Nu är det synd om Sindy och Kevin Ford har gjort sin Instagram privat

Behöver du catcha upp för att hänga med?
Klicka här – del 1 –  och här – del 2.

Tillägg:
Nu verkar Sindy ha raderat sin Instagram, det smartaste beslutet hon någonsin fattat tror jag nog…
Antingen det, eller så har Instagram tillfälligt stängt av det. Vi får se framöver…

Tack för tips!

321 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag hänger ut tjejer och lägger ut nakenbilder på dem, jag skriver skit om min fd pojkvän, jag manipulerar och skiter i mina barn och drogar loss. Varför är jag så mycket lättare att hata än att älska? Ja, jag undrar varför…

    Det är ju såhär manipulativa människor fungerar. Hon kan hänga ut nakenbilder på en stackars tjej och förstöra tjejens liv, men när man sedan sätter henne och hennes (patetiska) ”pojkvän” på plats, då är det plötsligt hur synd som helst om henne och allt hon har fått utstå i livet.

    Well, Sindy. Det mesta har du själv försatt dig i. Du satte 2 underbara barn till livet med en man som höll på att hamna rätt i livet (med sin utbildning osv.), men du sabbade allt. Själv.

    Sindys Instagram är nu tömd! Ingenting finns kvar ? halleluja moment!

      Tror du att hon själv har raderat den eller att den har försvunnit efter alla anmälningar?

        Jaa du, det finns två möjliga anledningar till att kontot är tömt:

        1. Instagram tog anmälningarna på allvar och visar att de inte tolererar hennes brottsliga beteende.

        2. Sindy tog sitt kvarvarande förnuft till fånga och gjorde det bästa av den (fruktansvärt oansvarliga och brottsliga) situation hon satt sig i.

          Eftersom ”konto hittas inte” är det borttaget.

            Eller inaktiverat!

      ”Användaren hittades inte” står det.

        Jag hittar den men kan inte se bilder

          Kanske tar ett tag innan det försvinner överallt då

      Ja nu är profilen helt borta. Nyss kunde man se det men alla bilder var borta.

      Inte en chans att hon har tagit bort den. Hennes Instagram är för fan viktigare i hennes liv än vad hennes barn är.
      Det är garanterat IG som ”pausat” hennes profil pga alla anmälningar.

        Kan va så har anmält för det hon gjorde mot tjejen!! Och alla mina vänner har anmält!!

          Ja jag anmälde också och antar att de flesta som såg skiten gjorde det samma.

            Precis och skaffar hon instagram igen kommer jag att anmäla igen, har inte fått bort Kevin ännu men hans instagram borde också raderas. Detta är kränkande. Men tur så finns det bevis så jag hoppas denna fina tjejen får upprättelse.

              Förresten när jag anmälde kevins konto stod det att Kevin inte hade gjort något brottsligt typ. Men sindy fick jag inget meddelande på så kan mycket möjligt vara att instagram tagit bort kontot.

          Jag hoppas uppriktigt att hon också blir polisanmäld (av flera!), det här är tamejtusan inte okej!

    Jag kan inte längre komma in på Sindys konto. Har det raderats? 🙂

    Är hennes insta borta? Hittar inte kontot

    Tror hennes konto är borttaget

      Om kontot tas bort, tas det bort permanent då och alla bilder försvinner?

        Ingen aning, instagram kan väl säkert lägga upp det igen. Lär ju finnas sparat hos dem

      Oh no! Hela hennes identitet. Meningen med livet. Och vad säger den sponsrande bröstfirman nu när folk inte längre ser deras reklam. KATASTROF.

        Alltså ”bröstfirman” hahaha

          Kan inte ta åt mig äran för ”bröstfirman”. Var någon som skrev det i en tidigare kommentar. Lånade det bara ?

          Hahahah, det var jag! Men hur passande som helst ju?! 😀 Bröstfirman borde från första början inte ens ha sponsrat, då det verkar som att 9/10 av hennes följare är köpta/fejk..

            Jag vet inte varför jag finner det så jäkla roligt, but I do! Tack för skrattet!

        Pustar ut? Tror inte de vill bli förknippade med henne nu

          Kan ju säga som så, att jag följt Akademikliniken sedan innan de slog ihop med Nygaart och planerade att göra en operation där – jag är dock som Bianca (haha enda gemensamma vi har ?) och är inne på snart 4 års fundering och övervägning – men efter att de gjorde samarbetet med Sunday och jag sett hur de ”jobbat” med influencers har jag beslutat mig för att det inte är kliniken för mig. Om det är så att jag väljer en kosmetisk operation (av olika anledningar) så kommer det vara ett oerhört stort beslut och jag vill inte gå till någon som skall få detta viktiga uppdrag som flamsar runt med influencers så oansvarigt som jag känner att denna klinik gör.

            *Sunday skall ju givetvis vara Sindy – damn you autocorrect…

            Förstår dig! Har som princip att inte handla med eller köpa tjänster från bolag som sponsrar Isabella eller Sindy.

            Men kolla Citadell, i Landskrona (tror jag)! Ylva från PH (samt min tvillingsyster) har fixat brösten där och de är så fina. ?

              Citadell och Bellakliniken i Helsingborg har många jag känner opererats i med gott resultat och med stor nöjdhet. Mig veterligen är de kloka nog att inte beblanda sig med tomtar till influensers.

            Hade också spetsat in mig på Ak och känner likadant, stort beslut ju. Och kostsamt. Vill inte sponsra några som låter influenser göra gratis ingrepp för reklam. Nån som kan tipsa om bra klinik i Göteborg för hudproblem som jag vill åtgärda?

              Köp fejkföljare så får du operation gratis. Det var så Sindy gjorde.

        Som om någon med lite vett hade anlitat dem för lite tuttfix… Eh, nej tack!

      Heja! för att citera Bella.

        ??

    Det bästa är nog att hon/de håller sig ifrån sociala medier. Hoppas både Sindy och Micke får den hjälp de behöver och förtjänar, inte minst för barnens skull men också för deras egen skull. Hoppas de förstår och kommer till insikt att barnen är det viktigaste och att de kommer få ett bättre liv om de söker hjälp och tar avstånd till vissa människor och till droger. Önskar dem all lycka och att allt blir bra för dem.

      Förstår inte hur man kan önska lycka och pepp efter något sånt här.

        Eeh?? Så du tycker inte de behöver hjälp? Bara för att någon gör en massa dumma grejer så betyder inte det att man önskar att allt går åt helvete för dem, iaf så önskar jag att de får hjälp och att de inser att de behöver hjälp och att det ska ordna upp sig för dem. Men jag kanske har någon empatistörning eller borde skjutas..

          Alltså har hon inte kommit till insikt vid det här laget, känns det som det knappast kommer hända. Hon är inte 14 år och vet exakt vad hon gör.. Hon tyckte det ju va kul att hota sin ettåring med stryk och lägga upp det, ”ironi” i hennes bok..
          Men hoppas verkligen allt blir bra för barnen och att de slipper se det mesta.

            Man är inte jämt så jävla medveten i missbruk, självinsikten brukar ligga på minus samtidigt som man har en övertro på att hela livet kretsar kring mig, mig, mig. Beroende är en sjukligt egoistisk sjukdom. Jag rättfärdigar absolut ingenting av det hon gjort men hon är varken den första eller sista som är aktiv i missbruk utan att ha en egentlig aning om konsekvenserna av sitt handlande. Dels pga den bristande självinsikten och dels pga att ingen är så bra på att ljuga för sig själv som någon aktiv i missbruk. Jag kan ju bara relatera till mig själv och alla vänner jag haft i missbruk men det en intalar sig blir en så absolut sanning. ”Alla andra gör fel och jag gör rätt. Alla andra är dumma i huvudet, ingen förstår någonting, de vill bara förstöra för MIG och jag är så jävla missuppfattad” *stickar samtidigt så många offerkoftor så hela lägenheten kan kläs in i det*

            När man sen vaknar upp iom drogfrihet och total avhållsamhet är det svårt för många att deala med vad man gjort och vem man varit, många gånger känns det som om det är så jävla långt ifrån vem man egentligen är. Men när man är mitt i det blir man desperat i att hitta andra att skylla på för att det kräver så mkt att möta sina inre demoner och inse vilken sjuk människa man är. Framförallt är det svårt att deala med hur många människor man skadar och jag kan bara tänka mig hur det känns när en drogfri/nykter blir medveten om hur ens barn tar skada och då bara vill fly in i det som stänger av samvetet. En form av försvarsmekanism när man inte kan deala med sina egna sjuka handlingar.

            Återigen, jag rättfärdigar ingenting och tar inte ansvaret från hennes axlar. Det är hennes att bära men beroendesjukdomen är en komplex jävla sjukdom som tar personen ifrån sig själv. Lider hon också av diverse psykiska sjukdomar har hon ännu fler demoner att kämpa emot.

