Rabattkoder och sponsrade tuttar

Med tanke på att det inte är första gången Motiva är inblandade i sponsrade tuttar och att deras VD flera gånger varit inne och härjat i mitt kommentarsfält så är jag inte jätteöverraskad över att de är delaktiga i Sindys tuttsponsring i utbyte mot att de får livesända hennes operation och exponering på hennes Instagram.
Inte heller blir jag särskilt överraskad när jag ser att implantatföretaget är inne på Sindys Instagram och kommenterar lila hjärtan på positiva kommentarer men hade väl någonstans hoppats på att de tänkt ett extra varv kring hur de vill framstå som företag, men nej.

Herregud, företaget som som opererade Sindy är samma företag som kontaktade Egoina för att höra om hon var sugen på att slentrianoperera sig!
Jag skulle nog hellre låta förskolebarnen här nästgårds få gå loss på mig med sina platssaxar i ett försök att klippa bort min ena tutte innan jag låter någon från Motiva eller AKNygart ens komma i närheten av mig.

Men..
Det som gör mig mest upprörd är inte att Sindy just nu håller på att förhandla fram rabattkoder till den som trots allt VILL slentrianoperera sig på lunchen, utan det är att varken Sindy, Motiva eller AK Nygard med en stavelse nämner att det här är reklam och att Sindy får betalt – i tuttar eller motsvarande – för att marknadsföra det hela.
Jag undrar hur det skulle kännas om det om några månader visar sig att Sindy fått komplikationer av ingreppet eller att en tutte pekar upp och en pekar ner, och så har hon suttit och höjt företaget till skyarna innan narkosen ens har släppt och innan hon ens har en jäkla aning om hur resultatet kommer se ut.

Men vad gör man inte för lite sponsrade tuttar? 
Svar: Det mesta tydligen.

Och nej, Johan Andersson, VD på Motiva – jag vill fortfarande inte ta en fika med dig och snacka implantat. Som sagt – jag tror nog jag skulle släppa in den där förskoleklassen en gång till innan det ens kommer på frågan.

Jag slängde ett öga på Sveriges läkarförbunds regler för marknadsföring av läkarverksamhet och där hittade jag följande:

Delar ni min uppfattning så finns det flera saker man kan göra.
Jag har själv anmält företagen till alla instanser!

1. Anmäl smygreklamen till Konsumentverket och/eller reklamombudsmannen.
2. Anmäl den olämpliga marknadsföringen (Att livesända en operation) till Läkarförbundets etik- och ansvarsråd. Här hittar du info om det.
Deras nya ordförande Thomas Lindén uppmanar alla att göra detta så att nämnden kan kontakta vårdgivaren för en dialog.
3. Ta ställning mot den här typen av marknadsföring som ofta använder sig av unga, osäkra människor som följs av tiotusentals ännu yngre, osäkra och påverkningsbara människor som inte ska lära sig att man kan operera sig till bra självkänsla, och att operationer är ett allvarligt ingrepp och ingenting man ska göra enbart för att man erbjuds en rabattkod.

 

 

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur bra är du inte! Tack för att du tar kampen! ❤

      Rekommenderar Kamagra för orgasm!
      http://intimleksaker.com

      Med Vänlig Hälsning
      Mediachef Stockholm Stad
      Peter Bergstrom

      Sex chat masturbating orgasm with Peregon in a Live Adult Video Masturbation
      https://chaturbate.com/peregon

    Är det bara jag som får en olustig känsla av hur Martin konstant lägger ut bilder på sin dotter? Och alltid nämner hennes utseende. Ja, jag vet att det är jag som tolkar in för mycket men det känns bara… fel. Fel hur hon posar ”sexigt” när hennes pappa fotar henne som han sen ska lägga ut på sociala medier.

      Vilken Martin?

        Sorry, Martin Melin. Glömde skriva efternamnet.

      Vet inte om poserandet är just sexigt på henne på hans insta… Är väl värre på hennes egna isf…
      Men lite väl mycket poserande kan man ju tycka det är på den unga tjejen. Men det tycker jag det är överlag på IG… Man brukar få en helt annan uppfattning om folk när man är den i annat sammanhang än på deras uppstyrda IG…. Kolla på skillnaden på Jonna Lundells IG, mot hur mycket naturligare (och trevligare) hon ser ut på Youtube….

        Jag håller helt med om att det är mycket sexiga poser bland unga tjejer, det jag tycker är olustigt är att själva pappan i det här fallet är med och bidrar och verkar näst intill uppmuntra det.

          Jag menar inte att alla som poserar gör det på just ett sexigt sätt… Utan mer på ytterst tillgjort sätt, som inte får dem att direkt se ”trevliga” ut…

      Väldigt allvarliga anklagelser som ligger och puttrar i den här kommentaren. Jag tycker inte man ska slänga sig med sånt om man inte tänker efter noga först och är uppriktigt orolig. Men det kanske du ör

      Poserar hon inte bara så som hon tycker är snyggt för att hon vill se snygg ut när hon publiceras inför massor av följare? Känns rimligt för en tonåring. Men i din kommentar låter det som att det är något osunt i deras relation som ligger bakom, vilket är något helt annat än att en tonåring på eget bevåg strävar efter att uppfattas som sexig.

        Fast va? Jag tror inte deras relation är osund, jag tycker mer att det känns osunt hur han bidrar och uppmuntrar till sexigt poserande för att sen sprida det vidare. Sexigt poserande enligt min åsikt. Det kanske är raka motsatsen för dig.

          OK men då borde du vara lite mer försiktig med hur du utrycker dig får det tolkas lätt som att du hintar om det när du t ex skriver att du kanske ”tolkar in för mycket men det känns bara…fel” Vad är det du menar att du tolkar in undrar man då?

          Om du bara menar att han inte borde bidra till utseendehets bland tonåring genom att publicera bilder där hon poserar så skriv det rätt upp och ner istället.

      Så nu är det helt plötsligt fel som pappa att säga att ens dotter är söt? (Var inne och kollade och han tjatar inte om hennes utseende under varje bild alls, och hon poserar inte ”sexigt”) . Hur många mammor lägger inte ut bilder på sina döttrar och söner, men då reagerar ingen såhär.

        Nej det är inte fel, folk här som letar fel som inte finns

      Får nog stå för dig! Är nog dina hjärnspöken! (Hoppas jag som fn) Eftersom han är en känd som privatperson och även som Polis, inom sociala medier.

        Haha okej och då är man friad från allt? kommissarie klänning, ringer det någon klocka då?

        D, otroligt konstig kommentar. Förstår den inte alls?

      Jag älskar deras relation. Det syns hur stolt han är över sin dotter och hur mycket de älskar varandra. Så fint.

        Absolut. Det enda är att han tyvärr bidrar med att hela kommentarsfältet på hans insta blir fullt av människor som bedömer hennes utseende och han säger inte ifrån gällande det. En del kommentar är lite konstiga med hur snygg hon är och hur han måste vakta henne mot det manliga könet. Även ifall de gör det positivt så är det så fruktansvärt ytligt och det enda som i princip fokuseras på. Och det vet han. Går man in på dotterns insta så är majoriteten av hennes bilder att posa och få komplimanger. Tycker det är synd då pressen är så stor som den är redan på ungdomar att vara snygga och det känns som om stor fokus ligger på just hennes utseende oavsett ifall Martin nu bara skriver om hur missnöjd hon är med alla bilder på henne. Känns som sagt som fokusen hamnar där och då kanske det är dags för Martin att bromsa det på något sätt. Har själv en son i samma ålder,och skulle vuxna människor endast nämna hur snygg min 15-åring är när jag publicerar en bild på honom så skulle jag ledsna till slut.

        Jag skriver lite rörigt men orkar inte rodda i det.

