Vad man gör om någon hotar ens barn

Som en fortsättning på det här…

Vad gör man om någon hotar ens barn?
Man anmäler det till polisen!
Man startar inte upp nya Instagramkonton som man planerar att fylla med hämndporr.

Också – vad gör man om någon har kommit över lösenordet till ens sociala medier?
Man byter lösenord.
För någon som stoltserar med att ha arbetat med sociala medier i 6 år så känns det aningens pinsamt att jag ska behöva tala om detta gör henne.

#efterkonstruktion #honbörjade

Kevin Ford håller på egen hand på med att hänga ut någon kille på sin Instastory men om det hör till den här sörjan vet jag inte.

Tack för bild!

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jeeez. Så moget beteende. Jag är helt klart oroad över generationen som lever sitt liv genom (a)sociala medier. När må de krascha?!

      När droppen är nådd …

        När man satt sista spiken i graven och pricken över glaset kommer konsekvenserna som ett skott på posten…

          Pricken över glaset och skott på posten ?

    Osvsett vad hon har gjort så lägger man ALDRIG UT någons nakenbilder. Fan vad förnedrande. Sindy – gör något vettigt. Kevin, du också, för modellkarriären kan du bara drömma om nu.

    Tror inte ett ord av ovan. Tjejen skrev ju att hon gått vidare, att S och ex borde göra samma, och att hon ville bli lämnad ifred.?

      Nej precis, och det är massor med efterkonstruktioner. Kan försöka rada upp några stycken (som jag inte tror på för fem öre):

      1) Tjejen skulle ha önskat att hennes barn blev spottade på
      2) Tjejen skulle ha önskat att hennes barn skulle kvävas till döds
      3) Tjejen skulle ha spridit nakenfoton på Sindy
      4) Tjejen skulle ha sagt att Sindy dör pga HIV
      5) Tjejen var den som började allt

      Alltså, förstår hon inte att hon anses för mindre och mindre trovärdig med alla dessa efterkonstruktioner? Jag tror absolut inte ett dugg på något av det, och det verkar många andra inte heller göra.

        Plus! Varför skulle man (och främst SINDY av alla, som är så ”thuglife”(haha)) ”bara” lägga ut nakenfoton på en person som har gjort alla dessa saker? Hon är känd för att lägga ut screens och gud vet vad på allt som inte är till hennes fördel.

      Jag har inga problem med att tro att tjejen skulle ha kunnat göra det. Men, om det stämde hade ju Sindy lagt ut prints på det. Är ju inte svårare än så

    Som sagt, det är något som inte är som det ska.

    Sluta skriv om dessa människor! Rätt uppenbart att dom inte har alla hästar hemma…

      Jag tycker tvärtom. Tycker det är väldigt bra att CamCam skriver om detta. Att hämndporr ALDRIG är okej (för de dom verkar ha missat det) och att det får konsekvenser.

        Precis! Det här kan vara det största efter Gabjoss-gate och Bellas sjuka fiffel. Varför ska det inte skrivas om det här? Det är otroligt viktigt att någon sätter en stopp för hennes extremt omogna (och olagliga) beteende mot stackars tjejer!

          Tycker detta slår det. Tycker synd om tjejen som blivit utsatt men också om Sindys barn.

            Min syster har aldrig pratat så om Sindys barn och skulle aldrig någonsin prata så om ett barn.

            Vad Kevin och Sindy gjort mot min systet är så förkastligt och sjukt att jag inte ens har ord för det.
            Det gör ONT i mig att se vad min syster utsätts för.

            Men jag blir varm av alla som förstår hur galet detta är och stöttar min syster. Hon behöver kärlek och åter kärlek i detta nu.
            Alla måste ta ansvar för att sprida budskapet att hämdporr ALDRIG är ok. Aldrig!!

            P.s jag tycker också synd om Sindys barn. Barn väljer aldrig vilka föräldrar dom får…..
            Inget barn ska behöva växa upp i kaos. Jag önskar dom trygghet och kärlek och jag vet att min syster känner precis likadant.

      Ska hon få komma undan med hämndporr? Really? Sånt hamnar fan i Aftonbladet

        Och i belastningsregistret…

        Någon som kommer kontakta tidningen om den ”perfekta mamman från unga föräldrar” ?

          Snälla någon gör det, har man suttit i Malou och blivit hyllad i tidningar borde man få lite backlash efter nåt sånt här

        Det är sådant Aftonbladetredaktionen pysslar med… Förnedrar unga tjejer dvs

        Snälla… Allt hamnar i Aftonbladet, så det var ingen vidare poäng

    När ska du börja visa dina barn lite j–la grundläggande respekt, med både bilder och text? Du må köra gangsta-thug-wt life (som aldrig slår väl ut, konstigt nog!), men du har ett ansvar oavsett om du inte har barnen just då hos dig!

    Tror du föräldraskap är något som inte är 100%, nåt som man bara kan lägga på hyllan när det passar? Nä det följer med in i dina bilder, videos och fula ord och allt du har för dig. Stolt??