            Jag tycker det här är så jävka tragiskt att följa och ser bara ett gäng trasiga människor som flyr ifrån sig själva och är versioner av sig själva de tror är de bästa versionerna. För ansvar, konsekvenstänk, mognad, impulskontroll, självinsikt, självkänsla, empati, sympati och medkänsla existerar inte i aktiva missbruk när hjärnan är så pass kidnappad av diverse substanser.

            (Bäst att förtydliga en tredje gång: N E J jag rättfärdigar/försvarar ingenting hon gör men alla psykiska sjukdomar är jävligt komplexa och allt är inte svart eller vitt. Förhoppningsvis vaknar hon upp snart)

              Prisonbeauty: Du är så klok. Jag vet att du har kämpat och kämpar satan med dig själv. Och du gör det så jäkla bra. Du ska vara så stolt över dig själv. Med din livserfarenhet kommer du att kunna hjälpa många på vägen.

              Ps. Jag tackade aldrig för inlägget om medberoende. Jag läste det med tårarna rinnandes och var sen dränerad på energi.

              Ok förstår allt detta, men ingen har väl egentligen svart på vitt att hon verkligen befinner sig i ett missbruk..? Visst förstår man att det nog är en och annan substans inblandad, men fortfarande så är det ju Micke den som drogat och förlorat vårdnad mm.

              Skyller du på att din hjärna var kidnappad av andra substanser när du sålde knark till en ung kille som överdoserade och dog också?

                Spare me:
                Alltså… släng inte det på Prison.
                Det är killen ifråga egna ansvar vad man tar, hur mycket osv

                  Håller inte med dig. Säljer man droger bär man ett ansvar.

                  Håller med här, och jag tror att Cecilias egna samvete straffat henne en hel del redan.

                  *knapplån*

                  Så Systembolaget bär ansvar för alla som supit ihjäl sig? Bär ICA ansvaret för alla som blivit feta?

                Det handlar väl inte om att skylla utan att kunna ha en djupare förståelse, vilket Prisonbeauty precis förklarade här.

                Du verkar ha missat det och istället fokusera på att sparka på någon som redan ligger ner?

                Du är säkert en av dem som mobbar Catrin här också och i allmänhet aldrig kan ge folk – som verkligen försöker bli en bättre människa – en till chans.

              Knark är nog fröken Sindys minsta problem. Hon har säkert hånglat substanser av alla de slag och kanske gör hon det nu också ibland.
              Men, hennes ”kaos-aura” kan ta mig fan ingen missa. Hela hon fullkomligt lyser ”nu ska jag knasa till det”.

              Hon behöver professionell hjälp för sina psykiska problem och stöd i hantera vuxenlivet med vad det innebär. Det är fint att Micke la ut att det funkade mellan dom nu. Jag är helt övertygad om att båda just då hade den ambitionen. Sindy repostar och det är också fint.
              Vi hajade dock att det bara var lugnet före stormen.
              Nu är cirkus Sindy i stan igen med Kevin Ford som specialnummer! Köp biljetter nu innan ”Gissa bajset”-tävlingen avslutas.
              Om det är nån gång som Sindy skulle behöva kemisk bedövning pga sitt handlande så är det nog nu ikväll.
              Imorgon så bör hon ringa och be om hjälp. Är övertygad om att hon, med alla meriter, kan få svinbra hjälp.
              Energin som hon lagt på hångelsnuttar på IG med Forden hade fått henne hur långt som helst i vårdkön och jag tycker att hennes senaste synliga vårdbesök visar på nåt också.
              Det var inte tuttarna som behövde vård, det var en annan del som behövde uppmärksamhet. Tyvärr så tror jag att psykiatrin har svårt att hitta influencers som är villiga att skriva nåt skönt inlägg typ ”Dr Dängroth gör miracles!!!”. Kommer iofs på en handfull som nog skulle behöva lite terapi..

              Sammanfattningsvis så tror jag som sagt att det här inte är knarktelaterat. Hon behöver hjälp, Dr Ford kanske inte var kanonalternativet, och jag hoppas innerligt att hon får det.
              Att handla i affekt gör vi alla ibland, ibland går det helt åt helvete. För vissa går det åt helvete lite för ofta bara.
              Micke, Sindy och de fina pojkarna behöver hjälp, lugn och ro och komma bort från det där dom kallar sociala medier.
              Önskar dom lycka till!

                Haha kaosaura, ”nu ska jag knasa till det” : D men precis!

                EXAKT SÅ ??????

                ”Nu är cirkus Sindy i stan igen med Kevin Ford som specialnummer!” Jaaaa, love it

                Sindy har faktiskt gjort reklam/samarbete (omarkerat) för en psykolog/terapeut som är verksam främst i Malmö. Jag själv letade efter någon bra terapeut/psykolog/kbt:are och gjorde en del efterforskningar och tänkte att denna kvinna kanske kan vara något, sparade ner kontaktuppgifter och såg kort därefter reklam för denna på Sindys Insta och tänkte oh no! Uppenbarligen var inte den sessionen så framgångsrik som det basunerats ut så jag letar vidare.

              Otroligt bra och insiktsfullt skrivet. Bra formulerat?

              Gissar snarare på diverse psykiska sjukdomar än drogmissbruket. Men tror hon kombinerat dom. Hon är en sjukt vidrig människa hur som helst.

              Men lol, nej.

          Fast soul skrev inget om att de inte behöver hjälp.

            Dom behöver med all sannolikhet hjälp men förtjänar inte pepp och lyckönskningar så tätt inpå något så hemskt. Tänk på hur tjejen mår istället rikta lyckönskningarna åt det hållet.

          Haha vad du överdriver.

    Är van lyssnare av våra svenska kriminal, mordpoddar och dokumentärer.

    Sprang idag på podden, vad blir det för mord? Oj vad oseriös och rörig podd, kändes helt orimligt lekmannamässig. Pratar i munnen på varann och svär om vartannat.

    Någon mer som lyssnat och reagerat på samma?

      Tycker den är dålig, gillar inte att lyssna på deras röster och upplägg. Testa Mord mot mord om du inte redan hittat den 🙂

        Tack kollar direkt ?

          Gör det 🙂 Jag gillar den, sköna röster och inte jättelångt ifrån andra liknande poddar. Gillar att man får två fall i varje avsnitt också

            Tycker personligen att Mord mot mord är flamsig och oseriös, de tar bara upp vad man kan läsa på Wikipedia ungefär. Varken mer eller mindre. Känns även som att de skojar lite väl respektlöst i jargongen om de olika fallen 🙁

      Jag älskar Vad blir det för mord! Johanna Wagrell är ju komiker så det är ju meningen att den inte ska vara som andra klassiska poddar om mord.

        Ok därför jag med tyckte den var värdelös då

        Älskar också den! Tycker den är originell om man jämför med andra svenska mord poddar.

      Håller med.

      Den är ju väldigt inspirerad av My favorite murder, som är helt underbar. Tror Vad blir det för mord? blir bättre nu när det är samma poddare varje gång, istället för en gäst som det var i början.

        Exakt min tanke, en total ripoff av världens bästa ”ny favourite murder”.
        Pinsamt att man inte kan komma på ett eget koncept ??

      Tycker den är toppen, roligt med variation. Annars är engelska mordpoddar bäst!

        Åh tips tack! Har lyssnat på ALLA som finns på podcast-appen av True Crime Garage och courtjunkie och lyssnar nu på Casefile ? vill gärna ha fler tips!

          Last podcast on the left! Bäst!

            Fast de där snubbarnas ”roliga parodier” emellanåt är så jövla dumma. Podden vore så mycket bättre om de inte var så grabbiga.

          Death in ice valley – norsk/brittiskt producerat och spännande om ett fall med en oidentifierad kvinna som hittades död i Norge på 70(?)-talet. Otroligt välresearchat!!!

          Criminal – alltid bra, och Phoebe judge som pratar har världens bästa radioröst. Kan rekommendera avsnitt 51, money tree

          Sword and scale
          Generation why

          dom två är dom bästa engelska true crime poddarna tycker jag, sword and scale är väldigt proffsigt producerat, gedigen research och väldigt dramatiskt med bland annat larm samtal och rättegångsljud. Generation why är istället för en uppläsare två killar som berättar om ett mordfall men dom e duktiga och gör bra research också. Har lyssnat på båda dessa i flera år.

          En mörk historia
          Rättegångspodden

          Bästa svenska! En mörk historia har många nya fall och i flera delar.

          Hoppas nån hittar nåt nytt dom gillar! Puss!

