Joakim Lundell bemöter Alex Schulmans kritik

Joakim Lundell tar till Facebook för att uttrycka sin ilska över Alex Schulmans krönika i Expressen där han kallar Joakim och hans fru Jonna som ”jordens avskum”.
Han vill ha ett svar från redaktionen, Schulman själv eller ansvarig utgivare men två av dessa tre går omedelbart bort då detta är en krönika och ingenting varken redaktionen eller ansvarig utgivare kan lastas för.

Samma sak hände när Lady Dahmer skrev en krönika för Nyheter24 där hon kallade Joakim Lamotte för både ”rasist” och ”parasit”.
Han skrev då att han skulle polisanmäla Nyheter24s ansvarige utgivare, men precis som i detta fall så friskrev han sig från ansvarig genom att skriva följande text:
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Vad som händer nu återstår att se.
Alex Schulman förfasar sig över Jocke och Jonna på samma sätt som många föräldrar förfasade sig över ”Ronny och Ragge” när vi var små. Jag kan tänka mig att även Alex Schulman i sin tidigaste skepnad var någonting som många förfasade sig över men det verkar han helt ha glömt bort.
Hur historielös kan man bli?
En sak är dock säker och det är att ingenting är mer spännande att titta på än det ens föräldrar förbjudit. Eller hur?

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I texten skriver Joakim att han når 2 miljoner människor varje dag. Mhm säkert. Är det sammanblandning av views och människor + sammanlagda summan på alla plattformar igen?

    Börjar bli lite tröttsamt att influencers inte kan vara ärliga eller ha koll på detta. Tittare/läsare är deras valuta. Inte fan springer jag till affären och vevar ner diamanter i varukorgen för att upptäcka vid kassan att jag visst hade två miljoner pesos i plånboken. Skilj på äpplen och päron

      Det är alla som följer honom på youtube, som gått på mellanstadiet med honom, alla som satt i väntrummet till tandläkaren förra året, alla som heter Andersson i analoga telefonkatalogen och de som handlade samtidigt som Joakim förra fredagen. Och glöm inte oss stjärnor som läser här på BB. Ja, alltså sammanslaget. Jag kan ha glömt någon, ber om ursäkt.

      Inser inte dessa influencers hur löjligt det låter när de säger att de når ut till?

      Vart är camcams grävning om detta undrar jag? SCOOP!

      https://youtu.be/w9TF3prixBQ
      Tror inte spegeln var fejk.
      17.03 in i klippet.

        Lyssna på Jockes reaktion.

    Som vanligt tar jockiboi på sig offerkoftan och tjatar om social status när han själv sitter i sitt hus för flera miljoner som dom dessutom totalrenoverar för ännu mer pengar

      Schulman och LD är inte ett DUGG bätte än Jocke! OBS, jag gillar inte någon av dom!

      ”och min gravid fru!!!!” som om hon vore helt skör och försvarslös mot världen xD

        råkade förresten se jonnas svarsvideo till peg parnevik… oj oj oj är allt jag har att säga om den :/

          Var kan man se den?

            sök på youtube, ”jonna svar peg parnevik” eller nåt, det var en kille som spelade in hennes instastory och la upp.

          Hahaha kollade på den precis! För att inte vilja bli nominerade och skiter i ”riggtuben”, så lägger de oerhört mycket energi på att gå på de nominerade och tjata om detta.

      Tycker det är ganska talande att Jocke alltid själv vill ha upprättelse och ursäkter. Hans fans har skickad lika vidriga kommentarer till både Peg och Lovette. När Lovette ber honom förklara i en video för sina fans varför blackface är fel ignorerar han det.
      Gillar inte Alex men hur ska små barn förstå att det är riggad rekvisita? Att han många andra gånger betett sig sexistiskt tyder väl på att han inte bryr som om vilket intryck han gör på barnen.

      I och för sig kostar i princip alla hus flera miljoner dock

    hur orkar man bry sig om detta? vill läsa mer avslöjanden om bella! 😀 😀

      I hear ya!
      Jag kommer publicera så fort det uppkommer någonting nytt men jag tänker inte fylla flödet med tramsiga och/eller oviktiga inlägg om Bella bara för att..

      Du får helt enkelt ge dig till tåls en liten stund till…. 🙂

        Jaa mer Bella! Spekulera lite i vad det är som kommer hända denna veckan som enligt Bella kommer öka läsarantalet markant på bloggen! Jag gissar på att hon går ut och berättar om sin nya kille! Eller möjligtvis sin bröstförstoring.

          Eller: jämför hennes uttalanden om nya killen ”så glad att ha träffat någon som stöttar mig i karriären” med tidigare uttalandet om Odd ”så glad att min man pushar och peppar mig i karriären”.

            De uttalandena är nästan exakt likadana.

            Slut på jämförelse.

          Kan det inte vara så att det tagit slut med killen, har fått den känslan men kan ha fel…

            Hon skrev senast idag att hon åt middag och sov över i stan hos den hon dejtar.

        wohoo 😀 undrar om du fick något svar på mailet till pingis. jag såg att flera kommenterat på hennes blogg men hon duckar varje fråga!

        Sprid ut inläggen lite mer när du har något större, nu blev det Bella, Bella, Bella, Bella och sen ingenting. Du hade kunnat dra ut på det och hålla det vid liv längre 🙂 🙂

          men det är ju långt ifrån färdigt 🙂

        Ååh låter lite som att du insett och kommit till insikt att vissa av dina Bella-inlägg varit tramsiga. Bra där 😉

          Ja, de är lite skillnad på att skoja om Bellas ständiga filmer från Terminal five och att avslöja ganska stora lögner. Var sak har sin tid och plats.
          Det är väl inte så konstigt?

            Ja och att typ vilja halshugga för att en nolla lagts till av misstag eller ihopblandning är rent av trams. Och att vrida och vända på allt som sägs och skrivs och leta fel, vinkla och förvränga är lite tramsigt.

              Tror du företagen som blivit blåsta på stora summor pengar och eventuellt även aktier håller med dig om att detta är trams?

                Har du fått fram att det är så nu? Isåfl har hon absolut gjort fel men hur dumma är företag om de inte begär ut information på statistiken utan bara litar på vad Bella säger

                Men suck bloggbevakning.. var det någon som sa att det skulle vara trams om någon blivit blåst på pengar? Nej just det, finns ju annat som varit trams liksom. Fånigt Camcam.

    Schulman kanske inte är bättre än Jocke men hans målgrupp är i alla fall inte barn.

    OT men hörde Alex förfasa sig över Stjärnornas stjärna i hans och Sigges senaste podd. Finns här någon som kollat på det? Jag har tittat på varje avsnitt och älskar det. Blev lite besviken på att Alex kallade det årtidernas fiasko. Åsikter om programmet? 🙂

      Kollar på det pga Ola Salo 😀
      De behövde väl bara ha något att gnälla om, tycker det är betydligt bättre än exempelvis the voice, idol etc.

        Jag kollar oxå enbart för ola så brukar bara se klippen av han faktiskt! Men har sett något avsnitt och tycker det är trevligt?

        Jag personligen blir så glad att ola ställer upp i såna underhållningsprogram, så att fler människor kan inse hans storhet och sluta säga ”jaha den bögen” varje gång de hör hans namn ?

        Jag älskar ola! Och the ark. Jag har sett han live SÅ många gånger. Jag tycker han är ett musikaliskt geni, han är fantastisk! Han är grym!
        Och han är snygg, hehe ?

          ”den där bögen” med fru och 2 barn 🙂
          Men ja håller med att många har den taskiga inställningen. Tycker han är otroligt duktig som artist, saknar The Ark och önskar att Jöback & Salo hade gjort en egen version av Skyfall utan Gina och lagt ut på spotify!!

            Han är väl bi… Inte för att den saken spelar någon roll… Trist att folk skall använda sånt för att dissa folk 😮

        Tror min förra kommentar inte gick igenom, jag provar igen.

        Jag ser oxå bara för ola ❤️ Brukar dock bara se klippe med han.
        Har sett något avsnitt och tycker det är helt okej? Trevligt program?

        Tycker det är så kul att ola ställer upp i såna underhållningsprogram. Så att fler får upp ögonen för hans storhet och kan sluta säga ”jaha, den b•gen” varje gång de hör hans namn ?

        Jag älskar ola Salo! Jag tycker han är helt fantastisk, ett geni! Har sett han live så många gånger, aldrig besviken!
        MER OLA ÅT FOLKET!!
        Och han är snygg, hihi ☺️

          Hej Hanna
          Du har helt rätt mer Ola Salo åt folket & inte Casper janebrink men den störste av de alla är Henrik Strömberg i Scotts vilken lysande stjärna? i mina ögon & enligt mitt tycke så mycket mer Scotts åt folket!!

      Jag har inte sett alla… Men tycker att det har varit ett trevligt program… Är dock ytterst trött på att så.många program i tv4 handlar om telefonröstning

    Jockiboi kastar in jonna i en spegel. Spegeln visar sig nu 4 år senare varit rekvisita och väl förberett av både honom och Jonna. Ok. Kidsen som bevittnate detta spektakel då? Vad sände detta klipp dem för signaler? De som var ovetandes om rekvisitan och förberedelserna. Nej, screw jockiboi, han ÄR avskum.

      Har du sett videon? Efter det så attackerar han killen i videon med kniv fram tills både Jocke och Jonna brister ut i skratt och säger att det är ett prank. Men de berättar att allt är fejk i själva videon, tar även upp att spegeln inte skulle gått sönder, så det vet kidsen. Ett av deras minst genomtänkta pranks, det håller jag med om, men det har inte tagit 4år för dem att informera om det samt att videon är borttagen

        …..på vilket sätt förmildrar detta omständigheterna? Snarare så okejar ju både jocke och jonna pranks som innefattar kvinnovåld och vapenhot.

          Står ingenting om att det förmildrar någonting. Bara ett påpekande att du har fel i din kommentar och uppenbart inte har sett klippet

          Armed robbery prank var obehaglig och borde inte vara lagligt

      Du Johanna och Alex Schulman verkar inte ha tittat ordentligt på klippet eller iaf har ni helt missförstått och inte hängt med – för de berättar i klippet att de ska pranka deras kompis med att Jonna och kompisen ska pranka/lura Jocke – Men det är Jonna o Jocke som prankar och det var alltså skådespel av Jocke när han blev arg, det var ett prank, de prankade kompisen så ja rekvisita kan man ju kalla det och planerat och skådespel alltså! Men håller med om att deras klipp inte är lämpligt för små barn.

        ….läs min kommentar här över. Och dessutom, din sista mening där om att detta inte lämpar sig för yngre – vem över 13 tittar på jocke och jonna??

          Rätt många över 13år

            Ja många över 20, 30 och över 40 år också!

      Men snälla, håll koll på vad din/dina ungar kollar på istället, lovar att det finns betydligt hemskare grejer på Youtube än ett Jocke och jonna Prank ??

    Fast.
    Det var ju Alex bror som producerade Kungarna av Tylösand och hetsade till fest.
    Calle skapade ju för fan Jockes gamla figur ”jockiboi” och skodde sig på all misär som skedde under programmet.

    Visst, Calle kan inte beskyllas för Jockes tilltag efter showen, men han producerade skiten, det är lika lågt som glocalnet och Alex borde skämmas lika mycket över det.

    Man kan tycka mycket om Jocke och jag tycker inte om honom, men jag tycker INTE om Alex heller.

      Tycker du man ska man stå till svars för allt sina syskon gör?

        Då borde han ju rimligtvis kritisera Calle också. Något som han aldrig skulle göra med risk för att skada sitt eget varumärke ”Schulman”.

      Hur tänkte du nu? Alla bär väl ändå eget ansvar för det man gör?

    1. Alex gjorde sig känd genom mobba folk, kanske ska han vara lite försiktig med vem som ska kallas Jordens avskum.
    2. Hur är det nedlåtande att kalla Jocke för Jockiboi? Jag trodde han hittat på det ’artistnamnet’ själv?

