Ett livstecken

Det har ramlat in en hel del kommentarer och mail där ni undrar vad som hänt med Tyra och Catrin eftersom de både har hållit en relativt låg profil de senaste månaderna – och nu har jag svaret på frågorna. Typ. 🙂

Tyra postade det här inlägget i går eftermiddag där hon berättar att hon kämpar på men inte riktigt vet om hon någonsin kommer börja blogga igen.
Det känns som en riktigt sundhetstecken om ni frågar mig. Istället för att utlova nystarter, foundationstester och andra storslagna planer så håller hon frågan öppen. Kanske börjar hon blogga igen, kanske inte alls. Kanske försöker hon satsa på Youtube, kanske inte.
Att ta en dag i taget och fokusera på sitt välmående låter som en bra plan.

Vad skulle ni helst vilja se?
En blogg-Tyra eller en Youtube-Tyra?

Catrin å andra sidan verkar ha blivit med semesterbostad – i alla fall om man ska tro hennes Instagram. 
Någon har köpt en lägenhet på Mallorca och jag antar att det är hennes pojkvän. Om det är samma som förut vet jag inte, alltså pappan till Catrins yngsta son, men det kan väl låta rimligt?
Jag förstår att det sticker i ögonen på folk och är extremt provocerade att hon lägger upp sådana här inägg med tanke på alla pengar hon är skyldig sina brottsoffer, men jag tror att hon helt enkelt inte bryr sig. Hon är så pass skuldsatt att hon förmodligen känner att hon ändå aldrig kommer kunna komma på fötter igen så därför tänker hon inte ens försöka göra rätt för sig.
Och visst, är det hennes pojkvän som skaffat lägenheten så är det inga pengar som kommer från hennes ficka och som hade kunnat gå till hennes skadestånd istället, men att lägga ut ett sånt här inlägg är kränkande för hennes brottsoffer och det är klart att Catrin vet det.

Ändå lägger hon upp det.
Varför?
För att medvetet kränka folk? Nä, det tror jag faktiskt inte..
För att hon inte bryr sig? Ja, det skulle jag snarare se som ytterst troligt.

Tack för tips!

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  FLASH! Martin Timell åtalas för våldtäkt.

   Hoppas äcklet kommer ruttna bort i fängelset. Förhoppningsvis tillsammans med sin bror. Jag är mest nyfiken… vad är det som har hänt som har fått de här bröderna att bli såhär?

    Hahaha. Ingen ruttnar bort i fängelser i Sverige. Särskilt inte för sexbrott.

    Finns tydligen bevis för våldtäkt enligt åklagaren! Bra!

     En åklagare kan väl inte väcka åtal om hen inte anser att det finns nog för att dömas? Eller har jag förstått det fel?

     Kan kan dom, men dom bör inte göra det. Ibland kan samhället ”tvinga” till det, som i Fittjamålet.

   åtalad, ja. inte dömd. en jäkla skillnad.

    Han lär knappast bli dömd heller. Vaga vittnesmål får tyvärr sällan sexualbrottslingar på fall, det krävs mer bevisning än så… :/

  Catrin är en mytoman så jag tvivlar starkt på att de har köpt en lägenhet på Mallis. Jag tror dessutom att hon saknar att bli omnämnd här. 🙂

  De flesta bedragare använder fejkprofiler, men hon är så pass dum att hon går under sitt riktiga namn? Hur trodde hon att hon skulle komma undan med dessa bedrägerier ? (aldrig hört talas om henne före detta inlägg)

   Men hon var ju en bloggare som lät bloggläsare köpa biljetter av henne till olika konserter o resmål osv för att sedan typ råka tappa bort allting och komma med bortförklaringar, och att allt bara var misstag. Hon var lixom inte en bedragare som lurar folk o sen försvinner upp i rök..

   Googla hennes namn så får du se precis hur korkad hon är..

  Catrin lever i en fantasivärld och vi är bara spelpjäser som ska puttas ut.
  Det är bara HON HON HON som gäller kort och gott.
  Måste säga att jag stör mig minst lika mycket på hennes närmaste omgivning som möjliggör beteendet….

  Hallå VIP-Farmen?! Måååste få en humoristisk/satirisk kommentar på detta eller en kommentar ö.h.t!!!