      Vad blir det för mord är så tråkig! De är politiska i var och vartannat avsnitt och deras PK bekräftelsebehov gör att jag slutat lyssna helt på den. Mord mot mord är grym däremot:)

    Men förfan gilla inte deras bilder! Ge dom inte uppmärksamhet dom lever på sociala medier. Gilla inte, utan anmäl dom, deras konton och olämpliga bilder!!!

      Tror ingen här gillar deras bilder

    Jag har en mejlkonversation med lace and goodis, säg till om du vill ha konversationer

      Maila den till henne

        Jag väntar på ett till svar och sen kommer jag mejla ?

      Vi vill i antligen ?

      Hemskt gärna!
      Maila till kontakt@bloggbevakning.se

      Visa snälla!

      Jag kommenterade Lace and goodis instagram och frågade hur de ställer sig till Sindys hemska beteende. Och kommentaren togs bort på mindre än 1 sekund. Kan det vara Sindy som är inloggad, eller skäms de bara och vill ta avstånd?

        Klart det är. Vem är ”bäst lämpad” att sköta deras socialamedier om inte någon som ”jobbat” med socialamedier i 6 år? Sen vill dem ju självklart inte ha hennes skit och utagerande på sin sida för potentiella kunder att beskåda.

      Skriv här vad dom sa snälla, eftersom det inte kommer inlägg om det?

    Off topic, men noterade stora partier av Lövengrips produkter på lokala Dollarstore ngn stans i Värmland idag.

      Är det inte dom ”gamla” produkterna? Har med sett dom på Dollarstore. De har ju sålt hela gamla lagret

      Old news.

    Jag får fram hennes insta med text i bion osv, står bara ”inga inlägg ännu”.

      Jag får inte fram någonting alls när jag söker på henne. Går jag via Mickes sida hamnar jag på en tom sida

    Vad var det Micke skrev när han försvarade henne? Säkert nåt med ”h-rungar”, hans favoritord.. #mognaföräldrar

      Nej han skrev bara stat strong sen några hjärtan!!

    Att sindys insta är borta är den bästa nyheten på länge! Nu hoppas jag bara att anmälningarna till polisen går rätt väg.

      Nu blir det att fira med en vodka 😀

    OT: Jag fick ett meddelande på fb från en jag känner (har inte haft kontakt på flera år) som var nästintill hotfullt men inte tillräckligt för att anmäla. Har inte fått fler meddelanden än för jag blockade personen direkt. Jag vet vad personen är kapabel till (aggressiv) och jag börjar bli orolig. Är väl mest paranoid och vill skriva av mig lite, men har någon här erfarenhet av något liknande och kan dela med sig av hur det är att anmäla sådant till polisen?

      Vad stod det

        Vill inte skriva för detaljerat men bl a att jag inte kommer undan.

          Säger ju ingenting. Hur ska vi kunna veta om polisen gör något om vi inte vet vad som står? Gör en polisanmälan hur som helst

      Polisanmälan

      Du skriver att det inte är tillräcklig för att anmäla samtidigt som du vet vad personen är
      Kapabel till.
      Om du vet så har säkert polisen också en aning eller tidigare anmälningar vilket gör att det inte alls är otillräckligt för en anmälan.
      Mitt råd. Prata med polisen, hör vad dom säger. Folk är ofta inte så tuffa som dom själva vill tro. Med all respekt för vem det nu är som hotar.

      Beroende på vad mer som skrevs och hur er historia ser ut kan några olika rubriceringar vara aktuella. Kanske har någon annan anmält personen tidigare. Ring polisen och berätta allt (du har väl kvar meddelandet?), så får de ta det därifrån. (Tänk för övrigt aldrig att det inte är nog för att anmäla eller informera polisen, det kan vara en till pusselbit som gör mer än man tror.)

      ??‍♀️ Har anmält en sådan sak en gång, blev tyvärr nerlagt direkt dock… ??‍♀️ Men givetvis är det ändå bra att anmäla! Ifall något liknande händer igen, så har ju polisen en bra ”grund” att utgå ifrån. Om du mår dåligt över det så tycker jag att du ska kontakta brottsofferjouren, de är jättesnälla och tycker inte att några brott är för ”små” för att må dåligt över ❤️

        Åh tack så mycket! Hade inte ens tänkt på att kontakta brottsofferjouren.

        Jag tror inte att det är tillräckligt för polisen att gå vidare med nu men ska man ändå anmäla så att de har det registrerat?

    Haha tror ni Sindy skriver ett mail till instagram nu? ”Jag behöver få tillbaka mitt konto. Mina 63K köpta följare (aka sindyarmy som jag kallar dem) behöver mig. Det är mina 5 jobb! Enda platsen alla bilder på mina barn finns eftersom jag och mitt ex kastat varandras telefon i marken hela tiden och nu är allt förlorat..” osv något sånt snyft probably. För inte skulle hon våga hota instagram!

    Var är Sindyarmy nu? LOL

      ”Sindyarmy”? På riktigt? ????

    Jag hoppas att hon, för sin egen skull, inte startar upp någon ny. Jag har följt Sindy och Micke, sedan de var med i Unga föräldrar,för några år sedan och vägen fram till idag är allt annat än optimal. Sindy lägger upp åmande bilder/filmer som lätt skulle passa i vilken porrfilm som helst. Men… det kanske är hennes mål, vad vet jag?
    Micke med sina metalltänder, någon form av ”rocktecken med händerna och ”gang gang”. Varför? Tufft? Jag tycker det är patetiskt av en vuxen man.

    Jag säger det igen: VÄX UPP OCH TA ANSVAR ÖVER ERA OCH BARNENS LIV!

    Hjärtan och hejarrop på Instagram från mer eller mindre okända människor är inte verkligheten. Verkligheten är när kameran/telefonen ligger avslagen.

    Har Ni problem, psykiska som droger… sök hjälp. Ni är fortfarande unga och kan komma på rätt spår igen… och få ett meningsfullt liv. Vilket Ni och Era barn förtjänar.

    Jag må anses som lastgammal… men det betyder även att jag varit med om ett och annat i livet. I förra veckan t.ex. trodde jag att Camcams pappa skulle dö ifrån mig. Ett getingstick på foten och efter två minuter var han medvetslös. Dock kom ambulansen Otroligt fort och tog hand om honom. Efter det, insåg vi båda (igen) hur skört livet är… och man ska vara rädd om sig själv och sina nära.

    Så… Sindy och Micke… ta hand om Er. PÅ RIKTIGT! Livet finns inte på Instagram.

      detta är nog det mest vettiga inlägget jag läst här inne på länge <3

      Mamma och pappa… <3

      I morgon ses vi…

        Japp… och här finns både ljummen Cola zero och Djungelvrål. Samt din matbeställning kommer att finnas här på kvällen. KEBABPIZZA!

          WIIIIIIE!

        ❤️

      Så bra skrivet. De verkar så,störda.

    Tystnadsplikt finns av anledning.
    Om det är något ”stort” (svårt att hitt rätt ord) så måste skolkuratorn enligt svensk lag kontakta rätt myndighet. Annars får man nog tyvärr förlita sig till att föräldrar har en såpass bra dialog att man kan prata om varför barnet behöver stöd eller någon att prata med.

    Berätta om det = ja.
    Fråga om det är okej = nej. Ett barns välmående kommer över den andra förälderns ev. kränkta ego.

    Om de båda är vh (som du skriver) så ska båda föräldrarna kontaktas för att godkänna att samtalen äger rum om barnet är under 13 år. Om det framkommer ngt i samtalen som vh behöver veta för att kunna fullfölja sin föräldraplikt är det ju konstigt om ena vh inte vet om att samtalen pågår.

      Men alltså nej. En skolkurator ska såklart inte fråga barnets vårdnadshavare om det är okej. En skolkurator finns för att skolbarnet ska ha någon att prata med.

      Tycker nästan det är kränkande mot ditt barn att du börjar luska i om hen pratar med kurator och vad hen pratar om. Det är jätteviktigt och modigt att prata med en skolkurator om man känner ett behov av det.

    Fråga om det är okej? Det är alltid okej att gå till skolkuratorn, föräldrarna behöver inte veta att man gör det. Varken den ena eller den andra.

    Till dig som skrev angående ditt barn som går hos skolkuratorn. Sluta gräv i det. Jag gick hos skolkuratorn i smyg under hela mellan och högstadiet. Jag behövde prata ut om familjeförhållanden och känslor och pubertet och allt möjligt. Jag hade dött om någon berättat för mina föräldrar att jag gick hos kuratorn. Men för mig var det en välsignelse att på skoltid få tid avsatt att prata med en vuxen om allt som pågick i huvudet. Låt ditt barn ha det i fred. Och låt det för guds skull inte bli en fråga om skuld och skam.