      Han har ju tagit avstånd från sitt gamla smeknamn Jockiboi och vill gå vidare från den ”rollen”…

        Okej det visste jag inte. Tack! 🙂

    Jag känner så otroligt mycket för Jocke och Jonna i detta. Att bli rasistanklagad och kallad för jordens avskum är en nedvärderade och kränkande handling. Jag håller verkligen med om att Alex gick för långt med krönikan samt även Peg som anklagar Jocke för att vara rasist trots att han förklarat sig att han inte visste vad begreppet blackface var, han har bad om ursäkt och tog bort videon.

    Ni som förfasar er över Jocke, följer ni ens dem på YT nuförtiden?
    Jag tycker de tar stor hänsyn till att barn följer och faktiskt är bra förebilder för dagens unga som inte gömmer sig bakom en snygg fasad.
    Deras hjärtefrågor är utsatta barn i hemmet och cancersjuka barn.

    Tycker de fått så oförtjänt mycket skit.

    Hur de var förr är en sak, det går att ha alla möjliga åsikter om. Alex har också ett förflutet men herregud, man lär sig genom sina misstag och blir förhoppningsvis en bättre människa vilket jag tycker Jocke gottgör för varje dag.

      Jag började kolla på deras videos igen i samband med flytten. Har dock slutat igen, det är så otroligt mycket flams och trams hela tiden. I vilka videos stödjer de utsatta barn?

        Jadu Ellen..

        De har varit med i barncancergalan. Stöttat en fin kille som hette Alexander som gick bort 17 år gammal tror jag han var.

        Jocke har pratat mycket om barns utsatthet i hemmet mot bakgrund av sin egna dåliga uppväxt. Han har lyckats i livet trots oddsen emot sig då han var en väldigt trasig människa som ung med missbruksproblem som han tagit sig ur osv.

        Ved sägs jobba på sidan av. Inget de skyltar med eller pratar om vilket är synd.
        Viktiga ämnen att ta upp..istället blir de en trams kanal för att behålla barn tittarna.som kommer med lönen

    Haha kul.
    Han har sagt själv/finns video på när han säger att det inte var meningen att spegeln skulle gå sönder.
    Tror det ska visas efter klippet.

    Men såklart ska han försöka prata bort det också, som vanligt.

      Jag tolkar inte Jockes försvar så, utan jag tror han menar att allt i videon är fejk inkl. spegeln. Det var inte meningen att den skulle gå sönder, men det är inte på riktigt heller utan en olycka när de filmade. Blir förvånad föresten varje gång att just spegeln tas upp när någon diskuterar den här videon eftersom han trots allt attackerar sin vän med en kniv i samma video

        Klart det inte var meningen att den skulle spricka, men tänk då vad han tog i, som gjorde att den sprack!
        ”En olycka”. Ja absolut. Vilket gör det ännu mera idiotiskt.

        Hela videon är absurd.

      Den är inte fejk

    Som jag förstår det var Allan Schulman en av Sveriges mest omtyckta personer inom tv och radio. Han var väl så vitt jag förstått, närmast legendarisk. Alex Schulman, dvs sonen till Allan – vad han har gjort? Han har väl snarare lyckats med det omvända, dvs att bli så ökänd som möjligt. Han gifte sig med Katrin Z (vilket onekligen ledde henne in i kändisvärlden) och hon var ju inte särskilt trevlig ens på den tiden. Han skrev en bok tillägnad sin far. För att tjäna pengar. För i nästa stund smutskasta honom. Han hade sin blogg där han exponerade sin son till max och ägnade sig även åt mobbning. Men det var ju inte mobbning enligt Alex, det var ju bara hans åsikter? Idag ser sig Alex som en underhållare – och jag undrar verkligen: var är underhållningen? Det där klippet han gjorde för länge sedan när han drev med SJ? Eller när han hade en mejlkonversation med något bluff företag?

    Kanske dags för Alex att kliva ner från sina höga hästar, kallar man andra för jordens avskum så är man nog inte mycket bättre själv.

