Pingis recenserar Löwengrips produkter på Amazon

Hur seriöst tycker ni att det är att de enda recensioner som finns – på tyska Amazon –  för Löwengrips produkter är de som företagets VD själv skrivit?
Jag antar att ”head of positive comments” var ledig den dagen, varför skulle annars någon i Pingis position nedlåta sig till detta?

Tack för tips, Merisa!

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sjukt oseriöst.

      Jag förstår inte varför folk ens tvekar på om det är Pingis. Istället ältas massor konspirationsteorier. Självklart är det hon? Hon kommer dock antagligen att skapa någon efterkonstruktion när hon inser hur pinsamt folk tycker att det är.

      1) Man måste ha köpt produkt för att recensera. Pingis är inte såpass känd att någon ens vill ”låtsas” vara henne för att ”sabotera”
      2) Hon trodde antagligen att man, som många andra ställen på Amazon, inte kan se namnet
      3) Hon gillar en kommentar som ifrågasätter hennes kommentar på Amazon (se hennes IG)
      4) Hon tycker inte att det är pinsamt utan ville gärna att andra än oss här i Sverige/vi på Bloggbevakning (exempelvis tyskarna) ska se att produkten har fått 5 stjärnor och toppbetyg.

    Är det verkligen hon påriktigt? Kan man vara 100% säker? I sådana fall kommer jag inte på nåt annat ord att beskriva detta än PINSAMT! Kan hon inte ens använda ett alias, geez…

      Mycket intressant fråga, har någon svar på detta?

      Annars är det ett ganska roligt, om än elakt, skämt. Det känns dock som att det skulle kunna vara äkta… jag har inte högre tankar om det företaget.

      står ju ”verified purchase” 🙂 alltså godkänt köp. så antar att man måste skriva i ordernummer plus namn osv när man recenserar så det inte ska kunna gå att skriva under fejknamn.

        Precis, man får bara ett verified purchase om man gör en recension genom sin beställning på sin sida. Alltså rätt osannolikt att det är någon annan än Pingis. ?

          Fast det är inte riktigt sant. Man kan köpa omdömen på amazon och amazon har stämt företag tidigare som sysslar med sånt. Företaget köper produkten och skriver sen falska omdömen.

          Jag tror det är Pingis som skrivit det, vet dock inte om det är tillåtet som ägare att göra det. Och har någon köpt ett omdöme eller skrivit det i hennes namn så är det definitivt inte lagligt.

            Vet inte vad du menar inte är riktigt sant, men för att få ett verified purchase så måste man beställa och betala för produkten. Gör man en recension utan att köpa står det inte verified purchase.
            Har svårt att tro att de köper en recension som sedan recenserar i ägarens namn. ?

              Skulle vara till Rebecka 🙂 även om det är ett verified purchase så behöver man inte skriva sitt namn. Finns folk som köper omdömen och själv vill jag inte ha både mitt för- och efternamn på mina recessioner så jag har ett nickname 🙂

              Som sagt jag tror att det är Pingis som skrivit det och vet inte riktigt hur det fungerar, om ägaren till en produkt får skriva reviews utan att tala om att de äger produkten.

                Ah, då hänger jag med! Har skrivit till kundservice och frågat om det är okej. ?

      Står verified purchase… men klart någon kan ha skrivit Pingis namn när man skrev recensionen.

        Varför skulle nån göra det? ?

          Jag antar att man inte behöver ange sitt riktiga namn. Så det KAN vara så, kanske inte den mest rimliga förklaringen. Det smartaste hade varit att ange att man är ägare till företaget om man skriver en recension i sitt eget namn, men de kanske räknar med att ingen i Tyskland har koll på det.

            Tänkte oxå det. Utländsk sida, ingen vet vem hon är ändå

          Kanske någon som vill att det ska hamna här, det är ju någon som tipsat camcam om detta ?
          Men dåligt om det är pingis själv

      Haha klart det är hon. Hennes kassa engelska plus totala dyrkan av krämkladdet says it all.

        Kass engelska? Hon har ju bott i USA i flera omgångar, hennes engelska är långt från kass

      Står ju verifierat!

