Therese Lindgren berättar om sin botoxbehandling

Jag beslutade mig för att prova. Jag fick botoxen injicerad i käkarna, i bakhuvudet, på sidorna av huvudet och på flera punkter i pannan. Jag var varken vegan eller vegetarian under den här perioden och hade inga som helst tankar på att ta reda på om botox testades på djur eller inte. Första gången jag fick botox injicerat var alltså för drygt sex år sedan, och jag är så glad över att jag provade. Botox är det enda jag funnit som nästan helt eliminerar mina besvär och som gjort att jag idag inte känner det dagliga behovet av Alvedon, vilket är anledningen till varför jag kommer tillbaka till kliniken en gång per år för att underhålla effekten.
[…] Kliniken jag går till heter FormaVita och min läkare Carl. FormaVita använder sig av Allergans muskelavslappnande medel och min läkare har försäkrat mig att medlet inte är testat på djur och fritt fram att användas av veganer, vilket jag också fått bekräftat av flera vänner och bekanta veganer som besöker samma klinik för medicinsk eller kosmetisk botox.//Therese

Therese Lindgren skriver det här inlägget mot sin vilja men hon känner sig nödgad att göra så eftersom hon fullkomligt dränkts i kommentarer, mail och till och med ovälkomna hembesök – vilket jag bara måste fördöma å det skarpaste! 
Tyck och skriv din åsikt men åk aldrig, aldrig hem till någon du följer på sociala medier! Det är aldrig, ALDRIG okej!!!

Efter att ha läst Therese inlägg om hur hon fått botox injicerat i ansiktet så förstår jag att hon fått det av exakt samma anledning som jag fick det.
Jag hade överdimensionerade käkmuskler eftersom jag ständigt gick och bet ihop käkarna och nästa klapprade med dem på samma sätt som en katt som jagar fåglar genom fönsterrutan, något som ledde till sjuk huvudvärk.
Jag injicerades i nacken, i svålen, i käkarna och mellan ögonbrynen och under de första 6 månaderna kunde jag inte rynka ”argt” på ögonbrynen, men det var också det enda stället man kunde se effekten av botoxet.

På grund av botox så ”tvingades” mina käkmuskler att försvagas eftersom de blev tillfälligt förlamade och tack vare det och en hel del andra behandlingar för att minska mina stressnivåer så har jag aldrig behövt injiceras med botox igen, men skulle smärtan komma tillbaka skulle jag inte tveka på att göra det igen.

Så, så var det med det!
Jag antar att det inte är den smaskiga sanning som många kanske hade önskat men om ni fortfarande vill hoppa på Therese för att hon injicerar botox så kan ni hoppa på mig samtidigt som hämtade ut min injektionsvätska på Apoteket för att den injicerad av min smärtläkare.
900 kr tror jag den kostade men om den ingick i högkostnadsskyddet minns jag faktiskt inte.

Så medicinsk botox?
Fortfarande moralpanik eller är Therese förlåten?

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT men alltså Calle schulman, han har igen ett inlägg som inte är reklammärkt???????

      ….

    Tycker hon är mosig som berättar! Tråkigt bara att man som offentlig person inte kan få hålla nånting för sig själv

      Modig* såklart

    Nu ska ida warg också ha barn!! ??? snack om baby booooom

      Hon har ju härmat Kylie Jenners video, pinsamt. Tycker videon kändes konstig. Ida har ingen berättarröst direkt.

        Vad gör det ifall hon hade Kylies video som inspiration? Är det så viktigt att allt ska vara så uuuniiiikt och ha ensamrätt på allt?
        Man får och ger inspiration hela tiden till allt.

        Videon var sjukt mysig imo.

      Och hon har också gjort reklam för natural cycles…

        NC-babyboom!

          Haha! Min syster håller också på med NC-tramset. Nu har hon använt det i snart ett år och jag väntar bara på samtalet där hon berättar att mina barn ska få en kusin… ? Fine, hon är vuxen och i en stabil relation … yadayadaya…

          Och alla är såklart fria att använda NC bäst de vill. Personligen skulle jag välja och rekommendera något annat.