   Hon har skrivit om VIP-farmen redan:)

    Men det var väl bara han ben hon skrev om då? Nu är ju alla deltagare släppta! Mvh sjukskriven med alldeles för mycket skärmtid

  OT: Nu har Paow skrivit en längre text på sin blogg. Som vanligt förstår man typ vad hon vill säga – men tyvärr kan hon inte skriva öht. Möjligen hade det blivit bättre om texten korrlästs och redigerats av utomstående ett par vändor.

   Fast det är en personlig blogg, det är meningen att det ska vara hennes ord.

   Vilken tur då att det är hennes personliga blogg och inte ledarsidan på DN.

   Knappast Paow som skrivit den texten.. tror nog hon har fått mer än lite hjälp utav sin inneboende, knappast hennes sätt att uttrycka sig.

    Tog hon hjälp av katten?? ?

  Vad har Catrin gjort?

   Vad har hon INTE gjort?

   Googla 😉

    Oh lord…

  Skriv om gabjoss som flängt runt med sitt hjärtsjuka barn på caféer, i storköp, hos kompisar med förskolebarn hela februari månad och som nu mycket riktigt blivit sjuka hela familjen.

  Har själv en bebis hemma och skulle aldrig ge mig ut med henne den här tiden på året med alla sjukdomar överallt. Blir fan ledsen över deras naivitet!

   Klart hon inte ska skriva det. Vem är du/vi att shama hur andra mammor lever? Alla behöver inte tänka och göra exakt som du.

    Att skamma andra är väl det som folk gör bäst här inne.

     Hear hear

    Men med ett svårt (som hon säger själv i alla fall) hjärtsjukt barn i RS-virustider och dessutom Vabruari?! Då tycker inte jag att det handlar om att shama! Särskilt inte om man lever på att vara aktiv i sociala media. Om barnet nu är så hjärtsjukt som de säger så anser jag att man är en omdömeslös förälder. Antingen så är Jolie inte så sjuk eller så är det ”all for the money”. Blir väl trist med inlägg bara från lägenheten.

     Nu är det iof mars & inte februari..

    Vad är det med BARN som gör människor till såna besserwissers? Ärligt intresserad alltså.

    Det finns ju rekommendationer kring att ta med nyfödda till köpcentrum etc. De är känsliga för RS-virus och andra smittor så det kan vara klokt att hålla sig lugn med att träffa en massa folk till bebisen blivit lite äldre. Med tanke på att barnet har ett hjärtfel så antar jag att det är extra illa om hon blir sjuk. Men det är klart vi får ju verkligen inte skamma någon förälder för föräldrar vet ju alltid bäst vad deras barn mår bra av….. Det är därför alla barn i det här landet växer upp till trygga och sunda individer med stabila relationer till sina föräldrar (OBS! Ironi). Sen kanske man kan meddela Gabjoss direkt på hennes blogg vad man tycker istället för att önska ett inlägg här.

    Människan vaccinerar ju inte ens sina barn, så tvivlae hon tänker så långt

   Asså håll dig till familjeliv istället med dom andra mammorna som inte kan tänka utanför boxen

   Håller med. Så oansvarigt. Förstår inte hur de tänker ? Att inte vara mer rädd om sin hjärtsjuka dotter, eller förstår de inte bättre?!

   Ja, skriv om det! Då kan du i samma inlägg ge Mög pris för den bästa mamman som vet bättre än Gabriella hur man tar hand om hennes dotter.
   Det är sen gammalt att alla mammor med bäbisar ska hålla sig hemma. Punkt.

   Det finns ett jättebra uttryck som du borde ta till dig, som passar väldigt bra just här: ”Sköt dig själv och skit i andra”.

    Fast hela det konceptet försvinner ju iom bloggar och sociala medier.

     Missade du delen ”som passar väldigt bra just här”?

    Gäller samma när vi diskuterar bella som mamma?

   Eller håll tyst om hur både du och andra sköter sitt tills du blir tillfrågad.

   Grattis, du är jordens bästa mamma ever!

   Min pluggkompis skrev tenta en vecka efter förlossning, med bebisen utanför salstentan. Sjukt cool kvinna!

