Paow är igång igen

Älskar även hur mitt senaste ex berättade i någon podd som släpptes nyligen att han hade dålig tilllit till mig för att det ”hände en grej i början av våran relation som gjorde att han inte kunde lita på mig” och får det att låta som att jag legat med hans bästa kompis bakom hans rygg lol.

Kan berätta vad den grejen var som gjorde att det var värt att bråka med mig om 10 gånger i veckan om i 6 månader. Jo nämligen att jag sket i honom för att gå ut med mina vänner en kväll(då han skulle jobba till kl 2 på natten och jag orkade inte sitta hemma och vänta)våran 4e dejt vi skulle ha. Det fick alltså honom att läsa igenom mina meddeladen från typ 2013 och bråka med mig om allt hela tiden. För att det sen skulle komma fram att han vart otrogen 2 GÅNGER mot mig.//Paow

Jag hatar att säga det men återigen så kliar det på min ludna tunga** att säga de magiska och smått osympatiska orden:
I told you so!

Jag är hemskt ledsen att säga det, Magdalena men jag visste att det skulle bli så här – att Paow skulle hänga ut Lance på sin blogg efter att det tagit slut mellan dem. Jag skrev om det här.
Och här pratar jag inte ens om sanningshalten i hennes påståenden utan jag bara VISSTE att hon skulle göra det eftersom hon ALLTID gör det!

Precis som jag pratar om i den här podden så är det inte Paows fel att hon blivit dåligt behandlad av män i sitt liv men det är upp till henne att göra det som krävs för att inte hamna i samma situation igen.
Har man ett beteende som gör att man dras till en viss typ av dåliga män som så kommer man fortsätta göra det ända till man ändrar på det som ligger i botten för detta beteende – och det är någonting man bara kan göra själv, men det är aldrig en kvinnas fel att hon misshandlas fysiskt och psykiskt i en relation.

Lance manager tror inte att han vill uttala sig men återkommer i så fall.

**Herregud, visste ni att man kan ha en hårig tunga?

Vad ni än gör – googla INTE på ”hairy tongue”!!!
Fy fan alltså!

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du hatar det inte ens lite ?

      Hatar?

        Jag gissar att Alex syftar på att CamCam skrev: ”Jag hatar att säga det men…”
        Och att CamCam inte alls hatar det utan i själva verket är jättenöjd med att säga det… ?

          Du är smart du Tronald ✌?

    Jag hoppas verkligen att Paow kan läka snart. Hon är helt uppenbart väldigt trasig som människa, och det står i vägen för hennes utveckling och mognadsprocess. Oavsett hennes ofta osympatiska handlingar har jag empati för henne, för det är inte lätt att läka efter destruktiva förhållanden. Det är dock inte omöjligt. Det kräver att hon börjar jobba på sig själv och blicka mer inåt än utåt. Är det något jag önskar henne så är det att hon finner drivkraften att göra just det.

      dock känns det lite som hönan o ägget.

      blev hon osympatisk av sina destruktiva förhållanden eller gick hennes förhållanden åt helvete för att hon var osympatisk från början?

      oavsett vilket så håller jag med dig, hoppas hon healar och mår bättre.

    OT. Men camcam, kan du göra en insats och få mr cool att rapporteras av så många som möjligt både på Spotify och youtube. Ju fler som rapporterar desto snabbare kan man göra något åt det.

    Han har bland annat en låt om att våldta barn. (Lyssna inte för då stiger den i populäritet) bara anmäl!

      Precis, lyssna inte på Spotify! Googla namnet och läs texten till låten kn***a barn. Man tror fanns inte det är sant! Får man ens skriva sånt och publicera?

        *fan

        Från en annan låt av nämnde herre ”Och det är inte direkt ett krav
        men hur ska jag kunna ha respekten kvar när man måste ha sex med barn.
        För o hitta en tjej som inte redan blivit ett luder,”

        Misogyn jäkel. Skulle inte förvåna mig om jag hittade en rasistisk text också. Sådana snubbar som tycker att man ska få säga allt i konstens namn, brukar ha en del osköna åsikter.

      Herregud, det är på riktigt det vidrigaste jag har läst.

      Ja snälla du som har en sån stor blogg borde kunna se till att den försvinner! Hur kan man ens skriva en sån äcklig vidrig låt och inte få några följder? Vilken sjuk människa!! Hoppas alla uppmärksammar den och att han får rejält med skit för det

        Det kommer ett inlägg om det lite senare idag!
        Det har inte gått mig förbi – jag lovar! Jag har läst alla era tips om det!

      satir

        Över Vad?

          pedofiler

            För göra satir krävs lite mer än att skriva vad en pedofil gör, det finns inget i hans texter som visar det minsta på att det är satir. Det är bara idiotiskt att kalla det för det.