      Är sååå taggad på att följa Idas graviditet ?.
      Ida och Helen Torsgården kommer jag följa slaviskt under deras graviditeter ?

        Ok.

        Varför? Fattar bara inte vad som är såå intressant/spännande med det?

    Det enda jag inte får att gå ihop är att hon i boken från 2017 sa att hon då testat botox för första gången. Det låter väldigt osannolikt att intervjun ägt rum sex år innan, eftersom hon var helt okänd då. Eller menade hon att hon för första gången fått botox enbart för utseendets skull när hon tidigare fått det för medicinska orsaker, dvs för att bli av med bekymmersrynkan, lyfta ögonbrynen och minska kråksparkar och att hon därför var ovanligt stel? I gamla videos ser man ju tydligt både bekymmersrynkan, kråksparkar och att hennes ögonbryn var på normal höjd och inte typiska botoxögonbryn.

      Skulle det kunna vara så att hon blivit felciterad, eller att det blev ett missförstånd?

        Hon kanske testade botox på nya ställen i ansiktet vilket gjort hennes ansikte/panna ännu mera ”stelt”? Oavsett vad så är det hennes kropp och hennes val. Jag känner då inte att Therese behövt förklara sig.

        Jag har flertalet gånger tagit ut flex eller komp och slutat tidigare från mitt jobb pga pågående KNT-behandling. Jag har alltså gått tidigare från jobbet för att hinna till min bokade tid som varit helt/delvis förlagd under arbetstid. Min chef har givetvis informerats om läget, men mina kollegor vet inte alls lika mycket. Jag har ingen skyldighet att berätta till mina kollegor, eller någon annan varför jag gjort vissa saker.

      Ja och i en video från förra året tror jag var hon hos tandläkaren och då hade de berättat att hon kanske får huvudvärk pga att hon biter ihop käkarna så hårt..? Kam minnas en aning fel, men tror det var så. Så hur skulle de kunnat komma på det för 6 år sen när hon pratade om det som en ny grej? Bryr mig inte om det här med botox, tyckte bara det lät skumt att det skulle vara 6 år sen de kom fram till det och stt det hjälpt.

        Jag minns det också från typ förra året. Känns som att detta bara är något hon säger för att rädda sitt skinn.

      Behövs inte en remiss från tandläkare för botox pga tandgnissling? Eller utför tandläkaren behandlinhen? Eller kan man bara besöka Forma Vita och köra?

      Btw why Forma Vita? Det företaget är väl känt för att sponsra paradise hotel deltagare, bloggare etc?

        Beror nog lite på. Om man för remiss får man nog det billigare? Om du går direkt till en klinik betalar du nog fullpris. Kan ha fel. Men tror det är så med t.ex. botox för svettningar 🙂

      Nu vet inte jag om ni andra använder botox eller inte, men JAG gör det och man har länge sett att hon använder det. Kolla vecket mellan ögonbrynen, rynkorna i pannan och att hennes bryn har höjts en aning. Att det endast är för huvudvärk är bs. Varför inte bara erkänna fullt ut? Blir så tramsigt.

    Jag tror att alla som blir så fruktansvärt upprörda över influencers ska backa från datorn, ta ett par djupa andetag, hålla sig borta från nätet ca 30 min och sen se om man tycker att reaktionen är rimlig och om det är värt att lägga energi på.
    Lugna ner er folket, det finns fortfarande ett val och det måste få vara ok så länge man inte gör något olagligt.

    Jaja, det är ju inte säkert att det är sant. Anledningen bakom, vill säga.

    Men varför bryr sig folk seriöst om att granska och att någon MÅSTE stå till svars för vad hon gjort. Hon har inte dödat en kattunge, hon har gjort botox.

      Nu tänker jag inte försvara ett beteende jag själv tycker är orimligt. Men användande av djurtestade produkter bidrar ju faktiskt till att djur plågas och dör. Så, indirekt har ju i stort sett vi alla faktiskt dödat djur. Vi tänker troligtvis inte på det på samma sätt eftersom vi inte dränker/kväver/skjuter djuret, men vi har ändå dödat dem.

