Tror knappast det är ”oss” hon ska vara orolig för…

PAULINA och Lance!

Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar mamse-Gull…
Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Paulina är min ”bonusdotter” och jag blir förbannad när folk dömmer och tycker.
Jag KOMMER visa tänderna OM någon försöker smutskasta eller förstöra för dem.//Magdalena Graaf

Tydligen är paret med fler kovändningar än vad som går att hitta i valfri ladugård ”tillsammans igen”.
Magdalena Graaf skriver ut ett litet hot på sin blogg om att hon minsann kommer visa sina nya, vita tänder – med den nya vakthunden Drago i släptåg – om någon försöker smutskasta eller förstöra för Lance och Paulina.
Jag tror nog att svärmor har lite googling att göra med tanke på den kommentaren.
Det är inte vad andra människor gör eller inte gör som borde oroa henne, utan snarare vad Paow är kapabel till om när hon sätter den sidan till.

Och nej, det är ingen som ”dömer eller tycker” här som Magdalena så fint vill får det till, utan historien talar sitt tydliga språk vilket gör att de är helt överflödigt att ens försöka ”tycka”.

Istället för att oroa sig över att folk eventuellt vill förstöra för Lance och Paow så borde hon kanske ta sig en funderare på hur sunt det egentligen är det här paret redan agerar ut varenda liten millimeter av sitt förhållande på sociala medier.
Kanske titta på alla de gånger som Paow attackerat människor på sin blogg, Snapchat och Instagram av ingen annan anledning är att hon helt enkelt ville?
Kanske vara en aning vaksam med tanke på allt Paow skrivit på sociala medier om sina ex genom åren?

Det finns inget behov av smutskastning här då Paows tidigare agerande och Paow och Lance nuvarande sätt att sköta sitt förhållande talar sitt tydliga språk.
Det finns inget behov av smutskastning, eftersom Paow så fint brukar klara det bra helt på egen hand.
DET borde Magdalena vara lite orolig över…

Magdalena behöver egentligen inte ens googla själv utan hon kan ju börja med att klicka på länkarna här ovan och sen enkelt kolla hennes kategori här på bloggen.
I rest my case…

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men asså du skriver det där heeela tiden…

      Vilket?

    Varför är uppdateringen så mycket sämre nu? ? älskar denna blogg och de frekventa uppdaterandet annars ?

      Men det är ju heeeelg!

      Det kan bli så i början då allting innan allting flyter på som det ska.. Förhoppningsvis så kan vi tuffa på igen snart…

    Det kanske har saknats lite vettiga människor i Paows liv. Det kanske behövs folk som skiter fullständigt i vad hon gjort för att hon ska kunna växa och förändras. Alla har rätt till en chans till har jag hört (är tveksam i ex Breiviks fall, men det är en annan femma ). Det är härligare att försöka leva upp till folks goda förväntningar än folks onda. Team Maggan på denna.

      Fast det är nog lite svårt att se bortom ”vad hon GJORT”, när hon faktiskt beter sig på exakt samma vidriga sätt fortfarande?

    Undrar hur hon är egentligen Maggan? Ibland anar man nåt väldigt omoget bakom den där fasaden… Tänk t.ex. om Anna Book inte haft Instagram, då hade man ju trott att hon var som ”alla andra”. Ni förstår vad jag menar.
    När man tänker efter är de ju lite galna allihop. Katrin Z, Kissie… Vad normal ens närmaste omgivning är i jämförelse.

      Håller med, en slags gemensam nämnare utan att generalisera;)

      Vet inte hur du känner men ”normal” är det sista jag aspirerar att vara i livet.

      Hennes barn verkar inte må så bra. Så att.

        Ditt nick! ?

      Levt med dödshot under skyddad identitet, fått fly flera ggr om, misshandel och en son som tragiskt gått bort, förföljd osv. Jag undrar mer över hur hon kan vara så pass stabil som hon är

        Hjärnblödning på det och sen alla turer med exet och hans krank.
        Tycker det är fantastiskt att hon ens reser sig ur sängen varje morgon.

