänkt på det eller att det skulle smitta. Har själv herpes och haft oskyddat sex och aldrig smittat någon vad jag vet, skulle aldrig ha sex under ett utbrott men ibland kanske det är på gång utan att man vet eller märkt och då kan det smitta. Men det kan gå år utan att det känns av men brukar vara mer och oftare just i början då man smittats men avtar sen och kommer alltmer sällan. En del får lindrigare andra värre, och första gången man smittas kan det vara riktigt besvärligt. Nu ska vi väl inte sitta här och spekuera omifall de har herpes. Men hoppas det löser sig för dem och att det blir bra mellan dem igen. Magdalena verkade tycka bra om Paow.

        Men snälla någon… Vi har ingen aning om vad som hänt mellan dem, och än mindre om några eventuella könssjukdomar. Ta och tagga ner konspirationsteorierna ett snäpp!

          Men snälla nån.. det är väl DU som startat konspirationsteorierna?! Och det var någon annan här som tog upp herpes och då ville jag förklara det för synd om någon anklagas för otrohet för att personen har herpes, om det nu är så, men nej vi ska väl inte spekulera i om de har herpes eller om det är slut och varför. Precis.

          Hoppsan vad hände där.. var min kommentar för magstark för att få visas hmm.

          Men va? Alla konspirationsteorier om Bella då? Ingen har någon aning om hon vill vara med sina barn eller inte heller.

          (Inte för att jag tycker att det är ok i något av fallen)

          Jag skrev iaf; Men snälla nån.. det är väl DU som startar konspirationsteorier! Någon annan nämnde herpes och då ville jag bara förklara lite för det är synd om någon skulle anklagas eller misstänkas för otrohet om det nu skulle vara fallet. Men nej inte ska vi spekulera i vad som hänt mellan dem eller om det är slut. Precis.

    Måste hänt nyss då? För tre dagar sen kommenterade ju Maggan att Paow var så fin/snygg på en bild på IG.

    Ser ingenting om detta i deras egna kanaler.

    Detta är lite off topic. Men en person jag känner från uppväxten var för någon dag sedan med i Kalla Fakta. Hon blev våldtagen när hon var 15 år gammal, och efter förnekelse så anmälde hon övergreppet. Mannen blev häktad, men blev sedan friad trots att det fanns massor med bevis emot honom. (Poliserna la mer resurser på att ifrågasatta kvinnan än på att kolla upp mannens alibi, bland annat). Senare blev hon anmäld, och fälld, för falsk tillvitelse. En man som är känd hos polisen för bedrägeri och lögner lämnade in prints på en messengerkonversation där hon erkänt att hon ljugit. Polisen kollade aldrig någon tekniskt bevisning här alls. Hon blev som sagt dömd och har nu 30.000 i skadestånd att betala mannen som våldtog henne. Nu finns det en insamling startad på Facebook för att hjälpa henne betala så att hon äntligen kan bli fri från detta helvete. Om man vill ha mer information heter avsnittet Fallet Sannah. Insamlingen heter Insamling för Sannah. Skriver om det här för att ni i detta kommentarsfält alltid brukar ha vilja att hjälpa, och Sannah behöver all hjälp hon kan få.

      Såg även något om att bevisen för att han terooristen på Drottninggatan inte anses tillräckliga för att fälla honom som terrorist.

      Vem är rättsystemet till för egentligen? För att skydda de goda eller onda?

        Rättsystemet är enligt mig definitivt på förövarens sida och inte på offrens.

        Det är viktigare att en oskyldig inte blir dömd än att se till att ett offer får upprättelse. Lagen verkar dåligt skriven för att skydda samhället utan skyddar mer den anklagade.

      In dubio pro reo – Man ÄR på förövarens sida, just för att en oskyldig inte ska kunna fällas. All tvekan skall komma den åtalade tillgodo. Vilket är ett mycket positivt princip den dagen man evt. själv står oskyldigt åtalad för ett brott.

        Jo. Men inte så bra den dagen man (Gud förbjude) blir våldtagen.

    Vet att detta egentligen bara är postat med sublima hintar till att leda alla till att hata på Blondinbella! Lämna Blondinbella iiiiiiiifrrrrrrrrreeeeeeed! ???

    OT men handlar ju om förhållanden som tar slut

    Jag såg att Josse Q och hennes hockeypojk gjort slut. Hon förlovade sig så vackert på en solsemester samtidigt som min fästman lämnade mig och jag var sååå avundsjuk på Josephine (vi växte upp tillsammans) som verkade leva drömlivet. Vet inte vad jag ska känna nu när de gjort slut. Trodde jag skulle bli skadeglad men känner bara sorg för jag trodde de var så lyckliga.

    Gud, så många förhållanden som tar slut just nu?

      Ja… Januari är väl den vanligaste månaden för skilsmässor har jag för mig? Har väl något att göra med att allting är grått och trist och kallt och jävligt eller nåt..

    Ja fast nu är ju Lance konto så kallat kapat om ni orkar bry er. Det händer ofta. Undrans av vem. Kanske mamma – pappa – flickvän – kompis – kusin….