      Hahah, jag gillar när Sindy kör Gangsta-thug-lifestyle när sanningen är att jag inte ens tror att hon kan skrämma en fluga? (sorry not sorry, tycker det är äckligt beteende att skriva att man mördar folk som talar illa om ens barn)

    Och vilken normal person skulle ens börja reta upp en person som mordhotat ens barn på detta viset ?

      Ja det kan man verkligen undra!

      Känns mer safe att ligga lågt, skaffa larm, be polisen om råd, anmäla om man vågar osv ifall man är genuint orolig.

    Definitivt efterkonstruktion.
    Återigen Sindy, har du verkligen ingen självkänsla? Att någon ens kan sjunka så lågt och bete sig så skabbigt som du gör…

      Fast att bete sig såhär elakt har ingenting med självkänsla att göra. Att ha dålig självkänsla är skitjobbigt och inget skällsord.

    Enda Sindy borde ha gjort är att polisanmäla direkt och se till att allt är dokumenterat. Sedan skydda sig själv och sina barn, på alla sätt. Både från personen i fråga men också nätet. Man börjar inte peka finger och använder sin plattform till bl.a hämndporr – vilket är olagligt och således straffbart. Se exvis olaga integritetsintrång. Sindy borde vara så pass gammal att hon förstår att det hjälper inte i rätten att säga ”meeeen hon börjaaadeee”.

      Men Sindy är ju väldigt duktig på att manipulera sanningen, smutskasta och hänga ut personer. Minns när hon MATADE ut blogginlägg för ett par år sedan som enbart handlade om Isabelle Strömberg och Steffi när dom bröt kontakten med Sindy (tydligen pga att Sindy utnyttjat dom på pengar, husrum och fame, och psykat ur och fått för sig saker som att Steffi Och Knivmicke skulle ha en affär och massa skit som i efterhand visade sig inte vara sant). Och hon beskyllde dom för att vara dåliga för henne och anledningen till att hon trillade in i drogmissbruk. Men kolla på dom nu, med facit i hand, vem är det egentligen som är den trasiga missbrukaren? Vad jag vet så är Isabelle drogfri sedan år tillbaks. Det märks mer och mer att Sindy är väldigt sjuk och manipulativ. Ser en hel del psykopatdrag där. Har haft gemensamma vänner med henne och hon trashade bland annat sönder hela Mickes studio efter dom gjort slut och Micke hittat en ny brud. Och det är bara en liten del av info jag sitter på men som ej behöver skrivas ut här. Hon borde söka hjälp 🙁 Förlåt för lång kommentar. Men blir speciellt berörd när barn är inblandade.

        Hon har utnyttjat såå många och försökt förstöra för fd vänner och killars ex. Har oxå gemensamma vänner och alla hatar henne. Önskar fler kunde understryka det här för det är många som inte tror på det.

    Sluta ge dessa sorgliga människor uppmärksamhet. De behöver rediga jobb så de kan jobba sig trötta då skulle de inte ha tid med sån här skit.

      Tror tyvärr inte något jobb kan bota någon som beter sig såhär elakt

        Ingen vanlig normal arbetsgivare (utanför sociala plattformer) vill ta i dem med tång! På riktigt alltså, gangstawannabees, porr, droger, av och på – relationer, anorexia, bipolärt. . . Never ending stories, måtte barnen skyddas från dessa sjuka världsfrånvända föräldrar och deras ”coola gangsta vänner/kärlekar
        Fy fan jag blir galen på detta äckliga omogna egobeteende de båda har!

          Normala arbetsgivare kan nog hantera både bipolära och människor med anorexia.

          Droger och brott däremot är nog mindre populärt på arbetsintervjun.

            Hantera är en sak, att vilja hantera en annan.
            Om person som är anställd faller in i bipolär sjukdom så är jag alldeles säker på att de flesta arbetsgivare hanterar detta på ett rätt sätt.
            Men, att nyanställa någon som skämmer ut sig på medieplattformar, vräker ut sitt liv ( och sina barns) till allas beskådan, hänger ut människor, flashar förspelsvideor och gör allt för att leva upp till myten om sitt thuglife – Näää, INGEN arbetsgivare vill ha med dem att göra. Innebär bara trubbel – eller som jag brukar säga: ” not my cirkus, not my monkeys”

              Det går bra att få ett nytt jobb även om man berättar att man är bipolär (om man inte stöter på ovanligt fördomsfulla arbetsgivare) och det går definitivt att sköta ett jobb bra.

              Beteendet som du beskriver däremot (och Sindys beteende överlag) håller jag med om gör att man ödelägger sina jobbmöjligheter.

                Precis ! Överens ?

          Psykiska sjukdomar spelar ej roll för arbetsgivare. Porttelefon och framförallt droger däremot…

            Porttelefon? ?

            Är du go’ eller??!! Vet du vad sjuka människor kostar en arbetsgivare? Både korttid och långtid

              Jag blev sparkad pga sjukskrivning på psyket. Så jag vet ej asså..

                På psyket? Från psyket menar du?

