Sudda, sudda, sudda…

Så där!
Modereringslistan är tömt så när som ord som fortfarande inte är välkomna här på bloggen och jag tänker se det som en nystart som till och med Tyra skulle kunna vara stolt över. =)

Alla har samma möjlighet att kommentera och jag tänker inte titta på ”gamla meriter” om man får kalla det för det. The past is the past!
Men det betyder också att jag inte tänker diskutera anledningen till varför man hamnade i modd eller liknande utan jag vill blicka framåt. Många gånger vet jag inte ens varför något är satt på modd och istället för att hålla på att rota i varenda ip-nummer ellr mail på listan så friar jag alla istället.
Jag har valt att göra så här istället för att försöka modda sönder kommentarsfältet för ingen gillar ett Nordkoreanskt klimat.

Jag har läst alla kritiska kommentarer med eller utan feedback och kommer ta de med mig men kommer för den sakens skull inte lägga tid på att diskutera dem här då målet är komma framåt till att göra det här till en bättre blogg.

Nu ska jag gå och tömma kattlådan på samma sätt som jag tömde modereringslistan!
Glad påsk!!

Ps. Och om någon har en förklaring till varför alla längre kommentarer skrivna av The Real Hmm hamnar i modd när de kortare inte gör det så tar jag tacksamt emot den! 🙂

 

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inte ens ditt kommentarsfält orkar med the hmmms jobbiga utläggningar jämt ????

      Det var ju ett konstruktivt svar. 🙄

      Vi förstår alla att det måste vara en knäck för era självförtroenden när en hela tiden kan slå er på fingrarna när trott att ni ”kommit på” hen med ett fel. Ni måste ha näsblod efter era ansträngningar och ändå är ni ute och cyklar VARJE gång. ??

        När hen till och med förklarar för en PT (som jobbar med kvinnor som fött barn) om vikten av att träna magmusklerna rätt, då har i alla fall jag svårt att ta hen på allvar. Då handlsr det om förminskning och besserwisseri. Om någon visar på att jag har fel så är jag inte den som är den, men trh har rätt i alla ämnen, även när hen har fel.

          Det är sällan ngn dialog från/med hen. Evigt malande monolog om saker hen tror sig ha koll på,men uttrycker sig som om kandiderat i shitload med ämnen.
          Men allt som oftast ute och hojjar?

          Nej det handlar om att ni inte kan förstå skriven text, det du säger är inte vad hen sa till PTn och att ni aldrig har haft rätt om att hen har fel. Varför ska hen erkänna ett fel när det inte är ett?

          Är livet så tufft att ni måste ljuga och hitta på saker om en annan för att själva må bättre?

          Blomman, jag är ledsen över att säga det men även trh har fel. Skillnaden är att hen vägrar att erkänna det ävrn när hen blir motbevisad. Vet inte vad du får ut av att påstå att folk ljuger, du kan ju själv gå några inlägg bak och se själv vad hen skrivit när det pratades om träning efter graviditet. Påstår du ännu att jag ljuger så kan det nog diskuteras vem av oss som inte kan läsa. Som sagt, jag går gärna in i diskussioner och har inget emot att bli överbevisad eller omvärdera mina åsikter om någon kommer med bättre argument. Glad påsk på dig?

          Anonym

          Jag har redan läst vad där står och hen skrev inte När hen till och med förklarar för en PT (som jobbar med kvinnor som fött barn) om vikten av att träna magmusklerna rätt,

          Och jag har inte en gång sett er lyckas motbevisa något även när ni kämpar som värts. Upp med citat och exempel så ska jag ta er på allvar men jag ser bara lösa beskyllningar eller att ni säger något hen aldrig sagt. Du kan citera vad hen sa och jämför sedan med vad på säger igen och är du en ärlig typ så erkänner du att det inte var det som sades.

          Det jag får ut av det är att jag säger vad jag ser och är trött på era påhopp som nu blitt till rent ljug.

          Glad påsk ?

          Hmm har upprepade gånger sagt att hon är en hon.

          Visst blomman, vi säger så?

          Anonym

          Precis som jag trodde. Du har inget att komma med, så ja vi säger så. ??

          Om rätt ska vara rätt så förtydligade hmm något pt:n skrev, samt la även till som du säkert vet.
          Sen borgar ju titeln Pt inte för kvalité direkt eftersom det är en jövla bluffbransch (ja, det finns många bra pt ändå) så det finns väl all anledning att ifrågasätta.

          Inte bara när det kommer till fakta som hon har rätt. Även när det gäller åsikter, tankar, etc så har hmm rätt och punkt slut. Ödmjukt?

        Det handlar väl mer om översitteriet… att hen väldigt ofta klampar in och förklarar hur det ”ligger till”. Som mansplaining, precis samma mentalitet. Som anonym säger så har hen aldrig fel (oavsett om hen har fel), och det verkar vara väldigt viktigt för hen att påpeka det, istället för att vila i vetskapen om att man har rätt. Ibland räcker det med att man själv vet att man har rätt.

          Ja för det är ju inte det alla här på BB håller på med inklusive dig? 🙄

          Ni har sån jävla dubbelmoral för ni gör precis samma själv och grejen är säkert att ni tycker det är pinsamt att nån påpekar att ni haft fel och att det ni tror på så finns fakta som motbevisar er. Och det som stör er är att när ni testar att rätta trh kan hen alltid backar upp det.

