Petra Tungården gör ett bröllopssamarbete med Nelly

Den som i desperation letar efter fest och/eller bröllopssamarbete och är ute i sista sekunden kanske ska skrolla vidare…
Petra Tungården har nämligen gjort ett samarbete med Nelly där hon fått ta fram en egen kollektion i temat bröllop/fest med allt ifrån klänningar och kostymer till skor och handväskor men de kommer inte finnas att köpa förrän i april.

Vissa av klänningarna var fina men totalt omöjliga för mig att bära då jag hittills i mitt 37-åriga liv aldrig provat en klänning med öppen rygg som samtidigt inte uppmuntrat mina bröst att rymma ut genom närmaste öppning.
Den blommiga och lavendelfärgade klänningen har ganska djupt gående ryggar men med lite tur så går det fortfarande att ha en bh under.
Jag har ganska svårt för trenden att helt plötsligt bära pyjamas ute bland folk som finkläder eftersom det är plågsamt uppenbart att det är just en pyjamas vederbörande har på sig. Kanske beror det på det glansiga tyget eller kanske dragskon i midjan?
Jag vet inte, men den här blanka kostymen skulle faktiskt till och med få flytta in i mig garderob då den är mer kostym än pyjamas – i alla fall i mina ögon.
Och inte för att skryta om min enorma modeådra men ni minns väl vad Keela hade på sig under sin hångelincident med Marcelo?
En likadan pyjamaströja som den jag har, med tillhörande byxor.
Jag kanske skulle slänga på mig den och ett par klackisar och dra ut i natten?
Untz, untz!!

Men riktigt fina kläder till helt överkomliga priser! 
Sånt gillar vi!

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Finns det inte möjlighet att välja person och få upp alla inlägg om den? Eller det är bara på min mobil det inte funkar? Hittar ingenstans med kategorier där man kan välja bloggare?

      Men med sådana priser får man ju förvänta sig att det mesta är gjort av polyester eller andra miljöovänliga textilier som ca 90% av det som säljs på Nelly och NA-KD etc. Så himla sunkigt.

        Oj, det här skulle naturligtvis inte bli svar på Sus frågor.

        Dock är det ju så med alla Nellys klänningar mer eller mindre…

      Jag sitter vid dator just nu och ser en rullist med kategorier längst ut i högerkanten. Vet dock inte om den syns via mobil eller inte.

        Nej den ses bara på datorn, trist att inte kunna välja när man är på mobilen. Men tack för svar! 🙂

      Trist att inte får svar Camilla när jag ser att du svarat på annan kommentar som kom efter min.

        Förlåt, jag måste ha missat den. På datorn så finns ju alla bloggare i en droplist där du kan välja den du vill läsa om. Hur det fungerar på mobilen vet jag inte utan jag måste fråga min tekniker. Eftersom de flesta läser via telefonen så måste det ju fungera…

          Det ska finnas längst ner men det har tydligen försvunnit. Det jobbas på..

          Tack för svar! ?

            Nu ska det finnas längst ner även på mobilen!!

    De går väl i samma spår som Hannah och Amanda. Polyester. Polyester. Och polyester.
    Och nya budordet ”Swip to Shop” på varenda instagrambild.

      ”swip” – så gulligt!

        Haha – hoppade bort ett e där. Fast det låter ju bra ?

          Låter bättre med skip to shop ??

    Aha okej nu förstår jag varför alla åker till Tulum. Det är pressresor, därför ingen nämner något om spons eller dyl. Snark….

      Ja de verkar bo på samma hotell så luktar spons. Petra Tungården gör ju inte mycket annat så inte förvånad

    Men alltså den där storblommiga långklänningen!!! ??? Jag ska på bröllop i maj och tänker mig precis något sånt!

      Ja, den är skitfin verkligen!!!

      Föll pladask för den! Vill ha den men vet inte när man ska ha användning för den? ?