        Ja, verifierat som att man har beställt produkten från Amazon/annan säljare på Amazons sida, inte verifierat som personen Pingis Hadenius. På Amazon kan man välja själv vilket namn/alias man vill som syns offentligt när man t ex skriver recensioner.

    ??? Det där är så pinsamt att det finns inte!!

      Ja, det är riktigt pinGsamt! ?

        Hahah

    Aj aj aj…..

    ”No lying in the name” ???? Hahaha kan inte sluta garva åt deras totalt värdelösa engelska, så ids knappt kommentera resten av pinsamheterna..

    dagens skratt ?? undrar verkligen hur hon tänkte..

    Herregud vad patetiskt..

      Jag har jobbat i flera år för ett internationellt företag inom hemelektronik. Vi hade stenhårda policys att om vi NÅGONSIN skulle lämna en review på något eller rekommendera nåt online så var vi tvungna att också uppge att vi arbetade för det företaget, för att det annars kan se exakt såhär dåligt ut och som om man gör shady reklam för sitt eget märke.

        Jobbar i en helt annan sorts verksamhet men samma gäller för oss

        Jobbade tidigare på en av Sveriges största återförsäljare av skönhetsprodukter som även tog fram egna produkter. På sin hemsida gick personalen in och gav positiva recensioner av de egna märkena – under falskt namn… tyckte alltid att det kändes oseriöst och också lite äckligt på något sätt, haha!

          Kicks möjligtvis? Det är alltid proffsiga och utförligt skrivna superkomplimanger kring nya dyra produkter, känns inte som att en konsument skrivit vissa av kommentarerna. Fattar inte att det är tillåtet?

        Vi har eget företag och det är jättevanligt att folk frågar om vi skrivit positiva omdömen om oss själva. Det är också vanligt att folk frågar om vi bett vänner och bekanta skriva omdömen om oss på nätet. När jag skriver folk menar jag bekanta, inte kunder i företaget. Jag får känslan av att man förutsätts hålla på så, men vi har faktiskt aldrig ens tänkt tanken.

    Hahahahahahahahah

    Men jag undrar verkligen om det är Pingis som ligger bakom reviewen? För både Bella och Pingis visar på sina instastories att den har 5 stjärnor, och de borde väl i så fall fatta att folk ser att det står Pingis på kommentarerna?! Men den som har lämnat kommentaren har bemödat sig med att köpa produkterna, för står att det är en verifierad köpare. Vare sig det är Pingis eller någon annan känns det lite sjukt.

      Vem skulle det annars vara, ge dig nu! Så sjukt pinsamt! ?

      Ja ge dig, det är ju inte första gången de gör bort sig eller avslöjar att de har 0 kunskap om så mycket (ändå går det bra att skryta kontant)
      …Vissa skulle dock inte tro att Bella bluffar även om hon skriver det själv i pannan, suck.

        Jag kan absolut tänka mig dem skriva sina egna reviews ?, men under andra nicks ? Nu känns det som lite för mycket öppet mål….

          Ingen av dom är speciellt intiligent bara det att tänka tanken att kopiera någons alster, så jävla lätt att kolla. Plagiat Pingis i farten ?

            Du kan ju inte ens stava till intelligent…

              Du tror inte det var medvetet ? Folk är inte smarta här…!

                Medvetet, yeah right…

                  Fjant..

                  Ibland glömmer man att det inte finns nån åldersgräns för att kommentera här.

      Hallå läs på lite. Ett verifierat köp är namnet du uppgav i beställningen alltså Pingis Hadenius som är den enda som heter det i Sverige. Anledningen till att man gör detta är att man hamnar högre i deras alghoritm https://sellerengine.com/amazon-verified-product-reviews/

    Det mesta dessa två damer gör är så sjukt oproffsigt!
    Skrämmande att de ändå gått så långt på falska meriter, eller vad man nu ska kalla allt bluff och båg de har för sig

      när man planerar bli miljardär inom 5 år från nu är alla medel tillåtna ???

        Är hon ens miljonär?

          det antar jag eftersom hon påstår sig ha ca 100 000 i privata utgifter varje månad ?