   Kan förstå din poäng! Även intag tycker man ska sköta dig själv,,
   De varnar för RS-virus i år! ( ibland är de ”mer” RS än andra år och just i år uppmanas alla riskgrupper att inte vistas i folkmassor)

    Om jag*

    Okej. Jag har följt RS-virus ”larmen” de senaste 16 åren (sedan vår första föddes) och det där med att det är ”värre, mer alarmerande” osv. kommer upp vareeeenda år. Naturligtvis ska man vara klok under sjuksäsongen men man bör nog hålla i åtanke att media gärna drar igång oroliga småbarnsföräldrar om de kan.

    /Linda

     Dina barn har sluppit RS-virus förstår jag? Mitt fjärde barn insjuknade utan att jag inte flängde runt på stan som man kritiserar Gabriella Joss för ovan. Vad har media för intresse i att sända falsk information om RS-virus? Ett virus som drabbar känsliga nyfödda barn! Jag ser snarare kopplingen mellan att ignorera varningarna och ett ökat antal insjuknade barn.

     Fy fan vad okunniga kommentarer det förekommer här. Hoppas att det är som på BB:s blogg, inlägg från 17-åringar utan barn. Det finns en skillnad mellan att ta sitt nyfödda barn till t ex ett köpcentrum och att umgås med vänner och familj eller gå ut på promenad, det finns mellanting mellan att sitta hemma och flänga runt överallt. Om man har ett enormt sug att gå på köpcentrum kanske man som föräldrar kan turas om att vara hemma med barnet (dessutom är väl både G och F hemma i Gabjoss fal?), under de första månaderna. Jag blir mer orolig över att föräldrarnas ”rätt” att göra precis vad som helst går före barnets välmående. Det går att hitta lösningar på detta utan att ens behöva tänka outside the box…. Och nu vet jag inte i vilken utsträckning Gabjobb flängt, det är mer resonemanget hos vissa som stör mig.

     Dom ger ju RS vaccin i flera kommuner i Sverige sedan flera år tillbaka.

     Nej det gör man inte. Finns inget vaccin.

   Hur gammal är din bebis? Hur länge ska man hålla en bebis hemma då? Min bebis föddes iof på sommaren och jag var ute med han efter 2 dagar o resten av sommaren, varit ute med han typ varje dag nu i vinter också han är 7 månader nu. Om det hade varit ett problem så hade väl barnavårdscentralen kommit med rekommendationerna att hålla bebisar inne, speciellt på vintern? Eller?

    De gör ju det. Bebisar som föds mellan nov-mars ska inte vistas bland människor. Rekommendationen är att vara kring folkmassor först i april, när rs-viruset inte finns mer. Själv är jag bara hemma och ute på promenader med min nyfödda eftersom jag följer riktlinjerna. RS kan vara mycket farligt för ett spädbarn att få.

     Okej, då kanske dom bara inte sagt nått till mig då eftersom min bebis inte är född i nov-mars.

     Alla vi som har skolbarn OCH bebisar då? Skolbarn som drar hem en massa sjukdomar… blir sjuka & smittas…

    Skillnad på att vara ute med en bebis eller att vara på café/köpcenter/tunnelbana. Även skillnad på vinter och sommar och om barnet är friskt eller sjuk. Men det gissar jag att du vet om, menar inte att låta elak ☺

     Har en barn som föddes med bland annat hjärtfel. Jag var stenhård. Inga besök om man inte var vääldigt frisk. Inga gallerior. Storasyskonet som gick i skolan fick gå in och lägga alla kläder i tvättstugan och sedan tvätta sig väldigt noga om händer och klä på rena kläder. Storasyskonet som gick på förskola fick vara hemma hela vinterhalvåret.

     Självklart gick vi ut på promenader och till parker, men skulle aldrig tagit med mitt lilla hjärtebarn på café i februari.

     Vi var extermt friska det året….

  Fake news. Sitter man fast med tre ungar i en sunkig tvåa i Järna måste man ha något att sysselsätta sig med. Catrin har blancoskulder på över en miljon med skyhög ränta, hon kommer aldrig att ha råd med något utöver köttbullar och makaroner.

   Det är ju dock inte hon som betalat 😉

    Catrin är mytoman.

    Pojkvännen är en lögn.

