Jag är likadan fast tvärtom..

linda Hallberg/Egoina:

Precis så som Egoina känner för glossiga läppar och ögonlock känner jag för torra läppar.
Trenden med matta läppar var totalt bortslösad på mig och mina vaselinberoende läppar.
Jag vet inte om det finns någonting som jag tycker sämre om än att vara torr på läpparna, rent kroppsligen då men ju mer jag funderar på det desto fler saker kommer jag på…

Jag klara inte av:
– Torra läppar
-Torra händer
– Att ha en vass kant på en nagel som fastnar överallt och som får mig att börja gnaga på naglarna igen
– Maskor i strumpbyxor
– Alldeles för torra fötter som raspar mot mattan
– Att vara täppt i näsan
– Att ha skrot i näsan
– Att vara torr i näsan – typ på flyg och liknande.
– För tighta kläder
– Strumpbyxor som rullar ner i midjan
– För kall Cola Zero
– Att ha solen i ögonen
– På den tiden då jag drack alkohol – att få salt till min tequila. Blurk!
– Att frysa. Och svettas. Det är verkligen en liten delikat temperaturzon där jag trivs. 🙂

Gud, vad gnällig jag känner mig nu men ack så skönt att få det ur mig!
Nu är det er tur!
Gnäll loss för tusan!

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan inte sova eller koncentrera mig om jag har något som sitter fast mellan tänderna!

      Bettskena? 🙂

      Åh ! jag har alltid, ALLTID tandpetare med mig. Jag brukar även erbjuda människor i min närhet en, som de kan få ta med sig till damrummet eller liknande efter måltid men ALLA tackar nej. Jag menar, fastnar det bara saker mellan mina tänder ?! Nej, ibland ser jag ju att så inte är fallet. Men ingen bryr sig kanske ? Jag petar alltid, även om jag inte känner/ser något.

        Samma här! Har alltid i plånboken så att jag ska ha tandpetare med mig vart jag än går ?

    Nej, bara nej. Cola Zero ska vara iskall. Allt utöver det är oacceptabelt. Dessutom känns det som att det är mindre kolsyra i den när den är allt annat än iskall ?

      Köp inte skiten. Coca cola company är kända för att ha skjutit ihjäl fackarbetare, pumpar upp grundvatten i u-länder vilket gör att människor dör, använder extremt aggressiv reklam i fattiga länder vilket leder till att mödrar ger sina spädbarn coca cola istället för bröstmjölk.

      Ett osmakligt företag med blod på sina händer och i flaskorna.

        Håller med, ta lite jävla ansvar.

          Äsch det finns viktigare saker än att fattiga barn dör! Man måste väl få unna sig?? Tycker inte det smakar blod.

            Coca-Cola in the third world:

            Coca-Cola has been strongly criticized for their ruthless campaigns in the third world. In these countries, the company sets the price of their products just within reach of the poorest, and their products represent, through the huge commercial campaigns, symbols of a western lifestyle.

            Cary Fowler, economist at the UN commission for checking transnational companies, has said: ”Poor people in the third world can in the company’s advertisements see how Coca-Cola and Fanta is equalled to happy, well-off, often white middle-class families. The poor that want the best for their children consequently buy Coke or Fanta for their children, or even worse, they start buying it for their infants. Instead of breast milk, the children get Coca-Cola!”

            In a hospital in Zambia, half of the patients in the child clinic received the diagnosis ”Fanta baby” in the journals. The disease is caused by malnutrition, since the children were raised on Fanta. As a consequence, the Zambian government banned Coca-Cola from continuing their campaign, since they had a bad influence on the people. Another example of malnutrition because of Coca-Colas spendy campaigns can be seen in a study that the Food Department in Rio de Janeiro conducted in 1991. They then found that children between 6 and 14 years consumed very large quantities of Coke. These children showed all the signs of malnutrition in the shape of vitamin deficiency, and the children from the poorest families also suffered protein deficiency.

