Ytterligare en influencer som väntar barn!

Denice Moberg:

Vilken baby boom vi kommer ha under 2018!!!
Träningsbloggaren Denice Moberg avslöjar nu på Instagram att hon väntar barn tillsammans med Linus Carlén och den blivande mamman Alexandra Bring är en av alla som gratulerar dem!

Stort grattis!

Pax för att få snusa på alla bebishuvuden först av ALLA! 🙂

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh va kul! Har följt Linus i några år men avföljde för ett tag sen. Visste inre ens han var tillsammans med någon. Har de varit ihop länge? Tror han blir en fantastisk pappa! Så snäll och glad han verkar

      Han var ”nyss” tillsammans med Samantha Jerring, en annan fitnessprofil. Tror inte han och Denise varit tillsammans mer än ett år typ. Men verkar ju blivit en trend bland träningsprofilerna att bli på smällen när det knappt varit tillsamman med sin kille i 1 år…

        Kan bara komma på Bring och så Denice då som passar in i den profilen, vilka fler?

    Skönt ändå att se en gravid fitnesstjej som inte har 6pack på magen trots gravid utan ser mer ja ut som en gravid ”brukar” 🙂

    Hon måste va hyfsat långt gången av storleken att gissa, så himla kul 🙂

      ”Brukar”, snälla förstå att alla ser olika ut

        Hahaha visste det. Ja brukar, de allra allra flesta jag känner som är ej överviktiga sen innan ser ut sådär dvs ”vanliga” utan 6-pack och minimage som gravid.

          Det beror väl på hur lång gången man är? Sist jag kollade ändrar magen storlek under 9 månader.

          Men förstår inte varför det är skönt? En del fortsätter att se smala/ vältränade ut trots graviditet och det är inget fel med det. Så länge barnet mår bra spelar det ingen roll hur man ser ut

      Som jag skrev längre ner syns det tydligen inte ens att hon är gravid än. Inte i träningskläder på gymmet i alla fall. Så man kanske valde en bild där magen syns lite extra, för att de är stolta och glada.

      Varför ska det ens finnas ett rätt eller fel hur man ser ut som gravid? Och vad ger dig ens rätten att kommentera en annan tjejs kropp? På nåt sätt blir det okej bara för att man är gravid.

    Vilka är det mer? ?

      Linus är brand manager för NOCCO och Denice är fitnessinstagramkändis.

        Och vad är Nocco? Aldrig hört talas om varken Linus eller Denice. Tror för övrigt att M8 menade vilka mer som är gravida.

          Hur kan man ha missat vad nocco är ?

        Grundare till och med!

          Men är han känd för att han grundat ett företag eller för att han är brand manager? Blir man känd för det? Nocco är väl den där drycken som Josse Qvist ofta gör smygreklam för.

          Vitamin Well står bakom Nocco. Linus är brand manager och är ofta med i processen kring nya smaker, men han är inte grundare i den bemärkelsen att han startat upp och investerat.

    Tänker ibland tillbaka till första graviditeten, en sån himla fin och underbar tid. Allting var nytt och spännande och livet höll på att förändras i grunden. Andra graviditeten var jag så trött på att vara preggo.

    Grattis och allt det där men jag spyr på avklädda parbilder för att ”hylla” graviditeten som varenda kotte måste lägga ut. Ja, grattis till bebben, du är fin, din mage är jätttefin, din kille är säkert jättefin också men världen behöver inte se er halvnakna bara för att fatta att ni ska ha barn….

      Haha 90% av deras bilder är avklädda, så skulle kalla det där standard för dem:)

      Men precis, grattis till att folk har råd att åka utomlands. Hela världen behöver inte se era halvnakna kroppar för det. Sen ska vi inte ens tala om badhuset, fyfan täck er folk!!

        De får vara hur nakna de vill. Det är fenomenet att visa upp sin gravidmage i underkläder som jag spyr på. Det är så klyschigt.

          Du är nog bara avundsjuk då 🙂

            Det måste vara enkelt att gå genom livet och tro att alla som har en avvikande åsikt bara är avundsjuka. Problemet är dock att man sällan framstår som särskilt intelligent med den attityden.

            Jag hade inte använt ordet avundsjuk, men ett närbesläktat ord. Jag tyckte kommentaren gav känslan av missunnsamhet. Jag har själv inte en enda bild på mig som gravid, för jag vill helt enkelt inte. Men varför missunna andra den möjligheten, de är ju uppenbart glada och vill dela med sig. Även om jag inte vill ha med min mage på bild så längtade jag ändå tills att den skulle synas, det är en speciell känsla det går inte att komma ifrån. Och jag är ändå inte en person som är barnkär rent generellt. Nä, jag tycker det är snålt och lite egoistiskt att häva ur sig en sådan kommentar, alla behöver inte tycka lika, men ibland är det lämpligt att vara tyst och låta den berörda parten få ha sin stund av lycka utan att den ska svärtas ner. Det känns som om vi inte får visa upp nånting längre som gör oss glada utan att det ska skrivas missunnsamma kommentarer.

