Bara glad och nyfiken helt enkelt…

Dr Status är en av mina absoluta favoritgrupper på Facebook då man aldrig vet vad som kan dyka upp där.
Som det här inlägget..
En glad och nyfiken man som inte är det minsta creepy men som gärna vill köpa bröstmjölk – och gärna idag!

Finns det något bättre sätt att fira in Valborg på än genom att gå till brasan, lyssna på lite ”Vintern rasat” framförd av en smått frusen kör och eventuellt köpa en lott eller två där högsta vinsten är en Twistpåse, innan man drar sig tillbaka hem till värmen och kryper upp i soffan med en rykande varm kopp Irish coffee gjord på vispad bröstmjölk?
I think NOT!

Kan man ens vispa bröstmjölk eller får man nöja sig med en White Russian gjord på bröstmjölk? 

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bröstmjölk är väldigt sött.

      Bör avnjutas kroppstempererad…

    Vad är konstigt? Vuxna människor dricker ju bröstmjölk från Kor varje dag. Det är konstigt.

      Och ännu konstigare, att folk tycker man är konstig när man inte dricker bröstmjölk från djur som vuxen?! ?

        Hahaha! Skrattade rakt ut. Sorgligt men sant!

      Fast det är väl inte konstigt längre när det är något som gjorts i flera hundra år samt är väldigt vanligt. Men kan tänka mig att det var konstigt när det introducerades för första gången. Vem kommer på något så tokigt liksom ??

        Äckligt och perverst är det. Bröstmjölk från ett djur..

          Ja man känner sig så pervers varje gång man avnjuter sitt morgonkaffe med en skvätt bröstmjölk från ett djur ?

            Du gör nog det om du börjar tänka på att du avnjuter samma sak som en kalv ?

              Tror de flesta över 3 år är medvetna om det.

        Kan tänka mig att personen måste varit riktigt jäkla hungrig. ?

        Jo det är fortfarande konstigt.

          Det är mycket som är konstigt här i världen. Internet tillexempel. Att du och jag ens kan finna en väg till kommunikation såhär, det är otroligt konstigt! Men samtidigt coolt ?

      Det är ko-nstigt

        ???

      Nej tack är vegan. Sjukt att folk dricker andra djurs bröstmjölk!!!!

        Det är inte sjukt. Hacka inte på andra som gör andra val. Din livsstil är inte facit.

          Jo, det är fantastiskt onaturligt.

            Men kära nån, vad tror ni inte att folk har ätit genom tiderna för att överleva?..

            Att det är onaturligt betyder inte att det är negativt.

    Smakade lite av min bröstmjölk när jag ammade dottern! Kan meddela att den smakar sött och vattnigt. Godare än bröstmjölk från kor. ?

      Stämmer det som sägs i Vänner om bröstmjölk? Att det smakar som nätmelon?

        Ja, det gör det nog kanske lite?!

        Min smakar inte som nätmelon… mer bara blaskig mjölk. Vilka lyxlilarbarn som får melonsmak! 🙂

      Ja, lite för blaskig för att vispa skulle jag tro..

        Fast om man pumpar ur och ställer i en behållare i kylskåpet så flyter fettet upp till ytan. Det kanske går att vispa, precis som grädde från komjölk?

          Jag vet! Ångrar så att jag aldrig testade när möjligheten fanns…

            Pumpade ut en natt när jag jobbade och glömde flaskan i kylen när jag gick hem. Nästa dag hade någon snott en skvätt ur flaskan. Synd att jag aldrig fick veta vem det var, hade varit intressant att veta var de tyckte.

              Satte du inte upp ’vem har snott min bröstmjölk’-lappar?

                Hahahahaha ja det hade varit något ?

    Vad är han beredd att betala? Kanske kan göra en blandning av det som finns i kylskåpet och sälja dyrt. Men det är klart, det syns att jag är för gammal för amning.

    Alltså bröstmjölk smakar som fet mjölk med mycket socker.. gott med andra ord så det är inte helt konstigt att vilja smaka men lite creepy är det allt ändå ?

