En byxlös kollektion av Fanny Lyckman

Att Fanny Lyckman – som gjort det lite till sitt signum att aldrig ha byxor på sig – har fått designa en kollektion för Missguided som – tro det eller ej – faktiskt innehåller flera par byxor, rubriken till trots.
Men för att ingen ska bli besviken eller blanda ihop henne med Angelica Blick så har hon valt att presentera kollektionen på Instagram helt utan byxor.
Eller, jag tror i alla fall inte att det finns någonting där som kan kallas för byxor, men jag ju ha fel.
Jag är kanske bara alldeles för traditionell och gammalmodig i sättet jag ser på byxor? På tok för konservativ?
Jag kanske borde dra på mig en högt skuren body som enda klädesplagg så fort snön smält här hemma?
För visst tänker hon att det här ska utgöra en hel outfit?

Jag känner att jag är på tok för gammal och bekväm för att den här kollektionen ska rikta sig mot mig som potentiell kund. Kanske några tröjor, en mysdress eller en jacka men underdelarna får jag noga pass på.
Hur känner ni?
Skulle ni vilja shoppa från Fannys kollektion? Vilka plagg gillar ni bäst?

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”peices”…. xD

    Kul för henne men får hålla dig med om att trenden inte riktigt passar mig heller. Jisses vad trött jag är på denna slags design och alla bilder med tjejer som ser ut som kloner av varandra och deras look som av någon anledning verkar aspirera att vara wannabe cool, tuff, knarkande, festande, gangster, kaxig, porrig, halvnaken trashbrud. Sorry not sorry.

    Och självklart är detta ingen betald reklam, ingen smygreklam eller förtäckt reklam. Du vill bara och råkar bara uppmärksamma alla kollektioner när de släpps. Många inlägg och många bilder på kollektioner här på sista tiden.

      hur ska vi annars kunna diskutera kollektionen? 🙂

        hehe precis förtäcka och vrida det till att vi ska diskutera kollektionen 😉
        Varit mycket kollektioner och böcker här på sista tiden… med priser o allt 😉

      BloggBEVAKNING. Bevakning av influencersssss. Känns ändå rimligt, enligt mig, att hon skriver om när de gör något stort så som att släppa en egen kollektion eller bok, eller när de köper lägenhet, eller när de gör smygreklam, eller när de floppar sig, eller när de gör gott etc, But that’s just me.

      Helt korrekt, min käre anonym! Du börjar hänga med nu! Duktigt! 😉

    Allt ser ju likadant ut, Det ser ut som något en kunde handla från h&m 2015

    Så sorgligt. Att kvinnor fortfarande inte kan nå dit de vill utan att exponera sina kroppar sexuellt för att få bekräftelse. Det är allt den här bilden gör. Bekräftelse. SHIT vad besviken jag blir – hela tiden……

    Vilken hemsk bild. Är det nya modet för tjejer? En liten tråd över snippan och inga byxor? Herregud

    Det ser ut som att hon vill vara en porrstjärna…

      det kanske hon vill? något fel med det?

        Lite osmakligt I min smak. Hon skulle vara mycket vackrare i fina, välsydda kläder. En classy look skulle passa henne väl.

          ? zzzznaark. Classy look är så skitnödigt.

        Inget fel om hon vill se ut som en porrstjärna, helt upp till henne ja.
        Men antar att hon även vill att hennes kollektion ska sälja. Blir kanske lite knepigt med tanke på användningsområdet då. Jobbar själv på kontor o tror nog chefen rätt omgående skulle skicka hem mig för omklädning (el påklädning kanske man ska säga) ?

      Var det jag tänkte också. Sorgligt hur dessa tjejer känner att deras enda sätt att nå framgång är att sälja sina kroppar på nätet. 🙁
      Det är precis samma sak som att vika ut sig i herrtidningar.

    Bara jag som tycker att stövlarna högst upp påminner om sånna där jättehöga gummistövlar man har typ vid flugfiske..?

      Vore kul att se någon testa. Ryck bort klackarna och bygg upp en sula med bra grepp.

    Finns en del plagg som skulle passa in på Christina Aguliera’s video ”dirty” från 2002. ?

      Yes precis! Eller som Julia Roberts I Pretty Woman. När hon står på gatan då.

    Ser att 2017 års konstigaste trend håller i sig – att ha en jacka på sig men ändå inte ha den på sig.

      Är det 2017 års trend? Shit vad före min tid jag måste vara , sådär gick jag ofta när jag var barn sisådär 20 år sen och inte orkade eller vägrade sätta på mig jackan ordentligt.

    Extremt sexualiserad bild. Snygga tan lines också. Trodde först att hon hade vita trosor under haha. Vad är grejen med att dra upp allting så sjukt mycket?? Verkar lika poppis bland bloggare som marmor och platsbyggda hyllor. Kolla på Kenzas senaste bikinibild, hon har trosan typ i brösthöjd.

      Nja, isåfall är det värre på bilderna under inlägget Bill och Bull. Där har båda verkligen dragit upp det extremt 🙂

        Var det som var det senaste då. Svart bikini bredvid kompisen, båda har trosan under armarna.

