Rebellscoutsfest

Fotograferade knappt något under själva tävlingen för att det var förstås fullt fokus att vinna. Men uppgifter som vi skulle utföra var exempelvis:
Skicka gulligt vykort till Matildas mormor, uppfinna en ny produkt, byta namn på en gata, applådera för kunder utanför Hemköp, äta en matsked kakao, söka jobb på Frälsningsarmén, demonstrera mot Slussenbygget, bygga en koja, be ett barn köpa ut cigg, starta en kör, bryta arm med en okänd, gömma en cheeseburgare i någons väska, skapa en flashmob, gå jättelångsamt över ett övergångsställe, gifta sig med ett träd, tränga sig i en kö, skapa en religion, hitta en kändis, skriva arg lapp i en tvättstuga, fira en främlingsfödelsedag MED MERA. Var typ hundra uppgifter. Vårt lag klarade 42!//Sandra Beijer

Sandra måste ha världens roligaste vänner. 
Det är alltid all in, temafester, maskerade eller vad tusan de nu kan tänkas komma på och jag älskar’t.
Jag menar, hur många i er vänskapskrets skulle komma på tanken att tömma hela sin lägenhet på möbler, ställa in mängder med träd och andra växter och bygga upp ett scoutläger istället?
Upplägget påminner lite om Södermalms puborientering som går av stapeln varje år där man ska lösa en massa ledtrådar och samtidigt dricka öl – helst utklädd – men det var alltså hemma i någons lägenhet.

Vilket engagemang!
Jag är djupt imponerad och bara lite, lite avundsjuk eftersom alla jag känner – mig själv inkluderad då – nog aldrig skulle visa den här typen av engagemang för en fest. Någonsin.
Eller jo, kanske för ett bröllop men det är nog fan enda gången i så fall…
Mycket imponerad!

 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Måste säga att jag tyckte hela festen verkade så knäpp

    Jag får ångest bara av att läsa det här hahah skulle aldrig klara av ett sånt kompisgäng. Men de är säkert riktigt härliga människor ändå.

    Haha, låter som min värsta mardröm! Eller ja, alla fester är en mardröm, men det här låter extra plågsamt.

      Jag håller med! Detta hade varit mardrömsfesten! Tänk så olika vi alla kan vara.

      Samma här! Dessutom hatar jag när jag är på stan och råkar på folk som håller på med såna här utmaningar. Fattar att hela meningen är att man ska skämmas och grejjor men önskar de hade lite respekt för jag får sjuk ångest av det och inte direkt så att jag har gått med på nåt bara för jag har lämnat huset… *gnällig och bitter tjej med socialfobi*

    Tänkte mest, vore det inte enklare att vänta till sommaren och ha festen utomhus, förslagsvis i närmsta skog, än att tömma en hel lägenhet på möbler?! (Kom på sen att de är innerstadsmänniskor och kanske inte vet vad en skog är… så nog rimligt ändå)

      Tänker att svensk sommar är rätt instabil med mycket regn så då förstår jag att man tar det säkra före det osäkra och har den inomhus och kan då lika gärna kan ha det på vintern ☔️?

        Svensk sommar? Finns det? Aldrig varit med om. Jag trodde det var vinter, slask, regn, mörker och så vinter igen?

    Åh vad kul! Vi körde en sån utmaningslek på en möhippa. I lag skulle vi springa runt i London och få med 2 främlingar att dansa gagnam style, fläta en mans hår, bygga en mänsklig pyramid, få igång allsång på en pub, kyssa en främling (detta fick singlarna i gruppen stå för), svepa en stor stark etc etc och allt skulle dokumenteras i en gruppwhatsapp för att man skulle få poäng. Det var sååå kul! Man blev taggad av varandra 🙂

    Hu. Verkligen inte min grej göra eller råka ut för.

    Jag älskar sånt här! ?
    De verkar ha haft hur kul som helst.
    Störtsköna människor och jag är absolut avundsjuk! ?

    Vid första anblick trodde jag att kortet där han visar fingret var nån nazigrej.

    Och jag tycker att precis allt kring henne verkar så sjukt skitnödigt ?

      Åh ja eller hur!? Så himla konstlat och tillgjort och liksom försök att ”vara coola utan att vi visar att vi tycker vi är coola!” Skönt att någon mer än mig tycker så. Jag gillar mycket med hennes blogg men dessa (i mina ögon) fester där de försöker överträffa varandra i quirky-ighet, nä fy!

    Utsätta allmänheten för sånt där trams. Är det inte möhippor är det studenter med för mycket fritid i sina fula overaller. Nej tack, låt mig vara.