      Inte för att det spelar någon roll i sammanhanget men Alex blogg handlade inte om någon son utan hans äldsta dotter Charlie.

        Ja, tack för påpekandet. Självklart menade jag dottern men någonstans när jag tänkte på Charlie så kopplade min hjärna det som manligt = jag skrev son.

      Utveckla det där med att ”smutskasta” sin far och framförallt det där med bloggen där han ”exponerade sin son till max”.
      Alex har en son som är runt året gammal. Jag tror att du har blandat ihop saker och ting.

      Länka gärna, om det du skriver stämmer så måste det vara hur enkelt som helst att hitta det.

    Team Joackim .

    Fast vänta nu…

    Jag är inget fan av Jocke men vi måste väl ändå se större än att vara team den ena eller team den andra.
    Joakim har några riktigt starka poänger och även om jag tycker att hans förflutna och speciellt då det kvinnohat han spridit är helt förjävligt så har han faktiskt gått igenom en förändring och står numera för helt andra värderingar- detta måste faktiskt tas på allvar. Varför vill vi ens se människor förändras till det bättre om vi ändå bara kommer se dem för deras förflutna, då är vi inte ett uns bättre själva.

    Joakim är inte perfekt och absolut inte den skarpaste kniven i lådan men även jag som bara läser om honom via bloggbevakning har ju lyckats snappa upp att han haft en jobbig uppväxt och sitter inne på mer erfarenhet av misär snarare än studier. Att Alex sparkar på Jocke är att sparka på någon som redan ligger. Alex växte upp i ett välbärgat hem med mycket kultur och kundskap- priviligerad ut i fingerspetsarna. Någon nämnde att hans bror Calle ”skapade jockeboi” och detta stämmer faktiskt. Calle som också borde vetat bättre tog sin chans att tjäna pengar på redan trasiga själar.

    Jag vet att dom som följer Jocke och Jonna bara är barn och det tåls att disskutera hurvidare det är sunt eller ej, dock är min poäng att Jocke nu måste ta emot dödshot pga en krönika Alex skrivit om honom i en av Sveriges största kvällstidningar. Han hade faktiskt kunnat skippa den krönikan. Jocke försöker sakta men ändå ganska säkert att bättra sig och bygga upp ett värdigt liv för sig och sin familj- dessutom sprider han helt nya budskap till sin yngre publik och som det ser ut göra sitt bästa med de verktyg han har.

      Du har vissa poänger men jocke har ju även fått sina fans att skicka hot och vidriga meddelanden till bla lovette och peg. Nej, det ena gör inte det andra rätt men han kanske ska tänka på hur han själv agerar också och vad det får för konsekvenser när han vet hur det är att vara på den andra sidan också.

    Jag vet inte. Jag har svårt att tro att Alex & Sigges följare skulle dödshota Jocke över en gala. Kanske fult men känns som ett sätt att få sympati..

      Kände likadant när jag läste det.

      Vadå över en gala?! Alexander S anklagar Jocke för att vara högerextrem, rasist och kvinnomisshandlare typ.

      Rena lögner ju! – Inte okej att vinkla och förvränga på det sättet, ungefär som Camcam gör med Bella.

      Här är jag på Jockes sida. Lågt gjort av Schulman!

        Ja, nu har jag ju varken vinklat eller förvrängt någonting utan publicerat rena fakta om Isabella. Det är ju nästan lite gulligt hur lojala ni är mot en person som ljugit er rakt upp i ansiktet och glatt berättat om sina strategier genom vilka hon manipulerar er för att gå hennes ärenden.
        Som små nickedockor hela bunten ?

        Men du får jättegärna visa exempel på saker jag publicerat om Isabella de senaste dagarna som är felaktigt, vinklat och förvrängt.
        Jag har både ett utgivningsbevis och en ansvarig utgivare som gått igenom allting jag skrivit för att säkerställa att jag inte skrivit någonting som inte går att bevisa, eftersom han bär det yttersta ansvaret för det jag publicerar.
        Tror du han skulle godkänna att jag ljuger och fabricerar saker om Isabella i hans namn som han skulle kunna bli åtalad för?