        Har du bidragit till att döda kossan du har på din tallrik?

        Dummaste resoneringen jag någonsin sett, håll dig borta från kommentarerna.

          Ja, man har indirekt bidragit till det döda man har på bordet.

          Ja, jag anser att de som äter kött (jag själv äter kött ibland) bidrar till att djuret har dött.

          Tack, kommentatorspolis. Vad hade jag gjort utan dig och din predikan om vem som får och inte får kommentera?

          Självklart är din köttkonsumtion en bidragande faktor till varför det produceras kött! Att tjafsa om det är ju bara onödigt (supply vs demand, en ganska enkel modell för de flesta att förstå!). Det man kan ta ställning till (för sin egen del! Inte åt andra…) är om man bryr sig om det tillräckligt för att äta något annat, eller inte.

    Kan ju vara sant men känns lite som ”jag behövde operera näsan för att jag inte kunde andas” *byter utseendet på näsan helt*

      Hon skriver ju också i inlägget att det började för huvudvärken men har också kommit att bli för utseendet..

        Eller hur! Känns som det går förbi alla av någon anledning. Sen lägger jag ingen värdering i det förundras bara över hur många säger att det endast var av medicinska skäl.

    I intervjun säger hon att det är första gången hon testade det. Har lite svårt att se att den intervjun hölls för så mång år sedan. Sen kan man ju tydligt se skillnad på utseende och rörlighet i ansiktet i hennes gamla videos vs nyare.
    Har lite svårt att tro på detta faktiskt

      Förklaringen låter ganska lik Therese Lindgrens namne Therese Johaugs förklaring att hon fått i sig en otillåten substans pg av en salva mot munsår 🙂

    Många som använder botox som hävdar att de gör det i huvudsak för medicinska skäl. . Hm.

      Petra T har också fått hjälp med sin huvudvärk kan man förmoda 🙂

        Ja, Johanna Toftby har visst med huvudvärk.

      Visst att initiera nervgift eller ta alvedon mot migrän hjälper symptomen men man borde också ta sig en funderare och gå till botten med sitt tillstånd, ändra kosten/livsstilen etc. För det kan inte vara bra i längden att ta gift.

        Du har aldrig haft migrän va?

          Jo jag har lidit av migrän.

        Men jag som har kronisk migrän då? Som är ärftligt och neurologerna hävdar att det inte finns någonting att göra åt den förutom att medicinera/injicera botox?

          Det är en annan sak. Jag har haft migrän som inte varit ärftlig. Bra att du blir hjälpt.

    Fast det här är onekligen ”sanning med modifikation”.

      Äh. Hon började kanske pga medicinska skäl (för att lindra huvudvärk och käkproblem), men gillade ”anti rynk-effekten” och fortsatte pga det? Oavsett orsak så får hon själv göra som hon vill.

      Herregud. Finns ju bättre saker att slösa energi på än att diskutera botox…

        Men det är ju intressant av anledningen att hon tagit fram sitt eget hudvårdsmärke. Om hon då inte berättar att hon gjort Botox luras tjejerna att tro att effekterna beror på hudvårdsprodukterna.

          Vilka tjejer kommer på riktigt tro att hudvård ger samma effekt som botox i ansiktet?? Tror faktiskt att de flesta är smartare och mer källkritiska än så.

          Då är det ju bra att hon avslöjar att hon gjort botox, så tillskrivs inte hennes hudvårdsprodukter felaktiga egenskaper.

    Hon har alltså gjort Botox både av medicinska och skönhetsmässiga orsaker. Det har inte Camilla skrivit I sin text. Thereses kommentatorer ifrågasätter också om botoxet verkligen är veganskt, då forskningen inte kommit dit ännu.

    Jag gillar inte hur hon i stort sett skriver ”det här läkemedlet är godkänt för veganer”. Inga vettiga vegancommunities skulle säga att man låter bli läkemedel om dessa är djurtestade. En frisk vegan kan göra mycket mer för djuren än en sjuk/död sådan.