              De flesta människorna som är bipolära har helt vanliga jobb. Det är inte som att man blir sjukskriven när man får diagnosen bipolär. Du har säkert kollegor med olika psykiska sjukdomar utan att du ens vet om det.

    Luktar påhittad ursäkt. Samma gamla mönster som alltid. Snälla, ni faller väl inte för det här?

    När jag läser om Sindy blir jag nästan välvilligt inställd till Bella – hon kanske är ganska vettig ändå. Stört 😛

      Alltid när jag ser drama kring blondinbellas små grejer och hur folk bryr sig så mycket, att shit, har ni inte sett vad Sindy håller på med?

        Skillnaden är väl att hon inte är utsedd till sveriges mäkligaste kvinna m.m.

    OT, apropå spioneri på våra liv som inlägget för ett tag sen: laddade ner HBO-appen och började kolla på Game of Thrones. 10min senare gör Facebook reklam för ett GoT-mobilspel.

      Man får riktad reklam vad man än gör eller söker på

      Det händer ju varje gång man klickar hem ett klädesplagg eller gjort en googling. Det är inte spioneri utan de är de ju helt öppna med.

      Använd privat läge om du tycker det är obehagligt.

        Privat läge i vad? Facebook eller Play store? Läs innan du drygar dig.
        (Tycker inte det är det minsta obehagligt, snarare intressant.)

          ?

          Det var inte menat som drygt. Gissade rätt vågat sådär på måttligt internetanvändande om man inte noterat hur mycket reklam man bombas med på facebook varje gång man ens tittat in i en internetbutik, men då hade jag uppenbarligen helt fel. Iofs att det inte vore något komprometterande om man nätshoppar måttligt, snarare tvärt om men men (och OM man tycker det är obehagligt (inte du då) så kan man ju faktiskt gå in på facebook via webbläsaren i privat läge men det kanske också är drygt att skriva).

            Ja du kunde nog inte vara mer fel ute.

              Spännande att jag inte kunde vara mer fel ute! Väljer att ta det som att du är en hacker av typ Lisbeth Salanders kaliber!

                Gör det om du vill.

      Stäng av mikrofonåtkomst! Du har själv från början tackat ja till att låta Facebook ha mikrofonåtkomst.

      _Jag_ fick reklam på fb för exakt likadana skor min dotter hade googlat efter på sin mobil, och sedan åkt och handlat..?
      Hur? ?

        Är du vän med henne på FB så kan de rikta reklam till dig på sånt hon har googlat på. Om man har en vän som är ex följer många sidor om/googlar mkt på reptiler så kan du få upp reklam relaterat till det. Lyssna på podden Reply All avsnitt 109 ”Is facebokk spying on you?” så förklarar de hur det kan gå till ?

          Det hade säkert stämt om hon hade haft fb, men hon har aldrig haft det..
          Jättekonstigt.
          Om det inte är så att det kan bli så via insta eller snapchat också för det använder hon.

          Tack för poddtipset, måste lyssna ?

            Ni delar antagligen nätverk? Det ni söker på hemma kan dyka upp i andra enheter där hemma med.

      Googla på ”Facebook pixel”, där har du svaret på mkt av den riktade reklam som kommer upp.

        Ah, du hade redan skrivit det jag har som väntar i modd. ?

      Jag publicerade en artikel här för leden för att lugna ner er. 🙂

      Här kommer den igen…

      ”Reklam på Facebook om det du precis pratade om

      Det som får många att tro att Facebook spionerar på oss genom mobilernas mikrofon är att man ibland pratar om något med en vän och så BOOM får man en reklam för precis det på Facebook.

      Den enklaste förklaringen är ju oftast då att du sökt efter produkten eller på något sätt haft kontakt med den på nätet innan samtalet. Alternativt att du och den du pratade med är kompisar på Facebook och den personen har kollat på produkten online. Men de riktigt kluriga historierna, som du kan höra i podden, är när någon pratat med någon de inte ens är kompis med på Facebook. Och det är kompisen som berättar om något väldigt specifikt. Och sedan dyker reklam upp i flödet för exakt det!

      Detta även fast du aldrig sökt på produkten eller ens hört om den innan.

      Hur är det möjligt??!

      Jo men det finns faktiskt flera förklaringar.

      Facebook vet mycket mer om dig än du tror

      Att Facebook vet vad vi sökt efter känner de flesta till. Har du varit inne på en e-shop och kollat på (eller till och med köpt) ett par skor så kommer du få massa reklam om just den skon och liknande skor på Facebook direkt efter.

      Det här kan verkligen ställa till det när man är ute och försöker shoppa julklappar online. Så använd “inkognito”- eller “privat”-webbläsarfönster när ni letar julisar, hörni!

      Men vad du sökt efter och surfat på är bara en liten liten del av allt Facebook vet om dig.

      Du har gett Facebook väldigt mycket info – genom Facebook

      Tänk på allt du lagt upp eller skrivit på Facebook. Alla statusuppdateringar, alla gånger du “checkat in”, alla sidor du gillar, personer du haft interaktion med. Allt detta samlar massa data om dig som Facebook använder för att bygga sin profil om vem du är.

