Vinnaren av Marcus & Martinusbijetterna är…

Jag önskar att jag hade kunnat hyra hela Globen och ge varenda en av er biljetter till Marcus & Martinus!
Jag tog hjälp av bland annat CamiMami och CamiSyster för att välja ut en vinnare eftersom det var så svårt, och vinnaren är….

Sofia! Du har mail!!

Tusen tack till alla som varit med och tävlat!
Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan det dyker upp en ny tävling här.

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh grattis! Fint skrivet ❤️

  Grattis! 💕 Jag läste Sofias kommentar igår och tänkte ”hoppas hon vinner”. Bra val! 😊👍

   Jag tänkte samma sak 😍

  Ahh, vilken (bonus)mamma 💖

  Grattis till vinnaren! 😊

  ”Mammas lilla pudding” vill att du lottar ut rostbiff och räkor nästa gång. 😸

  Efter att ha läst hennes motivering så hoppades jag att hon skulle vinna! Bra val! 😘

  Grattis Sofia 😃❤️
  Så fint av dig att resonera som du gör. Antar att det är lite hjärtknip över situationen men du sätter ändå henne främst. Det är kärlek!

  Grattis, hoppas ni får en superbra kväll!😃

  GRATTIS!🎉

  Grattis till Sofia 🙂! Hoppas att bonusdottern får en fantastisk kväll ! Jag hoppas att jag själv inte hamnar i situationen med bonusbarn och bonusförälder 😮! ❤️

   Vilken ärlig kommentar – så tror jag många tänker/känner men inte uttrycker!
   Min man är ”bonuspappa” till min son, fast egentligen mer som pappa då hans riktiga pappa mest finns med som statist i sonens liv….sen har vi gemensamma barn och han är fantastisk mot min son och gör aldrig någonsin skillnad – men – jag hade nog inte klarat det! Jag skulle nog inte klara av att sätta andras barn före mina egna….om vi skulle separera skulle jag aldrig ge mig in i ett förhållande där det fanns andra barn med i bilden (viket gissningsvis skulle innebära att jag skulle vara singel för alltid, haha)!

    Ja det är verkligen tufft att vara bonusförälder, vi har ett gemensamt , jag har ett sen tidigare sen har han barn sen tidigare så vi har verkligen en blandning 😍😍😍

    Ja jag utryckte mig kanske ärligt 🙈! Jag vill inte bli bonusförälder mest för att jag faktiskt aldrig vill separera från mina barns pappa, så tänker väl och känner alla och det blir inte alltid som man tänkt sig och det förstår jag. Jag är inte helt säker på att jag själv skulle tycka om ifall någon ny blev bonusmamma till mina barn heller och skulle nog tycka det var väldigt jobbigt ! Jag är glad över att du har hittat en man som funkar som en pappa för din son, såna växer ju tyvärr inte på träd 🙂 i övrigt håller jag med dig om att göra eller att inte göra skillnad på sina och andras barn 👍

  Bra val av vinnare tycker jag! 🙂

  Grattis till vinnaren – läste kommentaren igår och höll tummarna för vinst!

  Verkligen bra val! 🙂 läste den motiveringen igår och blev rörd av att man kan möta det beslutet med respekt och kärlek! Verkligen inte en självklarhet för alla ….

  Grattis Sofia med bonus dotter! Bra val av vinnare!

  Tack för alla fina kommentarer ! Vi alla är jätte glada och detta kom i precis rätt tidpunkt är väldigt väldigt tacksam! Kram !

  Det är nog en bluff! (Katrin biljetter) o Mona mottagare. Kvittot är nog Schulmanskt det med. Kachhhing kvällens kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *