En sak vill jag göra klart här!!

Mitt kommentarsfält är omodererat och kommer så förbli eftersom jag tror att den typen av transparens är nödvändig – i alla fall i den här granskningen av Isabella.
Och med nödvändig transparens så menar jag att kritik mot mig måste få skrivas utan att jag censurerar den och känner du att du behöver använda dig av fula ord för att ge din åsikt lite extra tyngd, så gör gärna det.
När du kritiserar MIG!

Men jag kommer inte tillåta kränkande kommentarer mot exempelvis Lady Dahmer, Isabella eller någon annan som kommenterar här inne bara för att någon inte delar min åsikt eller liknande.
Det är min granskning, och känner du att den väcker lusten i dig att kalla mig för något målande tillmäle – kör i vind men när du diskuterar med andra här inne så förväntar jag mig ett civiliserat uppförande mot varandra!

Jag kommer sätta mig och försöka gå igenom alla kommentarer som inkommit de senaste dagarna för jag har en känsla av att jag missat en del. Jag kommer ta bort de som inte hör hemma här men kommer inte sätta någon på moderering. Än.
Men i framtiden kan jag komma att göra det så ha det i åtanke när ni skriver vidare här på bloggen.

En liten påminnelse i all sin enkelhet!

Glad Valborg!

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Låter klokt! Trevlig valborg!

      Så hemskt att isabella nu till och med fått hot hemma på grund av detta drev 🙁

        Drev!??!

        Slå upp ordet ”drev” och försök igen ?

    Bra skrivet. Man kan uttrycka sej utan att kränka någon. Trevlig valborg puss på nosen till THK och lilla snöboll. ??

    Bra! Trevlig Valborg till dig också CamCam?

    Låter bra! Hoppas man kan få lite trevligare ton här inne igen utan alla onödiga, syrliga och dryga kommentarer som florerar bara för att få likes

      Jag har aldrig fattat viktigheten med likes. Till vilken nytta?

        För att se vems kommentarer som flest håller med om.

          OK… då fattar jag.

            Och hitta det som är mest intressant i kommentarsfältet, inte alltid man orkar läsa 250ish kommentarer för att se vad som diskuteras

      Man kan vara syrlig utan att ta till personlig påhopp och förolämpningar.

    Bra. Nu hoppas man att alla vidriga kommentarer om Bella och LD försvinner, det har varit hemskt vad folk har skrivit de senaste veckorna.

    Bra, klokt och helt nödvändigt ??

    Glad valborg ?

    Snabb fråga pga tristess – hur många inlägg på Instagram har jättebebin C.Schulman kvar nu tills han är nere på 0?
    Är så spänd på hur detta kommer sluta.

    Bra att du ryter i, synd bara att du inte gjorde det redan för ett par månader sen, då hade jag tagit din ”granskning” av Bella på mer allvar.
    Försvarar inte henne på något sätt men kommentarerna om henne härinne har passerat gränsen för länge, länge sen. Du har dessutom ivrigt hejat på dem med dina inlägg där du vinklat sanningen och spekulerat. När någon har kritiserat det du skriver har du bara försvarat dig med att du skrivit med glimten i ögat. Synd bara att det sällan framgår i en skriven text.

      ? Lite ot, läste nyss Bellas senaste inlägg, ingen här som gjort det där va? Inte okej!

      Det där är sjukt om det stämmer. Verkligen inte okej

        Jag håller verkligen med, men…

        … jag tycker att det är lite intressant att Bella helt plötsligt bytt strategi att tysta ned alla sådana här lappar mm och nu helt plötsligt skriva ett sentimental inlägg om det. Hon undgår inte heller att dra till med barnen som sympatikort. Tidigare har hon sagt att det är bäst att tiga ihjäl det.

        Det publicerades också en bra stund efter CamCam publicerade detta. Lägligt?

          Lägligt eller inte, fortfarande sjukt om det stämmer

            Som sagt håller med. Men jag tycker hennes text är i dålig smak och dem gör mig lika illa berörd som lappen.

            Jag skrev en kommentar där jag bifogar detta inlägg från CamCam. Tror du den kommer släppas igenom?

              Detta inlägg? På vilket sätt raderar detta inlägg alla tidigare inlägg och kommentarer?

                Kan jag inte svara på då det inte är något jag påstått.

          Men spelar det verkligen någon roll? Bella har fått ta emot väldigt mycket personliga påhopp och det är inte helt ovanligt att människor tar saker utanför sociala medier. Oavsett om det är sant eller inte, (sjukt att spekulera om att någon fått ett hot) så borde man tydligt visa att man tar avstånd från sånt och inte skriva att det är påhitt eller ”buhu” som en annan här nedanför. Isabella är forfarande en människa.