        Under äktenskapet med Camilla så nämndes de barn han har med Christina väldigt sällan, tror inte att han träffade dem så ofta.För honom var det fullt fokus på Camilla, då..
        Efter skilsmässan försöker han framstå som värsta pappan, livligt påhejad av både Christina( som har allt att vinna på att vara kompis med Camilla) och Camilla med sin stjärnfamilj.. en stjärnfamilj han inte tillhör..

      Jag håller med, har också tänkt på det! Alltid fokus på utseende och väldigt utmanande poseringar

        Ja 🙁

      Det är dottern som vill att Martin ska ta alla dessa foton. Han gör som hon säger men eftersom tjejen verkar vilja vara sexig så borde han bromsa henne. Inte så lätt kanske. Hon är faktiskt lite väl utseendefixerad.

    Rabattkoder för operationer och injektioner. Heeeelt sjukt!
    Dessa två smaklösa, Sindy och AK Nygart, är verkligen match made in hell…

    WT.

    Kan vi prata om Kim Kardashians reklam på insta för en jäkla klubba man ska äta för att minska sin hunger?? Kenza har till och med kommenterat hennes inlägg med hur sjukt det är.

      Ok never mind. Hon har visst tagit bort det nu men Camcam jag har en printscreen om du vill ha.

          Stjärnans klubb-bild orsakar folkstorm – TV ”Av allt vansinnigt måste detta vara det värsta” https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/253693

            Men snälla, Aftonbladet-tv LEVER på click bait-rubriker

              Men snälla tillbaka, de visar print på bilden + texten hon la upp, var det inte det som efterfrågades?

                Det är fel, ja, men jag tror knappast det har orsakat en folkstorm. Det kan liknas med när två kritiska kommentarer skrivs på Twitter och då är det tydligen ”Twitterstorm”

                  Men gud, sluta häng upp dig på deras rubrik. Bilden finns där. Snabb googling på nyheter visar ju iallafall att det skapat många rubriker. Du kan ju maila Aftonbladet och be dem korrigera till mediastorm om du vill

                  Anonym 18:50, vem är det som hänger upp sig egentligen? ?

        tummen upp på den

        Den är inte alls borttagen! Och Kenzas kommentar är också kvar

    Kan någon erbjuda Sindy en rabattkod hos en psykolog, please?

    Är det en allergisk reaktion som gör att hon har sådan fläskläpp?

      Tror hon har tatuerat in färg på läpparna 🙂
      Nu kan man tydligen tatuera ansiktet så det ser ut som man har foundation på.

        hahahah vad i hela……

          Kolla in https://www.instagram.com/ferypmu på insta. Blev alldeles paff när jag såg att det fanns i Sverige

            Tillägg, det kan väl för tusan inte vara bra för ansiktet/hyn?? ?

        Bor en gammal dam här, runt 80 kanske, som någon gång i sina yngre år tatuerade in röda konturer kring läpparna. Säkert snyggt med rätt färg på läppstift på en kvinna i sina bästa år, inte jättesnyggt på en äldre dam som aldrig sminkar sig. Är ju troligen inte samma sorts färg de använder idag, kosmetisk tatueringar brukar ju försvinna, men ändå

        Jag kände henne (om det är videon ni snackar om), och ja hon gör allt man kan tänka sig. Hon hade stor blogg (har stor insta men uppdaterar aldrig) och var så mycket finare under den tiden jag kände henne.

          Vem? Sindy?

    Jag tycker att de som ska mest kritik här är motiva, att de svarar på kommentarer som tonåringar, livesänder operationen och skriver ”så fint!!!! ???” på någon som är helt nyopererad ger mig känslan av att de vill ”connecta” med tonåringar och yngre vuxna. Som ett får i ulvakläder för jag tror knappast att kirurger är så omogna eller korkade. Känns verkligen så beräknat.

      Har suttit och glott på en mening alldeles för länge nu. Ska det inte vara ulv i fårakläder?

        Hahaha jo det ska det ?

        Hahaha ??? herregud, så går det när man sover får dåligt!

        Jag är som ett får ska börja ta på mej ulvakläderna ibland ?