    Härmat hit o dit… Är det såå unikt att Kylie gjorde en sån eller. Tyckte idas video va så mysig och kärleksfull. Jättefin. Tycker dessutom nc är toppen i stabil relation där man funderar på eventuella barn och vill prova säkra perioder ett tag innan , men det är hemskt hur de gör reklam o samarbete för att tjäna pengar på det. Vem vet om en ostabil 17 åring bestämmer sig för att testa.. Hoppas nu inte Ida råkade bli gravid med nc men ändå fortsätter göra reklam…

      Synd att de inte går att ha fler svar i en tråd, misstänkte att detta skulle hamna längst ner. Pratar om idas graviditet..

      Visst kanske påminde videon om Kylies, men vem bryr sig, vad gör det ifall hon fann inspiration från hennes video?
      Tycker som dig att den var sjukt mysig!

    Riktigt pinsamt att folk hetsar upp sig så mycket, man skäms ju… Oavsett vad man tycker om skönhetsingrepp och botox så behöver man ju inte börja leva sitt liv för att hata Therese Lindgren på helt orimliga nivåer för att hon är vegan och använder botox. Finns så många ohälsosamt märkliga veganer som tror att det är deras livsuppgift att förfölja och kränka folk som inte lever som dom själva vill (eller dom knäppaste av alla: veganerna som jämför koncentrationslägren på 40-talet med att kyckling).

    Patetiska människor, vilka tror ni att ni är som kräver att folk uttalar sig om saker som dom uppenbarligen inte vill uttala sig om? Lugna ner er.

      Brukar fnissa lite åt det där…att det finns såna mängder med människor som verkar tro att resten av internet är uppriktigt intresserade av att få veta deras åsikter om typ allt. Det enda intresset de flesta på nätet har av andras åsikter är att få säga emot och framföra sin egna.
      Givetvis finns det också givande kommunikation i forum och kommentarsfält men knappast när det gäller bloggare och annat.

      Och bara för du beyr dig jackshit om kycklingar och andra djur betyder det att det äe lag och definititv fakta? Folk jämför med koncentrationslägrena för att det är exakt samma sak. Ta en bild från tysklands koncentrationslägee från 40talet och en bild på factory farming lokalerna så får du två bilder med stor likhet.

      Jag tycker kycklingar och andra djur har EXAKT samma värde som människor. Människor är också djur, men inga nå jävla guds nr. 1 djur som har företräde till att plåga och göra vad de vill med resterande population på jorden. Kom ner på jorden su är fan inte så viktig som du tror, och med din attityd så kan jag ärligt säga jag räddar kycklingen framför dig ifall valet uppstår.

        Jag äter inte kött själv då jag tycker köttindustrin är vidrig men tack för din konstruktiva kommentar. Troll?

        Och om maten i livsmedelsaffärerna tar slut pga någon katastrof så kommer jag inte heller hjälpa dig. Då får du väl beta gräs sida vid sida med mina getter medans jag käkar ägg, kyckling, vilt, getmjölk, och egenodlade rotfrukter och grönsaker.

          *när

        Det är OTROLIGT förminskande mot alla som varit eller haft anhöriga i koncentrationsläger att jämföra lägren med en kycklingfarm. Du behöver nog läsa på om vad ett koncentrationsläger är och varför dessa fanns. Jag försvarar inte köttindustrin men det är riktigt sorgligt att utan vidare likställa ett koncentrationsläger med en köttfabrik. Att du väljer att likställa en kyckling och en människa är ganska skrämmande och obehagligt men det får stå för dig.

        PS. Kommunens simhall och bassängen i ett kärnkraftverk är också ganska lika.

        ”Kom ner på jorden su är fan inte så viktig som du tror, och med din attityd så kan jag ärligt säga jag räddar kycklingen framför dig ifall valet uppstår.”

        Haha. Oh the irony. Och att sen jämföra förintelsen med kycklingar är befängt. Trollnivå 1000.

