En ny favorit!

Det är sällan jag hittar kommentatorer som är så pass underhållande som denna A som härjat runt inne på bloggen idag.
Tusen tack för att du förgyllt mitt kommentarsfält denna Valborgsmässoafton!
Lämna aldrig min blogg igen! Lova!

Nu ska jag sova!
Puss och godnatt! Vi ses i morgon.

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad fan. Sjuk människa ? TheSharkWeek – är det du? Haha.

    Ps. Får låta bli att använda förkortningen ”A” nu, man vill inte kopplas med den här personen. ?

      Eftersom det är omöjligt att läsa på mobilen så vet jag inte vad det handlar om. Men hatar när bloggare hänger ut kommentatorer. Kom ihåg att ni lever på era kommenterande läsare. (Därför fattar jag 0 när typ Bella inte godkänner 90% av sina kommentarer)

        Omöjligt att läsa på mobilen? Inga som helst problem att läsa med min Nokia 5 ?

        Varför skulle bloggarna leva på de som kommenterar? ?

        På vilket sätt kommer man inte ihåg att man lever på sina läsare pga det HÄR? Du får jättegärna motivera. För jag fattar helt ärligt inte vad du menar för fem öre. Att sammanställa de kommentarer som alla redan kan se i ett inlägg, en person ingen ens vet vem det är, jag fattar inte vad problemet är? ”Hänger ut”? Alltså.. Näe? Och vi har många redan sett den här personen figurera här. Det förändrar liksom ingenting att sammanställa alla hens kommentarer på det här sättet. Mer än att man får sig ett gott skratt av den vansinniga besattheten och återupprepandet. Som jag läst. På min telefon. Eftersom jag begriper hur man förstorar.

        Ingen har hängts ut här. Skulle den här människan fått sin dyrbara anonymitet, som gör att hen kan bete sig helt vanvettigt på nätet utan minsta konsekvenser på ett sätt ingen skulle göra i ”verkliga” livet (för ingen på nätet är ju verklig) , röjd, skulle personen ha blivit uthängd. Och då hade din kommentar varit relevant och logisk, då hade man kunnat poängtera att man kanske ska tänka på att ens läsare är ens levebröd. Men det här inlägget påverkar liksom ingenting, mer än att folk tycker bloggen är jätterolig för en stund och genererat massa kommentarer kring galenskapen. Ingen person är uthängd, ingen uppvisar något beteende av att vara omedveten om betydelsen av sina läsare och de som kommenterar. Vad är det värsta som kan hända, att personen i fråga slutar vara komplett galen? Att mindre människor törs vara sinnessjukt otrevliga och vansinniga? Jag tror inte det gör något i så fall. Kan ju vara skönt. Kommentarerna kommer verkligen inte sina här inne, du behöver absolut inte oroa dig över det. Till och med du kände ju att du ville kommentera bara pga detta. Win some, lose some.

          Alltså Camilla, du måste lära dig att skriva lite kort och koncist istället för superlånga texter!!

          Camilla. Förlåt men jag orkar inte läsa din långa cementerade tjocka klump till text ens nu när jag nyktrat till.

            Men gud varför måste ni vara så otroligt elaka? Kan ni inte bara hoppa över att läsa det? Ignorera det? Varför måste ni vara så otroligt otrevliga? Ja jag ska kanske lära mig att vara mer kortfattad. Alltid varit ett problem. Men ni..? Alltså fy fan.. Hellre svårt att vara kortfattad än bete sig som ni.

              Otroligt elaka var väl ändå att ta i. Ta till dig kritiken istället.

                Jag har fått kommentarer både här och ett inlägg längre ner som är allt annat än trevliga. Enstaka som är genuint konstruktiv. Fattar poöngen, men inte spydigheten. Herregud, förlåt? Jag fick nog, struntsamna vad jag kallar/uppfattar attityden jag möts av – jag fattar poängen. Fattar inte vad mer jag ska göra än att erkänna det, som jag redan gjort. Jag. Ska. Lära. Mig. Att. Vara. Mer. Kortfattad.