      Men eller hur, känns så sjukt oproffsigt av Motiva. Känns sådär att jag har Motiva implantat själv. Hade hellre valt ett annat märke… kommer dock inte operera om mig för att byta märke på implantaten. Företag som använder ❤️❤️??? sådär är fånigt. Helt okej använda emojis men liksom skriv något också då. Typ hellre ”roligt att du är nöjd ❤️ Det blev jättefint ?” än bara slentrian emojis.

      Men vad vet jag, deras sociala medier ansvarig kanske får betalt per emoji.

      Verkligen. Absolut vidrigt.
      Väldigt kul att Sindy skriver att resultatet blev så bra också, det ser man verkligen inte någon timme eller dag efter op.

      Fy fan vad vidrigt, vidrigt, vidrigt. De borde bli bannade från sina verksamheter. Som du skriver bör detta absolut tas upp med etiknämnden.

    Smaklöst.
    Kan haja det kanske inte är jättekul som ung med hängbröst, men hon verkar ju fått pippi på att fixa utseendet och är bara 25..
    Kikade på hennes insta och nya tidens feminism, enligt inläggen där, så är det tydligen girlpower att visa upp sig så mycket som möjligt.

      Nu är det ju inte hon som gjort något fel med valet att operera sig, det är ju hur hon och företaget agerar utåt som är problemet

        Skrev ju att det inte var något fel med det, att jag kan förstå det. Syftade på allt runtomkring (uppvisningen plus alla andra ingrepp) som gör att detta, ihop med det oseriösa företaget förstås, bara ser illa ut.

      Det är mest bara att de kallar det för feminism, men det är ju inte feministiskt bara för att man säger att det är det.

      Eller hur!!! Som om ju mer du viker ut dig och åmar dig helnaken på sociala medier, ju mer girlpower har du. Och de som säger något annat är bara kvinnoförtryckare… Nä. Tycker bara allt med Sindy är tragiskt.

    bra camcam! älskar att läsa sånt här och att folk gräver i liknande grejer 🙂 skitföretag ska ha skit. behöver du grävhjälp någon gång så hojta till! <3

    VD-Johan! Jag vill gärna ta en fika och fråga hur ni tänker. Som kund med Motiva implantat har jag väldigt många frågor. Har du vägarna förbi Göteborg snart?

      Vad är fel på dina implantat?! ? Har också motiva, mjuka och följsamma, lite ”sladdriga” dock.. ?

        Hur tolkade du den där kommentaren så fel?

        Inget som helst fel med de. Mina är dock inte mjuka och sladdriga utan hårda (vilket var vad jag ville ha så är supernöjd). Däremot har jag väldigt mycket frågor kring hur de som företag tänker kring mycket. Därav hade det varit intressant att höra vad han har att säga.

    Anna Book har börjat gå upp i vikt, nu säger hon att hon är snyggare kraftigare. Det var väl väntat?

    58 000 är det ett skämt eller?!

      Nä jag betalde 58000 i april för min operation. Väldigt vanligt pris. Nordiska kliniken tar typ 90 tror jag och artclinic med (lyft + förstoring) men de två ligger i överkant.

      Det är normalpris.

      Nej? Rätt låg operationskostnad. Vad tror du att operationer kostar egentligen?

      Billigare med ”bara” vänlig bröstoperation, hos många ligger det kring 40000. Sindy gjorde ett lyft också och då blir det dyrare.
      Har man tappat mycket volym och har lös hud kan man få göra ett lyft för att få ett bra resultat.

    Plötsligt händer det: Bookens Insta är öppen!

      Biggest hashtag VIP: #detärsuperviktigthurmanformulerarochuttryckersigtillpunktochprickaprecishelatidenellerkanmankansketummalitepåsakerochtingviktigtochoviktigt #stillaundran

      Oh maj gadd, tack för tips, nu har jag snabbkollat det jag missat. Snabbt som tusan innan hon stänger den igen ??
      #fredagsnöjedeluxe #älskarhashtagsalaanna
      #julängredestobättre #jukonstigaredästobästastebästa

      Vet ingen som står så spejsat med handen när hon posar…

        Som Anna Book alltså ?