      Genom all den information du redan frivilligt gett Facebook vet de till exempel: var du bor, vad du jobbar med, vilka dina vänner är, vilka ställen du besöker, vad du gillar, om du har barn, om du är i en relation, vilken mobiltelefon du har.

      Facebook har faktiskt en sida där du du kan se en del av de grupper som Facebook kategoriserat dig i och som påverkar vilka annonser du exponeras för. Titta under Din information > Dina kategorier.

      Små pixlar trackar dig över hela nätet

      Det finns en tjänst som Facebook tillhandahåller som heter Facebook Pixel. Det en kodsnipp som man som hemsideägare kan placera på sin webbplats. När du kommer till webbplatsen så fastnar denna lilla kodsnutt på dig och Facebook (och hemsideägaren) kan sedan se vad du gör på den aktuella hemsidan.

      Det är den här funktionen som gör det möjligt för en e-handel att ge dig reklam för en vara du varit inne och kikat på.

      Men informationen hamnar ju också hos Facebook som nu plötsligt vet hur du rör dig även utanför Facebooks väggar…

      Artificiell intelligens kategoriserar dig utifrån din data

      Jag skaffade Facebook 2007. Så i tio år har jag nu levt stora delar av mitt internet-liv på eller i närheten av Facebook. Så jag kan med självförtroende säga att Facebook nog vet det mesta om mig vid det här laget.

      Det jag också kan säga är att det har samlats väldigt mycket data om mig och oss alla under dessa tio år. För att hantera denna data så används artificiell intelligens, alltså dataprogram som kan läsa in en massa data, se mönster och kategorisera dig därefter….

      …All den här informationen om oss kan också användas för att utsätta oss för politisk propaganda vilket ju diskuterats enormt mycket efter det amerikanska presidentvalet 2016.

      Riktad reklam – vad är du troligtvis intresserad av just nu?

      Så kombinationen av att Facebook har all denna data om dig och att artificiell intelligens tuggar igenom den för att se mönstren blir rätt kraftfull i reklamsammanhang.

      Förr i tiden så placerades reklam i tidningar och på reklamtavlor och de som tittade i tidningen eller gick förbi tavlan såg budskapet. Redan då var det såklart viktigt att fånga in rätt mottagare och anpassa budskapet därefter.

      Men idag så kan du vara nästan hur specifik som helst när det gäller att hitta exakt rätt målgrupp för ditt reklambudskap. Om du ska sälja barnkläder kan du rikta dig mot: “kvinnor i åldrarna 27-35 med ett eller fler barn som nyligen besökt klädaffären X webbplats”. Ska du sälja försäkringar kan du rikta dig mot “singlar i egenhushåll som bor borta från sin familj och jobbar på kontor”.

      Det är också det här som gör att du kan få reklam som är så specifik att det känns som att du blivit tjuvlyssnad på. Men det handlar om att algoritmen gör antaganden utifrån din data för vad du är intresserad av. Din kompis har precis köpt en ny potatisskalare. Du har googlat recept på potatisgratäng. Pang: du får reklam för potatisskalaren din kompis köpt.

      Men varför skulle inte Facebook tjuvlyssna?

      Alltså jag förstår verkligen varför den här teorin känns trolig. Jag har ju precis förklarat saker som kan få vem som helst att utveckla seriös Facebook-paranoia. Om Facebook redan vet allt detta om mig varför skulle de inte också slå på mikrofonen på min mobil, avlyssna mina samtal, låta ett dataprogram analysera och ge mig reklam baserat på vissa nyckelord?

      Well…

      Om vi bortser från faktumet att Facebook såklart säger att de inte tjuvlyssnar. Pfft jag menar såklart de inte skulle erkänna att de gjorde det om de nu gör det.

      Då återstår ändå faktumet att det skulle vara helt-crazy-bananas riskfyllt för Facebook att tjuvlyssna på sina användare.

      För det första skulle de ha väldigt svårt att göra det i någon större utsträckning utan att bli upptäckta. Även om vi gemene person inte skulle upptäcka det så skulle ju din avarage superadvance-dataspecialist-hacker snart upptäcka det. Trust in your community hacker. Det gör jag iallafall.

      Dessutom är amerikaner väldigt känsliga när det kommer till avlyssning. Om ni missat alla turer kring t.ex. NSA och Edward Snowden så kan jag säga: om ett stort företag som Facebook skulle avslöjas med att olagligt avlyssna sina användare skulle det vara tack-och-goodbye.

      Det skulle helt enkelt vara en alldeles för stor risk att ta för ett företag som redan på helt laglig väg vet supermycket om oss som vi (mer eller mindre) frivilligt redan gett dem. Varför skulle de ta den risken?

      Frequency illusion – kan det spela in?

      Så, att det känns som att Facebook avlyssnat dig handlar alltså om att de (1) har mycket mer information om dig än du tror och (2) sättet de kategoriserar dig för annonser är väldigt avancerat. Att du reagerar är helt enkelt när Facebook (och Facebooks artificiella intelligens) gjort sitt jobb lite för bra.

