Alltså, va faaaaan!!!

Jag hörde att THK var inne på kontoret och trampade runt på mitt tangentbord och förstod att han svarade på mail men föga kunde jag ana att han höll på att förhandla till sig en massa gratisprylar?
Suck! Nu är han en riktig influencer och jag kommer behöver hålla koll på honom så att det inte dyker upp en massa smygreklam för Daniel Wellington här nu.
Han är inte så bra på att följa regler och lagar nämligen utan ser sig mer som den laglöse Cornish Rexen på Värmdö.
Blir han månne näste man till tingsrätten?
Jag tänker INTE betala för hans juridiska ombud, det är en sak som är väldigt säker….

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja nu jävlar har han skitit i det blå skåpet ?

      Anonym ”hehe” kanske ser sin chans nu.

        Hehe kanske är THK. CamCam har säkert varit snål med maten.

          Ja vem vet? ? De små liven är sluga.

    Min katt tog på sig sin plommonstop imorse, jag såg henne vänta på bussen och sen ge en nick till chauffören. Jag vet inte vad hon har för sig om dagarna och när jag frågar så springer hon finurligt iväg med svansen i vädret. Nu tittar hon på mig bakom hörnet och det verkar som att hon väntar på att jag ska somna.

      Det är snart mars så en boyfriend kanske väntar i buskarna.

    Men alltså HAHAHAHAHAAA sååå rolig du äääär… sluta nu man skrattar ju nästan ihjäääl sig! Tänk att du nu har en Daniel Wellington-klocka också men detta är ju inte någon smygreklam neeeejdå VEM kan tro det. Du är ju bara så himla rolig och skämtsam din lilla lustigkurre där.

      Tack! Äntligen börjar den där kvällskursen jag tog i stand up bära frukt!

        Eller inte kanske hehe var nog ironi. Ta en kvällskurs till så blir det kanske bättre.

          Det är tur att du är så skarpsynt när vi andra inte förstår ironi.

          Det är svårt att ta en kvällskurs i ironi, alla som är intresserade klickar ju nej i intresseanmälningen.

          Haha älskar att personen som skriver en ironisk kommentar inte fattar det ironiska svaret ❤️

      Men jeesus, du har hållit på i flera dagar, släpp det och gå in på en annan blogg om denna stör dig såå mycket!

      Du skriver precis som vissa bloggare när de ska trycka till en person. Blandar förolämpningar med ”hehe”. Du framstår som väldigt skitnödig med det du skriver ”hehe”.

      Ni borde alla ta en kurs i skillnaden mellan ironi och sarkasm. Hehe.

        Verkar som att min kommentar hamnade fel. Den var menad till de ovan som pratar om ironi. Eller så är det bara lite oordning på mig, och isåfall skyller jag på trötthet.

    Kunde de inte sponsra i rätt storlek, så B

      Nä, du vet hur det är? De där jäkla ”one size fits all” som aldrig passar… Jag ska tipsa honom om de där tightsen Petra Tungården gör reklam för – spanx! Kanske kan THK få lite kontroll över magvolangerna med hjälp av ett par sådana?

    Han försöker verkligen sätta dig i klistret. Öka matdosen så kanske han lugnar dig lite. Eller så vill han frottera sig i domstolsväsendets korridorer.

    OT, tänk om Pingis skulle vara/bli gravid… Och sen mammaledig… Vad skulle hända med skutan Lcc då tro.? Ja tänk om…

      Pingis roddar antagligen både Lcc och en bäbis utan större problem.

        Dom kan väl anställa hen? Ung och outbildad personal så det klirrar till i kassan.

    Haha, min katt hälsar att THK är mycket stilig i sin smygsponsrade klocka. Om Marilyn inte var kastrerad hade hon säkert försökt flörta till sig en sniff eller två.

      Fint namn på katten!

        Tack 🙂

    Camilla, THK kanske i smyg inlett samarbete med onlinepizza. Beställer en Bussola utan deg med extra fyllning när han är ensam hemma.

    OT.
    Jag har influensa och är assjuk. Alltså typ så jag vill dö. VAD finns det för huskurer? Jag kommer inte gå ut för jag orkar knappt gå till toaletten, men annars testar jag allt!

