Josephine Qvist och Stefan Warg går skilda vägar

Josephine Qvist:

Först tänkte jag skriva att ”Ex on the beach-deltagaren” Josephine Qvist och hennes pojkvän som hon förlovade sig med i somras – Stefan Warg har gått skilda vägar men jag tycker inte det riktigt är rättvist. Josephine är en av några få ”dokusåpadeltagare” som faktiskt etablerat tillräckligt mycket på sociala medier och åstadkommit andra saker än att bara vara deltagare på EOTH att hon istället kort och gott borde kallas ”Influencern ” Josephine.

Hon berättar i videon här ovan att hon och Stefan gjort slut och att hon gråtit som tusan över detta men att hon inte tänker gråta i den här videon.
Hon försöker se det positiva i situationen som att hon ska få köpa sig en egen lägenhet mm och poängterar att det inte är någon som varit otrogen eller liknande som lett till uppbrottet.
Anledningen till att hon berättar om det här nu är för att det skulle verka märkligt att bara låtsas som det regnar när det hon gått igenom är bland det jobbigaste hon varit med om.
Den före detta  pojkvännen verkar inte ha så mycket att säga om saken och har till och med raderat sitt instagramkonto.

Det här känns som ett sunt sätt att hantera ett uppbrott, någonting man inte alltid ser på sociala medier där man gärna använder sina plattformar till uthängningar och smutskastande invirat i en enorm offerkofta.
Jag säger inga namn, jag säger inga namn… 🙂

Tack för tips!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men va? 🙁 De verkade så kära enligt sina sociala medier. Där ser man hur det kan bedra, så att säga..

      Hon skriver om att hon är trött på att hålla upp en perfekt fasad för att ”platsa” in världen för sociala medier. Därav kanske lätt att uppleva att saker är tipp topp.

    Paulina bekräftar att paret har haft ett bråk och gjort slut, men att de blev ihop efter 30 minuter och att det var ett dumt och omoget beslut, som inte skulle tas online:

    https://paow.se/2018/01/lalla/

      Vad tyckte ni om kängan mot Nellie? ??

    P och L har inte alls avföljt varandra. Maggan skrev till o med att sonens konto vart kapat… å varför dessa pikar, göra höna av dålig research liksom.

      Hans förra konto hade blivit kapat, ja. Inte det han använder i dags läget. Dålig research på dig själv.

        Mitt jobb är inte att göra research ?

          Smart! Tillrättavisa någon annan med fel info ???‍♀️

          Din pajas

    Hej, jag repostar min kommentar eftersom det inte gick att komma in på min blogg tidigare Lovar, lovar, lovar att inte spamma mer.Trevlig onsdag på er!

    ”Halloj. Finns det möjligtvis någon uttråkad människa därute som kan ge konstruktiv kritik till min nyuppstartade youtube-blogg. Glöm den fula designen tillsvidare! Visa gärna nåd *gulp*.”

    http://youtubemania.blogg.se/

      Jag försökte med länken till din blogg funkar inte

    Benjamin Ingrosso ska vara med att tävla på melodifestivalen i år igen. Tyckte inte alls om hans röst och dansmoves förra året. Ja, trött på hela den familjen. De är så käcka.

    Nån mer som har problem med ”käckhet” i allmänhet?

      Ja! Jag gillar Bianca men stör mig också på henne på samma gång. Benjamin kan bara gå och gömma sig, vet inte varför men hans ansikte är bara så otroligt puncha’ble. Käcka personer är jättedryga för de känns falska, typ falsk trevlighet och falsk glädje.
      Nu låter jag jättenegativ och som att jag hatar alla men det gör jag inte 😀

        Ja exakt så känner jag också. Ibland skäms jag för det för jag framstår som så cynisk när jag öppnar upp om det.

        En annan sak på tal om detta med ärlighet, folk som smörar har jag svårt för, ofta förstår jag mig inte heller på de som faller för falskt smicker. Jag älskar att ge komplimanger själv men aldrig ogenuina.

        Vet en som skröt om att hon smörat sig till alla betyg med sin trevlighet. Svårt att respektera sådana människor ?

        Men herergud så lågt att hoppa på någons utseende och klanka ner på någons ansikte fy fan skäms! Käcka personer betyder inte alltid falska personer men personer som alltid skriver hej fina, nu min fina, finaste du finaste ni osv i sina inlägg känns falskt och lismande. Tycker både Bianca och Benjamin är härliga, känns inte särskilt falska.

          Även om du hade en viss poäng så har jag lite svårt för att du skriver ”skäms!”. Vem är du att ”hytta” det till förmodade vuxna människor?

            Ja du jag tror inte jag är direkt ensam om att tycka att personer som går på folks utseenden borde skämmas. Tyvärr så behövs det ibland ”hyttas” mot vissa vuxna människor.

              Ditt mål med att hytta är väl resultat? Och jag tror det är fel sätt.

              Jag tror inte heller de flesta som säger saker gör det för att vara genuint elaka och då är ditt sätt helt fel.

      Ååh jag tycker Benjamin är supercharmig och härlig, käck men inte fånigt käck utan härligt käck. Duktig kille med många bra låter. Men håller med om att förra mellolåten och dansen inte imponerade så jättestort, kunde gjorts bättre men låten växte efterhand. Hoppas på en ännu bättre låt och en bättre show med mer dans detta år, ja på lördag är det. Heja Benjamin!

        Ja, jag hade helt ärligt aldrig vågat skriva som jag gjorde om jag inte visste att killen har många som tycker om honom. För mig handlar mobbning om att ge sig på någon som är utsatt. Det är i vilket fall så att det är då det slår värst.

    Förstår inte – först tänkte du skriva att de gått skilda vägar men det känns inte riktigt rättvist.. hmm fast du skrev det väl hehe och vadå inte rättvist? Bra att Josephine kan gå vidare och göra en vlogg om det och att du hjälper henne med att få spridnig och tjäna pengar, men förstår inte vad som är så speciellt med att gå ut med att det är slut och att poängtera att det inte handlade om otrohet. Svårt att dölja i längden att det är slut liksom och de flesta går ut med det och många poängterar att det inte handlar om otrohet. Nu har jag inte sett videon dock så kanske därför jag inte förstår skillnaden eller det speciella.

      Nej, att kalla henne för ”Ex on the beach-Josephine” kändes inte riktigt rättvist…

        Jaha ja du menar så..då missförstod jag. Men i övrigt förstår jag inte riktigt hehe men har som sagt inte kollat klippet.

    Det här är sååå OT, men när jag var yngre fanns det en snacks/snabbmats/godisblogg som recenserade ALLT nytt inom den onyttiga världen ? är det någon som vet om det fortfarande finns nåt liknande? Har googlat men inte hittat ☹

      Sockerbiten.org!

      Bloggen Fastfoodlovers kanske?

      Chips- och chokladbloggen!

      http://www.chipsochchokladbloggen.se

    “Verts” ? Har aldrig hört talas om henne men gud va skön hon verkar! Jag kollade på hela videon

      jaa! hade aldrig sett ex on the beach heller men fastnade för henne pga så skön person. Och dialekt 😀

    Men Josephine har ju tydligen också raderat bilder på expojkvännen från sin insta – vad är skillnaden på om Paow gör det eller någon annan, inte omoget då?

      Vad skillnaden är? Att det var det första Paow & Lance gjorde under den halvtimma som det var slut. Det är ungefär lika omoget som att göra slut varje gång man bråkar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.