            Tar det hon säger med en nypa salt… Är det nått att skryta om det är fallet, jösses! ?

              Snarare näve salt

          Skulle vilja säga att det beror lite på hur man räknar. Om man lägger ihop alla hennes tillgångar inkl hus och bil och aktier och sen åker till tills exempel Ungern och omvandlar till ungersk valuta som är 31ggr pengarna så är hon säkert multimiljonär, ja… Hon specificerade ju aldrig att det var i svenska kronor hon ville bli miljardär 🙂

    Herregud! Inte en gång heller… Plagiat Pingis ?

      Old habits die hard

      Upplärd av Pascalidou.

    Är detta inte lite för ”bra” för att vara sant? Hon kan väl omöjligt göra denna fadäs….? Eller så är det möjligt men fan vad oseriöst i så fall. Och oprofssigt! Inte bara en random anställd utan självaste vd:n.

      Känns som det är nån annan som vill förstöra för dem

    Har skrivit till kundservice och frågat om det är okej att grundaren lämnar recensioner för att boosta försäljning. Skickade med länk till Löwengrips sida också. De kan ju se om det är en verklig Pingis som beställt på adress och kreditkort. Får se vad de säger. ?

      1. de kommer inte svara
      2. om de svarar blir det säkert ”vilken recension menar du?” ?
      3. pingis kanske svarar ”klart jag ska kunna berätta att jag älskar våra produkter” ?

        Hon måste menat till amazons kundtjänst, de bör svara väl?

          ja givetvis, jag läste lite fort och trodde det menades löwengrips kundtjänst ?

      Men jösses..

    Jag hade eget café för några år sen och skulle aldrig be vänner och bekanta att lämna bra recensioner för att det skulle se bra ut. Det blir bara pinsamt när vänner, anställda mm recenserar företag och det blir påkommet. Bästa recensionerna är dem från nöjda kunder.

    Men om det hade varit att någon fejkat en recension hade de då inte gjort det i bellas namn eftersom att de som är emot produkterna är det pga Bella och inte pingis. Alltså hade det väl varit Bella personen hade velat ”sätta dit” istället för pingis. Jag tror absolut att recensionerna är gjorda av pingis.

      Det kanske hade varit ÄNNU mer uppenbart om man satt Bellas namn där. Men ja jag börjar faktiskt också tro att det ändå är Pingis. Tror hon för lite om sig själv om hon räknar med att igen känner igen hennes namn eller vad är det frågan om?

      Tror kommentarerna kommer tas bort snart.

    Snabb OT-fråga! Har försökt googla men hittar ej. Om nån använder min tumme för att öppna min iPhone när jag sover och kopierar massa privata sms och messenger.. kan de användas som bevis? Den här tycker det är bevis på massa olagligt.. men är de ens lagligt från början att gå igenom nåns telefon ? Tacksam för svar om någon juridiskt kunnig läser här

      I sverige har vi inte samma regler om bevis som i tex usa. Så som är vanligt i tv-serier där domaren avfärdar bevis pga de tillkommit olagligt förekommer inte i sverige. Så ja, bevis är bevis, och även om de tillkommit olagligt kan de användas. Dock kan de få ett lägre bevisvärde.

        Nästan sant, om brottsprovokation begåtts av polisen får inte bevisen användas.

        Men ja, jag är ganska säker på att bevisen i TS:s fall är lagliga att använda, det är ju lite så infiltratörer används.

        Om tex en person gör inbrott i ett hus och hittar massa vapen, inbrottstjuven anmäler detta till polisen som kan använda tipset för husrannsakan. Inbrottstjuven åker ju såklart också dit för sitt brott men hens tips om vapen är ju ett eget fall för polisen.

      ändra lösenordet till en sifferkod ist 🙂

      Som ovan säger, i Sverige har vi sk fri bevisprövning, och det du beskriver skulle kunna användas som bevis.

      OT-svar men alltså använda nåns tumme när denne sover för att låsa upp mobilen?!?! Sjukaste jag hört (de senaste 5 minutrarna iaf).