      SOV SOV SOV! Kom ihåg att få i dig vätska, speciellt om du har feber. Vanligt vatten går bra, annars egentligen vilken dryck som helst. Du kan varva med vätskeersättning, speciellt om du har feber och blir uttorkad pga svettningar, men oftast går vanligt vatten bra om du inte har någon underliggande sjukdom eller äter läkemedel som gör dig extra känslig. Ät det du är sugen på, om du är sugen på något. Matlusten är oftast inte på topp när man är sjuk – i alla fall inte för mig.

      Jag hade influensa strax efter nyår, hög feber i en vecka och var sänkt i ytterligare en vecka efter det. Tiden gick otroligt långsamt men jag försökte sova mig igenom det värsta. Sambon pysslade om mig (servade med dryck och böcker vid sängbordet) och fyraåringen kom med nallar och filtar 😉 Jag tog Alvedon vid de värsta febertopparna, när febern närmade sig 40 grader. Jag blir så yr och förvirrad vid hög feber, plus att led- och muskelvärken var hemsk. I övrigt försökte jag att undvika febernedsättande i möjligaste mån. Feber är oftast inte något farligt. När Alvedonen kickade in och febern sjönk något så mådde jag oftast lite bättre, då passade jag på att äta lite och duscha. Jag mår oftast aningen bättre efter att ha duschat när jag är sjuk, känns som att alla bacillusker tvättas bort då.

      Håll ut, det blir bättre!
      Krya på dig!

        Ååh tack!

        Har fruktansvärt ont i hela kroppen och har hög feber.
        Är endast sugen på isglass för jag har samtidigt så jävla ont i halsen så det känns som jag gurglar rakblad när jag hostar (vilket jag gör såklart..)

        Varvar isglass med Te…

        Nu börjar jag även bli snuvig oxå så nu kan jag inte ligga ner heller. Plus att jag fick ägglossningsont samtidigt. Som om att jag inte är sjuk tillräckligt..

          Har aldrig haft influensa och det är jag tacksam för. Vid halsont vill jag också ha isglass, men om du har frysta bär hemma testa även det. Hallon brukar jag köra på. Krya på dig!

      Influencer-tider. Usch! Krya

        Tack! Det här är första gången jag har det och jag känner lite för att kasta mig framför en spårvagn. Om jag nu hade orkat gå ut till en sådan.
        Holy hell vad sjuk jag är!

          Vaccin my people. Bästa jag gjort. Från att vara sjuk typ en vecka gång i månaden, tills lite förkyld en gång sen i september. Var SÅ emot vaccin, now Im blessed!

          Vaccin lär det bli nästa år. Vad kostar det när man inte är riskgrupp? Oavsett värt det.. (kan inte svara på din kommentar, Ingenjören, så svarar på min egna..)

          Första gången för mig. Konpis o syrran var precis som jag och rekommenderade vaccinet. Jag vägrade i två år. Nu inne enen pluggperiod jagonte KAN missa. Så tänkte Wtf. LIVET! Jag tog den med fyra ist för 3 (av nånting av npnting som var speciell för i år). Tänkte det bästa.m oxh de rekommendera det då jag alltid blir sjuk. Brukade bli sjuk av kalla fötter. Nu kan jag fan springa barfota i snön och typ njuta av det.

          Så HEÖT seriöst. Jag var anti vaccin och körde KS som jag fortfarande tror på. Men influensavaccinet är DET BÄSTA SOM HÄNT MIG!!!

          Provat med KS btw?

          Kostade typ 300kr. Hade gett 3 mille till?

          Tydligen är vaccinet inte fullt lika effektivt iår just för det är den andra sorten ( B?) som sprids i år..
          men jag kommer ändå ta det nästa år. Vet inte varför det inte blivit av. Träffar ca 300 pers om dagen på mitt jobb varje dag, så jag borde gjort det för länge sedan..

          Vet inte vad KS är?

          Haha förstår dig. Men nu vet du till nästa år!
          Ja just därför så tog jag för den andra också, så blev typ 50-100kr dyrare. KS är Kollidialt silver. Googla om det, hjälpte mig hos halsfluss, innanvaccinet såklart. Eller kolla grupper på Facebook.

          Ah okej!
          Ska testa silver & absolut vaccinera mig nästa år! Jag är färdig med att vara sjuk!
          Tack!

          Kolloidalt silver ger ENDAST placeboeffekt när du dricker det. Det finns inga vetenskapliga belägg för att det fungerar. Silver i saltform kan fungera på sår men inte genom att drickas (metallisk form). Det kan tom vara farligt.
          https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/kolloidalt-silver

    Vad är grejen med ”/” efter alla namn? Gillar det inte 🙁

    Jag måste bara säga att den svenska sjukvården faktiskt kan vara riktigt bra ibland!