    Min skola (mentor+kurator) (är 16 för referens) ringde endast min mamma & soc vid en orosanmälan och sa inget till min pappa lolol
    OBS jag har inte gjort något dåligt och arbetarna litade på ett falskt rykte om mig -.- (fick inte lov att veta att de skulle ringa min mamma, ingen sa åt mig att prata med någon av dem först suck)

    Basically, tror inte de behöver säga till den andra föräldern och av egen erfarenhet utöver den andra händelsen så berättar de inte alls att barnet går dit

    Vad tror ni att sindy tagit bort instagram själv eller att hon fick många anmälningar? Vet någon??

      Är nyfiken

      Vi vet att hon fick sjuukt många anmälningar, men vad som orsakade att kontot försvann, är osäkert just nu…

      Om det blev raderat av instagram så kommer nog ett nytt konto upp snart. :/

    Jag är så stolt över oss tjejer! Så stolt över hur vi alla samarbetar när någon behöver hjälp. Ni alla visar att ni är bra människor.

    Jag hoooas för barnens skull att allting löser sig och att dom får må bra. All lycka till dom!!

    Men hon ska inte ha tillbaka sin instagram, hon ska skämmas och jag hoppas tjejen får upprättelse. Har någon pratat med den stackars tjejen, hur mår hon? Vet hon att kontot är borta!!

    Vi år grymma & tillsammans är vi starkast!!

      Jag tycker definitivt att Sindy betett sig fel och hon förtjänar att få konsekvenser. Men jag är inte så snabb på att avfärda den andra tjejen som många verkar göra. Tror inte man vaknar upp en dag utan att något hänt och beter sig som Sindy gör. Med det sagt så är det klart att hon inte förtjänar vad Sondy gjorde. Jag hoppas att tjejen mår bra, att hon håller sig undan både Sindy och sitt ex som måste vara en del av det. Och ja. Självklart vet hon att kontot är borta

        Fast Sindy har gjort liknande hemska saker mot andra killars ex samt sina fd vänner. Hon är bara onormalt svartsjuk och.. ja, SJUK. Hon behöver hjälp på alla sätt.

          Kommer ihåg att Micke brukade försvara Sindys svartsjuka beteende med att ”hon håller hårt i det som är hennes” men någon måtta får det väl vara :/

        Det är en rimlig tanke, men i det här fallet är det inte så.. Sindy har blivit provocerad av något, men min syster har verkligen inte gjort någonting för att provocera henne. Sindy har helt enkelt fått en jävla snetänding, hjärnan frätte sönder och hon gjorde vad hon gjorde….
        Min syster har velat bli lämnad ifred av dom från början! Jag kommer hela tiden kämpa för hennes upprättelse, för inte nog med att Kevin förstörde henne redan innan det tog slut, han skulle verkligen krossa henne efteråt med.

    OT- ngn som vet vad Bella och Stordalen slav starta för företag tillsammans?
    Han sjönk lite i status för mig nu….

      Att hon ska få sälja in ”kladd och kräm” på alla hans hotell och han vill ha procent på det?

        Näe, det var ett nytt bolag!

        Min gissning är ngt miljöpositivt för att slippa allt klagande på flygresor mm.

          Hoppas inte CamCam tar upp det för jag är säker på att Bella skrev sitt inlägg med förhoppning att CC skulle ta just det betet och då ge henne mer exponering om hennes ”nya bolag” med Peter.

          CamCam don’t go there ??

            Det är inte hon som skrivit senaste inläggen, märks tydligt. Och ändå sitter hon i intervjuer och säger att hon skriver själv då det är viktigt att inte ha en spökskrivare. Synd att CAM började så bra med att avslöja Bella men det blev bara ett par inlägg och sen dog det ut. Stora trumman för få avslöjanden som rann ut ur sanden.

              Just det – vad hände med den mystiska lappen som CamCam visste saker om?!

              utifrån Camcams svar så tror jag det kommer mer. 😉

                Ett halvår senare?

    Catten af Tälje ska börja podda och hon undrar vad vi vill höra…

      Inte ett skit faktiskt!
      Möjligen höra att hon börjat betala av sina skulder…

      Ja..det enda jag kan tänka mig att någon skulle lyssna på är om hon skulle beskriva sin resa, vad dom fått henne att ta så dåliga beslut, vad som driver en till att utsätta andra människor för elände, hur man mår när man gör det, hur man mår efteråt, hur man resonerar som brottsling, och ffa – hur hon tänkt reda upp det för sina offer. Det hade verkligen varit intressant och givande.

      Vad en som är känd för sin brottslighet tycker om för barnkläder, resorter, caféer eller träning är ju fullständigt ointressant.

        Hennes så kallade resa är total ointressant då hon är en sketen småbedragska från förorten, finns fler som hon och hon har inget intressant med sitt liv som sticker ut. Hon skulle älska att sitta och prata om sina insikter och vad hon lärt sig, problemet är att det skulle vara total bullshit från hennes sida. Det räcker bara att se hur hon svarar på kommentarer här för att förstå att hon inte utvecklats en meter. Däremot så saknar hon att ha lite rampljus på sig och tror hon att hon kan tjäna pengar på podden. Hon kan inte andas utan pengar och är desperat då hon inte kan acceptera att hon inte lever ett thug life utan på soc i en liten lägenhet, ensamstående med tre små barn.

          Med tanke på hennes forna livesändningar så lär hon väl bara smaska chips eller ostbågar, det var väl det hon lyckades bäst med då.
          Att hon ens har tanken på att starta upp en podd är ju ett bevis på att kvinnan har NOLL självinsikt fortfarande. Dra något gammalt över sig borde hon, kamma till sig, skaffa ett jobb (nej Catrin, det är varken lyxigt eller beundransvärt att mamma betalar när man är 30 +, det är rakt av patetiskt) och bli en bra bidragande medborgare så slipper familj och de stackars barnen exponeras, förknippas och skämmas för henne nu och i framtiden bara för att hon söker lite rampljus som aldrig, aldrig kommer att leda till något gott för hennes del. Som sagt, självinsikt = noll!
          Med det gedigna Google-sökningsresultatet kvinnan har hade jag fasiken gått under av skam och gjort allt för att inte uppmärksammas mer.

      Jag skulle vilja veta hur hon tänkte när hon falskanmälde en våldtäkt i Turkiet för att få ut försäkringspengar. Och så är jag nyfiken på vad hon har för tankar kring att hennes barn en dag googlar och får upp FUP:en på FB.

        Ja, och detta med att påstå att en fullkomlig främling är pappa till hennes barn, DET är ju helt galet. Hur kommer man ens på tanken?!

          Det är mer än galet, finns inga ord som beskriver hur sjuk hon är

      Jag är mest nyfiken på hur hennes nya ”kollega” tänker?

      Hon blir ju som automatiskt Cattens partner in crime

      Stoppa pressarna! Nu ska vi få veta hur Catten lyckades ”hamna på alla omslag”. Jag måste nog gå till optikern för jag har aldrig sett henne på något omslag. Eller så fick mytomanin just ett nytt ansikte …

      https://nouw.com/melliecaarne/vi-slapper-en-podd-34248969

      https://www.devote.se/CatrinHedlund/startar-en-podd-31175993

      ”Catrin kommer för första gången öppna upp sig inför svenska folket om hur hon dömdes för bedrägeri. Hur detta blev ett beroende & och allt hat hon fick ta emot. Hör henne berätta om hennes väg tillbaka och hur hon idag bearbetar allt som lämnats bakom. Hur vardagen är nu & hennes lycka att vara fri från det som en gång va hennes beroende. Hur hennes liv var att gå från att vara bloggerska på vanlig bas till att bli toppbloggerska och hamna på alla omslag. Vi kommer även prata om näthatet som finns överallt, hur påverkad man blir & hur man tacklar det på bästa sätt.”

        Catrin Hedman. Hahaha

        Hur tänker du nu Catrin…(?)

        Har hela världen blivit galen??

        Haha toppbloggerska?! ?

      Nedan finns ju lite tips på vad folk vill höra men ingen kommentar från den som frågade

        För mig var poängen att hon eftersökte det hon tror vi villl veta, dvs att hon har ngn föreställning om att hennes liv skulle vara intressant för folk…

        Visst finns det delar som kan vara av intresse men som många skriver verkar det vara noll i insikt och hon har ett alldeles särskilt tråkigt WT-liv i ngn tråkig håla.

          Dessutom ställer hon frågan om och om igen på sin IG, kommer du/ni att lyssna?

    Hahaha läste precis att Catrin Hedlund ska skaffa podd! Detta kan bara bli kaos!

      Börjar bli bråttom att betala av skulderna nu:

      https://www.flashback.org/sp64691708

        Ja, dumt att lura fel folk. Lite förvånad att hon inte redan råkat ut för indrivning

      Ja, jag skrev det 23:21 ?

        Ni får kommentera och ge förslag p hennes iG, hade varit intressant att se hur hon bemöter det ?