    Jag hade mer än gärna fått mina bröst fixade gratis.. minus 44 kilo är inte kroppens bästa vän utseendemässigt om man säger så

      Men frågan är, skulle du göra det om det livesändes? Och vara uppbunden som levande reklampelare för dina bröstimplantat?

        Dom får gärn livesända min op iallafall 🙂 har knappt så jag fyller ut A kupa haft samma bh sen 7an (är 28 idag) vill kunna känna mig kvinnlig, köpa kläder som passar, bh som sitter fint och framför allt kunna visa mig naken utan att behöva skämmas. Dessutom är större bröst snyggare till en kurvigare kropp än som jag har no boobs at all ser bara knas ut :/

    Här verkar ett område som är heligt för Blondinbella – att bli sponsrad med bröstoperationen. Och vad mer hon nu kanske har gjort i ansiktet.

    Kan man kanske anmäla till IVO?

    Jag ska göra en sån operation som sindy gjort inom några år. Inte bestämt mig för vilken klinik än… men det är ju skönt att ha en mindre att välja mellan tycker jag.

    Jag blir positivt överraskad när jag läser detta gräv. Skönt att någon orkar ta tag i dessa viktiga frågor.

    Unga osäkra individer har ibland lite begränsat sunt förnuft, och dessa lagar samt etiska riktlinjer finns där av en anledning.
    Synd att pengar är allt för dessa företag, tänk om det kunde vara lite mer godhet samt medmänsklighet.

    Sindy har ju även gjort reklam för spelsajter, så antar hon inte är så picky på vad hon väljer iaf.

    Bästa inlägget Camilla. Ditt då och inte Sindys sponsrade inlägg, he he.
    Tack för att du uppmärksammar detta. Respekt.

    Måste säga att inläggen på senaste tiden hållit riktigt hög klass. Heja CamCam.

    Men kolla in MONAS UNIVERSUMS senaste inlägg… Plötsligt tycker hon att tuttarna hänger lite extra, kanske dags för ett lyft… JAG FAN DÖR! Trodde inte gamla tanter skulle bry sej och än mindre nappa på sån här SKIT! Besviken är bara förnamnet. Aldrig mer att jag tittar in på hennes blogg!

      Men hon skriver ju att hon vill se lika fin utvändigt som hon känner sig invändigt?

      Inget fan av Mona, särskilt inte sen hon blåste fitterbittan på pengar, men hon har ju knappast hymlat med sin fåfänga. Hon gör ju massor med inlägg om sprutor, lösögonfransar, sin viktop. osv och har gjort i åratal.

    Erbjuder de manliga bloggare plastikkirurgi? Typ pungförminskning eller korvförlängning önskas se live! Mvh

      ?

      Du kan då få ömma, såriga och blödande bröstvårtor.

    När jag var 25 var jag inte heller nöjd med mitt utseende. Nu kan jag inte förstå det alls, jag såg ju fantastisk ut. Är glad att jag aldrig fallit för operationer eller annat utan bara konstaterat att jag ser ut som jag gör.
    Stackarna, undrar vad de kommer göra den dag då åldern tar ut sin rätt. Jag var en gång i tiden vän med en fotomodell, så himla vacker men totalt blåst. Det var mer givande att glo på när färg torkar ärligt talat. Jag tror det är bättre att jobba på sin personlighet istället. Utseende är inte allt.

      ”Jag tror det är bättre att jobba på sin personlighet istället. Utseende är inte allt.” Jättebra skrivet!! Man ska verkligen jobba på att vara den bästa man kan vara och försöka vara en bra medmänniska, mamma vän, syster, ja vad man nu är! Det är så klyshigt Utseende är inte allt, men det är sååå sant och ju äldre man blir desto mer inser man att det är sanningen. Jag själv är 25 år och jag tycker om att ha ett fint yttre, men jag tycker det är mer viktigt att jag är en god vän, en bra mamma och en bra kollega. För är jag inte det utan bara snygg/fin så är det ingenting värt ärligt talat.

        ?? Till er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.