          Tips. Läs på lite innan ni uttalar er så slipper ni att nån rättar felaktiga uttalanden och kan sluta att skylla på trh för att ni som gjort bort er.

          Anonym alltså jag har aldrig diskuterat med henne så jag talar bara ur en betraktares öga. Finns mer än en Lisa här.

        Det är mer omsorg om hen och hennes bristande kunskaper i mångt och mycket,som gör att iaf jag tycker om hen.

        Vi?Du kan tala om dig själv i singularis The Real Hmm?

        TRH kommenterar på fler ställen än här och har väldig ofta väldigt många fel som hen, trots blir uppmärksammade på dessa, ändå fortsätter hävda vara korrekta gärna med snabbt framgooglade länkar. Man kan googla rätt på allt man vill ha stöd för. Det gör det inte rätt ändå. Och att skriva milslånga kommentarer gör, gissar jag, att folk bara ger upp och låter hen bo i sin bubbla av ”kunskap”. I know I did när hen skulle motbevisa mig i mitt eget yrke och min egen forskning 🙂 En del brinner mer för kommentarsfältsforskning än andra helt enkelt.

    Varför ör det så viktigt att ta reda på varför den användarens kommentarer fastnar..?

    Är det någon vip- behandling eller??

      Det är den enda som hela tiden fastnar utan någon förklaring och jag vill undvika att det händer fler av er.

        Kan det vara att namnet är för långt? Har för många mellanslag? Finns väl ingen annan som har ett så långt namn?

          Ella, hur tänkte du nu? Om de längre kommentarerna fastnar men inte de kortare av samma signatur är det nog inte signaturen det är fel på?

        Det är väl helt enkelt för att hen skriver så mycket kommentarer att det då kan misstänkas vara spam (om det nu verkligen är så att hen hamnar i modd). Men sen så sätter ju du på modd när någon skrivit något du ogillar, nej inte några fula ord men sånt som camcam inte vill släppa fram, som gör henne irriterad. (nej definitivt inte trh:s kommentarer hehe)

        Lite svårt att fatta inlägget – är det många ipnr och mail som varit satta i modd verkligen? Är detta ett sätt nu då att få fler läsare och ännu mer fart på kommentarerna. För jag tror att även du vill ha både positiva och negativa kommentarer som genererar ännu fler kommentarer. Din strategi skiljer sig nog inte så mycket från det du så ofta påpekar är Bellas strategi. Tror att du camcam har en smartare strategi och är en skicklig manipulatör.

        Gissar att det tolkas som spam:

        Massa kommentarer med massor av tecken.

    Man förstår iaf varför världen ser ut som den gör när folk till och med börjar bråka om några nödiga influäääncers.

      Nämn något som människor aldrig har bråkat om, det hör till mänskligheten helt enkelt. Ibland bråkar man bara för att känna tillhörighet.

    Nejmen hoppsan. Jag är inte satt på modd längre ?

    DOBBY IS A FREE ELF, DOBBY IS FREEEEEE!!!

      Din strumpa kommer på posten

        Förtjänar ingen strumpa för satte replikerna fel. Återkommer när jag fått ordning på dom.

      Ge tillbaka min strumpa omedelbart! 🙂

        Har inte fått någon av dig, precis som ingen har fått en förklaring av dig om varför kommentarsfält på Bellas inlägg får gå hur långt som helst medans du stänger av kommentarsfältet på inlägg om LD :).
        (Puh, lång mening)

          Det här är det sista jag kommer kommentera om detta.
          Eftersom Bella själv gått ut med att negativa kommentarer och kaosartade kommentarsfält är en del av den strategi som hon använder sig av för att tjäna så mycket pengar som möjligt så finns det ingen anledning för mig att i ett tidigt skede gå in och ge reprimander för något som hon själv borde orsakat och uppmuntrat till.

          LD har ingen sådan uttalad agenda, varken med det hon skriver eller när hon kommer in hit för att diskutera och debattera och hennes mål är inte att uppröra så många människor som möjligt för att det ska klirra i kassan – tvärt om.

          Bella är ute efter att provocera så mycket som möjligt för att tjäna pengar så varför skulle jag reagera på det när hon bara får det hon vill ha?
          Eftersom hon så tydligt berättat om sina planer så är det inte ens en gissning eller tolkning från min sida att hon eventuellt ser detta som ekonomiskt gynnsamt utan det är uttalat att sånt här är någonting hon planerat och VILL ha.

          Där har du skillnaden till varför jag inte behandlar deras inlägg likadant.

          Moderering är väl till för att förhindra rent olämpliga och gränsöverskridande kommentarer, oavsett vem de riktar sig till? Eller har jag missuppfattat något?
          Och din blogg har väl syftet att bevaka, inte att ta hänsyn till eller hjälpa bloggare med deras respektive agendor?

          LD har en väletablerad blogg, nischad som feministisk -men eftersom hon inte tjänar stora pengar på den får man inte kritisera henne när hon beter sig svinigt eller skriver rent antifeministiska saker?
          För mig är feminismen viktig, jag tror dessutom att LD har ett inflytande som gör henne mer problematisk än Bella när det kommer till samhällspåverkan.
          Klart att man måste kunna kritisera henne?