        Nu hade jag faktiskt inlägget uppe sen tidigare och orkade inte uppdatera min webbläsare för en ny kommentar, men visst, du var först – grattis

          Oj vad kränkt ?

            Jag? För att någon absolut måste påpeka att de var 20 minuter före med en kommentar? Haha jag förklarar bara att jag inte kopierade någon utan jag såg inte hennes kommentar och var inte ute efter att vara ”först” heller. Till skillnad från vissa andra som verkar ta det på lite större allvar än vad jag själv gör

              Tänker mer att man kanske inte behöver posta inlägg med samma budskap, sker rätt ofta hör inne, vilket tröttar ut…

                Ja därför förklarade jag ju att jag inte såg hennes kommentar pga att jag redan hade inlägget uppe sen tidigare och inte uppdaterade webbläsaren för att förnya kommentarerna. Inte tänkte väl jag att det var nödvändigt att uppdatera sidan för att läsa igenom x antal nya kommentarer och undertrådar för att se om detta redan blivit nämnt utan jag skrev direkt bara för att jag kände för det. Men ber självklart så hemskt mycket om ursäkt att jag tröttade ut dig. Mår du bättre nu? Kommer du kunna återhämta dig?

              Visste du inte att man får guldstjärna på Camcams stjärnhimmel varje gång man har ett scoop??

            Verkligen… ??

      Vem orkar lyssna på henne! Hon låter som en inte alltför intelligent tonåring som inte har något att komma med. Men som mycket annat är det nog bara prat.

    Dt enda jag hejar på i den här konflikten är att barnen ska få det bra, att tjejen som hängdes ut ska få upprättelse och att folk ska börja se de där två nu tre ska få lite insikt i livet. Se deras kaos får mitt eget kaos med hjärtsjukt barn och utbränd man att kännas jövligt chill.

      Hej Vivi!

      Ska jag förstå det som att du fick föda ditt senaste barn men att det är sjukt? Både glad och tråkigt att höra isf.

      Sköt om dig! ?

        Yes. Mammaledig men spenderar sjukt mycket tid på sjukhuset. Därav knappt aktiv någonstans. Läser här inne dagligen men eftersom jag inte har så mycket tid kastar jag mig inte in i diskussioner på samma sätt som innan 🙂

          ?

          ❤️❤️ Hoppas allt blir bra ☀️

      ❤️❤️❤️

    Såg nu att Kevin ber folk ta bort kommentarer på Instagram, hos tjejen som blev uthängd. En kommentar är redan borta, någon skrev om denna blogg, att hon skulle gå in och läsa det positiva som skrevs om henne. Sen den där snubben Kevin hängde ut, kolla hennes första bild på IG, där har han skrivit en kommentar som Kevin säkerligen inte gillar.

      Såg det också.. Men why ?

        Vad skrev Kevin? Om du minns

      Vart sker detta? Vems konto? Vart ber Kevin om det? Och vilken kommentar? Fattar inget

        Håller med, vill han namn på iG-konton…

          All Info du behöver veta står i inläggen camcam publicerat.

    Herregud vad hon gör bort sig, typ anmäld på alla ställen man kan nu.. nej sindy det är inte andra som gör illa dina barn, det är du med ditt beteende. Där bör du lägga din energi ist.
    Hur sjutton tänker du… du har barn på förskola.. som går runt ovetande i en omgivning som kanske inte är så ovetande.. skäms å dina vägnar 🙁 sök hjälp

    GOOGLA KEVIN SHILLINGFORD (Kevs riktiga namn).

      Jag både duckduckgoade och googlade… vad är det för nåt som ska komma fram förutom hemadress och modellbilder? 😉

        Jo, för de som ville varna hans agenturer tänkte jag. Var svårt att hitta allt genom bara Kev ”Ford”

      Ja jag insåg att d va dotterns tidigare dejt efter ett tag. D va ju inte roligt…

        Ja han har ju haft en del tjejer på sidan av Sindy också, något hon inte verkar fatta. Läste en del i Facebookgrupper från tjejer som han tydligen ligger med samtidigt. Men han är körd nu.

    Ot. Bellas tips på instastory ”arbeta på ditt personliga varumärke” Hahaha, och det gör hon tror hon….?

    Nelli (e)?

    Nån mer som fått personliga påhopp av Kevin på instagram efter detta? Fick flera elaka kommentarer inatt, antar pga att jag var en av alla som sa ifrån till Sindy? har inte lagt mig i särskilt mycket utan mest följt dramat på avstånd men de blev visst mycket kränkta av min existens så han trodde det skulle hjälpa att förolämpa mig genom att kommentera bilder ?? lilla gubben då!
    vill nån se printen kan ni skicka meddelande till @cornyz på insta.

      Vilket namn ska man söka på för att hitta den uthängda tjejen på iG?

        Undrar jag också

      Du får gärna skicka dem till mig.
      Kontakt@bloggbevakning.se

      Det försvarar ändå inte det ni gjort. Dessutom är det skillnad på att slänga ur sig ord mot att lägga upp hämdporr. Om du bu har så mycket skinn på näsan och fått dessa kommentarer borde du väl egentligen bara ryckt på axlarna o gått vidare. Att ta din nye pojkväns privata bilder på ett ex o lägga ut är absolut inte okej. Att sen hota folk som lagt kommentarer om det oxå gör att din story bleknar i jämförelse. Inte synd om er alls.

    Sindy kommenterar svenskabloggares inlägg , att hon själv tog bort sitt konto och anledningen inte minsann är dramat från igår. Att hon har mer skinn på näsan än så, och att hon inte skäms över sitt handlande.??

      WHAT? Avlivning på den.

    Jag tog bort den själv, varför är en helt annan anledning än gårdagens kaos, tror ni jag skulle kunna avsluta allt pga ett litet påhopp från internet? Mina 6 år som influenser har gett mig mer skinn på näsan än så. Jag skäms inte för mitt beteende, för hotar man mina barn till döden och säger att de är fula, önskar att jag dör i HIV eller bli kvävd till döds av all spott hon och hennes bästis ska lägga i våra ansikten, så krigar jag med full rustning, så är jag uppfostrad. Och dessa är bara få av väldigt många hemska jävla saker hon gjort dom senaste månaderna jag och Kevin varit med varandra. Och ja jag har bevis på ALLT, men ni antar alltid att jag pratar skit ändå så det är inte er jag ska bevisa något till, njut av showen och håll käften istället för att spekulera. Camilla har fått en del bevis av mig personligen för olika anklagelser jag fått här under åren, dock har jag alltid bett henne hålla dom utanför pga att det inte är för era ögon, men har behövt visa saker till Camilla för att hon också ska få se att jag faktiskt är ärlig men bara inte vill visa allt till er som hatar mig oavsett om jag skulle skänka en miljard till rädda barnen eller försvara mig mot påhopp, inget spelar roll, jag vet att ni alla fäst er vid att enbart hata mig och tro att jag aldrig talar sanning. Så kör på det och fortsätt hata, ni kan fortfarande inte påverka mitt liv oavsett vad ni känner eller gör mot mig för den delen.

      Så du menar på riktigt att du ”krigar” när du lägger ut hämndporr? Hade mina barn blivit mordhotade hade jag tagit till andra metoder. Jag tror inte en sekund på att detta handlar om dina barn, jag tror att det handlar om dig, din labila personlighet och svartsjuka.

      Lägg in dig på avgiftning, sök behandling och koncentrera dig på dina barn istället för att springa runt och hunda efter killar.

        Klart det inte gör det, hon har inga bevis. Och inte tror jag att den där stackars tjejen som blev utsatt igår skulle hotat Sindy sådär utan någon som helst anledning, och verkligen inte hennes barn. Utan det finns någonting som sindy inte erkänner tragiskt nog. Utan det är alltid alla andras fel, men inte hennes för hon är ju perfekt. Hur skulle du må om någon la upp bilder sådär på dina framtida barn.

          Va? Pratar du med mig?

          ja hon erkänner ju knappast att det var hon som drog igång allt det här…

      Jättekonstigt att du inte lägger ut bevisen, men bemödar dig med att publicera anklagelserna. ??

        Ännu märkligare att tjejen säger att hon gått vidare och vädjar till dem att göra detsamma. ?

          ”Ring kevin inom 15 minuter och be om ursäkt” ….Talar inte heller direkt för att den efterkonstruktion hon håller fast bid nu är sann.

          Eller så är den sann, men Sindy tycker att det tjejen ska ha gjort Kevin är värre än m**dh*ten på hennes barn…..

          (Obs, jag tror inte en sekund på ”m**dhot”, just for the sake of argument)

            Ja alltså något har hon säkert gjort. Frågan är för hur länge sedan, när S och K sedan upptäckte det och vad som fick tjejen att bli arg.

            Skit samma liksom. Om en part säger, vi slutar nu, då säger den andre, ok eller går till polisen, vilket tjejen och inte S gjorde.