          Hon tar inte ansvar, utan skyller ifrån sig på ett drev. Redan innan ”drevet” började visade hon att hon åter igen hade larmknappen och att några saker hade hänt.

          Hon säger i Schulman att det är värt det trots dom här sakerna.

          Självklart är det fel att hon är hotad. Men om man väljer att leva och manipulera och provocera, ljuga, bedraga, och inte vill ändra sina sätt för att det ger henne pengar, då får man ta ansvaret för det också. Och inte klaga och skylla det på en granskning sen.

          Ja, jag är hård. men om till exempel en kriminell människa beter sig på liknande sätt genom att manipulera, provocera och bedra och sen får leva med hot, och den tycker det är värt det trots allt för alla pengar, så får den ta ansvar för det också, och inte klaga och skylla på den som genomskådar.

          Tyvärr. ”Det går inte spela smart och dum samtidigt”

          Jag tror inte på henne, hemskt, men jag gör inte det.

          Usch du låter som en man som försvarar våldtäkter med ditt ”’men…”
          Du borde fan skämmas. Usch

            Man ska aldrig skämmas för att man klarar av att hålla två tankar i huvudet samtidigt.
            Tvärtom, faktiskt.

            Ok.

            Jag skriver att lappen är hemsk. Inget hon förtjänar. Punkt slut.

            Men hennes sätt att profitera på den är inte ett dugg bättre. Oärligt inlägg också om du läser vad hon skriver då CamCam publicerade detta innan Bella.

            Men visst, kör med retoriken våldtäcktförsvarare om du vill. ”Snygg” svartmålning. Jag vet vem jag är och vad jag gjort gör andra kvinnor. Känner inte att jag behöver rättfärdiga mig för dig.

      Buhuhu -stackars stackars Bella ?.
      Hon har inte skrivit texten och ett gott råd… mindre ljug mindre ”drev”.

        Ja, det är verkligen sorgligt att det finns människor så blir så upprörda att de tar sig rättigheter att skriva vad och var som helst till Isabella.

    Känns lite försent nu, Bella har redan fått läsa om vilken psykopatisk lögnare hon är, att hon inte älskar sina barn, ska sänkas, är narcissist osv. Läste hennes senaste inlägg nu och jag tycker att det var sakligt om moget skrivet av henne, sjukt att denna bloggens kommentarsfält har tillåtits att hetsa upp till en miljö där det är ok att göra slag i saken i bellas privata liv.

      Verkligen tragiskt 🙁

      Hon har INTE skrivit den texten. ”Head of make me a victim” har fått jobba hårt idag

        Lägg ner, hur långt ska det gå innan Bella respekteras?

          Den dagen hon slutar att ljuga

          Tills hon respekterar sina läsare och inte manipulerar inlägg efter produktsläpp eller siffror för reklamintäkter?

            Så tills dess är det ok att skriva att hon är en dålig mamma och psykopat? Är ni vuxna eller tonåringar?
            Det finns ett till alternativ, vara saklig gällande kritik om bellas siffror och ta avstånd från att kritisera en mamma, fru och dotter samt någons mentala hälsa även ta avstånd att lämna hot på någons bil.

              ????????❤️❤️❤️

              Givetvis inte, men hon kan orimligen hålla på som hon gör och samtidigt vara immun mot sitt beteendes konsekvenser. Jag tycker såklart inte det är okej, men jag kan inte låta bli att tycka att den där lappen dök upp väldigt lägligt. Det känns som ytterligare en av hennes manipulationer.

                Fast om alla som kritiserade Bella var sakliga och inte föll för hennes provokationer så hade hon inte haft någon möjlighet att gömma sig bakom detta, om det nu är hitte på (jag kan omöjligt veta). Jag är totalt ointresserad av Bella men har ändå blivit kallad belliber eller vad det nu var för att jag tycker att det är skillnad på saklig kritik och personangrepp. Det finns mycket att vinna på att hålla sig till ren fakta och låta bli att kritisera en människan minsta steg, bland annat så hade man sluppit detta och kunnat fokusera på det som faktiskt är viktigt i denna granskning.

      Håller med, så många gånger det gått för långt gällande hennes privatliv, kropp och psyke. Hoppas det kan hållas på nivån det är nu, granska det som ska granskas och inte massa spekulationer om saker vi inte har att göra med

      Du blev precis hjärntvättad av Bella, grattis. Det där var exakt hennes tanke med inlägget, att göra sig själv till ett offer för att få folk att glömma allt som kommit fram dom senaste dagarna.
      Herregud …. hoppas inte alla är så dumma att de köper detta ? Vi vet ju att hon sysslar med manipulation, det har hon ju själv gått ut med i bla shulman show

        Ingen glömmer, man kan tycka synd om henne i sånna situationer samtidigt som man är emot hennes lögner.