    Lägenheten på Mallorca är en lögn.

    Att retas och jävlas med folk är allt hon har kvar.

   Skuldsanering!

    Beviljas inte när det är brottslig verksamhet som ligger bakom skulderna. Det är kört för Catrin. Och allt detta för att få några semesterveckor i Sopot (Polen).

  Tyra ser ut som sitt gamla jag igen, så fräsch och fin. Hoppas på youtubevideos av henne, hon funkar skitbra framför kameran. 🙂

  Har något hänt med kotten? :/

   Nä, jag trodde också det. Du syftar på att hon la upp en bild på henne och kotten och skrev miss you? Det var riktat till läsarna, kotten mår bra

    Okej vad skönt. Ja trodde miss u var riktat till honom så att säga.

  Är det rimligt att göra ”reklam” eller tipsa om ett pyjamasset för 7000kr på sin blogg när åldersgruppen i sin blogg är tonåringar och ålder upp till typ 25?
  Och lite lustigt att både Bella och Margaux handlar på Wakkaku numera, och att Bella har en rabattkod nu. Jag ger det två veckor innan Margaux har liknande kod att dela ut.

   såklart det är okej ? Och långt ifrån alla deras läsare är upp till 25. Tror åldersgruppen på bellas läsare är snäppet äldre.

    Tror bellas läsare är typ 55 till 85. Kan inte tänka mig annat.

     Baserat på all kommentarerna här inne om Isabella är det alltså många äldre som hänger här också?

  Bra för Tyra om hon lägger sociala medier på hyllan, hon är kreativ och kommer lyckas med annat i livet.

  Catrin däremot. Ja. Vad ska man säga?
  Hon vet att alla vet att hon inte har en spänn över för att köpa en lya någonstans i världen.
  Vi fattar att det är pojkvännen som köpte den men i hennes värld blir det då hennes lya också.
  Att pojkvännen inte istället lägger pengar på ny bostad till sin familj utan låter dom bo kvar i en sunkig två medan han bor kvar i sin bostad, utan stök och bebisgråt, säger det mesta. Hennes liv är sorgligt och kommer alltid vara det, hennes försök till att få allt att verka och kännas lite bättre är lönlösa, men låt henne hållas.

  Trösta er med att era liv aldrig (hoppas jag) kommer hamna på Catrins nivå.

  Jag vet att man inte kan kommentera om challizz här utan att det blir ett himla liv och att man anklagas för att vara henne. Men är det någon mer som tog fram skämskudden när ni läste om hennes antimobbningskampanj? Alltså jeesus. Jag förstod noll och ingenting av vad hon ville få ut av den, blir i alla fall väldigt nyfiken på vem som kan tänkas boka henne för föreläsningar…

   Och nej, inte värt att gå in för att läsa om kampanjen hos henne. En vägg av obegriplig text och utan punkter och styckeindelningar. Så inget klickfiske här.

   Jag tycker att det är intressant att se när det skrivs om henne bland kommentarerna.

   Tycker väl det är ganska uppenbart att allting inte står helt rätt till i huvudet på den kvinnan. Därför tycker jag man bara ska låta bli att skriva om henne här. Det är inte roligt, enbart sorgligt

   Jag undrar hur det går med hennes studieplaner, har hon kommit igång eller var det bara snack? 🙂

    Vad tror du själv??

    Undrar jag med

  Vem är pojkvännen ngn som vet?

   Herr Osynlig som lever i Fantasilandet

  Vad händer med Catrin Hedlund? Har hon ens genomgått en mental utredning för ev. personlighetsstörningar? verkar som en tvättäkta psykopat som inte kan låta bli att begå brott på grund av avsaknad av empati och endast agerar för egen vinning.. en sån kan inte fungera i samhället eftersom hon aldrig kan känna vad hon gör för fel. Till dem som skriver att Isabella Löwengrip är en ”psykopat” kan ju försöka vara försiktig med diagnosen… Catrin däremot verkar ha alla klassiska tecken för en kvinnlig psykopat alternativt borderline. ”En amerikansk och en norsk studie framhäver de här karaktärsdragen som typiska för kvinnliga psykopater:
  Flirtiga
  Manipulativa
  Stjäl och ljuger
  Verbalt aggressiva
  Exkluderar sina offer från sociala nätverk
  Är promiskuösa för att uppnå ekonomisk och social vinning
  Känslomässigt labila
  Svartsjuka
  Självskadebeteende”

   Kvinnliga psykopater är betydligt mer listiga, smiliga och lismande. Lägger huvudet på sne och verkar fina och omtänksamma men är egoistiska och har en plan med allt de gör, går över lik för framgång men döljer det väl. Dragen du listar stämmer vääl in på annan bloggare, inte Bella.

