148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är nog Camilla som har lite dålig självinsikt här. Jag läste Tramsfrans inlägg när han på upp det och tyckte det var spot on.

      Håller med ?

      Tycker nog att Camilla Läckberg har en point här. Även denna blogg ligger ofta på gränsen.

    Älskar när folk tar Frans på blodigt allvar som en grävande journalist.
    Han skriver en blogg gott folk….en blogg.

      Många som inte vet vem han är fattar verkligen inte att det är en blogg fast på Aftonbladet ?

      Skulle dock önska att han bytte någon annanstans så folk vågade börja kommentera igen, det dog ju helt när det blev krav på Facebook-konto ?

        Håller med. Var mycket roligare när han bloggade på Nöjesguiden och folk kommenterade inläggen.

        Säger inte det rätt mycket? Nättroll vågar inte stå för sitt vidriga hat när deras riktiga namn är med. Tycker att alla bloggar borde ha så, så äckligt att våga trycka ner någon anonymt bakom skärmen, men Gud förbjude att deras riktiga namn är med – för de är ju så snälla egentligen…

          Hej ”A”!

          Eller så är det så att man aktar sig rent generellt för även om man utrycker sig städat så kan folk löpa amok bara för att de inte tycker samma som du gör. Rätt jobbigt att få dem efter sig i sin vardag.

          Eller så säger det att alla inte är / har lust att vara på facebook. För mig är det lika relevant som om det var krav på medlemskap i Lindexklubben eller vilken som helst annan kommersiellt baserad tillhörighet.
          Jag kommenterade ofta hos Frans förut, aldrig elakt – där var för övrigt mest bara smarta och skojiga kommentarer generellt, inget trollande.
          Varför gömmer du dig förresten bakom ett ’A’? Det är fritt fram att skriva ut fullt namn.

          Ironin i att ”a” väljer att vara anonym

    Nu tror Ju inte jag att tramsfrans menade så som Läckberg hävdar. Däremot ville han lyfta upp hennes oerhörda egocentrering. Att oavsett vad det handlar om kan hon bara referera och relatera till sig själv och måste då prata om det. Behöver inte finnas en baktanke med det, en del människor är mer intresserade av sig själva än något annat och hittar inget bättre samtalsämne

      Men VARFÖR ska Tramsfrans behöva lyfta upp Läckbergs ”oerhörda egocentrering”???

        Varför ska bloggbevakning lyfta fram bloggares dolda agendor? För att det är intressant, roande och viktigt.

          Det blir inte ”intressant, roande och viktigt” när det tangerar mobbning.

          Eva, hur får du tramsfrans blogginlägg till mobbning? Vuxna måste sluta urholka begreppet mobbning. Som lärare märker jag att ungdomar sällan använder ordet i överdrift. De är osams eller förbannade eller ledsna. Sen ringer en arg förälder och skriker om hur vi lärare inte tar mobbningen på allvar. Mobbning är allvarligt, inte att uppmärksamma ett fenomen.

          Johanna den äldre:
          Hur får du det till ”intressant, roande och viktigt”??

          @johanna den äldre
          Finns det någon gräns för vad som är mobbning? Finns det lite och mycket mobbning? Finns det en åldergräns när det gäller mobbning?

          Wikipedia: ”En person som mobbar en annan kallas mobbare. Mobbning kan involvera ett eller flera av det som juridiskt benämns misshandel, olaga hot, förolämpning, förtal, övergrepp i rättssak, stöld, skadegörelse, olaga frihetsberövande, ofredande och sexuellt ofredande.”

          Se kommentarer längre ner: Simon skulle inte gift sig med Camilla om hon inte vore känd och snygg”, etc. Det är ju både en förolämpning och förtal, aka, enligt ovan, mobbning.

          Hur ska barn förstå att det inte är ok att kommentera andra människor på ett negativt sätt när vi vuxna gör det helt öppet på sociala medier?