              Jag tror att tjejen kanske sagt något spydigt till Kevin, och det räcker tydligen för att man ska få hela sitt liv förstört enligt Sindy. Allt annat Sindy påstår att tjejen gjort och sagt är rena efterkonstruktioner och LÖGN. Jävla psykopat..

      Trodde du på de hoten? Att någon verkligen skulle ta livet av dina barn? ?

      Om ja, så agerade du på ett synnerligen märkligt sätt och utsatte dem mest troligt för mer fara än att du hjälpte dem.

      På riktigt, tror du verkligen själv på vad du säger här?

        Men kan du sluta kalla dig själv för influenser? Det enda du influerar folk med är destruktivitet. Du har KÖPT följare. Du är inte så stor och viktig som du vill tro.
        Jag hoppas att polisanmälningarna tar dig nu.

        Sluta ljug för dig själv och alla andra, och fixa din situation istället för att arrogant säga att du inte känner ånger över att du förstört för kevins ex och många andra tjejer sedan innan.

        Dessutom tror jag att instagram tog bort ditt konto pga anmälningarna, men egot är för stort för att våga erkänna att så var fallet. Du är inte ostoppbar!

        PS Om du nu tog bort den själv, märkligt sammanträffande att det sker just nu samt att du inte först lade in ett litet meddelande med ett hej då! ???

      Jag hatar inte dig Sindy. Hoppas verkligen att allt löser sig för dig, Micke och barnen. Och att ni alla får må bra en dag. Men flera av dina handlingar är inte okej. Oavsett hur illa någon annan beter sig. Man kan självklart stå upp för sina barn. Men finns olika sätt att hantera svåra saker o göra det på. Och sättet du o Micke gör det på visar bara på en enorm omognad. Ok om man är 13 år o inte vet bättre.

        Varför så sympatisk? Hon är ett monster som aldrig borde få se sina barn igen, för deras skull och för att barnen ska ha en chans att växa upp utan att bli monster de med.

          Känner du S personligen? Tror du verkligen hennes barn håller med dig eller älskar de henne villkorslöst som nästan alla små barn gör med sin mamma.

          Snälla var inte så aggressiv mot henne. Hjälper ingenting.

            Vi har haft gemensamma vänner. Och Sindy har gjort liknande saker mot fd vänner och killars ex mååååånga gånger. Hon är den sjukaste personen jag vet. Att barnen togs ifrån Sindy är det bästa som hänt dom, då får dom en chans att växa upp i en trygg miljö med friska förebilder.

              Japp! Jag skäms över att säga att jag faktiskt kände den här sjuka människan en gång i tiden. Glad att jag inte har kontakt med henne nu.

                Hon har kört över, utnyttjat och spridit lögner om alla hon känt, i princip. Kontrollbehovet var extremt och obehagligt.

                  Exakt. Obehagligare människa får man leta länge efter.

                  Hon är en narsisist och mytoman med för mycket stolthet som aldrig ger upp. *suck* synd att det enda som, statistiskt sett, botar den översittarattitydden och beteendet är gammal ålder och mindre energi till att orka exploatera andra.

      Är det värt att bli polisanmäld för? Varför respekteras inte dina barn tillräckligt för att slippa sånt?
      När du ska ”kriga” mm och allt du håller på med så drar du med dig dem.

      Verkligen tråkigt att du inte hemifrån lärt dig några andra sätt, hur man beter sig som vuxen och speciellt som förälder. Beklagar det.
      Du har ju själv hävdat att du haft en maskrosuppväxt, så uppenbarligen har ju det mesta brustit där iaf och nu för du vidare det arvet. Men det ser du inte?

      Sök hjälp hjärtat och byt bana i livet, sluta med sociala medier och försök kämpa för dina söner. Skit i killar ett tag och försök att bli frisk. Åk till USA och va med din mamma och vila upp dig. Allt handlar inte om att synas och jag tror du mår bättre av att ha ett icke offentligt liv.

        ”Hjärtat”? Spydde nästan.

      Det var inte tjejen som la ut bilder på dig eller skapade ett konto för hänndporr. Det var DU, Sindy. DU gjorde det! Försök inte vända på skit nu. Handlingar väger tyngre än ord.

      Stick ditt smuts. Gå och göm dig under en sten.

        Onödig kommentar. Kalla inte någon för smuts. Avslöjar dessutom på mer än ett vis en del om dig.

          Vad kallar du en person som puclicerar hämndporr och förstör en annan kvinnas liv? Plus sina stackars barns liv, och sedan skriver att hon varken skäms eller ångrar sitt beteende? SMUTS.

            Om du är den som drabbats personligen så förstår jag dig.

            Om inte så beteer du dig bara sekundärkränkt och trissar upp saker i onödan. Du behöver inte kalla henne för någonting.

              Klart man blir sekundärkränkt när en medsyster blir utsatt för hämndporr och får sitt liv förstört av en psykiskt sjuk pundare som blivit ’lite’ svartsjuk?

                Varför är du på Sindys sida i detta? Dessutom har även jag blivit utsatt för hämndporr efter en tidigare relation med ett äckel till snubbe, så känner verkligen med henne. Och Sindys arroganta och kaxiga svar här gör bara saken värre.

                  Svaret skulle vara till TRH.

                  Om du läser mina övriga kommentarer är jag verkligen inte på Ss sida, men jag tycker inte att det är bra för någon att ta diskussionen till nivån med glåpord.

                  Tror ni verkligen S lyssnar på det eller är det mer troligt att hon stänger av och blir defensiv och tycker allt ni säger är fel?

                  Är verkligen ledsen för att du råkat ut för ett äckel och förstår fullt ut dina känslor. ?

      Ojoj så mycket Bullshit du bränner av på en och samma gång!
      Sindy du är slut.

      HAHAHA DU ÄR SÅ KÖRD SINDY

      Lev istället efter devicen…When they go low we go high. Ta hand om dig.

        Inte så smart att uppmuntra henne till att ”Go high”, tror hon knarkat färdigt ;P

      Ja du Sindy… frågan är väl snarare varför man fortsätter punda när man fått 2 små fina söner? Minns när ni satt i tv4 soffan å försökte verka intressanta, att era barn fick er att sluta missbruka. Sluta kalla dig influencer. Du gör ingenting vettigt med ditt ”kändisskap” över huvud taget.

      Men vad gulligt att du gått till mamma Camilla och visat henne saker som ingen annan får se ?. Hur gammal är du nu igen?

      För fan Sindy LÄGG NER! Ingen tror på dig. Och nej, det är inte massa människor som hatar dig utan anledning; de hatar dig för den du är och hur du beter dig. Löjligt att försöka påstå att din personlighet och ditt beteende inte spelar någon roll.

        För att förtydliga så är jag inte en av dessa människor då du är alldeles för oviktig för att jag ska känna något inför dig. Men jag har då aldrig sett hat riktat mot dig som taget ur luften, det är alltid i form av (vettig och befogad!) kritik.

      Ingen hatat dig, men jag ogillar ditt beteende. Jag tycker ofta att du beter dig som 14. Väx upp, skaffa ett riktigt jobb och sluta lägga upp sådana bilder på dig. Jag skulle skämmas som bara den om min mor la upp så utmanande bilder på sig själv.

      Men om hon nu har hotat dig, varför kan du då inte bevisa det? Nej för det finns inga hot. Och oavsett om hon har gjort det så rättfärdigar inte det ditt beteende. Micke har ju själv gått ut med att du är manipulativ flera gånger sedan har han tagit bort kommentarerna! För att du tvingar honom. Trodde på dig förut tjejen, men efter igår kom din rätta sida fram. Jag tror heller inte att du tagit bort instagram utan du har nog fått så många anmälningar… SLUTA TYCK SYND OM DIG SJÄLV! inte många står på din sida nu & det är för ditt beteende. Istället för att festa, lägga upp bilder osv hela tiden, fokusera på barnen. Fokusera på att vara SINGEL och ordna upp ditt liv. Du kan fixa allt, men inte om du beter dig så.

      Du kan skänka fast 2 miljarder till rädda barnen och fortfarande vara en dålig människa.

      Sindy Sindy.
      Jag tror inte att många här HATAR dig. Den energin är du inte ens värd. Däremot tror jag att vi är många som tycker att du är pinsam, patetisk, tragisk ja underhållande helt enkelt.
      Du skulle behöva söka hjälp för mycket, men framförallt för din svartsjuka. Den svartsjuka du uppvisar mot dina killars ex/ragg är fanimej riktigt läskig. Du har gjort samma sak mot Mickes ex/ragg. Snackat otroligt nedlåtande om tjejerna på lives, tvingat Micke att ”erkänna” att du är snyggare än dom osv. Sindy när ska du inse att du är sjuk, att du behöver hjälp? Förmodligen aldrig. Synd att ingen i din familj tar tag i saken och tvingar dig att lägga in dig på psyk.
      Tur är iallafall att dina fina pojkar inte är hos dig längre. Där dom är nu lär dom sig förhoppningsvis inte att ”kriga och hämnas med hämdporr”. Så som du säger dig vara uppfostrad.