    Jag är såååååååå besviken. Har precis kollat på mello och jag kan inte FATTA hur Dotter inte kunde gå vidare!! Inte ens till andra chansen?! Det var ju chans till vinst i eurovision med den låten! Gaah! Jag har alltid älskat mello jag kan inte kolla längre. Det känns lite ledsamt. That’s all. Ha de fint!

      Håller med mig själv till 1000%!! Ledsamt värre!!!

      Det var väldigt konstigt faktiskt, de misstänker ju att något gått fel, att något hänt. Synd.

      Här hemma var det ingen som tyckte d
      Dotter var bra.. lite förvånad att så många på Internet tycker annorlunda haha.

      Bra låt som jag kan tänka mig att lyssna på såhär efter mello men det är ju ingen melodifestival-låt. Världens bästa låt och artist på WoW men sämst i mello.

      Nja! Påminde alldeles för mycket om ’Issues’ med Julia Michaels!

      Men alltså, röstade någon av er på Dotter? För många ville att den skulle gå vidare men ändå gjorde den inte det? Kanske är så att folk bara inte röstade, och känns konstigt att klaga då

        Jag och alla som satt med tyckte den var konstig, dåligt framförd och dålig röst. Man måste kunna framföra en låt live på Eurovision, inte tillfixad i studioversion.

      Och jag gillade den inte alls…. Kan iofs vara en sån låt som behöver göras några gånger för att den skall fastna…. Det är ju ett av problemen med Mello att man måste fastna i folks öron direkt….

    Så glad att mina föräldrar är äldre och inte är ute överallt på sociala medier och bråkar med främmande människor. Kan bara tänka mig hur konstigt det skulle kännas, speciellt som ung.
    Tack å lov skulle inte ens komma på tanken att posta någon åsikt offentligt, än mindre skaffa bloggar, Fb, instagram.

    Hon är mamma till Lance, klart man ser allt lite snällare då, hon ser sin son som förmodligen är riktigt kär och som mamma försvarar hon sitt barn.
    Skulle däremot paow vara riktigt elak och göra bort sig blir det nog annat ljud i skällan!

    Är dom ihop nu igen?

    Oj vilket långt raljerande men du verkar inte korrläsa dina långa texter, kanske vore en bra idé 😉 Men var det inte smutskastning du just ägnade dig åt i inlägget? Och precis som Paow så attackerar ju Du människor på Din blogg. Låt Magdalena gilla Paulina, är väl bra att de trivs med varandra, hur länge det nu än varar. Kul att se Paow på Magdalenas blogg.

      Min svärmor hatar mig, utan att jag någonsin har gjort något. Hon känner att jag har ”tagit hennes son”.

      Önskar innerligt att min svärmor var som Maggan är mot Paow, till mig. Gud vad livet vore mycket enklare, skönare och bättre.

      Fast är det smutskastning? Paow är ju en vuxen människa och kan välja själv vad hon vill ska synas och höras krong henne. Hon har valt att vräka ur sig elaka saker om andra och exponera sitt kärleksliv på ett helt galet orimligt sätt, om någon skriver om det är det väl ändå inte smutskastning? Jag tänker om en privat kändis, som inte använder sociala medier och inte exponerar sig, blev uthängd så här kunde man nog tycka att det är smutskastning men det här har Paow valt själv. Det är bara att sluta vända ut och in på sig själv framför offentligheten. Som man sår får man skörda liksom..

    OT! Ska du inte öppna arkivet med alla inlägg om Nellie nu? Det var faktiskt inläggen om henne som fick mig att börja läsa här

      Men vem bryr sig om att läsa om Nellie?

        Förstår inte detta Nellie-intresse heller…

          Hon är la ganska intressant o läsa om (och diskutera kring) för hon är ofta en riktig hycklare så det skulle finnas en hel del att skriva.

    ahh snälla minska texten! står inte ut med att det är så stort.