    Inte min heller. Hade låtsats bli sjuk och gått hem på en sådan fest. Vad är det för kul att tränga sig i en kö liksom? Och be barn köp ut cigg? Känns mest pinsamt. Är socionom och bor i en relativt liten stad med 60 000 invånare, så känns inte som jag kunde gjort sådana saker ändå. Däremot fester där man hinkar rödvin, lyssnar på gammal indiepop, äter chips, pratar om allt mellan himmel och jord och fuldansar i någons vardagsrum. Det är livet det. Okej, det var livet för 5 år sedan när jag var 25. Nu är det bästa jag vet att vara hemma på helgerna och sträckkolla på serier och somna kl. 22.

    Det var ett konto på instagram som nu verkar borttaget som hette @mitkussecrets som kommenterade på hans bilder och la upp privata saker på Ben som exempelvis två av hans osläppta låtar och en bild på Ben där man klart och tydligt ser att han är i Farmen. Bakom han ser det ut som Samir badran och jag tror att han var med i Vip-farmen. Vill du ha låtarna så kan jag skicka länk på dem också, har sparat allt.

    https://prnt.sc/ikmcgd

    Tänkte precis samma sak! Jag bjöd in till fest med Hawaiitema och bad folk komma någorlunda utklädda. Jag hade pyntat upp med blommor o grejer i hela lägenheten och INGEN kom utklädd. Ville slänga ut allihop och bli vän med Sandra Beijers vänner istället ?

      Vad trist och oartigt ? hoppas att du hade kul ändå ?

      AL, fan vad trist! Det är så SJUKT trist med folk som tackar ja till temafester, maskerader eller liknande och sen skiter i att klä ut sig delta i vad det nu var festen skulle handla om. Stanna hemma då era sopor. Jag hade mer än gärna kommit på din Hawaiifest. <3

      Såna är mina kompisar också! Så satans tröttsamt, här anstränger man sig liksom!!
      Bor du gbg så kommer jag på din nästa fest, i bästa outfitten

    ”A world war was announced days ago
    But they didn’t know the lazy sunbathers
    The lazy sunbathers, the sun burns through
    To the planet’s core and it isn’t enough
    They want more

    Nothing appears
    To be between the ears of
    the lazy sunbathers
    Too jaded to question stagnation
    The sun burns through
    To the planet’s core and it isn’t enough
    They want more”

      Allting har en ände, korven den har två. Pannkakan har ingen, men den går åt ändå.

        Hahah Thomas <3

    Älskart! Fullkomligt älskart!

    Livet är för kort för att inte fylla det med fnissiga upptåg ibland! Mer tok åt folket ?? (Iaf med tanke på majoriteten av kommentarerna här… ?)

      Det är väl bra att inte alla tycker samma? Då hade hela stan varit full med människor som tränger sig i kön och försöker fläta hår.

      Fast alla tycker inte den typen av ”fnissig upptåg” är kul 🙂 alla blir inte glada av samma saker.

    Höll i flera såna fester när jag var 20 (28 nu) och tyckte det var skitkul då! Men nu när jag såg hennes inlägg tyckte jag typ att det var rätt cringe? Punkig rebellscout-fest…fick lite skämskudde-feeling när jag läste inlägget. Men nu var jag ju inte där och dom verkade ju haft jävligt kul så det är ju huvudsaken!

      Skönt att du blivit så mogen och vuxen nu vid 28 ?

    Förvånad över att så många inte vill gå på en sån här fest! Jag hade älskat varenda sekund och utmaning!

    Tycker Sandra och hennes vänner verkar vara jättehärliga. Hade mer än gärna hängt med dem.

      Är du förvånad över att alla inte tänker och känner exakt samma som du? ? Vi är olika

    När jag var student och 21 år hade jag tyckt det var superkul, men 10 år senare hade jag bara fått ångest och tyckt det var jobbigt haha! Klä ut sig och spela lite spel hemma, jamen visst, men ut på stan och göra pinsamheter – nej tack! Jag är glad att mina trista vänner är som jag och mest vill dricka vin, lyssna på bra musik, prata högt och käka massor 😉

    sry för tråkig kommentar (älskar satsiga temafester och denna verkade grym!!) men måste det inte vara sjukt dyrt att styra en sån här fest? Köpa blommor till hela lägenheten, dricka, pizzor och dekorationer haha.. Hade nyligen en födelsedagsfest för en kompis där vi la ca 3000 och vi kom inte i närheten av allt dedär ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.