        Man får ingen psykisk vård på ”psyk”. Psykiatriska mottagningar är främst förvaring för de som är en skada för sig själv. Sindy är skadlig för andra, hon ska in i fängelse

      Folk har redan påverkat ditt liv, det här är ditt liv. Du lever för att folk ska se dig annars hade du legat lågt efter första orosanmälan till soc för ca 2 år sedan.
      Att du säger att du inte skäms för ditt beteende säger så mycket om dig och jag hoppas alla som läser det kommer ihåg det.

      Och som sagt alla vet att hade du haft några bevis hade vi redan sett det. Det har VI lärt oss efter dina ”6 år som influenser”.

      Vad är det här ”influencer” du pratar om? Det är väl knappast någon frisk människa som VILL ha det som du verkar ha haft det? Jag menar, det är väl knappast något att sträva efter?

      Dina handlingar visar då din riktiga jaget som består av hur vidrig du beter dig mot en annan medmänniska. Jag tror även du har missförstått begreppet influence – då ordet betyder att inspirera människor till något gott och ej nåt ont, så nej, tyst med dina 6 år.

        AMEN! ??

    Hade ngn sagt till mig att de skall kväva mig tills döds med deras spott så hade jag först börjar skratta lite. Vad är det o säga? wtf

      Eller hur! Och om man verkligen kände sig hotad och kände rädsla för sina barns liv så hade man anmält? Hämndporr driver det väl antagligen bara längre och risken att personen som hotar ska göra verklighet av hoten ökar? Dock är ju 90% av allt som kommer ur Sindys smutsiga mun lögner. Stackars, stackars barn.

      ?????

      Fan va jobbigt spotta tills nån kvävs. Risk man hinner dö av uttorkning i denna värmen.

        Mitt i allt så var detta faktiskt fyndigt?

    Lämnar bort sina barn för att det är tufft att leva på fp (?!)
    Fortsätter lägga pengar på fillers, kläder och pundiga fester.
    Lägger stolt upp bilder med drogreferenser under tiden barnen är omhändertagna för att hon ”jobbar för att barnen skall få en bra framtid”

    Ingen tror på dina lögner, ta tag i ditt liv och prioritera ditt och dina barns välmåeende.

      Så sjukt tragiskt.

      ”Ett till blåbär tack”, med lite lätt googling förstår man vad de betyder

    Insta kontot verkar vara på g igen

      Någon borde låsa in henne och kasta bort nyckeln.

      Om hon öppnar kontot igen är det bara att fortsätta anmäla!

      Det är borta kontot )

    Om du läser detta Sindy – vi träffades då och då för hundra år sedan pga vårat gemensamma häng samt att vi pratade briefly när vi båda var gravida (du med lucifer), jag vet att du har haft det kämpigt. Ditt liv har verkligen vänts upp och ned, nu är det dags att dumpa allt förutom dina pojkar. Som någon sa i en tidigare kommentar – åk till din mamma i USA! Förstå hur mycket bättre du och pojkarna skulle må av att komma ifrån allt. Förstår också att det nog blir jobbigt för Micke men om han vill fixa sin familj låter han dig ta pojkarna dit. För han behöver också hjälp, redan för 6 år sedan när han började hänga i min vänskapskrets….
    Föreställ dig ditt liv om 3 år är det detta du vill ha? Kaos, drama och folk som skriker åt dig? Lucifer kommer vara 6/7 år då ska han behöva deala med allt detta?

    Mitt liv förstördes av våran gemensamma vänskapskrets pga alla droger och alkohol som florerade. Jag åkte rakt ner face first i skiten och efter år av terapi tog jag mitt pick och pack och flydde landet och jag har aldrig looked back. Bästa beslutet någonsin.

    Gör om ditt liv Sindy till det bättre, om inte för din egen skull för Lucifer och Luna. Du och Micke behöver verkligen lägga ned drogerna och alkoholen och få hjälp! Släpp era egon och stolthet och få hjälp nu innan era barn växer upp utan biologiska föräldrar….

    Innan någon klagar på svengelskan – bott i engelsktalande land i 5 år och pratar knappt svenska så det blir lite svajigt.

      Bra råd. En aktiv missbrukare som är fullkomligt labil och som visat gång på gång att barnen inte är hennes prioritet – skall ta sina barn och åka till USA?

      Hon behöver jobba med sig själv ett bra tag innan de är trygga med henne.

        Mjo men i USA har hon iaf sin mamma som verkar vara reko.

          Hennes mamma är inte reko för fem öre tyvärr.

            Barnen är placerade, de får inte ens vistas hos Sindy vad jag förstår.

            Tror knappast att socialen blir lugnade av att hennes mamma ”verkar reko”,
            Vilket är en jävla tur.

            Fattar inte hur folk tänker ibland; jättebra om den sjuka människan tar ett break för att försöka bli frisk – men varför ska barnen dras in och behöva ryckas upp från sin trygghet ännu en gång? Och riskera att fara väldigt illa?

        Senast hon bodde i USA så sålde hon sig till rika män och jobbade som strippa. SÅ NEEEJ ta bara barnen långt ifrån denna människa.

      Tycker hon visat gång på gång att hon inte heller är lämplig att ha barnen.

      Hon visar sån flackande moral och brist på empati. Egot slukar allt i hennes väg. Barn ska inte behöva ha det så oavsett blodsband

      NEJ NEJ NEJ, HON SKA INTE HA BARN. Hon ska låsas in på psyk, och barnen ska få en sunt uppväxt hos någon annan.

    CAMCAM, har Sindy verkligen bevis som rättfärdigar detta beteende? Hon hade mailat dig tydligen. Keep in mind att hon kan photoshoppa text. Så be om andra tjejens meddelandehistorik också isf.

    Var hittar jag konto på iG som visar det här debaclet?

      Ingenstans.

        För att??

          Vad heter x:et?

            Det spelar ingen roll vad exet heter. Ingen ska söka upp henne. Hon mår jävligt dåligt nu.

              ?

              Skulle inte söka upp henne utan läsa kommentarerna…

    Oavsett vad kvinnan gjort eller sagt så är det ju du Sindy som dragit in den här instabiliteten i dina barns liv, ingen annan. Du väljer ditt umgänge – drar du in sämre manliga förebilder och deras historik i dina barns liv så ligger huvudansvaret på dig. Det är ju helt sjukt hur du skyller ifrån dig och påstår du gör allt för dina barn, när allt visar på tvärtom.

      Om nu någon har kallat barnen fula (vilket om det stämmer är helt sjukt) varför publicera det över hela internet så att barnen när de blir äldre kommer att kunna se det med en enkel googling?

      -Jo, för att man skiter i det, drama och egot går före.

      Jag skulle bli jätteledsen om jag läste något sånt om mig själv som barn/tonåring
      Hur kan man utsätta sina barn för den här skiten?

        Min syster tillika ”exet”, skulle aldrig prata nedlåtande om ett barn. Tillskillnad från sindy och kevin är min syster ingen missbrukare, och allt hon velat från första start är att bli lämnad ifred av S & K.
        Jag antar att Sindy i ett icke nyktert tillstånd har hittat bilderna på min syster och sedan fått en blackout (svartsjuka kanske?) Och lagt ut allt. (Detta är spekulationer)

        Jag är givetvis 100% partisk. Men jag kan intyga att min syster är en oerhört fin person som bara råkade bli kär i fel kille.

        Vi är otroligt glada att Kevin är ute ur våra liv, för han har inte gjort annat än att trasa sönder och vi som familj får plocka upp spillrorna. Min syster hade börjat må bra och komma över Kevin (som f.ö styrt henne med järnhand, svartsjuk och manipulativ!!) Hon jobbar och vill utbilda sig vidare, och allt detta förstör ju så mycket för hennes framtid. Allt sparas på nätet … och hur tar man sig upp från nåt sånt här, rent mentalt?

        Tack till alla som stöttar min syster. Hon behöver ER alla i denna svåra tid.
        Vi är många som kan relatera till känslan att bli uthängd, även fast man inte blivit der. I sitt mest sårbara moment. Inte fan vill man att alla ska se det. Fyfan för Sindy och Kevin!!

          Hälsa din syster att hon inte skall lägga NÅGON skuld på sig själv, eller skämmas. Hon har ingenting att skämmas över, skulden är 100% deras
          ?

          Jag är glad för hennes skull att hon lyckats bryta sig loss från den här människan, samtidigt som jag är ledsen över att hon fortfarande far illa av hans beteende.

