Avundsjuka?

Sindy menar att alla som anmäler hennes bilder gör så eftersom de är avundsjuka på henne! Avundsjuka?
Håller ni med henne?
Jag är mest nyfiken på hur det kan låta i det Kniv-Mickiska och Sindiska hemmet när de här bilderna ska tas.

*klonk, klonk, klonk*
Miiiiicke!! Kan du komma? Jag tänkte lägga mig här i vår slarvigt bäddade säng och posera lite sexigt här framför elementet.
Hämta stegen och klättra upp så du fångar min sexighet ur ett takfläktsperspektiv!

*klonk, klonk, klonk*
– Miiiiiicke!!
FÄÄÄÄÄÄRDIG!! Nu har jag bytt om igen så nu får du komma igen.
Jag tänkte backa in i det här hörnet med den här toppen på som jag byggt av en bh och en lampskärm.
Trosor? Absolut inte, det ska tydligen vara sexigt att köra Kalle Anka-stuket!

*klonk, klonk, klonk, snubbel*
– AAAAAJ!!!

Jag är inte det minsta avundsjuk på henne men undrar ändå genuint vad syftet är när man väljer att lägga ut sådana här bilder.
Ta dem – ja, det kanske kan krydda en sömnig småbarnsrelation en smula men lägga ut dem?

Genuint nyfiken alltså!

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag ser bara hennes bilder som ledsamma och tecken på att nåt är fel (hon ser ju aldrig glad ut tex), och alla problem hon haft med sin knivkille och sitt ”thug-life” avslöjar ju också exakt det.
    Att försöka se totalt nerdrogad ut jämt är knappast bilden av att man mår fint inuti. Som förälder också orkar jag inte ens….

      Håller helt med. Tycker varken bilderna är fina eller sexiga, ser sjukt ut.
      Skäms mest för att hon är förälder, håll dina bilder privat liksom.
      Och de där skorna??? Den som tagit kortet måste varit drogad för att inte ha börjat skratta.

        Tycker det allra bästa är det deppiga elementet som skymtar. ”Sexig bild” blir liksom inte deppigare än det här ?

          Ja hon kallar sig själv White trash queen..
          mer white trash än så här blir det nog inte.

      Det här inlägget är ju ett klockrent exempel på slut shameing, till skillnad från Lances svartsjuka beteende.

        Ja, varför detta?
        Hon får väl välja klädsel, vinkel och fotomiljö hur hon vill.
        Den knäppaste kommentaren är ju den om att hon är ju förääääälder, fattar verkligen inte varför det är mer eller mindre ok om man har barn eller inte.
        Gäller det Zlatan i bar överkropp också? Han är ju pappaaaaaa…

    Jag skulle aldrig få för mig att lägga ut sådana bilder. Men alla har väl olika grader av bekräftelsebehov. Enligt mig får man göra vad man vill och det är ingenting man behöver döma någon för.

    Jag har anmält några av hennes bilder för att jag inte vill ha hennes trosröv i ansiktet… och ja, jag kan avfölja henne (vilket jag också har gjort nu) men jag vill inte att mina tonårsdöttrar kollar på detta heller… Jag gillade faktiskt Sindy i början men nu blir det bsra jättekonstigt och inget jag vill stå för…

      Men sen har du rätt att avgöra vad någon annan gör på sitt EGET konto, baserat på att DU inte kan stå för det??

        Ska man inte anmäla porr heller då? Eller om någon drogar, osv osv… man anmäler ju och sen gör Instagram en bedömning om det är ok eller inte.

        Fast bara för man har ett ”eget” konto betyder det inte att man kan lägga upp vad som helst. Instagram har regler.

          specifikt fettregler o bröstvårteregler

          specifikt fettregler o bröstvårteregler..

        Jag har väl rätt att reagera… precis som alla har rätt till det..?!

      * Men sen när….

      Nja, om inte dina döttrar lever ett isolerat liv med endast tillgång till Sindys blogg så är jag tämligen säker på att de ser betydligt värre sak varje dag. Isåfall är det nog bättre att prata om vad bilderna förmedlar med döttrarna och diskutera runt detta.

      Men för helvete! Hon bryter ju inte ens mot några regler?! Vilken moralpanik lägg av!