        Midsommar? 🙂

    Om du väljer en bh som knäpper fram och har ett snyggt omtag i tex spetts som syns i ryggen så kan du klassigt ha rygglös klänning med bh. ?

      Nä ? Snyggast cleant! Sen skulle inte jag kunnat ha öppen rygg för mina kycklingvingar ?

        Vad menar du med kycklingvingar? Typ att skulderbladen sticker ut?

      Det var en smart lösning! Kanske inte superklassigt till finklänning men kan helt klart tänka mig det till någon cool top som jag avstått ifrån för det känns lite fjortis att vida bh-bandet.

    OT

    Någon som sett Amirs senaste vloggar? Var följare tills den senaste för nu räckte det för mig. Han har verkligen förändrats till det sämre och att han skyller sin ångest på att hans följare inte meddelat honom tidigare om kopplingen till allt sitt koffein drickande?! Nä nu är han too much.

      Vad tyckte du var dåligt med det?

      Tyckte iförs också om amir mer förut, men diggar honom mycket fortfarande. Så är han så gullig i sin mössa också haha

        Tycker han ska ta mer ansvar för sig själv än att skylla på sina följare som om de ville se honom med massor av ångest ? sen videon innan om adoption.. där menar han att de som kommenterar ”snälla adoptera” endast gör det för att få ”bra samvete”?? ? Alltså…

    Kan vi inte prata lite mer om den här pyjamas-som-kläder trenden som har dykt upp?

    Den glansiga herrpyjamasen har börjat dyka upp som vardagskläder/jobbkläder i mina kvarter! Jag är alldeles för gammal för att fatta men är det inte Skitkonstigt? Det känns dessutom som fel årstid för stilen.

      Kan vi sluta säga att vi ska prata om saker.. vad jag hatar det uttrycket!

        Haha! Det gör jag också…när det används på det där bildliga sättet.
        Tex. Vi borde prata om psykisk ohälsa/valfritt jobbigt ämne.
        Nu menade jag det mer bokstavligt. Jag vill verkligen gotta ner mig i hur töntigt jag tycker det ser ut med pyjamas looken. Och hoppades att någon ville hänga på.

          Men den glansiga herrpyjamasen är inte skön! Den är bara glansig och fladdrig. Och kombinerar man den med stilettisar är det väl skitsamma hur skön den är. Man lär ju ändå bara känna smärtan från fötterna.

        Va?!? Är det ett uttryck??? Trodde det var ett sätt att säga att man vill prata om en sak…

          Skönt att gå i pyjamas hela dagarna tänker jag ? om det ändå var socialt accepterat.. ?
          (En som drar av sig jeansen och sätter på mjukis/pyjamasbyxor direkt man kommer hem)

          Haha när Tunis använder sig av uttrycket så skriver hon ”Alltså kan vi prata om det här snygga läppstiftet jag köpt? Är helt kär i färgen” och börjar sen skriva om ett event hon ska på, så nja hon vill nog inte snacka om läppstiftet ?

          Om vi ändå är inne på användning av uttryck så gillar jag inte ”Jag är kär i (klädesplagg/halsband/bil/tapet/tamagotchi/tungskrapa)”. Jag tycker det låter så korkat och ytligt, blä.

      Smaken är ju som baken. Jag tycker det är skitsnyggt och har alltid gillar matchande byxor och topp, gärna med fladdriga byxor med 😉 så snyggt och skönt. Dock är väl den mer uttalade pyjamastrenden just en trend, så frågan är om jag kommer köpa något som man ändå tröttnar på efter en månad.

    SMYGREKLAM 😉

    Kan inte minnas dust jag köpte nått nos Nelly kan lika gärna köpa på HM samma skit!

    OT, men gör Blondinbella smygreklam här? 🙂

    https://twitter.com/lowengrip/status/958251568746332160

    Off topic, men man verkar inte kunna följa dig på Blogkeen längre som jag brukade när din blogg låg på Ng 🙁 det ser ut som att själva adressen är rätt, men inläggen slutar vid det sista du postade om att bloggen var flyttad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.