      En annan sak, som PJ Vaught och Alex Goldman i Reply All-avsnittet inte pratade om, är “frequency illusion”.

      Ni vet när man har lärt sig ett nytt ord och plötsligt hör det tre gånger nästa dag? Eller när man funderar på att köpa en blå dunjacka och plötsligt ser blå dunjackor precis överallt?

      Det fenomenet brukar kallas frequency illusion och är en typ av konfirmeringsbias. Alltså när vi blir mer selektivt uppmärksamma på en vissa sak.

      Detta tror jag också spelar in i hela Facebook-tjuvlyssnar-på-mig-teorin. Om du inte pratat med någon om ett par röda manchesterbyxor så kanske du inte heller tänker så mycket på röda manchesterbyxor. Om du då fick en annons för röda manchesterbyxor skulle du kanske bara scrolla förbi den och inte tänka mer på det.

      Men om du precis stått och pratat med din kompis som sett ett par snygga röda manchesterbyxor i en affär – då skulle du ju såklart reagera på om en annons för röda manchesterbyxor plötsligt dök upp på din Facebook, eller hur?

      Så då skulle det ju kunna kännas som att Facebook måste ha lyssnat på din konversation. Men i själva verket så är det kanske helt logiskt att du fick annonsen för att många personer som liknar dig (samma ålder, boendesituation, gillar samma saker) köpt röda manchesterbyxor. Olika mönster ledde helt enkelt Facebooks artificiella intelligens till att tro att denna reklam var relevant för dig”

      Svar väntar i modd 🙂

    Jag fick min Spotify hackad i våras. Började bli misstänksam när jag plötsligt följde nån artist som heter ”Bad Bunny” och ska ha lyssnat på massa hiphop(?) jag aldrig hört talas om (jag lyssnar dessutom mest på metal och aldrig nånsin på hiphop). Vad gjorde jag då? Jo, jag bytte lösenord och sen loggade jag ut från alla enheter (då såg jag också att en android var kopplad till mitt konto och jag har en iphone) och sen var problemet löst. Tog typ fem minuter. Kanske ska tipsa geniet Kevin om detta?

    På tal om människor som bara är ute efter uppmärksamhet, hur går det för Catrin Hedlund? Längesedan man hörde något om henne 🙂

      Hon är rätt aktiv här på BB…

      Verkar vara slut med senaste pojkvännen…

      Hahaha…. hur har man kunnat missa att varje kommentarsfält här inne besudlas 24/7 av Catrin

      Hon skriver med sitt namn catrin o en länk

        Kan även kännas igen på svansen med arga svar!

          Hahaha ja, man kan typ kisa igenom ett kommentarsfält här och om man ser ett kort namn i rosa med en svans med arga svar, som du skriver, kan man vara säker på att det är hon!

      ??

      Hej Catrin!

      Jag tycker att det har varit väldigt tyst om hennes ”andra hem” på Mallorca.
      Hennes ❤️ hade ju ordnat så att de skulle kunna åka ner och njuta av sol, strand och hav preciiis när de ville.
      Nu är det väl 4-5 månader sen hon var där (för första och sista gången??).

    Tragiskt. Så tragiskt. Tänk att träffa fel ”kärlek” kan dra ner en människa så fullständigt i fördärvet. Tänk att träffa fel person kan förstöra en småbarnsmamma och för dennes barn. Så hemskt, så sorgligt. Tragiskt.

      Fast man kan inte skylla sitt eget beteende på någon annan. Man blir inte automatiskt en dålig person för att man umgås med någon som är dålig – det är ett val man själv gör.

        Sant på sätt och vis men man kan bli influerad och påverkad, till att använda droger t.ex och annat. Finns dåligt inflytande och det finns bra inflytande men ja man har ett eget val och ansvar ändå.

        Jo förvisso men personer kan ha dåligt inflytande och påverkan, men såklart har man ett eget val och ansvar. Men tyvärr tror jag att han haft dåligt inflytande på Sindy, verkar ju ha gått utför sedan han kom in i bilden. Inte ovanligt dessvärre att tjejer börjat knarka efter att de träffat kille som knarkar exempelvis el vice versa, dåligt inflytande, men visst eget val och ansvar.

          Hon föll för honom eftersom de är likadana. Ingen formade den andra. De är båda psycho från början.

            Exakt. Likadana kålsupare som hänger med varandra, allihop, och därav alla konflikter och sk-t

      Det är väl snarare Sindy som sett till att förstöra sitt eget liv (och nu även denna tjejens) med droger och smutsigt beteende och blivit av med barnen på köpet av att hon är sjukt opassande som förälder. Lås in henne på psyket och kasta bort nyckeln!

      Sindy har alltid varit så här.