        Att mödrar ger coca cola istället för bröstmjölk? Viss gärna var denna info kommer ifrån. Det där känns högst otroligt. Tro inte allt du läser på internet…

        Dricker Cola, äter kött, köper icke ekologiskt, m.m.

        Bränn mig på bål!!!

        Du har så rätt. Samtidigt så blir jag så less (inte på dig, utan på situationen !). Snart finns det INGENTING kvar av det jag brukar unna mig som jag kan unna mig. Jag är vegetarian (äter ofta veganskt), Varken köper eller brukar produkter i skinn, väljer ekologiskt och försöker (och lyckas i princip alltid) att inte handla från märken jag vet djurtestar/stöder annat skit. Men Coca-cola har jag liksom stoppat längst bak i medvetandet. För jag vill inte ge upp mina glas med cola zero då och då. Men fan. Det är väl bara att ta sig i kragen och vara så jävla självisk.

    Jag avskyr icke matchande sängkläder.. Typ om man sover över hos någon och får ett prickigt påslakan, ett randigt örngott och ett blommigt lakan. Då sover jag ALDRIG bra. Hos mig är det alltid matchande i set! Säg att jag inte är ensam haha!

      Förstår exakt. Rensade ut linneskåpet här om dagen eftersom det tom är störigt när det finns för mycket omatchande påslakan i skåpet……..

      Jag själv gillar att sova i matchande sängkläder. Men kommer någon på besök och sover i soffan, så har jag ett par urtvättade, men ack så rena och mjuka, omatchande ”set” som de får använda. I och med att de måste tvättas efter bara en användning.

    Lukten av sura handdukar… Fy fan när man råkat torka sig på en sur handduk!!

      På sjukhus luktar ofta textilier apa. Tvättbolag som viker ihop innan det är torrt. Mögeldoftande badlakan när man lyckats genomföra en dusch i ett sjukt tillstånd är pest ?

        Eller när handdukarna är blöta redan när man ska torka sig! Blä..

    Jag får panik av:
    Stökig soffa
    När man inte plockar av bordet direkt efter middagen
    Fläckiga uggs (lifehack är att sandpappra dem)
    Svullna körtlar
    Bio (kollektivt filmtittande, varför!?)
    Varmt vitvin
    När folk rör blåmärken

      sandpapper på UGG? Tell me more!
      Har ett par som tyvärr fått mörka fläckar pga vatten, men tror inte sådana fläckar går bort av det 🙁

        Jag använder mockaborste med!

        Köp P150 papper och sandpappra försiktigt. Fläckarna försvinner helt. Hjälper bättre än Uggs egna mockaborste.

      Stökig soffa!!!!!! Så jävla störigt.

        Visst är det! Och våran italienska vinthund ger sig fan på att stöka ner den genom att krypa in under plädar och kuddar.

    Varmare än +22 är en helvetes hetta. Mår skit, ser ut som skit, luktar skit när jag inte trivs med temperaturen. Om jag skulle resa till Thailand så får jag transporteras hem med ”sjukflyg” eller som gods.

      Hahaha… <3

    Äggskal, hatar det knastrande ljudet för att inte tala om när man rånar få det mellan tänderna. Uäääk, panik!

    Folk som hetsar på bussen för att sedan ha ett längre ärende hos chauffören, typ förnya månadskortet. Samtidigt står alla pendlare ute i snöovädret och kan inte komma stiga på. Är det så svårt att låta alla gå på först och SEN hålla på och sen fixa vad-det-nu-kan-vara.

    Strumpludd mellan tårna!! Bara känslan av det. Får panik!! Tar bort det flera gånger om dagen, även om det inte finns något ludd där.

      Varför får man det??

        Menar du panik eller ludd? ?

    OT men vill Engla gifta sig igen…

    Samma som du ?