        Nu var ju syftet med förintelsen att FÖRINTA folk baserat på deras etnicitet. Syftet med kycklingfabrikerna är att producera mat. Vedervärdig djurhållning är det, men att säga att det är exakt samma sak som förintelsen är väldigt magstarkt.

      Det är hennes kropp som hon gör som hon vill med. Jag äter kött varje dag, varför hatar inte folk mig istället för att förfölja någon som för det mesta undviker animaliska produkter?

        Därför att hon gjort en karriär av, och profiterar på en vegansk livsstil.

          Nä. Hon var stor på youtube innan hon blev vegan.

      hatar inte Therese, men det är inte att hata att kritiskt granska ett varumärke . Det är inte Therese i sig utan att hon promotar olika saker: två böcker, skönhetsmärke och olika samarbeten, om hon eller andra tror att ALLA bara ska falla pladaskt utan att ifrågesätta eller kritisera så är det nog dags att vakna från er härliga drömbubbla.

    Camcam!
    Hur går man tillväga för att få medecinskbotox mot enorma käk muskler?
    Min käkmuskel är ultra inflamerad, super stor och så spänd att jag inte kan ha käken rak längre hur jag en försöker, den är typ fastfrusen helt tiltad till höger?
    Bara gått till specialist tandläkare som gav bettskena stretch övningar å rekommenderade massage. Hjälpte lite men långt ifrån helt.
    Är det tandläkaren man skall vända sej till igen? Känns som om vårdcentralen inte direkt kommer skriva ut det och vägen till att tillslut bli remittera vidare är så jäkla omöjligt lång?
    Hade varit fantastiskt att slippa smärtan och konstant va skit sne i ansiktet??
    Är det någon med samma problematik som gått till en ”vanlig” klinik och fått hjälp den vägen eller hur gör man? 🙂

      Om du fortfarande har besvär så får du be om att bli remitterad på nytt till bettfysiologi.

      Jag fick behandlingen av min smärtläkare under min skaderehabilitering, men fick då veta att det är inte alla läkare som vet hur man ska sätta injektionerna så beroende på var du bor så behöver du försöka hitta en läkare som gör det.
      Huruvida tandläkare gör det vet jag faktiskt inte…

        Tack för svar både camcam och A, skall kolla både hur läkarna här gör och om tandläkaren kan remittera till bettfysiolog å hoppas dyrt hjälper! 🙂

    Hon tyckter att det är ansvarslöst av andra youtubers att lägga upp videor på skönhetsingrepp, men då verkade inte kvinnans rätt att prata om vad hon vill inte gälla? Hyckleri.
    Det är lätt att vara kritisk emot djurförsök när man har en vinning. Tex: Hon skapar ett behov för cruelty free produkter = startar sitt eget cruelty free märke, talar negativt emot djurförsök för att skriva böcker etc etc och genom detta hyckleri tjäna en hel del $$$$$. Men sedan så är inte hon så ”nytänkande” bakom kulisserna heller…

    En riktigt typisk efterkonstruktion. Det syns så tydligt i hennes videos från 2014 att hon inte har botox där, jämfört med hur hon ser ut nu. Hon säger ju dessutom i boken publicerad i höstas att hon testat botox för första gången. Och att hon haft huvudvärk osv pga sin tandgnissling nämner hon ju första gången i en vlogg från förra året där de nyss upptäckt att det kan ha ett samband. Så denna långa bortförklaring tror jag inte riktigt på, hon vill nog bara rädda sitt eget skinn.

    Men det värsta tycker jag är att hon skriver att allergan är veganskt för att vissa av hennes ”vänner säger det”. Det stämmer inte! De har fått godkänt att göra tester på mänskliga celler men det betyder inte att djurförsöken inte längre görs. Även om hon nu skulle gjort det i medicinskt syfte så sprider hon lögner om att botox skulle vara veganskt även till de som vill göra det för kosmetiskt syfte.

    Tänker nog prova Botox för käkvärken jag har på morgonen. Den är hemsk skulle vara guld värd att bli av med den.