    Den går inte att vispa, för låg fetthalt. Däremot har jag sett den skiktar sig i kylen så man kanske kan skrapa av grädden som ligger överst och vispa? ? Creme de la tutte liksom. ?

    Är jag på modd?! ?

    OT: Vet inte om det bara var jag som fastnade för bloggen raktuppochner.se? Hon kommenterade ofta här inne och ofta på Bellas blogg – iaf så ville jag bara meddela för andra som följer att hon tyvärr lyckades med sin vilja att inte leva längre?❤️

      Vill påpeka att detta redan är officiellt på nätet så detta är inte skvaller!

        Nej det gjorde jag inte men är ändå ledsen att höra det. ?

          Hon kommenterade ofta och många skrev elakt till henne om att hon skrev för många kommentarer osv – nu menar jag absolut inte att dessa kommentarer har ngt med hennes dödsfall att göra men ändå….en tankeställare att vi borde vara snällare mot varandra❤️

            Var det hon som brukade kommentera flera emojis? Tror det var blommor eller något så att man visste att det var hon som svarade? Minns inte namnet men minns att folk klagade att personen var jobbig. Dock var det flera veckor sedan så kan givetvis vara någon annan.

              Jag tror att hon hette Susanna.

      Är det sant?? ? hur kunde det hända? Hon är väl inlagd och övervakad? ?

        Hon var inlagd men hade själv skrivit att hon försökt flera gånger och att hennes dagar gick ut på att försöka lura personalen – antar att om man inte har 24/7-passning så går det….
        Tänker även på hon som skrev handleder.blogspot-bloggen, Lina, hon dog ju också när hon var inlagd…

          Menar du S?

            Ja, tyvärr – så tragiskt!

              Ja, fy fan vad hemskt! =(

        Tycker det är en av livets allra svåraste frågor, om vi ska ha rätt att bestämma över vårt eget liv eller ej. En människa som tydligt uttrycker önskan om att få slippa mer, är det rätt eller fel att hindra detta? Obs! Det var egentligen ingen fråga – ville bara uttala min tanke högt så att säga.

        Stackars kvinna, har aldrig besökt hennes blogg men blev djupt tagen av det ni skrivit och hoppas innerligt hon fått den frid hon önskade.

          Jättesvår fråga…såsom jag tänker som när d gäller psykisk ohälsa ”vill” personen egentligen inte dö, personen vill inte leva med sitt mående – men – jag tänker att om den fick hjälp med sitt mående så skulle hen vilja leva….

          Sen är det skillnad med fysiska sjukdomar – ska man få välja aktiv dödshjälp om man har tex långt gående cancer som är obotlig?

            Tack för ditt svar CHarlotte, och jag kan till stor del hålla med dig. Det är av samma anledning kliniker som erbjuder aktiv dödshjälp brukar ta emot patienter med obotliga sjukdomar men neka personer som lider av depression/psykisk ohälsa.

            Men det förekommer också fall där personer som lidit av långa depressioner fått igenom aktiv dödshjälp. Det ÄR en svår fråga, och det kanske inte finns något entydigt rätt eller fel. Vi har inte bett om att få komma till den här världen utan måste acceptera vår existens med allt den innebär. Och alla klarar inte det.

            Jag vet att de flesta fördömer dessa kliniker, och självklart är det en tvivelaktig verksamhet, men jag är ändå för dem av många anledningar. Det är ett svårt trauma att upptäcka ett självmord, eller att leva med vetskapen om att man som t ex lokförare var den som körde ihjäl personen som kastade sig framför tåget.

            Så ingenting är svart eller vitt kring ämnet. Min stora förhoppning är ändå att vi ska bli bättre på att upptäcka psykisk ohälsa i ett tidigt stadie och få en mer adekvat sjukvård inom psykiatrin.

      Menar du jagraktuppochner? Undrar för det finns en till som har en blogg som heter det.

        Oj- ja, jagraktuppochner?

      Jag läste hennes blogg. Hur vet du detta? Hon skrev för 5 dagar sedan. Hon hade ett litet barn.