      Gud vad människor som du på internet är trista!

      Fippla med droger och göra andra olagliga saker ska självklart anmälas. Men att ha moralpanik och anmäla saker som inte ens bryter mot regler är bara sunkigt! Lägg av!!

      Herregud vilken pissig människa du är!
      Ta ifrån döttrarna telefonen/paddan om du inte vill att de ska se rumpa.

        Fan, vad taskigt sagt… jag mår dåligt av att någon säger att jag är en pissig människa… Sindy lägger ut bilder på sin insta och jag reagerar på dem.. vad är det som är så fel med det????

          Du kan väl prata med dina döttrar utan att döma andra kvinnor och utan att bete dig ’pissigt’? Eller är det det beteendet du vill överföra till dem? Jag är inte heller jätteförtjust i ’trosröv’ men följer helt enkelt inte konton där det förekommer, alternativt skrollar förbi. Vem som är taskig (alternativt har taskig kvinnosyn) här går ju att diskutera…

          Jamen det är klart att jag pratar med mina döttrar om detta… vi pratar varje dag. Jag arbetar med våldsutsatta kvinnor på en klinik i Sthlm, samt på en ungdomsklinik, är det jag som har en kass kvinnosyn menar du?! Jag tror att Sindy kanske inte mår helt okej och jag tycker inte att såna här bilder är okej.

          Du jobbar med våldsutsatta kvinnor och tror ’att Sindy kanske inte mår helt okej’ och väljer då att anmäla hennes bilder på insta? Precis HUR tänker du att det ska få henne att må bättre? Och HUR visar det ditt påstådda engagemang och empati för en (ev.) utsatt kvinna?
          Självklart kan vi diskutera den här typen bilder på ett strukturellt plan, men att spekulera i en enskild kvinnas psykiska hälsa och skamma henne för hennes val av klädsel, rekvisita, minspel och poser tyder helt klart på att man behöver jobba på sin kvinnosyn och hur man uttrycker den, ja.

    Få uppmärksamhet och reaktioner antar jag att syftet är… ??‍♀️

    Jag blir mest ledsen när jag ser hennes bilder. Hon ser aldrig glad ut och allt är så konstlat. Jag får mest lust att ge henne utegångsförbud och ta ett allvarligt snack om livet, prioriteringar och bekräftelsebehov.
    Det faktum att hon och kladdblocket har barn är mest sorgligt ?

      Kladdblocket?

      Trodde först det var autokorr för knivmicke, sen förstod jag. Bägge förklaringarna var lika skojiga faktiskt.

    När Kissies läsare frågar henne varför hon lägger lägger upp halvnakna och sexuella bilder är svaret ”för att jag är stolt över min kropp, är feminist, har rätt att visa den, etc.”

    Kan det vara svaret kanske ??

    Sanningen är väl kanske mer att de hoppas på kommentarer om hur snygga deras (photo shoppade) kroppar är.

    Avundsjuka tror jag inte att det är.

    Men, som sagt, de som vill fläka ut sig på sociala medier får väl göra det om de har lust. Glädjer säkert något creep som klickar runt och letar runkobjekt.

      Jag är också stolt över min kropp, är feminist och förstår att jag har rätt att visa upp den.
      MEN jag har också självrespekt, respekt för mina barn och anhöriga. Jag har tillräckligt med livserfarenhet för att förstå vilka konsekvenserna skulle kunna bli i det långa loppet om jag la upp sådana där bilder.

    Alltså, jag kan inte sluta titta på de där styltorna…eh skorna. Kan någon människa gå i dem eller är det sådana som man sätter på sig när man redan ligger ner, för att fallrisken är för stor annars? Mina fötter skriker av smärta bara av att titta på dem och jag skulle behöva ett helt entourage med folk runt omkring mig vars uppgift bestod i att hålla mig uppe och hindra mig från att falla pladask om jag försökte gå i dem.

    Medges, jag föredrar sneakers och platta skor och har inte haft klackar på mig på tio år så jag är förmodligen fel person att avgöra. Så alla hjälpsamma människor härinne, kan ni svara: kan man verkligen gå i dem? ?