  Skäggturken dumpade väl henne om jag inte minns fel.

  Men ditt barn kan bli sjukt ändå. Jag säger inte att du ska skita i allt vad rekommendationer heter, men du kan göra allt rätt och ditt barn kan ändå få något virus. På en del låter det som att bara en följer alla rekommendationer till punkt och pricka går allting bra.

  En av mina bästa kompisar har elitidrottat hela sitt liv, aldrig, rökt, bara ätit onyttigt och för själen vid en del tillfällen (helg och firande) och sällan druckit alkohol – hon är 24 år och har hjärncancer för andra gången på fyra år. En kompis mamma jobbade som sjuksköterska och åt aldrig onyttigt, normalsmal, rökte inte, drack aldrig etc. Och dog ändå av lungcancer. Så mycket fick de för att göra allt rätt.

  Återigen, jag säger inte att ni ska strunta i rekommendationer från sjukvård och liknande, jag undrar bara varför en del (många) tror att allt automatiskt går bra bara för att en gör allting ”rätt”.

  Detta med att skriva för fort är skrattretande.

   Detta var alltså riktat till en duktig mamma högre upp.

   Klart att man är medveten om att ens bebis kan bli sjuk även om man följer rekommendationer. Men jag kan bara tala för mig själv och jag är inte sugen på att riskera något. Mitt barn kan dö om vi krockar även om hon sitter fastspänd, jag spänner fast henne ändå. Hon kan dö av att sätta i halsen när hon äter sin pure men jag mosar maten åt henne ändå. Hon kan dö av att få ett virus hemma men jag tog henne inte i en buss i januari med förkylda människor ändå. Så tänker jag. Jag gör mitt bästa för att hon ska vara frisk och kry, sen vet jag att jag inte kan styra över allt.

    Jag undrar, hur handlar man mat då? Och om man inte har bil och måste använda kollektivtrafiken?

     I mitt fall så var vi två vilket underlättade under rs-perioden. Vi bor nära mataffär och kan promenera dit. Jag menar inte att man måste sitta inne tills barnet är 18, jag menar att man gör sitt bästa för att inte riskera något i onödan. Varför ska jag ta med ett spädbarn på en fullsatt buss mitt i influensatider för att gå på cafe bara för att hen ändå kan bli sjuk och dö av annat liksom? Jag tror och hoppas att alla föräldrar vill att sina barn ska vara friska och att man gör allt man kan för att de ska få vara det.

     Vi är två personer (mamma och pappa) så vi kan turas om att handla mat. Och självklart såg vi till att ha en bil när vi skaffade vinterbarn!

   Vad är det med folk som får barn och det här behovet av att framhålla hur perfekt man själv är och kasta skit på andra? Jag lovar att ingen blir imponerad, vi tycker bara att ni verkar störda. Kan inte alla perfekta mammor gå och ta hand om sina barn istället för att skriva massa konstiga inlägg om andra mammor.

    Och vi som försöker följa rekommendationer och forskning så gått det går (man får ju göra det bästa utifrån sin livssituation) förstår nu vilka ungar det är som har föräldrar som skiter i dem… Trist för barnen, men föräldrarna i fråga får i alla fall känna glädjen i att kalla andra föräldrar för störda.

    Tycker att detta är en fråga om risk-reward, snarare än om duktighetssyndromet.

  Inte för att vara den som är den; men varför måste Tyra insistera på att fortfarande FÖRSÖKA bli någon sociala-medier-drottning/entreprenör (som alla bloggare är nuförtiden)? Såklart hon ska följa sina drömmar, göra det hon vill och det är hälsosamt att hon nu verkar ha en väldigt avslappnad inställning till det hela MEN jag känner lite att hon kanske bara borde ge upp? Hitta något annat som hon kan arbeta och vara kreativ med. Känns lite som hennes tid är förbi och som att det ändå kommer sluta dåligt igen om hon ska inte på youtubemarknaden nu bara för den blivit så stor. Det är stor konkurrens och det känns nästan lite sorgligt att hon nu ska försöka slå sig in där istället. Menar verkligen inget illa, men det är bara min initiala känsla av saken.