            Jag tror dig fö när du säger att din syster inte har dragit in barnen. Min kommentar ang prat om barnen var menat som ett exempel på hur lite _Sindy_ bryr sig om sina barn. Och hur mycket hon skadar dem med sitt beteende.

              ??

                Håll huvudet högt och kämpa på! ?

                Förstår att det är en klen tröst för din syster just nu; men jag är glad att detta iaf hände _efter_ #metoo, så det fick den backlash det/dom förtjänade. Skammen och skulden där den hör hemma.

                Vi är många som tänker på och backar din syster, jag hoppas att hon med familj/vänners hjälp kan resa sig snart. Stackars liten, mitt hjärta brister ?

          Hört från många nu om den här Kevin, verkar vara en riktig bad boy.. Kaka söker maka men stackars barn.

          Ge din syster all kärlek från mig, har skrivit till henne på Facebook men hon har inte sett. Jag önskar henne all lycka, och jag hoppas att hon och även du anmäler detta! Vi är alla på eran sida. Din syster är oskyldig i allting! Och jag hoppas hon snart får må bra igen!! Allt lycka önskar jag henne/er <3

          All lycka till din syster. Sjukt sorgligt att hon hamnade i sindys väg. Det enda bra som kan komma ur det här är att folk ser vad för typ av människor både s & k är, vilket förhoppningsvis kommer försvåra det för dom i framtiden.

        Ingen hade vetat om det om inte Sindy hade skrivit ut det till hela världen. hon värnar verkligen om integritet och sina barns välmående i framtiden

      Precis. Man skyddar inte sin framtid och sina barn med det beteendet. Jag ser snarare trauma och fängelsestraff. :/

        Genom att skita i att hon blir anmäld hos alla möjliga myndigheter så visar hon att egot går före barnen. Men hon fattar verkligen ingenting 🙁

    Min syster tillika ”exet”, skulle aldrig prata nedlåtande om ett barn. Tillskillnad från sindy och kevin är min syster ingen missbrukare, och allt hon velat från första start är att bli lämnad ifred av S & K.
    Jag antar att Sindy i ett icke nyktert tillstånd har hittat bilderna på min syster och sedan fått en blackout (svartsjuka kanske?) Och lagt ut allt. (Detta är spekulationer)

    Jag är givetvis 100% partisk. Men jag kan intyga att min syster är en oerhört fin person som bara råkade bli kär i fel kille.

    Vi är otroligt glada att Kevin är ute ur våra liv, för han har inte gjort annat än att trasa sönder och vi som familj får plocka upp spillrorna. Min syster hade börjat må bra och komma över Kevin (som f.ö styrt henne med järnhand, svartsjuk och manipulativ!!) Hon jobbar och vill utbilda sig vidare, och allt detta förstör ju så mycket för hennes framtid. Allt sparas på nätet … och hur tar man sig upp från nåt sånt här, rent mentalt?

    Tack till alla som stöttar min syster. Hon behöver ER alla i denna svåra tid.
    Vi är många som kan relatera till känslan att bli uthängd, även fast man inte blivit der. I sitt mest sårbara moment. Inte fan vill man att alla ska se det. Fyfan för Sindy och Kevin!!

      Dina spekulationer stämmer nog mycket väl då hon gjort detta mot tjejer tidigare (innan hon hade barn som folk enligt henne är så hotfulla mot)
      Hon har en lång historik av extrem och ohälsosam svartsjuka och kontrollbehov utan konsekvenstänk.

      Stöttar din syster som fan! Ingen förtjänar detta! Kram

      Så oerhört tragiskt att din syster hamnade i händerna på både Kevin och sedan Sveriges största manipulativa mytoman: Sindy Niklasson!

      Antar att allting måste börjat med att sindy fick syn på bilderna och blev svartsjuk. Sjukt att han ens sparat bilderna på sitt ex

      All styrka till din syster.

    KEVIN HAR TAGIT BORT ALLA BILDER PÅ INSTAGRAM!!

    Vi är flera som har anmält deras konton, förhoppningsvis har de blivit borttagna både sindy och kevs, tror inte de tog bort dem själva.

    Jag undrar om sindy och Kevin hade kunnat läsa allt som sägs med andra ögon. Undra om dem då förstår att det dom gjort är fel?
    Hoppas poliserna gör sitt jobb i detta och sätter dit asen!

    Sindy har verkligen förlorat allt nu. Hela sin instagram (livet), gratis fillers, botox, fler operationer, hårfärgning hos frisören, naglar och alla andra sponsringar som hållt hennes utsida ihop. Hon har förlorat barnen, vänner, jobb och riskerar nu straff av något slag som troligtvis kan leda till höga skadestånd eller fängelse. Och skriver fortf att hon inte ångrar nånting. Så tycker att det är välförtjänt? Ja!

    Och nu ser vi troligtvis även slutet på hennes och Kevins förhållande. Eftersom båda är insiktslösa och helst skyller på andra så lägger de just nu säkert mycket av skulden på varandra.
    Sindy lägger nog skuld på Kevin för att hennes konto blev nedstängt pga han visade bilder på exet från hans telefon = därav hans fel att hon reagerade okontrollerat och svartsjukt.
    Och Kevin lägger nog mycket skuld på Sindy för att hennes följare attackerade honom och anmälde till hans agentur vilket gör att han förlorar sitt jobb.

    De har verkligen varandra att klandra.

      Och sig själva (innan någon annan skriver det Hah)

      Haha, ska hon underhålla 6ml-läppar utan spons? Mina är 1 ml och behöver fräschas upp ca 4 ggr om året.

      Svindyrt.

      (Och jag har ändå ett välbetalt jobb och ca noll utgifter för blåbär och horse)

    Förlåt men är inte detta resultatet av när man tror barn ska va räddningen?
    Tycker jag ser detta så ofta, att trasiga människor med olika missbruk och psykisk ohälsa skaffar barn och säger sedan det va räddningen?
    Har hööört så många ggr, Ba ”hon vände helt när hon fick barn”. Sedan något år senare är personen tillbaka till sitt missbruk osv. Barn är inte räddningen och det är så egoistiskt att skaffa barn spm om det skulle va räddningen på ens desktrutiva liv. Inget barn kan rädda dig från varken missbruk eller psykisk ohälsa. Det finns riktig hjälp och ett oskyldigt liv ska ej behöva va ”hjälpen”.

    Kevin har nu öppnat sin IG och har lagt cam som profilbild där han skriver hon är den största mobbaren?! Hon har ju endast publicerat det dom själva lagt ut… sindy står ju för allt säger hon. Vaddå mobbare detta har ni ju gjort eller vilken planet lever S o K på?

      Det raderas flitigt i kommentarerna och man ser att det är sindy som skriver…verkar ha K i järngrepp

        Hon påstår att hon själv stängt ner sitt konto. Varför inte öppna upp det då och fightas där inne istället för att hålla på, på kevs konto? ?? troligen för att inget ska kunna bevisas ?

    En skyldig människa – snackar bs, slingrar sig och lägger skulden på någon annan. Drar upp andra ämnen / händelser ihopp om att fokuset riktas ifrån det aktuella ämnet/händelsen.
    En oskyldig människa – Gör allt för att rentvå sig själv, blottar ALLT! Döljer som sagt – i n g e t!
    ???????????????

      Verkligen en snek

    https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/06/regeringen-starker-skyddet-mot-nathat/

    Upp till 4 års fängelse för bla näthat, om nu detta faller inom ramen. Hoppas det blir tillägg om nu detta går i land med anmälningarna !!

    Kontakta tidningar kanske? ? menar kunde expressen skriva om hennes tuttar kan dem garanterat skriva om detta med!

      Jag tror några har kontaktat tidningar men fler borde göra det så det blir bättre upplyst

        ??????

          Kollade Aftonbladet och såg att de skrivit en artikel om ”Facebook-psykopater”. Om vad man skulle se upp för, skrytbilen och reptilliknande beteende.
          Min första tanke var: men skriv om Sindy då!

            Skrytbilder*

    Kev’s insta har bytt namn och nu är Sindy som profilbild?? Det läggs ut nya prints på story. Vad vill de(eller ska vi säga Sindy) åstadkomma med detta!? De verkar ha tappat det helt och försöker rättfärdiga sina uthängningar med…nya uthängningar..??

    Hela grejen är som en utdragen bilkrasch man inte kan sluta kolla på…

    Nu kan man ställa en fråga till Kevin och frågan var: vad har hänt med sindys konto? Polis och soc tog kontot står de!

      De försöker väl skoja till det med ”polisen och soc OMHÄNDERTOG kontot” så de driver ju.

      Har en stark känsla av att Kevin är här inne och trollar

    När Micke lägger ut på sin story med Kevin….

    Hennes IG är uppe igen

    De har live nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.