          Ofta helt avskyvärda kommentarer i denna blogg.

          Eva:
          Roande – att läsa kommentarerna under Läckbergs inlägg på insta. En hög 40+ kvinnor som hejar på Läckisen och drömmer om att haffa sin egen Sköldis.

          Intressant: bristen på självdistans som Läckberg verkar ha.

          Viktigt: att förstå satir och humor. Det är en svår konst bland influuuuuencers.

          E5: jag har inte nämnt kommentarerna här på BB utan tramsfrans inlägg. Det är inte mobbning. Om någon skulle säga till mig att min man inte skulle gift sig med mig om jag inte var (lägg in valfritt adjektiv) så skulle jag inte känna mig mobbad. Inte heller om jag hade haft ett narcissistiskt korståg på insta och någon skämtade om det.

          E5
          Inlägget om Bella längre ner kan verkligen klassas som mobbing. Flashback har fått en konkurrent.

    Ot: Bella gjorde en live-intervju I norska NRK tidigare i veckan. Där säger hon exempelvis att hon når ut till 2,3 miljoner personer varje DAG.

    https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA02031718/17-03-2018

    Intervjun börjar efter ca 16 minuter.

      Åh gud. Allt känns så fejkat; hur hon tittar ned lite åt vänster och pausar när hon drar till med sina lögner för att imponera på intervjuaren, till handrörelserna och skrattet när hon svarar på frågor. Vem är hon nu för tiden…

      Men ÅH så fejk. Fejk. Fejk. Fejk. Hela hon. Skrattet och uppenbarelsen. Lögnerna om barndom, läsare.. Vart kommer över 2 miljoner ifrån?

      Måste vara någon avancerad matteformel som vi inte förstår. Gånger antal likes på två bilder gånger statistiken på bloggen och sen måste vi lägga till alla som ser hennes stories =)

      Älskar att BlondieBell, i inlägget om sin kaffebryggare, bara MÅSTE inflika att hon flyttade till bostadsrätt när hon var 20 år. Maskrosbarnet hade bara bott i hyresrätter innan.

        Ja och att hon ska till grannen på andra sidan staketet.
        Det skrevs nått om det här nånstans igår. Att hon inte är hos sina grannar nu förtiden. Haha asssååå patetiskt

          Men hon har ju träffat grannarna hur många gånger som helst den senaste tiden. De har ju varit ute och ätit mm.

      Det var visst 2,6 miljoner personer per dag.

        Fake it, til you make it!

          Förstår heller inte det här med att ha bilbälte när man kör bil osv men så fort man sätter sig i en taxi blir man immun mot bilolyckor och behöver plötsligt inget bälte?

      Mest googlade person i Sverige två år i rad? ?

          Hmm, hon sa iofs inte när hon var mest googlade person. Kan ju ha varit många år sedan.

          Hon sa iofs inte när hon var mest googlade person. Kan ju ha varit många år sedan.

          La en kommentar med länkar men den försvann… gått tillbaka till 2012, inget spår av BB’s namn. Måste varit längesend då.

          Oj, det är nog något hon helt enkelt fabricerat då. Trovärdigheten blir större och större…

        Inte 2 år i rad men 2008 och 2013 tydligen.

          Jättekul att hon blev mest gogglad för en herrans massa år sedan, men varför dra en lögn om det? Det är det som sänker all trovärdighet. Hon duger utan att överdriva och ibland rent av ljuga om saker som är så enkla att kontrollera.

          men hon ljuger ju inte? hon säger att hon blivit sveriges mest googlade person två år, vilket uppenbarligen stämmer. Att NRK sen i sin översättning får det till två år i rad kan man ju inte klandra bella för. Likadant 2,6 miljoner, något som speakern säger men man aldrig hör bella yttra.

      Det enda jag känner kring hela Blondinbellasoppan är ???

      Det måste vara ett räkneexempel såklart! Finns ingen annan förklaring.

