Den där när man kommer packad till ett affärsmöte

Marcelo:

Folk frågar om jag festat i helgen… Vad svarar jag på detta? Nej så klart har jag inte gjort det ? Jag har inte krökat sedan den 25e december så snart är det en månad och flera ska de bli.// Marcelo 15/1 2018

Så lät det i mitten av månaden.
Så här låter det när han kommit till slutet av månaden:

Men alltså wow vilken helg! Hade en av de roligare helgerna på galet länge ? Min älskade vän Jennifer kom ned (eller upp vet inte riktigt) till Stockholm och vi bestämde oss för att hooka. Vi drog hem till mig och min ”broder” Jeppe och Zacka gjorde även dom sällskap. Vi styrde alkohol, spelade drinkspel, VR på playstation innan det var dags för ännu fler folk att komma förbi. Vid 1 eller senare drog vi ut och det var sjukt mycket folk som valt att just festa denna dag men det var extremt jävla kul och vi stannade till stängning innan jag och Jennifer drog tillbaka hem till mig. Nu trodde man att man skulle få sova men lite senare så dök Jesper och lite folk upp så det blev en skön efterfest.

När det sedan var dags för söndagen så hade jag ett möte klockan 8:50… hur tror ni det gick? haha alltså jag var fortfarande berusad men vet ni vad, jag gjorde så sjukt bra ifrån mig och alla var galet nöjda så tydligen så kanske detta var till en fördel ? Jag säger bara håll i er, det kommer hända stora grejer framöver!! //Marcelo 30/1 2018

Marcelo har alltså gått från en självutnämnd nykterist till att gå på affärsmöten berusad. Och som om själva faktumet ATT han gjorde det inte är illa nog så berättar han även stolt om det på sin blogg. Antalet filter mellan hjärnan och munnen tangentbordet är lika med NOLL.

Så vida inte mötet handlade om att Marcelo ska vara med i nya säsongen av Paradise Hotel så har jag svårt att föreställa mig det företag som ser någonting positivt att mötesdeltagaren dyker upp berusad.
Kanske om mötet är med Calle Schulman, året är 2010 och projektet heter ”Kungarna av Tylösand”, men inte annars…

 

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fruktansvärt respektlöst gjort!

    Kan verkligen inte komma över att han är snart trettio men skriver som en sextionåring.

      Å nejj, säg inte så!! Ha lite respekt för 16-åringarna! ❤

        Nu skrev j sextionåring, blandning mellan tonåring och pensionär ?

          Yrkar på tolkningsfrihet, vilken grupp ni än tycker skriver värst ?

      Du har uppfunnit ett nytt ord! Börjar seriöst undra om han är lågbegåvad. Det är inte normalt att skriva som en osedvanligt blåst 12-åring när man är 30.

    Jag kan inte komma över att vi lever i ett samhälle där sådant beteende premieras, ses upp till och kan generera pengar och berömmelse. Finns det något hos honom som är sympatiskt eller beundransvärt? Vad bidrar han med till samhället? Gah ?

    ”Vi drog hem till mig och min broder Jeppe och Zacka gjorde även dom sällskap”

    va?

      Fattar du inte meningen eller vad? Betona på ett annat sätt så är det inte så svårt

      Översättning följer:
      Jag och Jennifer gick hem till mig. Efter ett tag kom även min allra bästa kompis Jeppe och min andra kompis som heter Zacka.

      Är lågstadielärare. Kan läsa allt.

    Bestämmer oss för att hooka? Har jag missat vad det betyder?

      För en som är SKAM-skadad är ju hooka lika med att strula, på typ fest. Tror dock inte att det är det Marcelo menar. Han menar väl ”hook up” som i mötas upp och hänga liksom.

        Haha ah, är också skadad av det, men hooka för mih är verkligen det när man gör något där man utbyter kroppsvätskor

        Who knows. Han kanske ”hookade” (strulade) med broder Jeppe och ”Zacka och dom”…..