        Nej, det är inte satir. Det är misogynism.

      I am on it!

        Nej, fall inte i den fällan! Att moralisera över humor är inte en viktig samhällsinsats. Elaine borde fokusera på det hon kan och låta komiker sköta humor.

          Det är ingen fälla! Texterna är VIDRIGA!
          Tycker du att han är rolig – skratta då, men kräv inte att vi ska göra det om vi inte är riktigt lika roade!

            Men ni vill kräva att det tas bort? Det finns en konflikt där. Man får tycka att det är roligt …men det ska tas bort från olika ställen?

              Nej, jag tror inte att det är någon som kräver någonting, utan man visar sitt missnöje om man är missnöjd precis som man gör på Instagram vid stötande inlägg.

                Men målet är att det tas bort?

                  Jag tycker att det ska tas bort men du får tycka annorlunda.

            Eh har väl aldrig krävt att ni ska garva? Nu gör du en riktig halmgubbe. Är väl viss skillnad på att inte skratta (det gör inte jag heller) och på att få total moralpanik och vilja radera musik från Spotify.

            Uppriktigt nyfiken på hur denna musik är en sådan samhällsfara. Det är trams som på sin höjd får vissa att garva.

              Kanske är jag sekundärkränkt å alla utnyttjade barns vägnar? Det må så vara i så fall.

                De behöver din energi på annat håll. Det finns människor som på riktigt utnyttjar barn. Lägg fokus på det istället för en tramsig skämtrappare som försöker provocera

                  Och du använder din energi på att kritisera folk som kritiserar pedofilibaserad ’humor’?
                  För dig finns det _garanterat_ mer konstruktiva platser att lägga fokus.

                  För att ungdomar kan påverkas och tycka det här är okej när det sjungs om, vilket i sin tur kan leda till brott. Att normalisera och romantisera pedofili är inte normalt och ska inte vara ett knapptryck bort från ett barn. Eller komma per automatik i någon spellista.

                  Hört talas om våldspyramiden? Om inte råder jag dig att googla, ger en bra förståelse för hur små saker påverkar i stort.

              Moralpanik över att en snubbe sjunger om att knu..a barn? Att han måste ge sig på barn för att hitta någon som inte än är ett luder?
              Du kallar det moralpanik? Jag kallar det pedofili och brottsligt.

                Hahaha om du inte ser skillnad på att säga något och att göra det, då har vi grova problem.

                  Finns ett grövre problem, att det finns människor som på riktigt tycker att det är roligt att skämta om att knulla barn. Du kan gå in på Ecpat och läsa lite om vad barn utsätt för dagligen, även i denna stund så livestreamas det övergrepp. Klarar man inte av det så förstår jag inte hur man kan skratta åt det.

                  Om du tror det är många, långa steg från att säga och att göra ska du definitivt googla våldspyramiden, Frida.

                  De män som kommer på såna här texter är inte de bra männen med respekt för kvinnor och barn. Det är män som har närmare till att begå vålds- och sexuallbrott

          Det finns ingen humor i detta överhuvudtaget. Ni som tycker detta är kul får gärna utveckla exakt på vilket sätt det är roligt, istället för att kalla motståndet för moralpanik. Så, på vilket sätt är det humor att sjunga på att man ska våldta spädbarn? Ja, eller kn*lla spädbarn, om nu någon sjuk hjärna kan få för sig att spädbarnet i fråga är kapabelt att ge sitt medgivande (handlingen är straffbar ändå).

            1. Man kan tycka att något är tråkigt och töntigt utan att vilja starta ett drev.
            2. Frågan är inte huruvida detta är objektivt roligt. Inget är det, humor är subjektivt. Frågan är om man ska gå in och detaljstyra humor och satir. Jag tycker inte det. 🙂

              Jag har ganska rå humor själv och kan skämta om död och sjukdomar tillsammans med mina vänner, men är beredd på att många inte tycker att det är skämtmaterial, då det finns gränser. Någon form av gränsdragning måste det få finnas. Tas det bort och producent t.ex. backar finns det väl en anledning, utöver ett såkallat ”drev”.

                Äsch. Om yttrandefrihet kostar att jag tar illa upp är det värt det. För inte så länge sedan kunde man få dödsstraff för att man uttryckte sin åsikt. Det är problematiskt. Om jag tar illa upp…not a big deal.