          Men SLUTA för fan Camcam jag pratar INTE om någon fakta du presenterat om Isabellas siffror senaste dagarna!!! Du vet MYCKET väl att du ALLTID vinklar och förvränger ALLT Bella gör och säger, vi snackar inte om några bloggsiffror nu så SLUTA!! Du har skrivit om att hon inte skulle älska sina barn bl annat och DU kan ju gå tillbaka i många inlägg och se själv hur Du vinklat och förvrängt ELLER så är du helt enkelt korkad och faktiskt ofta missförstår vad du hör och läser och inte fattar själv att du vinklar och förvränger.. men du vet ju att du gör en massa egna antaganden. Och du vet vad som ger läsare och många kommentarer. DU manipulerar läsarna. Bara SLUTA nu med detta du nu skriver här, som om du bara presenterat fakta om Bella och aldrig vinklat om henne. Du har vinklat om andra också, mycket! Sluta bara jävla äckliga fjant.

            Det är inte det minsta förvrängt. Bella skriver en sak, några år senare förnekar hon det.
            Att ställa olika uttalanden mot varandra är inte att förvränga saker.
            Att visa på hur mycket en person ljuger för att skapa reaktioner är inte mobbing.

    Tycker verkligen synd om J&J här. Får oförtjänt mycket skit. Folk borde lägga sin skit på riktiga rasister och avskum istället.

    Nu ska de snart bli föräldrar, dags att kanske flytta fokus från trams och bråk på nätet hela tiden.. Svar på tal är bra, men sköt det som 2 vuxna

    Har kissie skrivit något om en förlovning? Kanske missat något men hon har ju en ring på sitt finger

      Nej det är bara en ”vanlig” present/Julklapp från Andreas 🙂

    Jag försökte ta mitt liv. Ingen ska behöva känna så!!!!

    https://nouw.com/sassabassa/jag-forsokte-ta-mitt-liv-33643956

    Jocke som så gärna vill ha ursäktar kanske ska börja själv? Lovette och Peg har fått lika hemska meddelanden av Jockes fans. Lovette har bett Jocke förklara för sina fans varför blackface är fel men det struntar han i.
    Gillar inte Alex men vem laddar upp en video som iscensätter en misshandel när ens publik består av barn? Att tänka till lite innan måste väl ändå vara ett krav när man jobbar med det han gör? Sen verkar han inte bry sig vilka intryck han gör på barnen, bara han får visningar.

      Exakt!!! Lovette erbjöd även jocke att ringa henne om han ville lära sig mer om blackface och varför det uppfattas som det gör då hans ”ursäkt” var att han inte visste vad det var. Detta gjorde hon med all välmening och han svarar med att hetsa sina fans på henne. Jag har noll sympatier för honom nu när han känner sig kränkt av Alex krönika.

    Hjälp vad jag längtar efter att få läsa mer om Blonda Bella 🙂

    Alltså vad håller Alex Schulman på med?! Har gillat honom förrut men nu sjönk han verkligen i mina ögon – Han verkar vilja sänka Jocke och vinklar och förvränger om honom likt Camcam om Bella. Att kalla Jocke högerextrem och rasist, och påstå att han blir farlig när han blir prankad och skadar Jonna – alltså är han korkad?!? Ljuga så?! – Jocke och Jonna prankade en vän och det var skådespel av Jocke liksom, så det Jocke säger/skriver stämmer ju här – Nej fy så illa av Alex Schulman! Sen kan jag hålla med om att vissa av deras videos inte är för mindre barn, men detta är att gå för långt. Lågt!

      Ja, nu har jag ju varken vinklat eller förvrängt någonting utan publicerat rena fakta om Isabella. Det är ju nästan lite gulligt hur lojala ni är mot en person som ljugit er rakt upp i ansiktet och glatt berättat om sina strategier genom vilka hon manipulerar er för att gå hennes ärenden.
      Som små nickedockor hela bunten 🙂

        Hallå där! Alla är inte nickedockor ?