    Måste ju kännas sjukt oseriöst för hans samarbetspartner när han öppet berättar att han varit berusad under mötet och inte ens skäms för det. Låt vara att en del är mer öppna, glada osv med lite alkohol i kroppen och att det är positivt att vara sådan i vissa situationer, men att komma full till ett viktigt möte är verkligen inget att vara stolt över.

    Avskydde honom redan när han var med i big brother. Vilket var typ 2012, och han har inte förändrats ett dugg verkar det som? Så jävla tragiskt, han kan ju inte ha fått lära sig nåt om vett, etikett och respekt under sin barndom. Han är definitionen på ”oskön”.

    Haha detta får mig att minnas när Kleerup varit och ”nallat i gottepåsen” innan han intervjuades i nyhetsmorgon. Så tragiskt och faktiskt roligt på samma gång

    Haha men faktum är att ibland om man är bakis (el fortfarande lite lätt berusad) el inte sovit något så kan man må bra och vara pigg, glad och prestera bra.

    Kan man ana att Marcelo ska vara med i PH kanske. Jennifer, är det den Jennifer som var med i BB samtidigt måntro?

      Tror inte att det är den Jennifer, hon bodde i Skåne och har numer barn och pojkvän (sist jag hörde något om henne iaf). Gissar också på att han ska vara med i PH eller kanske Ex on the beach. Hans senaste instagram hintar ju om en resa till Mexico (om man som jag tolkar tacosen som en symbol för Mexico).

      Borde väl vara den blonda tjejen från T.I. De verkade ju gilla varandra då iaf.

    På tal om Marcelo—> Annica har låtit sätta in gipsstuckaturer i hennes hem, som inte är sekelskifte, utan totalfunkis. Det, om något, är höjden av WT, mycket värre än iittala glas med klisterlapp och allt vad det var haha.

      Ja med tanke på att dom är i plast/frigolit gör det ännu värre för mig. Hatarhatarhatar frigolitlister. Knappt så att en rosetta i plast funkar, nej usch!!!

      Men snälla nån det är inget som helst WT med det, finns inget i Annicas lägenhet som är wt överhuvudtaget. Det är snyggt med stuckaturer. Punkt.

        lol stuckaturer tillhör en tidsepok och återfinns enbart i hus byggda i nyrenässans eller under sekelskiftet. Lägenheterna har minst 3 m till tak, något skillnad från funkishus från typ 30-40-tal.

      Åh nej ? Så kan man ju bara inte göra.. Vet inte hur hon bor men som jag förstår är det funkis. Det är ju som att försöka klä ut en skolåda till en östermalmsvåning ??

      Är så jäkla trött på den looken. Inte snyggt någonstans.

    Halloj. Finns det möjligtvis någon uttråkad människa därute som kan ge konstruktiv kritik till min nyuppstartade youtube-blogg. Glöm den fula designen tillsvidare! Visa gärna nåd *gulp*.

    http://youtubemania.blogg.se/

      Kommer inte in, står att det behövs lösenord

      ”Sidan är lösenordsskyddad. Ange rätt användarnamn och lösenord för att fortsätta” 🙂

    Ja han ska vara med i PH och troligen Jennifer också. Mer uppmärksamhetskåt och förutsägbar person än Marcelo får man leta efter.

      Åh fan, är det bekräftat? Jag kollar alltid på PH men vet inte vad jag tycker om att han ska vara med. Iofs finns det alltid någon man stör sig på så han kan ju ta den rollen.

    Älskar hans geografikunskaper?Han ska nog vara glad så länge han kan leva på sitt utseende för vad helvete ska han kunna försörja sig på sedan…?!

      Kan gud ja han är en riktig pudding?

    Sjukt pinsamt att en snubbe på 30 år skriver på sin blogg om hur full han var på ett möte. Jag hoppas att det var ett möte med PH eller liknande, för det skulle aldrig tolereras i andra sammanhang, sorry.

    Tycker lite synd om honom faktiskt. Det måste vara oerhört jobbigt att ha sådär dålig självkänsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.