      Funderade en stund på hur min man skulle ha reagerat om han hittat mig så på sängen. Antingen hade han ringt ambulans eller hade han skrattar så han grät….
      Oavsett, så misstänker jag att inte någon av de potentiella reaktionerna är riktigt vad Sindy är ute efter.

        Min man hade nog gjort precis samma sak. ?

      Sneakers är grymt underskattat ? Är inte heller någon klacktjej. Provat ett par gånger men det kändes så konstlat så de åkte till loppis illa kvickt ?

      Skorna är förvånande bekväma! Det är så hög platå så foten är knappt vinklad!

    Hon mår ju fan riktigt dåligt den bruden. Stackars hennes barn. Jag hade nog aldrig klarat av om min morsa la ut såna här bilder offentligt på sociala medier.. Lite respekt får man väl ha för sin mammaroll.

    Jag förstår verkligen inte poängen med att ha ett sönderknarkat uttryck i ansiktet?!

    Det där ser inte ut att vara en människa som mår helt bra alltså. 🙁

    10 på vulgoskalan möjligen, inte någon annan.

    Känt flera tjejer som henne, ju mer naket å trashigt desto sämre mådde de. Har man någon slags självrespekt lägger man inte ut sånt här. Tycker synd om alla barn som har föräldrar som inte värderar sig själv högre

    ”Den svenska avundsjukan” finns inte. Jag vet inte var det kommer ifrån ens, att man är avundsjuk för att man inte tycker likadant? Men alla kör med den på sociala medier. Jag har varit avundsjuk en gång i mitt liv och det som vuxen, så det är en helt ny känsla, men jag blir anklagad för att vara det titt som tätt (för att jag inte håller med).

    Min svägerska ska ha barn och jag är så väldigt glad för hennes skull, för min mans skull, som blir morbror för första gången. Men samtidigt så har jag och vi själv velat ha barn i flera år men timingen har aldrig varit rätt (om den nu någonsin blir det?). Sen sade hon, som inte alls varit öppen med någon form av barnlängtan men som har allting ordnat för sig, att hon var gravid helt plötsligt och jag sprängdes fan av denna konstiga, annorlunda känsla – avundsjuka. Men den var inte hatisk, mörk och dumma ord på internet-bringande. Den speglade något som jag själv ville ha och samtidigt som jag var så väldigt glad, var jag också så väldigt ledsen för min egen, själviska del, DN känsla jag skämdes över att jag hade. DET är avundsjuka. Inte hatdrev, ”nätmobbning” och olika åsikter på sociala medier. Det kommer inte ens nära, men tas ALLTID upp som svarsretorik från diverse bloggare. Varför är det så?

      Bäst skrivna idag. Folks olika åsikter är inte avundsjuka, har aldrig varit.

        Nja, ibland bottnar olika åsikter i avundsjuka. Exempel ur mitt liv: har alltid älskat snordyra väskor. Kollega ”kritiserade” mina köp, skulle aaaldrig lägga pengar på sånt, ”mönstret är ju inte ens snyggt”.
        Sekunden hon fick högre lön köpte hon väska av samma märke, i samma mönster ?

        Jag brukar bara erkänna att jag är avundsjuk om jag är det. Man mår mycket bättre då.

      Ja avundsjuka kan vara en jättebra känsla om man inser att den har att göra med en själv. Du ser vad som saknas dig och då har du möjligheten att göra någonting åt det.

      Oerhört bra skrivet.

      Hej! Vill bara säga att det inte är något konstigt i det du beskriver, eller ens fel! Självklart kan man vara glad för någon annan samtidigt som man känner sorg för att man inte får det själv, och önskar så bröstet spricker att det vore så<3
      Har själv känt känslan exakt som du beskriver och inom samma sak, och man blir också ledsen för att man känner så när man "inte är en sån person egentligen", det som hjälpte mig va att påminna mig själv om att det inte handlar om den personen man är avundsjuk på, eller ens avundsjuk på personen, mer situationen kanske? att det handlar om sin egen sorg över något man önskar mer än allt, men inte lyckas få.

      Kram! Va modig du är som vågar erkänna detta högt för dig själv och inför oss andra. För mig tog det lång tid att erkänna för mig själv. Va stolt över dig själv.