    Jag har inte alls hängt med i allt som har hänt men har förstått att det är barn inblandade som har blivit omhändertagna(?). Jag fattar inte hur föräldrarna tänker. Gissar att dom får betalt för sina bloggar och Instagram och allt vad det är, men om ens barn blir hotade till livet, blir fråntagna en och far illa pga ens beteende så lägger man väl för fan ner allt vad sociala medier heter. Man kämpar för och skyddar sina barn och skaffar sig ett vanligt jobb. Idioter.

      Det är nog en betydligt djupare problematik som ligger bakom att barnen blir omhändertagna och allt destruktivt i övrigt, föräldrarna blir inte drogfria för att de plockar ner sina instagramkonton. De har ju båda haft problem hela livet vad jag förstår.

    Sindy borde verkligen lära sig hur en vuxen människa faktiskt beter sig, har tänkt att hon skärper väl till dig hon har inte det så lätt. Och man har trott på henne. Men detta var droppen. Hon har säkerligen manipulerat sitt ex totalt och skriva ut vad han har gjort för att skydda sig själv. Hon hade enligt honom inte mycket pengar, men till läppar, bröst festande osv då finna det pengar.

      Fortsätt att anmäla deras profiler! Jag har anmält!! Skulle va kul att få bort deras profiler! Anmäl för trakasserier & mobbning och skriv till Instagram!!

      VI MÅSTE STÅ UPP FÖR DENNA OSKYLDIGA TJEJ!!!! Vet någon vad hon heter på instagram??? Behöver kontakta henne. Anmälde sista inlägget sindy la upp om henne och fick bort det.

    Oerhört deprimerande att läsa allt som hon lägger ut för allas ”ögon”. Tjänar hon mycket pengar på det? Om inte, så är allt detta verkligen inte till hennes fördel.
    Jag säger som många andra… VÄX UPP FÖR FAN OCH TA ANSVAR ÖVER DITT OCH BARNENS LIV,

    Faktum är att jag skäms å hennes vägnar.

      Hon tjänar inga pengar på det. Hon kan bli sponsrad med saker eller få betalt för att göra reklam för någon fönsterfirma eller onlinecasino ibland. Majoriteten av hennes följare är fejk så större företag vill nog inte sponsra henne.
      Allt detta är enbart till hennes nackdel. Hon gräver sin egen grav. Och om jag ska vara ärlig så har jag väntat på att folk ska se hennes rätta färger.

        Men det irriterar mig att hon fått så mycket gratis pga fejkföljare. Barnvagn, massor med barnartiklar, kläder, naglar, hår och såklart bröstlyft och förstoring. Hon förtjänade INGET av det. Hon har hamnat i TV och tidning som hyllat henne. Wtf?! Hon är ingen influenser eller medieprofilen. Hon är en fraud och lever på andra likt en parasit.

        Ojoj… ja, hon gräver sin egna grav på många sätt genom sitt beteende på nätet. Jag undrar om hon någonsin funderat på framtiden. Hur hon önskar att livet ska bli och hur hon ska försörja sig.
        Hade Camcam eller hennes syster betett sig likadant… hade det tagit hus i helvete. Något så vansinnigt! Tack o lov har de ofantligt mycket mer vett i huvudet… och skulle aldrig göra något liknande.

    Tycker det är jävligt märkligt att hon målat upp Micke som någon slags martyr som tar droger och gör det ena och det andra, samtidigt kan hon syssla med sådant här och allt annat hon lägger upp på sociala medier. Hon är definitivt inte stabil nog för att ta hand om två ungar, inte han heller för den delen. Tror dessutom inte att hon är drogfri heller. Sedan vill jag gärna se en diskussion kring att Micke kunde skriva ett långt inlägg över deras relation och yada yada men sedan posta en trashig bild med dom alla tillsammans? Allt detta är bara så jävla märkligt och absurt. Hoppas barnen slipper komma tillbaka till allt sådant här.

      Håller med men Micke är iaf ärlig med sin problematik, hon har väl manipulerat honom stackare. Han borde bryta helt med henne och kämp för barnen

      Drogfri? Knappast. Hann ni se inlägget på insta där hon blev filmad då hon hjulade…. High on ? Inte life i vart fall

      Det är sindy som skrev texten

    Hela hennes nya ansikte och överkropp har hon fått gratis (för vad??)
    Och hon är arrogant och otacksam medans hon bara göttar sig och visar upp sin stolta hybris.

    Ugh. Jag blir så trött. Hoppas allt är över nu dock.

    Nu har hon lagt upp ett snyftinlägg på Instagram. Självklart sorgligt att hon mår dåligt, men någonstans får man faktiskt ta ansvar för sina egna handlingar och dess konsekvenser. Dessutom har hon ju en historia av att vara manipulerande..

      Har alltid stått på hennes sida men idag ändrade jag min bild totalt. Jag tycker inte att man som mamma lägger upp bilder som hon gör och beter sig sådär. Man är trots allt en mor. Klart människor kan må dåligt, men alla har ett val hon får söka hjälp för sina pricken. Andra ska ju inte behöva drabbas.

      HAHAHA som man bäddar får man ligga. Det kommer inte funka med offerkoftan denna gång, Sindy.