      HAHA!! nästa månad lär väl läsarantalet vara uppe i 5 miljoner per dag i hennes värld!

      Men måste Blondinbella Löwengrip diskuteras även under ett inlägg om Läckberg?? Suck

        Självklart, om hon har gjort något värt att ta upp.

          Hur svårt kan det vara att vänta på att få vädra sina åsikter tills det kommer ett inlägg om Blondinbella? Brukar ju ändå vara dagligen.

          Finns ingen anledning att vänta

          Enligt denna blogg så kan ju Blondinbella inte ta ett steg utan att det är ”värt att ta upp”.

          Människor har ju inget liv, Isabella har verkligen lyckats göra dem beroende av henne och hon skrattar hela vägen till banken.

          Det är ju intressant att ta upp de saker BB säger som inte stämmer. Hon skapar sin egen image baserat på hur hon vill att saker ska vara istället för hur de verkligen är.

    Vet någon varför Nicci är på sjukhus?

      Du vet säkert.

    #teamfrans

    Älskar Frans ??? så rolig!!

      Älskar också Frans. Tycker verkligen han skriver med glimten i ögat och genuint gillar de personer han skämtar om. Läckberg och andra sidan älskar att starta igång drev mot andra människor. Det hon gjorde mot little Jinder tex var fruktansvärt i min mening.

    Nej, det faller inte under grov ärekränkning. Ärekränkning är inte ens ett brott i BrB, men förtal och förolämpning är det. Har extremt svårt att tro att Frans inlägg skulle hamna under någon av dom åtalspunkterna.

      Förtal och förolämpningar = mobbning (se Wikipedia)

        Hahahahhahaha ”se wikipedia” som om det vore värsta källhänvisningen.

        Förstår inte syftet med din kommentar över huvudtaget. Mobbning är inte ett brott i BrB heller.

    Om man har läst tramsframs blogg ett tag vet man att han driver med folk. Men allt han skriver är klockrent! Älskar hans inlägg!

    Älskar tramsfrans! Han är klockren!❤️

    Läckberg gör allt i sin makt att övertyga både sig själv och andra att hennes kille minsann inte är tillsammans med henne pga att hon inte är känd. Tror det funkar sådär.

      För att hon ÄR känd såklart!

        eller pga hennes stora förmögenhet, men mest är det nog pga kändisksapet.

      Jag må vara naiv men jag tycker Simon verkar vara en fin och ärlig människa (grundar sig lite i att jag känner hans gamla kollega som bara har gott att säga om honom). Jag tror att kändisskapet gjorde att han fick upp ögonen för henne men jag tror det är äkta kärlek.

        Håller med, verkar genuint snäll men alldeles för kåt på att bli känd. Att han dessutom verkar ha dyr smak när det kommer till intressen, ja då underlättar det att ha en kvinna som tjänar pengar.

          Haha ja , men han är så bra som tjänar egna pengar ? enligt Camilla, och det gör han säkert, sina egna fickpengar men såklart han lever på Camilla!

          Är mest nyfiken på vem som betalar hans resor ( första klass är svindyrt ) & lyxiga hotellrum..

          Simon är säkert snäll och trevlig och det är kanske lite kärlek mellan dem MEN jag tror att Simon är mer kär i pengar, lyx och kändiskapet. Att starta massa projekt och släppa böcker kostar pengar, han hade inte varit där han är idag utan Camilla, kanske inte ens varit känd överhuvudaget (NEJ han är inte känd pga kampsporten, JA jag vet att han är mma-fighter MEN han är känd genom Camilla och inget annat och JA visst tjänar han en del pengar själv).

          Varför är Camilla med på omslaget av hans böcker?!? Både träningsbok och kokboken?

        Han hade aldrig blivit tillsammans med en okänd äldre kvinna.