  Ang. Catrin vet jag fortfarande inte vem hon är och OM hon ens var ”stor” från början. Men hon känns ju inte värd att lägga tid på alls. Bara störd.

   Catrin är som en bilolycka man inte kan sluta titta på.

   Håller med.. Följde Tyra på den ”stora tiden” men när hon sakta försvann så försvann även intresset. Youtube styrs av yngre youtubers idag och riktar sig mer mot just yngre/tonåringar/upp till 25 max skulle jag vilja säga är majoritet – Hur gammal är Tyra nu? Hon var ju äldst redan back in the days så måste vara runt 35 nu? Känns lite lame att ge sig på youtube NU? Möjligtvis funkat om hon varit aktiv sedan många år tillbaka. Jag gillar Tyra, men jag har svårt att se dagens social media generation kommer att ha ett intresse för henne.

  Har hon lämnat det stora grabbarna hemma hos mormor? Är ändå lite förvånad över att åka iväg, särskilt att flyga, med ett förtidigt fött barn när denne inte är mer än några veckor.

  #segundacasa ?

  Har Cam skrivit något om att Catrin fick sitt tredje barn? Minns inte att jag läst något om det, någon som kan länka isf?

   Nä, jag har inte skrivit något om det för jag tror inte att jag någonsin sett nått postat om det. La hon ut det på Instagram?

    Tack för svar! Nä jag har inte tillgång till hennes instagram så jag har ingen aning. Är nyfiken på om/när hon verkligen fick sitt barn, efter alla rykten under graviditeten (om fejkad graviditet etc). Det borde ju ha kommit nu liksom. Men kanske vill hon hålla det privat… Ha en fin dag, Cam! 🙂

    Catrin skrev nåt om senaste barnet på LD:s instagram för ett tag sedan. Typ att hon sondmatade dygnet runt.

    Hon lade ut en bild med nyfödd bebis den 14/1. Sen har hon fortsatt lägga ut bilder på den lilla.

    Hon födde 14/2 och sonen kom sex veckor förtidigt. Drygt 2 kg så rätt liten. Nu har hon skrivit på sin stories att det blir den privata IG nu då det finns folk som sprider lögner här (menar hon här eller där?) 😉

     Jag skrev en kommentar när bebisen nyss hade fötts. Du CamCam tackade för informationen. Men det har du glömt, haha. 🙂

   Kom också på häromdan att hon borde fått bebisen nu, om det inte var fejk..

    Det var fejk först, annars var hon gravid i typ elva-tolv månader. Men hon låg nog i sen för att kunna påstå att det var sant. Men det stämmer ju inte alls med tiden, speciellt inte om minstingen är för tidigt född. Hon ljög och putade i många månader.

    Bebisen föddes 14/1. Hon lade ut det på sin Instagram.

  Men vad lever Tyra av?

   Vad lever Paow av?

   Svar: ingen av dem lever på någonting. Vad jag vet har ingen av dem direkt jobb.

   Starrider är väl nedlagt? Siffrorna för förra året ser inte bra ut för Tyra. Hon som skrev om att hennes företag växte så snabbt att det knakade och om hur många anställda hon hade. Men nej, inte sant. Båda hennes företag har dessutom betalningsanmärkningar. Vad hon lever på undrar jag verkligen.

  Är lady Dahmer och Catrin vänner? Lady dahmer kommenterade ett hjärta på Catrins bild

   LD har gjort det flera ggr 😉

   Lika gränslösa båda två.

  Är inte Tyra lite lik Calles tjej Sandra?

  – Jag är inte samma person nu som då. Jag vill stå mitt kast. Jag är villig att betala tillbaka pengarna, ska bloggerskan ha sagt under rättegången enligt Länstidningen Södertälje.

  Ngn som vet vilket TV-program Catrine ska vara med i?

   Lyxfällan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.