Gör Tyra reklam för LDB?

Tyra Sjöstedt:

En kompis till mig skickade den här vänstra bilden och frågade om jag visste ifall Tyra gör reklam för Ldb.
Det har jag så klart ingen aning om men jag gissar på det inte är hon, men visst är de lika?

Undrar om alla människor har en dubbelgångare och om detta i så fall är Tyras?
Än så länge har jag hittat två personer som jag är lik ibland – Celeste Barber och Lisa-Marie Presley – men som sagt bara ibland i vissa vinklar.

THK däremot, är alltid lik en bowlingkängla oavsett från vilken vinkel man ser honom. 🙂

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tydligen lik Prinsessan Victoria här. Och Jessie J har jag hört nån gång.

  Fått höra att jag ser ut som en kort Gwyneth Paltrow flertalet gånger. Av både vänner och okända. Tar det som en superkomplimang varje gång.

   Jag får också höra att jag är lik henne och även Kirsten Dunst, ser inte det själv men blir lika glad varje gång ?

    Haha. Har också fått höra Kirsten Dunst faktiskt. Det kanske egentligen är du och jag som är varandras dubbelgångare?

  Jag är rödhårig och folk verkar tycka att alla rödhåriga är lika. Har fått höra allt ifrån Rakel Molin till Laura Prepon och Peggy Bundy. Min favvo som någon påstod att jag ska vara lik är Gisele Bundchen. Tack och bock!

   Det är nog sant. Har tre rödhåriga vänner. Verkligen inte lika varandra överhuvudtaget förutom att de har olika varianter av rött hår och fräknar. Men alla tre har fått höra att de är lika allt ifrån Amy Adams och Julianne Moore till Emma Stone. Alla också olika förutom att de har rött hår.

   Har också rött hår och tror att folk tycker man är lik någon annan bara för att den också har rött hår. Den jag fått höra att jag är lik är Felicia Day. Inte ens med mycket god vilja kan jag se någon likhet förrutom att vi båda har rött hår.

   Ja detta stämmer verkligen. Också fått höra att jag är lik alla dem, vilket jag inte är. Inte ens den röda nyansen är lik, jag har mer rödblont ?

  Malin Åkerman har jag fått höra några gånger, något med hakan och läpparna som gör det skulle jag tro.
  Hade en gäst en gång som var så sinnessjukt lik baldwinbröderna, alltså orimligt lik. Han frågade om jag någonsin fått höra att jag liknar henne. Jag sa ja, det har jag faktiskt, har du någonsin fått höra att du ser ut som en Baldwinbror? Det hade han givetvis.

  Nej nej nej THK är fin både på utsidan och insidan. ??

  Får vi en Mellochatt ikväll 20-21:30? Jag vill snacka om Boken och sitta bakom skämskudden med er!

  Hoppas även det blir Öppet spår ikväll igen! Blir det 21:30 eller kan det flyttas till 22 så det inte krockar med Mellon?

   Bra idé ☝???

   Ja varsin tråd känns logiskt för jag är inte ett dugg sugen på att prata om Mellan mer än den delen som rör Anna Book och Edward Bloom.

   Vi kör en mellotråd från 20 och en Öppet Spår så fort Mello är klart!!!

    Perfekt! ??

    Tackar! Mello drar ju ofta ut på tiden så att öppna Öppet spår när det är slut blir perfekt! ??

    Så bra att du alltid är så flexibel och snabb när det gäller sådana här önskemål!

  Jag har fått höra att jag är lik Ingrid Bergman. 🙂

  Jag har fått 4 meddelanden från olika personer samma kväll när Laleh var med i Helenius hörna. Många säger att jag är väldigt lik henne. Nu har jag ljusare hår, så kanske inte fullt lika mycket längre.

  Varför detta behovet att visa tungan? Jag vill inte se den. Ingens tunga vill jag se.
  Enda anledningen till att jag inte följer bloggbevakning på insta är tungselfisarna.

   Håller verkligen med dig. Det där med bilder med tungan ute ser i mina ögon bara äckligt ut. Kan inte alls förstå att det på något sätt ska vara sexigt eller attraktivt. Men smaken är väl som baken, antar jag. På tal om baken …..så har jag heller inte förstått vitsen med alla dessa ”rumpbilder” med trosor uppdragna till halsen nånstans. Inte särskilt snyggt och ser fruktansvärt obekvämt ut särskilt om man då samtidigt ska stå framåtlutad i nån konstig ställning som gör att rumpan ser större ut än vad den är.

  Fått höra flera gånger att jag är lik Scarlett Johanson. Kan se viss likhet i dom filmer hon spelar lite ”sunkig” ?