    Plus att jag inte klarar av:

    – Rundringade tröjor. Känner mig strypt
    – Folk som smaskar när de äter

    Finns massor men hjärnan orkar inte en tänka just nu ?

    Jag tror vi alla är eniga om att få saker är värre än folk som säger ”ressigör” istället för regissör. Fy fan så motbjudande…

    Folk som stannar precis ovanför en rulltrappa och funderar på var de ska gå är också en jävla belastning att vara i närheten. Hur kan man ha sådan brist på förståelse för att det finns en omgivning?

    Men det värsta av allt sedan tidernas begynnelse är kladd i nacken. Och då menar jag all form av kladd. Smörja in solskydd i nacken? Då steker jag mig hellre levande. Ingenting slår dock den mörkaste stunden i mitt liv. Jag tror ni alla vet vilken jag menar… När man stod där på studentflaket och kände hur öl och sockersliskig cider rann över nacken för att sedan sakta torka in till ett kladdigt klet. Obehagsrysningen som drog in som en störtflod när man vred nacken bara någon centimeter… Uhhhhhh!

      Willy i Bygglov var rolig när han sa att många säger ”eletriker” om elektriker. Själv reagerar jag på att främst unga personer inte kan säga egentligen.

      Folk som säger ”ejenklien” när de egentligen ska säga egentligen! ?‍♀️

        Bra där, jag fick inte till det, men just det uttalet jag menar.

          Smoodie eller Smosi istället för smoothie.

          Oj inte menat som svar till dig anonym haha

        Ja gud hur svårt ska det vara?!

        ”Ejengklien”, ”ordengkligt”, ”interjuv”

        Vad hände liksom…

          Hua! Dåligt uttal är de värsta ja vet med. Mina tre värsta : ejenklieen, intressannnnggggt och akcchier (aktier). Ryser bara av att skriva det

        Denhär då, expressohouse istället för espressohouse ? tuuutttuuuutt ? snabbkaffe coming up!

        Det här kanske är dialektalt, men folk som säger ”avenssjuk” istället för avundsjuk. Just don’t…

          Får nog erkänna att jag säger så. Men trodde det var talspråk. Jag tror nämligen inte jag känner någon från någon annan del av landet som faktiskt säger avundsjuk som det stavas?

          Vilken dialekt tänker du på skulle uttala det avensjuk? Jag snackar göteborgska och säger så.

      Och folk som säger ”pogram” istället för program!

      -Abboteket istället för apoteket.
      -Titsch istället för tights.
      -Datan istället för datorn.
      -Liddel istället för Lidl.

    TAR DU INTE HELLER SALT TILL DIN TEQULIA?????

    Min första OT!

    Jag ska ge bort fickpengar (pund) i födelsedagspresent till en vän som jag ska åka till Skottland med. Ger även bort en reseguide.

    Någon som är duktig på att rimma och kan hjälpa mig med några rader till födelsedagskortet? Har googlat loss men hittar inget vettigt.

      Att rimma är inte min starka sida men jag hoppas du ändå denna text kan genomlida. I slutet får du nämligen gissa vad du av mig ska få – det är något du vill ha – det kan du lita på. Då vi ska ut och resa vore det dumt att ge dig en hund, bättre lämpat är definitivt lite….?

      När du reser till ditt mål
      ska du inte vara snål
      svida dig i rutig kjol
      och hoppas på lite sol!

      Två bra ting om man ut och reda ska,
      packa väskan och sen är vi redo att dra!

      Det första är bra om man på sevärdheter vill titta,
      kanske kan vi Loch Ness-monstret hitta!

      Det andra behövs när notan på puben kommer in, hoppas vi får en grym resa vännen min!

        Så bra ni är! Så bra det här kommentarsfältet är också! Man har allt man behöver här 🙂

    Russinfingrar ??? Bara tanken svindlar.