                Kan ni snälla sluta.

                  well jag orkade iallafall läsa din text camilla, den var ju inte heller så lång som vissa verkar tycka..

                  Hej Camilla!
                  Jag är glad att det fortfarande finns personer som du! I en värld där allting ska sammafattas i punchlines på 140 tecken, tappar vi så mycket i kommunikationen, språket och nyanserna. Läste en kommentar hos Underbara Clara, i höstas tror jag att det var, där en lärare (!!) tyckte att hon skrev för långa inlägg och att de inte gick att ta sig igenom. Detta säger bara att även längre inlägg behövs.

                  Skriv vidare det du vill säga! Själv tycker jag att det ger så mycket mer att läsa tankar och resonemang i en kommentar eller debatt, än att bara läsa ”+1”, ”word”, ”heja”, ”idiot” osv.

                  Kram på dig!

          Men herregud att du orkar skriva så mycket

            Jag hade ingen aning att det var ett problem för någon ANNAN att jag orkar skriva mycket. Trodde kanske man bara kunde hoppa över den i så fall.

            Jag fattade mitt misstag redan på första kommentaren. Definitivt på den andra. Med in med lite fler, så ska ni se att jag verkligen känner mig idiotförklarad.

              Camilla, ge inte upp! Vi är mångt fler som uppskattar dina långa kommentarer, låt inte gaphalsarna med små reptilhjärnor och noll utbildning vinna, det var de som fick Trump att bli president. ?????

            Men herregud, jag fattar! Vad är det MED er?

              Lär dig ta kritik och visa dig bättre, rätt otrevlig du med…

                Fast varför ska hon ”visa sig bättre”? Förstår ingenting ?. Visst var texten lång men man kan välja att inte läsa tänker jag. Vem är du att avgöra hur lång en kommentar får vara? Föredrar Camillas text alla dagar i veckan framför dessa IQ-befriande kommentarer exempelvis ”idiot” eller ”jag ska anmäla dig för hets mot folkgrupp”.
                Den sistnämnda syftade på C som driver bloggen & nuförtiden blir man inte förvånad över någonting längre.

                Ber på förhand om ursäkt för lång läsning. I rest my case. ?

            Men herregud att du inte lärt dig att man avslutar en mening med punkt.

          Stå på dig Camilla, du ska inte behöva ta skit bara för att du skriver en kommentar längre än genomsnittet!

          Det är så onödigt att lämna spydiga kommentarer på något så oskyldigt, det är ju inte som att såna kommentarer bidrar till en trevlig miljö på internet…

        Om du inte kan zooma så vänd på mobilen bara så blir det större

        På Samsung går det att zooma 🙂

    Flera alias samma slutsats.. classic??

    Rätt uppenbart att det är hajen, samma omogna attityd! ?

    Har bara en enda sak att tillägga: sneaky.

    AMAZON SPANIEN JUST NU:

    https://www.google.se/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1GP13L

    Var inte Bella och Pingis där nyss och gapflabbade på Amazon?

      Tror ni Jeff Bezos blivit världens rikaste genom att betala personalen bra löner och ge leverantörerna de priser de skulle vilja ha för att sälja till Amazon? Nej, Amazon är ett företag som vrider de sista dropparna ur alla på alla nivåer.
      Jag skulle tro att Löwengrip inte får ut särskilt mycket av att finnas på Amazon. Om det till att börja med kommer några varor att sälja över huvud taget förstås.

    Det är ju en hyrd bloggare av Bella som skrivit dessa kommentarer.

      Haha nejdå är varken en bloggare eller inhyrd av Bella. Gode tid.. ta av dig foliehatten!

        Ja för det du snälla! ?

    Lite att kasta sten i glashus kan jag känna. Här har vi verkligen någon som är besatt. Alltså verkligen. Vad håller du PÅ med? ? Aldrig sett någon så vansinnigt besatt. Inte på hela jäkla internet. Och som har så brutalt dålig insikt att man tror att det är ANDRA som är besatta. Hela ditt sätt att uttrycka dig talar för exakt hur besatt du är av det här.