    Dom har bara haft ett bråk säkert. Och av ilska tagit bort varann. Snart är det glömt o förlåtet. (Tror jag)

      Kan vara så eller ett pr-trick kanske 😉

    Men asså, seriöst? Det är två BARN vi pratar om här. Han har väl inte ens fyllt 18? Var det nån som på riktigt trodde att de kulle hänga hela livet typ? Jag var tvungen att ta fram skämskudden när hans mamma sa – Åå jag har fått en sån fiin svärdotter! (?)

      Barn? Paulina blir 25 i år, knappast ett barn även om hon framstår som ett ibland. Hon är bara 2år yngre än Kenza

        Ojdå, så gammal? Men du, vem fan är Kenza? och vad har hon med det här förhållandet att göra? Något jag missat? Mvh

          Har du en dålig dag? Jämförde åldern. De flesta vet vem Kenza är och skulle nog inte kalla henne för barn

            Nej nej, förlåt. Det var absolut inte meningen att dryga mej. Jag vet faktiskt inte vem hon är.

    Paow har nu börjat följa Lance på instagram igen!

      Ja, herregud! På en riktig dagisnivå alltså…

      Härligt att höra. Dagisnivå enligt somliga öööh.. vissa hoppades väl på smutskastning och drama.

    Lance la precis upp på sin instagram händelse en bild när han och Paow ligger i sängen.

      Då verkar det vara bra igen, härligt att höra.

    Jag tycker dom är förbaskat fina ihop, jag. ?

    Hennes ”förklaring” i bloggen med kängan mot Nellie kändes väl jävligt onödig?

    Jag tror på tjocka hetsätarkatten som best in Show. Klart kissemissen är en värdig vinnare.

    Så mycket denna katt förekommer på en sida om influencers så måste den ha ett rejält inflytande. Eller fattar jag fel?

      Ja, jag undrar om jag kan få lite reklamkontrakt åt honom? 🙂

        Kontrakt är inget problem med den utstrålningen. Jag är mest rädd att tassarna missar att reklammärka inläggen.

    hahahahaha…. hoppas Lance och Paulina har lika hysteriskt kul som jag har just nu. Vilket drama 🙂

    Jag är så glad över att dela mitt vittnesbörd, jag är verkligen glad att jag har blivit botad från HERPES SIMPLEX VIRUS (HSV 1 & 2) med örtmedicinen från Dr omode. Efter att ha flyttat från ett sjukhus till ett annat i USA kunde jag inte bota mig .. Jag har lidit av denna sjukdom under de senaste åtta åren utan lösning tills jag stötte på en tjänst hos denna läkare som har botat så många människor med sin örtmedicin, jag valde också att ge honom en chans att hjälpa mig, han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det vänligt, och han gav mig sin örtmedicin och riktade mig till hur jag använder den, jag följer också hans bruksanvisning och han frågar mig att gå för en kontroll efter 2 veckor och 4 dagar som jag gjorde, till min största överraskning mitt resultat kom negativt (-), jag är verkligen glad att det finns någon som Dr omode som är redo att hjälpa när som helst varje dag. Kontakta denna läkare om du verkligen har en och se om han inte hjälper dig. Kontakta honom på hans personliga e-postadress eller ringa honom [07015927966] omodeherbahome@gmail.com

    Jag är så glad över att dela mitt vittnesbörd, jag är verkligen glad att jag har blivit botad från HERPES SIMPLEX VIRUS (HSV 1 & 2) med örtmedicinen från Dr omode. Efter att ha flyttat från ett sjukhus till ett annat i USA kunde jag inte bota mig .. Jag har lidit av denna sjukdom under de senaste åtta åren utan lösning tills jag stötte på en tjänst hos denna läkare som har botat så många människor med sin örtmedicin, jag valde också att ge honom en chans att hjälpa mig, han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det vänligt, och han gav mig sin örtmedicin och riktade mig till hur jag använder den, jag följer också hans bruksanvisning och han frågar mig att gå för en kontroll efter 2 veckor och 4 dagar som jag gjorde, till min största överraskning mitt resultat kom negativt (-), jag är verkligen glad att det finns någon som Dr omode som är redo att hjälpa när som helst varje dag. Kontakta denna läkare om du verkligen har en och se om han inte hjälper dig. Kontakta honom på hans personliga e-postadress eller ringa honom [07015927966] omodeherbahome@gmail.com ……

    Jag är så glad över att dela mitt vittnesbörd, jag är verkligen glad att jag har blivit botad från HERPES SIMPLEX VIRUS (HSV 1 & 2) med örtmedicinen från Dr omode. Efter att ha flyttat från ett sjukhus till ett annat i USA kunde jag inte bota mig .. Jag har lidit av denna sjukdom under de senaste åtta åren utan lösning tills jag stötte på en tjänst hos denna läkare som har botat så många människor med sin örtmedicin, jag valde också att ge honom en chans att hjälpa mig, han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det vänligt, och han gav mig sin örtmedicin och riktade mig till hur jag använder den, jag följer också hans bruksanvisning och han frågar mig att gå för en kontroll efter 2 veckor och 4 dagar som jag gjorde, till min största överraskning mitt resultat kom negativt (-), jag är verkligen glad att det finns någon som Dr omode som är redo att hjälpa när som helst varje dag. Kontakta denna läkare om du verkligen har en och se om han inte hjälper dig. Kontakta honom på hans personliga e-postadress eller ringa honom [07015927966] omodeherbahome@gmail.com …5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.