          Jag antar att samma sak kan appliceras på tjejer? Vi hade aldrig blivit tillsammans med en äldre man om han var okänd. Att vara känd är ett krav för att åldersskillnaden ska vara legitim.
          Jäklar, hur tusan lyckades jag då bli tillsammans med min man? Förvisso ”bara” tio år äldre, men ändå.

          För det är ju superovanligt att en man väljer en yngre kvinna. Du är väl fräschare ju yngre du Är?

          Vidrig kommentar. Hoppas att inte Läckbergs barn läser denna blogg.

          Troligtvis inte, och inte med en fattig äldre kvinna.

    Hahaha Camilla har ju uppenbarligen inte fattat grejen med Frans (bara att hon kallar det för skvallerjournalistik…?) och tar ju det här på helt fel sätt. Fattar att hon förmodligen är spyless på tidningar och allt som skrivs om henne men nej här får hon ju verkligen tagga ner. Go Tramsfrans!!

      Då borde hon vara spyless på sig själv. Tycker hon sköter skrivandet om sig själv både mest och bäst själv?

    Frans är ju grymt rolig, och skriver med glimten i ögat. Jag upplever hans humor som väldigt snäll och harmlös. Absolut inget att bli upprörd över.

    Håller för övrigt med ovanstående om att han måste flytta till en annan sida. Helt värdelöst att han bloggar på Aftonbladet. Ingen törs kommentera, förutom nån 60-åring som just skaffat fb och som inte vet vem Frans är. Och som läst hans inlägg och tror det är seriöst och skriver nån arg kommentar om att Frans ju som journalist på Aftonbladet inte får vara elak och att han ät ”oseriös”.

      Håller med. Tycker det blev en märkbar försämring efter bytet. Går inte ens in på hans blogg lika ofta längre. =\

    För att vara författare är hon ingen vidare skribent. ?

      Hon är en högst medioker författare. Dålig stilist. Saknar egna idéer. Jag fattar inte hur hon kan sälja så bra. ?

      Håller helt med! Hon är ett typexempel på hur rätt marknadsföring kan göra susen.
      mvh / bibliotekarie

    Asså kommentarerna under hennes Instagram post… stackars Frans. Fler borde inse hans storhet. Och kanske förståelsen av ironi.

    <3 Frans

    Haha! Tramsfrans ❤️

    Sköldläckans hyllande av sin stjärnfamilj och sitt förhållande är cringe (oooh äntligen fick jag skriva teenyordet!).

      Tycker att stjärnfamiljen föll isär när Camilla & Simon uteslöt Martin från den. Mycket snack på dessa två mediakåta människor

        Har tänkt detsamma. Det blir för plastigt och ytligt alltsammans. Det är väl ingen bedrift att vara schysst mot barn och ungdomar tänker jag. Ändå måste de ständigt fota och klargöra att de har kontakt trots nya förhållanden.

          Tycker även att Camilla verkade vara så mysig innan S kom in i bilden. Nu mera så låter hon nedvärderande mot barnen. Litet försök till att försöka vara häftig. I mina ögon blir det bara så löjligt.

          Hon kanske vill bli mer ungdomlig och ha en råare jargong? ??‍♀️ När hon började göra reklam för lilla sonens konton så avföljde jag. Allt ska säljas och tjänas pengar på. Hon är värre än Blondinbella tycker jag. Blondinbella är iaf ärlig med att cash is king.

          Ja du har så rätt och hennes nya sätt blir så pinsamt. Är nästan lika gammal som henne och skulle aldrig byta personlighet efter pojkvän..
          Är samma gamla tråkiga mysbyxeälskare som njuter av 10 min tystnad & egentid ( kan gå omkring i timmar ) på city gross ?

        Uteslutit Martin?
        Va har jag missat..

          mycket 🙂 Kolla hennes insta tex när ”stjärnfamiljen” är på samma bild. Stjärnfamiljen var ju Martin Ex1 & Ex2 sen fick han inte va med längre för lilla Simon kände sig osäker

        Håller med. De har ju helt fryst ut Martin. Hur kan hon fortsätta kalla det för stjärnfamilj?