    Jag hatar;
    Att ha blött hår.
    Att trängas mer folk i matbutiker.
    Att ha stökigt hemma.
    Djurhår, typ katthår. Därför har har inga pälsdjur.
    Blöta strumpor.
    Att ha torr hy (har psoriasis & atopisk eksem.. går några tuber salva i månaden om man säger så)
    Satinlakan.. ryser av bara tanken ?

      Och att svettas!!!

        Du skrev precis allt jag skulle skriva.
        Fan sjukt!

          Well, hello there soulmate ??

            Fasen, JAG hade kunnat skriva den listan!!

    – Folk som sitter innerst och ska envisas med att ställa sig upp en kvart innan man är framme vid stationen trots att man själv också ska gå av så att man själv måste ställa sig upp.
    – Folk som står på fel sida av rulltrappan (klassiker). MEN även dem som väljer att gå på vänster sida i rulltrappan men går SÅ långsamt så att man ändå hinner missa sitt tåg.
    – Folk som tittar ned i sina telefoner och gör så att man får väja för dem för att inte krocka.
    – När ens sambo (min) lägger en använd smörkniv på bordet samt använd tallrik och glas ISTÄLLET FÖR ATT LÄGGA NED DET I DISKMASKINEN.
    – OSV OSV.

    Ot:

    Reagerade på gäspbilden med blondinbella hur tydligt man ser att hon opererat näsan:(

    Jag AVSKYR att vara kladdig på kroppen. Hatar att smörja in mig med typ bodylotion och handkräm, får panik över kladdet haha. Och ja, jag har provat flera olika som ska ”gå snabbt in i huden”, det hjälper ICKE! Förstår mig inte alls på folk som smörjer in sig varje dag haha.

      Jag klarar det inte heller, kör kokos olja i badvattnet under vinterhalvåret för att intetorka ut helt

      JAG MED! Folk blir chockad över att jag aldrig använder bodylotion. Enda gången är aftersun utomlands.
      Smörjer in händerna när jag går och lägger mig. Mindre jobbigt då. Jobbar i vården och hatar torra händer så måste ju smörja in dom nån gång.

      Hatar också att vara kladdig på kroppen. Handkräm går bra sen jag fick en som snabbt går in i huden, men annars är det hemskt. Eller efteråt är känslan skön, när man faktiskt har blivit mjuk och len, men under tiden. Fy. Det blir till att gå runt utan kläder tills man torkat när man har smörjt in sig?

      Jag är likadan. Klarar av att använda vissa om det är jag själv som köpt den, men får typ obehagligt rys över hela kroppen när tex mamma kommer med någon kräm som hon påstår är så bra. Det går inte.

    Rent kroppsligt så hatar jag att vara täppt i näsan. Kan få panik och gråta om jag är
    täppt och inte har nässpray.

      Usch ja! Många gånger man desperat vänt handväskan uppochner.

    Känslan av smutsiga händer
    När folk tuggar ljudligt alternativt smaskar
    Det skärande ljudet när det är för mycket frost/is i frysen och man stoppar in eller plockar ut varor som dras mot frosten

    *ryser*

    OT men vart vänder man sig om man blir falskt anklagad på jobbet? T.ex. att man gör något som man ej får göra enligt ens kontrakt när man inte alls gör saken. Vill ej gå in i detalj vad det gäller. Bör jag vända mig till facket?

      Ja! Eller till din chef, förutsatt att det inte är hen som anklagar dig.

    När mas stressar hemifrån och det första man märker när man startar bilen är att bensinen är slut.

    När man ska sätta på en tvätt men tvättmedlet är slut.

    När man tror att man har något gott i skåpet som man väntar halva dan på att få äta för att upptäcka att det är slut när man väl ska sätta sig i soffan 22.00.

      Gissar att du har sambo? ?

    Jag instämmer på Camcams lista förutom på colan (som ska vara iskall) och strumpbyxor (som jag vägrar bära, går barbent på vintern om jag har kjol).

