Nu tror jag nästan att Engla retas…

Med tanke på att Engla använt orange blomblad till allt från att fota klockor till att förvandla sitt badkar till en enorm bålskål med sig själv i så blir jag förvånad över att det fortfarande finns tillräckligt med fräscha kulörta blomblad för ytterligare en installation men dra mig baklänges för det gör det.

Eller tror ni att hon retas med oss?
Har hon egentligen köpt upp hela det kvarvarande lagret av tulpaner för att kunna strössla med i minst en vecka till, eller har hon till och med gått så pass långt att hon låtit avbilda dessa blommor i dyraste siden för att kunna använda dem om och om och om och om igen?

Så kan det absolut vara, för när jag granskar Englas blogg lite mer noggrant så upptäcker jag hon lyckats smyga in orangea blomblad på fler ställen än jag först upptäckt.
Vilken liten fuling, va?

Vad är motsvarigheten till en jättestor stuv i blomvärlden?

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Plastblommor? Klippt av bladen

    Konserverade blad?

    Engla har iallafall humor ?

    Jag är mest nyfiken vad hon tycker om sin syster som helt öppet skryter om hur hon tar saker & kläder mm. från henne. Har gått i samma klass som systern, hon menar på allvar att det är hennes rätt då Engla tjänar mkt mer än henne ?

      Vad heter hennes systers blogg?

        Hon hade en blogg tidigare när hon bodde i Norge som Engla länkade till men det hjälpte inte så hon lade ner den.

          Var har du sett henne skryta då? Om det var i skolan är det väl ingen big deal, herregud, vem lånar inte saker av sin syster ?

      Hahahaha, vilken jäkla tur att jag snott saker öppet och dessutom skrytit om det och inte gått in i syrrans hus utan att hon vet om det :). Vilken klass gick vi tillsammans i? Du måste ha försvunnit ur mitt minne, ”Saga”!
      Kul att jag åtminstone hade en läsare när bloggen var aktiv 😀

    Under måndagen och tisdagen har Engla hittills publicerat ett enda litet inlägg.. Inlägget från förra veckan där hon beskrev ”en torsdag” känns ganska överdriven nu. Men vad vet jag, sjukdomar/vab kan ju såklart spela in.

    Jag letade efter en adress i centrala Stockholm via Google Maps och stötte på Dennis M:s butik på kartan. Var tvungen att klicka på butikens Google reviews, och vilket humor det bjuds där!

    ”Fina kläder till bra priser, men framför allt bra kvalité. Synd att det inte finns butik i Göteborg.
    Fattar inte att folk jämför DM med HM och Lindex. HM och Lindex saknar kvalité att inte tala om vilkor dessa företag tillverkar kläderna på.
    DM har väldigt hög kvalité vad det gäller tillverkning av kläder och är service inriktande.
    Kommer att handla hos DM framöver❤❤❤❤”

    Undrar om de är Dennis själv som skriver kommentarer som dessa eller om nån stackars anställd tvingas göra det…

      ”Hej! Det stämmer att det finns liknande produkter på Aliexpress. Det gör det även hos andra som H&M, Lindex osv. Många av våra kunder väljer just våra produkter på grund av god kvalitet, supersnabba leveranser, bra service, gratis byten m.m. vilket man inte får när man beställer från t.ex. Aliexpress. Det är därför DM idag är en av Sveriges snabbast växande modebutiker online.”

      :-’D

    Antar att hon fotar alla såna där inspo bilder typ samma dag? Tror ju inte bilderna är tagna in action liksom..
    Fina blommblad? Fota alla sammarbeten, inspofrukostbrickor och sist badbilden. Sen lägger hon väl inte upp dom i samma ordning bara..

    Nog för att det är fint och så, men finns det någon som faktiskt äter frukost/mellanmål på det där viset? Jag hafsar bara ihop min mat så därför känns det inte trovärdigt att göra fina upplägg varje måltid. Men vad vet jag, kan ju bara utgå från mig själv så det kanske är vanligare än vad jag tror att folk gör fint när de äter?

      Om jag har en ledig dag eller börjar på eftermiddagen så tar jag mig ofta tid att göra fin frukost. Dekorera, göra smoothie i fin färg, göra en Instagram-vänlig avokadomacka. Blir lite roligare och känns lite lyxigare så. Och så njuter jag av min fins frukost riktigt länge.

    Plast?

    Fotografering med expressen idag, lagom kul när man är medicin svullen och skallig! ??

      Fungerar det fortfarande att ragga läsare i andras kommentarsfält? Syns det på din statistik? Frågar av nyfikenhet

        Det är lätt att vara okänslig när man är anonym, ”Anonym”. Det är väl bara positivt att läsare fyller i sin webbadress?

          Jag tror inte att det var den ifyllda adressen utan det irrelevanta tillägget om att hen skulle fotas för expressen osv som Anonym avsåg. Undrar samma sak, skulle tycka att det var så pinsamt att gå in och skriva den typen av orelaterade clickbaits, men kanske hade gjort det ändå om det gav besök (som stannade kvar) på en blogg jag gärna hade velat dra folk till!

            Om du läst bloggen hade du inte skrivit sådär.

            Precis så

          Okänslig? Var en seriös fråga. Innan gjorde alla så, folk blev trötta på all spam och därav undrar jag om det verkligen fungerar idag

            Jag får mer besökare genom att kommentera med mitt clickbait:ande namn + bloggadress. Men försöker å andra sidan bara skriva kommentarer som är relevanta och som jag skulle skrivit utan clickbait-namnet också 🙂

      Läste hela din blogg. Tycker det är förjävligt vad du får gå igenom ❤️

    Hon är iaf sponsrad av ett företag som skickar blommor i Sverige via posten. Företaget heter Houseofflowers ???

      ALLT med Engla känns sponsrat, pressutskick eller ”reklamigt”.

      Till och med hennes nya Paowhår är sponsrat.

    Den damen arbetar sannerligen så lite som möjligt. Inget fel med det men väldigt löjligt att hon typ påstår att hon jobbar arslet av sig.
    En ganska så bortskämd primadonna.

      Vad menar du?! Hon var faktiskt lääänge hos frisören och fick gratis hårförlängning igår! Måste tagit flera timmar. Jag hade varit otroligt utmattad efteråt, behövt en tupplur och massage och det skrev Engla inget om så hon kämpade nog starkt vidare med power walks och blombad efteråt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.