                Det där är så luddigt sagt. Vart ska gränsen drar? Lovar att många religiösa inte tycker att man får skämta om dem. Jag är tjock, gillar inte såna skämt. Nazister tycker nog inte heller att skämt om dem är kul. Intresserad över var den gränsen ska dras

                  Kansle när man uttryckligt skriver att man ska skända någon? Yttrandefriheten omfattar inte hat, hot eller kränkningar.

      Fattar faktiskt inte moralpaniken över tramsmusik. Låt bli att lyssna om det inte faller er i smaken, men tror ni på riktigt att någon far illa av detta? Att det får folk att bli pedofiler? Anmäl Game of thrones också, det innehåller massa vidriga grejer.

      Jag gillar inte mr cool alls. Men gillar Anton Magnusson! Det är olika

        + en på den. Lyssnar inte på hans musik men som komiker eller i pod gillar jag han. Bryter även en del genom att vara öppen med sin ångest, depression och panikattack.

          Sinnessjukt tragiskt att han varit tillsammans med kim Wall för några år sen, det måste vara helt sinnessjukt tufft för honom

        Har inte alls lyssnat på mer cool men däremot mycket av det han gjort tillsammans med Simon G tex. Det är ju också jävligt tramsigt asså, men samtidigt roligt ibland. Såg dock hans första stand up turné tillsammans med Simon G, inte så roligt nån av dem faktiskt.
        Färska prinzen är annars uppskattad i hushållet. Där snackar vi också en person som är mycket roligare än sin musik.

      Det är så vedervärdigt så det finns inte. Elaine har lagt ut en post på Instagram om detta och det finns fasen karlslokar som försvarar detta. Tjafsar om att de som anmäler låten inte vill ta debatt eller är emot förändring. Vilken j-kla debatt eller förändring, att tycka att det är ok att våldta spädbarn?!?! Eller att tycka att det är ett kul skämt. Om inte Spotify tar bort skiten så fattar jag inte vad man har för principer för vad som anses stötande. Säkert en låt om en mamma som ammar sitt spädbarn, typ det äckligaste som finns enligt vissa.

        Mm att lyssna på en låttext är ju exakt samma som att GÖRA det som sjungs. Ingen skillnad alls där. Hoppas att all kultur du brukar är certifierad! Man får bara kolla på/lyssna på sådant där man kan skriva under på allt som sägs.

          Fast varför skulle jag uppsöka kultur jag inte stöttar? Jag är emot rasism, alltså besöker jag inte Ungern trots banden till landet. Jag är feminist och tittar således inte på program som 2 1/2 men. Varför konsumerar en kultur som en ändå inte stöttar?

            Förbjud 2 1/2 men!

            För att man kan skilja på åsikter och kultur? Jag lyssnar på mycket rap med kvinnoförnedrande texter. Är ändå feminist. Att lyssna på ”rätt” saker gör ingenting för kampen.

            Konstigt att Handmaids tale är så poppis. VILL ALLA ATT KVINNOR SKA VÅLDTAS?!!??!!!

              Det känns som att människor spårar rent allmänt när det gäller yttrandefrihet. Ärligt talat måste vi tillåta att det hela tiden sägs saker som vi inte gillar. Annars är vi som civilisation extremt illa ute. Som det ser ut blir det en trasslig höst rent regeringsmässigt. Vill ni att vänstern ska begränsa vad som sägs? SD? M? S? KD? MP? Vem ska bestämma vad som är rätt att säga? Vi har en del inskränkningar i yttrandefriheten – bl a hets mot folkgrupp – vilket är vettigt. Bara för att man tycker en sak betyder inte det att man prompt måste säga den, såklart. Den diskussionen vore mer intressant tycker jag, kan vi lära oss att hålla tyst ibland?. Inte ropa på förbud så fort man inte tycker samma. I det här fallet uppenbarligen (ej läst/hört låten) någon form av humor. Och vad som är skrattframkallande är olika.

                Men sluta använda yttrandefrihet som argument, den gäller inte ens vid brott så fattar inte varför det fortsätter dras upp?

              Ja, alla vill att kvinnor våldtas. Det är ju sen gammalt?

              Ingen idé att debattera med människor som använder det som argument ?

      Är väl allmänt känt att han inte är så ~*soft snubbe*~ heller. Fyfan.

        Existerar de här människorna som försvarar en låt om sexuella övergrepp mot barn i detta kommentarsfält? Jag är i chock. Höll på kräkas när jag läste texten. Så mycket Flashback vibbar. ?

      Hur anmäler man?

      Blev riktigt illamående.

      Svin…jäkla äckel.