    Sen tror jag att jag börjar utveckla nån psykisk ”åkomma” för jag börjar nästan få tics eller blir störd av precis allt. Kan inte lägga mig i soffan utan att pyssla på med mjukiskläder en halvtimme för att de ligger fel. Håret måste ligga perfekt svept vid sidan av huvudet. Kuddarna bakom nacken ska vi inte prata om! Fel strumpor i soffan kan göra mig gråtfärdig och ibland känns filten så fel att jag blir rasande.

    Försöker vänja mig av vid läppcerat men allt som inte känns som lypsyl gör mig tokig, arg och ibland rasande!!

    Det vara bara några få exempel. Men annars hakar jag numera upp mig på allt. Varför? Jag har inte varit sådan innan.

    Hobbypsykolg sökes 😀

      Det låter faktiskt jobbigt att ha det så! Jag tycker du ska vända dig till en psykolog. Du beskriver själv att ditt ”beteende” har blivit värre. Jag tycker det låter som att du börjat utveckla tvångstankar och ritualer. Försök att bryta det här nu innan tvången tar över fler områden i ditt liv.

      Det jag vet om tvångstankar är att de utvecklas (omedvetet) för att försöka kontrollera och tillrättalägga yttre faktorer när det inre är kaos.

      Jag vill inte leka ”hobbypsykolg” men jag vet hur tufft och begränsande många människor med tvångstankar lever.
      Det är därför jag tycker att du ska försöka få ordning på det här nu innan det eskalerar.
      Stort lycka till!

        Ja du kanske har rätt.
        Är faktiskt lite rädd att det ska förvärras.
        Jag funderar ju oftare på hur obekvämt eller fel något är än på hur bra jag har det.

        Tack för input ❤️?

      Är precis likadan, speciellt när jag satt mig i soffan. Allt måste vara perfekt och sitta perfekt. Obekväma trosor och jag kan verkligen inte koncentrera mig på vare sig filmen eller godiset jag äter. Njuter knappt av att sitta i soffan för att det är så mycket som stör mig 🙁

      Jag har märkt att dessa grejer blir hundra gånger värre om jag är trött, hungrig eller stressad så det är ju psykiskt i allra högsta grad.

    Relevant till inlägget så stör jag mig på det mesta. Vettefan men desto äldre jag blir desto mer bitter blir jag. Jag börjar bli de där äldre människorna jag som ung avskydde.

      Känner jag igen, jobbig upptäckt.

      Herregud, jag med! ?

    Alltså VARFÖR måste du överallt inflika om din rumstempererade cola zero?! Har frågat förr. Vi VET att du dricker det och på vilket sätt och sånt är lixom inte intressant eller tillför inte något alls i denna blogg.

    Kanske TMI, men att ha svampinfektion. Har en riktigt jobbig nu som receptfria salvor inte biter på och har inte tid att gå till VC, vill bara krypa ur skinnet för att det är så obehagligt

      Lider med dig!!! Hade en för några veckor sen som VÄGRADE ge med sig. Har du sökt för det tidigare? Tips är isf att ringa till samma läkare/VC och gråta och gnälla tills dom ger med sig att *för denna gången* skriva ut recept över telefon.

        Yes har sökt för det tidigare, har dock flyttat så kan inte göra så 🙁 har mailat min VC (ja haha de föredrog tydligen det framför telefon) men har inte fått svar än, känns löjligt att behöva ta prov när jag dels har det konstaterat sen tidigare, har haft medicinen tidigare och medicinen dessutom såldes receptfritt för ett halvår sedan

        Tack för omtanken! ❤️ Behövde du medicin eller gav det med sig till slut ändå?

          Åh typiskt.. hoppas dom svarar snart <3
          Man tycker ju att det borde vara enkelt med recept när man haft det tidigare.Dom borde väl kunna se det i dina tidigare journaler?