              Att vara glad över en graviditet är en sak. Att ta klyschiga underklädesbilder på sig och pojkvännen och magen är en annan. Jag har inget emot glädjen över en graviditet, jag är bara väldigt trött på gravidbilder i underkläder.

          *host host* Sandra Uhrdin exempelvis?
          Så trött på alla 398743298 likadana bilder så jag har slutat följa henne.
          Enda som jag tycker är positivt är att hon verkar ha ”lyssnat” på vad hennes läsare skriver, förut hatade hon sin mammakropp, nu hyllar hon den (med all rätt, alla kroppar ska hyllas).

    OT men kan vi prata om Annica Englunds reaktion över sina finnar?! Fyra inlägg på tre dagar. Akuttider och ”uppdatering om status”. Snälla skriv något fyndigt om detta!

      Men herregud så mycket drama för lite finnar? Jag fattar inte vad hon håller på med? Man måste ha så lite att lägga sin energi på i livet, om några finnar tar upp så mycket energi.

      HElt sjukt vilken grej hon gör av det. Det är MÄNSKLIGT. Jag har i minst 7 år haft mycket värre problem än vad hon har… vet inte varför men jag blir nästan provocerad.

        Jag blir fasen också provocerad över hur hon reagerar för några småfinnar. Själv har man kämpat i 15 år med mer eller mindre akne. Tycker det är själviskt att ta antibiotika och öka antibiotikaresistensen i världen för några småfläckar. Hon lider ju inte av smärtsam cystisk akne liksom.

          Besök hos hudläkare på direkten, medicin utskriven och kur påbörjad ”det är värt alla pengar i världen” skrev hon om besöket på sin blogg. Jag blir provocerad, jag vill inte bli det men jag blir det. Varför denna panik och hets. Det är finnar, ingen sjukdom som ger ständig värk eller andra besvär som gör livet till ett rent helvete (eller iofs helvetet kanske är selfies med finnar i instagramflödet)

    Var inte han tillsammans med Samantha Jerring typ för inte ens 1 år sedan? Hänger inte med, någon som vet vad som hände där?

      Jo, men hon gick efter Marcus Salomonsson, stor kille haha!

        Var tvungen att spana in och oj! Linus kan man möjligen tänka sig bygger naturligt men denna kille kan ju ingen människa tro kör ”rent”? Vad tränar de på för slags gym? Hade någon varit så uppenbart bolad på mitt gym hade de tagits in på kontroll dirr.

          Han tränar antagligen på ett ”byggargym/källargym”. Jag tränar på ett sånt och det finns definitivt killar som har tryckt det ena och det andra. Ingen kommer kontrollera dem för det, bara de sköter det snyggt och inte tar med sig sånt till gymmet. Sådana gym har inte direkt skyltar med ”100% ren träning” i receptionen som exempelvis Actic.

            Lols, jo de kan de ha, tränade ett kort tag på ett strikt källargym där det enbart gick att få medlemskap genom en rekommendation av en medlem, och de var superhårda med ren träning, betydligt hårdare än det kommerciella gym jag tränar på idag, då jag till skillnad från de kommerciella” 100% ren tränings” gymmen var tvungen att skriva på ett speciellt kontrakt för att försäkra att jag inte använde prestationshöjande läkemedel. (vilket ledde till att jag för säkerhets skull skrev in att jag medicinerar min ADHD)

              Intressant att det var så strikt!! Mitt gym (och det andra källargymmet i min stad) är inte det öht… Och det är väldigt uppenbart att det finns många som trycker.

      Så vitt jag vet så kanske jag bidrar med lite skvaller nu, men Linus var enligt rykten från säkra källor otrogen mot Samantha med just Denice och vips så vart hon gravid bara 3-4 månader senare efter att dom hade gjort slut. Illa värre.

    Men va?!! Vänta, är Linus kändis??! Hahahaha, min tonårsson känner honom och brukar prata om honom. Jag trodde det var någon random snubbe som jobbar på Nocco bara.

    Frågade sonen som sade att han sett Linus tjej på gymmet senast igår och att hon inte ser ett dugg gravid ut så hon ”skjuter verkligen ut” magen på bilderna.

    Men kul, det kommer att bli ett gulligt barn 🙂

    Helt OT men, angående reklam/smygreklam:
    Jag följer en person på IG som säljer skönhetsprodukter, lite Mary Kay-stil fast annat märke då. Hon brukar lägga upp ”reklam” om dessa produkter på stories och har också bloggat om dem för att försöka få folk att handla av henne. Till saken hör också att hon har ett skilt IG-konto som bara handlar om detta märke hon säljer.
    Min fråga är nu då: borde hon reklammarkera sina inlägg på bloggen och sin privata IG? Och ska det i så fall vara ”i samarbete med *märket hon säljer*” eller ”i samarbete med *namnet på hennes andra IG-konto*”?
    Nu har hon antagligen köpt första lasset med produkter själv, innan hon började sälja dessa produkter. Gör det någon skillnad då hon ändå säljer dem?
    Hon bor inte i Sverige, men eftersom hennes blogg ligger på blogg.se antar jag att hon ska följa de svenska marknadsföringslagarna.