      Tycker det är bättre nu med större faktiskt.

      Det är jättebra så här!

      Förminska storleken på skärmen själv bara? CTRL + plustecken.

      klart.

      hejhopp

        menade minustecken, eller plustecken om du vill ha större 🙂

    Haha fast vore ju sjukt om någon använde denna blogg som en källa för fakta! Magdalena kan nog göra en bättre bedömning av en människa som hon faktiskt träffat än från dina inlägg baserade från soc.med.

      För se om du blir kallad fangirl nu, som alla BB-försvarare blir av somliga idioter här i kommentarsfältet.

    ”Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker.”

    Jasså?

    Jaha, Häromdagen gick hon ut med att d var slut. Och nu är de tillsammans igen. När ska hon lära sig att inte dra så stora växlar av allting. Hon är ju ändå 25 och inte 15. Detta blir ju bara löljligt.

    Ibland känns de alla som på samma mognadsnivå.. Visst man vill skydda sitt barn, men det här är inte rätt sätt.
    Låt barnen (vuxna) sköta sin egna relationer och ta det inte på sociala medier för guds skull.

    Gillar Magdalenas blogg men det här var ju lite underligt. På Paows blogg står det att de har gått skilda vägar……..?

      På Instagram har det varit ?an igen sen iaf alla hjärtans dag…

    Jag tror Magdalena är glad att fått en gratis barnvakt åt Lance… Hon och pappan hinner uppenbarligen inte med sina barn och enligt Lance själv drev han ju runt på stan utan att ngn brydde sig eller släpade hem honom. Det kund gått riktigt illa men iof sig vem vet hur den här fistorien kommer att sluta… hade nog varit minst lika rädd här om jag var Maggan.

    Har du läst BB senaste inlägg? Misstänkt lite stöd i den baddräkten om man ser till vad hon skrev för ett år sedan..

      Ett inlägg med inga inlägg ?

      Det är bara att titta på hennes inlägg från Chanels spa i Paris med samma badräkt och jämföra. Att hon gjort en operation i Oktober/November är uppenbart men jag tror aldrig hon kommer att erkänna det. Så mycket för ”du duger som du är”.

        Klart Bella ville bli fin till kärlekssemestern på Maldiverna!

        Länka gärna till jämnförelserna

    Men kom igen. L är nog lika god kålsupare som P. Vadå vad P är kapabel till? Att Maggan gillar P är väl inget konstigt, de är rätt lika i grunden.

    Men varför är det ingen som hetsar Lance rörande cultural appropriation då? Jag tänker på hans tatueringar vars motiv uppenbart är kulturapproprierade. Har faktiskt tänkt på det här om CA att det är sällan män som blir påhoppade trots dreads osv, utan har nog faktiskt bara sett kvinnor som blir utskällda och anklagade för CA. Som Apan här om dan…

      Hela grejen med CA har gått över styr. Det var på inget sätt ok att plocka med sig mänskliga kvarlevor eller religösa symboler som totempålar och cermoniella klädedräkter. Men att skrika CA över löshår och tatueringar…

        Visst har CA blivit en överdrift, håller verkligen med om det. Dock lyfte jag en annan sak, frågan var varför ingen knystar nåt om Lance CA-passande tattz, beror det på vad jag tror att det gör? Alltså att han är kille.

          Ja, och de flesta killar skiter i CA, om de ens vet vad det är, varför de också saknad i debatten, som främst består av kvinnor som käbblar med andra kvinnor om, ursäkta, rent nonsen. Det är ju ändå inte ens lönt att lyfta frågan, eftersom den med tolkningsföreträde (haha!) är den som ska få bestämma vad som är en kränkning, och vad som bara är en frisyr, associera, ett stycke tyg… You name it. Och som vi vet vid det här laget är det s.k systerskapet aldrig så pass starkt att man missar ett tillfälle att kritisera en annan kvinna, vilket ju är helt rimligt ändå eftersom hon i egenskap av kvinna är att betrakta som en konkurrent.
          Ja, basic och ismplifierat, men så funkar och tar sig våra drifter uttryck. Man är ju bara människa.