    Älskar Tramsfrans!
    Saknar också ett fungerande kommentarsfält så mycket…

    Ååååhhh?‍♀️?‍♀️?‍♀️ slå upp ordet bekräftelse och en bild på henne dyker upp. Det som blir så jävla löjligt med Läckberg är att hon rusar ut på sitt insta-konto och visar upp hur andra uttalar sig och utdelar verbala kängor, men att Katrin Z sitter och på fullaste allvar menar att diabetessprutor ska tas i nån skrubb för annars är det äckligt …ja det är inget präktiga Läckberg ens nämner. Helt jävla otroligt ??? så töntigt att man saknar ord. Ifrågasatte Läckberg om detta en gång på insta; givetvis inget svar. Innan hade hon jiddrat med mig men när jag ifrågasatte hennes vänskap med en mobbare så blev hon tyst,idioten.

    Har såååå svårt för Simon. Han är säkert jättesnäll men hans 12-åriga barnsliga röst och hans hashtag #Thegentleman. ???‍♀️
    Skämskudde på den!

      Ja, vafan the gentleman!! Usch

      Ha ha ha. Ja fy vad töntigt. Känns som han är ett av barnen.

        Hahahaha bästa var ju när hon under en post skrev ”Simon är med de övriga barnen”???? meningen blir som att han ÄR en av ungarna.

    Graaf/Larssons , ännu en familj i TV!!!

      De kommer bli såå kul 🙂 Den enda tv familjen värt att följa ??

      Men det är väl bara ett avsnitt med dem, inte en hel serie med bara dem om jag förstått det rätt.

    Är ingen juridisk expert, men ärekränkning var väl ett medeltida brott som numera heter förtal?

    Och alla sådana här inlägg efter kända människors död där det ska visas hur de, som CL skriver, ’tangerat ens liv’ är ju en vansinnig orgie i självcentrering: ’Random Kändis är död, jag minns hur jag såg henom ta en frukostfralla på stadshotellet i Knasköping, den samhörighet jag vet vi båda kände då och allt det betytt för mig, min karriär och livsval. TACK bästa Random Kändis, för allt – och för att jag fick ta den där selfien med dig, och att du nu avlidit så att jag äntligen kan lägga ut bilden och visa hur OERHÖRT nära vi var – ja, eller att vi i alla fall tangerat varandras liv!

      Klockrent!

      Hahaha! Underbart skrivet, preci så!

    Jag vill helst vara anonym men jag såg Annika Englund ta in på Diplomat med fotbollsspelaren Erkan Zengin igår kväll.

      Varför skriver du ut ditt namn om du vill vara anonym?

        Hahahahaha

      Oj då. Han är gift…

      Haha, och hos Annica skrev du att ”en liten fågel viskat”.

    Jag har ingen åsikt angående inlägget av Frans. Däremot håller jag med många…..Frans är otroligt rolig, smart och så bra på att skriva. Honom skulle jag vilja vara vän med in real life.

      +1

      Jag med!

    Läst båda inläggen. Mitt i prick. Perfekt sammanfattning av fru Läckberg.

    Chilla Gunilla (Camilla) känner jag bara… Hennes inlägg bekräftar ju bara hur mycket hon tar sig själv på allvar. Stor humor ?

    Att Camilla Läckberg är rejält bajnödig är väl ganska känt för alla nu. Sen att hon försöker framhäva sig själv som käck och rolig gör henne bara ännu mer pinsam.
    Tycker allt detta om deras ”fantastiska” sjärnfamilj bara är bullshit. Martin då? Får han ej va med i stjärnfamiljen även fast det är han som binder ihop henne med Christina?

      Ja är benägen att hålla med dig. Förstår att Martin inte har nåt intresse att hänga på.

    Team-Frans!

    Frågan är vad man ska kalla alla otrevliga kommentarer gällande Tramsfrans inne på Camillas instagram?

