Jag är en jävel på kärlek…

Jag hade stängt igen datorn för kvällen för att ha en kväll med min sambo men fick ett mail om att det här inlägget spårat ur helt, och jag tänker inte sätta mig nu och rensa bland kommentarerna eller försöka bemöta påståenden om att normer och liknande. 

Jag kommer sätta alla kommentarer som utkast och kolla dem i morgon för jag tänker inte lägga min kväll på det. 

Nackdelar – jag har sjukt kort stubin, blir väldigt lack snabbt. Såklart för en anledning isf, och har tyvärr svårt att släppa det. Om jag känner mig sviken så gör det verkligen ont i HELA mig och jag talar gärna om det. Kanske lite för hårt ibland …. jag skulle säga att den offentliga biten kan vara en nackdel ibland. Så fort jag känner att det blir lite i fokus (som också kan vara naturligt då jag är offentlig & det är en del av min vardag), så blir jag lätt osäker på om det verkligen är rätt. Och det kan gå på 5 min. Verkligen. Stor nackdel och har sabbat en del. Lite förstörd på det viset.//Nellie Berntsson

Nellie beskriver sina för och nackdelar i ett förhållande där en av nackdelarna är att hon är en offentlig person som det gärna fokuseras på.
Jag kan inte förställa mig hur det är, men jag undrar om det är anledningen till varför så många kända, offentliga människor är tillsammans med andra offentliga personer?
Man delar samma typ av liv och har kanske en förståelse för saker som en ”vanlis” kanske inte är förmögen till?
Man slipper även fundera på om den man är tillsammans med är kär i en eller om de bara är ute efter strålkastarljuset?

THK är övertygad om att alla katter som stryker omkring här på innegården gör det för hans skull eftersom man är lite av en kändis på sociala medier.
Han längtar SÅ till sommaren då han han återigen kan ut och patrullera ägorna utan att frysa tassarna av sig.

Vad tror ni att vi har för potentiella kärlekspar i influencervärlden?

Jag tror att Marguaxs Arnold kommer bli superkär i Chloé som ofta förekommer på Fornis blogg och som är dotter till Amanda Panahi.
Ett annat potentiellt kärlekspar är GabJossans Jason och Hugo och Paulas Leonore. Där ser jag puppy love i min spåkula om en si så där 15 år.
De kommer bli bloggvärldens nya Blondinbella och Nils aka Hajpojken där Jason kommer ta med Leonore upp till Umeå för att lära henne allt han kan om pinnbröd medan Leonore kommer vis honom hur man bäst poserar med en ryggsäck från Kånken.

Jag tror även att Tom-Allan kommer charma brallorna av Bella och Odds lilla Salsa. (Alltså inte bokstavligen då..)
Hon kommer avundas hans tjocka mörka lockar och han kommer vara lite småskraj för Sallys storebror Gillis eftersom han redan haft ”the talk” med honom om vikten att behandla hans lillasyster med respekt.