        Såg på en 5minutes-craft video på Instagram (vet alltså inte hur bra det funkar hehe): Person A tar läppstift och sedan en tejp på person B:s tumme. Person A klipper ut tummavtrycket och sätter det mot sin egen tumme (med fingeravtrycket utåt liksom) och använder det för att öppna person B:s telefon.

          Men gud. Men då vet ni det, om ni vaknar med att er partner sitter i sängen på natten med läppstift och tejp ?

      Tack för era svar.. nu är de mest att han kommit över vissa ”icket så påklädda bilder” som han ska sprida.. samt polisanmäla mig för att jag (jag vet att de är åt helvete) uttryckt mig rasistiskt i några sms ..

        Du är rasist alltså, då måste du skrivit något väldigt olämpligt om du är rädd för polisanmälan. Angående bilderna så får du ringa polisen själv och berätta vad som hänt

        Okej, det är inte olagligt att skriva rasistiska saker i sms (men åt helvete såklart). Att sprida nakna bilder på dig kan däremot möjligtvis vara det.

        Det är inget olagligt med avklädda bilder och så länge ingen tagit skada av din rasism är det ju inget brottsligt, typ hets mot folkgrupp. Det är är ju en privat konversation och jag har svårt att se vilket brott du skulle kunna bli anmäld för.

        Du borde däremot anmäla honom för att han hotar att sprida dina privata bilder!

          De kan väl inte vara ”hets mot folkgrupp” om jag skrivit de i sms till min kompis? Jag ser inte vilken folkgrupp jag hetsade… min sambo är kurd men jävligt ofta bråkar vi om saker .. då säger han alltid ”du är rasist!” Jävligt bekvämt att alltid dra fram rasistkortet

            Vad mer precis är det du har skrivit?

    Hahahaha omg ????

    fick ett mejl från en av influencernas favorit butik NA-KD att det nu fanns en rabattkod som skulle ge ytterligare 20% på rea-varorna. Då jag beställde en klänning på rean (hannalicious kollektionen) igår gick jag in för att se hur mycket billigare den skulle bli. Då ser jag att de har höjt priset, och trots att jag skulle använda rabattkoden skulle klänningen ändå vara dyrare än dagen innan då jag köpte den på ”vanliga rean”.
    Är detta inte lite falsk marknadsföring? Får man göra sådär?
    Har print screenat allt om ifall att..

      Det där är super olagligt!

      Snälla anmäl det. Har ingen aning om vart tyvärr, men någon annan kanske vet? Är så trött på oärliga företag och influencers

        Hann ej se kommentaren ovan 🙂

      Hej hej! JObbar i klädaffär och finns väldigt många företag som använder sig utav dessa fula knep. Det är alltså inte tillåtet att höja varor innan reastart och dem kan komma att åka på saftiga böter om någon skulle komma på dem.

      Kan testa att anmäla. Vet att el-kedjor fått kritik för just sånt beteende

        LekMer också

      Skicka bilderna till camcam!!!

    Nej, jag anar ugglor i mossen här. Tror inte att det verkligen är Pingis som ligger bakom omdömena. Så korkad kan ingen vara. Däremot skulle det inte vara långsökt att tro att de skriver positiva omdömen om sina egna produkter men under annat namn på olika sidor.

      hon kanske inte visste att namn skulle visas ?

      Tihi, är nog det enda Bella tänker om det och slänger med håret. De är ju ologiska och obetämksamma, garanterat sant

      Just så korkad är hon!

    Heter människan Pingis???

      ja 😛

      Äh! Det är ju typ nåt slanguttryck. Gissar att det står bordtennis i passet.

    Eller är detta medvetet från Pingis sida? Hon kanske följt Bellas provokationsknep och vet att detta kommer föranleda skriverier, fler som klickar sig in på sidan och köper nåt.. Bella sa väl det nån gång att när det skrevs om henne här så ökade försäljningen på just Amazon. Men kanske är långsökt?

      Jag misstänker deg också.

    Snarare Merisa själv som skrivit det i Pingis namn eller nån annan. Låter ytterst osannolikt att Pngis skrivit det. Men det finns ett lätt sätt att ta reda på det. Fråga Pingis.