    Kan inget annat än hålla med föregående personer.
    Inga plagg för en sådan här gammal & prydd käring // 28årig tant

    Asså hade jag haft en personlig spraytanner som kom hem o spraya på var 5e dag hade jag kunnat klä mej så (dock inte nu för de e ju svinkallt)
    och lite sponsorer som gav mig gratis smink, kläder, tandblekning, frans- och nagelförlängning, hårfrisörbesök, proteinbars, osv…

    Byxlös är ju Linda-Marie på sitt bokomslag, måste vara en ny trend ?? haha

    Hm, jag känner mest att nej tack.

    Hahah asså får skavsår i fiffi bara av att kolla på den där bilden. Och flytningar, har de inte såna?? Rinner de ut på sidan? Ber om ursäkt för äcklig kommentar, men jag har så många frågor.

      Jag har också massvis med frågor…
      Vad har man för trosor?
      Måste man dra upp trosorna lika högt som kanten på klädesplaghet isf?
      Hur kan inte fiddiläpparna smita? Använder men en typ av nu fast till fittan?

        Fiffiläpparna*

        En typ av bh*
        (DARN IT. Man ska inte skriva samtidigt som man stressar

      Svar på dina frågor, från en som frekvent använder bodys: Det skaver värst i röven men även på fifin efter en lång dag. Har man en body med väldigt smal skärning därnere så delar den liksom upp blygdisarna vilket är obekvämt om man sitter ner eller öht rör på sig. Även om man har (string)trosor så kommer det flytningar på bodyn.

      Vassego!

        Åh hjälp 😮

        Varför bodys om det är så sjukt obekvämt? Är det för att överdelen ska sitta tajt? Uppriktig fråga från en som tycker alla snippor ska få andas i sköna bomullstrosor. ??

          För att det är snyggt och för att överdelen ska sitta tajt och inte korva sig. Jag är dock en sån person som tycker det är ok att lida lite för att vara snygg (ehm..).

          Försöker dock komprimissa genom att sova naken och låta det luftas, aldrig tvätta med tvål, smörja in med olivolja innan duschen, osv. Det är ett under att jag inte fått svamp, för små syntetstring och bodys är paradiset för sådana små jävlar.

      Bra frågor! Blygisarna lär sticka ut så fort hon rör sig. Som på trossbilden kissie la upp.
      Kan ju inte vara menad för annat än att ha sex, så man lätt kan sticka in saker utan att behöva klä av sig. :p

    Jag tycker att de här kläderna är rätt snygga, dock alldeles för vågat för mig. Men jag tänker: de är skitsnygga på bild och till photoshoots men hur har man på sig det där ute i verkliga livet? Syftar på bodyn + stövelkombon. Man kan ju inte gå runt sådär oavsett hur bra det passar sig på ett skivomslag?

    Samtidigt som jag tycker att det är rätt snyggt så tycker jag det är synd hur modet har blivit så porrigt. Ser 12-åringar med minimala hotpants, uppdragna i rövspringan, på tåget och hur män nästan vrider nacken av sig för att glo. Jag tror inte ens att dessa barn egentligen förstår vad detta sänder ut heller. Oavsett hur mycket jag vill leva i ett samhälle där man ska kunna gå halvnaken utan att bli utsatt för något så lever vi inte där än.

    Töntigt att slut shame:a.

    Det är så här; ni förstår jag gillar killar. Killar är världens bästa kön. Det är så här; ni förstår jag gillar killar. Killar har mustasch och högre lön. Vilka har makten i vårt samhälle? Vilka kommer hem och tar på sig jeans? Jo, killar killar killar killar killarna! Killar är världens bästa kön.

      ?

      Vad gör du här? Gå och gräv lite under pungen och se om du hittar något intressantare att skriva om.

        Jag tror det är en del av en låt..

    Cykelbyxor!!! Kan bli 90-tals revival denna sommar 🙂

    Lite ”Borat” över denna fula klädsel.

    Bara jag som reagerar på att misguided är en brittisk sida med antagligen mest britter som handlar där och hon heter Fanny…

      Men då passar det perfekt med den bilden! Hon visar ju sin fanny haha.

    Jag tycker den svart-röd-gula jackan va skitsnygg, det mesta andra va lite basic fast avklippt liksom.

    Alla är små kloner av Kardashian-klanen.

    Hon ser ut som en uppblåsbar Barbara, inte snyggt att gräva in bodyn i fiffi.

    Till skillnad från många andra influenciska kollektionsläpp så sticker ju Fannys kollektion ut åtminstone, och det syns att det är hon och hennes stil som präglat plaggen. Fast tycker det känns väldigt mycket Kardashians över det hela också.

    CAMCAM-
    Det har varit mycket bitska utbytanden av kommentarer de senaste dagarna, och det känns som om det här tagit mycket av ditt fokus här bland kommentarerna. Jag vill egentligen bara skicka en uppmuntrande kram till dig och be dig att inte glömma bort oss alla som älskar din blogg. Du gör det så jävla bra och jag hoppas att du kan bortse från de negativa kommentarerna lite mer så det slipper ta onödig energi.
    Kram!

      ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.