        Hon gick bort i torsdags ?

        Hon efterlämnade två små barn – så tragiskt!

        Hon var en del av fjärilsnätverket och ett annat nätverk om psykisk ohälsa som jag följer, de har bekräftat det?

    Det har hänt att jag smakat lite av min egen bröstmjölk, när jag värmt till min bebis. Tycker personligen att det smakar riktigt illa!

      Du kanske äter mat som får mjölken att smaka illa?

        Mycket möjligt! Bebis gillar den hursomhelst:)

    Okej det här inlägget fick mig att skratta onödigt högt? tack camcam precis vad jag behövde idag❤️

    Ot: En snabb googling ger 8 artiklar från år 2014 till idag där Blondinbella kraftigt överdriver sin besöksstatistik. UI har ju informerat om att hon själv hade tillgång till sin reella besöksstatistik. Vi kan därför dra slutsatsen att hon medvetet ljuger.

    Var medvetna om att hela hennes image idag är baserad på dessa falska uppgifter som hon kontinuerligt har matat ut i media. Hennes (falska) höga besöksstatistik har gjort henne intressant att intervjua, hålla föreläsningar, inkludera i tv-program och samarbeta med politiker, näringslivsrepresentanter etc.

    Anta att hennes besöksstatistik varit mellan 200 000 -300 000 per vecka de senaste 5 åren. Detta har ju varit möjligt pga den enorma exponering hon har fått. Hade hon varit ärlig med sin besöksstatistik så hade hon inte alls varit lika intressant att inkludera överallt och då hade antal läsare sjunkit ytterligare.

    Hon är alltså enormt uppblåst av media, och vilken annan bloggare som helst hade förmodligen varit där hon är idag (ekonomiskt och medial) om de presenterat sin besöksstatistik uppblåst med 600 %.

    Frågan är. Kommer hon att straffas för detta nu? Tas bort från de sammanhang hon blev inkluderad i endast pga sin orimliga besöksstatistik? Jag hoppas det.

    https://www.va.se/nyheter/2017/09/07/bloggare-vid-14-bolagsbyggare-vid-16–och-vid-30-ska-lowengrip-spranga-miljardvallen/

    http://www.damernasvarld.se/isabella-lowengrip-skilsmassan-var-mitt-initiativ/

    https://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/isabella-lowengrip-gor-realityserie-6904665

    https://www.breakit.se/artikel/5523/rekordar-for-lowengrip-har-ar-branscherna-hon-vill-satsa-pa-nu

    https://www.google.se/amp/s/metromode.se/karriar/fran-blogg-till-miljonkoncern-nu-utses-isabella-lowengrip-till-sveriges-maktigaste-kvinna-inom-naringslivet/amp/

    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/04/09/isabella-lowengrip-bryter-med-united-influencers/

    http://www.dagensps.se/entreprenor/sa-mycket-drar-hon-pa-sin-blogg/

    https://www.expressen.se/noje/har-ar-blondinbellas-mangmiljonkontrakt/

    https://www.dagensanalys.se/2018/04/isabella-lowengrip-lamnar-united-influencers-drar-igang-eget/

      Det enda som påverkar hur det går för Bella (och alla andra företagare) är huruvida folk köper hennes produkter. Om folk följer bloggen och andra sociala medier kommer företag fortsätta betala för samarbeten, om folk köper hennes krämer och sticky sticky torrschampo så kan hon fortsätt expandera i diktaturer osv.

        Ja, men hon får ju mer exponering och fler besökare till sin blogg ju fler mediaevents hon är inbjuden till. Ergo fler sålda produkter.

        Risken är att hon nu är så insåld att dessa människor fortsätter bjuda in henne trots att hon inte har så många läsare.

    Måste bara informera om att om den görs på bröstmjölk så kallas drinken Mother Russia ?

    Han kanske har en liten bebis som är hungrig? Och en fru som producerar för lite bröstmjölk? Ni har snuskig fantasi 🙂

      eeeeh läs vad han skrev haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.