    Nu har hon dock lagt upp ett snyftinlägg om att hon är enklare att hata än älska. Well, det där med konsekvenstänk alltså… ?

      Hon säger att hon skiter i vad andra tycker om henne…. jo sure.. hon hade inte hållt på som hon gjort om hon inte brydde sig.
      Stort ego klarar inte av kritik.

      Ja beter man sig som henne är det klart att man blir enkel att hata. Hon är ett monster..

    Hängde med Kevin en del några år sen då vi gick på samma skola.. Eh, VARNING. Han är minst lika skev som Sindy, även om han ser normal ut så , skenet bedrar. Aldrig träffat en så sllngrig och manipulativ orm som han, och då skiljdes vi åt som goda bekanta..

    Tänkte direkt ”åh nej” när jag såg att hon börjat hänga med honom. The blind leading the blind, precis som Sindy med Micke. Hon kanske borde ta en break från killar och fokusera på barnen.

      Nu lägger hon upp bilder på instagram igen och tycker synd om sig själv. Och kommentarerna tar hon bort, dom negativa. Anmälde hennes bild nyss! Hoppas dom tar bort hennes instagram förstår inte hur instagram kan acceptera det. Bara idag har hon fått massa varningar.

        Hon gör alltså en Bellsan, men gällande betydligt värre upptåg.

      Vart är han uppväxt?

        Uppväxt i Strängnäs, gick gymnasiet i Södertälje

      han verkade jättetrevlig o artig när han dejtade dottern. Usch. Tur han försvann ur hennes liv.

    Stackars snubbe. Hela hans liv o modellkariär förstört pågrund av sindy

      Ja, stackarn… Som skickat nakenbilder på sitt ex till Sindy för att hon ska kunna lägga upp inför massor av människor. Inte lätt när man inte har en egen vilja eller hjärna för den delen ?

      E väl för fan inge synd om han. Hans ex och han som har bilder på henne. Lika stora svin båda två.

      HAN har ju varit precis lika delaktig?

    Vem är Gossen med det tagna namnet ”Kevin Ford”?!? Att han r tsmns med WT-Sindi fattar jag, men modell?!? Waaat??

      Tagna namnet? Ledsen att göra dig besviken, men han heter Kevin Shillingford. På riktigt.

      Men med tanke på ditt sätt att skiva så verkar du inte vara den vassaste kniven i lådan.

        Nej, sjukt oskarp. ???

    Herreguuud! Gå inte på hennes snyfthistorier den enda anledningen hon lägger ut sånt är för att fiska sympati. Sluta peppa någon som utan ånger förstört en människas liv, något som kommer hänga med denna stackars tjej (kevs ex) resten av livet.

    En frisk människa med empati skulle inte bete sig såhär. Jag blir fan mörkrädd av att folk blir så lätt manipulerade av henne.

    hon försöker rädda sitt skinn nu låt inte henne komma undan med något så hemskt som detta

      Helt rätt. ANMÄL ANMÄL ANMÄL DERAS KONTON! Hennes bilder hans bilder osv. Och påminn folk.

      Om jag hade ett bluffkonto på insta skulle jag hashtagga #hämndporr. Om jag var hon skulle jag gjort som Kevin och stänga min profil och sen skulle jag inte uppdatera på lääänge. Men hon har sånt bekräftelsebehov.

    Och Micke sitter och hejar på Sindy. Visar sin karaktär också, för han har gjort samma sak mot andra tjejer.

      OMG så patetiska kniven och Sindy hahahaaaa dom förtjänar fan varandra dom där två.

        Och barnen förtjänar verkligen så mycket mer.

        Absolut patetiska men de var bättre ihop, önskar att de kunde blivit tillsammans igen för de verkar må som bäst och fungera som bäst när de är tillsammans, och för barnens skull. Önskar att de kunde få den hjälp de behöver och förtjänar och att det blir ett bra liv för dem. Det rådet inga tvivel om att de verkligen älskar sina barn, och de kan säkert vara bra föräldrar bara de kommer ifrån vissa personer och droger. Hoppas de får bra hjälp.

          Ingen av dom borde vara med någon.

          Skojar du? Dom tillsammans var KATASTROF!!! Vill inte ens veta vilka utspel dom gjort mot varandra i hemmet framför sina barn. Usch. Dom ska vara ensamma och utan barn i sin närhet.

        Nej var tog min kommentar vägen?!!

    Sindy borde istället för att spekulerar i olika diagnoser hon kan lida av få en snabb remiss till karolinska borderlineenhet. (Tyvärr) känner jag allt för väl igen mig i dessa stormar kring pojkvännen och dess x som ung. (Känslomässiga utspel utan en tanke på konsekvenser) Som tur var så fanns inte sociala medier på samma sätt då och som tur var så hade jag inga barn… flera år senare med underbar dbt terapi har jag snart 3 barn och mår bra, av mig själv och tar ansvar för mitt egna mående! Tror Sindy kan landa där med men då krävs det mod och vilja… hoppa av droger och självömkande. Och att använda andra människor för sig själv.