    Sitta och gnälla på att CamCam spenderar sin Valborg med att dra ner Bella. Och den ohälsosamt besatta Hanna också. Sjukt rolig sagt av en ohälsosamt besatt människa som sitter och spenderar SIN Valborg med att upprepa samma fraser om och om igen för att smutskasta dess författare. Alltså allvarligt vad kallar du det DU spenderat din Valborg att göra? Du sitter och är HELT besatt av att upprepat dra ner en annan MÄNNISKA. Och människor som håller med henne det minsta. DU spenderar DIN Valborg med att försöka smutskasta en annan. Och du får på med all kraft du bara har. Du inte bara tycker att hon är manipulativ och formulerar en åsikt kring hur du tycker att hon är taktisk på ett normalt, civiliserat, vuxet sätt. Utan du är helt galen, går till personangrepp på personangrepp . Om hur CamCam är en ful människa, falsk/äckligt falsk , hal som en ål, otäck orm, urtöntig, sneaky sneaky, sneaky, sneaky och just det, även sneaky, glöm inte sneaky. Ditt beteende ÖVERTRÄFFAR CamCams besatthet (låt oss kalla det besatthet också för sakens skull) så du är inte bara likadan som den du försöker förolämpa, utan värre. Och vi ska ta dig på allvar? Det vore ju höjden av idioti verkligen. Du har ju INGEN insikt allt i vad besatthet och dra ner andra ens betyder, när du inte fattar att det är vad DU sitter och gör. Och du rakt av ljuger bara för att få henne att se sämre ut – både dina och andras negativa kommentarer om CamCam och hennes inlägg finns över hela jäkla bloggen. Att påstå annat betyder inte att det blir sant. Medan Isabella både är ärlig med att allt negativt inte släpps igenom och både jag och så oerhört många andra varit med om att ens enkla kritiska frågor släpps fram hos Isabella. Inte ens Isabella låtsas att hon släpper igenom allt. Kritik släpps igenom, ja, det SKA alltid vara en viss procent kritik och diskussion på hennes blogg, det är så hon vill ha det och det är alltså hennes alldeles egna ord. Varje inlägg innehåller kommentarer precis efter den procentsats hon vill ha mellan negativt och positivt, och hetska diskussioner också. Kritik som däremot är för obekväm för henne släpps inte fram. Du måste vara helt blind för att tro att kritik INTE släpps fram här. Kommentarer publiceras här DIREKT, som du kanske märker, testa kommentera hos Isabella, där tar det ett tag för allt kontrolleras. CamCam KAN ta bort kommentarer i efterhand, men extremt sällan om sig SJÄLV. Hon har valt att ha ett system där alt publiceras direkt så att alla kan se, hur kritiska de än är. Dina fakta är fel, hur hysterisk du än blir får du inte rätt. Du får inte rätt i det även om du upprepar dig, jag förstår ju att du tror att man får mer rätt ju mer man upprepar sig, men tyvärr.

    Absolut roligare är det fullständiga vansinnet som återfinns i just den kommentaren där du försöker tala om för hanna att hon håller på bli besatt. Hahahaha. Du skriver även att Hanna håller på bli tokig och behöver tänka på annat. Det är så roligt att det är inte klokt. Allt du skriver i den kommentaren är precis vad varenda människa här inne just nu skulle vilja säga till DIG. Din besatthet av CamCam, din totalt oförmåga att kritisera utan att förolämpa och gå till löjliga personangrepp som inte ens en 7-åring skulle kunna vara stolt över, jag har aldrig sett nåt liknande. Aldrig. Jag har aldrig sett ett mer uppenbart fall av besatthet och någon som absolut inte mår bra. Du behöver tänka på annat. Du gör det.

    Även om du skulle ha 100 % rätt i allt du säger om CamCam går det inte att lyssna på dig. Din besatthet och sättet du går på, det blir bara komik. Det går inte att ta dig på allvar. Allt ditt trams tar bort fokus på vad du ens försöker säga. Precis allt du försöker anklaga andra för att vara, är saker du själv uppvisar. Bara en galning skulle lyssna på när en galning försöker skrika att någon annan är galen.