        Är väl mer Du som har nickedockor – som hyllar och avgudar dig, litar blint på dig, går på din linje och instämmer i vad du tycker och skriver, och som hatar mot Bella för precis allt hon gör och säger – NEJ pratar INTE om bloggsiffror nu men Du och dina nickedockor som hela tiden letar fel, hånar och skammar Bella för precis ALLT. Och JO du har vinklat och förvrängt en MASSA om Bella MÅÅÅNGA GGR och nu pratar jag inte om nån statistik-fakta eller senaste dagarna. DU manipulerar och har strategier. Orm.

    Är det någon minut av året som Jockyboj inte bråkar eller är upprörd på någon?

    Jag känner hur läraren i mig vrider sig av argumentationen. Hade det här varit en argumenterande text så hade mina första två kommentarer varit:

    ”… trots att ett helt land vid det här laget känner till de humanistiska värderingar jag följer”

    Mnjaaaaaaaaaa. ETT HELT LAND! Vilket land? Belägg? Vilka humanistiska värderingar? Redovisa dessa. Glöm inte källorna!

    För att sedan fortsätta med detta:

    ”…där jag når två miljoner människor varje dag”

    Motsägelsefullt och därmed oövertygande. Du menade ju tidigare att det var ett helt land som kände till dina humanistiska värderingar. Jag antar att du syftade till Sverige, vi är fler än 2 miljoner. Eller, menar du att de som känner till dina humanistiska värderingar är fler än de du når ut till? Förtydliga.

    Jag tycker det är så sjukt problematiskt med denna typ av argumentation. Inte konstigt att mina gymnasieelever inte förstår meningen med källor eller varför de måste förklara saker ordentligt och motivera sina val, för i världen de rör sig i med influencers så används det ALDRIG. På något sätt. Här bara sägs saker rätt ut utan förklaringar eller belägg som stärker.

    Jag blir så jävla ledsen.

    Alex är ett ondskefullt svin

    Ett barn provocerar ett annat barn. Man blir ju mörkrädd! Var är alla vuxna?!

    Få saker provocerar mig så mycket som Joakim gör. Å ena sidan ser jag en person som försöker hantera sitt förflutna och bli en bättre människa. nu har jag inte läst hans bok men har fattat det som han haft en väldigt svår uppväxt. Det jag har så svårt med är hur han och Jonna hanterar ALLT med ilska. Så fort något händer ska det skrikas och gormas, viftas med händer och det brinner i ögonen. Allt är någon annans fel och allt är så orättvist och vi är minsann inte sånna längre, vi ska ju ha barn. Hellre att hela världen har fel än att vi har det!! Och huuuur kan inte vi vara nominerade i galan?? Den måste vara riggad!! Hur ska 12 åringar som kollar på detta lära sig hantera kritik och motgångar? Genom att skrika och slåss och skylla på någon annan? Vilken härlig framtid som väntar oss.

      Det är jocke som håller på så. Tror att Jonna mest dras med för att vara lojal.

      Han har haft en svår uppväxt, men att han fortfarande är omogen och inte har någon som helst konsekvenstänk är enbart hans egna fel.
      Han skyller på diagnoser och att han aldrig fick vara en barn och att någonting aldrig är hans fel.

    Hur orkar någon bry sig om vem som gör vad och säger vad för något om vem o.s.v. o.s.v.
    Alla bloggar, vloggar, You Tube, insta, Twitter, Facebook m.m. m.m. m.m. är som en stor jävla kacklande hönsgård. Hur fan orkar man lägga tid och energi på det?
    Sen är det faktiskt så att man inte kan bli älskad och omtyckt av alla, vilket verkar vara allas mål nuförtiden, inser man inte det så lär man bli jävligt besviken gång på gång.
    Personligen tycker jag det finns långt viktigare bekymmer och problem i Sverige än vem som sa vad om den och den…

    Orka jäkla strunt vonabi tjafs du är en förefatimpasse osv helt ointressant person
    Utan ha läst osv blaj paret väx upp osv
    Fy fan på ren svenska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.