          Hon är så genomskinlig, agendan ändras efter hennes privata förhållanden snabbare än mitt humör ändras under PMS. Hade hon varit ärlig med det hade det varit en annan femma, men det är hon ju inte.
          Hon modererar stenhårt för att kunna behålla den typ av luftslott _hon_ har byggt upp.

          Och otrevligare människa får man leta efter, du tror inte att de inlägg som handlar om henne möjligtvis spårar pga hennes egna bidrag i kommentarerna?

          Ett inlägg om Bella som – med rätta- problematiserar hennes strategier: spårar ur i kommentarer om psykisk sjukdom, utseende och hennes föräldraskap. Helt ok.

          Inlägg om LD där frågeställningen är varför hon tas emot annorlunda än andra feministiska namn:
          Tar upp exempel på varför det skulle kunna vara så – Inte ok.

          Absolut inte ok att avslöja henne i en lögn eller ifrågasätta hennes problematiska uttalanden.

          Jag hajar inte.

          Bloggbevakning – det låter ungefär som din egen strategi då för jag gissar att du vill tjäna så mycket pengar som möjligt på denna blogg och därför skriver så provocerande och vinklar och förvränger om många som du skriver om – i synnerhet Bella – för då får du många kommentarer och det genererar mer pengar till dig.

          Du får det att låta som om du bara hjälper Bella och gör som hon vill MEN jag tror och tycker det verkar som att Du anammat den strategin – att provocera och ha ett kaosartat kommentarsfält. Du har haft vissa på modd säger du men nu släppt dessa fria(?) – kan ju isåfall bero på att du hoppas på provocerande kommentarer och på fler kommentarer som blir ekonomiskt gynnsamt för dig. Som du själv uttrycker det – klirr i kassan.

          Anledningen till att du behandlar inlägg om Bella och LD annorlunda är för att Bella aldrig har brytt sig och för att LD lackat ur, och för att du är rädd för LD och vill vara på ”god fot” med henne.

          L: som jag har upplevt det när jag fortfarande läste kommentarer om LD blev det betydligt mer personangrepp än vad det tenderar att bli vid inlägg om Bella.

          Anonym

          Njaeee…. Håller inte med, detta är en sammanfattning av kommentarer under ett inlägg om Bella:

          Kumiko / 2018-03-17 20:45
          ”Jag blir mer och mer övertygad att Bella är sociopat/narcist..
          Jag tror helt och klart att hon har en psykisk störning.
          Tycker synd om hennes barn som får ha en sjuk mamma som inte ens ser sina problem.”
          ”Hon är så osmaklig. Men jag tackar henne för att hon är öppen med sitt sjuka beteende och sätt att hantera t.o.m. sina barn.”
          ”Men det det där med hot riktade mot barnen som hon totalt skiter i tycker jag att någon myndighet borde utreda, barnens bästa bör alltid sättas i främsta rum och hon gör väldigt tydligt att hon inte riktigt delar den uppfattningen när hon medvetet utsätter dom för en såpass allvarlig konkret hotbild. ”
          ”Hon är sociopat. Barnarbete och utnyttjande av barn är ett brott, men det skiter hon i bara hon får pengar. Hon är STOLT över hur bra hon är på att utnyttja sina barn och berättar om det i media, hur sjukt är inte det?? Stackars stackars barn. Hoppas Odd får ensam vårdnad, i hennes medier och intervjuer finns det gott om material som visar att blondinbella är allt annat än en bra förälder.”
          ”Tycker verkligen synd om barnen, som när de är hos Bella lever i någon slags låtsasvärld.”
          ”Kan man anmäla henne till soc? Folk anmälde ju Paula & Hugo utan problem så är förvånad att ingen anmält Isabella ännu.”
          ”Jag tycker så synd om hennes fina små barn, tur att de verkar ha en pappa som har förståndet kvar. 
          Jag hoppas så att Odd nu gör det enda rätta och begär ensam vårdnad. Har själv erfarenhet av person som är psykopat och önskar ingen,framför allt dessa små barn att växa upp med en mamma som bara bryr sig om sig själv och sina pengar. Isabella tror nog att hon känner nån slags kärlek för dem, men jag tror inte hon vet vad riktig kärlek är.”
          ”hennes säkerhetsföretag rekommenderar att hon inte exponerad bilder på barnen i bloggen på hot men hon gör det ändå? Okej. Orosanmälan hos socialtjänsten på måndag då.”

    Tycker det är bra att du gör detta men tycker ändå du skulle kunna bemöta de kritiska kommentarerna i de tidigare inläggen. Jag har tex frågat många gånger hur du har tänkt kring särbehandling av några bloggare men inte fått nåt svar, vilket får mig att tro att du bara ogillar vissa så mycket att du tillåter osakliga och elaka kommentarer om utseende, uttal, mental ohälsa osv.

      Har också ställt samma fråga flera gånger! Speciellt nu på senaste om all hets kring mogi. Det om något är långt ifrån friskt. Hon har hackat på henne ett bra tag och hur alla andra hakar på, kommenterar och hånar. Mobbning!