   Samma här! Hur många gånger som helst! Kan också se vissa likheter när hon visas i en extra ful vinkel. ? Undra om vi är lika varandra också?!? ✌

  Aldrig fått höra att jag är lik någon ? Däremot får jag höra (relativt ofta faktiskt) att jag ser finsk ut.. ”Eh jaha, tack antar jag?” ??‍♀️

   Haha händer mig ofta med…
   ”Är du finsk?”
   ”Nja, min farmor var från Finland”
   ”Det syns, dina ögon sitter så tätt ihop”

    Haha, ja vad svara man på det, lite roligt faktiskt.

    Ja men precis så. En kille skrev till mig på finska på FB för några år sedan. Jag förstod ingenting och skrev på svenska att jag inte kunde läsa finska. Då blev det konstig stämning och han bad om ursäkt ?

   Jag ser tydligen väldigt isländsk ut….lite udda för hur ser en islänning ut?

   Hahaha jag är 50% finsk och tyvärr en sån som kan säga Men så finsk han ser ut!! Eller hon också för den delen. Undra varför det är så? Har stor släkt från Finland och i ärlighetens namn ser de ju ut som vilken nordbo som helst ??

  Jag fick höra Kelly Osbourne när jag var tonåring för 10-15 år sedan. Alltså en 2002 Kelly Osbourne. Jag använde inte ens smink eller hade hennes stil så visste inte var likheten satt. 🙁

  Jag har fått höra att jag är lik Alf och McDreamy. Är en outomjordisk kvinna så vet ej hur jag ska tolka detta.

  Eva Röse ?✌? Från flera olika håll. Väldigt stolt för hon är både snygg och klok..

  Fått höra flera gånger att jag är lik en ung Cher. Har även fått höra Eva Longoria och Sandra Bullock

  Fått höra Julia Stiles och Cameron Diaz… tror det är pga stor panna ?

  En kompis hittade tydligen min dubbelgångare på en flygplats i Illinois. Hon visade tydligen en bild på mig (..!) och personen höll med, men eftersom hon inte tog nån bild på henne så vet jag inte om det stämmer 😀

  Tyra är ju himla lik Hannah Graaf! Och du är ju lik Underbara Clara 😉 Ja alla har en dubbelgångare sägs det iaf någon som är lik.

  Fått höra att jag är lik Juliette Lewis.

  ”Du ser ut som en smal Anna Book” ?

  Jag har alltid tyckt att Bella är lik en ung Agnetha Fältskog. Är det bara jag?

   Bella har ju själv skrivit om det ett antal gånger så nej, det är inte bara du :p

    Har hon?! Haha men visst är hon.

   och Forni lik Tove Styrke, Snygg/tafs/ph-Eric lik Eric Saade, Mona ibland lik Sofia Wistam, Sigrid Bernson lik Amanda Seyfried och Katrin Z lik Doreen Månsson. Och Sprättben-gänget lika varandra 😉

  Det har hänt att folk sagt att jag är lik Gudrun Schyman.
  Bevara mig väl.

  Jag har bara fått höra att jag ser isländsk ut? ?
  Tydligrn för att jag har mandelformade ögon & väldigt markerade käkben..

  Hade varit så jäkla roligt om alla kunde lagt in en bild på sig i kommentarerna så man kunde skrivit under bilderna vilken kändis han/hon är lik!!

   Funktionen att kunna lägga in bilder i kommentarsfältet hade jag gärna sett vid byte till kommande plattform! Inte nödvändigtvis för att läggs upp bilder på sig själv, men att lägga upp rolig meme, lägga upp printscreens från olika influencers sociala medier etc ??

    Jag tror att det har med upphovsrätt att göra. Men ni kan ju fortfarande lägga in bilder exempelvis HÄR – imgur.com – och länka till.

     Aha, mycket möjligt. Har dock sett möjligheten till att ”bildkommentera” i andra bloggar. Visserligen har det varit mindre bloggar, så ingen har väl reflekterat över upphovsrätt och sånt.

  Angelina Jolie, fått höra det från i stort sett alla jag träffat sen jag var 15. Kul då jag gillar henne 🙂

  Hört att jag är lik prinsessan Lillian (rip in peace)

   Ehhm….det heter R.I.P. eller Rest in Peace… R.I.P är liksom en förkortning för rest in peace (d.v.s. vila i frid)

    Mer kraft bakom rip in peace

  Får ofta höra att jag är lik miley cyrus ?

  Jackie Kennedy här. Gamla tanter kommer fram till mig på stan och frågar om vi är släkt.