      Hur är det här något nytt?
      Han har ju hållit på ett tag och blev portad från någon festival efter protester, har haft ett program på radio. Han kallar det han håller på med satir och stand up-comedy, men det är ju bara gräsligt. Hur kan det vara satir? Hade varit intressant att få höra hans verkliga tankar kring det, inte som sin karaktär.
      Cam – jag hoppas du kontaktar honom för ett uttalande.

    Kunde.. inte.. låta bli.. att googla ??

      Samma här? Att skriva ”googla inte detta” är som en direkt uppmaning att göra det för mig ??

        Men hallå… *eko* -Vi skrev att ni SKA googla och läsa texten. Men ni ska inte lyssna på låten på Spotify för då stiger den i popularitet! Till några av er andra -det här är inget att göra sej rolig eller raljera över.

          Gällde nog håriga tungor.

            Ja, det gällde tungorna. Åtminstone det jag skrev.

              Samma här, eftersom uppmaningen var att inte googla håriga tungor kunde jag liksom inte låta bli ☺

    Lance blir snart en riktig kääääääändis för han spelar ju in en egen realityserie nu.

      ”Livet på en pinne” med Balancelot Hedman Graf?

      Det är nog att han och kompisen själva filmar och ska lägga upp på YT. Vad hände förresten med YT, var ganska längesen nu de gick ut med det och Paow pushade för Lance YT men sen var där inget? Nej menar inte L och Ps gemensamma som P sen tog över, hon pushade även på ig för Lance kanal när de var vänner, men sen kom inget, märkligt.

    Trist att hon behöver må så dåligt att hon behöver hänga ut människor hela tiden. Men podden, Lance säger ju även att det inte var en stor grej så här i efterhand. Undra om hon ens lyssnat på den?

    Paow är som en broken record…

    ”Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.” – Albert Einstein

    Fast Lance verkar ju inte vara en gullis direkt heller. Snubbe som kolla igenom telefonen pga utekväll med tjejerna. Friskt.

      Det är Paow, en tjej som skryter med otroheter i Temptation Island, så henne hade jag nog kollat så långt bak som fotoalbum från spädbarnsålder för att känna mig någorlunda trygg att släppa iväg henne ensam. Paow+ alkohol+ kompisar+ killar= oförutsägbart. Sen hade jag nog undvikit att bli ihop med henne från första början om jag tänker stalka och skrolla igenom hela hennes FB flöde. Han är nog inte så frisk heller.

        Vi vet ju inte ens vad som hänt, men Lance var/är 17 år, det var hans allra första förhållande, och det var med… Paow.

          Ja, visst, men det tyder ändå på ett kontrollbeteende. Är man trygg med sig själv så hade man väl bara dragit en gräns om partnern gör något man tycker är oacceptabelt istället för att börja hålla koll på hen.

            Han var bara 17. Vem är ”trygg med sig själv” när man är 17?

      Skulle det vara friskt då att lita på Paow tycker du? Hon har ju själv berättat om hennes enorma otrohet, att hon undanhållit då hon varit otrogen, att hon tar?/tagit droger, festar konstant, ångest, depression…

        Nej men då kan man ju ta avstånd istället för att bli kontrollerande.

    Ja Paow och hennes alla ex är ju en följetong som upprepar sig gång på gång. Men vad jag förstår så kan hon vara jävligt provocerande och krävande. Att spela på känslor med typ hämndaktioner och hot av typen då går jag ut och festar m mina vänner,tar några hångelbilder med någon snubbe samt ev ligger lite m första bästa när man har bråkat tar ju inte direkt fram de bästa sidorna hos ens partner . Tror inte alls att alla hennes ex har varit ”dåliga” killar däremot har hennes agerande i många fall triggat igång deras sämsta sidor.

      Exakt så

    Det första jag gjorde va att googla på
    Hårig tunga. Jag lär mig aldrig ??

    Hon har nog ingen självkänsla för fem öre. Hon är omogen, konfronterande och arg, men jag ömmar för henne. Hon känns så vilsen, som att hon aldrig hittar vägen ur det.

    Hej, nu släppte du ju inte igenom min förra kommentar om det heller så det kanske inte är någon idé att kommentera, men om du vill ha någon trovärdighet kvar så tänkte jag att jag ska prova och se om man kan få ett svar. Jag undrar om det är en slump att mina kommentarer inte kommer igenom sen jag skrev att dina videosar är katastrof eller om du har börjat modda folk och det är därför? 🙂

      Jag försöker mest bena ut gnäll från andra som kommenterar och har moddat ganska mycket samt lagt in lite ord i modd-filtret…
      Har man hamnat felaktigt i modd så kan man enkelt plockas bort därifrån…

      Att tycka att mina videos är katastrof får man ju så klart tycka.

        jo, men det sa du igår också och du har ju uppenbarligen fortfarande inte plockat bort mig från någon moddlista och släpper inte igenom alla kommentarer.