          Ja för att han är kille.

      Sluta vara så förbannat PK! Hur känns det å va så tillrättalagd å tråkig?!

        Känns väl ungefär samma som för 90% av dagens svenskar som alla verkar ha en stor och fet pinne uppe i röven.

    OT:
    Nu är Rambo ute o åker bil med pappa.
    Framåtvänd ??

      Han är ju 4år och rekommendationen är att barn UNDER 4 år ska sitta bakåtvända.Så inget fel där.
      Dock kör han bil och filmar samtidigt….inte jättekoncentrerad på bilkörning kanske ?

        Precis! Vår pojke är just över 4 år. Han har alltid varit väldigt lång för sin ålder (enligt BVCs kurvor) och nu går det inte att ha honom bakåtvänd längre. Hade gärna haft honom bakåtvänd ännu längre (då det är säkrast) men vaken hans bilbarnstol eller bilen rymmer hans längd för bakåtvänt åkande. Vi har tänjt på gränsen så långt det går men nu är det inte hållbart längre tyvärr. Ändå köpte vi en av de större bilbarnstolarna på marknaden så vi kunde ha honom bakåtvänd så länge som möjligt.

      Ägnar söndagen åt att leta fel ?

    Fast Paulina har inte skrivit ut något sådant om Lance alls som hon gjorde om sitt ex tillexempel. Tror aldrig hon skulle göra så mot Lance. Så ganska fult att döma he en efter hur hon hanterade hur hennes destruktiva förhållanden tog slut. Uppenbarligen blev hon ju inte behandlad bra då och var antagligen väldigt trasig.

      Kan kanske bero på att Lance inte är hennes ex just nu och när han var det gällde det i typ en kvart. De har knappt hunnit vara tillsammans än heller så finns väl inte lika mycket skit att vifta med som med hennes tidigare ex? Förövrigt tror jag att Lance är mycket mer anpassningsbar än Paows ex, han är ju så ung.

    Men hallå kan vi snälla diskutera det faktum att Challizz är på akuten för att hon fick ont i magen pga laktoskänslig?

      Haha så himla sjukt!

      Håhåjaja! Jag skulle fått BO på akuten isåfall! Har inte ”laktosmage”, däremot väldigt känslig mage pga andra orsaker.

      För en utomstående ter sig allt så himla överdrivet. Hon har ju diagnoser och det märks rätt tydligt på sättet hon uttrycker sig. Förstår inte hur hon ska fixa att plugga och sedan plugg OCH jobb och till sist jobb när en dag med några telsamtal och tvätt + städ tar så mkt energi. Hoppas immunförsvarsutredningen ger ngt i slutänden.

      mer imponerad över att hon lyckas dricka Oboy hela tiden om hon nu är så himla laktosintolerant.. och hälla vispgrädde i köttfärssås!

      Också att hon fick laktosmage för att hon åt en Big Mac ist för QP-cheese som hon brukar ta. Är ej mer laktos i Big Msc vad jag vet.

    Ninja casino reklam som inte går att ta bort. Kuuuul

    Jag tycker det blir lite komiskt att prata om ”Paow och Lance nuvarande sätt att sköta sitt förhållande”. Vi diskuterar ju ett barn, samt en ung vuxen. Vad vet de om att sköta ett förhållande?!

    Kanske mamma lilla ska backa och inte lägga sig i så mycket…

    För några dagar sen så drömde jag att jag läste om de här två. Kul och spännande dröm! Har kanske läst lite för mycket bloggbevakning…

    Detta är helt off topic, men det blev så många kommentarer på ”öppet spår” så jag tror inte det hade setts av andra.