        Ja, det skulle vara intressant att få svar på. Men detta är kanske ett sätt att undvika att svara på det?
        Jag skulle t.ex. vilja veta hur det känns för Cami att göra ett inlägg om blondinbellas strategier, och sedan få en massa elaka kommentarer som INTE handlar om blondinbellas strategier utan som istället går på personliga angrepp och elaka kommentarer. Men att nåt sånt inte skulle kunna hända till LD t.ex.
        Ingen skillnad ifall det är t.ex. blondinbella, samma grej kan det vara med Mogi; ett inlägg om hur hur hon köper läsare leder till utspårade kommentarer.
        Skulle faktiskt vara tacksam för svar! Har säkert funderat kring detta i 20tals kommentarer här på bloggen, men det har aldrig blivit bemött. 🙂

          Läs svaret till Omnipollo. =)
          Copy/paste ser bara trist ut bland kommentarerna.

          Jag läste ditt svar. Jag är inte nöjd med ditt svar.

          Okej, Bella har en agenda. Hon vill provocera och få negativa kommentarer. Därför tycker du alltså att det är OKEJ att folk skriver ELAKA kommentarer om henne utseende, diskuterar kring hennes påstådda mentala ohälsa (psykopat, idiot)? Bara för att Bella vill att man ska skriva kritiskt, så behöver DU inte tillåta att folk skriver helt sjuka saker om hennes utseende eller personliga påhopp. Det är en stor skillnad mellan att skriva negativa, kritiska, kaosartade kommentarer om hennes blogg, hennes strategi, hennes agenda blabla men det är sjukt att vuxna människor kommer hit och spyr galla över hennes sätt att tala, hur hon ser ut etc.

          Varför tillåter du det? Hatar du det faktum att Bella har en strategi så mycket? Och försök inte komma med att ”så farligt är det inte”, för det är sjukt att hata så mycket på en person.

          T.ex. jag ogillar Calle schulman, jag ser gärna en bevakning på honom, jag är mycket kritisk mot honom, men jag skulle aldrig skriva om hans utseende eller diskutera kring hans mentala ohälsa.

          Kan du svara på detta eller är detta en till kommentar som inte kommer få svar, eftersom det handlar om Bella?

          Och innan jag får en massa kommentarer om att jag försvarar Bella; jag har inte försvarat bellas strategi någonstans. Jag är kritisk mot henne. Enda jag har gjort är bemöta kommentarer som skriver att hon är psykopat t.ex.

          Detta skulle vara särskilt kul att få svar på, med tanke på att du kallade det pinsamt att vissa försvarar Bella, trots att jag nu har letat och inte hittat en enda kommentar som försvarar Bellas strategi? Inte en enda som försvarar Bellas agenda, eller säger att någon har fel kring Bella. De enda kommentarer jag hittat som ”försvarar” Bella är de kommentarer som säger att det är osakligt att dra in Bellas mentala hälsa, eller hennes utseende, in i sina kritiska kommentarer. Det skulle faktiskt vara intressant om du kan hitat en enda kommentar här som försvarar Bella, och inte endast ifrågasätter elakheter. Kan du visa mig en sån, eftersom du ändå sade att jag är pinsam som ”försvarar” henne? 🙂

          Speciellt när du tycker att man ska backa andra tjejer och är emot slutshaming så kanske diskussioner om att bella (och ankpung nu i öppet spår) klär sig som en h*ra skulle rensas bort. För det tycker jag känns väldigt irrelevant i en granskning av henne (och en ren granskning av henne och andra influencers är bara bra tycker jag)

            Ja, helt rätt!
            Jag kommer hålla en mer vakande öga på inlägg om Bella och även gå tillbaka och rensa. Hur illa jag är tycker om Bellas strategi så motiverar den på intet vis att hon ska kallas vid öknamn eller liknande. Absolut inte!

          Ja, t.ex. inlägget om när hon var med i Alex Schulman show. Där var det ungefär 300 kommentarer som kallade henne psykopat, idiot, sociopat och diverse diagnoser. Där har du en hel del att rensa.

          Och visa gärna en kommentar som försvarar Bella! Skulle vara kul eftersom du kallade mig pinsam 🙂

          TACK erf, kunde inte ha skrivit det bättre själv??

          Vad spelar det för roll att du rensar i ett flera veckor gammalt inlägg, löjligt. Sedan så var det ju själva inlägget som var vinklat, vridet och elakt så inte enbart kommentarerna. Du borde väl redan där och då besvarat all den kritik du fick i det inlägget – var ju lika mkt kritik mot dig som mot Bella, nästan – och frågor om skillnad i behandling av Bella och LD – varför inget svar och bemötande av dig då nej troligen för at du gillade antalet kommentarer och njöt av det, eller så skämdes du faktiskt och hade inga bra svar.. och din strategi har sen bara fortsatt. Nya är tydligen att låtsas ta till sig av kritik, att verka fin och gullig och inte svara med en kaxig översittarattityd, förminskande och med härskartekniker även om lite av det fortfarande syns i dina svar här.

    Ska du inte ta upp ang inlägget med bloggares barn? Eller är detta ett sätt att komma undan ??

      En typ av rökridå?

      Du menar att jag bara parade ihop killar med tjejer?
      Ja, det är väl klart att alla barn får välja vilken partner som helst och att det var ignorant att enbart skriva ”hetropar” när verkligheten är en helt annan där man får älska vem man vill.

    Såg detta inlägg hos SB:

    https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/vad-ar-det-micke-stoppar-i-munnen#disqus_thread

    Hur länge ska paret (Sindy och Micke) glorifiera knark? Vad händer med barnen?
    Jag gillar inte att diskutera och ifrågasätta andras föräldraskap, det är ju bara en liten del vi ser på sociala medier.. Men nu blir jag bara matt. Känns inte alls bra det här ?