  Ingen kändis men en gång stod min mamma och väntade på mig vid tunnelbanan. När jag kom var hon helt till sig, hon hade precis sett min dubbelgångare. Om ens egen morsa höll på att gå fram till fel person måste vi varit extremt lika (morsan har bra syn så inget sånt).

  Är det bara vackra människor som läser den här bloggen?! Själv har jag fått höra att jag är lik Marty Feldman, Ni som inte vet vem det är kan googla ??

   Min femåring är såklart supergullig men liknar också Marty!

    Härligt o höra att det finns fler!

  Fått höra Keira Knightley hela mina tonår, från väldigt många olika. Nu på senare år: Allison Williams.

  Har ofta fått höra att jag är lik Jessica Alba. Tycker inte själv det

  Ingvar Oldsberg.
  Hade förstås blivit gladare om folk sagt att jag liknade Angelina… men men, man får vara glad ändå så länge ens Ingvar-lekamen iaf fungerar hyggligt.

  Fick höra att jag var lik Kate Hudson 🙂

  Är antagligen lik Miley Cyrus (ser inga likheter själv) men kallats för Hannah Montana halva livet.. ?

  Fått höra att jag är lik Leila Lindholm. Den finaste komplimang jag nånsin fått ?

  Jag brukar få höra att jag är lik en ung Angelina Jolie och Lindsay Lohan innan hon spårade. De är ju väldigt olika men jag kan faktiskt själv se att jag är lik båda två ibland ?

  Samantha i SATC ??‍♀️ Både personlighet (fast utan den där galna sexbiten) och utseendemässigt ?

  Amberlee från Shannara Chronicles och Keira Knightley får jag höra ?

  Greta Garbo sa alltid min mamma till mig när jag va runt 9, vet inte om det va de snabba brillorna eller utseendet ?? annars har jag aldrig hört att jag är lik någon ?

  Carina Berg har jag fått höra ett par gånger av olika källor. Sjukt nöjd med den för hon är ju skitsnygg!! ? Vet inte riktigt om jag håller med dock, men det är en annan femma… ?

  Men alltså på tal om Tyra. Hur mår hon? Skulle hon inte börja blogga igen 2018? Jag hänger inte med i svängarna känner jag.

  En blandning av Lady Gaga och Veronica Maggio med en personlighet som Jess i New girl, har jag fått höra. Ändå helt OK blandning ?

  En snubbe jag hängde med ett tag sa plötsligt en dag att jag var lik en tjej som heter Sasha Grey – porrskådis.
  Såatteeeeh… ? Tack?

  Tror aldrig att någon har sagt att jag är lik någon annan, har en dubbelgångare eller liknande. Dock finns det en till kvinna, ett år äldre än mig, med exakt samma namn. Förnamn, mellannamn, efternamn. Aningens knepigt, då efternamnet är väldigt ovanligt och förnamnet är inte heller det vanligaste.

  För mååånga år sedan bodde vi, helt ovetande, på samma gata. Helt sjukt när det hela uppdagades. Inga släktband. Är ganska lik varann i beteende och nöjen/sporter osv 😛 .

  Min mamma har en dubbelgångare dock! Jag och min familj bor på var sida av Sverige, och jag ”såg” min mamma på ett café där jag satt. Blev helt till mig då vi inte setts på nästan ett år! Där satt min fina mamma, utan att ha berättat att hon kommit till ”min” del av landet?! Gick fram mot henne och när jag var alldeles intill såg jag att nej.. Det var inte min mamma ;D Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men jag tog faktiskt ett smygkort (jag vet, ajabaja..) och skickade till mor min. Ringde upp henne och hon blev helt till sig, haha 😛 Riktigt häftigt faktiskt.

  Min pojkvän är helt GALET lik Joey Fatone från N Sync. Själv har jag liknats vid Helena Bonham Carter och Allison Harvard från Top Model. De två är helt olika dock så jag vettefan hur det går ihop.

  Jag har fått höra att jag är lik Mat-Tina och Tuva Novotny! Är dock mörkhårig.

  Jag får väldigt ofta höra både Jennifer Lawrence och Taylor Swift, och ibland Sanna Nielsen och Wiktoria (när jag är hårt sminkad). Kan se det ibland ur vissa vinklar.

  Har hört att jag är lik Milla Jovovic ?

  Lana del rey har vissa sagt om mig, och även Zooey Deschanel när jag haft lugg.

  Men ni måste ju bara googla Tom Hardy och Logan Marshall Green! De är typ identiska, it’s uncanny.

  Får alltid höra att jag ser ut som Greta Garbo av generation födda på 30-talet.

  Jag är tydligen lik Amanda Fondell som var med i Idol för ett par år sedan. När jag var smalare samt hade långt brunt hår fick jag även höra Jennifer Lawrence. Tackar och tar emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.