    Det finns ingen ”författare” (nej jag ser henne inte som en riktig författare) som har utnyttjat medierna så hårt som Läckberg. I stort sett varenda lördag är det ju en stort uppslagen artikel typ: ”Läckberg stukade lilltån i badrummet”. Som om någon brydde sig. Jag har konsekvent låtit bli att köpa hennes böcker/filmer just på grund av det tramset. Hennes publicist borde få sparken.

      Vad krävs för att vara en ”riktig författare” då?

      Du kan även låta bli att köpa hennes böcker på grund av att de är väldigt dåligt skrivna.

      Filmer? ?

      Hon ser ju till att få uppmäksamhet i media också, genom att skriva inlägg som kan ge publicitet, det är nog utträknat och en strategi. Folk snackar om Bellas strategier men Läckberg då där ha vi ännu en – inget är någonsin spons, planerade och regisserade instainlägg som hon ska få cred och uppmärksamhet för – reklam, karriär och pengar – och alla dessa resor, hur många gånger har de rest iväg från den lilla som är typ 2 år.

    Men Camilla tål ju överlag inte minsta lilla kritik. Så får någon inte håller med henne ska det bli en sån stor sak om det, och hennes sätt att t.ex uppfostra är ALLTID rätt. Simon är ju likadan hahah. Nej tål inte dom två alltså

    Tramsfrans är en av de största tänkarna vi har här i landet! Stackars Läckis hade väl en lite för lugn vecka… SAD.

    CamCam är du aldrig orolig att bli anmäld för förtal – tänker på att du har flera gånger skrivit om vad förtal är här och enligt den fölrklaringen du har gett så känns det ju som att flera mediapersoner och bloggare – i synnerhet Bella – skulle kunna anmäla dig för förtal?

      Nä, det är nämligen skillnad på att publicera saker om man har ett utgivningsbevis och om man inte har det. Så jag har koll.. =)

        Utgivningsbevis? Men enligt dina egna förklaringar om vad förtal är så låter det absolut som att det är förtal det du sysslar med och att många bloggare skulle kunna anmäla dig. ”Om det man skriver kan få personen att framställas på ett negativt sätt” något liknande har du ju skrivit att förtal är, och du vinklar ju mycket särskilt när du skriver om vissa personer. Det blir väldigt väldigt skevt och ensidigt och låter ofta som förtal och borde, enligt din egen förklaring på vad det är, kunna klassas som det.

          Jag har en chefredaktör som har full koll på det jag skriver…

          Fast spelar ingen roll om du har utgivningsbevis eller chefredaktör, du kan ändå anmälas och fällas för förtal. Har också tänkt på det utefter hur du själv har förklarat vad förtal är, då är det ju mycket här på denna blogg som du skrivit som är förtal, enligt din egen förklaring. Finns tidningar som anmälts och fällts för förtal.

            Av din kommentar att döma så verkar du inte ha så bra koll på vad som faktiskt gäller när det kommer till utgivningsbevis, chefredaktör och ansvarsfrågan vad gäller förtal.
            All info finns på nätet om du är genuint intresserad…

          Nja undrar om du har koll. Men varför blockar du då och tar bort kommentarer om du inte har något att dölja och vara orolig för? Alltså haha.. Hoppas du mår bra och har en fin dag 😉

            For me to know and you to find out… 🙂

    TramsFrans är BÄST! Blir typ lika förvånad varje gång någon inte fattar att han driver. Charlotte Perrelli blev ju också riktigt upprörd när Frans hade skrivit om hennes tvättstuga ?

    Men gud, hon (Läckberg) måste ta en chill pill. Snacka om att överdriva. Jag känner zzzz inför henne.