      Om man väljer att framställa sig som ex knivmicke får man ta konsekvenserna.

    Du borde istället sudda bort gårdagens artikel om att signaturen Ingrid på Mogis blog är falsk/påhittad – för det är inte något annat än en ren lögn. Sedan kan du publicera en rättelse. Tack på förhand.

      Ska jag publicera en rättelse till en avidentifierad person som skulle kunna vara vem som helst, till och med Mogi själv?
      Och hur tänker du att jag skulle kunna se att du är samma person som kommenterat på Mogis blogg? Jag har inte tillgång till hennes WP-konto.

        Du påstår felaktigt att jag – signaturen Ingrid – är en påhittad signatur på Mogis blogg. Du får naturligtvis nu ta ansvar för denna lögn och publicera en rättelse.

        Hur tänker du själv – att du kan hitta på vad som helst utan att behöva ta ansvar? Skall jag komma hem till dig och skriva inlägg på båda bloggarna framför dina ögon, eller vad är det för bevis som krävs innan du ber om ursäkt och erkänner att du – i detta fall – hade fel?

          Du är ett anonymt namn i ett kommentarsfält som lika gärna skulle kunna tillhöra Mogi. Eller Kronprinsessan Victoria.
          Eller Mon Amour.
          Ja, jag tror att signaturen Ingrid är en påhittad signatur på Mogis blogg eftersom hon blivit aningens avslöjad med att skriva sina egna kommentarer och eftersom du – vad jag antar – inte har tillgång till Mogis bloggplattform så skulle kommentarerna på hennes blogg vara skrivna av vem som helst.

          Och media gör aldrig rättelser eller publicerar ursäkter till anonyma personer som ingen vet vem de är och som således heller inte åsamkats någon skada. Vad skulle vara poängen med det?
          ”Person A” har felaktigt utpekats för att vara ”Person B” så jag skulle vilja be om ursäkt till ”Person A” som felaktigt drabbats av detta utpekande som orsakat dem STORT obehag i rollen som ”Person A”.

          Ingen vet vem du är, således har du heller inte påverkats negativt på något enda sätt som ens kan motivera någon som helst dementi.

          Nu är jag verkligen inget datasnille så rätta mig gärna om jag har fel. Förstår att det går att ta fram om man vill, men att enbart utgå efter en signatur? Kan väl vara vem som helst som tar ett namn på nätet.

          Läs nu noga.

          Jag är signaturen Ingrid på Mogis blogg – och här.

          Att du utan några som helst belägg ”tror” annorlunda är fullständigt ovidkommande. Du har fel – inse det nu.

          Plocka bort artikeln och publicera en rättelse.

          Du har skapat en lögnartikel baserat på min välmenande kommentar. Inser du inte att du måste ta ansvar för dina lögner?

          Observera att jag i övrigt inte bestrider förekomsten av falska kommentarer genom påhittade signaturer och dylikt. Eller förekomsten av otyg som köpta följare.

          JAG ÄR RIKTIGA INGRID OCH JAG ÄR JÄTTEKRÄNKT AV ATT FAKE-INGRID PÅSTÅR SIG HA SKRIVIT KOMENTAREN INNE HOS MOGI!!!!!!

          Varför är det så viktigt med en ursäkt för dig Ingrid? Blir din vardag mycket påverkad av att någon tror att du är mogi i ett kommentarsfält?

          Hej Anonym med tidsstämpel 12:10. Om det nu bara hade varit i kommentarsfältet här skulle jag inte brytt mig.

          Nu har dock Bloggbevakning använt min kommentar på Mogis blogg och helt enkelt ljugit ihop en artikel om att det skulle vara en påhittad kommentar från en falsk signatur.

          Det är väl ganska självklart att man blir sur av det. Eller tycker du att det skall vara fritt fram för Bloggbevakning att ljuga om vad som helst? Det tycker inte jag – och därför vill jag se en rättelse.

          Notera att jag har frågat Bloggbevakning vad som krävs för att bevisa omständigheterna – men inte fått något svar på den frågan.

            Du skulle lika gärna kunna vara Mogi som skriver den här kommentaren…
            Vad är det som garanterar att du talar sanning här? Ingenting…

            Du kan lika lite bevisa att du inte är Mogi som jag kan bevisa att du faktiskt är det.

          Men vad är det du inte förstår Ingrid? Du KAN inte bevisa det. Hur mycket du än surrar om din ip-adress så går inte det. Det är svaret på frågan hur du kan bevisa vem som kommenterat under signaturen Ingrid i Mogis blogg. Vare sig du eller Bloggbevakning.se har de medlen.

          Det är klart att jag kan bevisa det. Jag kan exempelvis åka ut till skärgårdsvägen i Gustavsberg och under överseende skriva två inlägg – ett på respektive blogg. Jag ser många andra möjligheter att frambringa bevisning i sak.

          Men enklast är förstås om Bloggbevakning bara erkände att den lögnaktiga artikeln är grundlös – och plockade bort den. Hur svårt kan det vara? Övriga artiklar om falska signaturer, gravatars och dylikt kan för all del vara kvar. Men artikeln där mitt inlägg fullständigt skamlöst och lögnaktigt används skall bort.