        Åh men tack för ditt långa svar! Du slår verkligen huvudet på spiken. Jag tar till mig av dina ord! ?

        Det kommer jag säkerligen att behöva; snart får jag återse min svägerska för första gången efter beskedet och det känns som att jag kommer gå sönder inifrån vid blotta anblicken av hennes mage, trots att jag till den största delen är överlycklig och jublar över faktumet att de ska ha barn. Men det där onda, det ledsna, det fäster sig på ett helt annat plan eftersom att jag drar paralleller till mitt eget liv och där står hon och gör det jag så djupt önskar för min egen del.

        Jag har sagt mig själv att det är okej att bli ledsen när jag ser dem, för även om jag är ledsen så är jag ju också så väldigt glad – och de är medvetna om det. Jag önskar inget annat än en hälsosam bebis som ser världens ljus till sommaren och jag vet att snart blir det vår tur och jag vet att mitt ”syskonbarn” kommer växa upp med massor av trygga, kärleksfulla vuxna i sin närhet och att jag kommer få träffa den så ofta jag vill. Vilken dröm det är ändå.

          exakt den känslan känner jag idag för lillan som kom, och det kommer du känna också det lovar jag dig, när det inte är en mage längre utan en levande liten sak som du kommer älska som en ”moster”? På något sätt så blev det inte en parallell till mitt liv längre, för det blev så tydligt att det är deras lilla tott, exakt som du säger att man gör jämförelsen till sig själv! deras barn kan inte jämföras med erat framtida barn eller mage❤️ Lär känna magen kanske, tänk tyst för dig själv och känn dina känslor, titta inte bara på magen, krama den, lägg handen på den, och gör magen till en liten där inne redan nu. Flummigt kanske haha, men det blir lättare här och nu.
          Jag önskar dig all lycka! Och tack för att du skrev, du hjälpte mig också?❤️
          Det är fint med känslor, både ledsamma och glada, det får oss att bli djupa och växa.

          Anonym – vilken fin person du är. Det lyser verkligen godhet ur dig. Jag vet inte vem du är, men jag uppskattar dina ord så otroligt mycket. Tack! Snart är det vår tur. Någon gång får vi också ha den där magen och alla krämpor och de små, knösande barnen vi önskar så mycket. Gud vad jag och min kropp längtar efter det. Jag önskar dig all lycka, tack för din kommentar och ha en jättefin kväll – vi
          kanske möts en dag på en mammaträff ?

      Fast nu finns det många som skriver elaka kommentarer om andras kroppar/utseende för att dom är just AVUNDSJUKA. Jepp, i said it. Bara för att just du inte känt av den avundsjukan, så finns det vääääldigt många som gör eller har gjort det. Nog oftast i yngre tonåren, men även vuxna.

        Såklart är vissa avundsjuka. Men oftast handlar det nog snarare om en allmän bitterhet, att man har en annan åsikt, att man ifrågasätter eller att man är fördomsfull. Kan säga så mycket som att 75% människor skriker avundsjuka så handlar det faktiskt inte om det.

      Jag är jätte ofta avundsjuk, till och med på saker som om jag tänker till lite inte ens vill ha. Dock unnar jag andra det, även om jag är avundsjuk. En annans lycka hindrar ju liksom inte min. Så, att vara avundsjuk är ju inte så big deal tänker jag.

      Men missunsam, det stör mig nå jävulskt.

      Jo det finns visst nått som heter svenska avundsjukan. Att vara avundsjuk för din svägerska ska ha barn är bara sjukt, sorry.

    Nu har knivmicke tagit bort hennes namn på sin Instagram och bilden på när dom två”pussas”

      Dom är en värre variant av Paow och Balancelot bara.

        Måste bara vara extremt krångligt att behöva gå igenom alla bilder och radera dom vid varje oenighet haha

          Första gången kanske, sen är det väl bara att skrolla ner en vecka i flödet så är det färdigrensat sen.

      Jag märkte det också, samma sak gäller med Sindy. Alla bilder på Knivmicke är borta… Kanske därför hon befann sig på tinder?