    Är det bara för mig som det är så att ofta när jag öppnar kommentarsfältet så står alla kommentarer i en enda lång rad och inga kommentarer som svarar på andra ligger under den? Det blir ofta rätt sen när man har laddat om sidan ett par gånger, men ändå ganska irriterande…

    Det finns inga läkemedel såvitt jag vet som inte är djurtestade. Det är ett krav för att de ska bli godkända. Spelar väl ingen roll om det är botox eller alvedon.

      Skillnaden är att varje sats testas. Alvedon har ju testat när man tagit fram läkemedlet men inte varje sats.

        Jo, fast de flesta har ersatt djurförsöken med in vitro försök. Hoppas andra tillverkare kan hoppa på detta!

          Therese har ändrat texten igen till att botoxen inte testas på djur i Sverige men att det testas på djur i andra länder. Skulle det inte vara veganskt är det precis samma sak som att köpa Loreal och Mac för att dom företagen testas i Kina. Något hon innan varit starkt emot och pratat jättemycket om. Pengarna hamnar ju i samma ficka.

          *om det inte sker i medicinskt syfte

    Indy beauty: älska dig själv MEN när beskymmersrynkan dyker upp gör botox.

    Egentligen, vad är skillnaden mellan;

    botox, fillers, bröstoperationer etc.

    och

    smink, frisörbesök, spraytan, akrylnaglar etc.

    Visst, fettsugning, silikonimplantat, nästplastik osv är ganska permanenta ingrepp, men båda ”kategorierna” fokuserar ju ändå på att förändra utseendet.

    Om jag har komplex över mitt tunna gråa hår och väljer att färga och klippa håret till en speciell frisyr för att få ny fräsch volym så är ju det också ett ”fåfängt val”, precis som botox är då det används för rynkreducering.

    Fast alla kör med det – att de gjort det pga huvudvärk/smärta, då låter det bra och okej hehe men nja var nog av utseendemässiga skäl annars kunde hon ju berättat tidigare. Har också tänkt på att många nu skriver/säger att de har migrän (en del kallar huvudvärk för migrän men inte samma sak), är det för att de har botox och sen då ska kunna skylla på det tro. Book lär väl erkänna botox snart också och då skylla det på att hon lider av huvudvärk.

      Precis som kändisar som fixar näsan skyller på andningssvårigheter ?

    Tänk er att någon blivit så provocerad av denna ”hemlighet” att personen letar rätt på adressen, kollar resevägen, sätter sig i bilen, på bussen eller cykeln och faktiskt åker dit, går in genom porten, upp för trappan och knackar på dörren.

    Allt detta för att konfrontera en persons – som man inte ens känner – val. Ett val som inte påverkar en själv.

    Kan ni tänka er hur illa ställd en sådan person behöver vara för att faktiskt inte se något fel i detta handlande?

      Skrämmande. Hen måste vara spritt språngande bindgalen.

      Tror tyvärr Therese överdriver och har kryddat lite för att det ska vara synd om henne.

    Som det sades i Therese video där hon testar att lura en lögndetektor – Therese är bra på att ljuga! Sen tror jag på att hon fått medicinsk botox. Men varför slätgöra hela pannan i det syftet? (Behandlas personligen med medicinsk botox för migrän men får enbart i käkar och tinningar…det har inte ens pratats om att spruta hela pannan…)

      Jag fick två stick precis ovanför ögonbrynen med någon cm mellan men det var också allt men sprutan sätts nog på lite olika ställen beroende på problematiken. Jag tror inte alla får på exakt samma ställen…

        Förstår att det är olika! Men Therese panna/ögonbryn rör sig inte öht längre. Har bara svårt att tro att det är för att boka huvudvärken. Spelar mig ingen roll egentligen. Tycker bara det är viktigt att inte köpa allt influencers säger/påstår med hull och hår. I synnerhet inte Therese för det hon säger stämmer sällan/ändras/är motsägelsefullt. Det förminskar dock inte allt det viktiga och bra hon gör!