        Jag blev inte hjärntvättad? Jag tycker att det är givet att man tar avstånd från att lämna hot. Du kanske är hjärntvättad av Camilla?

    Fick en otroligt obehaglig känsla av Isabellas senaste inlägg… Hon försöker manipulera sina läsare och måla upp camcam som den vidriga. Stort bevis på att allt som kommit fram här stämmer.

    Tycker faktiskt inte det här kommentarsfältet är så hårt som det framställs. Har aldrig sett nån som hotar eller liknande. Men om det förekommit är det såklart helt fel.

    Det här är ju bara ett sätt för henne att söka sympatier. Om hon var rädd på riktigt skulle hon aldrig lägga ut lappen eftersom det snarare kan trigga fler. Det är ett sätt för henne att försöka få stopp på granskningen av henne.

      Jag tror inte att lappen var ett hot direkt, utan mer en kritik mot henne. Men tänk att komma hem och så är det någon som satt en lapp där. Jag hade tyckt att det var obehagligt ändå. Det har gått för långt när folk tar sig tiden att göra sådant.

      Om bb nu försöker använda detta för att sympati och ta fokus från granskningen tvivlar jag faktiskt inte på, men det är synd att folk har gett henne denna chans att göra det.

    Alla som lyckats bli manipulerade av Isabellas senaste inlägg räck upp en hand

    Jag tror inte att någon smugit in i garaget och satt fast lappen på hennes bil, det är nog bara ett sätt för henne att försöka vinna sympatier och stoppa ”drevet”
    Tycker lappen är ganska harmlös för att vara ett hot…

    Blir lite full i skratt av att läsa kommentarerna på BB:s senaste inlägg. Har människan en livvakt? Behöver man det när man gör schampo och skriver en blogg?

      Baserat på folk här inne så tror jag absolut att hon behöver en livvakt. Vissa som kommenterar här inne är ju otroligt besatta av henne. Absolut psykopat och stalker varning på en del

        Men sluta. Kommentarerna här är förhållandevis harmlösa. Sluta klandra bloggbevakning. Det folk skriver här är långt ifrån detsamma som hot.

          Klandar absolut inte bloggbevakning. MEN sättet som vissa människor låter sig triggas av Bella och är arga på riktigt är ju patetiskt.

          Kan sätta pengar det är en läsare/person som kommenterar här inne. Vissa människor här är FÖR involverade i Bellas liv så de är skrämmande.

          En granskning så som bloggbevakning har gjort är bra. Vissa personer verkar dock ta det personligt och det är där gränsen till otäckt ligger.

      Ja har man haft folk som mordhotat och till och med gått så långt att dom stått utanför hennes dörr och gapat så behöver man nog en vakt.
      Dock borde den vakten vara nära henne oftare!

      Så skratta på med tanke på alla våldtäktshot m.m Isabella fått.

    Charmen med detta kommentarsfält är att det är live och omodererat. Sen finns det självklart de som inte klarar av kommunikation på dessa premisser och det ska inte tillåtas. Men att utmåla BB:s kommentarsfält som roten till allt ont är fel. Isabella stryper alla möjligheter för folk att ge feedback el kritik. Stryker man henne medhårs så tillåts man leka i hennes kommentarsfält. Hon kan ibland släppa igenom kommentarer om sin kropp el skilsmässan trots att hon svurit att aldrig göra det. Alla förstår att detta är för siffrornas skull.

    Jag kan vara hård mot Isabella för att jag ser vad hennes sätt gör med unga tjejer. Mina elever är mina exempel på det. Men alla i detta kommentarsfält är inte onda, illasinnade, avundsjuka eller elaka. Självklart finns det rötägg, som i alla kylskåp. Tonen kan vara skarpare här men det är för att många vågar vara ärliga och har åsikter. Man har hittat likasinnade och man har hittat motpoler. Men de flesta som hänger här är trötta på glorifieringen av våra influencers och den skeva bild av verkligheten de ger.

    Det är aldrig ok att hota el använda sig av öknamn, vi är bättre än så. Men detta forum visar på att det finns behov av en plattform där inte alla tycker likadant.

    Stay positive ?????

    Ni som skriver elaka kommentarer och den som lämnat lappen hos BB: fattar ni att det ni gör bara kommer förstöra för granskningen?
    Ni framstår som värre personer än den ni kritiserar dessutom, och jag är inget BB fan. Ta ett djupt andetag och tänk innan ni skriver/gör något. Fattar inte vad det finns för störda människor.

      Exalt min mening också!
      Folk tar det personligt och det är både läskigt och tragiskt

    Borde varit gjort för längesedan ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.