      Helt sinnessjuk att man ens orkar bete sig som 14åringar speciellt när man har 2 barn tillsammans, När fan ska dom växa upp och inse att MOGNA är prio ett för att kunna ta hand om sina barn och skapa ett normalt familjehem/liv till de små liven som betyder mest för en. KATASTROF.

    Hon slår mig mest som någon som inte fått kärlek/känt sig tillräckligt älskad under uppväxten.
    Sen har hon väl själv även pratat om sina pyskiska problem under tonåren och framåt. Hennes ”f..k you” och andra omogenheter är ju bara ett bevis på det, vet inte om hon inser det själv.
    Hon är inte det minsta revolutionerande om hon nu tror det.

    För hårda bilder. Varför?? Gillar dom inte. ?

    För att man är trasig och saknar självrespekt. Sen kan man köra racet ”Jag är stolt över min kropp, feminist, jag gör vad jag vill… bla bla bla” Skitsnack. Har du barn och fläker ut sig på det där viset, oavsett kroppsform, så har du ett felaktigt bekräftelsebehov. Tragiskt men sant. Stackars barn, anhöriga och självinsikten.

    Har inte anmält hennes bilder, tycker hon för göra som hon vill och jag blir inte avundsjuk. Dock slutar jag följa henne nu, pga jag vill kunna bläddra igenom min instagram bland familj, när jag åker kollektivtrafik eller på fikarasten på jobbet utan att dessa typer av bilder kommer upp, haha

      Haha?

      Haha har känt samma, vågar inte ha liknande bilder uppe när någon är i närheten (speciellt inte barnen!), jag liksom sekundärskäms.

    Jag följde en tråd härifrån och hamnade till slut i en intervju hon gjort. På frågan om hon ångrade något svarade hon att hon lagt ut bilder på sina bröst som någon kommit på, och det ångrade hon. Den vetskapen hade jag kunnat vara utan.

    För länge sedan såg jag henne i något avsnitt av Unga föräldrar och när hon dök upp här inne (efter att jag hittat hit) kopplade jag först inte att det var hon. Då uppfattade jag henne som mjuk och rar, väldigt söt var hon också.

    Får lite kopplingar till Farrah A som var med i 16 & pregnant.

      Men Sindy är ju expert på att manipulera och låtsas vara söt och rar utåt. Sedan hugger hon sina vänner i ryggen och utnyttjar alla för sin egen vinning. Trasigare människa.

    Det är synd om henne. Destruktiv och fullständigt vriden självbild. Men jag antar hon valt själv.

    Jag tycker att hon ser så olycklig ut. Man vill bara ge henne en kram och fråga henne hur det står till egentligen.

    Min chef är sjukt avundsjuk på mig, i så fall.

      Anmäler hon dina nakenbilder?

        Ja. Och säger att jag inte får ta två timmars lunch. NÄR ska jag hinna fika på stan och fixa manikyr? Jävla troll hon är

    Jag undrar snarare vad syftet med att anmäla är?

      Får att sånt där hör hemma på porrsidor och inte instagram 🙂

      Jag har anmält ett par ggr när hon typ håller för fiffi i solariet osv – mest för att jag tänker på andra barn och ungdomar som ”inspireras” av henne som inte vet bättre samt för jag tycker synd om hennes barn som i framtiden hittar dessa bilder/kommer bli påverkade av sina föräldrars beteende på nätet. Obs. Jag gör så med andra konton också där knark/porr visas och deras titel är ”influencer”.

    Jag å min sida undrar vad som är syftet med skor som ser ut som hovar? Har aldrig fattat grejen. Är klumpfot sexigt? Känns lika osexigt som Bellas tantskor. Tacka vet jag rejäla Birkenstock de passar till alla tillfällen!

    Känner mig varken kränkt eller avundsjuk. Tjejer som lägger ut lättklädda bilder på sig själva inte är direkt ovanligt på instagram. Om man inte gillar sådana bilder så är det väl bara att låta bli att titta då?

    Cringe-alert ??