    Jag är i sluttampen av min andra graviditet. Under denna graviditet har jag tillhört specialistmödravården och har fått gå på dels de vanliga rutinbesöken hos MVC men även fått gå på en del extra kontroller hos läkare och barnmorskor på spec-MVC. Bemötandet och vården har varit fantastiskt bra såhär långt. Ingen ”fancy” och dyr privatvård heller, utan jag har gått till den vanliga landstingsvården som jag tillhör.

    Ville bara få det sagt. Många klagar så mycket på sjukvården, att det är stressad och inkompetent personal som inte ser patienten. Att köerna är långa och att man försummas och faller mellan stolarna. Jag har däremot bara gott att säga. Visst har jag också erfarenhet av att sjukvården kan vara undermålig, men denna ”gravidresa” har bara varit positiv!

    🙂

      Då har du haft tur. Jag är så tacksam att min mamma stod på sig så in i helvete när de ville skicka hem henne efter att hon känt av en knöl i bröstet. ”Du genomgick mammografi nyligen, vänta på din tur”, sa de. Om inte min mamma var en sådan person man inte bråkar med så hade hennes cancer inte blivit upptäckt.
      När jag bröt benet i mellanstadiet så fick jag snällt vänta i två dygn på att få vård. De fullkomligt vägrade att ta emot mig och påstod att barn hade en tendens att överreagera. Även där steppade min mamma in.
      Jag har inget förtroende alls för sjukvården. Jag antar att det märks.

        Jag kan bara instämma. Har inget förtroende alls för sjukvården och undrar varför de prompt skulle privatisera… vart är det skattepengarna går egentligen? Inte är det vård, omsorg eller skola i alla fall ?

      Har också bra erfarenhet av mödravården, har alltid känt mig välkommen och att allt togs på allvar.

      Och förlossningsvården! Herregud, vilka hjältinnor! ❤️
      Är helt övertygad om att barnmorskan under min förlossning är vad som gjorde det till en fantastisk upplevelse.

    När man känner sig så tom inombords så man inte vet vart man ska ta vägen eller hur man ska kunna beskriva det för någon.
    Det känns som något inom en äter upp ens själ och det finns inget som man kan göra åt det mer än att tyst se på och låta sig långsamt förtäras.

      Om något äter inom dig äter på din själ så är du inte tom, det vore en ren paradox. Torftig logik i en situation som man knappast kan resonera sig ur, men glöm inte det. Och imorgon ringer du vårdcentralen, kräver en akuttid och berättar precis som det är.
      Jag var i tisdags och hann knappt ta i hand innan jag grät som ett barn, och ja, jag vet nu inte om något kommer bli bra, men någon annan tog kommando och sa att ”nu gör du såhär”; midiciniering, inbokat samtal med terapeut, sjukskrivning, uppföljningssamtal med läkaren om en månad, för att se om intrappningen av medicinen följer förväntat effektpåslag och insättningssymptomen inte är av för allvarlig art. Om så: ny medicin, nytt försök, och om ej, ökad dos och med det ökad, BÄTTRE, effekt. Jag kanske inte hittar ut till världen bakom den här slöjan jag ständigt betraktat den igenom den här gången heller, men gud, LÄTTNADEN att någon annan pekade med hela handen och sa: DÄR, där har du en väg som kan leda till ljus, den var så djup att jag grät än mer när jag gick därifrån än när jag kom dit, hah… :p RING DEM! Ge dem en chans, ge DIG en chans att testa en annan utstakad väg. Kanske, kanske är det denna som leder ut? Vi kan inte mer än hoppas det, eller hur? Kram! <3

    OT men allt skriv om Blondinbella här gjorde att jag drömde att jag bokade in ett möte med henne för att se hur hon var irl. Vi började prata vänskapligt efter en halvtimmes väntan, jag satt då vid hennes dator och det stod att hon inte hade använt den på 36 timmar och då ”kom jag på” att hon inte skriver sina inlägg själv. När vi pratade lyckades jag få se den mänskliga sidan av henne men då bröt en kollega till henne in med en kopp med ”de magiska tabletterna, Bella” och direkt efter blev hon som en robot. Eh, ja som sagt, en dröm. Tror jag behöver en paus från att läsa om Bella ett tag ?

    Kan du visa kvitto på att du köpt klockan? 😉 // CS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.