      Jisses vilken uppsats ? lär dig använda stycken för guds skull

        Sitta på nätet och gnälla över att en annan människa är dålig på styckesindelning. Ja , jag hade kunnat gjort en bättre styckesindelning. Uhm.. Förlåt? Är det rätt svar? Du kanske enbart ville få någon att känna sig lite dum, i och för sig.

        Fast i min vildaste fantasi trodde jag nog inte att någon kunde provoceras av en lång kommentar som inte är uppdelad i tillräckligt många stycken. Tänkte väl mer så att antingen orkar man läsa, eller så inte. Värre än så är det ju liksom inte. Men men. Dumt att missa en chans att trycka till någon lite innan man går och lägger sig.

        Nån som har en kommentar på vad jag faktiskt pratar om som inte baseras enkom på hur bra eller dålig jag är på att skriva? Jag trodde det var så det funkade..

          Men det finns ju inte en chans att någon orkar läsa det där..?

            Jag fattar nog bara inte hur man orkar kommentera det bara därför?

            Tror du inte jag fattade poängen första gången?

            Det räcker nu. Ja, det var alldeles för långt och svårläst. Vilken tur att det inte spelar någon som helst roll. Vilken tur att jag inte är en bloggare.

              Inte av elakhet, men man kanske verkligen vill läsa! Och det är ju synd då om det blir för långt när du faktiskt ansträngt dig, lite så folk menar mest och inget illa 🙂

                Om du läser alla kommentarer jag fått både här och längre upp, så kan du tydligt se att det i huvudsak är människor som verkligen vill att jag ska känna mig som en idiot över min miss. Jag ser poängen. Folk kan lägga ner nu.

                  Du verkar tvärtom missa poängen. Ta inte åt dig mer än nödvändigt dock, du verkar ta det lite för personligt

              Alltså jag tog dig i ”försvar tidigare när du skrev en annan kommentar men kan förstå att vissa inte orkar läsa hela texten.

              Du upprepar ordet besatt gång på gång, och blandar friskt versaler.
              Du låter väldigt negativ i din ton när du vill framföra vad du har att säga, då är det lätt att ”tappa” läsaren om texten inte är utformad korrekt.
              Jag läste hela texten men fick bara en dålig känsla.

              Att du blir så upprörd?
              Verkar nästan som du skulle slå personen på käften (eller båda) om dem stod framför dig?

            Hahahah

            Det där är väl för tusan ingenting. Jag har läst Bibeln och Koranen. Mein Kampf.

            Att inte orka läsa det där lilla. Stackars…

      Alltså Camilla, du måste lära dig att skriva lite kort och koncist istället för superlånga texter!!

      Tror du verkligen nån läser dina kommentarer????? Skaffa dig en hobby herregud.

        Ja, det var för långt. Förlåt, förlåt, förlåt för det. Vad mer är det ni vill ha av mig? Varför kan man inte bara skita i att läsa? Det är väl mitt problem om ingen orkar?

        Varför ger det er rätten att vara så otrevliga och spydiga? Jag fattar inte vad som händer?

        Nej jag skulle inte ha skrivit så långt. Nej, INTE många kommer läsa det. Är det världens undergång? Hur kan det vara så väldigt provocerande?

        Jag reagerade, avreagerade mig och jag ÄR dålig på att vara kort och koncis. JA jag får tänka på det. Men era korta koncisa kommentarer tar verkligen inte priset heller. Det måste väl räcka nu.

          Men sluta grina herregud

            men chilla istället för att hoppa på henne. det räcker väl med att en person redan har kommenterat att camilla skrev en lång kommentar. nu är ni bara onödigt elaka här, har ni inget bättre för er på valborg än att hacka på henne??

          Du ska inte be om ursäkt för att vissa är enfaldiga. Det är ju bara att börja uppifrån till vänster och tugga på. Okej, styckeindelning är ju inte fel, men resten av kritiken är ju bara trams. Fortsätt att skriva!

        Bästa kommentar-följetånget nånsin.