          Jag fick medicin! Men jag fick gå till VC. Tyvärr hade dom ingen gynekolog där, men var snälla nog att ta mig på allvar och skrev ut recept utan ändå 😀

      Testa filmjölk! Sååå bra huskur. Har du testat appen ”Min doktor”? Där får du hjälp fort!

        Amen!! Filmjölk eller naturell yoghurt på en tampong!

    Jag har haft influensa i över en vecka, så jag skulle kunna ta hur många kladdiga nackar och spruckna läppar som helst, bara jag får vara lite feber- och hostfri!

    För fet ansiktskräm, Urk!!
    När det känns som att porerna är så tilltäppta att huden inte kan andas, så att ansiktet typ istället börjar svettas under ansiktskrämen. Skär Panik!
    Eller handkräm i handflatorna, känns som slemmig handsvett…
    Eller när hudkrämen typ lägger sig utanpå huden och känns som någon form av flytande stearin…
    Tror jag har lite issues med krämer…

    Skitig framruta på bilen! Att åka med folk som inte gör något åt det, gaaah

      OMG! Sambon som kör (jag har inte körkort) gör ALDRIG NÅGOT ÅT DET!!!! Får panik och blir så irriterad varje gång. Vi har nu kommit överens om att jag ska köpa spolarvätska och han MÅSTE rensa när jag ber han göra det. 😀

    När jag ser att luvan på vinterjackor liksom vänt sig ut och in så insidan sticker ut så det ser ut som en ballong eller nåt. Vet inte hur jag ska förklara, haha. Går genast och petar in det om jag ser det på nån jag känner.

      Är du min pojkvän?

    Jag blir irriterad när människor böjer adjektiv som är mer än tvåstaviga… med ändelser… istället för att använda mer eller mest före. Typ…

    intressant-intressantare-intressantast
    underbar-underbarare-underbarast

    Hu…

    Japp, tillhör den gamla skolan.

    När man själv redan sitter på tåget och ser någon annan springa för att hinna. Så extremt stressande

      Haha men det är ju värre att vara den som springer, speciellt om man missar

        Fast nej, är hellre den som springer. Att sitta och titta på är värre för drt finns inget man kan göra haha

    Hatar mycket saker. Men bomull är satans påfund. Bomullsrondeller går bra men bomull som gnisslar så sjukt vidrigt när någon drar isär det, ryser av tanken.
    Hatar också när mina knän nuddar varandra, då gnisslar det lika vidrigt som bomullen gör.

      Har du ingen hud på knäna?!

        Nej? Är inte det normalt?!

    Att sätta sig på en redan uppvärmd toalettstol. ?

      Omg spyr… ?

    Folk som inte börjar packa sina varor på en gång när de har betalat utan ska svara på ett sms, minutiöst granska kvittot eller prata lite med kollegan som står i kassan bredvid. Börja packa dina varor, det är fler som vill handla här! Du har en 20 SEK på dig innan jag mosar dina fredagsmys-chips med nästa kunds påse med potatis!

    Förutom en hel del som redan nämnts ovan – Att råka svälja ett hårstrå som man sedan känner sitter fast och kittlar/irriterar halvvägs ner i halsen. Alltså jag dör vad äckligt det är, tjöjs bara av tanken ?

      Folk som säger ”tjöjs”?

        Vafan är ”tjöjs”?

          Nu gissar jag bara men antar att det är typ som klökas?

    När någon särskriver, nån påpekar det och nån annan skriver ”x kan faktiskt ha dyslexi!!!” Snaaaark ?

    Eller när folk gör sig till och skriver på engelska och dom varken kan böja ord eller hitta rätt ord??? (En på min snap skriver jämt fel. Typ how= who?) jag vill bara skrika och slåss ?

    Smågrus/allmänt smuts i sängen. Kan spendera många minuternas att borsta rent lakanet, lägga mig för att sen hoppa upp och borsta mer.

      Är helt med på den!
      Självklart respekteras dyslektiker, men ibland känns det som att alla i en tråd är dyslektiker. Inte troligt.