        Några dumma ord eller liknande har jag inte skrivit och inte något random gnäll heller.

        Jag undrar om min kommentar (kostymnisse) om fria tider är på modd eller om den inte kom fram? Eller om den inte blev godkänd? Det gör ont i mig när min långa kommentar om hur fria tider absolut inte är något att lita på inte kom fram hehe

    Men jag tror knappast att han får en tjej som är mer lik sin mamma i alla fall. Och det är väl tur det kanske. Ostabilt lynne, hänger ut, viker ut sig, spottar inte i glaset m.m. Man dras till det man är uppvuxen med sägs det så det kanske blir fler mamma-kopior för Lance?!

    Strul möter strul helt enkelt… Kolla tex Sindy Micke mfl.
    Har man problem själv så hittar man ju lätt andra som också har problem, för andra skulle ju inte orka.

      Sånt är så synd, att andra inte orkar. Människan som är strulig har oftast ett tungt bagage bakom sig. Och att gång på gång bli avvisad av personer som inte har nått tungt i själen är tufft och för att inte vara ensam är man med andra trasiga.
      Hur man än gör så blir det aldrig bra.

        Visst, men det är inte en ”hel” människas uppgift att rädda en ”trasig” människa genom att vara kvar i ett förhållande trots att båda mår dåligt av det. Däremot är alla människor ansvariga för sitt eget mående (så långt man kan påverka det såklart!).

          Det har jag aldrig sagt. Hur kan någon få en annan hel?
          Inte ens sjukvården kan läka trasiga individer.
          Men man behöver inte ha så nonchalant syn på människor som går igenom tuffa saker.
          Får bara personen att må sämre.
          Och visst jag kan förstå frustration när personen inte har något eller klamrar sig fast i föräldrarnas skiljsmässa som något traumatiskt.
          Men ingen vill leva ett struligt liv.

        Jag tänkte också lite på vilka värderingar man har i livet.. Hade en tjejkompis med drog/alkoholproblem, men förutom det så hade hon väldigt märkliga sätt att se på världen… vilket ju bidrog till att hon inte fick de vettigaste killarna precis.

        Ibland finns det dem som orkar men det kanske inte syns och hörs lika mycket. Jag lever med en person med många diagnoser. Det är inget vi pratar öppet om. Jag är en vårdande personlighet helt enkelt men ibland tror jag att jag hjälpt ”för mycket” jag gör allt… men jag har försökt analysera och djupdykt i mina känslor och jag älskar! Min kärlek till den här personen är frisk även om inget annat är det.

        Ska egentligen inte yttra mig om andra när jag inte vet några detaljer men som jag förstått tog camimami tillbaka camipapi, nyktert och kärleksfullt(?) ???

    Alltså jag vill verkligen ömma för folk som blir illa behandlade i förhållanden, men HUR är det möjligt att bli det i VARJE förhållande? Alla förhållanden Paow haft har hon blivit misshandlad och/eller bedragen. Antingen har hon världens absolut sämsta personkännedom (och då är hon ändå bartender, och de brukar väl vara rätt tjosan på det? Kanske generaliserar jag..), eller så överdriver/ljuger hon.

    Eller raggar hon utanför AR (Anonyma Rövhål)?

      Fräsch att skylla på den som blir misshandlad.

        Ja, för det var ju verkligen det jag gjorde…

    Kan dock förstå lite att Paow vill berätta och förklara sig, vem vill inte det liksom, så brukar väl många göra. Otrogen minsann, men det måste väl ha varit i pauserna då eller. Det var lite konstigt med de snabba plötsliga avsluten.. Så Lance har en manager?

    Jag! Tror du det är sant? Jag tycker det låter rimligt iallafall.

    Paow hade rätt att hänga ut honom eftersom han pratade om henne i podden.

      Haha herregud, vi behöver inte fler i detta landet med Paow-mentalitet… NEJ hon har aldrig rätt att hänga ut någon.

    Han hängde ut henne och hon försvarar sig. Tyvärr så kommer män undan med fan allt för det är alltid kvinnan som är intrigmakerska och ond… suck

      Kan förstå att hon vill försvara sig men sen vet man inte vad som är sant och inte, men Paow känns ganska trovärdig och ärlig tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.