    Jag känner lite små panik över saker och ting. Jag vill studera vidare, är 23, fyller 24 i sommar men känner ändå små ”ångest” över att känna mig gammal innan jag är klar. Jag bor fortfarande hemma pga extrem bostadsbrist, jobbar på skolor inom vikariepoolen och trivs så in i helvetes bra rent ut sagt! ? Har dock väldigt långsiktiga mål som jag vill uppnå och kommer läsa fristående kurser i kriminologi, pga betyg som inte räcker för att komma in på programmet. Har därför beslutat mig för att ta en lång omväg för att göra det jag verkligen vill. Men jag trivs så himla bra att jobba inom skolväsendet på alla möjliga sätt och funderar på att ansöka till fritidsledarutbildningen i höst, den är ändå rätt bred och det jag vill göra går igenom detta så att säga. Usch, märker nu att det är mycket blabla-text, hoppas någon förstår ändå.

    Iallafall, är det någon som har läst på folkhögskola? Hur är det? Är det möjligtvis någon som går/har gått fritidsledarutbildningen som skulle vilja berätta lite om skolan/utbildningen i sig?
    För mig innebär det flytt i vilket fall, minsta är ca 3h ifrån där jag bor. Jag vill göra något med mitt liv och inte bara sitta. Jag behöver träffa nytt folk och våga göra något för min skull. Men jag tänker så mycket, känner mig ledsen ibland på något vis hur jag än gör. Är samtidigt väldigt rädd för att göra något sådant här, trots att de finns de som gör ”större/värre” saker. Vet inte vad jag är rädd för egentligen.. Skulle någon, som har orkar läsa min text, ge mig lite råd, tips och vägledning. Har varit i kontakt med både studievägledare samt min handläggare som tycker att det är bra för mig.

    Tacksam för svar, Mvh Joanna.

      Hej!

      ”Alla studier är bra studier”, är mitt motto. Du är fortfarande mycket ung och jag tycker inte att det (nånsin) är nån mening att ha ”ångest över att vara gammal innan du är klar”, för vad spelar det för roll…? Bättre att exempelvis studera och vara 30 år vid examen än att vid 30 inte ha någon examen alls. Dock skulle jag personligen inte rekommendera folkhögskola om du nu har åldersångest i och med att det är lallarutbildningar. Det är däremot väldigt roligt att läsa och bo på folkhögskola. Men det ger föga i meriter så har en ångest över åldern är det bättre att börja på universitet direkt istället.

      Jag tror att nästan alla är rädda för att ta sitt liv i ny riktning oavsett vad det gäller. Jag brukar alltid tänka ”vad är det värsta som kan hända?” och oftast är det inte så farligt. Om du söker fritidsledarutbildning t ex, ja då är väl det värsta att du inte trivs och inser att du valt fel utbildning. Då kanske du har fått en tydligare bild av vad du faktiskt vill göra, och det är ju toppen! Du är jätteung och har tid på dig. Jag visste inte vad jag ville göra, och det vet jag väl egentligen inte fortfarande, men det går att ändra sig.
      Min upplevelse är att det bästa man kan göra är att våga prova. Go for it!

      Du är absolut inte gammal, och även om du går på folkhögskola och sedan går ett program kommer du hinna börja jobba innan 30. Jag hoppade på en lång och krävande högskoleutbildning när jag var 21 eftersom jag kände stress över att jag var ”gammal” (haha, det var jag ju verkligen inte) och alla mina kompisar redan hade börjat plugga och verkade veta precis vad de ville. Det hade varit mycket bättre för mig att jobba eller gå på folkhögskola några år till och sedan plugga. Om det är något jag ångrar från den tiden är det att jag inte var bättre på att känna efter vad jag egentligen ville. Man får försöka tänka på vad som passar en själv bäst och försöka bortse från vad andra gör och tycker, det är ditt yrkesliv det handlar om och det är du som måste trivas med det du gör. Apropå folkhögskola tror jag det rent socialt/utvecklingsmässigt är toppen, massa människor med olika bakgrund, små grupper och mer individanpassat än högskolan. Överlag växer man jättemycket och får självförtroende av att göra saker som känns lite läskiga. Det värsta som kan hända är väl att det visar sig inte vara något för dig, men då har du testat det i alla fall. Lycka till!