        Älskar att Camilla högre upp får kritik för sina långa osammanhängande babbel ingen orkar läsa och sen lägger en till kommentar som är ännu längre.

        Tack för underhållningen <3

          Nu börjar det här bli riktigt kul. Jag tycker ju att vissa kommentare om hur svårgenomträngliga Camillas kommentarer är säger rätt mycket om skribenternas intellektuella nivå. Den sista var riktigt underhållande om man tar med klockslagen i beräkningen.

          ?

          Jag känner en intensiv lust att filibustra, att dra ut på detta i något som liknar ett tal av Kim Il Sung bara för att. Men nu tänker jag organisera om min garderob istället. Ni har aldrig sett en avhandling på vykort ens va?

          Bornerade megäror skulle man kunna kalla er!

      Men herregud, kan ni låta Camilla vara? Orkar ni inte läsa så läser ni inte. Vill ni ha korta texter att läsa så läser ni en annan kommentar. Jag gillar långa kommentarer och därför läser jag långa kommentarer. Det är inte så mycket svårare än så. Camilla, Bry dig inte, fortsätt skriva dina långa kommentarer, jag är i alla fall en som uppskattar det.

      Lär dig att sammanfatta dig kort för ingen orkar läsa noveller till kommentarer.

        @Anonym

        Det heter ”fatta dig kort”. Är du ett troll som vill komma bort från sakfrågan?

        Din åsikt om vem ingen är stämmer inte med min tolkning. Jag skulle vilja säga att ditt ingen är en synonym till jag och mina abderitiska vänner.

        ?

    Mogis statistik ökade återigen från 40,1 till 40,4 ??

      Va! Undrar om hon tror att hon ska komma undan eftersom det är så mycket fokus på Bella. Anmäl…

        Jag har inte fått någon respons än på de jag anmält. Antar att instagram tar anmälningar om spam sist..

    Bellsa har blockeliblockat Kissan på Insta ??

      Hur kan du se det?

        Står på nyheter24

        Från en frågestund på Kissans blogg fick jag det.

      Hon har blockat nästan alla sina konkurrenter.

      Min kusin som är en konkurrent till henne på annat plan (inom aktier) är också blockat. De har aldrig pratat ihop någonsin.

    EEh vad var det som var roligt och underhållande med mina kommentarer?? Okej trevligt om jag kunnat roa och underhållit dig, var inte menat som roligt dock, märkligt att du ser det som något roligt hmm. Står för det till hundra procent OCH ni som inte fattar – det står Anonym om man missar skriva in sitt namn/nick varje gång. Nej är inte Hajen eller lejd av Bella.. alltså så fånigt och sjukt när ni kommer med det, som om inga kan försvara Bella och tycka att Cam är taktisk och sneaky. Ja ja folk här alltså… Jisses. Gonatt!

      Du svarade Hannas kommentar två gånger, en gång som Anonym och en gång som A. Där ville du uppenbarligen framstå som om du var två olika som kommenterade. Så det håller inte riktigt med att du råkar glömma att fylla i ditt nick ibland.

        Haha nej det var för att jag inte fyllde i, var inte menat att framstå som en annan person. Jösses..

          Se där missade fylla i, sorry.

          dessutom ser man ju det på ip-numret så kan inte låtsas var någon annan. Som du ser A-K så stod det Anonym flera gånger, miss helt enkelt.

      Lol

    Funderar lite på hur många kommentarer Hanna och The real Hmm skrivit idag, lite flera kanske? Men de fann inte Camilla underhållande kanske 😉

      Det var inte fler än dina. Men du missförstår. Det är inte hur många du skrivit utan vad du skriver i dom. ?

    Sindy Niklasson ska nu ta steget och kyft o fylla ut sina stackars utsugns bröst (inte mina ord). I sann influencer anda så görs det såklart en tävling i samband med detta där man ska följa motivainplants mm för att vinna.
    Det luktar spöka och omarkerat samarbete här!

    Spons, skall det stå, inte spöka ?

    Och som vanligt – eller ofta iaf – kan du, Camilla, inte ta kritik och måste håna personen du får det ifrån. Denna gång genom detta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.