      Och att folk blir irriterade när de själva har så taskig stavning eller meningsbyggnad. Typ ”men orka bry sig, det är ingen uppsats eller rapport jag skriver”. Nä, men de flesta kanske inte kommer att skriva rapporter och uppsatser. Då kan vi ju sluta med svenskämnet tidigare i skolan. Suck!

      Ja, jag retar mig mycket på Cam Cams texter också som så ofta är fyllda av fel.

    Avskyr känslan jag har precis nu. Torr i munnen på grund av att jag stressat för min tentamen, svidande ögon på grund av för lite sömn, hud som stramar åt och svider på grund av stress och sömnbrist. Och till råga på allt munsår och torra läppar. Fy.

      Åh är det så! Har på riktigt haft lite smått panik över att jag känner mig torr i munnen samt i näsan…. har en något stressig period i mitt liv nu men inte haft en tanke på att det kan bero på det :/

    Långa naglar! På mig själv alltså, på andra stör det mig inte. Men långa maglar på mig själv känns så ohygieniskt. Skrubbar alltid under naglarna extra mycket när jag tvättar händerna.

    Människor som är långsamma.

    Stör mig på besserwissrar och på folk som ständigt ska leta fel. På folk som inte kan se en sak ur fler än ett perspektiv och därmed fatta att den har så fel man kan ha.

      Messerschmitt heter det ?

        Hahaha jag såg vad du gjorde där ?⬆

    När folk säger, ”så tycker jag i alla fall”
    Kläder över navelhöjd
    Navelludd i sängen(inte min, jag får ingen)
    Folk som petar i näsan när dom tror ingen ser
    Folk som rapar i min närhet
    Kalla fötter

    Stör mig på mkt men alltså de som klipper naglar i kollektivtrafiken ??
    -Folk som gäspar stort och med hela munnen öppen i allmänna o trånga folksamlingar (nej jag vill inte känna att du drack kaffe och åt kaviar imorse tack..!) håll för gapet lix?!

    1. Att någon petar på mig med pekfingret för att få min uppmärksamhet. Jag blir spyfärdig av det.
    2. Att någon äter snacks, till exempel chips eller ostkrokar direkt ur påsen in public spaces, så som på tunnelbanan eller på gatan. Endast små små barn får göra detta.

    Jag får panik av blöta hårstrån mot kroppen ?

      Soulmate! ❤️❤️❤️

    ”Kramen”
    När täcket är instoppat under madrassens fotända
    Osköna lakan
    Badlakan/handdukar utan uppsugningsförmåga
    Vuxna män som äter glass
    Lappar i nacken på kläder
    Vuxna män som cyklar som om döden jagade dem

      För det första: HAHA vuxna män som äter glass? Varför är det irriterande??

      För det andra: vad menar du med ”kramen”?

    Att ha vassa kanter på naglarna är hemskt! Jag tänker alltid på det när jag ser människor som fått naglarna fixade och de liksom är fyrkantiga, tvära upptill.

    Måste bara tipsa om en ersättare för vaselin! För mig sitter iaf bara vaslin ovanpå och återfuktar ingenting, men enn salva som heter Aquaphor från Eucerin, finns på valfritt apotek är det bästa jag vet! Jag tog Isotretinoin förut (medicin mot acne som helt stoppar talgproduktionen och gör en snustorr, man känner verkligen vad som funkar och inte då :’)) och upptäckte detta mirakel! Stannar länge på läpparna men framförallt återfuktar den på riktigt!
    (kan som den ”influencern” jag är poängtera att det inte är spons, men wish it was för jag är deras bästa kund haha)

    Jag klara inte av när folk jag inte känner eller vill att ska röra mig rör mig. Typ när man sitter bredvid någon i bussen. Hatar det så innerligt.