      Har både gått på Folkhögskola och jobbar nu (en väldig massa år senare) på en Folkhögskola.
      Jag tycker du helt klart skall söka! De flesta skolor har ”Öppet Hus” någon gång under våren, passa på och besök de skolor du är intresserad av. Ska du bo på internatet är det nästan ett måste…tycker jag iallafall.
      Då Fritidsledarlinjen är 2-årig är det ganska bra om man trivs på/gillar internatet och omgivningarna då man kommer spendera mkt tid på och runt skolan!
      Lycka till!

    Kommentarerna på P:s blogg var då inte nådiga.. ”låt pojkstackarn vara ditt gamla pervo” ??

    Märkligt att han går med bar överkropp, de har ju gäster hemma?

      Han har väl precis tränat eller nåt. Dessutom är det ju hemma med familjen. Han sitter inte i ”barra” vid matbordet.

    Mamse-Gull… blir så konstigt när en vuxen mamma ska försvara sitt barn som är i en ”vuxen” relation… Hade det varit min son hade jag först jagat honom när han, som han skrev på insta, var illa ute och sen sett till att han gick klart skolan. DET hade jag som Mamse-Gull prioriterat för mitt barn!

      Helt rätt!

      Verkligen. Går inte att hjälpa att det är en hel del som känns knas.

    Maggan och My är lika i vissa lägen…

    Ja herregud ”mamsegull” och tackar gud för allt på sin blogg. Sonen är ute på stan och skippar plugget, ingen ingriper.
    Känns inte som föräldraskap utan mer kompis, eller något väldigt naivt.

      Tror mig kunna lista ut varför han inte plugga vidare. Hans bror dog! Är kanske inte så konstigt att familjen tappade fotfästet.

        Eller så kanske han inte kom in på gymnasiet, eller inte ville, varför hålla på att leta ursäkter..
        Medan sonen mådde dåligt, fick han ytterligare en ny halvbror.. bra mamma..

          Eller så vet jag då min son gick i samma klass som han.

      Men herregud ungen är 17 år! Han har hur mycket tid som helst att plugga. Inte undra på att så många unga människor är stressade och mår dåligt om vuxna runt dem anser det vara en katastrof att man inte vill gå raka spåret in i fortsatta studier.

    Blir så ledsen över hur vissa raljerar över Magdalenas föräldraskap. Om man följt M´s blogg så vet man att de haft tuffa, tuffa år både innan Isak dog (skilsmässa, hjärnblödning, X-ets drogmissbruk osv) o efteråt (familjens sorg, svek av nära vän mm). Skillnaden har varit att efter Isaks död, så hade Lance blivit tonåring o utåtagerande. Inte lika lätt hålla en tonåring i styr, som ett småbarn. Hon hintade om många skolmöten o stor oro. Genom raderna kunde man ta in att L inte mådde bra o hur de vuxna försökte m allt. Kanske störtar L in i vuxenlivet lite för fort o (ev) m ”fel” tjej, MEN jag blir då iaf glad när jag läser om deras ”storfamilj” som numer funkar o även glad över att L verkat hitta ngt han brinner för. Känns som att M & co har så pass mkt koll man nu kan ha när d gäller denna situation o kanske är L o hans familj vad Paow behöver för att hela sig? En del av hennes manéer finns ju kvar, men jag ser också en förändring. Hon har inte varit snabb m skitsnack denna gng o det är ju förbättring. Maggan har gått igenom så mkt elände att hon kanske bestämt sig för att skita i P´s mindre fina bakgrund o väljer ge henne en chans att visa en annan sida?