            Du är så välkommen hit! Vill du ha ett påskägg?

          Amen Ingrid, ditt lilla troll. Nu får du ju bestämma dig…i inlägget om Mogi skriver du
          ”Ja, tänk vilket brott mot mänskligheten; en bloggare som eventuellt har köpta följare – och araber dessutom! Verkligen fruktansvärt och mycket upprörande. ?”

          Sen under detta inlägget tycket du att köpta köpare är ett otyg.

          Ska du inte ta och fira påsk nu med mon amour och reda ut om det är så här du ska fortsätta leva ditt liv, med ruffel och båg?

      Nej, det är faktiskt JAG som är Ingrid!

        Är du Ingrid Bergman då som kommenterar från andra sidan?
        Filmen hette ju ”Jag är Ingrid”…

        Nej! Det är JAG som är Ingrid!

          Nej nej nej. Det är ju jag som är Ingrid! Ni andra är bedragare!!

        Nej, det är JAG som är Ingrid!

      det här är fantastiskt

        Eller hur!!? Poppar popcorn….

          Hallå kan ni ”Ingrid” sluta!! Det är JAG som skrev kommentaren på Mogis blogg. Jag är den riktiga Ingrid och jag är KRÄNKT. Ska anmäla alla Ingrid här för förtal!!!!

    Det känns verkligen som att de personer som var på mod nu sträcker fram sina nunor med taskiga attityder igen. Tog bara ett par timmar innan CC blev utpekad som skyldig till allt från fästingar till växthuseffekten.

      Jag håller helt med dig och dom passade också på att fortsätta med sin dryga attityd mot trh.

        Det är ju för att så många är aptrötta på hennes sätt att se sig som någon slags praktikant till CamCam

        mot mig kunde du ju också skrivit hehe.

        Trh är jävligt duktig på att dryga själv så varför ska Trh behandlas med silkesvantar?

        Jag anar att ”?” är Trh idag. GLA PÅSK!

          Den repliken är såååå pinsamt gammal

          Snälla kom med något nytt ?

          Det är ingen replik. Det är ett konstaterande!

          Omnipollo

          Oj ja. Så är det. 🙄

        Stackars dig,Blomman aka The real hmm?

      E – du har inte fattat – det är camcams strategi, att provocera och få mycket kommentarer.

    Kan det inte så att långa svar skrivs på datorn (ett ip-nummer) och det andra på mobilen (annat ip-nummer) och att det nån gång hänt att datorn blivit satt på modd? Eller något liknande?

    Jag t ex kan skriva hur långt på datorn som helst utan att bli uttråkad, men orkaf knappt skriva detta svaret på mobilen för det tar sån tid.

    Nä!
    Det är JAG som är Ingrid som publicerat kommentaren inne hos Mogi!!!
    JAG är den riktiga Ingrid, inte hon som skriver här uppe! Hon är en fejk!

      Nej jag är det!

    LÄS NOGA NU!!!
    JAG ÄR INGRID! DET FATTAR NI VÄL????

      FATTA! Vi bryr oss inte – alls!

      Ni alla ingridor- ring 1177 Finns stöd där?

    Haha ingridgate är ju nästan bättre än själva mogigate. (Tips till the real ingrid: släpp det och gå vidare)

      Tack för tipset – men jag kommer inte att släppa någonting i denna sak. Jag har bara börjat. 🙂

        Okej! Men lycka till då!

        Nu ska jag fira påsk!

          Okej.

          Skyll dig själv då.

          Jag har vänligt försökt resonera med dig.

          Du kunde gjort det enkla – och rätta – genom att bara plocka bort din lögnartikel.

          Det skulle tagit dig 1 minut att be om ursäkt och göra en radering.

          Kom ihåg att det är du som nu tar detta till nästa steg. Och då pratar vi inte om några löjliga rättsliga åtgärder eller dylikt.

          Vi ses.

            Och vad gör jag nästa gång någon kommer och vill ha en massa saker raderade och ursäktade? Som inte kan stryka sin identitet med någonting annat än för ”att de säger så”.
            Tycker du själv att det är tillräckligt?

            Du skriver här nedan att alla andra artiklar kan ligga kvar men ”din” ska tas bort?
            Vad gör jag om jag får ett mail från någon annan som trovärdigt lägger fram argument för att hen är den Ingrid du påstår dig vara?
            Varför skulle jag tro på dig när du inte kan ge ett enda exempel som backar upp det du skriver? Du kan ju lika gärna vara en bluff.

            Visa mig gärna ett exempel på när MSM raderar artiklar och ber om ursäkt utan minsta tillstymmelse till bevis?
            DET hade varit att agera oproffsigt och okritiskt!

            Och med tanke på ditt lilla hot där på slutet så är det färdigkommenterat för dig.
            Grattis! Du är den första att sättas i moderering efter morgonens rensning.

          Det sista i denna sak som sägs görs inte i något löjligt kommentarsfält.

        Det finns väl fler Ingrid?