      Hållet med! Men hon isf andra problem också. Inte bara borderline. Jag misstänker NPD , och det är svårt att bli av med.

      Hej mina läkare, vad konstigt att jag aldrig tidigare hört om dessa diagnoser i mina journaler????? Sist jag kollade så hade jag adhd diagnos år 2011 Men som sedan blev borttagen 2014….. Det enda ni sagt att jag lider av är ptsd och depression, vart kom dessa nya diagnoser från? Ni har ju redan utrett mig för allt… Och ni vet ju att jag inte tar droger, det var ju ni som remitterade mig till öppenvården i juni och får resultat av mina prover varje vecka? Fan kan inte ens lita på mina läkare…. eran internetutbildning suger ju 🙁 vet ju inte vem jag är nu……

        Du har ju påstått dig vara schizofren BLAND ANNAT. Tror du har lite svårt att veta vem du ska vara.

    S

    Varför lägger inte Sindy då ut prints på att den här tjejen skrivit detta till henne?? Tomma ord.

      För att det till 110 % inte stämmer, men hon vill ju att folk ska tro och tycka synd om henne!!! Samma med barnen jag tror inte allting där heller stämmer mycket påhitt bland henne.

    Nu verkar Sindys IG vara borta? Eller är det min telefon som buggar?

      Det är ju borta !

      Hittar den inte heller den är nog borta

        Undra om hon fått mycket anmälningar

      YIPPEEEEE ???

    Sindys konto är borta.
    Har hon blivit borttagen pga anmälningar eller har hon inaktiverat?

    Jaså? Och hur visar man att man ”verkligen älskar sina barn” enligt dig? Räcker det att lägga upp bilder på barnen lite då och då på sociala medier och skriva att de är älskade? Och ägna resten av tiden åt att hänga ut varandra och alla andra. Isf vore ju föräldraskapet lättast i världen.

    Själv satsar jag på en vardag ihop med mina, en vardag som innebär att försörja dem, att se till att det finns mat på bordet, läxor blir gjorda, kläder blir tvättade. Förutom allt det där med att faktiskt vara med dem vardag såväl som helg, älska dem men samtidigt fostra. Att vara en trygg famn. I min värld så har inga föräldrar självklar rätt till sina barn, däremot har alla barn rätt till en bra uppväxt. Vet själv hur det är att inte ha en bra uppväxt. Mina föräldrar älskade oss också, men klarade inte att vara bra föräldrar tyvärr. Önskar så att någon gripit in. Nu försöker jag ge allt det jag inte fick.

    Tror att det bästa som hänt barnen är att de blev flyttade till ett förhoppningsvis stabilt hem, alldeles för många barn lever i miljöer de inte borde utsättas för, alltför många små hjärtan som får ärr som aldrig bleknar.

    Barn får trauma av mindre saker. Det Sindy och Micke har orsakat är så hemskt att jag hoppas att nya familjen lär dom vad riktig kärlek och familj är! Annars finns chansen att barnen växer upp och blir som sina föräldrar… hoppas inte det!

    Alltså, hur blev de här trasiga människorna ”kända” från första början?

      Tatuerad pojkvän, lögner och köpta följare, samt väldigt mycket självsäkerhet. Glad att det är över nu, 5 år senare.

      Micke hängde runt med massa bloggare (Paow, Isabelle S, Steffi) och sen började även Sindy umgås med Isabelle och Steffi och så blev det något drama (tror hon blev sotis för dom umgicks med Micke) så Isabelle och Steffi tog avstånd och då haglade uthängningarna från Sindys sida. Sen var dom med i något unga föräldrar-program också. Desperata efter att få synas helt enkelt.

      Satt i soffan hos Malou och försökte vinna sympati genom att försöka manipulera alla tittare.

      Skulle vara kul med en uppföljning, undrar vad Malou skulle fråga den här gången hon har ju lite nya ämnen att välja mellan
      Hot, vandalism, droger, hämndporr, uthängningar, lögner på lögner.
      Kommer nån ihåg att Micke påstod att Sindy anklagade honom för att ha våldfört sig på henne men som sagt hennes lögner verkar växla lite efter behov. Hon säger ju själv att de spelar ingne roll om folk tror hon ljuger för hon *sKiTeR i AlLt*

    Man blir mörkrädd när man läser vad hon skrivit för precis ALLT är lögn. Hur kan man vara så sjuk att man utnyttjar sina barn till att dikta ihop lögner. Hade detta verkligen stämt och man fått såna hot så inte hade man lagt ut det på nätet utan man hade garanterat gått till polisen direkt. Fattar inte hur man som mamma till två barn (som man förhoppningsvis vill ha tillbaka) kan utnyttja för att försöka rädda sitt skinn.

    Jag har hört att K skuld belägger allt på (exet) att hans liv går nu åt helvete pga av henne. fattar han på riktigt inte att det hände så fort han trampa in i S liv bland ett totalt kaos? Eh hmm, du har bara dig själv att skylla! Tji fick du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.