    Mycket frågor här nu, men undrar bara om jag ska säga något åt henne eller inte. Det stör mig nämligen något förbannat då hennes stories bara är produkter och produkter och de är ”sååå superbraa” och ”ta kontakt så och så ifall du vill köpa!”. ?

      Låt mig gissa – Nu Skin?

        Hahaha JA!!! Och fy helvete vad det stör mig! Vill absolut inte köpa en enda produkt nu då det bara tjötas och tjötas om det varje jäkla dag.
        Plus att jag aldrig skulle köpa nånting från ett ”amerikanskt forskningsföretag”…

      Pyramidspel…? stör mig också på sådant där… var på g med en kille för ett tag sen och när vi började följa varandra på Instagram märkte jag att han sålde något förbannad tandkräm som var så ”wow fantastisk super världsomvälvande” jag bröt kontakten med han ?

        Hahaha det gjorde du rätt i!.

    Vem är hon? Influencer, till vilken målgrupp? Eller bara en tjej som kör på med sin blogg?

    Var går gränsen mellan bloggare och influencer?

    @camcam ?

      Som jag har fattat det så bytte de namn från bloggare till influencer just för att få av dessa använder sig av enbart bloggen för att nå ut till sin målgrupp. Numera är det vloggar, youtube, Instagram och snapchat också. Så ”skillnaden” på en bloggare och en influencer är väl just att en bloggare bloggar och en influencer kommunicera via flera sociala mediekanaler. Rätta mig gärna om jag har fel.

        Så har jag också tolkat det, att influencer är mer ett samlingsnamn.

    Nån som har koll eller egna erfarenheter:

    Jag är 30 år, slutat med p-piller för ca 8 månader sedan. Använder inget skydd alls, planerar ej graviditet (är singel). Ätit p-piller (Trionetta) sedan 18-20 års åldern med endast något kortare avbrott. Efter att jag slutade med pillrena så gick jag på kort tid upp väldigt mycket i vikt. Vägde innan ca 65-70 kilo (168 cm), stabil vikt som varit ungefär samma hela tiden. Efter att jag slutat med pillrena gick jag upp till en vikt på ganska prick 100 kilo. Nästan all vikt lades på mig inom ca 4 månader. Har inte ändrat livsstil, jobb, kost, tar inga läkemedel (har enbart tagit p piller och nån enstaka antibiotikakur)…

    Vad händer? Inga kläder passar längre och nu börjar jag må dåligt över vikten. Visst, vikt är bara en siffra, men uppgången skedde hastigt och väldigt oväntat. Mår ej psykiskt dåligt, ingen depression eller ångest.

    Hjälp!

      30 till 35kg på enbart fyra månader är en väldigt stor ökning av din kroppsvikt. Om den enda parametern som ändrats är p-pillerna så kan det nog bero på någon hormoniellobalans (tex sköldkörteln) eller att du drabbats av någon sjukdom.

      Skulle råda dig att uppsöka läkare för olika tester så du får svar på vad som kan ha hänt och få hjälp. Lycka till! Och Se till att de gör omfattande tester av både blodet och sköldkörteln (blodet säger oerhört mkt om ens hälsa men ju fler svar man vill ha desto dyrare tester).

        Jag håller med, ett läkarbesök är klokt. Hypotyreos är en underfunktion i sköldkörteln, som kan ge kraftig viktuppgång på kort tid. Oftast finns dock även andra symptom (typ nedstämdhet, håravfall, trötthet) men det är absolut värt att kolla upp. Hoppas du får bra hjälp!

    Förstår mig inte på alla som skaffar barn nuförtiden. Framtiden ser katastrofal ut på alla sätt och vis. Varför vill man sätta ett oskyldig barn till den här världen och en troligtvis hemsk framtid?!?!

      Rent krasst, att skaffa barn är ett själviskt val. Ingen skaffar barn för att de vill ge en ny människa chansen till liv. Folk skaffar barn för att det förväntas, för att de är biologiskt betingade till det, för att de vill uppleva känslan av att föda och uppfostra, skapa familj, ingå i en gemenskap osv. Massa olika anledningar, men ingen är osjälvisk. Så att tro att folk skulle avstå barn för att spara det ofödda barnet ett liv i en rätt hemsk värld är naivt. Tänk bara på alla som föder barn i fattigdom, krig och katastrofer. Folk föder barn i flyktingläger, blir gravida och skaffar barn trots att de bor i länder som härjats av krig i år. Visst, vissa kanske inte har möjlighet att skydda sig från oönskad graviditet, andra blir våldtagna, men många blir medvetet gravida trots alla möjliga hinder. Rent själviska val… För att inte tala om alla som är arbetslösa, sjukskrivna, inte har rätt boende eller ekonomi till att egentligen ha barn, de skaffar barn i alla fall.

        Förstår att det är ett själviskt beslut att skaffa barn, men önskar att människor ibland kunde vara lite mindre själviska, men det är väl en utopi.

    Sååå tråkigt med alla som skaffar barn.. har avföljt såå många konton nu eftersom deras content helt kommer förändras nu haha. Tips på tex fitnessprofiler som inte ska ha eller har barn mottages 😀

      Agree!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.