    Människor på Ikea.
    Det är som att varje spår av sunt förnuft försvinner när folk går in genom entrédörrarna där.
    Stannar mitt i gångar, går som i slowmotion eller snabbt som att döden jagade dem. Familjegräl helt öppet, eller överdrivna kärlekshångel. Ikea lockar tamefan ur det värsta ur folk. Fyfan. Blev förbannad nu.

      Hahahaha ??? Så jävla sant!! Jag tillhör dom som går som om dom blir jagade av döden ??‍♀️

    Obekväma trosor
    Grus i sängen
    När någon tuggar högt (får stresspanik av det)/Smaskande
    Vassa nagelkanter som fastnar i kläderna
    Torra händer

    Kladdiga händer
    Smutsiga händer
    Prasslande eller skramlande ljud, det gör ont att lyssna på

    För mjuka kläder
    Sträva kläder
    För tajta kläder
    Fila naglarna (får äckelrysningar och kväljningar av det)

    Folk som pratar för högt
    Fullpackade butiker
    Fullpackade tunnelbanor
    Slemmig mat
    Avokado

    Och mycket annat

    Jag stör mig på att, trots att det är samma sak VARJE månad, jag inte förstår att mitt dåliga mående och mina jobbiga tankar beror på PMS. Hur svårt ska det vara!? Om jag kom ihåg detta varje månad, så skulle det underlätta så sjukt mycket att kunna tänka ”men vänta här nu, kolla kalendern, när kommer mensen? JAHAJAA, det är du, PMS, som är på besök. Din jävel. Men mig tar du inte!”

    Sen så stör jag mig på en massa andra saker också, men som egentligen bara är skitsaker och som säkert beror på PMS.

    Avskyr också torra läppar. Kan även lägga till följande på listan:
    – sås till maten. Det blir bara slabbigt, rörigt och oaptitligt. Folks tycker jag är oerhört konstig ?
    – när folka drar med naglarna på örngott.
    – omatchade sängkläder
    – folk som inte har ordning på böckerna i bokhyllan, dvs enligt något system.
    – rumsvarm Pepsi Max är det det enda. Fick den grejen som gravid, kunde bara dricka Pepsi Max och vatten då haha.

      Men vad tycker du om folk som drar med naglarna på lakan eller påslakan? Är det okej? JAG MÅSTE FÅ VETA!

    – Folk som visslar eller pratar högt på morgonen
    – När man inte har tillgång till läppglans och känner sig helt torr och naken om läpparna
    – Folk som envisas med att gå så förbaskat nära en i bussköer/liknande tillställningar. Vill inte känna något jävla flåsande i nacken från någon, förutom killen jag dejtar
    – Folk som inte kan skilja på ”han” och ”honom”. Ryser när någon bara ”älskar han!!”
    – När det helt plötsligt börjar klia mellan skinkorna eller på fiffi i helt opassande situationer, och det enda man kan tänka på är hur man vill klia
    – Folk som har ett löst och äckligt handslag, eller så hårt att man nästan bryter handen. Vad hände med ett bestämt och vänligt mellanting??
    – Folk som aldrig kan se en i ögonen när man pratar, och flackar med blicken
    – Att sätta sig på en redan uppvärmd toalettsits
    – Kalkavlagringar i handfat eller duschutrymmen
    – Osköna sängkläder
    – Saft
    – Att vara täppt
    – Avskavt nagellack
    – Nageltrång
    – Mjölk.
    – Trosor som har hamnat på snedden

    Stör mig på:

    Androidpersoner
    Blu-ray (vet ej varför men tycker det är fult namn och ful logga)
    Folk som svänger runt med ryggsäck på tunnelbanan med absolut noll insikt om att det finns folk bakom.
    Särskrivningar.
    Folk som säger ”ett ta” istället för ”ett tag”
    Folk som spolar hett vatten i kran och sen låter den vara kvar på det varmaste så att man som näste kranspolare bränner sig på vattnet.
    Folk som överanvänder …,,,,???!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.