        Men du kanske gärna ville bli slät också, oavsett om det var huvudsyftet eller inte.

          Nä, jag hade ingen aning om var de skulle sätta sprutorna och helt ärligt blev jag inte slätare – jag kunde bara inte dra ihop ögonbrynen i 6 månader men det var längesedan nu och effekten har släppt sen länge. Huvudvärken har inte kommit tillbaka så jag har inte behövt upprepa behandlingen.

          Men konstigt att de satte i pannan om du hade problem med käkarna. Och om du inte kunde dra ihop ögonbrynen så leder ju det till att du blir slätare där och slipper få bekymmersrynka/rynkor mellan ögonbrynen.

    Shit vad hon är pinsam. Detta skriker ju efterkonstruktion och bortförklaring långa vägar. Hon gräver bara hålet djupare

    Borde man inte få allvarliga leverskador om man äter Alvedon varje dag samtidigt som man är alkoholist? Det var hon ju innan hon blev sjukskriven.

      Enligt Vårdguiden:
      ”Smärtstillande läkemedel med paracetamol
      Värkmediciner som innehåller paracetamol kan i vissa fall orsaka livshotande leverskador. Det gäller framför allt om man tar för stor dos eller om man har druckit alkohol en längre tid. Om man dricker en mindre mängd alkohol är det vanligtvis ingen fara att ta en enstaka värktablett med paracetamol dagen efter. Om man alltid dricker mycket alkohol bör man aldrig använda paracetamol.
      Några exempel på receptfria läkemedel som innehåller paracetamol är Alvedon, Panodil, Pamol och Pinex. Några vanliga receptbelagda läkemedel som också innehåller paracetamol är Citodon, Panocod och Norgesic.”

    Fan vad jag börjar bli trött på det här. Jag har sett upp till Therese så jävla länge, kollat på varje video i tre års tid, köpt henne böcker, skänkt pengar i hennes insamlingar och allt vad det nu inneburit. Har känt att det här är en så jävla bra förebild för unga tjejer och varit helt fine med att mina små släktingar kollar på och beundrar henne. VARFÖR får man aldrig kritisera Therese? Det är för fan löjligt att så fort man ens yttrar något kritisk så översköljs man av att THERESE MINSANN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS I VÄRLDEN OCH SOM ABSOLUT INTE BEHÖVER FÖRSVARA HENNES HANDLINGAR. Den här arme som man brukar prata om med Jocke och Jonna, den har så uppenbart Therese också.
    Ja, jag är besviken på Therese, jag tycker inte det passar hennes image alls att göra ingrepp som dessutom så uppenbart är testade på djur (herregud vem fan litar på läkaren som tjänar pengar på en). Det betyder inte att jag lägger ner hela dagens energi på det, att jag hatar Therese, att jag är ett troll eller vad nu alla som yttrar en kritisk åsikt kallas.
    Hon ska kunna granskas och ta kritik precis som vem som helst som är offentlig, speciellt när hon flertal gånger uttryckt att hon är medveten om att hon är förebild för väldigt många tjejer och vill göra något bra av det.

      Kanske är det för att Therese visat sig svag och varit ärlig med att hon periodvis mått dåligt. Precis som Forni. Bägge har t o m skrivit böcker om sitt mående.
      Då anses det väl som att de ska vara fredade för påhopp och kritik. Typ inte sparka på den som ligger eller som kanske tar illa vid sig och lägger sig ned igen.
      Bella m fl visar sig inte svaga utan tvärtom tycks surfa vidare oberörda av kritiken.- Därför är det ok att puckla på dem när de visat att de tål både elakheter och kritik.
      Något sådant tror jag det beror på.

    Therese ska få göra vad fan hon vill med sin kropp, precis som alla andra. Det som är tråkigt är ju att hon lever på sin image av att vara extrem djurvän och har även påpekat när andra inte varit perfekta. Hon skapar ett hudvårdsmärke som säkert många unga människor köper för att de vill vara lika fina som henne i hyn. Det blir så jäkla fel och falskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.