    Förstår att man som kändis kan bli trött på vissa saker. Men kränkt? Hade blivit mer kränkt om min partner skulle gjort sig lustig över mig ( längd,dyslexi osv) på instagram stup i kvarten. De har säkert sin jargong dem emellan men vissa saker fungerar inte i skrift

    Undra hur Läckberg kommer reagera på allt detta som skrivs här nu, hon kommer nog skriva ett speciellt långt inlägg som ger svar på tal på det mesta som skrivits om här, om hur fantastisk Simon är osv. Vi vet ju att hon läser här hehe. Blev tydligt inte minst häromdagen när någon skrev här om det skurit sig mellan henne och Viktor Frisk – vips så skrev hon ett inlägg om hur fin Viktor är som svarat på sms och att de minsann umgås emellanåt osv hehe.. Det är så tydligt att hon försöker få uppmärksamhet i media genom sin instagram, som när hon regisserade sin son att mannekänga i kjol och handväska då det ämnet just var på tapeten, många som då skrivit om att få vara sig själv, vara som man är, barn får klä sig som man vill osv bla skrevs det inlägg om det här – vips kom det från Läckberg och det var tydligt hennes egen idé och plan för att vara med i gamet liksom.

    Han har ju en humorblogg om ”kändisar”. #teamfrans

    Men kära nån Camilla Läckberg. Han gör en observation utifrån det hon själv publicerat. Hon kanske skulle behöva göra en självrannsaken istället och analyser vad hon lägger ut på sociala medier och sedan ställa sig själv frågan ”Varför?”.

    Psssst. Föga förvånande att inte Simon visste vem Kjerstin Dellert var. Han påminner om en glad hundvalp.

    Tycker Camilla Läckberg börjar bli Anna Book. Lååånga, rabblande haranger om hur lite hon bryr sig om saker men att hon ändå måste kommentera just DEN HÄR SAKEN. Och sen 135 kommentarer från folk som heter typ Anni76 som håller med och tycker det är sååå fruktansvärt och orättvist att Läckberg/Book har blivit utsatt för det här hemska: ”Det är rent utsagt förj*vligt!!!! *tusen emojis*”

      Tycker att CamCam börjat bli lik Anna Book, och andra har också skrivit det har jag sett 🙂 Hon reagerar likadant och agressivt när hon får kritik och när hon svarar på kommentarer. Och påminner även om andra, utefter vad CamCam själv skriver om andra t ex Blondinbella, att hon vinklar, överdriver, manipulerar, skryter… Exakt det som CamCam själv gör.

    Alltså! Jag tryckte gilla på en kommentar under inlägget där det stod:

    Jamen det stämmer ju

    Jag blir blockad. Herre. Gud. Boken har ju mer självdistans än Läckberg. Måste genast låna dotterns insta för att följa utvecklingen.

    (Jag vet, jag vet. För stort intresse. Bara det att en veckas semester gjort mig löjlig och uttråkad.)

      Jag väntar bara på att jag ska bli blockad för att jag brukar gilla kommentarer på hennes insta som är kritiska mot att hon lämnar bort polly hela tiden för att resa utomlands. Än har jag dock ”klarat” mig.

        Tydliga prioriteringar där ja… Å inte är d pollykulan

        Ja de reser ofta iväg från lilla Polly men det går ju att skylla på ”jobbresa” också så det låter bättre hmm… Tycker nog att senaste Las Vegasresan mest verkade vara lyxig nöjesresa. De kunde ju haft med Polly både dit och till Dubai om de velat, men de ville nog kunna koppla av, roa sig och göra vad de vill, lite krångligt med en 2-åring på krogar, gym och shower. Om nu mamma hade ”jobbmöte” så kunde ju Polly vara med pappa under tiden eller med vännerna som var med på resan. Jaja det är deras val. Men reste Läckberg på lika mycket (lyx)resor när hon var med Martin?

    Just ja, ytterligare likhet mellan Läckberg och Book: alltid prata om ÖDMJUKHET och SJÄLVDISTANS, men ständigt visa prov på den totala avsaknaden av både ödmjukhet och självdistans….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.