    Åja, jag är helt grön av avund. Vem vill inte se ut som en knarkande porrstjärna och vika ut sig på instagram? Det är ju Drömmen! Det enda jag känner när jag ser henne är att det är synd om henne som måste pimpa ut sin kropp på det här sättet pga att hon är så desperat efter bekräftelse och kärlek. En mycket tragisk och trasig människa som skulle behöva byta instagram mot en psykolog. Att sexuellt exponera sin kropp offentligt på det här sättet är ett självskadebeteende och hungern efter likes och kommentarer är lika beroendeframkallande som att döva känslorna med alkohol eller rakblad.
    Det är även sorgligt att hon har många väldigt unga fans som hon påverkar på ett skadligt sätt genom att normalisera publicering av pornografiska bilder i sociala medier. 10-12 år gamla tjejer skickar porrbilder och filmer på sig själv till killar de vill ska tycka om dem, samt lägger upp mycket utmanande bilder offentligt pga att de lärt sig från personer som Sindy att det är vad man måste göra för att bli omtyckt. Kvinnokroppen är en produkt som kan säljas, utnyttjas, förnedras och betygsättas. Finns inget ”girlpower” i detta öht, det är bara tragiskt.

      Lugn lilla tanten.

    Eh, verkar bara vara jag som gillar bilderna och älskar skorna! Vill ha dem!

      Du kanske också borde se över ditt liv och söka hjälp 🙂

        Men alltså på riktigt? Se över ditt egna liv din patetiska lilla råtta ?

          Naw.

      Skorna finns att hitta här: https://www.katsumi.se/skor

    Undrar varför skulle hon må dåligt?
    Men ja …tycker har man barn lägger man kanske inte ut sånna bilder för vem som helst att se oavsett man är modell el ej.
    O skorna?? Wow ser ut som hon har Eiffeltornet på sina fötter haha.
    Antar bilden är vinklad så men de får fötterna att se enorma ut ju

    Jag är inte ett dugg avundsjuk.

    Jag instämmer med de ovan som vill ha henne på utegångsförbud och krama henne.

    Hon är värd så mycket mer än detta.

    Bara jag som tycker hon liknar Jokern i Batman på dessa bilder..?

      Nja, tycker drottning Silvia tar priset som mest lik Jokern.

    Spyr när kvinnor kallar sig själva feminister men klankar ner på andra kvinnor och deras val i livet. Har ni tänkt på att hon kanske känner sig sexig och att det är en självförtroende-boost för henne när hon tar såna bilder?

      Pilutta dig.

        Haha. Dra åt helvete, A-K 🙂

    För hon tycker bilderna är snygga och vill visa dom? Sluta trasha ner på folk hela jävla tiden bara för su ajälv inte fattar nåt.”bara undrraaaaar lite försiiiktigt” nej du hånar och är ett rövhål. Låt sindy lägga upp såna där bilder om hon vill, vem bryr sig ni behöver inte följa. Låg självkänsla skulle jag snarare säga ni som bli upprörda har om ni inte pallar en brud som gillar sinkropp och väljer att visa den. Orka.

      Och pilutta dig.

    Usch… det bara knyter sig i magen när jag läser vissa av era kommentarer ovan… Hur fan kan vissa med att håna och skamma tjejer på detta sätt?! Vem fan har uppfostrat er eller vad gick snett egentligen?

      Ja, och varför släpper du CC igenom dessa kommentarer och låter dem ligga kvar?

        Det slår inte er att Cam kanske inte jobbar hela helgerna?

    aaaaaaaaaaaaaaahahahahahah

    Så mycket jag vill bli uppdaterad om hennes liv så känns det som att du inte borde lägga upp någonti g om dessa personer. Finns absolut ingenting positivt som kommer fram bland kommentarerna och det enda som händer är att den här tjejen trycks ner så långt det bara går. Människan är äcklig inser man när man läser dessa kommentarer och det värsta är att de säkert alla har övertygat sig själva att de kommer från en omtänksam plats med sina åsikter. Ta bort inlägget tycker jag och skit i att skriva mer om sindy och hennes dude då det bara skapar absolut gift i kommentarerna. Folk verkar verkligen ogilla henne jättemycket vilket för mig är helt otroligt. Personligen tycker jag det är cringy med låttexter till sexiga bilder och det känns som att hon har noll självdistans men skulle aldrig få för mig att skriva så hemska saker som vissa av er här skrivit. Och den svenska avundsjukan är sann. Min far ville köpa en bil men gjorde det inte då han blev tillsagd på jobbet att det är pinsamt att visa upp att man har pengar på det viset. Det var liksom en bmw eller nåt, ingen jävla sportbil och han är läkare. Hans kollega hade köpt en cab för flera år sen och någon vecka efter köpet var det en vacker nyckelrand inristad längs med hela bilen. Kom ihåg att era upplevelser är era egna och att ingen annan behöver hålla med er.
    Och camcam vad var poängen med det här inlägget? Du som så stolt basunerar ut hur du är en nyfrälst feminist som älskar Lady d och Cissi Wåhlin? Jag ogillar de starkt men det känns ändå som att det går helt emot den feministiska grundtanken. Att förlöjliga en kvinna som äger sin kropp och sexualitet och bjuda in alla till att öppet mobba henne är ju konstigt gjort av en feminist tycker jag. Hennes konto är ju knappt något barn borde följa.