      Så bra skrivet ! Man har inte värst mycket empati när man inte kan sätta sej in i andra människors situation och inte förstår att varje människa gör sitt bästa utefter deras förutsättningar , det viktiga för Magdalena och Magnus är i det här läget inte att Lance går i skolan och träffar en fin familjeflicka som som folk ut i landet ska gilla och godkänna , man ska tänka sej för väldigt noga innan man spelar Bror Duktig och ger andra råd för även ni eller era familjer kan drabbas när ni minst anar ! Skämmes ta mej f..n .

      Har för mig att Magdalena skrev i sin blogg nån gång att hon skickat iväg Lance till en kompis i England för att han skulle komma ifrån stan. En revolterande tonåring är inte lätt att ha att göra med, man kan förbjuda sig blå men vad hjälper det när de bara kan smälla igen dörren och gå? Och är man själv och resten av familjen sönderbrutna av sorg har man inte mycket krafter kvar. En äldre tjej och en strul fram och tillbaka verkar vara f-n så mycket bättre än vad han verkar ha hållit på med tidigare.

        Exakt A ! Jämfört med droger så är att välja bort skola mot jobb och en flickvän som inte är allas svärmorsdröm väldigt lindrigt … Hon har gjort resan med sin äldste son redan så kom inte med kritik innan ni känner till hur det varit i verkligheten utan går på vad ni läser på sociala media och sjuk skvallerpress !

      Jag är själv förälder och hade min 17 åriga dotter kommit hem med en 25 åring så hade jag dragit öronen åt mig.

        Jaa du Anna … tänk om livet vore så lätt 🙂 Både Maggan och många många andra har dragit öronen åt sej och agerat men tyvärr är inte så enkelt som det låter innan man varit där , Må din dotter inte bli förälskad i ”fel” kille när hon fyllt arton eller trettio 🙂 för då hjälper det tyvärr inte hur mycket du drar öronen åt dej .

        Min dotter har kommit hem med några riktiga bottennapp, vad kan man göra..? Hintade lite fint då o då, men man har inte så mkt att säga till om i den frågan. Har alltid tyckt om att de kommer hit iaf.. Som tur är kom hon på det själv så småningom och har en jättefin kille nu?

    Jag tror att Paulina för första gången har hittat en snäll, bra kille och vettiga människor att ha omkring sig.
    Jag har alltid tyckt att Paulina verkar vara en bra men trasig person. Förmodligen träffat många riktiga töntar till killar tidigare och haft dåliga kompisar med mer. Jag blir faktiskt glad för hennes skull.
    Go Paow och Lance!

    Så skönt Ida att se de som kan fokusera på det som är bra och glädjas i stället för att frossa i gammal skit som hänt förut ! så ledsamt att ha inställningen att inget kan förändras bara för att det har hänt flera gånger… att vara såå fast i gamla föreställningar att gamla upprepade mönster är nästan omöjliga att bryta .. Svårt kan det vara men sannerligen inte omöjligt så VARFÖR måla faan på väggen ?? Tankens kraft borde vissa sätta sej in i ! För Karma slår tillbaka .. Tro det eller ej .

    OT fast med anknytning.. : nån som fått biverkningar av natural beauty från betteryou?

    Ett riktigt lågvatteninlägg om både Paulina och Magdalena. Bara för att någon öppet visar att hon tycker om Paow och försvarar henne så ska hon förlöjligas, och Paow med sitt förflutna förtjänar ju naturligtvis inte att någon bryr sig om henne.
    Sluta shamea andra kvinnor, och kom inte med några klaganden om att de får skylla sig själva. Det är f*n inte underligt att vi aldrig får någon riktig jämnställdhet när tjejer ska vara så snabb på att hugga så fort någon annan tjej inte gör/tycker exakt som det förväntas.
    En kvinna är en kvinna oavsett hennes åsikter, kan ni inte hantera det ska ni banne mig inte stå och gapa om girlpower heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.