          Nej, du förstår väl att de bara finns en Ingrid i hela den här världen 😉

          Jag tänker bara på att det är mina barns gammelmormor Ingrid som sitter och trollar bakom skärmen ? hon blir 94 i år

        Så du kommer med illa dolda hot nu också? Seriöst ”Ingrid”, skaffa dig en egen jäkla plattform istället för att hota och förpesta tillvaron här.

          otrevligt inlägg… men känslan av att Ingrid faktiskt talar sanning är minst sagt påtaglig. vilket gör det ännu mer otrevligt

          Min känsla är också att Ingrid talar sanning, råder ingen tvekan. Ingrid verkar klok, men E däremot hmm…

        Ingrid är du inlaggd på ett mentalsjukhus och sitter där och skriver? För du verkar galen. T.o.m jobbigare än trh!

          Sluta dra ”mentalsjukhus” som referens till att vara dum i huvudet. Herregud, är det en massa tolvåringar som huserar här eller?

          Tycker inte Ingrid verkar det minsta mentalsjuk hon verkar däremot äkta och klok, det ser man på hennes sätt att skriva, och min känsla är att hon talar sanning. Herregud det finns många som kommenterat på Mogis blogg, inte så att hon själv behöver skriva alla kommentarer. Och jag förstår Ingrid för det är inte kul att bloggare ska få skit för att man skrivit en snäll kommentar om dem här eller för att man skrivit på deras bloggar.

          Camcam har skrivit kommentarer på sin blogg under andra namn.

          Jag har skrivit en kommentar på Mogis blogg och det var genom denna blogg jag gick in där, och det är nog många härifrån som tittat in på Mogis blogg. Alltså vissa folk här alltså, dårarnas paradis detta.. tramsblogg.

          Omnipollo du behöver träna på din läsförståelse för den fungerar uppenbarligen inte. Jag har aldrig skrivit att Ingrid är ” dum i huvudet” Jag skrev ”att hon verkar galen.” Galen betyder psykiskt sjuk, mentalsjuk, kollrig, besatt, stollig osv. Galen betyder inte ” dum i huvudet ” . Dax för dig att träna på ordförståelse, om du inte vet vad ordet betyder slå upp det nästa gång så slipper du att göra bort dig.
          Mentalsjukhus är ett sjukhus för psykriatisk vård, dvs för människor som är galna.

          Anonym 1524
          Oavsett hur rätt Ingrid eventuellt har och hur förorättad hon är känner sig, så hotar man väl ändå inte folk? Det om något är INTE klokt.

        Håller på dig Ingrid! Jag röstar för att du rapporterar till polisen. Obs! Inte 11414, detta måste direkt till 112!!

          Granskningsnämnden kanske.

          Synd att uppmana folk att ringa 112 i onödan. Även om personligen uppenbarligen är psykiskt sjuk så verkar det inte vara ett akutfall.

          *personen, inte personligen…

    Hallå där. Jag och påskharen har en liten fest idag. Du är inte inbjuden. Det är inte jag som skriver. Hejdå. Eller?

    skönt att få komma tillbaka, lovar att sköta mig nu läste att det sprids rykten om CamCam att hon jobbat som ”rimming” escort helt sjukt att sprida sån skit om andra, sant eller ej

      Underbart! Älskar människor med livlig fantasi! 🙂

      Haha, va fan… Är nu anal-prostitution ryktena om Camilla igång igen. Haha, seriöst lägg ned! Även om det är sant, varför ens sprida det vidare. Som jag minns det var det ett ex som slog på henne om hon vägrade.

        Gud så spännande! Och ”igen!” Kan ni inte berätta mer? Det här är första gången jag hör om detta och jag är ohälsosamt nyfiken.
        Hur mycket tog jag betalt? Behöver man skatta på den inkomsten eller kan det mer ses som en hobbyverksamhet? Tog jag då även betalt av min pojkvän eller fick han komma till ”free of charge”? Det skulle ju i så fall göra mig till århundradets sämsta prostituerad, att ge bort mina tjänster gratis.

        Får man dra av för glidmedel i deklarationen eller använder jag inte sånt? Gillar jag att köra torrt?

          Camcam det Ingår i friskvårdstimmen ??? snabba puckar

      Camilla har knappast jobbat som hora (eller??), men att hon gillar s k Rimming, det är ganska välkänt. Vad angår det dig? Bry dig om ditt eget sexliv istället. Åh vad trött jag blir på alla människor som just idag sprider detta i kommentarsfält överallt (och säkert också på porrsajter)……..

        Vad säger ryktet? Gillar jag att få eller att ge rimming? Tycker det är lite oklart! ?

          Åååååååå förlåt min okunskap i detta ämne, men va fan är rimming???? är sanslöst nyfiken nu?
          Glad påsk på dig CamCam ?

      Haha du är säkert en sådan person som fat-skammar genom att subtilt prisa någon genom att berömma deras mod för att bära ett visst plagg…

        Till C

    Seriöst, nu känns det obehagligt att läsa kommentarerna, och jag är helt obrydd annars.

    Vill även be om ursäkt för det jag gjorde fel! Det va ett litet tag sen nu, men du och din blogg är så grymma, så den respekten vill jag ge. Jag har extremt svårt att börja läsa nya bloggar(och jag behöver verkligen det? Så tips tack! Helst någon rolig, med mycket vardag), när jag hittade din blogg sträckläste jag den från början till slut typ) och sen den dagen har jag inte kunnat sluta!!!

    glad påsk!

      Tips på roliga bloggar är Wahlgren, M Graaf, Monas universum och Carola Wetterholm.

    Släpp fångarna loss det är vår ?