    -10 snarare. Fy

    Om hon är så olycklig som bilderna visar så blir hon nog inte lyckligare av det här inlägget och dessa kommentarer. Tror inte att hon är på en plats i livet där hon kan ta sådana här kommentarer med en klackspark bara och gå vidare. Var försiktig Camilla, människor som mår extremt dåligt redan kan hamn på en fruktansvärd tankeplats av sådant här.

    Jag tycker inte att du ena dagen kan skriva att paow blir slut shamead och sedan lägga upp detta nästa.

    Sorglig människa! Mest tragiska är ju att hon har två barn som hon ska fostra tillsammans med en till trasig sorglig person. Får så mycket Britney feeling av henne. Ett falling down som slutar illa……

    Har man inget annat (charm, intelligens, humor) att visa upp så blir sexualiteten och kroppen det man flashar med. Sorgligt.

    Jag förstår inte grejen med att man alltid är avundsjuk så fort man inte gillar vad man ser, (jag förstår inte heller grejen med att man MÅSTE berätta för den personen att man inte gillar de…)
    Jag kan säga att jag är lite avundsjuk på Margaux Dietz. Hon är skitsnygg, hon verkar jordnära, har ett härligt skratt, härlig överlag, jättesöt unge osv osv, men jag väljer inte att skriva att negativa saker till henne då ?
    Jag följer och avföljer henne ibland på instagram när jag tycker att det börjar bli ”orättvist hur snygg hon är” istället 😛 Men kanske ska börja skriva att hon är skabbig istället för att visa att jag är avundsjuk, tydligen så man gör nu för tiden…

    Ni kanske inte är avundsjuk på hennes utseende då alla har olika smak men avundsjuka på att vågar göra det hon vill tex lägga upp sådana bilder verkar ju många här inne vara.. förstår inte problemet, alla är olika och ni antar att hon mår dåligt osv på grund av en bild? Förstår inte hur folk kan ha så lite liv att de orkar bry sig om vad andra lägger upp bilder. Dessutom tror jag hon hade ett samarbeta med företaget som tillverkar kläderna eller nåt liknande.

      Och att folk börjar dra in hennes barn? Herregud ni har väl ingen aning om hur hon är som mamma? Har folk glömt att det är 2018 och att kvinnor borde få lägga upp vilka bilder dom vill utan att bli kränkta av andra kvinnor?

    Tycker såna bilder hör hemma på porrsidor och sexchattar. Inget jag vill få upp på min mobil. Hon får gärna visa upp sin kropp utan sexiga underkläder och le lite så blir hon vacker i mina ögon. Hon ser så deprimerad ut. Följer henne och tycker hon är cool annars.

      Vad exakt tycker du är ”coolt” med henne..? Hon lägger ju ut sånt här dagligen liksom. Om du inte vill se – Avfölj.

    Men kära söta! Klä på dig kvinna och skärp till dig för fan!

    ”vad syftet är när man väljer att lägga ut sådana här bilder.”
    Helt ärligt, vad är syftet med att lägga upp bilder på sig själv överhuvudtaget på sociala medier? Uppmärksamhet? Bekräftelse? Varför ska det läggas någon slags värdering i hur mycket eller lite man är påklädd på bilderna, eller hur man poserar? Det handlar väl om personlig smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.