      Självklart kan man fråga henne, men tror du att hon skulle vara ärlig om hon hade skrivit kommentaren?:p

    Varför lägger hon in recensioner på tyska Amazon och skriver på engelska?
    Tyska Amazon är för tyskspråkiga kunder.
    Det finns ju en brittisk Amazon som riktar sig till kunder som vill läsa och skriva engelska.
    Bägge sidorna finns inom EU (än så länge) så det borde inte vara någon skillnad.

      Det är skillnad, det är billigare frakt osv för svenskar oxh säkert många andra, att beställa från tyska sidan.

        Man får dock kolla på valutakurserna för euron är stark och pundet svagt för närvarande alltså mot svenska kronan. Det riskerar alltså att bli dyrare att handla i euro i Tyskland än i pund från brittiska Amazon.

    Nja. Vet inte om jag tror på att det är Pingis själv som skrivit

      Det är säkert en konkurrent som är livrädd för att Löwengrip ska ta omsättning från dem och vill sabotera för Löwengrip.
      Kanske något internationellt märke som är stort i Tyskland eftersom betygen är skrivna på engelska men på tyska Amazon.

        Nej. Är väl mer troligt att det är en Bella hater härifrån som skrivit den för att jävlas?

          Har svårt att tro att någon skulle orka anstränga sig så bara för att jäklas med Isabella. Förresten så behöver väl knappast Isabella/Pingis någon ”hjälp” för att göra bort sig och vara oproffsiga….det verkar dom klara så bra själva.

        Ge dig Pingis ???

    HAHAHAHAHAHHAHAHA detta gjorde min dag <3 nämn ett skönhetsföretag vars VD gör såhär.. vilket jäkla skämt dom är.

    på pingis insta frågar någon i en kommentar varför hon skrivit recensioner på egna produkterna, i appen syns det att hon gillat den kommentaren xD hahah https://www.instagram.com/p/BlLIBRFFneF/?taken-by=hadeniuspingis

      i senaste inlägget på pingis blogg ifrågasätts det också.

        Har pingis en blogg? Var?

    Skincitys grundare uppmanar hela sin personalstyrka att skriva goda omdömen om skincity på trustpilot. Och det är inte en liten personalstyrka…

      Hur vet du?

        Jobbar där och själv blivit uppmanad till detta.

    P I N S A M T är bara förnamnet.

    Intressant att det finns några som misstänker att någon som ogillar Bella/Löwengrip skulle först ha köpt produkterna och sedan skrivit reccensioner under Pingis namn.
    Lika trovärdig teori som att en eller flera läsare här skulle ha köpt massa följare åt Mogi för att jäklas.

    …fortfarande mest komiskt att folk FORTFARANDE verkar bli förvånade? Ni pratar om ett företag vars chefer dansar till massa Abba-låtar så fort tillfälle ges, flamsar och tramsar, pratar om 2 fjortisar och det dansas conga-tåg på jobbet? Vad väntar ni er av dem egentligen?? Sedan ljuger de som fan om siffror, statistik osv. Ena chefen har helt öppet erkänt att hon gör i princip vad som helst för att skapa klick och kommentarer.

    Tänk om folk bara kunde sluta köpa deras skit. och ännu bättre, sluta läsa bloggen!

    Pingis brutit mot Amazons regler:

    Misuse of ratings, feedback, or reviews:

    ”To ensure that reviews remain helpful, sellers must comply with our Community Guidelines. For example, you may not offer compensation for a review, and you may not review your own products or your competitors’ products. ”

    https://sellercentral.amazon.com/gp/help/external/200386250

    Så Hajen är tillbaka i Miss Blondis liv igen? Kärleken flödar odv ^^ Vad ska hon släppa för produkter nu???

    Hallå läs på lite. Ett verifierat köp är namnet du uppgav i beställningen alltså Pingis Hadenius som är den enda som heter det i Sverige. Anledningen till att man gör detta är att man hamnar högre i deras alghoritm https://www.skitsolutionbd.com/Services/fiver-star-amazon-verified-reviews/

    I ’ve seen many informastion from your previous, specially this post .this is vary informastion with high quality.
    https://buy5stareviews.com/product/buy-negative-google-reviews/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.