    Detta kommentarsfältet känns… jättekonstigt? Som en helt annan värld än den det en gång var. Vad sjutton hände egentligen? Är det flytten till nyheter24? Givetvis kommer det alltid finnas inlägg och personer vi tycker olika om men åh vad jag saknar de gamla kommentarsfältet då vi nästan kändes som en stor familj som gnabbades ibland men ändå oftast hade det trevligt.

      Jaa, en stor familj som alla hörde Bella i kör. Som man längtar.

      För det enda som har förändrats från igår till idag är alla vi som blivit
      moddade.

      Och det är vi som säger ifrån och ifrågasätter mobbingen av vissa bloggare och hur CamCam kan låta det ske som blivit satta på modd.
      Nu är vi här och vi vill ha svar!
      (JA, CamCam jag har fått mitt svar på detta)

        HAHAHA, “hörde”. Nu är jag för tokig. Jag menar ju såklart HATAR BELLA I KÖR! ????

        Jag har dock unvikit de senaste inläggen med tex både Bella och de med LD då jag vet att det kommer vara ett klimat där inne jag tycker är ”obehagligt”. Så jag kan inte säga att jag hatat Bella i kör som du försöker säga till mig. Spelar kanske ingen roll men jag blev mobbad i skolan och har därför också sagt till ibland när det blivit onödigt drabbel och konkreta personangrepp. Vare sig det gällt Sindy, Bella, Nikolina eller LD.

        Omnipollo är du ganska ny här på bloggen eller har du hängt med sen innan? (Alltså innan Nyheter24, innan Nöjesguiden..) Då tror jag du faktiskt vetat vad jag pratade om. Som jag sa innan, det var fortfarande såklart gnabb ibland bland kommentarerna det får man räkna med men det kändes ändå som de flesta som kommenterade ändå höll god ton och var ”sams” även om vi inte tyckte lika. Nu känns det oftast onödigt negativt och allt dras till en extrem punkt. Där lite av en ”my way or the highway” mentalitet i kommentarerna de senaste som inte alls är framåtskridande.

          Jag har varit med sedan lääänge. Så länge att jag minns när både Elaine, Dessie och Cissi kritiserade denna bloggen för att vara för dömande och kritiserande. 🙂

          Detta är ju dock vatten under broarna.

          Varför undrar du detta?
          Jag har stenkoll. ?

      Ja, det dök nog upp en del troll här när jag flyttade bloggen, men nu har alla samma chans att kommentera eftersom modd-listan är tömd. Det blir med andra ord lättare att se vilka som vi inte vill ha här inne. Ni får hojta helt enkelt..

        JA, hojta till när folk som står upp emot mobbing yttrar sig! ??

          Jaha, är det vad du tror att du gör?

          Den där kommentaren skrevs med glimten i ögat ????

          Omnipollo
          Du har ingen glimt i ögat men du har etter på tungan. Jag gillar inte dig. ?

        Haha ”troll dök upp när bloggen flyttade” haha jo men eller hur..eller inte.. och vilka är troll? – är det vi som ifrågasätter dig och inte gillar när det vinklas och förvrängs? Alltså att kalla det för troll gud så löjligt.. vad skiljer dig från vissa andra bloggare, du är likadan… gasta om troll Suck..

        Nej vi som du kallar troll (för att vi ifrågasätter och ogillar vinklingar och hyckel) vi fanns här låångt innan bloggen flyttade.

        Att du ifrågasätts mer nu efter flytt handlar ju om dina strategier, inlägg, vinklingar, hyckel och inte minst Bella-hatet.

          Jag kollade precis igenom alla kommentarer du lämnat och nej, det är inte dig jag menar. Inte av de på det här ip-numret i alla fall. ?

    Skulle bara önska att alla som sitter i sandlådan och kastar sand i vild förtvivlan inte får sanden i ögonen.
    Känns inte som om det skulle vara så svårt att uppföra sig om man nu vill anse sig så pass vuxen att man läser en blogg? Tycker man inte om det som skrivs ja då ska man givetvis söka sig vidare till det som passar bättre.
    Antar att jag är för gammal eftersom jag önskar att vi alla tänker till innan vi spyr ut vår galla i en kommentar, helt utan eftertanke och att det kanske ibland kan vara motiverat att räkna till 10 innan det trycks på sändknappen.
    I övrigt vill jag önska alla en glad påsk och hoppas att alla får ett påskägg av påskharen?

    Det här kommentarsfältet kändes ju sjukt obehagligt.. ?

      Håller med Hanna, vilka bittra och obehagliga kommentarer.. ?

      Håller med. Vad fan hände?

      Så länge alla fejk-Ingrids försvinner är jag nöjd 🙂

        Jag håller med

    Si ha ragione sig. Calamai che il settore giovanile sta lavorando bene ,anche se in disagio per campi dislocati a destra e manca, facendo venire alla ribalta giovani molto interessanti pronti al professionismo come Bernardeschi Chiesa ,ma il primo usufruito quasi per niente dalla prima squadra e il secondo ,anche come spesso lei dice speriamo resti per un anno ancora ,allora deve dire a questa proprieta viola a lei cara che non si puo solo adoperare il settore giovanile viola per fare da vivaio ad altre società ,già fatti non si prendono perché costano troppo di cartellino e stipendio quelli buoni del vivaio si vendono per le plusvalenze ,si starà per altri 15 anni senza vincere o almeno lottare per qualche traguardo importante !!! .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.